Naudojam Weledos medetku krema nuo issutimu. Kol kas viskas liuks
naudojam nemazai weledos produktu. siunciames is uk. www.naturalnursery.co.uk. siaip apie weleda yra ne viena tema sukurta kitose forumo temose - paieskokit, gausit info ko gero apie kiekviena produkta
mes irgi naudojame weledos produktus ir esame labai patenkinti
Simis, o kodel siunciates, juk yra ir pas mus ir turbut pigiau neiseina?
Pries gimtant leliui, susipirkau visa weledos komplekta naujagimiui. Realiai naudoju tik muiliuka (daugiau jokiu losjonu ar sampunu nereikia), uzpakaliukas mano maziui sunta tik kai dantys dygsta - weledos nappy cream neveikia, reikia stipresniu cinko tepalu tept. Siaip labai gera produkcija, ir pati sau naudoju
Mes irgi naudojam Weledos produktus - kremukas su cinku labai tinka, labai lengvai tepasi, odytes nesausina; o kremukas nuo vejo ir salcio tiesiog superinis
Mano vauikučiai gavo dovanų Weledos šampūną - dušo želę. Super dalykas, aš ir pati naudoju, labai patinka, nereikia plaukų balzamo naudot.
ar verta pirkti kremuka nuo vejo ir salcio?
QUOTE(melana @ 2009 08 29, 10:15) Mes naudojam Weledos pastą, ji tinka nuo pirmo dantuko ir nieko tokio jei vaikas ją suvalgys ( ką dabar ir darom). Mum ji O tai tik išdygsta pirmas dantukas ir jį jau valote? Su ta pasta? Aš Weledos produkcija apsirūpinau kuri skirta mamai ir kūdikiui dar prieš gimdymą. Liko aliejuko kūdikiams nuo pilvuko pūtimo. Kur dabar jį dėti? Pilvukui nebereikia, jau per didelis.
naudojam dantu pasta,kremuka,esam patenkinti
Tikrai super priemones.
Naudojame aliejuka (labai labai tinka mazo mazyles odelei), pieneli voniai ir dabar isigijome krema nuo salcio ir vejo.
Puikios priemonės
nenusivylem dar,naudojam muiliuka ir prausikli,ovyras vaikiska krema saltam orui
Mes turim dantu pasta ir kremuka nuo vejo ir salcio.
Mes naudojam dantu pasta - super
QUOTE(Lukos_mama @ 2009 10 24, 00:15) ar verta pirkti kremuka nuo vejo ir salcio? Kadangi, tas kremukas nuo šalčio ir nuo vėjo, aš tepu žandukus, visada kai einam į lauką. Labai patenkinta. Kai lauke pasirodo minusinė temp., pasitepu savo žandus ir aš O kalbant apskritai apie Weledos produkciją, man ji labai patinka
Mums Weleda produkcija super
Mums tai produktas nr.1 buvo Weledos cinko kremas su medetkoms vaiko užpakaliukui. Pasiteisino 150 proc. Jo sunaudojom bala žino kiek
naudojam kremuka nuo salcio ir vejo-nepakeiciamas
Ar gali kremas nuo salcio ir vejo alergizuoti?
Nors ir patepu pries lauka skruostukus, labai parausta - kaip pomidoras, nepatepu - tik siek tiek parausta
rytoj pabandysiu testa padaryti, patepsiu namie, o ne pries lauka, jei paraus, tai tikriausiai tikrai alergizuoja, nes dabar sunku suprasti ar nuo salcio ir vejo ar nuo kremo tokie raudoni skruostai po lauko buna.
atejau pasiskaityti.nupirkau kremuka veidukui, nes odele sausesne veiduko tik patepam ir verkti pradeda
Kremas nuo salcio superinis.tepames visa seima
Musu seimyna naudoajasi WELEDA produktasi, vaikai turi dantu pasta, kremuka nuo salcio, sampuna ir prausimuisi krema, as naudojausi sampunu, kondicionieriumi, roziu deininiu kremu, valiklis migdolinis, roziu atniprespirantas dezodorantas,ranku kremas, visi sie produkati tikrai ir kai tik baigiame perkame toliau tuos pacius toliau
dar labai rupi isbandyti Roziu kapsules veidui, bet vis pagaoliu pinigeliu nepigi preke, gal kas naudojate, ar patenkinti rezultatu?
Mes naudojam Weledos masazini aliejuka, krema nuo issutimu ir prausikli, visi -
Na dantų pasta su druska....reto šlykštumo
as savomazajai bandziau Weleda medetku kremanuo salcio, tai mums netiko, skruostukus isberdavo. ir kiek pati esu bandzius ekologisku naturaliu produktu,kazkokia dalis netikdavo
Nors kol kas dar neseniai pradejome naudoti tik kuno krema "Weleda" kudikiams, dukrytei, nes labai sausa oda, bet jau odelei zymiai geriau:)
Turejau susiformavusi gan nebloga nuomone apie siuos produktus, turiu kremuka nuo vejo ir salcio atrodo gan neblogas, tik kvapas man labai nepatinka, taciau siame puslapyje kur galima patikrinti daugelio produktu kenksminguma tarp ju ir vaikisku, tai tyrinedama aptikau, kad dauguma weledos produktu priskiriami prie kenksmingu arba vidutiniskai kenksmingu cia nuoroda i ta puslapi
http://www.cosmeticdatabase.com/browse.php...ts&start=80 QUOTE(wwwww @ 2010 12 20, 00:47) Turejau susiformavusi gan nebloga nuomone apie siuos produktus, turiu kremuka nuo vejo ir salcio atrodo gan neblogas, tik kvapas man labai nepatinka, taciau siame puslapyje kur galima patikrinti daugelio produktu kenksminguma tarp ju ir vaikisku, tai tyrinedama aptikau, kad dauguma weledos produktu priskiriami prie kenksmingu arba vidutiniskai kenksmingu cia nuoroda i ta puslapi http://www.cosmeticdatabase.com/browse.php...ts&start=80 Tai kaip per daug naturalus produktas, taip ir chemiskas gali sukelti alergines realcijas. Del to ten ir yra pamineti Weledos produktai. Papildyta: QUOTE(Liberty_83 @ 2010 01 15, 01:52) atejau pasiskaityti.nupirkau kremuka veidukui, nes odele sausesne veiduko tik patepam ir verkti pradeda Manojo irgi verkia, kai jai tepu veideli. Bet verkia ne tik nuo Weledos, bet ir nuo Essex. O ten tik vazelinas ir parafinas sudetyje
Turim kremą su cinku nuo iššutimų su medetkomis. Labai patenkinta, nes jei tik užpakaliukas parausta, patepu šiuo kremuku ir viską labai greitai atstato į savo vietas
Turiu kremuka nuo salcio, super fainas, taip pat sampuna, irgi esu labai patenkinta. Rekomenduoju;)
QUOTE(Guest @ 2010 01 13, 22:36) Ar gali kremas nuo salcio ir vejo alergizuoti? Nors ir patepu pries lauka skruostukus, labai parausta - kaip pomidoras, nepatepu - tik siek tiek parausta QUOTE(Liepa* @ 2010 01 14, 00:04) gal per greitai i lauką išeinat? manau, reikia veiduką ištepti 15-20 min prieš einant. Mes naudojam, mums tinka. Dar labai patinka pienelis i vonią. QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2011 01 03, 09:06) gal per greitai i lauką išeinat? manau, reikia veiduką ištepti 15-20 min prieš einant. Mes naudojam, mums tinka. Dar labai patinka pienelis i vonią. Ant kremuko nuo salcio parasyta, kad patepti 5 min. pries lauka
Ir as noriu pagirti Weleda, ypac mums patinka kremukas su cinku...super!!! jokiu paraudimu
Naudojam kremuka nuo salcio ir vejo, labai patinka. Ir kvapas visai nieko
Gal kas esat išbandę Weledos aliejuką kūdikio pilvukui nuo pūtimo? gundausi pirkti
QUOTE(Amulet @ 2011 01 18, 16:09) Kiek esu bandžiusi visa Weledos produkcija nereali. Mes jau paaugom tai pilvuku nesiskundžiam, priešingu atveju būtinai būčiau pabandžiusi. Naudojam: *kremuką su cinkų * kremuką su medetkom. Minkštinanti. Nerealiai *dantų pasta. Nieko negaliu pasakyti. Naudojam ir tiek, dantukai vietoje
Kremukas nuo salcio ir vejo, patinka! Nors su juo ar be jo didelio skirtumo nera. Bet tepti reikia gerokai pries iseinant i lauka. Antraip kuri laika tik dar salciau jauciasi. Ant saves galima pabandyti.
QUOTE(scorpiolla @ 2011 01 22, 05:27) Kiek esu bandžiusi visa Weledos produkcija nereali. Mes jau paaugom tai pilvuku nesiskundžiam, priešingu atveju būtinai būčiau pabandžiusi. Naudojam: *kremuką su cinkų Jei tikrai geras, reiks išbandyti kremuką su cinku QUOTE(scorpiolla @ 2011 01 22, 05:27) Kiek esu bandžiusi visa Weledos produkcija nereali. Mes jau paaugom tai pilvuku nesiskundžiam, priešingu atveju būtinai būčiau pabandžiusi. Naudojam: *kremuką su cinkų * kremuką su medetkom. Minkštinanti. Nerealiai *dantų pasta. Nieko negaliu pasakyti. Naudojam ir tiek, dantukai vietoje O gal galėtumėt pasakyti tikslų to kremuko stebuklingojo su medetkomis pavadinimą? Weleda turi nemažai kremukų su medetkomis tai dabar galvoju apie kurį čia jūs kalbate. Papildyta: QUOTE(Amulet @ 2011 01 18, 16:09) Sveiki, mes išbandėm aliejuką nuo pūtimo QUOTE(kristulej @ 2011 01 23, 12:22) O gal galėtumėt pasakyti tikslų to kremuko stebuklingojo su medetkomis pavadinimą? Weleda turi nemažai kremukų su medetkomis tai dabar galvoju apie kurį čia jūs kalbate. Calendula Moisturising Body Cream, Weleda Baby http://www.weleda.co.uk/baby-skin-care/cal...ml/invt/105008/ Papildyta: QUOTE(Amulet @ 2011 01 22, 19:03) Būtinai pabandykite, žymiai geresnis už sudocremą. QUOTE(kristulej @ 2011 01 23, 12:22) O gal galėtumėt pasakyti tikslų to kremuko stebuklingojo su medetkomis pavadinimą? Weleda turi nemažai kremukų su medetkomis tai dabar galvoju apie kurį čia jūs kalbate. Beje jei klausėte dėl alerginių spogiukų, tai aš dar juos tepdavau su kremuku, kur į sudėtį įeina cinkas. Jis labai gerai nudžiovina spogiukas, ant viršau gremuką su medetkom maitinanti ir į trasą QUOTE(Amulet @ 2011 01 24, 22:21)
Kremuka su cinku isbandziau kol kas tik ant saves, tai tikrai patiko
Abiem vaikuciam turiu muiliuka ir prausikli 2 in 1. Muiliuko kvapas gal kiek stiprokas,bet gal kol naujas O vaikuciui geline medetku dantu pasta nepatiko
Nusipirkom dantu pasta ir sampuna,bandysim
|