Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sutriko virškinimas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
JaneDoe
Laba visoms 4u.gif
Po antibiotiku kurso man sutriko virskinimas. Dabar laikausi grikiu dietos jau dvi dienas ir dar ne vieno kg nenumeciau (nors turetu pirmieji kilogramai nutirpti keliu dienu begyje). O taip yra todel, kad tu grikiu paprasciausia nesuvirskino ir jie ten kaupiasi... Nezinau ne ka daryti. unsure.gif Dietos nutraukti nenoriu tikrai (minimum iki sekmadienio). Siaip vartoju zarnyno gerasias bakterijas (tas jogurto kapsules, po viena i diena), taip pat zuvu tauku kapsules isgeriu (po 2 kasdien). Geriu daug zalios arbatos, geriau ir virskinima gerinancias zoleliu arbatas, daug vandens, bet poveikio...jokio. Skyscius issisioju, o viduriai lieka uzkieteje (kitaip tariant, kaku taip ir nepadarau)...Cia gal nesamone pasakysiu, bet man rukymas paspartina vidurius "suminksteti" (isstumia viska lauk), todel mastau vel pradeti rukyt doh.gif nes nebezinau jau net ko griebtis cry.gif Prasau padekit, pasidalinkit patarimais cray.gif Tikrai nenoriu visko dar labiau susigadinti, o svorio numesti reikia, nes jauciu, kad jis tik auga... help.gif
Loram
nuo antibiotiku kai sutrinka zarnyno veikla - viduriuojama...
o cia gal grikiai kalti smile.gif arba badavimas
husmor
QUOTE(JaneDoe @ 2008 10 14, 18:53)
Laba visoms 4u.gif
Po antibiotiku kurso man sutriko virskinimas. Dabar laikausi grikiu dietos jau dvi dienas ir dar ne vieno kg nenumeciau (nors turetu pirmieji kilogramai nutirpti keliu dienu begyje). O taip yra todel, kad tu grikiu paprasciausia nesuvirskino ir jie ten kaupiasi... Nezinau ne ka daryti. unsure.gif  Dietos nutraukti nenoriu tikrai (minimum iki sekmadienio). Siaip vartoju zarnyno gerasias bakterijas (tas jogurto kapsules, po viena i diena), taip pat zuvu tauku kapsules isgeriu (po 2 kasdien). Geriu daug zalios arbatos, geriau ir virskinima gerinancias zoleliu arbatas, daug vandens, bet poveikio...jokio. Skyscius issisioju, o viduriai lieka uzkieteje (kitaip tariant, kaku taip ir nepadarau)...Cia gal nesamone pasakysiu, bet man rukymas paspartina vidurius "suminksteti" (isstumia viska lauk), todel mastau vel pradeti rukyt doh.gif nes nebezinau jau net ko griebtis cry.gif Prasau padekit, pasidalinkit patarimais cray.gif Tikrai nenoriu visko dar labiau susigadinti, o svorio numesti reikia, nes jauciu, kad jis tik auga... help.gif
*

As bandziau valyt organizma ryziais, rytais pora saukstu valgydavau...valgiau diena, kita..paskui su asraom akyse biggrin.gif
Tai man irgi sutriko virskinimas, eme skaudet skrandy..uzkietejo viduriai..todel vel gryzau prie tradicinio kavos puoduko...
O cigaretes, tai zinau..padeda biggrin.gif bet tikrai neverta vel pradet, jei jau metei...
Manau ne visos dietos tinka visoms...vadinasi tau reik susirast kita produkta, labiau toleruojama...
sekmes 4u.gif
Jammin1
O siaip vidurius gerai reguliuoja linex, pati isbandziau bigsmile.gif
JaneDoe
Siandien ryte suvalgiau jogurta....pietums suvalgysiu vel jogurta...vakarienei nieko cray.gif Pamirsau, pridet - ir visa diena rukysiu doh.gif
husmor
QUOTE(JaneDoe @ 2008 10 15, 08:19)
Siandien ryte suvalgiau jogurta....pietums suvalgysiu vel jogurta...vakarienei nieko  cray.gif  Pamirsau, pridet - ir visa diena rukysiu doh.gif
*

Liuks dieta thumbup.gif
davile
man taip pat virskinimas buvo sutrikes, bet ne del antibiotiku. tai labai padejo linu semenu aliejus arba moliugu seklu aliejus - po 1-2 saukstelius ryte pries vagi ir vakare - susitvarke viskas thumbup.gif ir dabar kai tik nepamirstu, vis isgeriu profilaktiskai smile.gif

to aliejaus buna pirkt didesnese maksimose mirksiukas.gif
liūtuke
QUOTE(JaneDoe @ 2008 10 15, 08:19)
Siandien ryte suvalgiau jogurta....pietums suvalgysiu vel jogurta...vakarienei nieko  cray.gif  Pamirsau, pridet - ir visa diena rukysiu doh.gif
*

Ojoj baisu....
Loram
tai apie tustinimasi reik pamirst kokiom 3 savaitem...
Raschida
bandyk troskintas siltas darzoves, man padeda. Gal ir tau pades, bent jau nepakenks.
meow
as geriau va tik neseniai antibiotikus, tai kartu dar linex, zuvies tauku kapsules vartojau. su virskinimu buvo net perdaug gerai-laksciau i tualeta daznai... cia irgi negerai, nes gyvenimo kokybe irgi nera gera....
AZURA
Siulyciau pabandyti Tibeto pieniska grybuka-yra tema apie ji.
Sutvarko zarnyno, skrandzio problemeles. Aisku, jis tinka ne tik sutrikus virskinumui, padeda, gydo ir labai daug kitu ligu, bet ypatingai tinka nuo visu virkinimo problemu, sutvarko tusninimasi.
Pati kazkada turejau laaabai dideliu problemu su zarnynu po antibiotiku pavartojimo, apie metus laiko gyde mane daktarai, profesoriai, niekas nepadejo, jokie vastai, papildai schmoll.gif , padejo ir viska sutvarke tik sis grybukas thumbup.gif
Jis yra 100% naturalus produktas, jokios chemijos, labai tinka vartoti po antibiotiku pavartojimo, taip pat geriant antibiotikus uzsigerti juo, jame labai gausu gerybiniu bakteriju... Nebus jokiu problemu su zarnyno flora, nereikes pirkti antigrybeliniu preparatu vartojant antibiotikus
kamilyytee
Jeigu sutrinka virskinimas tik naturaliom priemonem ji tvarkau smile.gif, dabar juk pilna vaistiniu visokiu naturaliu priemoniu, papildu yra, labai patinka arbata virskinimui is kmynu, melisu. Dar labai gerai virskinimui artisokai. Anksciau kazkaip megau fermentais gydyti, bet pajutau kad jie padeda tik tam kartui, ir vel tada pucia pilva, skrandis sunkus atrodo, o vat kai naturalesnius preparatus naudoju jauciu ilgesni poveiki.
Faustina2000
Arbata kmynai,ramuneles,yra mixai, dar valgau jogurta isidedu selenu... Padeda labai.
Gabriele741
Probiotikai viską sutvarko!
dainora.song
Tikrai pritariu Kamilei kad reikia kuo naturaliau smile.gif, o del fermentu ,tai juos reikia atsargiai naudoti, nes juos turetu paskirti gydytojas, kiek zinau fermentai tinka kasos nepakankamumui gydyti, o tai jau turi diagnozuoti gydytojas.
Ana_conda
Sveikos, moterys smile.gif Aš ir turiu problemų ir niekaip jos nesibaigia... Visada pavalgius, ir ne tik, dažnai kyla raugulys... Rijau žarną, rado erozijos, išsityriau kasą - viskas tvarkoje, kraujo tyrimai taip pat geri, su tuštinimusi neturiu problemų. Gėriau "Omeprozolį" daugiau nei savaitę ir dabar nuolat linų sėmenų kisielių, žuvų taukus pekeičiau į šaltalankio aliejų ir kaip nesiliauja taip nesiliauja tas keistas riaugulys... verysad.gif Gal kas buvote susidūrę su kažkuo panašiu? Kaip skrendėte šią problemą ir ar greit ji baigėsi?
dainora.song
Is zoliu radau vaistineje toki preparata "verdin gastro complexx",vaistininke rekomendavo is augaliniu , prancuziskas, i sudeti ir ieina butent darzinis artisokas, kvapnusis rozmarinas,darzine ciberzole, pipirmete. Jau teko isbandyti smile.gif tai man labai gerai tiko, ir sake sis preparatas palaiko gera zarnyno,kepenu,tulzies sistemos darba, ir kaina priimtina. Tai va mielosios rekomenduoju thumbup.gif
ziedadulkes
QUOTE(dainora.song @ 2012 05 03, 10:50)
Is zoliu radau vaistineje toki preparata "verdin gastro complexx",vaistininke rekomendavo is augaliniu , prancuziskas, i sudeti ir ieina butent darzinis artisokas, kvapnusis rozmarinas,darzine ciberzole, pipirmete. Jau teko isbandyti smile.gif tai man labai gerai tiko, ir sake sis preparatas  palaiko gera zarnyno,kepenu,tulzies sistemos darba, ir kaina priimtina. Tai va mielosios rekomenduoju  thumbup.gif
*

Kalbant apie preparatus virškinimui ir vaistines, tai vienam reklaminiam lankstuke (radau pašto dėžėj pas save) užmačiau jog šį mėnesį camelia vaistinėje daugumai natūralių preparatų, skirtų virškinimui gerinti, taikoma iki 50 procentų nuolaida. Gal kuriai pravers ši info?...

Aš tai kažkada lepicolį, kai turėjau problemų su žarnynu, gėriau. Visai neblogai buvo.... Nei pilvo pūtė, nei viduriai užkietėdavo...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.