[IMG] Quote(Stebukle@2008 10 12, 22:02
tame ir reikalas, kad matysiu ne tik as nes as noriu kad ta lentele butu imontuota i stalvirsti, kad man nereiktu niekur nieko iminet ir deliot O gal tai tik grazu ir praktiska katologiniam variante Visai baigiu susivelti Gal atsisakyt sitos idejos [IMG] Jo jo . AS taip pat galvojau i stalvirsi isimontuoti gabala medines lenos. Labai jau norejo vienas patarejas man ta isiulyti. Bet su MB nutarem, kad ne koks vaizdelis butu, kai ja ilgiau panaudosi. Aisku, gali su smulkiu svitriniu popierium karts nuo karto ja palyginti. Bet atsisakem tos idejos.
as iskart ir paklausiu
kas perkelinejot duju skaitikli? kai kurie sako, kad isvis neperkelineja... o pas mane vamzdis per visa siena... QUOTE(Mistaken @ 2008 10 13, 11:45) as iskart ir paklausiu kas perkelinejot duju skaitikli? kai kurie sako, kad isvis neperkelineja... o pas mane vamzdis per visa siena... vamdziu jums nepanaikins per visa siena kad ir kaip noretumet, nebent auksciausiame aukste gyvenate, tai tuos vamzdzius pakoreguot gali. Anksciau kainuodavo apie 300-400lt, o firmos nepamenu QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 12, 20:02) Dar neuzsakinejam virtuvinio,bet info juk reik susirinkt isanskto Reikia konsultacijos Kadangi virtuvej praleidziu tikrai nemazai laiko,tai va primasciau 1.Ar reikalinga spec.pakaba,anga pasluostei,na man ji tokia nei siokia nei tokia... ? 2.Kokie pliusai tokioms durelems,ziurejau,ziurejau,galvojau,galvojau...na nejau ner patogiau,kai ji paprastai atsidaro.Cia mada ar kazkoks nematomas stebuklas pasleptas? 3.Ar nebutu geriau jei pakabinamos spinteles butu iki pat virsaus.Lentynos reikiamo aukscio,bet virsutine tiesiog butu aukstesne.Nekenciu kai kaupiasi nereikalingos dulkes Maciau kazkur foto,bet dabar nu niekaip negaliu surast Kas dar tokio,kas labai pasitarnauja ar atvirksciai labai maiso ir darytumet kitaip? 1.As ranksluostine turiu. Bet taip padaryta, kad iejus i virtuve, jos nesimato. Nemegstu, kai jos visur metosi, ar bet kur pakabinta. Net ir tevam, grizus imontavau. 2.Kazkas cia sake, kad vieta susitaupo. Manau, kad mados reikalas(pas mus pries 5metus buvo). Mums nepatare tokiu dureliu detis, nes tie pakelejai neilgaamziski, greit genda. Mes dejom tik vienas tokias dureles(paslepta mikrobangine) ir jas labai retai naudojam. Na nebent, per 3 metus kazkas pasikeite 3.Gali darytis pakabinamas spinteles ir iki lubu. Cia jau skonio reikalas. Maciau, kad galima graziai ir iki lubu pasidaryti QUOTE(ABocius @ 2008 10 13, 11:56) vamdziu jums nepanaikins per visa siena kad ir kaip noretumet, nebent auksciausiame aukste gyvenate, tai tuos vamzdzius pakoreguot gali. Anksciau kainuodavo apie 300-400lt, o firmos nepamenu Perkelineja, registruojantis sake kainuos apie 200Lt, o reikejo moket 800 Lt. gal todel, kad vamzdis sienoj...
Norėjau paklausti dėl spalvos praktiškumo virtuvėj. Labai gražus variantas BALTA/ RUDA. Galvoju apie rudas spinteles ir šviesų stalviršį (kaip aukščiau esančiose foto). Truputį abejoju ar nebus per tamsu. Tai nieko prieš ir kitą variantą panaudoti - Šviesios spintelės ir rudas stalviršis. Tik vat įdomu, kuris variantas išliks ilgiau švarus
QUOTE(jblmami @ 2008 10 13, 12:33) 1.As ranksluostine turiu. Bet taip padaryta, kad iejus i virtuve, jos nesimato. Nemegstu, kai jos visur metosi, ar bet kur pakabinta. Net ir tevam, grizus imontavau. O kokioje vietoje ji pas tave? Aciu uz patarimus QUOTE(--rita @ 2008 10 13, 14:20) Norėjau paklausti dėl spalvos praktiškumo virtuvėj. Labai gražus variantas BALTA/ RUDA. Galvoju apie rudas spinteles ir šviesų stalviršį (kaip aukščiau esančiose foto). Truputį abejoju ar nebus per tamsu. Tai nieko prieš ir kitą variantą panaudoti - Šviesios spintelės ir rudas stalviršis. Tik vat įdomu, kuris variantas išliks ilgiau švarus Aš turiu tamsias spinteles blizgias, tai reikia nuolat valyti, o stalviršis šviesus, nesitepa. Man atrodo jei neblizgios spintelės tai gerai ir tamsios Papildyta: QUOTE(Mistaken @ 2008 10 13, 11:45) as iskart ir paklausiu kas perkelinejot duju skaitikli? kai kurie sako, kad isvis neperkelineja... o pas mane vamzdis per visa siena... labai paprastai išsikvietėm iš dujų kontoros meistrus ir perkėlė kur norėjom, prieš du metus sumokėjom 250lt.
Sveikos,kreipiuosi i jus dar karteli,gal galetumet man patart kokia firma ar meistra kuris padarytu moderniai,kokybiskai,svarstau apie blizges spinteles,baklazano spalvos gal.idomu kiek kainuotu 3-4metru
gal kas zinot,ar galima salia kabinti orkaite kuri liesiasi sladytuva?ar nekenkia?
QUOTE(Mistaken @ 2008 10 13, 11:45) as iskart ir paklausiu kas perkelinejot duju skaitikli? kai kurie sako, kad isvis neperkelineja... o pas mane vamzdis per visa siena... mes visai neseniai perkėlėm dujų skaitiklį, net du kartus, nes iš pradžių galvojau, kad pavyks išvengti virinimo darbų (nes tam reikia atjungti dujas visam namui). Atėjo meistras, kurį mums Lietuvos dujos nurodė (dar ir firmą buvo nurodę, bet sakė, kad brangiau ima) ir labai greitai, per ne pilną valandą padarė. kainavo, jei be virinimo, 250 lt, su virinimu kažkiek daugiau, bet ne žymiai beje, pas mus irgi vamzdis per visą virtuvę palei lubas eina, bet jo pašalinti nepavyko, kadangi su kaimynais sujungta. Dar domėjausi dujų vamzdžių ir žarnelių slėpimu sienoje, bet pagal saugumo taisykles to daryti negalima
Labuciukas,
Kazkada cia buvau imetusi savo busimos virtuves planeli ir gavau labai geru patarimu, ka ir kaip geriau padaryti, tai buvau labai laiminga, kad kazkas protingais patarimais gali pasidalinti... Gal galite uzmesti aki i mano projekteli ir duoti kokiu minciu? Kadangi virtuve U raides formos, tai cia reiktu kelt kelias nuotraukas, kad matytusi is visu pusiu, todel geriau idedu nuoroda: http://s250.photobucket.com/albums/gg257/elvos/Virtuve/ Jei kartais nuorodos neatidarytu, vart. vardas: elvos; slaptazodis: supermama Is anksto aciu visiems pasisakiusiems QUOTE(elva @ 2008 10 13, 21:59) Labuciukas, Kazkada cia buvau imetusi savo busimos virtuves planeli ir gavau labai geru patarimu, ka ir kaip geriau padaryti, tai buvau labai laiminga, kad kazkas protingais patarimais gali pasidalinti... Gal galite uzmesti aki i mano projekteli ir duoti kokiu minciu? Kadangi virtuve U raides formos, tai cia reiktu kelt kelias nuotraukas, kad matytusi is visu pusiu, todel geriau idedu nuoroda: http://s250.photobucket.com/albums/gg257/elvos/Virtuve/ Jei kartais nuorodos neatidarytu, vart. vardas: elvos; slaptazodis: supermama Is anksto aciu visiems pasisakiusiems O čia kiek kvadratų?
elva, toje vietoje už gartraukio gali paprastas lentynėles padaryti. Kad ir, pvz., vynui. Tiktų, manau, o erdvė būtų užpildyta ir išnaudota
QUOTE(rackiene @ 2008 10 13, 21:20) Bendra virtuves - svetaines erdve - apie 42 kv.m.; jei atskirai imti virtuve, tai galine siena - 2,8m, siena, prie kurios saldytuvas - 2,1m, likusi siena iki lango - 1,8m. QUOTE(Fiona @ 2008 10 13, 21:22) elva, toje vietoje už gartraukio gali paprastas lentynėles padaryti. Kad ir, pvz., vynui. Tiktų, manau, o erdvė būtų užpildyta ir išnaudota Aciu uz ideja QUOTE(elva @ 2008 10 13, 20:59) Labuciukas, Kazkada cia buvau imetusi savo busimos virtuves planeli ir gavau labai geru patarimu, ka ir kaip geriau padaryti, tai buvau labai laiminga, kad kazkas protingais patarimais gali pasidalinti... Gal galite uzmesti aki i mano projekteli ir duoti kokiu minciu? Kadangi virtuve U raides formos, tai cia reiktu kelt kelias nuotraukas, kad matytusi is visu pusiu, todel geriau idedu nuoroda: http://s250.photobucket.com/albums/gg257/elvos/Virtuve/ Jei kartais nuorodos neatidarytu, vart. vardas: elvos; slaptazodis: supermama Is anksto aciu visiems pasisakiusiems Galima ir visai nieko nedeti. O galima ir atvira lentinele iki sienos padaryti. Pav. prieskonius susideti i grazius indus, virimo knygas. Vynui ten lentineles jokiu budu nedaryciau. Kas sildo vyna? QUOTE(elva @ 2008 10 13, 21:59) Labuciukas, Kazkada cia buvau imetusi savo busimos virtuves planeli ir gavau labai geru patarimu, ka ir kaip geriau padaryti, tai buvau labai laiminga, kad kazkas protingais patarimais gali pasidalinti... Gal galite uzmesti aki i mano projekteli ir duoti kokiu minciu? Kadangi virtuve U raides formos, tai cia reiktu kelt kelias nuotraukas, kad matytusi is visu pusiu, todel geriau idedu nuoroda: http://s250.photobucket.com/albums/gg257/elvos/Virtuve/ Jei kartais nuorodos neatidarytu, vart. vardas: elvos; slaptazodis: supermama Is anksto aciu visiems pasisakiusiems na pas jus padaryta elementari projektavimo klaida, todel ir gaunasi tokia nepatogi situacija. Yra 2 iseitis, arba koreguot projekta (pati minimaliausia korekcija atsisakyti 90cm gartraukio, jei nepervelu), arba visgi eiti tuo keliu kur jus dabar planuojate eiti, ten galima si bei ta padaryti. Kiek ateina i galva tai yra 3variantai. Atviros lentyneles (na vynine siaip truputi is stiliaus iskristu), spintele su zaliuzinem durelem, spintele su stumdomom durelem. Beje paskutiniu variantu gali dureles buti ir aliuminio remo su stiklu.
Na pagaliau ir as idejau savo virtuves nuotraukas
![]() ![]() ![]() ![]()
QUOTE(mmuliukas @ 2008 10 13, 17:21) sveikute, pas mus kaip tik toks variantas - orkaite salia saldytuvo, taciau, kol kas ir viena , ir kitas veikia... Gal po 5 m. ir paskaysim, jog saldytuvas ar orkaite sugedo buten del tos prizasties, bet jei meistrai sitaip siulo, gamina, vadinasi, galima.. http://i527.photobucket.com/albums/cc356/g...mpo-mazesne.jpg Papildyta: QUOTE(Cherie Ice @ 2008 10 13, 16:42) Sveikos,kreipiuosi i jus dar karteli,gal galetumet man patart kokia firma ar meistra kuris padarytu moderniai,kokybiskai,svarstau apie blizges spinteles,baklazano spalvos gal.idomu kiek kainuotu 3-4metru Lietuvoje niekas negamina kokybiskai blizgiu spinteliu. Yra tik vienintele ceku firma hannak,kuri veza is cekijos gatavai nudazytas ir tikrai labai kokybiskas. Nors mes gaminomes vituve ne pas juos, buvo kitu priezasciu,taciau kitiem spatarciau buten ju lakuota sspintutes... Buvo su kuo palyginti, kol ieskojom... Papildyta: QUOTE(--rita @ 2008 10 13, 14:20) Norėjau paklausti dėl spalvos praktiškumo virtuvėj. Labai gražus variantas BALTA/ RUDA. Galvoju apie rudas spinteles ir šviesų stalviršį (kaip aukščiau esančiose foto). Truputį abejoju ar nebus per tamsu. Tai nieko prieš ir kitą variantą panaudoti - Šviesios spintelės ir rudas stalviršis. Tik vat įdomu, kuris variantas išliks ilgiau švarus laba, viena is auksciau esanciu foto - mano virtuve, aukstesnioji... Taciau ji ne is LMDF, o is luksto, t.y. plokste faneruota.. Del tos priezasties - visiskai netepli..Pvz., turiu is tamsios LMDF plokstes vonios spinteliu, kurias jau reikia labai labai priziureti, kiekvienas lasiukas ir pirsto antspaudziukas matosi.. manau, virtuveje toks daiktas - paisbaisetinas.. QUOTE(gitushke @ 2008 10 14, 07:07) sveikute, pas mus kaip tik toks variantas - orkaite salia saldytuvo, taciau, kol kas ir viena , ir kitas veikia... Gal po 5 m. ir paskaysim, jog saldytuvas ar orkaite sugedo buten del tos prizasties, bet jei meistrai sitaip siulo, gamina, vadinasi, galima.. http://i527.photobucket.com/albums/cc356/g...mpo-mazesne.jpg Papildyta: o as vis galvojau kieno cia tokia simpatiska virtuve QUOTE(Lilajar @ 2008 10 13, 22:34) Na laibai grazu ir labai sauniai isnaudota erdve! Ir spalvytes labai labai man Beje kas ten kriauklej imontuota? ale "dursliokas"? Idomi ideja, tik tuomet itariu ir vanduo kazkaip i bendra vamzdi turi nuteket, o jis issiima?
gutushke, o sienos tarp spinteliu ir stalvirsio dazytos? ar bus plyteles, stiklas? kaip tik siuo momentu galvoju, ka su sienom daryti, man tos plyteles - kaip dar viena detale, kurios man visai netruksta virtuvej, tik tiesiog del praktiskumo reikia kazka sugalvoti...
QUOTE(pavasariukas @ 2008 10 14, 10:04) gutushke, o sienos tarp spinteliu ir stalvirsio dazytos? ar bus plyteles, stiklas? kaip tik siuo momentu galvoju, ka su sienom daryti, man tos plyteles - kaip dar viena detale, kurios man visai netruksta virtuvej, tik tiesiog del praktiskumo reikia kazka sugalvoti... tarp spinteliu pas amne plokste lygiai tokia, kaip spalvirsis - metalic. O ir sienos dramblio kaulo, foto kazkaip viskas susilieja.. Plokste tikrai atspari dregmei bei visokiems dalykiukams susijusiems su maisto ruosa Papildyta: QUOTE(emrata @ 2008 10 14, 09:14) dėkui QUOTE(gitushke @ 2008 10 14, 09:07) Lietuvoje niekas negamina kokybiskai blizgiu spinteliu. Yra tik vienintele ceku firma hannak,kuri veza is cekijos gatavai nudazytas ir tikrai labai kokybiskas. Nors mes gaminomes vituve ne pas juos, buvo kitu priezasciu,taciau kitiem spatarciau buten ju lakuota sspintutes... Buvo su kuo palyginti, kol ieskojom... blogai ieskojot jei neradot. O jei neradot tai gal nereikia teigti, kad nieks negamina. Nesakau, kad visi kas bando dazyti blizgiai nudazo kokybiskai. As asmeniskai zinau tik viena firma, kuri tai daro gerai ir tikrai neblogiau nei cekai. QUOTE(ABocius @ 2008 10 13, 21:45) na pas jus padaryta elementari projektavimo klaida, todel ir gaunasi tokia nepatogi situacija. Yra 2 iseitis, arba koreguot projekta (pati minimaliausia korekcija atsisakyti 90cm gartraukio, jei nepervelu), arba visgi eiti tuo keliu kur jus dabar planuojate eiti, ten galima si bei ta padaryti. Kiek ateina i galva tai yra 3variantai. Atviros lentyneles (na vynine siaip truputi is stiliaus iskristu), spintele su zaliuzinem durelem, spintele su stumdomom durelem. Beje paskutiniu variantu gali dureles buti ir aliuminio remo su stiklu. Visu pirma labai aciu uz atsiliepima i mano zinute Del 90cm gartraukio - jis pas mane dar nera nupirktas, bet noriu butent 90cm gartraukio, nes, gal cia tik kvailas isitikinimas, bet man atrodo, kad toks geriau sulaikys garus (sito as paniskai bijau, nes virtuve - kartu su svetaine), be to, tokie man ir dizaino prasme grazesni... Del Jusu isvardintu triju variantu: vynui laikyti daugmaz esu numaciusi spintute po baru, apie zaliuzine spintute irgi galvojau, bet vis galvoju, gal yra koks nors kitas variantas, nes tos zaliuzes man nelabai graziai atrodo... QUOTE(ABocius @ 2008 10 14, 10:30) blogai ieskojot jei neradot. O jei neradot tai gal nereikia teigti, kad nieks negamina. Nesakau, kad visi kas bando dazyti blizgiai nudazo kokybiskai. As asmeniskai zinau tik viena firma, kuri tai daro gerai ir tikrai neblogiau nei cekai. uj, persiprasau, nieko nenorejau izeisti... , gal pasidalintumete sios firmos vardu? QUOTE(Iriska @ 2008 10 14, 07:30) Tai va, atsidziauti negaliu, kad liko tik tvarkymas. Parasysiu tau i AZ detales del virtuves. Ismatavimus jau nurodziau dienorastyje, nes projekto neturiu siame kompe. QUOTE(korcula @ 2008 10 14, 09:11) Stalvirsis ir tie ireminimai is laminato 6 cm storio, o kabancios spinteles is blizgaus laminato. QUOTE(jolcik @ 2008 10 14, 09:33) Na laibai grazu ir labai sauniai isnaudota erdve! Ir spalvytes labai labai man Beje kas ten kriauklej imontuota? ale "dursliokas"? Idomi ideja, tik tuomet itariu ir vanduo kazkaip i bendra vamzdi turi nuteket, o jis issiima? Kriaukleje tikrai drusliokas QUOTE(ABocius @ 2008 10 14, 10:30) blogai ieskojot jei neradot. O jei neradot tai gal nereikia teigti, kad nieks negamina. Nesakau, kad visi kas bando dazyti blizgiai nudazo kokybiskai. As asmeniskai zinau tik viena firma, kuri tai daro gerai ir tikrai neblogiau nei cekai. Na as matau, kad tu patyres zmogus ir greiciausia dirbantis sioje srityje, bet as pasakysiu kokia pas mane situacija buvo. As ieskojau tamsiai pilkos blizgios plokstes ir visi lietuviski baldininkai, pas kurios buvau nunesusi projekta sake, kad jie gali uzsakyti blizgu mdf, bet tik pastelines spalvos, nes tamsiu Lietuvoje nedazo. Vienas siule dazyti plokste Lenkijoje. Tai butent del to mano virtuve atvazavo is Italijos, nors as pasirinkau blizgu laminata, o ne dazyta mdf. Sako, kad jis patvaresnis.
Elva,
Siulau pasiziuret cia: http://www.interbaldai.lt/index.php/pageid/126 Mes pas juos virtuve uzsakinejom ir esu labai patenkinta Sekmes
[quote=Lilajar,2008 10 14, 11:37]
Tai va, atsidziauti negaliu, kad liko tik tvarkymas. Parasysiu tau i AZ detales del virtuves. Ismatavimus jau nurodziau dienorastyje, nes projekto neturiu siame kompe. gal galima virtuves foto parodyti platesnem masem?
Lilaljar-gražu
Gitushke-virtuvės nuotraukos Lilarjar paraše
Na mes statomės rąstinuką, tai irgi virtuvės labai domino...Vaikščiojau po pardes, žiūrinėjausi visokias, varčiau spinteles ir stalčius, žodžiu kišau visur nosį...
QUOTE(Ruti @ 2008 10 14, 10:47) Elva, Siulau pasiziuret cia: http://www.interbaldai.lt/index.php/pageid/126 Mes pas juos virtuve uzsakinejom ir esu labai patenkinta Sekmes Aciu uz pasiulyma Lilajar, baltu pavydu pavydziu tau dabartinio jausmo,kai jau turi tokia grazia ir erdvia virtuve ir apskritai naujus ir jaukius namucius
[quote=gitushke,2008 10 14, 11:48]
[quote=Lilajar,2008 10 14, 11:37] gal galima virtuves foto parodyti platesnem masem? [/quote] Na as i dienorasti viska dedu, nenorejau dar ir temos griozdinti, nes daug tu nuotrauku. [quote=Naujakurė,2008 10 14, 11:57] Lilaljar-gražu Gitushke-virtuvės nuotraukos Lilarjar paraše [/quote] O salia plautuves indu dziovykla, artodo neblogai, tik nezinau kaip del patogumo. Bandysiu kaip ten dzius tie indai.
O sakykit, kai montuoja jau virtuve, tai jau geriau turbūt turėti įrangą, na orkaitę, viryklę, indaplovę (viskas kas montuojama), kriauklę?...Ar paprasta patiems viską susidėti?...Atsiprašau už tokius klausimus, bet pirma sava virtuvė, tai nieko nžn...
QUOTE(patrakusi @ 2008 10 14, 12:10) O sakykit, kai montuoja jau virtuve, tai jau geriau turbūt turėti įrangą, na orkaitę, viryklę, indaplovę (viskas kas montuojama), kriauklę?...Ar paprasta patiems viską susidėti?...Atsiprašau už tokius klausimus, bet pirma sava virtuvė, tai nieko nžn... zinoma, kad reikia tureti, nes pagal visus ismatavimus daro virtuvini ir palieka tuscias angas. mes pamenu nebuvom susipirke, taciau tiksliai zinojom kokius modelius pirksim
[quote=gitushke,2008 10 14, 13:25]
Gitushke-virtuvės nuotraukos Lilarjar paraše [/quote] siaubas,kol issifravau, kas yra "parase" , vis kirti ant antros A dedavau.. [/quote] Matyt prastai internetas kraunasi. Tu ant kryziuko desiniuoju klavisu paspausk ir pasirink Show picture, turetu atidaryti QUOTE(emrata @ 2008 10 14, 14:26) zinoma, kad reikia tureti, nes pagal visus ismatavimus daro virtuvini ir palieka tuscias angas. mes pamenu nebuvom susipirke, taciau tiksliai zinojom kokius modelius pirksim Na šiaip tai mes irgi kai ko žinom tikslius modelius kuriuos pirksim... QUOTE(patrakusi @ 2008 10 14, 15:01) Na šiaip tai mes irgi kai ko žinom tikslius modelius kuriuos pirksim... kazkurioj is virtuviu temu buvau skaiciusi kazkieno pasisakyma, kad neatitiko ismatavimai kas buvo uzrasyta ir realus buitines technikos, todel pirma pirksiu visa buitine technika, kad atejes ismatuoti sienu, galetu ir buitine technika ismatuot, tik kriaukle snepirksiu, kol neturesiu galutinio virtuves modelio
Sveiki,
jungiuosi ir aš į kompaniją Planuojame savo virtuvę, norėčiau jūsų patarimų... perskaičiau senąją temą, lyg susidariau įspūdį, kad kampinė kriauklė nėra gerai (turbūt dėl užimamo didesnio ploto), bet gal kas galėtų pasidalinti savo patirtimi, kokie minusai, gal pliusai pas mus bus bendra su svetaine, bet vietos jai nedaug, kampe 218cmx210cm reikia išsitekti (gal U raide, vis dar dėlioju įvairius galimus variantus)... bet man jos didelės kaip ir nereikia, tikiuosi sutilpti, su virykle, kriaukle, indaplove, šaldytuvu ir keliomis spintelėmis |