Kiek kg. priiaugot per nestuma?
b uvau priaugus 14kg.
as tai nieko nepriaugau
kol kas apie 15-16,bet itariu dar pora uzsimes
QUOTE(inesa marija @ 2008 10 15, 08:51) as tai nieko nepriaugau Gal per paskutinias savaites priaugsi nes man taip buvo kiekviena savaite vos ne po 2-3 kg
31 sav o jau plius 16
bijau kad bus virs 20 su antru 17kg o dabar jau trecias nestumas 13 sav, bet jau 3Kg priaugau, bijau kad si nestuma iki 20Kg davarysiu
+8 siai dienai
man 28 nestumo savaite ir jau turiu + 11 kg
man +7 siai dienai
man 23 sav ir turiu + 10. bet labiausiai augo pradžioje, o dabar jau sustojo. Tikiuosi, kad ilgai stovės
Su pirmu nestumu 18plius nukrito po metu
Man 39 sav. bet ant svarstikliu net nenoriu stoti
Man 13 savaiciu ir jau +3kg
29 savaiteles 12kg
man 26 savaites ir priaugau 4kg.
20 sav. ir siuo metu +4 kg, ziuresim kas bus toliau
Mums 27 sav. prasidejo, kol kas +1 kg.
Man 22 savaite + 8 kg.
Sveikos, Su pirmu nestumu +17kg.
Dabar antras nestumas + 9kg (bet terminas dar uz menesio
Man 15 savaičių +1kg
Man jau beveik 29 savaites ir .......... exh, net baisu sakyti .......... +12kg
Man 30 sav. ir jau + 13 kg
na as per 39 sav. +24 kg
O man 13sav. ir svarstykles rodo kaip sugedusios, lygiai ta pati kaip pradzioj. Visiskai nesvyruoja nei viena diena. As jau savo vyrui sakau, uzlipk, gal ir tau ta pati rodo (gi nebuna, kad nesikeistu svoris. Ir nenesciai svyruodavo kokiu kilogramu). Nu bet kol kas nieko. Nulis.
man 35 savaitė+11kg...bet didėja tik pilvuzas, o šiaip kitos kūno dalys nesikeičia
man 27 sav. + 5 kg
35 sav ir +10 kg, neturetu baisiai jau didet
28 savaites 7-8kg svoris auga stabiliai, kolkas tik pilvas auga na gal siek tiek ir ant slaunu nuseda...
su pirmu priaugau 15kg, dabar sveriu mažiau nei prieš pastojant
O man taip baisu, 26 savaitės, o plius 8 kg. Bet aš matuoju ne tik svorį, bet ir kreipiu dėmesį į matmenis. Per klubus priaugau 4cm nuo nėštumo pradžios, šlaunys tokios pat (jeigu storėju, tai visada būtent per užpakalį ir šlaunis
QUOTE(Puccha @ 2008 10 29, 23:00) O man taip baisu, 26 savaitės, o plius 8 kg. Bet aš matuoju ne tik svorį, bet ir kreipiu dėmesį į matmenis. Per klubus priaugau 4cm nuo nėštumo pradžios, šlaunys tokios pat (jeigu storėju, tai visada būtent per užpakalį ir šlaunis iš pradžių ir man sparčiai svoris augo, gydytoja net barė, po to sustojo ir iš tų priaugtų ėjo į pilvuką, sustos svoris, nepergyvenk
na pas mane svoris 32 sav 10-11kg o per klubus isplatejau
O man 23 savaites ir jau +15 kg. Stengiuosi neimt i galva (pagimdysiu ir sukusiu), valgau viska ko sirdis uzsigeidzia...Ir pirmaji nestuma buvau laabai stora, bet svoris nukrito. Nukris ir dabar...
man 37 savaiteles, priaugau 10 kg. visa laika galejau valgyt daugiausia lengva maista, kaip varskytes, jogurtus, pieno produktus ir saldumynus
As jau + 13 ir baisu, kad svoris dabar kas savaite po 1 kg auga. Nors ir valgau tikrai ne daugiau nei pries nestuma.......
Tikiuosi kad po nestumo svoris nukris, kaip kad raso kitos buve nestukes
As per pirmaji nestuma laaabai daug priaugau,net 31kg
o dabar tik nesenai suzinojau kad ir vel laukiam sebukliuko,kol kas man tik 5sav.ir laaaabai tikiuosi kad tiiiiiiieeeek daug nepriaugsiu.Nes po pirmo nestumo tai ir nenumeciau visu kg.
Iki siol, t.y. 25-os savaites galo as kol kas nepriaugau nieko, tai yra apvalus apvalus 0kg. Per pirmuosius tris menesius del toksikozes numeciau kazkur apie 6kg. Kurie iki sios dienos net negrizo. As jau cia panikuoti pradejau, bet lankiausi pries kelias sav. pas gine tai ji pamatavo gimdos ilgi, vaisiaus paklause ir pasake, kad viskas yra kaip ir turi buti ir mano nepriaugti kilogramai jokios itakos nedaro. Nors iki dekreto dar visos 4 savaites, per kurias vis dar tikiuosi kazkiek priaugti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 11 04, 00:43) Iki siol, t.y. 25-os savaites galo as kol kas nepriaugau nieko, tai yra apvalus apvalus 0kg. Per pirmuosius tris menesius del toksikozes numeciau kazkur apie 6kg. Kurie iki sios dienos net negrizo. As jau cia panikuoti pradejau, bet lankiausi pries kelias sav. pas gine tai ji pamatavo gimdos ilgi, vaisiaus paklause ir pasake, kad viskas yra kaip ir turi buti ir mano nepriaugti kilogramai jokios itakos nedaro. Nors iki dekreto dar visos 4 savaites, per kurias vis dar tikiuosi kazkiek priaugti Nu cia retas atvejis... 25 savaites jau ir pats leliukas netoli kilogramo sveria + vandenys.... QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 11 04, 01:43) Iki siol, t.y. 25-os savaites galo as kol kas nepriaugau nieko, tai yra apvalus apvalus 0kg. Per pirmuosius tris menesius del toksikozes numeciau kazkur apie 6kg. Kurie iki sios dienos net negrizo. As jau cia panikuoti pradejau, bet lankiausi pries kelias sav. pas gine tai ji pamatavo gimdos ilgi, vaisiaus paklause ir pasake, kad viskas yra kaip ir turi buti ir mano nepriaugti kilogramai jokios itakos nedaro. Nors iki dekreto dar visos 4 savaites, per kurias vis dar tikiuosi kazkiek priaugti Manau per paskutinias savaites turėtum priaugti
na man paskutinė savaitė ir esu priaugusi 20 kg
QUOTE(muah @ 2008 11 04, 00:46) man panašiai buvo-ilgą laiką svoris visiškai neaugo Papildyta: o tiesa, mano draugė priaugo 36kg-tai net daktarai pakraupę buvo, bet sėkmingai numetė beveik viską per pusę metų ir dabar laukiasi antro-tai su šiuo vaikeliu jai svoris beveik neauga...žodžiu net tam pačiam žmogui nėštumai gali būti skirtingi
Sveikos
Aš su dukryte priaugau 15.5kg, o pilnai viskas nukrito per pusmetį. Nors priš pastodama mažokai svėriau Labai didelės įtakos turėjo, kad pati maitinau, todėl valgiau tik puikų maistą, bet visko po truputį. Subalansuota mityba daro savo Dabar po širdele plazda nauja gyvybė Tikiuosi ir šį kartą tos ribos neperžengsiu
Labas
Dabar mums 20 savaičių, o priaugau 8 kg
Man dabar 25 sav.priaugau nepilnai 4 kg.
|