mes turim stai tokia http://www.almalittera.lt/lt.php/28;book;16513#1
mes tai net dvi knygas dovanų gavom, tai dabar bandom kruopščiai abi užpildyt, manau tikrai bus įdomu dukrytei paskaityti kai paaugs
o mes kiekviena menesi nufilmuojam mazulio pasiekimus, kai paaugs bus idomu ir linksma paziuret
As abiem dukrytem rasau dienorascius. Ateity planuojau astuoniolikto gimtadienio proga spaustuveje padaryti knyga su aprasymais, nuotraukelemis, seneliu, aukletoju, ir kitu pazystamu komentarais apie mano vaikus.
Mano dukrytė yra žurnalo ,,Tavo vaikas'' redakcijos kūdikis, tai renku visus žurnalus, įrišiu i knygą ir jai užaugusiai padovanosiu
as tai turiu nupirkusi savo auksiukui nuotrauku dezute tokia su albumiukais mazais ir ten sudesiu jo pirmuju metu nuotraukas ir ta dezute bus padovanota jam per 18 taji gimtadieni
PILDZIAU PIRMAM IR ANTRAM PILDAU ''MANO PIRMIEJI METAI''
Kai graziai padaro su kompai atrodo super
as uzsiimu scrapbooking'u ir darau po puslapi momentu ir prisiminimu kuriuos sudedu i albumus. Cia is SM, grupele musu uzsiema siuo hobiu (prasom uzeit i mano blog'a parase paziuret musu darbeliu)
As turiu pirktine knygute, gavau dovanu, kai isejau i dekreta. Manau, kad mano mazyliui bus smagu pavartyti, kai uzaugs
Mes taip pat gavom dovanu knygele "mano pirmieji metai", pildome, klijuojame nuotraukas.Dar nupirkome "kraicio" skrynia, pinta is siaudu, tai i ja dedam visokius daikciukus, pirmuosius rubelius, kojinytes, nuotraukas is kelioniu ir t.t.Iteiksim kai bus didele, manau bus smagu pavartyti knygele ir apziureti tokius mazucius daiktelius
QUOTE(laiva @ 2003 06 26, 20:58) Visos turbūt žinot tas tokias knygeles (dažniausiai rožiniu ir žydru viršeliu), kur surašomi visi įvykiai susiję su vaikučiu, yra vietos nuotraukoms, atsiminimams apie vaiko augimą, svorio ir ūgio grafikai, vieta vaiko pėdutės ir rankytės atvaizdui, pirmai plaukų sruogelei....ir t.t. Ar jūs tokias knygeles turit užvedę savo mažyliui (-ei)? Ar esat pasidarę kitokį vaiko dienoraštuką? Kaip jums atrodo, ar ji bus įdomi vaikui kai paaugs? Pakolkas aš pakankamai sąžiningai ir su malonumu ją pildau ir klijuoju nuotraukytes Atsimenu aš radau savo mamos dienoraštį apie mane
as neturiu specialios knygutes bet abi turi vienodus sasiuvinius A4formato kietais virseliais,ten viska aprasau suklijuoju nuotraukas pirmi dantukai pirmi kirpti plaukai,iskarpos,atvirutes zodziu viskas kas susiije su vaikiuku ir jie tapo triskart storesni,gaila kai didzioji gime niekur neradau tokiu knygu del to kuriau pati o aantros nenorejau isskirti stengiuosi kad abi turetu vienodai,kad nebutu pavydu
Mes gavom dovanų, gimus sūneliui. Man tai labai šaunus daiktas, bus prisiminimui
mes ir gavom dovanu knygute, bet as kazkaip sunkiai prisiruosiu pilgyti
noriu ir as albumuko, tik dar neradau tokio kuris man labai patiktu...
as irgi nupirkau toki albumeli foto ir uzrasams iki vieneriu metu, o paskui tikriausiai reikes kazka galvoti savadarbio, nes niekur nemaciau pirkti, kad ilgesniem metam butu
manau tau labai super dalykas... gaila, kad tokiu nebuvo tais laikais kai as gimiau- jokiu uzrasu mama nevede, o taip idomu butu dabar paciai apie save ar vyra paskaitineti, veliau palyginti kaip vystosi ir auga mano kudikis
Mano mama tai i paprasta sasiuvini viska rase, klijavo.Jei graziai ir isradingai, tai manau ir taip gerai, ypac kai nori ilgesni laika viska fiksuoti
aš ir turėjau knygą'' jūsų kūdikis''ten rašiau kiekvieno mėnesio nutikimus
Mums kudikio knygele atnese per aplankynas.....issaugojau testa nestumo,nuotraukyte kai dar pilvelyje bambute.Visiems siems daiktams nupirksiu grazia dezute.Taip pat zadu isaugot pirma kramtuka,pirma lele.Gaila,kad pirmos dukreles turiuu tik apyrankes.
As pildau "kudikio knyga"nuo pat gimimo, manau bus ydomu kai uzaugs pasiskaitineti,juk tiek visko neprisiminsi
QUOTE(laiva @ 2003 06 26, 20:58) Visos turbūt žinot tas tokias knygeles (dažniausiai rožiniu ir žydru viršeliu), kur surašomi visi įvykiai susiję su vaikučiu, yra vietos nuotraukoms, atsiminimams apie vaiko augimą, svorio ir ūgio grafikai, vieta vaiko pėdutės ir rankytės atvaizdui, pirmai plaukų sruogelei....ir t.t. Ar jūs tokias knygeles turit užvedę savo mažyliui (-ei)? Ar esat pasidarę kitokį vaiko dienoraštuką? Kaip jums atrodo, ar ji bus įdomi vaikui kai paaugs? Pakolkas aš pakankamai sąžiningai ir su malonumu ją pildau ir klijuoju nuotraukytes Kai laukiausi, planavau kaip vesiu tokia knygele, iskojau knygynuose kokios idomesnes, bet... veliau taip ir neradau laiko jos nusipirkti. Labiausiai gailiuosi, kad neturi kojyciu ir rankyciu antspaudku
Aš pildau knyga
As pildziau dwi knygeles - wiena "mano penkeri gywenimo metai" t.y. iki 5 m o kita paprasta spalwota knygute "mazylio dienorastis" iki metuku buwo.
mes irgi pildom mazylio knygele...
Turim knygutę "Pirmieji sūnelio metai", bet dar nepildžiau, kadangi niekaip nuotraukų nesugebam pasidaryti, visos PC sukeltos
Pildau dukrytes dienorascio knygute. Priklijavau ivairiu nuotrauku, padariau antspaudukus kojytes, rankytes. Rasau kiek sveria, koks ugis, ka pirma karta padare ir t.t. Turiu dezute, kurioje renku ivairius daikciukus, pirmus rubelius, kriksto, soske, pampersa ir t.t.
Mes irgi turime knygutę, tik galėtų būti jos išradingesnės, o dabar niekas netelpa, arba rašyti gali daug, arba tik foto
Ir mes pildom savo vaikiuko dienorasti.Nusipirkom ta albuma-dienorasti pries gimdyma,ir viska pildom.Man ir paciai malonu ji dabar pavartyt
mes taip pat pildom savo dukrytes knygute, issaugojom soske, apyranke, kojinytes, pirmaji sliaustini, barskuti
as tai pildau ta knygute, nes prisimenu kai pati mamos daug klausinedavau ir labai budavo idomu kokia as buvau maza
As taip pat uz sias knygutes-manau vaikuciui tikrai bus idomu, is patirties spendziu, man dar ir dabar idomu klausyt kokia buvau maza...
Pildau ir pirktine knygute, bet dar ir pati rasau i atskira sasiuvini, nes ne viska ka noriu ten galiu surasyt, ir nors maziui dar tik septyni mėnesiai, bet jau dabar smagu skaityt koks jis buvo mėnesiuko
Aš tai turiu sąsiuvinį į kurį vis užrašau įsimintinesnius įvykius iš mažosios gyvenimo
QUOTE(snieguolee @ 2008 11 13, 10:36) kaip gražu QUOTE(snieguolee @ 2008 11 13, 11:36) Nerealiai grazu Mes irgi pildome dienorasti QUOTE(snieguolee @ 2008 11 13, 11:36) labai grazu! Kokia sauni mamyte! QUOTE(monika-g @ 2008 11 17, 17:09) Nerealiai grazu Mes irgi pildome dienorasti As irgi daug ka issaugojau,tik kad sunums tai visai neidomu.Gal kai savo vaiku tures... Siaip manau visa tai idomiau mergaitems
mes turim ,,Kudikio albuma,, Labai geras dalykelis, gavome gimdimo namuose dovanu.labai smagu laiks nuo laiko paskaitineti
Turim ir mes tokia knyga
Gavote albuma "mano pirmieji metai" bet iki siol jo neuzpildziau. Uztat rasau kazka panasaus i dienorasti, kur pirmiaisiais metais raisu ispudzius kaip auga zmogiukas, o dabar tai jau jo "anekdotus" rasau, juokingas situacijas, pastebeimus kaip tobulejeja ir savarankiskeja.
mes taip pat turim kudikio albuma, ji padovanojo dukrytes kriksto tevai,taip pat issaugojau apyranke,pampersiuka,ciulptuka,pirmuosius sliauztukus,pirmaji barskuti,o taip pat kriksto rubelius ir zvake.Mazyliui taipogi pirkau kudikio albuma,taippat viska kas pirma sukaupiau.
ir mes turime albumus,kartas nuo karto pasivartom,paskaitom
pati nusipirkau neistveriau Anne Geddes fotografiju albumely , vaikystes prisiminimai "penkeri mano gyvenimo metai" savo mazylei, o sunuciui buvau nusipirkus albuma vaikiska didely, kur salia galima buvo rasyt, tai komentavau salia nuotraukeleiu.
Turim ir mes.
Dukros labai saziningai pildydavau ir fiksuodavau visus ivykius. Ji su malonumu ir dabar pasivarto. Sunaus kazkaip nelabai atsakingai ji pildau (gal kiek apsileidau Bet pildo dukra. QUOTE(dimele @ 2008 12 14, 18:51) pati nusipirkau neistveriau Anne Geddes fotografiju albumely , vaikystes prisiminimai "penkeri mano gyvenimo metai" savo mazylei, o sunuciui buvau nusipirkus albuma vaikiska didely, kur salia galima buvo rasyt, tai komentavau salia nuotraukeleiu. Gal žinot kur dar galima gauti šią knygutę |