Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujas virusas?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
*Blanche*
Sveikos mamytes smile.gif
susiduriau su keistu negalavimu..is vakaro mano keturmetei prasidejo stiprus galvos skausmai be temperaturos,nakti pradejo vemti ir taip tesesi 3 dienas..itariau ir rota virusa ir net meningita,nes galvos skausmai buvo labai stiprus,net vaistai nepadejo..gydytoja liepe stebet,gert daug skysciu,bet po 3 dienu viskas baigesi..
po keliu dienu tas pats buvo ir kitai dukrai,12kos metu-vargse net raitesi nuo galvos skausmu ir verke...bet jai jau buvo temperatura iki 38,5...
pasveiko si,po keliu dienu mano 3 men ziogelis apsirgo verysad.gif unsure.gif
taip pat temperatura,nerami,daug miega-itariu taip pat skauda galvyte unsure.gif
jokiu persalimo pozymiu,gydytoja taip pat liepe stebet g.gif

gal ir jums kam taip buvo?gal cia koks naujas gripas?
pelkių Monas
Mano metinukas irgi serga: jokiu siptomu tik temp. 38,5, numusu paracetamoliu ir vel pakyla. Dar ir vyras serga, jam skaudejo galva ir gerkle, dabar kosti, bet temp. nebuvo. Butu gerai, jeigu po 3 dienu vaikas pasveiktu 4u.gif
svetelis
gal triju dienu karstine aplanke. pasidomekit, daug informacijos sia tema, mes prasirgom vasara.
*Blanche*
QUOTE(svetelis @ 2008 10 14, 14:46)
gal triju dienu karstine aplanke. pasidomekit, daug informacijos sia tema, mes prasirgom vasara.
*

niu gal... g.gif
bet ar ji gali but 12os metu paauglei?,,,,
grazina37
QUOTE(blansa @ 2008 10 14, 22:38)
niu gal... g.gif
bet ar ji gali but 12os metu paauglei?,,,,
*

zinoma yra toks virusas,kaimynas sirgo praejusia savaite,ir sake galvos skausmas buna nepakenciamas ,sake net prie plauku prisilietus skausmas buna ziaurus ji gyde antibiotikais nes temperatura buvo 3 dienas 40 laipsniu
o siandien mano dukra guli su ziaureis galvos skausmais ,tai jau ima nerimas kad ir maziaus neuzkrestu ,nes tik pasveiko po laringito ir nenoriu nei pagalvoti kad jis vel sunegaluos verysad.gif
*Blanche*
QUOTE(grazina37 @ 2008 10 15, 17:32)
zinoma yra toks virusas,kaimynas sirgo praejusia savaite,ir sake galvos skausmas buna nepakenciamas ,sake net prie plauku prisilietus skausmas buna ziaurus ji gyde antibiotikais nes temperatura buvo 3 dienas 40 laipsniu
o siandien mano dukra guli su ziaureis galvos skausmais ,tai jau ima nerimas kad ir maziaus neuzkrestu ,nes tik pasveiko po laringito ir nenoriu nei pagalvoti kad jis vel sunegaluos verysad.gif
*

saugokit maziuka,vedinkit kambarius,neleiskit prie dukros unsure.gif
mano 3 men mazyle tik viena diena panegalavo su 38 temperatura,bet maciau kad galvyte skauda,nes tik ja paimdavau arba kaip nors paliesdavau-vis verkdavo...bet kita diena viskas baigesi...
bet vyresnele tai atvargo tikrai doh.gif unsure.gif
grazina37
QUOTE(blansa @ 2008 10 15, 16:39)
saugokit maziuka,vedinkit kambarius,neleiskit prie dukros unsure.gif
mano 3 men mazyle tik viena diena panegalavo su 38 temperatura,bet maciau kad galvyte skauda,nes tik ja paimdavau arba kaip nors paliesdavau-vis verkdavo...bet kita diena viskas baigesi...
bet vyresnele tai atvargo tikrai doh.gif  unsure.gif
*

bandysim saugoti doh.gif
niedulis
Mano vyresneliui siandien panasus simptomai. Ryte atsikelus, dar nevalgius, pykino ir skaudejo pilva, po pietu pradejo skaudeti galva, pakilo temperatura 37,8. Viduriuoti neviduriavo. Ziuresiu, kas bus toliau. Nei slogos, nei kosulio nera.
Aprile
QUOTE(pelkių Monas @ 2008 10 13, 21:01)
Mano metinukas irgi serga: jokiu siptomu tik temp. 38,5, numusu paracetamoliu ir vel pakyla. Dar ir vyras serga, jam skaudejo galva ir gerkle, dabar kosti, bet temp. nebuvo. Butu gerai, jeigu po 3 dienu vaikas pasveiktu 4u.gif
*

Mergaitės žinokit ir man jau baisu unsure.gif mano sunytis aplamai serga jau nuo rugsėjo 26d., doh.gif verysad.gif Užkilo aukšta tempa iki 39 nei kosti nei sloguoja, o tempa baisi. Nuėjau pas gydytoją sako raustelėjusi gerklytė išrašė purškalo, visą savaitę buvom sveiki. Ir vėl tempa tada jau sausai kosė pradėjo sloga išlindo ir tempa turėjom savaitę laiko doh.gif blink.gif tik numušu paracetamoliu iki kito karto. Gavom antibu, bet jie dvi dienas tempos nemušė doh.gif kol tris dieneles gėrėm antibus viduriavo nustojau girdyti antibiotikus, nes liežuviuką nugraužė. Nu košmaras kažkokstai dar taip nebuvo doh.gif lyg apsveikom kosulys jau traukiasi slogos jau nėr geriam arbatas čiulpiam visokias tabletytes islamos hexsalyze. Šianpo piet tempa 39 blink.gif cray.gif nu kas čia jam yra ryt jau žadėjom eiti pas gydytoja pasveikimui prisiduoti. Aš jau nupušus nuo namie sėdėjimo jaučiat nuo rugsėjo galo sergam blink.gif buvau net į lauką išvedus porą dienų nu kur tiek namie galim prisėdėti man jau stogiukas važiuoja cry.gif ryt kviečiu gydytoja į namus jaučiu pati prašysiuos ligoninėn nu jau vaiko gaila, bet jis žvalus judrus gyvas sidabras jam nė motais ta 39 doh.gif
Mergaitės oi pamiršau paminėti, kad irgi ištisai pilvuką skaudą, bet suvedžiau viską į tuos naujus antibus dar tokių nebuvom gėrę, tai girdau linex doh.gif
*Blanche*
QUOTE(niedulis @ 2008 10 15, 21:49)
Mano vyresneliui siandien panasus simptomai. Ryte atsikelus, dar nevalgius, pykino ir skaudejo pilva, po pietu pradejo skaudeti galva, pakilo temperatura 37,8. Viduriuoti neviduriavo. Ziuresiu, kas bus toliau. Nei slogos, nei kosulio nera.
*

tai vat tas pats turbut...reik islaukt tas 3 dienas jums ir pasveiksit smile.gif
idomiausia kad net nezinai ka gydyt,kaip tam vaikiukui padet..
grazina37
QUOTE(blansa @ 2008 10 15, 22:07)
tai vat tas pats turbut...reik islaukt tas 3 dienas jums ir pasveiksit smile.gif
idomiausia kad net nezinai ka gydyt,kaip tam vaikiukui padet..
*

maniske tai vemia ,bet gal nuo galvos skausmo,temperatura pakyla ,bet ir nukrenta be vaistu,turbut siandien leisiu pailseti ,o ryt vesiu maziu i poliklinika pasveikimo priduoti ir sese nusivesim zinoma jei ji gales keliauti ,nes siandien dar bloga jai doh.gif
Audra_T
QUOTE(grazina37 @ 2008 10 16, 08:21)
maniske tai vemia ,bet gal nuo galvos skausmo,temperatura pakyla ,bet ir nukrenta be vaistu,turbut siandien leisiu pailseti ,o ryt vesiu maziu i poliklinika pasveikimo priduoti ir sese nusivesim zinoma jei ji gales keliauti ,nes siandien dar bloga jai doh.gif
*

Sveiki,

sirgo ir mano vaikai šituo virusu. Temperatūra iki 40 ir daugiau nieko. Tada man gydytoja paaiškino, kad vemia vaikas todėl, kad esant tokiai temperatūrai ištinsta smegenys ir organizmas pats dehidratuojasi. Žmogelis nusivemia ir pasidaro truputėlį lengviau. Liepė neleisti užkilti karščiui ir pasiūlė girdyti ne Ibufena, o diclofenaką. Gal ir padėjo smile.gif paskutinį kartą nevėmė.

Linkim visiems greičiau pasveikti 4u.gif
ivonka
Labukas merginos,
mano mazoji sirgo lygiai menesi nuo rugsejo 12d. Ispradziu sloga atsirado, o po to gerklyte raudona... ketvirta diena pakilo temperatura iki 40. Daktare israse antibiotikus, bet jie nedave jokio rezultato trecia diena vakas buvo vos gyvas ir auksta temperatura ir niekas nenumusdavo tai iskvieciau greitaja, nes jau negalejau i ja ziuret.... atvaziavus mums nustate, kad kazkoks virusas mumise sedi ir jokie antibiotikai nepades, dave tik nuo slogos ir Ibufena... vaikas atgijo. Trecia diena mus isbere ir daktarai pasake, kad triju dienu karstine mus uzklupo, nors sirgom savaite, ir isleido, bet kita vakara grizom, nes mazoji buvo isvis kaip lapas, pasirodo dehidradaciaja. Atlasino mus dar kelis tirymus padare ir asake, kad nieko negali rast ir tikriausiai cia ta tridiene ir dantys kartu dygsta... po to mums ausyte nubego, bet daktarai palike mane kvaile ir sake, kad pagal tyrimus mes beveik sveikos ir jokio uzdegimo nera, bet kita diena mums nustate abipusi ausu uzdegima... zodziu sirgom pirma karta galima sakyt ir taip rimtai, kad galvojau kad mirsiu...
Mama liala
QUOTE(ivonka @ 2008 10 18, 23:27)
Labukas merginos,
mano mazoji sirgo lygiai menesi nuo rugsejo 12d. Ispradziu sloga atsirado, o po to gerklyte raudona... ketvirta diena pakilo temperatura iki 40. Daktare israse antibiotikus, bet jie nedave jokio rezultato trecia diena vakas buvo vos gyvas ir auksta temperatura ir niekas nenumusdavo tai iskvieciau greitaja, nes jau negalejau i ja ziuret.... atvaziavus mums nustate, kad kazkoks virusas mumise sedi ir jokie antibiotikai nepades, dave tik nuo slogos ir Ibufena... vaikas atgijo. Trecia diena mus isbere ir daktarai pasake, kad triju dienu karstine mus uzklupo, nors sirgom savaite, ir isleido,  bet kita vakara grizom, nes mazoji buvo isvis kaip lapas, pasirodo dehidradaciaja. Atlasino mus dar kelis tirymus padare ir asake, kad nieko negali rast ir tikriausiai cia ta tridiene ir dantys kartu dygsta... po to mums ausyte nubego, bet daktarai palike mane kvaile ir sake, kad pagal tyrimus mes beveik sveikos ir jokio uzdegimo nera, bet kita diena mums nustate abipusi ausu uzdegima... zodziu sirgom pirma karta galima sakyt ir taip rimtai, kad galvojau kad mirsiu...
*

lygiai lygiai taippat sirgo vyresnelis mano blink.gif ligos eiga absoliuciai identiska,bet mum sake kad ausytes tai komplikacija po viruso,bet db kai paskaiciau kad taip ne mum vieniem itariu kad tai kokio brudo eiga ir jokia cia komplikacija blink.gif nu tos ligos mutuojancios kazkokios tai kas toliau laukia?guodzia tik tai kad musu mazyliai auga didyn ir ligos bus nebe tokios baisios mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.