Iki šiol naudojam Weledos muilą su medetkom, prausimosi žėlė ir kremą nuo šalčio. Mums
Sveikos! Gal žinote kuo skiriasi "Weleda Baby Calendula Cream Bath" nuo "Weleda Baby Calendula Bath"? Abu yra pilami i vonele maudyniu metu, idomu kuris geresnis
Ir gal yra naudojusiu Weledos alieju krutinei? Ar padeda speneliams maitinimo metu?
Naudojam kremuka nuo salcio, tai tikrai geras, tik metaline tubele nepatinka, nes kiek pastovejes matyt pakeite konsistencija (galioja dar ilgai), ir dabar paspaudus pirmiausia skystimelis isteka, po to jau pats kremukas, o pamaisyt, paplakt, ar bent paspaudyt metalines tubeles neina, kad viskas susimaisytu..
Nuo salcio kremukas labai patiko.
Aliejukas kunui per skystas man aseniskai kazkoks nelabai patiko. Muilas 10 balu labai patinka mum. Vonios priemones irgi geros.Bet dabar margarita vaikams labiau patinka
Mes tik viena priemone Weledos bandem, tai kremas su medetkom, tokioj orandzinej tubelej, man nelabai patiko, nes labai jau kvapas stiprus buvo
cinko kremas vaiko uzpakaliukui, zieminis veidukui, o sau nusipirkau Rose veido drekinamaji krema. kolkas viskas
QUOTE(daylight25 @ 2011 02 28, 21:09) Sveikos! Gal žinote kuo skiriasi "Weleda Baby Calendula Cream Bath" nuo "Weleda Baby Calendula Bath"? Abu yra pilami i vonele maudyniu metu, idomu kuris geresnis Jums jau turbūt neaktualu, bet gal dar. Jei gerai pamenu, tai: "Weleda Baby Calendula Cream Bath" - baltas, riebus skystis, reikia kamštuko į vonelę, gerai pamaitina sausą odytę, bet man jis nepatiko, vonia visa kaip riebalais padengta. Bet sausos odos turėtojams, tai trėtų būti super, nes po jo oda kaip plėvele padengta, ji minkštutė. "Weleda Baby Calendula Bath" - rudas, taip pat reikia kamštuko į vonelę, bent jau man nerealus kvapo, drėkina odytę, bet nėra to riebumo.
Sveika,
naudojau sita alieju. Bet ne spenelius tepiau, o visa kruti, nuo uzdegimo. Tikrai giriu sita alieju. Speneliu tepk su bepanten. Butinai uzsigydyk, kad natsirastu uzdegimas. QUOTE(daylight25 @ 2011 02 28, 22:09) Sveikos! Gal žinote kuo skiriasi "Weleda Baby Calendula Cream Bath" nuo "Weleda Baby Calendula Bath"? Abu yra pilami i vonele maudyniu metu, idomu kuris geresnis Ir gal yra naudojusiu Weledos alieju krutinei? Ar padeda speneliams maitinimo metu? ![]()
va šiandien eurovaistinės buklėtėlį skaičiau, tai balandžio mėnesį vaikų weledos linijai -20% nuolaida, manau nuolaida didelė, reiks bėkti pirkt
Gera produkcija
Man jų produkcija ne itin patiko. Vaikiškame prausiklyje aptikau SLS, kremas su cinku nepadėjo. Vienintelis kas patiko, tai kremas nuo saulės. Nemanau, kad ši produkcija verta tokio brangumo.
Superinis kremas su cinku
O mums netiko nei kremukas su cinku, nei medetku aliejukas, nei kremukas su medetkom
Dantu pastyte pieniniams dantukams patinka, tuoj pabaigsime sebamedo sampuna, tai planuoju pirti weledos prausikli-sampuniuka, tikiuosi tiks ir patiks
Sios firmos pirkau vaikui kuno losjona, aliejuka ir krema uzpakaliukui su cinku. Pirkiniais esu patenkinta.
naudojom ziema kremus kunui ir veidui su medetkomis, mazylio odelei tiko
Mums taip pat pasta dantukams
Aš weleda nusivylus
kremas su cinku mums netiko. Apskritai nepatinka Weleda
QUOTE(Bozena1 @ 2011 04 21, 16:03) Man jų produkcija ne itin patiko. Vaikiškame prausiklyje aptikau SLS, kremas su cinku nepadėjo. Vienintelis kas patiko, tai kremas nuo saulės. Nemanau, kad ši produkcija verta tokio brangumo. Božena, sakote netiesą! Vaikiškame Weleda prausiklyje nėra SLS! Blogai žiūrėjote, arba ne su tai akiniais ;-) Sudėtis čia: http://www.weleda.lt/index.php?lang=&c...&prod_id=80 Sudėtis: vanduo, kokoso gliukozidai, migdolų aliejus, alkoholis, kokoil-gliutamo r. natrio druska, sezamo aliejus, glicerinas, karagenas, medetkų žiedų ekstraktas, ksantano sakai, pieno r., natūralių eterinių aliejų mišinys (jame yra: limoneno, linaliolio)
Mano mergaitei labai tiko weleda sampunas ir prausiklis. Nuo kitu labai sausedavo odyte ir t.t.
o ir dantų pasta gera
Mus kremukas su cinku buvo superinis, gelis pieniniams dantukams irgi patinka, o vat kremas nuo šalčio ir vėjo nepatiko.
Pigiau Weledos galit nusipirkti shop.sveikasmazylis .lt .
man superine dantu pasta. Visalaik tik ja naudoju, ir kaina normali apie 15Lt
O ar kas naudojat Weledos priemones slogai?
Susiduriau su ritma beda, mergaite uzaugo, nosies pati nesipucia, ir neleidzia nieko lasint-pust, girdejus, kad yra kremukas, kazin kaip jis?
Labai tiko-patiko Weledos kremas nuo iššutimų, planuoju ir pirkti veidukui žiemai kremuką iš Weledos..
naudoju daug ka vaikams ir netgi sau is weleda ir man labai tinka ir patinka
Weleda naudoju jau seniai. Tiesa, lėliukas - dar priešaky, bet esu apsirūpinusi iš anksto. Prisipirkau per geras akcijas, su geru galiojimo laiku.
Beje, mergaitės, jei dar nebandėte ARGITAL - rekomenduoju P. S. kažkada esu girdėjusi kaip kvapų guru Laimė Kiškūnė pasakojo mamai, jog galima vaikui drąsiai duoti et. aliejų, jog lavinti jo uoslę (! tik būkit dėmesingos, kad duodat gerą, o ne kažkokį sintetinį, cheminį skiedalą!), o tuose ARGITAL kremukuose - visa kvapų paletė (galbūt gali nepatikti labai jautrioms kvapams). Taip kad pabandykit
Pirkau sios firmos aliejuka,tai taip sualergizavo mus,esu tikrai nusivylus,o drauge taip ji isgyre,ne visiems vienodai tinka...
QUOTE(Sajulu @ 2011 09 28, 13:00) as tai uzsipirkau weledos prausikliu, dantu pastos, kremuka, kremuka nuo slogos ir t.t. daug pigiau is cia www.aposparer.de, aisku siuntimas kainuoja 9.90euro, bet kai perki ne tik tai ir keliese susimeti, tai zymiai pigiau gaunasi . QUOTE(Keja @ 2011 09 28, 18:27) jo faina, pvz. cia ji 3.05 euro kainuoja http://www.aposparer.de/wisl_s-cms/84/Fuer...er_Zahngel.html QUOTE(anila:) @ 2011 10 10, 09:35) O ar kas naudojat Weledos priemones slogai? Susiduriau su ritma beda, mergaite uzaugo, nosies pati nesipucia, ir neleidzia nieko lasint-pust, girdejus, kad yra kremukas, kazin kaip jis? man tai visai nieko pasirode, kiek naudos tai dar neaisku, nes dar tik viena karta naudojom, bet vaikai patys praso, kad patepciau. Na jis toks saldantis ir raminantis. cia apie si http://www.aposparer.de/wisl_s-cms/495/Ant...ENCREME_6g.html lietuviskai WELEDA Schnupfencreme (kremas nuo slogos) WELEDA Schnupfencreme sudėtyje esančios medžiagos papildo viena kitos veikimą. Sumažinami paūmėję medžiagų apykaitos procesai, mažėja nosies gleivinės paburkimas galima vėl laisvai kvėpuoti per nosį. Dėl gleivinę harmonizuojančių savybių šis kremas gali būti vartojamas ir esant chroniškai slogai. Dozavimas ir vartojimo būdas: Jei nenurodyta kitaip, keletą kartų per dieną įvesti po žirnio dydžio gabalėlį kremo į nosį. Jei sloga ūmi, kremą tepti ant išorinio nosies paviršiaus. Mažiems vaikams nuo 1 iki 5 metų amžiaus tik lengvai patepti kremu prie nosies landų.
patinka
Gimus dukrytei naudojom weledos atpalaiduojancia emulsija voniai,kuri minkstino vandeni ir drekino odelia,malonaus medetku kvapo,dabar naudojam sampuna-prausikli ir aliejuka,viskas tinka ir patinka,dar planuojam vaikiska dantuku valymo geli isigyti
As savo maziui tik Weledos priemones ir perku, man jos labiausiai patinka
|