Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažylio dienoraštis, albumas...
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jurguzet
QUOTE(Rainstone @ 2009 07 19, 10:54)
Pirmagimes dienorasti rasiau paprastoi knygelei ir paveiksliukus piesiau,nes tada neturejom kopiuterio,o jau antrojo denorastis puikuojasi kompiureryje ,labai graziai apipavidalintas... smile.gif Nors tas pirmas man mielesnis ,dvelkia kazkokia siluma,nu tai juk ranku darbo  smile.gif  4u.gif
*

sauni tema...pirmojo vaiko neturejau jokio albumo bet tiesiog uzrasu knygeleje zymejau svarbesnes datas, dukrytes uzvedus ir knygeles "Musu stebuklas" ir albuma su uzrasais manau naudinga visgi smagu bus uzaugus pasiziureti
sinaudra
Turim ir mes knygute smile.gif Uzpildziau suklijavau foto....
manau bus idomu po kiek metu pavartyti thumbup.gif wub.gif
crazy4you
As turiu albuma, kur iki 5 metu. Pildau abiem vaikuciam thumbup.gif
kincioskis
Pildau thumbup.gif
Saugas
Na as is savo patirties galiu tik pasakyt kad,reikia kantrybes,kantrybes ir kantrybes.Du vaikus auginam Dukra jau eis i 2klase o sunus kitais metais i 1klase tai sujuo sunkiausiai,visur jo pilna ir viska jam reikia daryt blush2.gif ir amzinai kanors pridaro,bet juk vaikas bigsmile.gif
ingutera
Aš irgi pyldau tokį albumą, bet mano buvo iki metukų tik, tai pridėjau dar lapų ir antrus metus kas mėnesį aprašinėjau mažės pasiekimus. Vakar kaip tik po ilgo laiko vėl parašiau, kaip ruošiasi panelė į darželį.
Damutte
as draugei padovanojau toki albumeli, tikiuosi, kad pildys
*caffe macchiato*
Pildau ir as 4u.gif pradejau pildyti kai dar laukiausi, musu albumelis skirtas iki 2 metuku smile.gif
svajotojaa
bus smagu prisiminti kai paaugs thumbup.gif
janneta
mums drauge padovanoji toki albumeli,mielu noru ji pildau nes manau kad paaugus suneliui bus be galo idomu pasiskaityti 4u.gif
Valedy
Žinoma,kad yra pildomi tokie albumai...manau po kokių 20 m ir pačiai ir vaikams bus laaaaabai malonu wub.gif tokį albumą pavartyt rolleyes.gif
egi
Man taip pat labai tokio albumo reikejo gavom ji davanu, ir kaip bebutu man geda as jo nepildau taip ir guli stalciuje...gal reiks uzpildyti kiek galesiu bet gal jau ir pervelu ax.gif
babajoska
Ka raset nuo nestumo pradzios?
as su lialka kalbuosi ir pan bet neisivaizduoju ka reiktu dienoreastyje parasyti... blink.gif
dijanule
turi abu po knyga su uzrasais ir foto smile.gif ir dar po knygele su ju juokais pasakojimais lotuliukas.gif peduciu delniuku anspaudus thumbup.gif thumbup.gif ne tas zodis kaip bus faina kai uzauge gales paskaityti ka isdarinejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Onelė
Tokias knygutes pildau abiems dukroms. Dešimtmetės Silvijos tai - mėgstamiausia knyga (nors šiaip ji - "knygų graužikė"). Silvijos knygutė jau seniai užpildyta, bet vat kaip tik vakar dukra užtiko, kad dar reikia papildyti ją: mat genealoginiame medyje mažoji sesytė dar neįrašyta doh.gif O mažajai Rusnytei knygutę vis dar pildau.
Klajokle
Pildau ir as suneliui tokia thumbup.gif Gaila nebuvau uzmacius tokiu,kai dukra gime ir augo...O dar jauna,kvaila buvau,netas galvoj... blush2.gif
neringula
QUOTE(jazminuke @ 2009 09 10, 17:28)
Ka raset nuo nestumo pradzios?
as su lialka kalbuosi ir pan bet neisivaizduoju ka reiktu dienoreastyje parasyti... blink.gif
*

Mes irgi pildom nuo nestumo pradzios wink.gif
Rasau apie tai, kaip pranesem artimiausiems zmones, kaip lankemes pas gydytoja, iklijuoju echoskopijos nuotraukytes, rasau, kaip gydytoja prognozuoja lyti, kaip auga mano pilvas, keiciasi savijauta, kur keliaujame i uzsieni, kaip labai mes jo laukiame ir dar dar dar daug... Tikrai yra apie ka rasyti dar nestumo laiku. Manau, kad sis laikotarpis taip pat ypatingas ir jusu lialiukui idomu bus zinoti, ka isgyveno teveliai laukimo momentu.
Esha
Aš rašausi sau pati nėštumo mini dienoraštuką- na tokį kas svarbaus įvyksta kas mėnesį, tik nežinau kur viską gražiai patalpint, nes turiu nenmažai eco nuotraukyčių. Kūdykio dienoraštį tikrai pirksiu. Manau, kad jis bus labai įdomu paaugusiam mano mažyliui smile.gif
*Bagirute*
Pas mus irgi yra toks didelis super "Kudykio albumas". Viska pildom ir klijuojam graziausias nuotraukytes thumbup.gif nors sis albumas tik nuo gimimo iki mazdaug 2 gal metuku rolleyes.gif jau labai daug ko prirasem biggrin.gif manau bus tikrai geras prisiminimas 4u.gif
Selga007
Gavau ir as dovanu. Pradzioje pildziau, bet paskui nebe. Is tikro geriau jau asmeniskai paciai dienorasti rasyti savo vaikui smile.gif Mes su vyru nusrendeme knyga pasidaryti su nuotraukomis ir aprasymais nuo pat gimimo iki kokiu 5metu . Nzn ar patys darysime savo jegomis ar kaip... bet manau tai daug fainiau : )
Amure
Mazajai dienorasti pradejau rasyti nuo tos dienos,kai pradejau lauktis nestuke.gif ,o kai gime gavome dovanu ,,Pirmieji dukrytes metai'',tad pildome dar ir sia knyga.Manau tai bus puiki dovana savo vaikui kai jis uzaugs thumbup.gif
Laurisimo
QUOTE(inguciukas @ 2009 11 23, 12:03)
Mazajai dienorasti pradejau rasyti nuo tos dienos,kai pradejau lauktis  nestuke.gif ,o kai gime gavome dovanu ,,Pirmieji dukrytes metai'',tad pildome dar ir sia knyga.Manau tai bus puiki dovana savo vaikui kai jis uzaugs thumbup.gif
*

mes irgi tokią knygą turim, taip pat pildom thumbup.gif
Esha
QUOTE(Selga007 @ 2009 11 17, 14:19)
Gavau ir as dovanu. Pradzioje pildziau, bet paskui nebe. Is tikro geriau jau asmeniskai paciai dienorasti rasyti savo vaikui smile.gif Mes su vyru nusrendeme knyga pasidaryti su nuotraukomis ir aprasymais nuo pat gimimo iki kokiu 5metu . Nzn ar patys darysime savo jegomis ar kaip... bet manau tai daug fainiau : )
*

Ir aš manau, kad tai geriausia idėja
floridija
As pildau dukrytei "Penkeri mano gyvenimo metai", man ta knygute labai miela, daug graziu Anne Geddes nuotraukyciu su vaikuciais, manau kai uzaugs dukryte tikrai dziaugsis, skaitydama savo kudikystes prisiminimus.
gylyte
Turime ir mes knygelę "Penkeri mano gyvenimo metai". Bet rašau dar ir mažylio dienoraštį. Labai gailiuosi, kad nepradėjau rašyti dar tada, kai laukiausi. Kitą kartą tokios klaidos nebepadarysiu biggrin.gif
5imute
Kokia gera idėja 5 metų g.gif Niekad nemačiau.
Mes pildome, bet ten 1-ųjų metų, o 2,3 tik gimtadienio šventėms
Raigra
As nuo savo darbo kolektyvo gavau tokia knyga, "Penkeri mano gyvenimo metai"
Tikrai labai saunu tokia tureti, o ir vaikui kai uzaugs bus smagu pavartyti ir paskaitineti. Dabar mano maziukei 9 men, tai jau visia smagu paskaitineti ka rasiau kai buvo jai kelios savaites ra menesiai. thumbup.gif
Dumza
PILDZIAU SUNUI TOKIA KNYGUTE.DABAR RASAU DUKRAI.IDUMU,YRA SU KUO PALIGINTI. 4u.gif
daivazek
Kai laukiausi dukrytes nupirkau labai grazu albuma Penkeri mano gyvenimo metai,kuria saziningai ir su malonumu pildziau ir pildau iki siol (dukrytei jau tris metai), taip pat dar vedu atskira knygele, kurioje jos gimtadieniu sveciu palinkejimai, pomegiai, atradimai, visi pirmieji zodeliai jos kalba, svarbiausios datos, kitos idomybes=tiesiog nupirkau grazia knygele ir pati pildau 4u.gif
Po nepilnu 3 savaiteliu prie musu seimyneles turi prisijungti ir broliukas, jam taip pat jau nupirktas kudikio albumas, si karta-Mano pirmieji metai, bet pildymas kiekviena menesiuka-taip pat labai grazi knygele bigsmile.gif
Nemanau, kad sunku atrasti laiko pildyti tokiems albumams auginant vaikeli, be to tai visai malonus darbelis ir atminimas labai malonus lieka-mano mama toki zurnalikua dar tarybiniais laikais man pilde-labai ji vertinu ir saugau blush2.gif
hopegirl
Mes turime tokia knygute

user posted image

Na nemazai ten yra ko pildyti, vietos nuotraukoms ir tt mirksiukas.gif
boruzele885
Si ta uzsirasinejau kai jau laukiausi. O per palankynas mazylis gavo dovanu knygele "KUDIKIO ALBUMAS" tokia didele, grazi thumbup.gif pildau ja. Bet kartu ir rasau toki tarsi pastebejimu kalendoriu: kur kada keliavo, kada ka pradejo valgyti, sestis, dometis zaisliukais, ropoti, keliauti i tolimesnes keliones, kaip jautesi ir t.t.t.t... Kol kas rasau i savo uzrasu knygute (ji visada po ranka). Jau turiu isigijusi ir grazia knygele, i kuria radus ramaus laiko "perkelsiu" tai, ka pasirasiusi apie savo mazyli esu uzrasu knygeleje. Taip pat toje knygeleje gales visi kas nores rasyti palinkejimus per gimtadienius ar siaip sventes, darzelio aukletojos ar pirmosios mokytojos gales parasyti koki zodeli kita apie mazyli... wub.gif manau bus tokia grazi ir siltu prisiminimu knygele, kuria galesim perduoti uzaugusia "mazyliui" 4u.gif
tauromama
Turiu ir as tokias knygutes, bet labai jau man nuobodu buvo aprasineti. Rasiau is pat pradziu: turim uzregistrave ir pirma dantuka, pirma zingsni ir pan smile.gif O paskui pradejau elektronini dienorsti rasyti. Tai ir mociute ir draugai Lietuvoje ir ne tik gyvenantys gali paskaityti , pasiziureti kaip vyriukas auga smile.gif
Mauryte
Sutinku, elektroninis dienoraštis operatyviau visus pasiekia ir pan., bet kai tam žmogeliui bus daug metų, o jūsų gal nė nebebus, paėmęs tą dienoraštį ar albumėlį prisimins daug šiltų dalykų apie savo tėvus, tai yra, jus. Išliekamoji vertė taip sakant yra didesnė 4u.gif
nepriklausoma
Mes taip pat turim knygutę "Mano pirmieji metai", pildau ją tikrai sąžiningai, o jei dar turiu ką pažymėti daugiau ką mano kleckiukas išmoko ar padarė, tai vedu dar atskirai ir jo dienoraštį 4u.gif
evrema
QUOTE(nepriklausoma @ 2010 03 13, 16:00)
Mes taip pat turim knygutę "Mano pirmieji metai", pildau ją tikrai sąžiningai, o jei dar turiu ką pažymėti daugiau ką mano kleckiukas išmoko ar padarė, tai vedu dar atskirai ir jo dienoraštį  4u.gif
*

mes ir ja turim sauni knygele,bus vaikuciui ka prisimint thumbup.gif
agneb
O as niekur neradau tokiu dienorasciu, kur jus juos perkat? g.gif
zymiuosi svarbiausius ivykius paprastame blonknote, bet jei rasiu knygele, tai butinai perkelsiu viska i ja smile.gif
medlink
mano sūnus turi senelių padovanotą tokį albumą apie visokius jo pasiekimus, su nuotraukytėm ir t.t. smile.gif Bet vyro mama atidavė man mažą užrašų knygelę, kurioje buso surašyti MB mėnesiniai svoriai, ūgiai, žodeliai, pasiekimai... Tai tą knygelę pratęsiau ir surašiau viską ir sūnelio smile.gif Net ir mums įdomu vis pasižiūrėti kaip vaikas tėtį lenkė arba vijosi... ax.gif
astalaur
Aš irgi rašau savo mergytei, gal ne visai dienoraštį, bet tokį kaip laikraštuką. Yra programa specialiai tam skirta. Galiu ten ir nuotraukas sukelti, ir tekstą rašyti, ir suredaguoti taip, kaip man patinka smile.gif O paskui tik reikės atsispausdinti viską ir bus dukrytei dovana 4u.gif
Uuoga
As irgi rasau mazyles dienorasti, bet , as pati padariau, nupirkau grazu sasiuvini, lapai A4 formato ir pildau, pati ji zadu ispiesti graziai, ir pan. blush2.gif ax.gif
eling
QUOTE(astalaur @ 2010 04 03, 18:53)
Aš irgi rašau savo mergytei, gal ne visai dienoraštį, bet tokį kaip laikraštuką. Yra programa specialiai tam skirta.[COLOR=blue] Galiu ten ir nuotraukas sukelti, ir tekstą rašyti, ir suredaguoti taip, kaip man patinka smile.gif O paskui tik reikės atsispausdinti viską ir bus dukrytei dovana  4u.gif
*

O kokia tai programa? 4u.gif
Henka
Taip, labai smalsu, kas ten per programele
CiaRuta
Turim ir mes tokią knygelę, pildau gana retokai, na tiksliau pildau tai ką ten reikia, svarbiausius įvykius. Norėtusi daugiau parašyti. Tai mastau apie elektroninį dienoraštį. Kad tai būtų išsamiau. Tačiau popierinį daiktą juk maloniau rankose laikyti. tai daugiau šilumos turintis dalykas
tindiriushka
gal kas turit konkrečiai šią? kokie atsiliepimai? nes nesu varčius, bet internete labai gera kaina thumbup.gif

user posted image
luckyme
tuim ir mes ,bet angliska varijanta,ten dar ir apie nestuma informacija surasyta,pirmas spyris mamytei,pirma nuotrauka pilvely ir panasiai wub.gif
_Foxy_
Mes turime kūdikio knygą. Esu labai patenkinta. Labiausiai man patiko tai, kad ten reikia pildyti kas mėnesį, taip pat klijuoti nuotrauką kas mėnesį, kas yra ne visuose kūdikio albumuose ir šiaip daug įdomių smulkmenų ten reikia įrašyti, kurias vėliau tikrai pamirštum. thumbup.gif

QUOTE(luckyme @ 2010 05 12, 12:56)
tuim ir mes ,bet angliska varijanta,ten dar ir apie nestuma informacija surasyta,pirmas spyris mamytei,pirma nuotrauka pilvely ir panasiai wub.gif
*

Man irgi patiktų kur apie nėštumą yra ... Ech ... ax.gif
linosska
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 06, 10:59)
gal kas turit konkrečiai šią? kokie atsiliepimai? nes nesu varčius, bet internete labai gera kaina  thumbup.gif

user posted image
*

Mes antram suneliui turime sita knyga, gavome dovanu.. Pirmas sunus turi PIRMOJI KUDIKIO KNYGA, man si patinka labiau, daugiau informacijos galima surasyti.. Nors garzesne gal butu pirmoji..
murkse
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 06, 11:59)
gal kas turit konkrečiai šią? kokie atsiliepimai? nes nesu varčius, bet internete labai gera kaina  thumbup.gif
*

turim thumbup.gif jau užpildyta. Patinka kad stori lapai, gražūs paveiksliukai. Tokią pačią ir pati dovanojau
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.