Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tai TU...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
TutėFrutė
Sveikos,

Matyt jau atėjo tas laikas... Labai noriu papasakoti savo mažulėlio atėjimą į šį pasaulį. Neišsigaskite, ši istorija labai graži, nebaugi, ir kiekvienai moteriai linkiu tokio gimdymo. Kaip aš, jau turėdama stebūklą ant krutinės, ji glostydama ir bučiuodama tyliai pasakiau: "Jei žinočiau, kad visi gimdymai man bus tokie nuostabūs, aš tau mažyli, dar tris broliukus ar sesutes padovanočiau..." smile.gif Bet, viskas nuo pradžių...

Su būsimu tėveliu susipažimon nelabai romantiškoj vietoj, tačiau tai, kas gimė pirmą sekundę susitikus mūsų akims, tikiu kad dar ilgai gyvens mūsų širdyse. Dažnai mes kalbėdavom apie ateitį, apie mūsų planus, svajones ir viltis. Tuo metu būsimas vyras buvo ką tik gavęs bakalauro diplomą, ir atsivėrė palčios galimybės. Laikas bėgo, darbas, neakivaizdinės studijos... O meilė tiesiog liepsnojo, nei dienos vienas be kito smile.gif Buvo graži rudens pradžia, planavom vestuves ateinančią vasarą, viskas klostėsi puikiai! Po tuo metu dar būsimo vyro gimtadienio, tiesiog kažkas man ryte atiskėlus pakuždėjo, kad reikia nusipirkt nėštumo testą, nors dar iki mmm buvo likę porą savaičių. Nusipirkau... Pasidariau... Rezultatas...

user posted image

Tuo metu nežinojau, ar džiaugtis, ar verkti, tiek daug jausmų ir emocijų vienu metu užplūdo, tiek daug visko... Pirmiausia skambinau mylimam žmogui, pranešiau tai, kad pamačiau antrą juostelę, kad po mano širdim auga nauja gyvybė, kad jis bus TĖTIS, o aš MAMA!!!! Man buvo keisčiausia, kad jis nenustebo, nors aš buvau šoke. Skambinau sesei, ji be proto apsidžiaugė, matyt dėl to, kad pati teoriškai gali turėt vaikučių, o praktiškai - neišeina jau daugybę metų... Naujienos tėvams, uošviams, giminei... Vizitas pas gydytoją, ir pirmoji mano pupsiko nuotrauka - mažas taškelis, bet jau būsimas žmogus. Nėštumas nebuvo sunkus, nepaisant vieno nemalonaus incidento, kai teko savaitę pagulėt ligoninėj su gresiančiu persileidimu, tačiau, viskas baigėsi gerai smile.gif Pirmieji mėnesiai bėgo, nepykino, nevėmiau, tik labai kilo rūgštingumas. Prasidėjo antras trimestras, aš lakščiau kaip ant sparnų, pirmieji judesiukai - neišpasakytas vyro meilės pilnas žvilgsnis ir drebančios rankos... 23 laukimo savaitę nusprendžiau nueiti į genetikos centrą ir iššsiaiškinti, kas gi auga po mano širdele. Berniukas!!! Tokie ryškūs veiduko bruožai, rankytės, kojytės ir taip aiškiai matomas "peliukas", jog tikrai niekas nepaneigs, kad tai sūnelis smile.gif Dienos bėgo, pagaliau dekretas, daiktelių pirkimas, rūbeliai... Susidėjau tašę į gimdymo namus ir se nekantrumu laukiau TOS dienos. Visą nėštumą galvojau, kad pagimdysiu pati, kad viskas bus gerai, kad ta akimirka pasibels netikėtai ir tai bus nuostabu. Matyt mano mintys persidavė aukštesnėms jėgoms, ir viskas įvyko būtent taip...

Gimdymo data - 2007 birželio 20. Likus pora savaitėlių pajutau, kad mažyis apsivertė ir nuskubėjau pas gydytoją. Ji tai patvirtino, sūnelis jau ruošiasi pasibelst į šį pasaulį. Po vizito grižau namo, kaip tik tą dieną mes nusipikom televizorių, taigi džiaugėmės nauju pirkiniu iki vėlumos. Naktį, kaip dažnai būdavo, kėliausi į tualetą, ir grįždama iš jo pajutau spragtelėjimą pilve... Lekiu į vonią, nubėgo vandenys. Lekiu pas vyrą - jis nesupratęs kas vykstą, šoka iš lovos ir laksto pirmyn atgal smile.gif Antrą nakties skambinu gydytojai, ji liepia sulaukti sąrėmių pradžios ir tada vėl jei paskambinti. Po 15 minučių vėl jei skambinu ir sakau, kad sarėmiai jau prasidėjo. Kraunamės daiktus ir lekiam į gimdymo namus. Sąrėmiai dažnėja, skauda, bet mintyse žinau, kad jau tuoj susitiksiu su savo stebūklu... Gaunu "gražiuosius" naktinius ir pagaliau atsiduriam gimdykloje...

user posted image

7 vakandos ryto, anesteziologas suleidžia nuskausminamuosius, ir mes su vyru smagiai šnekučiuojamės, juokaujam, aš mažumėle pasėdžiu ant kamuolio ir jaučiu, kažkas netaip, didelis noras tuštintis. Viską paaiškinau gydytojai, ji nusijuokia ir sako, kad matyt tik šiaip čia, kad man ką tik suleido nuskausminančius ir teks dar palaukti. Bet kadangi as baisingai reikalavau, ji patikrino atsidarymą ir su didele šypsena pasakė: "Ruoškitės, tuoj tapsit naujai iškeiptais tėveliais, tuoj gimdysim". Viduje pradėjo drebėt širdis, vidinis drebulys, nerimas ir baimė, džiaugsmas... Viskas paruošiama, vyras stovi viršugalvyje, ir su kiekvienu sarėmiu man padeda stumti... Vienas stumimas... Antras... Jokio skausmo, tik begalinis noras padėti mažyliui kuo greičiau išvysti pasaulį... Trečias... Šiek tiek kerpa... Girdžiu visų šalia esančių padrasinimus... Stumiu dar kartą... Ir, negaliu patikėti, Dieve, koks nuostabus stebūklas, pirmas verksmas, sveikas gražus berniukas papildė mūsų šeimą ir mes jau tryse!!! Džiaugsmo ašaros, vyro bučiniai, šiltas kūnelis glaudžiasi prie mano krutinės... TAI TU, mūsų taip lauktas stebūklas, meilė - tapusi matoma.

VAKARIS gimė gražų 2007 birželio 5 rytą, 10.40 val. sveikas 3470 g ir 54 cm. Ir kas man labiausiai įstrigo, kad tai, kokį aš jį mačiau genetikos centre dar 23 savaitę savo pilvelyje - praktiškai nesiskirė nuo to, ką aš glaudžiau prie savęs. Sūnus... Mūsų sūnus...

user posted image

Ir tik po visko, kai mes buvoe palatoje jau tryse, vyras man pasakė: "Tu pati gražiausia ir geriausia žmona ir jau MAMA." wub.gif

Mūsų auksui jau metukai ir keturi mėnesiai, auga sveikas, linksmas, meilus ir šiek tiek pasiutęs. Laikas bėga, tačiau įpūdžius patirtus tada, visą gyvenimą prisiminsiu kaip patį gražiausią įvykį... Sėkmės visoms esamoms ir būsimoms mamoms, ir dar karta pasikartosiu - lai kiekvienai būna toks lengvas nėštumas ir gražus gimdymas 4u.gif

user posted image
kristyyynyte
labai graziai papasakojot wub.gif linkiu jusu suneliuj augt sveikam ir linksmam 4u.gif
TutėFrutė
QUOTE(kristyyynyte @ 2008 10 14, 14:08)
labai graziai papasakojot  wub.gif  linkiu jusu suneliuj augt sveikam ir linksmam  4u.gif
*

Ačiū, stengiausi perteikt tai, ką jaučiau tada, ir ką jaučiu dabar wub.gif 4u.gif
GudriLapė
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ANETELE
Labai grazi istorija wub.gif ,o vaikutis dar grazesnis thumbup.gif sekmes 4u.gif
deluxe
Nu tikrai,kad gimdymas nebuvo is sunkiausiu, sveikinu, labai grazus sunelis 4u.gif

Beje musu sunus gime ta pacia diena ir laikas gimimo panasus. Tai skaitydama tavo istorija ,prisiminiau ir saviskio gimima, taip gera, aciu. mirksiukas.gif
TutėFrutė
QUOTE(ANETELE @ 2008 10 14, 15:01)
Labai grazi istorija wub.gif ,o vaikutis dar grazesnis  thumbup.gif  sekmes  4u.gif
*

Man smagiausia, kad patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(deluxe @ 2008 10 14, 15:47)
Nu tikrai,kad gimdymas nebuvo is sunkiausiu, sveikinu, labai grazus sunelis 4u.gif

Beje musu sunus gime ta pacia diena ir laikas gimimo panasus. Tai skaitydama tavo istorija ,prisiminiau ir saviskio gimima, taip gera, aciu. mirksiukas.gif
*

Aš taip pat skaitinėju istorijas, ir kiekvieną kartą mane užplūsta neapsakomi jausmai wub.gif Gal netyčia VGN gimdei? blush2.gif
Dykuma5
Labai gražu..... 4u.gif
Renata J.G.
thumbup.gif šanuolė mamytė 4u.gif labai graži istorija 4u.gif O koks berniuko gražumas thumbup.gif aukit laimingi ir sveiki 4u.gif
smiltainis
QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 10 14, 17:26)
thumbup.gif  šanuolė mamytė  4u.gif  labai graži istorija  4u.gif  O koks berniuko gražumas  thumbup.gif  aukit laimingi ir sveiki  4u.gif
*

Kaip gražu skaityt gražias istorijas:) Džiaugiuosi už jus:)
O nuskausminimą tau kokį leido?
TutėFrutė
QUOTE(smiltainis @ 2008 10 14, 17:37)
Kaip gražu skaityt gražias istorijas:) Džiaugiuosi už jus:)
O nuskausminimą tau kokį leido?
*

Ačiū visoms už gražius žodžius, labai labai ačiū 4u.gif

Man leido liaudiškai vadinamą "epidūrą". Tiesiog buvau iš anksto taip nusprendusi, juolab, kad vyras labai norėjo dalyvaut gimdyme, ir tikrai nenorėjau jo gazdinti. Kol kas nesigailiu, nes jokio pašalinio poveikio nejaučiu. Tikriausiai tai priklauso nuo anesteziologo gabumu ir profesionalomo smile.gif
deluxe

Aš taip pat skaitinėju istorijas, ir kiekvieną kartą mane užplūsta neapsakomi jausmai wub.gif Gal netyčia VGN gimdei? blush2.gif
*

[/quote]

ne,as gimdziau Trakuose, nors pati is vln. smile.gif
TutėFrutė
QUOTE(deluxe @ 2008 10 14, 17:52)
*

ne,as gimdziau Trakuose, nors pati is vln. smile.gif
*

Vadinasi natūraliai, šaunuolė 4u.gif
Rasma
Labai gražiai parašyta istorija 4u.gif kai pamačiau foto..šioje gimdykloje, beveik lygiai po metų - 2008 m. ir irgi birželio mėn. (tik 3 ne 5 dieną) gimė mano sūnus..dabar tokia nostalgija apėmė wub.gif

Sėkmės Jums wub.gif
TutėFrutė
Labai malonu girdėt gražius žodžius, o dar maloniau, kad mano pasakojimas jums mielosios sukelia gražius prisiminimus wub.gif
Ramziukė
Begaline meile ir šiluma dvelkianti istorija thumbup.gif wub.gif

Aukit sveiki ir gražūs 4u.gif
deluxe
QUOTE(multti @ 2008 10 14, 18:17)
Vadinasi natūraliai, šaunuolė  4u.gif
*

Na taip naturaliai pagimdziau, bet koks skirtumas svarbu rezultatas - sveiki,grazus vaikeliai rolleyes.gif
TutėFrutė
QUOTE(deluxe @ 2008 10 17, 15:40)
Na taip naturaliai pagimdziau, bet koks skirtumas svarbu rezultatas - sveiki,grazus vaikeliai  rolleyes.gif
*

Tikrai taip drinks_cheers.gif Na manau, kad ir gimdymas sunkus, tačiau viską atperka kiekviena mažylio šypsena, bučiukas, apkabinimas, naujas pasiekimas wub.gif
Mertišė
Duok dieve tokių rūpestingų ir mylinčių tėvelių kievienam vaikučiui wub.gif Jūsų labai graži istorija. Aukite sveiki ir laimingi 4u.gif
TutėFrutė
Malonu, kad skaitot 4u.gif
Žydraakė
Gražu wub.gif O to gimdymo lengvumo net pavydu blush2.gif nors ir pati nepersunkiausiai pagimdžiau biggrin.gif
londoniete1
Grazi istorija smile.gif linkiu jums sekmingai augti 4u.gif
zuika235
Labai graziai papasakojot 4u.gif
Viskas taip lengvai ir paprastai, pykst ir yra smile.gif
Sekmes ir sveikatytes 4u.gif
TutėFrutė
QUOTE(zuika235 @ 2008 10 22, 15:20)
Labai graziai papasakojot  4u.gif
Viskas taip lengvai ir paprastai, pykst ir yra smile.gif
Sekmes ir sveikatytes  4u.gif
*

Tikrai taip ir buvo, bumt ir jau glaudžiu savo mažyli prie širdies irnesakyk.gif
Linute:)
Grazi ir pilna meiles istorija 4u.gif As visad paskaitau ir net asara nubraukiu ax.gif
mama ciole
labai grazi istorija ir dar grazesnis sunelis smile.gif dziaugiuosi uz jus ir linkiu jums sveikatos 4u.gif
TutėFrutė
Ačiū labai, sūnelis auga ne dienom, o valandom wub.gif nespėjam su vyru grožėtis ir stebėtis, o jis jau kažką naują sugalvoja. Labai džiaugiuos, kad jis meilus, ir net neprašomas prieina, apsikabina, pabučiuoja ir prisiglaužia. Tada nežinau kur dėtis iš laimės rolleyes.gif
NaiLi
Kaip gražiai parašyta, su didele meile wub.gif Sveikinu 4u.gif
TutėFrutė
QUOTE(NaiLi @ 2008 10 26, 22:58)
Kaip gražiai parašyta, su didele meile wub.gif Sveikinu 4u.gif
*

Ačiū 4u.gif wub.gif
prekestolen
Pažystu šią mamytę asmeniškai- bet vistiek noriu ir čia pagirti už gražią Vakariuko gimdymo istoriją. wub.gif
Kaip gera buvo skaityti- istorija tikrai nebaugi, tokia šviesi ir tarsi stebuklo paliesta... wub.gif thumbup.gif
Kana
Labai graži istorija, smagu kai viskas gerai ir sklandžiai vyksta 4u.gif
pink mamy
Linkiu JUsu seimai dar minimum 5 tokiu graziu istoriju!!!!!Bukite sveiki ir laimingi 4u.gif
TutėFrutė
QUOTE(pink mamy @ 2008 11 13, 17:26)
Linkiu JUsu seimai dar minimum 5 tokiu graziu istoriju!!!!!Bukite sveiki ir laimingi  4u.gif
*

Jei bus sveikatos ir galimybių, kodėl gi ne!!!! Bent šiuo metu apsistojom ties dviejais, o paskui bus matyt biggrin.gif

Ačiū mielosios, už gražius žodžius 4u.gif
klejute
4u.gifl abai grazus maziukas wub.gif 4u.gif
Sacra
kaip sauniai papasakota....
kada visiems taip ramiai ir graziai butu
aukite sveikuciai!!!
TutėFrutė
Ačiū, kad skaitot 4u.gif
egliux&darius
grazi istorija bigsmile.gif aukit sveikuciai 4u.gif
colka
Kaip faina:)smile.gifsmile.gif:)duok Dieve jusu seimai laimes dar didesnes nestuke.gif
Waidilute
Super thumbup.gif
Kamėja
Net apsiašarojau beskaitydama blush2.gif wub.gif wub.gif
Sėkmės Jums augti didučiais ir gražučiais 4u.gif
TutėFrutė
QUOTE(Kamėja @ 2008 12 03, 23:57)
Net apsiašarojau beskaitydama  blush2.gif  wub.gif  wub.gif
Sėkmės Jums  augti didučiais ir gražučiais 4u.gif
*

Kaip smagu, kad mano istorija pasiekia net širdies gilumą wub.gif 4u.gif
Dax
Labai grazi istorija wub.gif
Vilija2
Labai graži istorija... Net širdelė virpa... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Casual
Puikus pasakojimas ir nuotraukytes kokios grazios- ypac ta naujagimio wub.gif wub.gif

Su nuoshirdziausiais linkejimais, kad kada nors ir broliukas/sesute jusu mazhyliui atkeliautu lygiai taip pat lengvai ax.gif 4u.gif

Su tom gimdymo istorijom taip jau yra : paskaitai pries nakti ir eini miegot visa "nusibliovus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
TutėFrutė
QUOTE(dooovile @ 2009 01 30, 01:07)
Su tom gimdymo istorijom taip jau yra : paskaitai pries nakti ir eini miegot visa "nusibliovus"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Ačiū už gražius linkėjimus wub.gif

Ir pas mane tas pats, nusižliumbi, o ryte užtinusiais paakiais pabundi biggrin.gif
*Martyna*
Skaičiau ir oda pagaugais ėjo biggrin.gif Daug laimės ir sėkmės jums 4u.gif
cytrynka
Skaičiau ir tokia šiluma sklinda iš autorės, kad labai gera daros blush2.gif Sėkmės jums 4u.gif
Ingazzz
oi kaip graziai parasyta, kad ir man toks lengvas gimdymas biggrin.gif Sekmes visai jusu graziai seimynelei 4u.gif
egle-kristina
labai nuotaikinga istorija thumbup.gif 4u.gif
super, tokia perskaicius gimdyt uzsimanai rolleyes.gif
sveikinu 4u.gif
TutėFrutė
Ačiū 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.