QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 20, 07:50)
Šiuos tapetus mačiau Senukuose, Ukmergės gatvėj. Bet kaina apie 60 lt už ruloną
Labai didelis tapetu pasirinkimas Domus galerijoje Vilniuje.
Mes ten issirinkome i sveitaine ir miegamaji sios firmos tapetus http://www.elitis.fr/ Tik pirkome ne Domus galerijoje. Dar fantastiskus issirinkau i vaiku kambari, bet dar neapsisprendeme, ar aplamai klijuosime tapetus. ![]() sitie nameliai labai patiko bet dar yra toks variantas vaiko kambariui, bet abejoju del jo ![]() Dar variantas, kaip dareme mes QUOTE(Eljerny @ 2012 01 20, 15:23) o kokios mazdaug kainos, ir kiek laiko laukti reikia buvau siandien toje olandu makses pardeje, bet nieko neissirinkau gelsvos kambario sienos ir noriu tik viena siena kur lova stovi istapetuoti, bet jau taip sunku kazka nusipirkti QUOTE(nerine @ 2011 11 03, 20:25) Pabandykit purkštuvu su vandeniu juos padrėkinti, palikti pabinkti ir bandyti plėšti O aš noriu paklausti, gal kas kur Kaune esate matę kamštinių tapetų? Jie būna ant popierinio ar flizelininio pagrindo plonai paklijuota netaisyklingi gabaliukai kamščio, o tarpeliai tarp jų nudažyti kokia nors spalva. Esu kažkada mačiusi Senukuose, bet dabar jau nėra... ermitaze maciau ir tu namuku kur toliau ideti irgi ermitaze yra tik nespalvoti o pilki QUOTE(dia10 @ 2012 01 20, 20:35) o kokios mazdaug kainos, ir kiek laiko laukti reikia buvau siandien toje olandu makses pardeje, bet nieko neissirinkau gelsvos kambario sienos ir noriu tik viena siena kur lova stovi istapetuoti, bet jau taip sunku kazka nusipirkti Kainos nemazos. I miegamaji ir i svetaine mes issirinkome prancuziskus, 480Lt - 1 rulonas, laukti reiketu nuo 1 menesio iki 2, bet kaip minejau LT tik issirinkome su dizainere, o pirkome FR (ir pigiau ir greiciau), o pvz tie nameliai i vaiku kambari yra anglu gamybos, tai 1 rulonas Domus 180Lt kainuoja. Pasirinkimas ten istikruju didziulis Papildyta: QUOTE(Rasytee @ 2012 01 20, 20:35) Gal pastebejote kiek kainuoja? QUOTE(Eljerny @ 2012 01 20, 20:51) Kainos nemazos. I miegamaji ir i svetaine mes issirinkome prancuziskus, 480Lt - 1 rulonas, laukti reiketu nuo 1 menesio iki 2, bet kaip minejau LT tik issirinkome su dizainere, o pirkome FR (ir pigiau ir greiciau), o pvz tie nameliai i vaiku kambari yra anglu gamybos, tai 1 rulonas Domus 180Lt kainuoja. Pasirinkimas ten istikruju didziulis Papildyta: 480 lt ispudinga kaina
Elitis pirkot internetinej parduotuvej FR? as labai ieskojau, bet neradau ju online pirkt..
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 20, 21:51) Kainos nemazos. I miegamaji ir i svetaine mes issirinkome prancuziskus, 480Lt - 1 rulonas, laukti reiketu nuo 1 menesio iki 2, bet kaip minejau LT tik issirinkome su dizainere, o pirkome FR (ir pigiau ir greiciau), o pvz tie nameliai i vaiku kambari yra anglu gamybos, tai 1 rulonas Domus 180Lt kainuoja. Pasirinkimas ten istikruju didziulis Papildyta: Gal pastebejote kiek kainuoja? kainos nepastebejau bet ten visi jie gan pigus ! zinau jie ne is tos kolekcijos , pati kazkada juos ziurejau retroformoj galvojau sunui klijuoti , tai dar kito gamintojo yra juoda balta ir pilku atspalviu . tai tie is ermitazo lygiai tokie pat kaip retroformoj pilkieji QUOTE(dia10 @ 2012 01 20, 20:53) Na ir kokybes skirtumas. Tie uz 480 labiau prabangus, kailiuko imitacija, kokybiski, o uz 180 paprastesni, popierius visai kitoks QUOTE(isdykusS @ 2012 01 20, 21:00) Gamintojas tiesiai klientui neparduoda, tik per atstovybes. Mes FR gyvename, kreipemes i viena dekoratore, ji dirba su Elitis, tai ji tiesiai mums namo atveze. Online as irgi nemaciau ju pirkti QUOTE(Eljerny @ 2012 01 20, 22:51) Gal pastebejote kiek kainuoja? sveiki,norejau paklausti del tu tapetu su nameliais,ar juos ir jau uzsakete?gal butu imanoma prisijungti prie uzsakymo QUOTE(dija480 @ 2012 01 20, 21:56) sveiki,norejau paklausti del tu tapetu su nameliais,ar juos ir jau uzsakete?gal butu imanoma prisijungti prie uzsakymo Tai kad nereikia jungtis, vaziuojate i Domus ir uzsisakote Kai jais domejausi, tai dar yra UK internetinese parduotuvese, 1 rulonas apie 28£, bet ten jau reikia dometis kiek kainuoja siuntimas ir ar siuncia i LT. As planavau juos FR pirkti, tai del siuntimu nezinau QUOTE(ispanija650 @ 2011 10 09, 20:19) sveiki gal kas zino kur tokiu galima gau tapetu? http://www.eeke.lt/darbai/interjero-dizain...nterjeras-2011/ http://www.eeke.lt/darbai/interjero-dizain...erjeras-2011-2/ labiau noreciau su orchidejom www.color24.eu Papildyta: QUOTE(uItra @ 2011 11 04, 00:21) Cia va radau tapetu skaiciuokle skaiciuokle O mane domina Marburg tapetai. Kazin, kur ju geriausia kaina - ziurinejau katalogus Ermitaze, gal kas lygino, o gal uzmatete nuolaidu... Patiko "La Veneziana" kolekcija Domus galerijoje, antrame aukste (nezinau parduotuves pavadinimo QUOTE(Eljerny @ 2012 01 20, 23:23) Kai jais domejausi, tai dar yra UK internetinese parduotuvese, 1 rulonas apie 28£, bet ten jau reikia dometis kiek kainuoja siuntimas ir ar siuncia i LT. siunciausi tapetus is UK (per siuntu vezejus) daug pigiau nei is Domus pirkti. tapetus gavau kazkur per 10 dienu, o Domus zadejo po 1-2 men. QUOTE(ra2ga @ 2012 01 22, 11:03) siunciausi tapetus is UK (per siuntu vezejus) daug pigiau nei is Domus pirkti. tapetus gavau kazkur per 10 dienu, o Domus zadejo po 1-2 men. Labai geras puslapis is kurio suntetes, graziu tapetu yra QUOTE(Kava&arbata @ 2012 01 21, 18:25) Sveikos, o iš šio psl. siuntėtės į Lt tapetus?
o kazi gal per kokia tarpininke galima, gal taip pigiau gautusi
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 01 23, 20:00) Jei tapetu nusipirksiu uz 200 EU, tai gausis beveik brangiau man reikia tik ant vienos sienos, tai max 2 rulonai reikalingi, o jei platesni tai ir vieno uztenka, tai ir manau gal man pigiau gaunasi ne paciai, nes siuntimas vien tiek pat kiek tapetai QUOTE(dia10 @ 2012 01 23, 21:10) man reikia tik ant vienos sienos, tai max 2 rulonai reikalingi, o jei platesni tai ir vieno uztenka, tai ir manau gal man pigiau gaunasi ne paciai, nes siuntimas vien tiek pat kiek tapetai Dauguma yra Domus galerijoje, as nuvaziavau ir paciupinejau
Sveiki ir Sveikos.
Prisireikė ir man pagalbos Tapetus kokius norėjau radau, bet tokių neužsako... Gal kartais netyčia kokioj Klaipėdoj, Kaune ar Vilniuj užmatėt tokius tapetus? ![]() Kodas: Jewel no.42065-10 Svajoniu tapetai rasti po 2 metų paieškų
OMG
as kreipias i situos visada paskaitykit kas buvo rasyta pries tai QUOTE(Vildis @ 2012 01 23, 23:11) Sveiki ir Sveikos. Prisireikė ir man pagalbos Tapetus kokius norėjau radau, bet tokių neužsako... Gal kartais netyčia kokioj Klaipėdoj, Kaune ar Vilniuj užmatėt tokius tapetus? ![]() Kodas: Jewel no.42065-10 Svajoniu tapetai rasti po 2 metų paieškų Tikrai maciau senukuose siaures miestelyje
labas,rasau cia ,nes domites tapetais,gal galesite man padeti
QUOTE(dija480 @ 2012 02 03, 21:19) labas,rasau cia ,nes domites tapetais,gal galesite man padeti Sveika, Siuos tapetus maciau cia: http://www.leroymerlin.pl/produkty/tapeta-...312541945.html# Kiek zinau artimiausia ju parduotuve yra Bialystoke.Nesidomejau, bet gal galima ir internetu isigyti
dekui
Galima uzsisakyti is cia http://www.krainabarw.pl, siuntimas i Lietuva 100 zlotu
QUOTE(rota @ 2012 02 04, 15:37) Sveika, Siuos tapetus maciau cia: http://www.leroymerlin.pl/produkty/tapeta-...312541945.html# Kiek zinau artimiausia ju parduotuve yra Bialystoke.Nesidomejau, bet gal galima ir internetu isigyti Mačiau vakar Kaune, Draugystes g. Senukuose. QUOTE(dija480 @ 2012 02 03, 20:19) labas,rasau cia ,nes domites tapetais,gal galesite man padeti yra ir Vilniuje, Senukuose Banginyje.
sveiki,
noriu pasakyti, kad kaži ar apsimoka pirkti per tarpininką UK jei už 15svarų parveža į namus, net pastato kur prašai aš praeitą savaitę gavau savo tapetus iš wallpaper direct 17 rulonų, viskas labai šauniai ir profesionaliai - galiu rekomenduot QUOTE(dija480 @ 2012 02 03, 22:19) labas,rasau cia ,nes domites tapetais,gal galesite man padeti Rasch tapetais prekiauja daugelis salonų, paieškokit, tikrai rasit. Kaune prekiauja Iris'e esantis tapetų salonas.
Kaip tik ieškojom Rash tapetų, Iris nebeturėjo, vis klausiau kada bus kada bus tipo nežino.. Parsisiuntėm iš Vokietijos (ačiū už nuorodas), siena jau ištapetuota, nerealiai gražu
Kaune Savanorių pr. Ferimpex didelė pasiūla tapetų. Pirkom karvės kailio imitaciją.
Pasiruosiau svetaines sienas, dazytojas sako viena tapetuok siena kitas dazyk, bet dar vienas variantas yra uzdet grubleta tapeta ir jy uzdazyt viso kambario spalva, kaip atrodytu realiai toks vaizdas, gal kas taip daret?
QUOTE(Darius1 @ 2012 03 21, 09:41) Pasiruosiau svetaines sienas, dazytojas sako viena tapetuok siena kitas dazyk, bet dar vienas variantas yra uzdet grubleta tapeta ir jy uzdazyt viso kambario spalva, kaip atrodytu realiai toks vaizdas, gal kas taip daret? Galima dviem skirtingais tapetais tapetuoti. Dabar pilna kolekcinių tapetų: viena siena gėlėm, kitos vienspalviais. Kažkada turėjau viena tapetuota, kitos dažytos - gražiau skirtingais tapetais ištapetuota. Koridorių tapetavom ir dažėm. Irgi geras variantas.
Vakar buvau Dubingiuose/stiliaus artelėje Klaipėdoje, tai ten tieeeek daug gražių katalogų su tapetais!!!
mes planuojam visus kambarius baltai dažyti ir tik vieną koridoriaus sieną ir miegamojo apklijuoti tapetais, kaip akcentą. beje, jei kas varys į Dubingius (klaipėdoje) turiu nuolaidų kortelę visoms prekėms 5%, o tapetams 10%
Gal kur matėt tokių http://www.decorsave.co.uk/products/Wallpa...ucia-33701.html
QUOTE(sunshow @ 2012 03 21, 15:04) Vakar buvau Dubingiuose/stiliaus artelėje Klaipėdoje, tai ten tieeeek daug gražių katalogų su tapetais!!! mes planuojam visus kambarius baltai dažyti ir tik vieną koridoriaus sieną ir miegamojo apklijuoti tapetais, kaip akcentą. beje, jei kas varys į Dubingius (klaipėdoje) turiu nuolaidų kortelę visoms prekėms 5%, o tapetams 10% Ar matei kur realiai kambarius balta isdazytus? as ir lyg sugalvojau svetaine isdazyt baltai, ir viena siena akcentuot tapetu |