Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumas ir svoris 2 tema
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mamyte-Julia
Kiek kg. priiaugot per nestuma? ax.gif
Amil'a
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 14, 17:52)
Kiek kg. priiaugot per nestuma?  ax.gif
*

Per pirma nestuma priaugau 12 kg 4u.gif
Mamyte-Julia
QUOTE(Amil'a @ 2008 10 14, 19:18)
Per pirma nestuma priaugau 12 kg  4u.gif
*

Geras 4u.gif

O mums jau dabar 38 savaites ir +21 kg blush2.gif
Sony*
b uvau priaugus 14kg. 4u.gif
inesa marija
as tai nieko nepriaugau blink.gif net nebe juokinga g.gif pradinis svoris 70 kg, paskui prasidejo vemimai tai buvo 68 kg, kai buvo 19 sav svoris vel 70 kg ir uzvakar buvau pas savo gydytoja tai irgi svere ir svoris 70 kg (27 sav) g.gif atrodo pilvukas tai vis dideja, bet svoris vietoje stovi, nors ir valgau pakankamai unsure.gif
dovilyteee:)
kol kas apie 15-16,bet itariu dar pora uzsimes biggrin.gif
Mamyte-Julia
QUOTE(inesa marija @ 2008 10 15, 08:51)
as tai nieko nepriaugau  blink.gif net nebe juokinga  g.gif  pradinis svoris 70 kg, paskui prasidejo vemimai tai buvo 68 kg, kai buvo 19 sav svoris vel 70 kg ir uzvakar buvau pas savo gydytoja tai irgi svere ir svoris 70 kg  (27 sav) g.gif  atrodo pilvukas tai vis dideja, bet svoris vietoje stovi,  nors ir valgau pakankamai  unsure.gif
*

Gal per paskutinias savaites priaugsi nes man taip buvo kiekviena savaite vos ne po 2-3 kg doh.gif blush2.gif
Daliusia
31 sav o jau plius 16 blush2.gif
bijau kad bus virs 20 doh.gif
JURLA
doh.gif su pirmu nestumu priaugau 14Kg

su antru 17kg

o dabar jau trecias nestumas 13 sav, bet jau 3Kg priaugau, bijau kad si nestuma iki 20Kg davarysiu doh.gif
Sauluzhe
+8 siai dienai smile.gif
eirian
man 28 nestumo savaite ir jau turiu + 11 kg assa.gif
waiduuleda
man +7 siai dienai 4u.gif , pilvukas jau labai isitempes, sako kad svoriukas pradeda augti i pabaiga tom kur pradzioje buvo minimalus. smile.gif
Cobretti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 14, 19:17)
Geras  4u.gif 

O mums jau dabar 38 savaites ir +21 kg  blush2.gif
*

man panasiai 37sav+19kg......nors ir per pirma nestuma buvau 22kg priaugus
pupuliukas2
man 23 sav ir turiu + 10. bet labiausiai augo pradžioje, o dabar jau sustojo. Tikiuosi, kad ilgai stovės biggrin.gif
Keja
Su pirmu nestumu 18plius nukrito po metu doh.gif , kai maitinti baigiau. Dabar 40 sav turiu 14 plius, siet tikiuosi greiciau nukris tongue.gif
Mamyte-Julia
Man 39 sav. bet ant svarstikliu net nenoriu stoti hihihi.gif bijau kad pamatisiu skaicius ir zado neteksiu blush2.gif
Vai2te26
Man 13 savaiciu ir jau +3kg
Arbūzas
29 savaiteles 12kg blink.gif man tai baisu
waidoshele
man 26 savaites ir priaugau 4kg.
Alingintaute
20 sav. ir siuo metu +4 kg, ziuresim kas bus toliau bigsmile.gif
JUSSTE
Mums 27 sav. prasidejo, kol kas +1 kg.
malaizija
Man 22 savaite + 8 kg.
Cobretti
QUOTE(JUSSTE @ 2008 10 20, 08:35)
Mums 27 sav. prasidejo, kol kas +1 kg.
*

oho blink.gif tik tiek?as tokiu laiku jau 15kg turejau nestuke.gif
Belty
Sveikos, Su pirmu nestumu +17kg.
Dabar antras nestumas + 9kg (bet terminas dar uz menesio smile.gif tai kiek dar tu + kg dasides neaisku) smile.gif biggrin.gif
Beirut
Man 15 savaičių +1kg smile.gif
muah
Man jau beveik 29 savaites ir .......... exh, net baisu sakyti .......... +12kg blush2.gif Atrodo normaliai maitinuosi, bet tas svoris kaip ant mieliu auga.....
eirian
Man 30 sav. ir jau + 13 kg nestuke.gif
Mamyte-Julia
na as per 39 sav. +24 kg blush2.gif kol kas tie kg krenta greit ax.gif
Mingailiux
O man 13sav. ir svarstykles rodo kaip sugedusios, lygiai ta pati kaip pradzioj. Visiskai nesvyruoja nei viena diena. As jau savo vyrui sakau, uzlipk, gal ir tau ta pati rodo (gi nebuna, kad nesikeistu svoris. Ir nenesciai svyruodavo kokiu kilogramu). Nu bet kol kas nieko. Nulis.
kristinita
man 35 savaitė+11kg...bet didėja tik pilvuzas, o šiaip kitos kūno dalys nesikeičia bigsmile.gif ir nei strijų nei celiulito... smile.gif
dolina
man 27 sav. + 5 kg
Sauluzhe
35 sav ir +10 kg, neturetu baisiai jau didet smile.gif
Wiltene
28 savaites 7-8kg svoris auga stabiliai, kolkas tik pilvas auga na gal siek tiek ir ant slaunu nuseda... doh.gif butu gerai sutilp i +15kg, gal ir realu, bet paskutiniu metu bandeles traukt pradejo blush2.gif frusty.gif
VAIDAMA
su pirmu priaugau 15kg, dabar sveriu mažiau nei prieš pastojant ax.gif net nežinau, ištirpo visas priaugtas svoris, jokių dietų nesilaikiau bigsmile.gif
Horo
O man taip baisu, 26 savaitės, o plius 8 kg. Bet aš matuoju ne tik svorį, bet ir kreipiu dėmesį į matmenis. Per klubus priaugau 4cm nuo nėštumo pradžios, šlaunys tokios pat (jeigu storėju, tai visada būtent per užpakalį ir šlaunis doh.gif ) na o kad pilvukas išsišovė, tai aišku lotuliukas.gif Dabar nusprendžiau apriboti saldumynus, nes vistiek ten vien kalorijos ir mažai naudingųjų medžiagų.
Mamyte-Julia
QUOTE(baltas_angelas @ 2008 10 29, 16:08)
28 savaites 7-8kg svoris auga stabiliai, kolkas tik pilvas auga na gal siek tiek ir ant slaunu nuseda... doh.gif butu gerai sutilp i +15kg, gal ir realu, bet paskutiniu metu bandeles traukt pradejo  blush2.gif  frusty.gif
*

Tokiu laiku mane irgi bandeles trauke blush2.gif
VAIDAMA
QUOTE(Puccha @ 2008 10 29, 23:00)
O man taip baisu, 26 savaitės, o plius 8 kg. Bet aš matuoju ne tik svorį, bet ir kreipiu dėmesį į matmenis. Per klubus priaugau 4cm nuo nėštumo pradžios, šlaunys tokios pat (jeigu storėju, tai visada būtent per užpakalį ir šlaunis doh.gif ) na o kad pilvukas išsišovė, tai aišku lotuliukas.gif Dabar nusprendžiau apriboti saldumynus, nes vistiek ten vien kalorijos ir mažai naudingųjų medžiagų.
*

iš pradžių ir man sparčiai svoris augo, gydytoja net barė, po to sustojo ir iš tų priaugtų ėjo į pilvuką, sustos svoris, nepergyvenk mirksiukas.gif
dzestina
na pas mane svoris 32 sav 10-11kg o per klubus isplatejau doh.gif buvo 96cm dabar 105cm kojos,rankos,veidas, siaip neatrodo kad sustorejau,net daug kas sako kad neatrodau kad nescia,tik kad pilviukas jau irgi 103cm smile.gif
Saulėgražutė
O man 23 savaites ir jau +15 kg. Stengiuosi neimt i galva (pagimdysiu ir sukusiu), valgau viska ko sirdis uzsigeidzia...Ir pirmaji nestuma buvau laabai stora, bet svoris nukrito. Nukris ir dabar...
burbulina
man 37 savaiteles, priaugau 10 kg. visa laika galejau valgyt daugiausia lengva maista, kaip varskytes, jogurtus, pieno produktus ir saldumynus tongue.gif svoris susikaupe tik ant pilvuko smile.gif
murce
As jau + 13 ir baisu, kad svoris dabar kas savaite po 1 kg auga. Nors ir valgau tikrai ne daugiau nei pries nestuma....... blink.gif
Tikiuosi kad po nestumo svoris nukris, kaip kad raso kitos buve nestukes nestuke.gif bet vis tiek kazkaip nesmagu taip augti ..... unsure.gif
vilija-26
As per pirmaji nestuma laaabai daug priaugau,net 31kg blush2.gif Mano mama irgi su manim tiek buvo priaugus.
o dabar tik nesenai suzinojau kad ir vel laukiam sebukliuko,kol kas man tik 5sav.ir laaaabai tikiuosi kad tiiiiiiieeeek daug nepriaugsiu.Nes po pirmo nestumo tai ir nenumeciau visu kg. ax.gif
Fatimaallaa
Iki siol, t.y. 25-os savaites galo as kol kas nepriaugau nieko, tai yra apvalus apvalus 0kg. Per pirmuosius tris menesius del toksikozes numeciau kazkur apie 6kg. Kurie iki sios dienos net negrizo. As jau cia panikuoti pradejau, bet lankiausi pries kelias sav. pas gine tai ji pamatavo gimdos ilgi, vaisiaus paklause ir pasake, kad viskas yra kaip ir turi buti ir mano nepriaugti kilogramai jokios itakos nedaro. Nors iki dekreto dar visos 4 savaites, per kurias vis dar tikiuosi kazkiek priaugti smile.gif. Bet matyt problema tame, kad as neturiu jokio apetito. Valgau kaip ir visad kazkur 4-5 kartus per diena, ir negaliu teigti kad porciju dydis sumazejo negu iki pastojant. Taigi ir nezinau gerai tai ar ne.
muah
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 11 04, 00:43)
Iki siol, t.y. 25-os savaites galo as kol kas nepriaugau nieko, tai yra apvalus apvalus 0kg. Per pirmuosius tris menesius del toksikozes numeciau kazkur apie 6kg. Kurie iki sios dienos net negrizo. As jau cia panikuoti pradejau, bet lankiausi pries kelias sav. pas gine tai ji pamatavo gimdos ilgi, vaisiaus paklause ir pasake, kad viskas yra kaip ir turi buti ir mano nepriaugti kilogramai jokios itakos nedaro. Nors iki dekreto dar visos 4 savaites, per kurias vis dar tikiuosi kazkiek priaugti smile.gif. Bet matyt problema tame, kad as neturiu jokio apetito. Valgau kaip ir visad kazkur 4-5 kartus per diena, ir negaliu teigti kad porciju dydis sumazejo negu iki pastojant. Taigi ir nezinau gerai tai ar ne.
*

Nu cia retas atvejis... 25 savaites jau ir pats leliukas netoli kilogramo sveria + vandenys....
Mamyte-Julia
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 11 04, 01:43)
*

Manau per paskutinias savaites turėtum priaugti mirksiukas.gif
Vitalija. S.
na man paskutinė savaitė ir esu priaugusi 20 kg doh.gif atrodo daugiau nevalgau nei prieš tai, bet tas svoris augo ir augo. Per mėnesį po 2-3 kg priaugdavau doh.gif blush2.gif ax.gif
kristinita
QUOTE(muah @ 2008 11 04, 00:46)
Nu cia retas atvejis... 25 savaites jau ir pats leliukas netoli kilogramo sveria + vandenys....
*

man panašiai buvo-ilgą laiką svoris visiškai neaugo ax.gif ir kągi aš dabar matau blink.gif jau trylika kg beveik-tai vakar pamačius vos nenukritau, nes per savaitę daug užsimetė doh.gif na bet apžiūriu save ir matau tik kalną (vietoj pilvuko) lotuliukas.gif ir per tą nemažą kalną sunkoka ir kvėpuot ir paeit blink.gif nešk tokį pilvą kad mandras lotuliukas.gif
Papildyta:
o tiesa, mano draugė priaugo 36kg-tai net daktarai pakraupę buvo, bet sėkmingai numetė beveik viską per pusę metų ir dabar laukiasi antro-tai su šiuo vaikeliu jai svoris beveik neauga...žodžiu net tam pačiam žmogui nėštumai gali būti skirtingi bigsmile.gif
MAFIJA
Sveikos mirksiukas.gif
Aš su dukryte priaugau 15.5kg, o pilnai viskas nukrito per pusmetį.
Nors priš pastodama mažokai svėriau blush2.gif
Labai didelės įtakos turėjo, kad pati maitinau, todėl valgiau tik puikų maistą, bet visko po truputį. Subalansuota mityba daro savo mirksiukas.gif
Dabar po širdele plazda nauja gyvybė wub.gif
Tikiuosi ir šį kartą tos ribos neperžengsiu mirksiukas.gif
Oksanaa
Labas
Dabar mums 20 savaičių, o priaugau 8 kg verysad.gif bigsmile.gif
Soltuna
Man dabar 25 sav.priaugau nepilnai 4 kg. ax.gif per pima nestuma priaugau apie 12 kg per antra apie 13 kg manau kad ir dabar panasiai bus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.