28 sav. + 6 kg. Paskutinius pusantro menesio nieko nepriaugau. Valgau daug, miltinius irgi megstu. Isivaizdavau, kad gal del karscio taip nieko nepriaugau, bet dabar kazkaip nebezinau ka galvot. Eisiu treciadieni pas gyd., matysim.
36 sav. +14 kg
Beveik 30 sav ir +7kg. Buvo +8kg, bet viena pameciau del ivairiu stresu.
Jau 27 sav. ir kolkas tik +1 kg
apie 10 kg
QUOTE(vilmavaicek @ 2010 08 26, 21:44) apie 10 kg Tai ne tiek ir daug, kazkaip daugiau isivaizdavau, kai tik +1kg
Taigi man dar trys mėnesiukai prieš akis
O prakaituot ir dirbti man po pirmo nėštumo visai neteko
Supratau
22 savaitė na ir apie 4 kg viršaus jau turiu
Mums jau eina 27-ta savaitė, turim visus +4,5kg
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 06 19, 19:24) 28 savaitės + 14 kg Lėliukas dabar sveria 1,1 kg Visgi to svorio nejaučiu, jaučiuosi kaip plunksnelė - nei sunku, nei ką, tik kad pilvas baisiai didelis Kažin, kiek dar lemta man "užsikrauti" tų kg Papildyta: Pas mane tas pats - jau jei ką iš seniai matytų pažįstamų sutinku, vis klausia "tai jau turbūt greit gimdysi"? Pas mane tas pats. Svoris auga ziauriai. Taip, valgau. Jei noriu, kad svoris laikytusi ir neaugtu, turiu valgyti mazai ir tik kas antra diena. Pastojau, kai pirmam leliukui buvo 9 menesiai. Dar reikejo numesti 4 kg pirmo nestumo. Buvau priaugusi 27 kg. Pagal pilvo dydi gimdyti galejau budama 6 menesiu einam 33 savaite ir jau +11kg, tikiuosi isitilpt maximum iki 15kg
37sav. +8kg.
Mums jau 39-ta sav ir turim +12, tikiuos per likusias dieneles nebeuzsikraut daug tu kg, dar koki viena ar du priagsiu ir bus gana. Nors kitom nestumo gale dar pakrenta kazkiek svoris, bet kazi ar man tokia laime teks
Aš per abu nėštumus nepasikuklinau su svoriu - 18 ir 22 kg buvo pliuso..
QUOTE(Cansado @ 2010 09 22, 14:54) Aš per abu nėštumus nepasikuklinau su svoriu - 18 ir 22 kg buvo pliuso.. O tai kiek kg liko pagimdzius? Arba tiksliau kiek palikot ligininej? man iki gimdymo lieka 4sav. ir, pagal tai, kokiu tempu svoris auga, itariu, kad viso kokius 17kg busiu priaugus. Tai naiviai tikiuosi, kad numest liks kokius 10kg
As 11 kg priaugau. Nevalgiau uz 2.
Su pirmu nestumu prieaugau +25kg
O su siuo nestumu svoris bent jau kol kas leciau auga, 20 savaite +6kg.
Kas savaite po kila... 39sav +9kg.Bet laaabai tikiuos, kad siom dienom ir gimdysiu
33 sav buvau priaugus +5kg, lėliukas pagal savaitėles atitinka, tik iš visų girdisi priekaištai, kad aceit nevalgau
O kada jus pirmą kartą svėrė? mane gal 3 nėštumo mėnesį, bet aš jau nuo pradžių jaučiau kad po truputį didėju, tai tie pirmieji neaišku keli kg į apskaitą dabartinę neįėjo QUOTE(ledoksne @ 2010 09 26, 12:22) 33 sav buvau priaugus +5kg, lėliukas pagal savaitėles atitinka, tik iš visų girdisi priekaištai, kad aceit nevalgau O kada jus pirmą kartą svėrė? mane gal 3 nėštumo mėnesį, bet aš jau nuo pradžių jaučiau kad po truputį didėju, tai tie pirmieji neaišku keli kg į apskaitą dabartinę neįėjo 37savaite,jau beveik +14kg, bet skaiciuoju nuo 11 savaites, siaip istikro tai tik +11, nes pirmus 3men numeciau 3kg.
Su pirma 12, ir su dvynukais 12, tik kad dvynukus 8men. nesiojau
su svoriu problemos, 30 savaitė į pabaigą, o priaugau beveik 4 kg, pilvuko iš vis nesimato, kai pasakau, kad jau tiek laiko nėštumas visi išsižioja
nu as 31sav. o priaugau 6kg. tai kai atsiguliu ant nugaros tai mano pilvuzo nebelieka praktiskai
Man 28 savaite
O man jau 27 savaites ir priaugau 10kg
Su pirmuoju priaugau apie 14 kg, tada atrode nedaug, bet kai dabar paziuriu i foto, tai baisu darosi
Pries kelias dienas suzinojau, kad laukiuosi antro leliaus QUOTE(INETUXAS @ 2010 10 04, 15:09) Bijau, kad su antru priaugsiu daugiau ir bijau, kad tie kg gali likti O man kaip tik antras nestumas svorio prasme visai negasdina. kazkaip manau, kad daug maziau priaugsiu, nes daug daugiau info turiu apie tai, kaip reikia maitintis ir pan.
as irgi dabar internete tik apie tai ir skaitineju... siaip tureciau nepergyventi per daug, nes po pirmojo greitai viskas atsistojo i vezes, o ir pati esu ne is tu, kuriom reikia daug pastangu svoriui numest, be to nesu is tu apkuniuju (172 cm, sveriu dabar 58). ramumo prasme, tai man dabar irgi ramiau, jau daug kas zinoma, patirta... tik kartais aplinkiniai lepteli - nereikia noret po antro but kudai
QUOTE(INETUXAS @ 2010 10 04, 16:18) tik kartais aplinkiniai lepteli - nereikia noret po antro but kudai o siaube, tik jau maziau klausyk ka tie aplinkiniai "ekpertai" sneka. Noresi but kuda ir busi
sveikutes,ci asu tuo svoriu tai idomiai
as tiek su pirmu, tiek su antru vaikiuku priaugau mazdaug po 13 kg. Be pilvai tai buvo kosminio dydzio su abiem
dar idomu buvo, kad pradzioj svoris nukrito... po pora kg... labai nesinorejo pradzioj valgyt
Su pirmuoju priaugau 18kg, nukrito 15 kazkur per pusmeti, dar 3 numeciau su delcios dieta. Dabar su antru prisiziuriu labai maista, nesuvalgiau dar nei gramo saldumynu, o 22 sav. jau 5 kg. Gal kad dabar toks oras tai mazai judu
Atsiprašau jei užduosiu klausimą nelabai į temą, bet nerandu kur daugiau apie tai parašyt. Laukiuos 11 sav. ir nepriaugau nei 100gr. ar tai normalu, ar reikėtų susirūpinti? Kiek svorio priaugote per pirmus 3mėn? Ir kiek jo reikėtų priaugti? Pirmas nėštumas, tai klausimų daugybė....
QUOTE(MELETA*** @ 2010 10 06, 10:34) Atsiprašau jei užduosiu klausimą nelabai į temą, bet nerandu kur daugiau apie tai parašyt. Laukiuos 11 sav. ir nepriaugau nei 100gr. ar tai normalu, ar reikėtų susirūpinti? Kiek svorio priaugote per pirmus 3mėn? Ir kiek jo reikėtų priaugti? Pirmas nėštumas, tai klausimų daugybė.... Tai yra normalu reikia tik dziaugtis
Viso nestumo metu priaugau 9kg., o pagimdzius iskart nukrito 5kg.Taigi, iki savo svorio truksta labai nedaug, bet man kazkaip vienodai, kol maitinsiu, tol nesuksiu sau del to galvos
QUOTE(labukas @ 2010 10 06, 09:42) nesakyciau, kad reikia dziaugtis. Man irgi pirmas nestumas, 14 savaiciu jau, nepriaugau nei 1 gr, numeciau 2 kg. Tai daktare siandien pasake, kad tai nera labai gerai. Bet ka padarysi, jeigu apetitas dingo ir nezinia, kada atsiras. QUOTE(elenuxus @ 2010 10 08, 12:38) Viso nestumo metu priaugau 9kg., o pagimdzius iskart nukrito 5kg.Taigi, iki savo svorio truksta labai nedaug, bet man kazkaip vienodai, kol maitinsiu, tol nesuksiu sau del to galvos Tai kad labai ir nera del ko
Beveik 37 savaites, +13kg. Butu neblogai, jeigu pries nestuma nebuciau turejus didelio virsvorio
QUOTE(Lee* @ 2010 10 08, 12:29) nesakyciau, kad reikia dziaugtis. Man irgi pirmas nestumas, 14 savaiciu jau, nepriaugau nei 1 gr, numeciau 2 kg. Tai daktare siandien pasake, kad tai nera labai gerai. Bet ka padarysi, jeigu apetitas dingo ir nezinia, kada atsiras. pas mane lygiai ta pati situacija
laba visoms
labux visoms
QUOTE(Lee* @ 2010 10 08, 11:29) nesakyciau, kad reikia dziaugtis. Man irgi pirmas nestumas, 14 savaiciu jau, nepriaugau nei 1 gr, numeciau 2 kg. Tai daktare siandien pasake, kad tai nera labai gerai. Bet ka padarysi, jeigu apetitas dingo ir nezinia, kada atsiras. Tos daktarės tik ir sugeba streso įvaryti. Man jau 19 sav. ir nepriaugau nieko, nuo pradinio svorio apie 1kg mažiau sveriu. Mane irgi gąsdina, kad negerai, bet kažkodėl jaučiuosi rami. Pilvukas auga, mažylis kruta. Su pirmuoju kas mėnesį po kilogramą priaugdavau. Po gimdymo svėriau mažiau nei mokyklos laikais
O man 35 savaitė ir jau +13kg dar koks kg tikrai prisidės, bet nėštumo metu negalvoji apie priaugtą svorį, galvoji apie vaikučio sveikatėlę
Iki 5 menesio priaugau tik 1 kg, o dabar 26 savaites ir jau turiu +6 kg
Svoris pradejo labai greitai augti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|