Gerbiamoji gydytoja,
noriu paklaust: mano gydytoja seimos centre iseina atostogu, pas ja man kitai apziurai iseina apsilankyti tik rugpjuti kai jau bus 37 nestumo savaite, tai likau be prieziuros nuo 29 iki 37 savaites, o laukiant pirmo(nors koks skirtumas kelinto) vaikelio tai tikrai baugu ir rupi, kad viskas butu tvarkoj. Ar patartumet apsilankyti gal pas ka nors kita per ta laikotarpi? Ar ramiai laukti gydytojos sugrizimo? Dar neramu del to, kad per paskutine apziura (29 sav.) vaikelis buvo sedmenyne pirmeiga ir pagal pojucius ir judesiuku vietas tai lialius dar negalvoja apsiverst (dabar jau 31-32sav.) ar nebus per velu po to ka nors daryti? Kiek zinau vaikis turi priimt "pozicija" iki 32-34 sav.? Ar dabar dar apvercia rankomis? Zinau buna specialus pratimai, o kokie? Ar man reiktu juos daryti? Uh, kiek klausimeliu susikaupe... Ir dar... Ar ritmingas pulsavimas kas kart toj pacioj vietoj gali buti vaiko zagsejimas? Ar tai nepavojinga? Kartojasi kokius 2-3 kartus per diena po pora minuciu. Nuo ko taip buna? kaip to isvengt?
Is anksto dekoju uz atsakymus