Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas garsiai juokiasi naktimis
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
midnightlady
mano dukrytei greit 2 metukai... pradejome lankyti lopsely...jau 2 savaite... labai greit prisitaike... jei ten lb patinka... bet va idomus dalykai prasidejo...bveik kiekviena nakty lb garsei juokiasi miegodama... anksciau to nebuvo...ka apie tai manote..? ax.gif
Tobako
Sveika smile.gif

Aš nepergyvenčiau, nes ir taip aišku, kad sapnuoja kažką juokinga lotuliukas.gif Maniškė kelis kartus irgi naktį juokėsi būdama panašaus amžiaus, tai aš kartu su ja, nes negalėjau susilaikyti nežvengus, taip jau skaniai kikeno lotuliukas.gif lotuliukas.gif Svarbiausia neverkė ir nesiblaškė, kas dažniausiai būna (maniškė neišimtis doh.gif ) Sėkmės 4u.gif
Zuikis-Puikiss
Nematau priezasties pergyventi, maniskis metuku naktim kikendavo, dabar taipat kartais pasijuokia, man tada labai juokinga hihihi.gif
lavega
Mano dukra irgi juokdavosi miegodama, dabar jau seniai negirdejau. Geriau kai juokiasi negu verkia. smile.gif
elenuxus
Grazius sapnukus sapnuoja...gerai.Musiske seniau irgi juokdavosi, aikciodavo.Budavo labai smagu tai girdeti.Dabar kartais pakalba per miegus smile.gif
Auksreda
Bet koks jausmas isgirdus vaiko juoka jam miegant!Mane tai privercia nusisypsoti.
Giedruma
Vdinasi geros emocijos vaikeli lydejo per diena,tegu juokiasi,grazius sapnelius sapnuoja thumbup.gif !
MaiMa
QUOTE(midnightlady @ 2008 10 15, 09:38)
mano dukrytei greit 2 metukai... pradejome lankyti lopsely...jau 2 savaite... labai greit prisitaike... jei ten lb patinka... bet va idomus dalykai prasidejo...bveik kiekviena nakty lb garsei juokiasi miegodama... anksciau to  nebuvo...ka apie tai manote..? ax.gif
*

tai thumbup.gif , kad juokiasi, o ne verkia, kaip maniske, kai po savaites darzelyje pabusdavo klykdama verysad.gif dabar lygtai jau apsitvarke tie reikalai, miega ramiai rolleyes.gif
ingusemac
Smagu, gerus sapnus sapnuoja, geros emocijos 4u.gif
foreverlove
Smagu,as irgi manau kad neverta nerimauti,svarbu juokiasi,o neverkia smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.