Mum 34 sav,priaugus esu 22kg
Mums 18 sav kaip buvau coliuke taip ir tesveriu 41kg, baisu biski....
Man 16sav su trupuciuku, kol kas gal kokius 500g tepriaugau..tikiuosi priaugti nedaugiau negu 13kg.
24 savaites ir jau turiu +10kg
su pirmu nestumu 25kg
isejau is ligonines -15kg, nebijokit mergaites jie greitai krenta,svarbiausia po to neatsiauginti, nes as atsiauginau
As buvau priaugusi 16 kg, jie savaime nukrito, liko gal koks 1 kg papildomas, bet jokiu pastangu tam nedejau ir nededu iki siol
Man 27 savaites +13 kg
Mums 16 sav. o turiu jau +4 kg
QUOTE(Rupkė @ 2008 11 13, 22:27) Mums 16 sav. o turiu jau +4 kg as pries pastojant sveriau 72kg apvalute buvau QUOTE(myrus @ 2008 11 13, 16:51) Man 27 savaites +13 kg as pati per nestuma numecia 6 kg ir kol kas nepriaugau visikai nieko. Bet vaikutis vystosi ir auga kaip ir turi buti. Mano gine man sake, kad svorio augimas, tai ne rodiklis. Ir Anglijoj nestumo metu per konsultacijas svorio visai nematuoja. Cia as pati grynai del smalsumo seku savo svori. QUOTE(myrus @ 2008 11 13, 18:51) Man 27 savaites +13 kg na to tai neesu girdėjusi
mums dar tik 16sav, o jau +5kg
QUOTE(kristinita @ 2008 11 14, 09:41) na to tai neesu girdėjusi pas mane pilvas buvo labai didelis striju tikrai labai daug turiu QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 11 14, 14:43) pas mane pilvas buvo labai didelis striju tikrai labai daug turiu na pas mane irgi panašus jau darosi
Per pirmus tris mėnesiukus numečiau apie 2 kg, o dabar priaugau +3,3 kg (nėštumas 17 savaičių). Tai aš gerai nusiteikusi, nes nuo pradinio savo svorio priaugau tik vos daugiau nei 1 kg
QUOTE(kristinita @ 2008 11 14, 07:41) na to tai neesu girdėjusi Taip jau atsitinka as pazystu mergina kuri nepriaugo nei vieno kg o dar numete svorio ir be proto nusilpo vaikutis gime normalus QUOTE(edita-edita @ 2008 11 16, 13:52) Taip jau atsitinka as pazystu mergina kuri nepriaugo nei vieno kg o dar numete svorio ir be proto nusilpo vaikutis gime normalus va o mes ir is kazkur isivarem mazakraujyste belenkaip nusilpom,jegu neturim,galva svaigsta labai daznai,o i menesi po 3kg.paskutiniu metu priaugam
Cia su tuo svoriu nesuprasi kaip yra visom skirtingai bet as tai daug bijau priaugti man labai sunkei su tuo svoriu kovot sekasi
Na o as, taip kaip seimoje visos moterys linkusios tukti, per pirmaji nestuma priaugau 22 kg ir labai didele buvau, bet paskui numeciau gi kazkaip ir vel grazi buvau.
Dabar jauciu kaip ir vel sparciai auga (man 20,5 sav.) labai labai sparciai jau +7kg, nezinau kaip bus paskui, skaiciau, kad kaip tik dabar turetu sparciai pradeti augti svoris, nes leliukas nuo dabar kaups riebalus... Bet gi as jauna, grazi, energinga, numesiu
na mergaites tai dziugu kad auga svoris.
Papildyta: QUOTE(NILE** @ 2008 11 18, 20:48) na mergaites tai dziugu kad auga svoris. o per 20sav.tik 2.5kg
As tai per paskutinias savaites labai daug svorio priaugau
O del svorio metimo kaip sekasi juo atsikratyti daug kas nuo organizmo priklauso vienos nieko nedaro ir pats savaime numeta pvz. kaip mano sesuo ji priaugo su abiem vaikuciais po 26 kg ir jie savaime nukrito o as su pirmu 13 ir jie visi nenuktito 7 taip ir laikesi mes visiskai ir sudejimo skirtingo jei as 26 priaugciau tai butu
Su dukra priaugau 22kg.
Dabar 20sav. 5d. ir jau turiu 7kg. Manau ir vel priaugsiu kokiu 20 ar net daugiau Bet gi jauna , energinga, numesiu!!
Numest tai galim visos ta svori mes cia visos jaunos ir energingos bet as sakau vienom sekasi lengviau su juo kovot kitom sunkiau o dar kitos is vis nieko nedaro pats nukrenta
QUOTE(edita-edita @ 2008 11 19, 13:19) Numest tai galim visos ta svori mes cia visos jaunos ir energingos bet as sakau vienom sekasi lengviau su juo kovot kitom sunkiau o dar kitos is vis nieko nedaro pats nukrenta Labai taip noreciau, nes tikrai kankinuosi mesdama svori. Atsisakau visu gardumynu..... O tik pagalvokite kaip butu puiku jei pats kristu... ech....kazkam tikrai pasiseke, jei sitaip buna.
Per pirmąjį nėštumą priaugau 27 kg, o po gimdymo gan greitai nukrito savaime ir dar daugiau nei buvo iki nėštumo, o per antrąjį apie 25, dabar liko apie tris kg ir jie man niekaip nenukrenta, turbūt ir liks, bet jie bendro vaizdo negadina
man tai 12 kg per 2 savaites nukrito
Na o aš per 20 savaičių sugebėjau priaugti 1.5kg
As per pirma nestuma priaugau 23, dabar 34 savaite tai jau 13 kg turiu. Manau dar galiu tuos pacius 23 surink.
O siaip jau taip kaip pries nestuma atrodziau po 10 men. Nors 4 kg pasiliko, bet nei per viena vieta ju nesimate
o as per 5 menesi priaugau 5 kg... gydytoja velniu dave, gliukoze tikrinti nuvare...na turint omenyje kad ir siaip turiu dideli antsvori, tai nezinau, kaip cia toliau bus. Kaip as paeisiu, ka apsirengsiu. Atrodo ir i baseina einu ir ziuriu ka valgau, o ziauriai storeju
dabar bijau svarstykliu
o as per 16 savaiteliu 1 kg numeciau...
man 32 sav. turiu +11kg nera daug bet vistiek bulkuciu kieki jau riboju, nes lasinukai pradejo detis ant slaunu ir uzpakalio
bet vistiek esu ysitikinus kad nereik bijot to svorio svarbu lelius gerai augtu ir jam nieko
O dieve! Pasiskaičius temą baisiai persigandau
as priaugau apie 10 kg. esu 7 menesiuke
nepergyvenk del priaugto svorio tik nesmaliziauk kondensuotu pienu ar pan... na tik nebent tais retais atvejais kai visai neteksi valios QUOTE(Cruella @ 2008 11 30, 23:07) O dieve! Pasiskaičius temą baisiai persigandau Nebijok, man irgi svoris augo iškart, keturių mėnesių jau turėjau +8, bet paskui į mėn po +1kg, apstojo svoris augt. Tik aišku nesielk taip, kad jei laukiesi, tai reikia tik sėdėt ir ryti. Žinok, kad tavo leliui užteks maisto visada, nes tavo organizme yra atsargų, kuriomis vaikutis naudojasi. Valgyk taip kaip valgei anksčiau
Aičiū už paguodą, nes jau matau save 100 kilogramine. Bet jau nuo šiandien sau pasižadėjau valgyti ne mažai, bet sveikai. Tikiuosi pavyks!!!
QUOTE(Cruella @ 2008 11 30, 22:07) O dieve! Pasiskaičius temą baisiai persigandau Gerai toms, kurioms svoris neauga QUOTE(Cruella @ 2008 11 30, 22:07) O dieve! Pasiskaičius temą baisiai persigandau nesakyciau, kad besilaukiant viskas galima. Siaip valgyti su saiku, ypac visokiu alergizuojanciu apelsinu, mandarinu, riesutu, kiausiniu..na ir zinoma ne bandelemeis ir saldainiais maitintis, kad organizmas gautu naudingas medziagas, o ne vien gliukoze ir cukru. Siaip jau nuo to kiek valgyti ir koki vaikiuka uzsiauginsi, priklauso ir gimdymas..zinok 4kg sunku pagimdyti As su pirmu priaugau 12 kg per visa nestuma, nes kai pamaciau, akd nuo suvalgytos bandeles puse kilo prisideda, emiau labai sekti, ka valgau. Dabar gydytoja liepe valgyti, kad priaugciau biski svorio ir moteriski hormonai turetu is ko gamintis (nes apetito pirmam trimestre visai neturejau), tai siaip ne taip priauginau, o dabar pasiziuriu, 13 savaite, o jau +4kg..o kur dar Kaledos QUOTE(Saulėgražutė @ 2008 12 04, 21:39) Gerai toms, kurioms svoris neauga Va va... pas mane situacija ta pati. Mano svoris irgi visa laika svyruodavo, labai lengvai priaugu ir labai sunkiai numetu
man su pirmu nestumu lb pasiseke priaugau 17 kg... buvau ir ant dietos pastatyta daktares
o antra nestuma kg beprotiskai kyla.nezinau kaip bus toliau...
O tai kiek jau priaugai
Kai kurios ir nesilaukdamos valgo kaip vyrai ir nieko - dviračio rėmai. O toms kurioms svoris nėra stabilus ir šiaip ne idealus - reiktų dar labiau saugotis. Neatsipalaiduokit
Mane labai gasdino nėščiųjų debiatas, tai saldumynus pamiršau ir skanauju tik labai saikingai, nors juos labai mėgstu. Viena pažįstama turi diabetą, tai negali valgyti tai kas įprasta. Tai jau geriau be saldainių, nei po to skaičiuoti kąsnius ką ir ko kiek suvalgei. KOl kas džiaugiuos gerais tyrimais, tikiuos taip bus ir iki galo. Pati priaugau 8 kg, priaugsiu dar daugiau ir jau žinau nuo kur reikės numesti kai leliukas bus su mumis... Teks pasistengti. Papildyta: QUOTE(pupuliukas2 @ 2008 12 01, 09:32) Nebijok, man irgi svoris augo iškart, keturių mėnesių jau turėjau +8, bet paskui į mėn po +1kg, apstojo svoris augt. Tik aišku nesielk taip, kad jei laukiesi, tai reikia tik sėdėt ir ryti. Žinok, kad tavo leliui užteks maisto visada, nes tavo organizme yra atsargų, kuriomis vaikutis naudojasi. Valgyk taip kaip valgei anksčiau :) Teisingai pupuliuke sako, mūsų leliukams maisto užteks visada. Reiktų prisiminti, jog nėštumo pradžioje leliukas net bambagyslės neturi ir viską ima iš gimdos, kuri prikaupia pakankamai maistuko. Vėliau kai susiformuoja placenta ir yra bambagyslė, pradeda valgyti ir ima iš mūsų kraujo maistingas medžiagas - o bandelės ir saldumynai tikrai nėra maistingos medžiagėles.
aš su pirmuoju buvau priaugus 18kg, bet po gimdymo iškart dingo 10kg ir likusieji per du mėnesius ištirpo...dabar dar nieko nepriaugau, nes tik 8 sav
dabar man 22 savaitė, dar nieko nepriaugau
[quote=Filomena S,2008 12 07, 19:43]
Kai kurios ir nesilaukdamos valgo kaip vyrai ir nieko - dviračio rėmai. O toms kurioms svoris nėra stabilus ir šiaip ne idealus - reiktų dar labiau saugotis. Neatsipalaiduokit Mane labai gasdino nėščiųjų debiatas, tai saldumynus pamiršau ir skanauju tik labai saikingai, nors juos labai mėgstu. Viena pažįstama turi diabetą, tai negali valgyti tai kas įprasta. Tai jau geriau be saldainių, nei po to skaičiuoti kąsnius ką ir ko kiek suvalgei. KOl kas džiaugiuos gerais tyrimais, tikiuos taip bus ir iki galo. Pati priaugau 8 kg, priaugsiu dar daugiau ir jau žinau nuo kur reikės numesti kai leliukas bus su mumis... Teks pasistengti.
Bet taigi ir taip sunku nevalgyti, o dar kai laukiesi juk tikri priepuoliai buna... Aš sau jau 1000 kartų esu pažadėjusi nuo rytojaus sveikai maitintis, bet...
|