Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumas ir svoris 2 tema
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
nezinia
28 sav. + 6 kg. Paskutinius pusantro menesio nieko nepriaugau. Valgau daug, miltinius irgi megstu. Isivaizdavau, kad gal del karscio taip nieko nepriaugau, bet dabar kazkaip nebezinau ka galvot. Eisiu treciadieni pas gyd., matysim.
angeliukas44
36 sav. +14 kg doh.gif
Evi
Beveik 30 sav ir +7kg. Buvo +8kg, bet viena pameciau del ivairiu stresu.
VaiVi
Jau 27 sav. ir kolkas tik +1 kg thumbup.gif Gydytoja juokauja, kad iš rezervų vaikutį auginu. O tų rezervų prieš šį nėštumą, tai oi oi kiek yra blush2.gif Svarbiausia, kad vaikutis labai gerai auga ir vystosi thumbup.gif
pepilota
QUOTE(vilmavaicek @ 2010 08 26, 14:48)
Jau 27 sav. ir kolkas tik +1 kg thumbup.gif Gydytoja juokauja, kad iš rezervų vaikutį auginu. O tų rezervų prieš šį nėštumą, tai oi oi kiek yra blush2.gif Svarbiausia, kad vaikutis labai gerai auga ir vystosi thumbup.gif
*

Nu net idomu kiek to rezervo, kad tik toks prieaugis g.gif
VaiVi
apie 10 kg blush2.gif jei tikrai įdomu galiu ir tiksliau: prieš pastodama su dukryte svėriau apie 50, o prieš šį nėštumą jau kiek virš 60 svėriau. Kai ūgis vos 150 cm, tai negaliu atsidžiaugti, kad kolkas tik +1 kg thumbup.gif
pepilota
QUOTE(vilmavaicek @ 2010 08 26, 21:44)
apie 10 kg blush2.gif jei tikrai įdomu galiu ir tiksliau: prieš pastodama su dukryte svėriau apie 50, o prieš šį nėštumą jau kiek virš 60 svėriau. Kai ūgis vos 150 cm, tai negaliu atsidžiaugti, kad kolkas tik +1 kg thumbup.gif
*

Tai ne tiek ir daug, kazkaip daugiau isivaizdavau, kai tik +1kg smile.gif Bet kuriuo atveju super, tai reiskia, kad pagimdzius busi lieknesne nei iki gimdymo thumbup.gif vat man tai reikes padirbet. 32sav. ir +13kg blush2.gif
VaiVi
Taigi man dar trys mėnesiukai prieš akis ax.gif jaučiu po kokius +2 kg per mėnėsį dabar jau priauginėsiu, tai rezultate sversiu ne ką mažiau nei su dukryte svėriau (net 16 kg buvau priaugusi blush2.gif ). Teks papuškuot kaip meškutei doh.gif
O prakaituot ir dirbti man po pirmo nėštumo visai neteko thumbup.gif Kol reguliariai maitinau dukrytę, kilogramai tiesiog tirpte tirpo. Po pusmečio jau į mergautinius džinsus tilpau thumbup.gif Kilogramai atgal sulipo po to kai mažiau maitinti pradėjau, o valgymo įpročių ir kiekių nepakeičiau blush2.gif Su šiuo leliuku bandysiu anksčiau susiimti mirksiukas.gif
pepilota
Supratau smile.gif Tikiuosi, kad ir man maitinant lengvai kris, nes zinau, kad daznai tai tik mitas ir kitoms atvirksciai, nors ir stengiasi, kol nenustoja maitint kg ne is vietos schmoll.gif Bet svarbiausia leliuko sveikata, o kg i buvusias formas gali sugrizt ir keliais menesiais veliau nei planavai mirksiukas.gif
juros_lasas
22 savaitė na ir apie 4 kg viršaus jau turiu ax.gif labai tikiuosi, kad dar max kokie 6 kg priaugs smile.gif kitaip sunkiai bus juos pamesti paskui man smile.gif
Arenga
Mums jau eina 27-ta savaitė, turim visus +4,5kg thumbup.gif bet čia dėl to, kad nebuvo nėštuminės intoksikacijos man, ir nevėmiau nei karto thumbup.gif
gosas
blink.gif lotuliukas.gif Jums gerai as kaip prisiauginau per visa niestuma 18kg taip ir nesioju doh.gif
pepilota
QUOTE(gosas @ 2010 08 29, 12:55)
blink.gif  lotuliukas.gif Jums gerai as kaip prisiauginau per visa niestuma 18kg taip ir nesioju  doh.gif
*

bet kaip taip gali buti? As suprantu, kad ne visos ligininej po 10kg palieka, bet min.5kg tai tikrai turi but g.gif
eLaura
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 06 19, 19:24)
28 savaitės + 14 kg verysad.gif  doh.gif Ginė vakar išbarė mane blush2.gif ...bet valgau tikrai nedaug - daug daržovių ir vaisių, jokių bandelių ir pan. ... g.gif
Lėliukas dabar sveria 1,1 kg 4u.gif

Visgi to svorio nejaučiu, jaučiuosi kaip plunksnelė - nei sunku, nei ką, tik kad pilvas baisiai didelis doh.gif

Kažin, kiek dar lemta man "užsikrauti" tų kg unsure.gif
Papildyta:

Pas mane tas pats - jau jei ką iš seniai matytų pažįstamų sutinku, vis klausia "tai jau turbūt greit gimdysi"? doh.gif
*

Pas mane tas pats. Svoris auga ziauriai. Taip, valgau. Jei noriu, kad svoris laikytusi ir neaugtu, turiu valgyti mazai ir tik kas antra diena. Pastojau, kai pirmam leliukui buvo 9 menesiai. Dar reikejo numesti 4 kg pirmo nestumo. Buvau priaugusi 27 kg. Pagal pilvo dydi gimdyti galejau budama 6 menesiu lotuliukas.gif Ar cia hormonai, medziagu apykaita, ar cia psichologiniai dalykai (vistiek nescia nebusiu plona, bijau nevalgyti del leliuko, silpna darosi, pykina). Ir dabar, man po pors dienu 16 sav., o jau turiu +7kg... doh.gif
vanesa9

einam 33 savaite ir jau +11kg, tikiuosi isitilpt maximum iki 15kg blush2.gif
elenuxus
37sav. +8kg. ax.gif Per paskutines kelias savaites kaip ant mieliu svoris pasoko...iki tol mazai sunkejau, uztat dabar matyt atsiimu, nors valgau nedaug, o ir netilptu daug tongue.gif
Mamyte_Ausryte
Mums jau 39-ta sav ir turim +12, tikiuos per likusias dieneles nebeuzsikraut daug tu kg, dar koki viena ar du priagsiu ir bus gana. Nors kitom nestumo gale dar pakrenta kazkiek svoris, bet kazi ar man tokia laime teks biggrin.gif
Cansado
Aš per abu nėštumus nepasikuklinau su svoriu - 18 ir 22 kg buvo pliuso.. doh.gif Aišku, ir mergytės nemažos buvo, ir pačiai jau buvo sunku pabaigoj, bet svoris augo nors tu ką.. doh.gif Gerai, kad paskui labai lengvai viskas nutirpo.. ax.gif
pepilota
QUOTE(Cansado @ 2010 09 22, 14:54)
Aš per abu nėštumus nepasikuklinau su svoriu - 18 ir 22 kg buvo pliuso..  doh.gif  Aišku, ir mergytės nemažos buvo, ir pačiai jau buvo sunku pabaigoj, bet svoris augo nors tu ką..  doh.gif  Gerai, kad paskui labai lengvai viskas nutirpo..  ax.gif
*

O tai kiek kg liko pagimdzius? Arba tiksliau kiek palikot ligininej? man iki gimdymo lieka 4sav. ir, pagal tai, kokiu tempu svoris auga, itariu, kad viso kokius 17kg busiu priaugus. Tai naiviai tikiuosi, kad numest liks kokius 10kg g.gif
evelyna
As 11 kg priaugau. Nevalgiau uz 2.
bitė Majaa
Su pirmu nestumu prieaugau +25kg doh.gif Buvau didele kaip meska, tik gerai, kad tuo metu as to nesupratau biggrin.gif Gryzau is ligonines su +15kg, kai mergytei buvo metukai ir 2 men, svoris buvo nukrites iki -2kg kad buvo pries nestuma thumbup.gif Kaip taip man pavyko numesti svori, pati nebezinau, nes pastangu dideliu jokiu nedejau smile.gif

O su siuo nestumu svoris bent jau kol kas leciau auga, 20 savaite +6kg.
elenuxus
Kas savaite po kila... 39sav +9kg.Bet laaabai tikiuos, kad siom dienom ir gimdysiu ax.gif
ledoksne
33 sav buvau priaugus +5kg, lėliukas pagal savaitėles atitinka, tik iš visų girdisi priekaištai, kad aceit nevalgau doh.gif o aš valgau, pastarosiom dienom jaučiu, kad apetito mano pakaktų 2 žmonėms, tik kad skrandį leliukas paspaudęs ir nelenda tiek maisto kiek norėčiau...

O kada jus pirmą kartą svėrė? mane gal 3 nėštumo mėnesį, bet aš jau nuo pradžių jaučiau kad po truputį didėju, tai tie pirmieji neaišku keli kg į apskaitą dabartinę neįėjo g.gif
vanesa9
QUOTE(ledoksne @ 2010 09 26, 12:22)
33 sav buvau priaugus +5kg, lėliukas pagal savaitėles atitinka, tik iš visų girdisi priekaištai, kad aceit nevalgau  doh.gif  o aš valgau, pastarosiom dienom jaučiu, kad apetito mano pakaktų 2 žmonėms, tik kad skrandį leliukas paspaudęs ir nelenda tiek maisto kiek norėčiau...

O kada jus pirmą kartą svėrė? mane gal 3 nėštumo mėnesį, bet aš jau nuo pradžių jaučiau kad po truputį didėju, tai tie pirmieji neaišku keli kg į apskaitą dabartinę neįėjo  g.gif
*

37savaite,jau beveik +14kg, bet skaiciuoju nuo 11 savaites, siaip istikro tai tik +11, nes pirmus 3men numeciau 3kg.
Bos
Su pirma 12, ir su dvynukais 12, tik kad dvynukus 8men. nesiojau smile.gif
Veja Feja
su svoriu problemos, 30 savaitė į pabaigą, o priaugau beveik 4 kg, pilvuko iš vis nesimato, kai pasakau, kad jau tiek laiko nėštumas visi išsižioja doh.gif tikrą coliuką (-ę) nešioju smile.gif ...
shemsa
nu as 31sav. o priaugau 6kg. tai kai atsiguliu ant nugaros tai mano pilvuzo nebelieka praktiskai 4u.gif
YndreVilk.
Man 28 savaite smile.gif ir taipogi pilvas kai atsuguliu dingsta 4u.gif biggrin.gif per sias nestumo savaites esu priaugusi apie 7 kg smile.gif nestuke.gif
justmoon
O man jau 27 savaites ir priaugau 10kg doh.gif Jauciuosi sunki ir laaabai didele verysad.gif
INETUXAS
Su pirmuoju priaugau apie 14 kg, tada atrode nedaug, bet kai dabar paziuriu i foto, tai baisu darosi biggrin.gif Po gimdymo nukrito kokie 10 kg, o po poros menesiu po gimdymo sveriau maziau nei pries gimdyma. Bet ziurejau, ka dedu i burna, nevalgiau uz du tongue.gif

Pries kelias dienas suzinojau, kad laukiuosi antro leliaus nestuke.gif Dabar vel bus aktualu svoris... Zinau, kad augs mazylis, augsiu ir as, bet kazkodel baisoka darosi del to svorio. Bijau, kad su antru priaugsiu daugiau ir bijau, kad tie kg gali likti g.gif blink.gif Reikes ziuret, ka dedu i burna ir nepersivalgyti nestuke.gif doh.gif
pepilota
QUOTE(INETUXAS @ 2010 10 04, 15:09)
Bijau, kad su antru priaugsiu daugiau ir bijau, kad tie kg gali likti g.gif  blink.gif Reikes ziuret, ka dedu i burna ir nepersivalgyti nestuke.gif  doh.gif
*

O man kaip tik antras nestumas svorio prasme visai negasdina. kazkaip manau, kad daug maziau priaugsiu, nes daug daugiau info turiu apie tai, kaip reikia maitintis ir pan. g.gif
INETUXAS
as irgi dabar internete tik apie tai ir skaitineju... siaip tureciau nepergyventi per daug, nes po pirmojo greitai viskas atsistojo i vezes, o ir pati esu ne is tu, kuriom reikia daug pastangu svoriui numest, be to nesu is tu apkuniuju (172 cm, sveriu dabar 58). ramumo prasme, tai man dabar irgi ramiau, jau daug kas zinoma, patirta... tik kartais aplinkiniai lepteli - nereikia noret po antro but kudai lotuliukas.gif O as noriu ir busiu thumbup.gif drinks_cheers.gif ne kuda, bet savo formoj tongue.gif smile.gif 4u.gif
pepilota
QUOTE(INETUXAS @ 2010 10 04, 16:18)
tik kartais aplinkiniai lepteli - nereikia noret po antro but kudai  lotuliukas.gif O as noriu ir busiu thumbup.gif  drinks_cheers.gif ne kuda, bet savo formoj tongue.gif  smile.gif  4u.gif
*

o siaube, tik jau maziau klausyk ka tie aplinkiniai "ekpertai" sneka. Noresi but kuda ir busi mirksiukas.gif Ir tai tik nuo taves priklausys mirksiukas.gif As jau planuoju, kaip vaiksciosiu ilgas distancijas su savo maziuke smile.gif Dviguba nauda thumbup.gif
sonca1
sveikutes,ci asu tuo svoriu tai idomiai nestuke.gif metu,su pirma priaugau apie 23 kg,ir visus labai greitai numeciau gal per pusmeti be dideliu pastangu,bet kai maziukei buvo kokie 3 metukai po truputi priaugineti pradejau svorio.pries 1 nestuma sveriau 55,pagindzius 57 ir taip laikes 3 metus.o du paskutinius metus sveriau 61-63kg,dabar laukiuosi antro jau20 sav,sveriu 65.5,tai priaugau tik 2.5kg,bet tikiuosi nepradesiu dienomis augti smile.gif
djusted
as tiek su pirmu, tiek su antru vaikiuku priaugau mazdaug po 13 kg. Be pilvai tai buvo kosminio dydzio su abiem smile.gif
dar idomu buvo, kad pradzioj svoris nukrito... po pora kg... labai nesinorejo pradzioj valgyt smile.gif sakau kad ne nestumo metu taip blush2.gif
gegne2
Su pirmuoju priaugau 18kg, nukrito 15 kazkur per pusmeti, dar 3 numeciau su delcios dieta. Dabar su antru prisiziuriu labai maista, nesuvalgiau dar nei gramo saldumynu, o 22 sav. jau 5 kg. Gal kad dabar toks oras tai mazai judu 4u.gif
MELETA***
Atsiprašau jei užduosiu klausimą nelabai į temą, bet nerandu kur daugiau apie tai parašyt. Laukiuos 11 sav. ir nepriaugau nei 100gr. ar tai normalu, ar reikėtų susirūpinti? Kiek svorio priaugote per pirmus 3mėn? Ir kiek jo reikėtų priaugti? Pirmas nėštumas, tai klausimų daugybė.... blush2.gif
gegne2
QUOTE(MELETA*** @ 2010 10 06, 10:34)
Atsiprašau jei užduosiu klausimą nelabai į temą, bet nerandu kur daugiau apie tai parašyt. Laukiuos 11 sav. ir nepriaugau nei 100gr. ar tai normalu, ar reikėtų susirūpinti? Kiek svorio priaugote per pirmus 3mėn? Ir kiek jo reikėtų priaugti? Pirmas nėštumas, tai klausimų daugybė.... blush2.gif
*

Tai yra normalu reikia tik dziaugtis bigsmile.gif
elenuxus
Viso nestumo metu priaugau 9kg., o pagimdzius iskart nukrito 5kg.Taigi, iki savo svorio truksta labai nedaug, bet man kazkaip vienodai, kol maitinsiu, tol nesuksiu sau del to galvos tongue.gif Dabar yra ir taip del ko sukti galva wub.gif
Lee*
QUOTE(labukas @ 2010 10 06, 09:42)
Tai yra normalu reikia tik dziaugtis bigsmile.gif
*

nesakyciau, kad reikia dziaugtis. Man irgi pirmas nestumas, 14 savaiciu jau, nepriaugau nei 1 gr, numeciau 2 kg. Tai daktare siandien pasake, kad tai nera labai gerai. Bet ka padarysi, jeigu apetitas dingo ir nezinia, kada atsiras.
pepilota
QUOTE(elenuxus @ 2010 10 08, 12:38)
Viso nestumo metu priaugau 9kg., o pagimdzius iskart nukrito 5kg.Taigi, iki savo svorio truksta labai nedaug, bet man kazkaip vienodai, kol maitinsiu, tol nesuksiu sau del to galvos  tongue.gif Dabar yra ir taip del ko sukti galva  wub.gif
*

Tai kad labai ir nera del ko mirksiukas.gif 4kg - niekis! Geras menuo ir nebus mirksiukas.gif
Evi
Beveik 37 savaites, +13kg. Butu neblogai, jeigu pries nestuma nebuciau turejus didelio virsvorio…
R_S
QUOTE(Lee* @ 2010 10 08, 12:29)
nesakyciau, kad reikia dziaugtis. Man irgi pirmas nestumas, 14 savaiciu jau, nepriaugau nei 1 gr, numeciau 2 kg. Tai daktare siandien pasake, kad tai nera labai gerai. Bet ka padarysi, jeigu apetitas dingo ir nezinia, kada atsiras.
*

pas mane lygiai ta pati situacija biggrin.gif bet man daktare nieko neake, tik klause ar jau pradeda dideti svoris, na lyg pradeda... kasdien nesisveriu, kas savaite mirksiukas.gif uz 2 tikrai nevalgau, stengiuos nepersivalgyti, nes po to labai pilvukas issipucia ir negerai buna doh.gif valgau normaliai, bet man atrodo mazau nei pries nestuma kad "rydavau" biggrin.gif
lajs
laba visoms smile.gif as nestuke.gif 22 savaites.+8kg.sakyciau daugokai ir nepasakyciau,kad valgau daug,manau kartais taip buna,juk vaikuciai skirtingo svorio gimsta ir vandenu kiekis skirtingas smile.gif
sonca1
labux visoms nestuke.gif ,as su pirmu nestumu priaugau apie 22 kg.bet greitai visi nukrito,gal koki pora kg buvo like biggrin.gif .mazdaug sveriau 57kg bet par kelis metus iki sio nestumo jau sveriau 63.5, blush2.gif iki 14sav priaugau vos 0.5kg.o babar 21-22sav sveriu67kg,tai priaugau isviso 3.5kg,tikiuosi nepradesiu rgeitai tustis ir nepasieksiu20kg,labai noreciau i 15tilpti ar dar maziau tongue.gif
heryte
QUOTE(Lee* @ 2010 10 08, 11:29)
*

Tos daktarės tik ir sugeba streso įvaryti. Man jau 19 sav. ir nepriaugau nieko, nuo pradinio svorio apie 1kg mažiau sveriu. Mane irgi gąsdina, kad negerai, bet kažkodėl jaučiuosi rami. Pilvukas auga, mažylis kruta. Su pirmuoju kas mėnesį po kilogramą priaugdavau. Po gimdymo svėriau mažiau nei mokyklos laikais biggrin.gif Taigi vieni pliusai smile.gif
ritulkis
O man 35 savaitė ir jau +13kg dar koks kg tikrai prisidės, bet nėštumo metu negalvoji apie priaugtą svorį, galvoji apie vaikučio sveikatėlę 4u.gif . Po gimdymo reikės padirbėti, bet čia nieko blogo mirksiukas.gif .
Jolancik
Iki 5 menesio priaugau tik 1 kg, o dabar 26 savaites ir jau turiu +6 kg doh.gif
Svoris pradejo labai greitai augti unsure.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.