mano dukrytei greit 2 metukai... pradejome lankyti lopsely...jau 2 savaite... labai greit prisitaike... jei ten lb patinka... bet va idomus dalykai prasidejo...bveik kiekviena nakty lb garsei juokiasi miegodama... anksciau to nebuvo...ka apie tai manote..?
Sveika
Aš nepergyvenčiau, nes ir taip aišku, kad sapnuoja kažką juokinga
Nematau priezasties pergyventi, maniskis metuku naktim kikendavo, dabar taipat kartais pasijuokia, man tada labai juokinga
Mano dukra irgi juokdavosi miegodama, dabar jau seniai negirdejau. Geriau kai juokiasi negu verkia.
Grazius sapnukus sapnuoja...gerai.Musiske seniau irgi juokdavosi, aikciodavo.Budavo labai smagu tai girdeti.Dabar kartais pakalba per miegus
Bet koks jausmas isgirdus vaiko juoka jam miegant!Mane tai privercia nusisypsoti.
Vdinasi geros emocijos vaikeli lydejo per diena,tegu juokiasi,grazius sapnelius sapnuoja
QUOTE(midnightlady @ 2008 10 15, 09:38) mano dukrytei greit 2 metukai... pradejome lankyti lopsely...jau 2 savaite... labai greit prisitaike... jei ten lb patinka... bet va idomus dalykai prasidejo...bveik kiekviena nakty lb garsei juokiasi miegodama... anksciau to nebuvo...ka apie tai manote..? tai
Smagu, gerus sapnus sapnuoja, geros emocijos
Smagu,as irgi manau kad neverta nerimauti,svarbu juokiasi,o neverkia
|