Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IUI
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
nuotaika
4u.gif gaudysim gandriukus toliau...

Nemoku aš gražių leliukų pridėti blush2.gif bet visoms linkiu po savąjį kuo greičiau pajusti po širdele 4u.gif

Ankstesnėse temose skaičiau, kad ovitrelle leidžiasi 36 val iki numanomos ovuliacijos. Kažkodėl man paskaičiavo 42 val g.gif kaip suprasti? Gal čia pagal dydį? Jei gerai mačiau pas mane 18 cm, bet tik vienas verysad.gif gal nelabai gerai? g.gif

beje Pesca, kuo nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
xtina
QUOTE(nuotaika @ 2008 10 13, 20:49)
4u.gif  gaudysim gandriukus toliau...

Nemoku aš gražių leliukų pridėti blush2.gif bet visoms linkiu po savąjį kuo greičiau pajusti po širdele 4u.gif

Ankstesnėse temose skaičiau, kad ovitrelle leidžiasi 36 val iki numanomos ovuliacijos. Kažkodėl man paskaičiavo 42 val g.gif kaip suprasti? Gal čia pagal dydį? Jei gerai mačiau pas mane 18 cm, bet tik vienas  verysad.gif gal nelabai gerai? g.gif
beje Pesca, kuo nuoširdžiausi sveikinimai  4u.gif
*

Ovitrelis suveikia per 24-48 val, taip kad nepergyvenk viskas gerai lotuliukas.gif
Papildyta:
Na ka, galit mane traukti i sarasiuka, rytoj 15:30 man darys 4 IUI. Uzauginau du folikulus: vienas 23, kitas 17, gleivine 8,9. Belieka tik laukti geru rezultatu. To linkiu ir visoms kitoms mergaitems 4u.gif
Papildyta:
Pesca, labai labai tave sveikinu thumbup.gif nestuke.gif clap.gif clap_1.gif
J01
Pesca sveikinimai didziausi thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
escape
pesca sekmes auginant maza stebukliuka wub.gif
amir
PESCA kuo nuosirdziausi sveikinimai. thumbup.gif wub.gif
na o man vakar visa diena pilva labai pute, nezinau ar cia pries gera, ar mmm arteja.Buvo 11 DPO. doh.gif I wc laksciau kelis kartus, nes jausmas, kad tuoj ateis nelabosios, bet dar neatejo.Na imant pries tai buvusias IUI, kai mmm ateidavo 17 DPO, tai dar kankintis iki savaitgalio bigsmile.gif
astele1
QUOTE(xtina @ 2008 10 13, 22:14)
Ovitrelis suveikia per 24-48 val, taip kad nepergyvenk viskas gerai  lotuliukas.gif
Papildyta:
Na ka, galit mane traukti i sarasiuka, rytoj 15:30 man darys 4 IUI. Uzauginau du folikulus: vienas 23, kitas 17, gleivine 8,9. Belieka tik laukti geru rezultatu. To linkiu ir visoms kitoms mergaitems  4u.gif
Papildyta:
Pesca, labai labai tave sveikinu  thumbup.gif  nestuke.gif  clap.gif  clap_1.gif
*

norejau paklausti, ka sako gydytojai, kodel nepavyko praeiti trys IUI? man sia savaite darys pirma, tai labai nerimauju
Rinaa
Sveikos mergaites. Noreciau ir as prisijungti prie jusu.. Si cikla darisiuos 1 IUI..
Ir iskilo toks klausimas, man vaistukus liepe gert nuo 5c.d., o vakar prasidejo "tepliojimai" ir tik siandien atejo normalios mmm.. Tai kada man skaiciuot 1 c.d. - vakar ar siandien? g.gif
Yotogi
QUOTE(astele1 @ 2008 10 14, 09:36)
norejau paklausti, ka sako gydytojai, kodel nepavyko praeiti trys IUI? man sia savaite darys pirma, tai labai nerimauju
*

Aš jau 6IUI laukiu...Pirmus du kartus klausiau kodėl nepavyko - atsakymas būdavo: niekas nežino kodėl, geriau p. Dievo pasiklausk. Daugiau ir nebeklausinėdavau. Ni sudba, vadinasi...
*oksi*
Sveikos 4u.gif Nusprendziau pereiti i VK,tai dabar noriu jusu paklausti,ar tiks hormonu ir chlamidiju tyrimai,jei jie buvo daryti vasari? g.gif Ir apskritai,kokiu tyrimu reikia tureti?Nes as noriu jau su visais tyrimais ir eiti,kad laiko negaisti. ax.gif
Yotogi
Beje, astele1, ar norėtumei būti įtraukta į mūsų parašiuką?
astele1
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 14, 09:43)
Beje, astele1, ar norėtumei būti įtraukta į mūsų parašiuką?
*

esu naujoke situose forumuose, tai nelabai dar zinau jusu taisykliu, bet noreciau kad mane priimtumet i savo gretas
Yotogi
QUOTE(astele1 @ 2008 10 14, 09:46)
esu naujoke situose forumuose, tai nelabai dar zinau jusu taisykliu, bet noreciau kad mane priimtumet i savo gretas
*

Puiku.
Tuomet man parašyk arba čia, arba į AŽ kokios problemos, būtinai kas Jus gydo ir datą kada buvo atliktas IUI.
astele1
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 14, 09:39)
Aš jau 6IUI laukiu...Pirmus du kartus klausiau kodėl nepavyko - atsakymas būdavo: niekas nežino kodėl, geriau p. Dievo pasiklausk. Daugiau ir nebeklausinėdavau. Ni sudba, vadinasi...
*

o kokios pas tave ligos nustatytos, kad reikalinga IUI. Tik pas tave problemos, ar ir pas vyra? Pas mane nustatyta endometroze IIst, pas vyra per mazai spermiuku:) daryta man laparoskopija, taciau bijau kad vel endo nebutu atsinaujinus:(
dovi
QUOTE(Oksana74 @ 2008 10 14, 08:41)
Sveikos 4u.gif Nusprendziau pereiti i VK,tai dabar noriu jusu paklausti,ar tiks hormonu ir chlamidiju tyrimai,jei jie buvo daryti vasari? g.gif Ir apskritai,kokiu tyrimu reikia tureti?Nes as noriu jau su visais tyrimais ir eiti,kad laiko negaisti. ax.gif
*

manau pasiik visa istorija is eugenijos klinikos- turi teise- dalies tyrimu ir stebejimu nereikes daryti VK. Sekmes.. as pirmadieni einu i BAM
astele1
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 14, 09:48)
Puiku.
Tuomet man parašyk arba čia, arba į AŽ kokios problemos, būtinai kas Jus gydo ir datą kada buvo atliktas IUI.
*

Ankstesnej zinutej rasiau, kad man laparoskopijos metu (vasario men) nustate endo IIst, pas vyra problemos su spermiuku kiekiu. Po laparoskopijos pastojau, bet po savaites is kart persileidimas. Gyd liepe puse metu pabandyt naturaliai, taciau nieko nepavyko:( todel ruosiames IUI. Sia savaite darys kazkuria diena.Gydausi VK Kaune.
*oksi*
QUOTE(dovi @ 2008 10 14, 08:53)
manau pasiik visa istorija is eugenijos klinikos- turi teise- dalies  tyrimu ir stebejimu nereikes daryti VK.  Sekmes.. as pirmadieni  einu i BAM
*

Aciu 4u.gif O BAM tai kas? blush2.gif
daiva8888
Sveikos mergytes,
ar galiu prisijungti prie jusu? Mes taip pat sios savaites gale planuojame pirma IUI. Lankausi Vilniuje VK.
Yotogi
QUOTE(astele1 @ 2008 10 14, 09:50)
o kokios pas tave ligos nustatytos, kad reikalinga IUI. Tik pas tave problemos, ar ir pas vyra?
*

Pas mane viskas gerai, MB nustatyta oligostenoteratospermija, momentais į normospermiją pereinanti.

QUOTE(daiva8888 @ 2008 10 14, 10:39)
Sveikos mergytes,
ar galiu prisijungti prie jusu? Mes taip pat sios savaites gale planuojame pirma IUI. Lankausi Vilniuje VK.
*

Sveika, jei pageidauji, galiu Tave įtraukti į mūsų parašiuką. Tik parašyk pas ką gydotės ir kokios problemos, bei IUI datą, kai jau žinosi.
Lietuva
Visoms naujokėlėms (darančioms pirmuosius IUI) linkiu kuo geriausios sėkmės ir svarbiausia - nesėkmės atveju - nepulti į depresiją. Pati žinau, koks būna sunkus tas pirmasis nepasisekimas. Tur būt pats sunkiausias.
Kita vertus - pažiūrėkit, iš 1 karto tikrai nemažai kam pavyksta bigsmile.gif

Labaiusiai sėkmės linkiu Dianai K.L. - darančiai 6 IUI.
Šaunuolė, pagarba už ryžtą lithuania.gif , kad tik tau brangioji pasisektų wub.gif
daiva8888
Gydomes mes Vilniuje Bogdanskienes vaisingumo klinikoje. Problemos pas vyra - mazas judrumas. Pati irgi issityriau, problemu nerado. Poryt keliauju pas daktare, ziuresim kaip ir kas ten auga, ir tada galbut jau zinosiu tikslia IUI data. Butinia pranesiu kai zinosiu ka nors konkreciai.
Sekmes visoms bandancioms prisijaukinti gandrus! 4u.gif
valerie
QUOTE(Rinaa @ 2008 10 14, 08:36)
Sveikos mergaites. Noreciau ir as prisijungti prie jusu.. Si cikla darisiuos 1 IUI..
Ir iskilo toks klausimas, man vaistukus liepe gert nuo 5c.d., o vakar prasidejo "tepliojimai" ir tik siandien atejo normalios mmm.. Tai kada man skaiciuot 1 c.d. - vakar ar siandien? g.gif
*

Sveika prisijungusi 4u.gif Pirma menesiniu diena laikoma ta, kai pasirode tikras sviezias kraujas, tepliojimai nesiskaito
astele1
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 14, 10:56)
Pas mane viskas gerai, MB nustatyta oligostenoteratospermija, momentais į normospermiją pereinanti.
*

mano vyrui nutatyta taip pat oligospermija, bet va pas mane dar problemos-endo II st. Labai laukiu IUI, sia savaite jau darysim, ryt suzinosiu tiksliai kada. Labai nerimauju. Tikiuosi viskas bus gerai, neprarasiu vilties, ir reikia is jusu visu pasisemti stiprybes, kad po tiek bandymu nenustojat tiketi.
Yotogi
QUOTE(Lietuva @ 2008 10 14, 10:56)
Labaiusiai sėkmės linkiu Dianai K.L. - darančiai 6 IUI.
Šaunuolė, pagarba už ryžtą  lithuania.gif , kad tik tau brangioji pasisektų  wub.gif
*

wub.gif wub.gif Dėkui wub.gif wub.gif
Juk turi tsakant kažkas vaisingumo klinikas finansiškai paremti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
escape
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 14, 11:10)
wub.gif  wub.gif  Dėkui  wub.gif  wub.gif 
Juk turi tsakant kažkas vaisingumo klinikas finansiškai paremti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

taip ir yra is to ir laikosi,ziurek kas tik ateis ten kreipsis iskart siulo IUI daryt smile.gif realiai paziurek kokie tai dideli pinigai,bet tenka mum moket kur dingsi,norint rezultatu kuriu vis nesulaukiam smile.gif
astele1
QUOTE(escape @ 2008 10 14, 12:06)
taip ir yra is to ir laikosi,ziurek kas tik ateis ten kreipsis iskart siulo IUI daryt smile.gif realiai paziurek kokie tai dideli pinigai,bet tenka mum moket kur dingsi,norint rezultatu kuriu vis nesulaukiam smile.gif
*

pinigeliai nemazi, bet ko tik nepadarysi del laukiamo stebuklo. As jau net bijau skaiciuoti, keik viskam isleidau, nors dar tik pirma IUI bus. bet vis tikiesi, kad pasiseks.
Papildyta:
Gal kuri galit parasyt kiek laiko trunka IUI? Girdejau kad neskausminga procedura, bet vistiek baisoka
Yotogi
QUOTE(astele1 @ 2008 10 14, 12:32)
Gal kuri galit parasyt kiek laiko trunka IUI? Girdejau kad neskausminga procedura, bet vistiek baisoka
*

Aš asmeniškai daugiau 10-15 min. procedūriniame nepraleidžiu.
Procedūrai tikrai bus neskausminga, jei nedės žnyplių... Man per 1IUI dėjo, tai iš skausmo vos nepaleidau dūdų, o kraujavau apie 4 dienas.
astele1
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 14, 12:50)
Procedūrai tikrai bus neskausminga, jei nedės žnyplių... Man per 1IUI dėjo, tai iš skausmo vos nepaleidau dūdų, o kraujavau apie 4 dienas.
*

jau pradejau bijoti, tikiuos nedes man tu znypliu. Nes kitos sako kad panasus skausmas kaip gimdos foto daro, bet as to skausmo nepatyriau, nes su narkoze dare man. Oi, baisoka:(
liepa.76
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 14, 11:50)
*

o kam žnyplės unsure.gif
Yotogi
QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 14, 12:55)
o kam žnyplės  unsure.gif
*

Gimdą reikėjo į kairį šoną labiau pastumti...
liepa.76
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 14, 11:58)
Gimdą reikėjo į kairį šoną labiau pastumti...
*

mirčiau turbūt swoon.gif bijau.gif
liepa.76
QUOTE(J01 @ 2008 10 13, 15:40)
Oi, mergaites, ir vel man pradejo pilva maudenti...o tai ne pries gera verysad.gif  verysad.gif tokia nuotaika prasta, nieko nesinori veikti... verysad.gif
nusprendem nebedaryti daugiau IUI, varysiu vyra daryti paseli, o ten matysim ka toliau ... unsure.gif
*

J01, kaip tu? gal nustojo mausti? o gal tas maudimas į gera? mirksiukas.gif
dorė
baikit gąsdintis 4u.gif
man, pavyzdžiui, skaudėjo pakankamai, nes niekaip gydytoja negalėjo prie gimdos prieiti - ji pas mane užsilenkusi. Ir kiaušintakių praeinamumo foto darė be narkozės. Žiauriai skauda. Bet gi žinom dėl ko skauda. Dar ne tiek būčiau iškentus dėl rezultato.
Bet nebūtinai visoms skaudės. Ramiai nusiteikit, giliai kvėpuokit ir sėkmės didžiausios 4u.gif 4u.gif
J01
QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 14, 11:20)
J01, kaip tu? gal nustojo mausti? o gal tas maudimas į gera?  mirksiukas.gif
*

as prastai, maudzia man ta pilva doh.gif jau nusiteikiau, kad ateis mmm verysad.gif
nuotaika
sveikos 4u.gif norėčiau pasiklausti. aš turiu tik vieną folikulą... turbūt IUI labai maža tikimybė? g.gif gyd klausė ar darom. aš aišku noriu...bet ar nebus čia vėjo gaudymas laukuose? g.gif
daiva8888
Manau svarbiausia nesigasdinsi ir ramiai nusiteikti. Man dare gimdos nuotrauka dar visai neseniai, ir be narkozes ir nepasakyciau kad ten labai skauda. Na, jauti, kad kazka ten daro, bet kenteti tikrai galima, netgi per mmm kartais labiau skauda. Manau kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai. Gal ir nelabai i tema pavyzdys, bet pries gimdos nuotrauka internete tiek prisisikaiciau visko, kad labai bijojau, o is tikruju nieko ten baisaus nebuvo. Nemalonu, tiesa, bet skausmas tikrai iskenciamas. Manau kazkas panasaus bus ir IUI procedura.
Taip kad nesigasdinkite anksciau laiko, ir svarbiausia - gerai nusiteikite. Juk viskas vardan nestuke.gif
liepa.76
QUOTE(J01 @ 2008 10 14, 12:29)
as prastai, maudzia man ta pilva  doh.gif  jau nusiteikiau, kad ateis mmm  verysad.gif
*

o nenori kraujo tyrimuko pasidaryt, kad abejonės nebekamuotų?
pasižiūrėjau tavo IUI datą, tai dar ankstoka darytis tyrimus, teks prakentėt iki savaitgalio. Niu, dar nepasiduok 4u.gif
nuotaika
QUOTE(amir @ 2008 10 14, 06:57)
PESCA kuo nuosirdziausi sveikinimai. thumbup.gif  wub.gif
na o man vakar visa diena pilva labai pute, nezinau ar cia pries gera, ar mmm arteja.Buvo 11 DPO. doh.gif I wc laksciau kelis kartus, nes jausmas, kad tuoj ateis nelabosios, bet dar neatejo.Na imant pries tai buvusias IUI, kai mmm ateidavo 17 DPO, tai dar kankintis iki savaitgalio bigsmile.gif
*

Linkiu, kad būtų nuo to kad tu nestuke.gif man po IUI kažkodėl mmm ateina po kokių 7 dienų. Neišlaukiu nei tų 14....Gal čia data IUI blogai apskaičiuojama? g.gif Juk O vyksta ciklo viduryje? Ar gali būti skirtingai kiekvienai?
J01
QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 14, 11:38)
o nenori kraujo tyrimuko pasidaryt, kad abejonės nebekamuotų?
*

tai kad pas mane siandien 11 diena po IUI, ar verta nzn
Murauskė
QUOTE(daiva8888 @ 2008 10 14, 12:33)
Manau svarbiausia nesigasdinsi ir ramiai nusiteikti. Man dare gimdos nuotrauka dar visai neseniai, ir be narkozes ir nepasakyciau kad ten labai skauda. Na, jauti, kad kazka ten daro, bet kenteti tikrai galima, netgi per mmm kartais labiau skauda. Manau kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai. Gal ir nelabai i tema pavyzdys, bet pries gimdos nuotrauka internete tiek prisisikaiciau visko, kad labai bijojau, o is tikruju nieko ten baisaus nebuvo. Nemalonu, tiesa, bet skausmas tikrai iskenciamas. Manau kazkas panasaus bus ir IUI procedura.
  Taip kad nesigasdinkite anksciau laiko, ir svarbiausia - gerai nusiteikite. Juk viskas vardan  nestuke.gif
*

Na šioje vietoje drįsčiau paprieštarauti g.gif Vos tik prisiminus GN mane nupurto-prisimenu apalpimą ant stalo,klaikų skausmą ir kraujavimą daugiau nei savaitę po procedūros blink.gif IUI-relaksacinio pobūdžio paskraidymas ant lėktuvo lotuliukas.gif Jokio skausmo,iš vis nieko nejaučiu schmoll.gif
liepa.76
QUOTE(J01 @ 2008 10 14, 12:42)
tai kad pas mane siandien 11 diena po IUI, ar verta nzn
*

aga, pasižiūrėjau ir aš jau blush2.gif ir pataisiau praeitą postą savo.
dar pakentėk keletą dienelių, tada darykis. Tik nenusimink 4u.gif
J01
QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 14, 11:44)
aga, pasižiūrėjau ir aš jau  blush2.gif ir pataisiau praeitą postą savo.
dar pakentėk keletą dienelių, tada darykis. Tik nenusimink  4u.gif
*

aciu tau uz palaikyma smile.gif tau irgi sekmes dideliausios 4u.gif
liepa.76
QUOTE(J01 @ 2008 10 14, 12:47)
aciu tau uz palaikyma  smile.gif  tau irgi sekmes dideliausios  4u.gif
*

ačiū 4u.gif man tai visai stogą rauna pastarosiomis dienomis... doh.gif
J01
QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 14, 11:48)
ačiū  4u.gif  man tai visai stogą rauna pastarosiomis dienomis...  doh.gif
*

o kas atsitiko?
xtina
QUOTE(astele1 @ 2008 10 14, 08:36)
*

Nu ka jie sako, po kiekvieno nesekmingo IUI sako, kad reikia badyti toliau ir nenukabinti nosies. Ta ir darau ax.gif
liepa.76
QUOTE(J01 @ 2008 10 14, 12:53)
o kas atsitiko?
*

pms tiesiog biggrin.gif hormonai siautėja frusty.gif tai visokie noriu-negaunu užaštrėję
P.S. ir šita savijauta reiškia, kad šį ciklą vėl nieko neišėjo verysad.gif
J01
QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 14, 11:56)
pms tiesiog  biggrin.gif hormonai siautėja  frusty.gif tai visokie noriu-negaunu užaštrėję
P.S. ir šita savijauta reiškia, kad šį ciklą vėl nieko neišėjo  verysad.gif
*

o kada dareisi IUI?
liepa.76
QUOTE(J01 @ 2008 10 14, 13:00)
o kada dareisi IUI?
*

09-29, bet į sąrašiuką neįsirašinėjau, nenoriu dar labiau gadinti statistikos.
Fea
QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 14, 13:03)
*

bet tai mmm gi dar ner ane? gal neateis unsure.gif
liepa.76
QUOTE(Fea @ 2008 10 14, 13:04)
bet tai mmm gi dar ner ane? gal neateis unsure.gif
*

tai dar pora dienų iki mmm, bet jau neturiu vilčių. Noriu, kad tik greičiau jos praeitų. Jei būtų kur arčiau ir patogiau priduoti kraują, tikrai tai padaryčiau, kad smegenys atsipalaiduotų.
J01
QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 14, 12:03)
*

tai gal dar ne viskas prarasta smile.gif juk dar nesusirgai, ar kartais pas tau mmm neveluoja ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.