Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Weleda priežiūros priemonės vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
vejuota
Labai idomu isgirsti nuomone apie Weleda prieziuros priemones kudikiams ir vaikams smile.gif ar tinka, ar patinka?
Hana
Tik Weleda ir naudoju, - tiek sau, tiek vaikams.
Labai geri šampūnai, dušo žele. Kremai irgi geri. Gal kvepia ir ne taip maloniai, kaip visokie "krūti", bet labai kokybiški ir natūralūs. Mano jautriai alergiškai odai - pats tas.
Sausai kojų odai naudoju masažinius aliejus.
Ir kūdikių linija labai gera - išbandėm Wind & Weather, tepaliuką su cinku, aliejuką, medetkų kremą - viskas kokybiška ir malonu odai.
Nu vat, pavariau reklamos biggrin.gif Bet tikrai džiaugiuosi, kad tokie yra. Tik galėtų šiek tiek pigesni būti...
vejuota
QUOTE(Hana @ 2008 10 12, 22:25)
Tik Weleda ir naudoju, - tiek sau, tiek vaikams.
Labai geri šampūnai, dušo žele. Kremai irgi geri. Gal kvepia ir ne taip maloniai, kaip visokie "krūti", bet labai kokybiški ir natūralūs. Mano jautriai alergiškai odai - pats tas.
Sausai kojų odai naudoju masažinius aliejus.
Ir kūdikių linija labai gera - išbandėm Wind & Weather, tepaliuką su cinku, aliejuką, medetkų kremą - viskas kokybiška ir malonu odai.
Nu vat, pavariau reklamos  biggrin.gif  Bet tikrai džiaugiuosi, kad tokie yra. Tik galėtų šiek tiek pigesni būti...
*

O nezinai, gal kur Vilniuj yra ju parduotuve? g.gif
Mes naudojom sampuna ir duso zele vaikui ir kremuka kunui, bet pirkom Vokietijoh. O dabar viskas baigesi, o nusipirkti cia nezinau kur verysad.gif
Versmė
Mes irgi šią kosmetiką naudojam. Tik per daug pripirkus esu doh.gif Šiuo metu kūdikio priežiūrai užtenka kremuko nuo vėjo ir šalčio ir prausimosi želė. Odos būklė labai gera, tai po maudynių nereikia nei kremo, nei aliejaus, kuriuos esu nupirkus, tai tuos sau naudoju blush2.gif
Kvapas specifinis, bet man patinka, ypač kai žinau, kad ant vaiko ne naftą tepu.
Kiekvienai siūlyčiau pabandyti, ypač kai yra pirkti mėginukų, kad susipažintumėt su kosmetika ir patikrintumėt, ar tinka jūsų mažyliams 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vejuota @ 2008 10 12, 22:28)
O nezinai, gal kur Vilniuj yra ju parduotuve?  g.gif
Mes naudojom sampuna ir duso zele vaikui ir kremuka kunui, bet pirkom Vokietijoh. O dabar viskas baigesi, o nusipirkti cia nezinau kur  verysad.gif
*

http://weleda.lt/index.php?lang=&conte...&page_id=16 4u.gif
vejuota
QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 12, 22:33)

aciu, rytoj begsiu pirkti bigsmile.gif
Dangiuks
Aš sužavėta Weleda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ką beperku savo mažyliui, viskas labai labai patinka ir jam itin tinka thumbup.gif
LauRace
Kol kas sau naudodavau weleda aliejuka plauku galiukams, o dabar kai netrukus pasauli isvys musu mazylis, tai tikrai nedvejodama rinksiuos sia kosmetika, net neabejoju jos kokybe smile.gif
weleda galima nusipirkti beveik visose vaistinese 4u.gif
olantukas
QUOTE(LauRace @ 2008 10 16, 12:54)
Kol kas sau naudodavau weleda aliejuka plauku galiukams, o dabar kai netrukus pasauli isvys musu mazylis, tai tikrai nedvejodama rinksiuos sia kosmetika, net neabejoju jos kokybe  smile.gif
weleda galima nusipirkti beveik visose vaistinese 4u.gif
*

Nu tikrai nevisose vaistinese yra, net neuzsako i vaistine kai paprasiau kremuko verysad.gif 4u.gif
Natuke
QUOTE(olantukas @ 2008 10 25, 08:50)
Nu tikrai nevisose vaistinese yra, net neuzsako i  vaistine kai paprasiau kremuko  verysad.gif  4u.gif
*

tikrai yra vln akropolio eurovaistinėje 4u.gif
mes naudojam alejuką - mums tinka smile.gif
lora2006
Aš labai patenkinta šios firmos kosmetika. O jau kaip patinka jos kvapas. ax.gif smile.gif
Miranda80
As sau naudoju duso zele ir sampuna thumbup.gif Greit gimsianciam kleckui nupirkau pieneli i vonia su medetkom, tik va nemaciau ar yra sampunas kudikiams?.. g.gif
Laukugelele
Man welwda thumbup.gif is kudikiu serijos turiu nemazai produktu. Ypac patinka vonios pienelis su medetkomis - maudantis reik ipilti i vandeni, jis neputoja, kvapo neduoda, bet issimaudzius esi jau kaip ir lengvai issikremaves - netraukia odos, tokia svelni odyte blush2.gif
austekx
Kol kas patenkinti thumbup.gif , tik iš viso stengiamės kuo mažiau naudoti. Dažiausiai naudojam muiliuką.
coliukasv
o mums nuo jos buvo labai blogai...alergizavo iškart rausdavo odelė... o kol supratau, kad čia nuo jos.. doh.gif nes rašo kad antialergiška kosmetika...
bastoji
QUOTE(coliukasv @ 2008 12 31, 13:27)
o mums nuo jos buvo labai blogai...alergizavo iškart rausdavo odelė... o kol supratau, kad čia nuo jos.. doh.gif nes rašo kad antialergiška kosmetika...
*

g.gif hmmm, weledos produktai yra labai natūralūs, vien ekologiški aliejai, jokių konservantų, naftos produktų. tačiau būtent natūraliems produktams kai kurie žmonės būna alergiški (kaip ir maistui). unsure.gif

bet šiaip man ši kosmetika tikrų tikriausia atgaiva. labai patinka aliejus nuo strijų, bet kitos mamytės sako, kad per nėštumą tinka bet kuris iš weledos masažinių aliejų. nestuke.gif

turėjau ir šaltalankių pienelį kūnui, bet jis žiemai pasirodė nepakankamai riebus. ax.gif

dar labai skanūs ir naudingi weledos eliksyrai. vartojau vietoj vitaminų kryklės ekstraktą. žadu jo nusipirkti ir atsigavimui po gimdymo. tongue.gif

perku dažniausiai parduotuvėje Holos užupyje (www.holos.lt), nes man pakeliui, be to čia - pigiausia. vaistinės ir kitos ekologiškos parduotuvės būna užsidėjusios po 5-10 litukų viršaus schmoll.gif

va
Natuke
QUOTE(bastoji @ 2009 01 16, 16:28)
g.gif hmmm, weledos produktai yra labai natūralūs, vien ekologiški aliejai, jokių konservantų, naftos produktų. tačiau būtent natūraliems produktams kai kurie žmonės būna alergiški (kaip ir maistui). unsure.gif

bet šiaip man ši kosmetika tikrų tikriausia atgaiva. labai patinka aliejus nuo strijų, bet kitos mamytės sako, kad per nėštumą tinka bet kuris iš weledos masažinių aliejų. nestuke.gif

turėjau ir šaltalankių pienelį kūnui, bet jis žiemai pasirodė nepakankamai riebus. ax.gif

dar labai skanūs ir naudingi weledos eliksyrai. vartojau vietoj vitaminų kryklės ekstraktą. žadu jo nusipirkti ir atsigavimui po gimdymo. tongue.gif

perku dažniausiai parduotuvėje Holos užupyje (www.holos.lt), nes man pakeliui, be to čia - pigiausia. vaistinės ir kitos ekologiškos parduotuvės būna užsidėjusios po 5-10 litukų viršaus   schmoll.gif

va
*

holos tikrai pigiausia biggrin.gif
bet ir nuo weledos gali būti alergija - juk gali alergizuoti ir natūralus produktai - tas pat maistas arba žiedadulkes. Mes naudojame alėjuką thumbup.gif
medute_bitute
mano pupai irgi netinka weledos kremukas, o man jis padeda kai pasireiškia alergija smile.gif
orchidejaa
O mes naudojam weledos dantų gelį, pirmiesiems dantukams valyti, fainas labai ir skonis malonus, ir kvapas, ir dukrytė mielai leidžia valyt su juo dantukus, thumbup.gif be to jis nepavojingas, nes dar nemokam išspjauti. ax.gif
mergina05
mano vaikui netinka weledos medetkų aliejukas, iš pradžių tepiau, bet vaikas visas nusausėjo, visas kūnelis šerpetojančiom dėmėm nuėjo unsure.gif kol dašuto,kad čia nuo to aliejaus...mečiau aš jį ir viskas praėjo, odelė susitvarkė...va ir natūralus tipo geri produktai...
RitaRazi
Mums irgi labai patinka Weledos produktai - naudojom vonios pieneli ir kuno aliejuka su medetkom kudikiui, taip pat labai gerai ziemai ju kremas nuo salcio ir vejo. Ir dantu pastos tikrai neprastos. bigsmile.gif
Dabar laukiuosi antro vaiko, net nesvarstau, kokia kosmetika pirksiu - ramiai vel nusipirksiu to paties 4u.gif

O kad naturalus produktai gali buti alergenai - niekam ne paslaptis. Bet tada reikia rasti kita naturalia priemone - ne koki kvepianti petrolata vaiku aliejuko buteliuke..
T.A.K.
gal kas nauduojo kremuka - tepaliuka nuo slogos? Kokie atsiliepimai butu?
Renatele J
Mes naudojame Weleda dantuku geli, mums jis labai patinka!!! 4u.gif
ryyd
Mes irgi naudojame geli dantukams thumbup.gif
Mamyte :)
nu kiek bandžiau tai man visos patiko ir tiko thumbup.gif tik kvapas nelabai blush2.gif
Marisa
Kai mazylei darem masaziukus, masaziste paprase, kad nusipirktume Weleda aliejuka. Tikriausiai jis geras, nezinau. Bet kaina irgi doh.gif . Virs 50 lt mokejom
geguzevasaris
Visko prisipirkau, o netiko.Kremą veidui pati nauduju, o visa kita ...
Sursule
kremukas su zinku 4u.gif net pati ant veido tepti pradejau, kad padziovinti spuogelius. Ir vaiko sikniukui, ir mamos veidui
rasa_nori
as naudojau alieju nuo striju nestumo metu... man patiko!
thumbup.gif
vaidute2006
super priemonės thumbup.gif
kristila
mes i vandenuka maudynems pieneli naudojam...super thumbup.gif odele svelnute..
Karablikas
Naudojam relaxing pieneli voniai super dalykelis thumbup.gif Tik man labai smirda doh.gif
nesmerk
as pirkausi labai nemazai weledos produkcijos, tik perkam mes ne LT, o per interenetiniu parduotuviu tarpininkes. ten viskas gerokai pigiau ir didesnis pasirinkimas. dar yra puikiu lasu nuo slogos, dar kremukai nosytei nuo slogos, kosulio eleksyras ir dar daug visko...ko abejoju ar cia pas mus yra ax.gif dar nenaudojau pati nieko, tik va surikiuota laukia seimininkes, kol si ateis i pasauli.
o nosies lasus naudojo mano sunus, sake,labai malonu nosyteje. jie nekelia alergijos ir galima naudoti ilgokai, ne taip ,kaip kelias dienas lasu nuo slogos.
inguliukas24
As visada perku Weledos dantu pasta dukrytei pieniniam dantukam, svarbiausia, kad ji be jokiu chemiju thumbup.gif
olande
Naudojam prausikli ir sampuna viename thumbup.gif o aliejukas nelabai ax.gif ilgai susirebealavus dukryte palieka
lairam
QUOTE(Renatele J @ 2009 03 08, 17:43)
Mes naudojame Weleda dantuku geli, mums jis labai patinka!!! 4u.gif
*

Mes irgi ji naudojame ir mums patinka thumbup.gif
Soprana
Mano vaiko oda yra labai sausa, todėl pienelis voniai su medetkomis mums yra nepamainomas dalykas thumbup.gif, o drekinamasis kuno kremas stebuklo nedaro, sakyčiau, eilinis kremas. Dar naudojame medetkų aliejuką, mums tinka, ypač galvos pleiskanų luobelei nuimti ax.gif Užpakaliukui kartais naudojam kremuką su cinku, labai greitai pašalina raudonumą, tik nepatinka, kad susirenka kuno raukšlėse, bet gal aš tiesiog per daug tepu g.gif Dar turiu muilą su medetkomis, kol kas nenaudojam, bet kvepia labai gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sursule @ 2009 03 22, 10:22)
kremukas su zinku 4u.gif net pati ant veido tepti pradejau, kad padziovinti spuogelius. Ir vaiko sikniukui, ir mamos veidui
*

reikia ir man ant veido pabandyt bigsmile.gif
nainaa
Niu mes irgi nusipirkom isbandyti maudynems atpalaiduojanti medetku emulsija ax.gif tai isbandysim,tikiuosi tiks 4u.gif
georgiana
sveikutes, gal kuri mamike gali mestelti nuorodele tarpininkes per kuria butu galima butu isigyti keleta daikteliu 4u.gif
Elian
QUOTE(nainaa @ 2009 07 03, 18:28)
Niu mes irgi nusipirkom isbandyti maudynems atpalaiduojanti medetku emulsija ax.gif tai isbandysim,tikiuosi tiks 4u.gif
*

mes irgi tokią emulsiją naudojom. Jau vieną buteliuką baigėm, pirksim dar.. Nepigus dalykas, bet labai geras thumbup.gif nesausina vaikučio odelės, švelni..
klara.
As naudoju pieneli i vonia, kai tingiu lakisiaus ar ramuneliu arbata daryti.
Pati veideli tepliojuosi kremuku veidui. thumbup.gif tinka, nes mano oda labai jautri visokiems kitiems kremams, ir negaliu jokio atitaikyti. O Weledos - tiko.

Lelytei dar naudojame uzpakaliukui cinko tepaliuka.
O Weledos aliejuku lelyte istryniau pacia pirmaja diena, kai tik parsiveziau is ligonines. Per kelias dienas masazuojama atserpatojusi odele graziai nusieme.

Nuo to karto kasdien daromes ,,grozio proceduras": mazule nurengiu, o kol ji patenkinta spardosi ir guguoja, letai padarau masaziuka - kojyciu, kunelio, rankyciu ir galvytes. Jai thumbup.gif patinka.
nekaltoji*mergele
Sveikos, mamos ir busimos mamos 4u.gif

Noriu pasidziaugti kartu su Jumis, jau antra diena kaip veikia internetine svetaine www.mamosturgelis.lt . Cia Jus galite pirkti/parduoti/keisti/dovanoti vaikiskus bei mamoms skirtus rubelius bei daiktus. Tikiuosi si svetaine bus jusu pagalbininke.

Nepykite, kad isiverziau i Jusu pasnekesius. blush2.gif
murkis
Aš ir labai patenkinta weledos gaminiai savo kūdikiui smile.gif
Bozinda
QUOTE(nesmerk @ 2009 05 12, 18:56)
as pirkausi labai nemazai weledos  produkcijos, tik perkam mes ne LT, o per interenetiniu parduotuviu tarpininkes. ten viskas gerokai pigiau ir didesnis pasirinkimas. dar yra puikiu lasu nuo slogos, dar kremukai nosytei nuo slogos, kosulio eleksyras ir dar daug visko...ko abejoju ar cia pas mus yra ax.gif  dar nenaudojau pati nieko, tik va surikiuota laukia seimininkes, kol si ateis i pasauli.
o nosies lasus naudojo mano sunus, sake,labai malonu nosyteje. jie nekelia alergijos ir galima naudoti ilgokai, ne taip ,kaip kelias dienas lasu nuo slogos.
*

gerai butu suzinoti kontaktus rolleyes.gif

As irgi nestumu metu ir dabar dar naudoju nuo striju aliejuka, tai esu patenkinta thumbup.gif
Savo pupai naudojam aliejuka, kuri ipilam kartais i vonele, tai odele loabai svelni buna thumbup.gif
ESU PATENKINTA WELWDOS PRODUKTAIS
Loxxy
Mes irgi naudojam weledos produktus, mums tinka ir patinka biggrin.gif
vetruze
as kolkas jais tik domiuosi,skaitineju visur,beje cia daugelio nuomone labai gera,manau reiks ka nors isigyti
rututu
QUOTE(Bozinda @ 2009 08 17, 18:49)
gerai butu suzinoti kontaktus rolleyes.gif

*

Ir as noreciau kontaktu ax.gif
Nifer
Labai patiko kremukas nuo issutimu smile.gif Tik pamatau,kad subiniukas sunta,odele parausta,patepam ir paraudimas labai greitai praeina rolleyes.gif Liuks.
-Lilė-
Mes turėjom kremuką užpakaliukui tepti su medetkom ir cinku, likom labai patenkinti 4u.gif
melana
Mes naudojam Weledos pastą, ji tinka nuo pirmo dantuko ir nieko tokio jei vaikas ją suvalgys ( ką dabar ir darom). Mum ji thumbup.gif
Upjora
Mes irgi nusipirkom Weleda nappy kremuka,bandom,lyg ir gerai thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.