Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mandalos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2
Tedžiukė
QUOTE(Forget @ 2011 04 20, 22:51)
Bandyk pati piešti  mirksiukas.gif  Daug ramiau veikia, nei vien spalvinimas. Konstruoji dėlioji, braižai, atsijungii visiškai  smile.gif

Aš užsikabinau, nes viena moteris virtualiai su piešiniais pravedė pasakojimą kaip jas piešti. Tiesiog elentarias taisykles. Labai patiko pačiai tai daryti.
*

Aš vis planuoju pradėti piešti, bet renku info kaip taisyklingai daryti.. gal ką turi, galėtum pasidalinti, būčiau dėkinga.. nes esu " užsikabinusi" ir ant fraktalų.. dabar gerai būtų nusiraminimui mandalos.
Forget
QUOTE(Temidė @ 2011 04 20, 23:11)
Forget, gražu 4u.gif  O pati piešėt ar trafaretą naudojote?
*

Ne tikrai ne, pirmiausia pradedu sreistuvu nupiešusi apskritimą, tada kompuonuoju kvadratą. Ir nuo centro piešiu kažkokius motyvus. Neplanuodama negalvodama... Paskui koreguoju, jei rėžia akį smile.gif
sarafea
Radau ir cia tema apie mandalas bigsmile.gif ,bet taip visos nutile,daugiau nebera piesianciu?as skaitineju temoj prie ezoterikos mandalas,bet gal cia daugiau piesianciu g.gif
Lina89
Sveiki smile.gif jungiuosi ir as prie jusu, mandalu pieseju ax.gif
sarafea
QUOTE(Lina89 @ 2011 08 18, 19:55)
Sveiki  smile.gif jungiuosi ir as prie jusu, mandalu pieseju  ax.gif
*

Kaip faina,dar viena gerbeja mandalu.Ateik i kita tema ezoterikos skyreli,sioje temoje niekas nebesilanko mirksiukas.gif

Esi gal pripiesus jau daug?Idomu butu pamatyti bigsmile.gif 4u.gif
Lina89
Na is tikruju, tai vakar nupiesiau savo pirmaja mandala smile.gif blush2.gif Kai bus galimybe butinai ikelsiu ir parodysiu mirksiukas.gif
sarafea
QUOTE(Lina89 @ 2011 08 19, 08:14)
Na is tikruju, tai vakar nupiesiau savo pirmaja mandala  smile.gif  blush2.gif Kai bus galimybe butinai ikelsiu ir parodysiu  mirksiukas.gif
*

Jei sugalvosi,atnesk parodyt i sia tema,ten daugiau prideta mandalu,galesi ir pati perziuret mirksiukas.gif
va cia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.