Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Manekenių dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
renoska
Dieta, kai reikia greitai ir neilgam numesti kelis kilogramus ax.gif
Nevartoti cukraus ir druskos. Galima numesti 3-5 kg.
3 dienas iš eilės vartoti tik šiuos produktus

Ryte: minkštai virtas kiaušinis
Po trijų valandų: 175 g varškės, arbata

Ar esate kas išbandžiusios, ar veiksminga?
JaneDoe
Labas smile.gif
As pradejau nuo siandien laikytis sios dietos. Siandien suvalgiau varskes 175g liesos, ryte jogurta ir obuoli...Nors pries tai dvi dienas laikiausi grikiu dietos doh.gif tai dabar dar dvi dienas atkentesiu "manekeniu dieta" ir pasakysiu rezultatus ( sestadienio ryta). O po "manekeniu dietos" grisiu prie grikiu (taip paivairinsiu mityba ir tikiuosi numesiu svorio) wacko.gif
pina colada
Nuo rytdienos "sedu" ant manekeniu dietos mirksiukas.gif Papasakosiu, kaip eisis smile.gif
JaneDoe
QUOTE(pina colada @ 2008 10 15, 16:45)
Nuo rytdienos "sedu" ant manekeniu dietos  mirksiukas.gif Papasakosiu, kaip eisis  smile.gif
*

sekmes, pina 4u.gif mirksiukas.gif
renoska
Sveikos 4u.gif
ir aš jau antrą dieną laikausi šios dietos. Savaitgalį dalyvausiu vestuvėse, tai noriu gerai atrodyti ax.gif
Svoris tikrai labai gerai krenta, nors šiek tiek esu pakoregavus dietą. Rytais geriu kavą su medumi - negaliu be kavos ax.gif
Kai baigsiu laikytis parašysiu rezultatus 4u.gif

JaneDoe
na kaip sekasi besilaikancioms? As vakar papiknaudziavau sumustiniu su lasisa, trim jogurtais, puse kilogramo obuoliu, todel siandien - tik zalia arbata ir vanduo doh.gif biggrin.gif
renoska
Man viskas gerai, laikausi normaliai smile.gif
Šiandien paskutinė diena, manau atlaikysiu ir ją ax.gif

JaneDoe
Man nepavyko...todel nuo rytojaus pradedu laikytis is naujo smile.gif
JaneDoe
Na ka siandien:
Pusryciams: liesa varskyte 175 g + vienas triufeliukas (gerai, kad tik vienas) doh.gif
Pietus: kol kas trys puodeliai zalios arbatos pagardinti citrinos griezineliais.
Kadangi noriu didesnio efekto, tai siandien pasistenksiu daugiau nieko nevalgyti...o jei ir uzsimanysiu, tai varskytes sukirsiu. Dar pasportuosiu biskiuka ir ziuresim kaip ryt jausiuos... bigsmile.gif
akvadigi
Tai kur "manekenes" su rezultatais???

as pradejau ryta: kava su pienu+saldiklio kruopele ir kiausinis...... smile.gif
renoska
Savaitgalį buvau užsiėmusi, tai raportuoju dabar ax.gif
besilaikydama šios dietos numečiau 1,9 kg - paskutinę dieną neatsilaikiau ir suvalgiau kelis bananus ax.gif
JaneDoe
nenumeciau ne vieno doh.gif
akvadigi
QUOTE(JaneDoe @ 2008 10 20, 14:09)
*

g.gif
odette
QUOTE(JaneDoe @ 2008 10 20, 14:09)
*

labai gaila kad nepavyko verysad.gif
JaneDoe
nusprendziau paivairint savo dietukes ir pasilaikyt sios g.gif tris dienas thumbup.gif
jau pusryciam suvagiau avizines koses ir du kiausinius, bet niekis... ax.gif
point
o aš po visų švenčių griežtai laikiausi šios dietos ir man pavyko numesti 3,5kg thumbup.gif (per 3d.). Ateityje dar bandysiu jos laikytis mirksiukas.gif
ugne23
QUOTE(point @ 2009 01 07, 16:23)
o aš po visų švenčių griežtai laikiausi šios dietos ir man pavyko numesti 3,5kg thumbup.gif  (per 3d.). Ateityje dar bandysiu jos laikytis mirksiukas.gif
*

Labas rytas 4u.gif
jungiuosi ir as prie sios dietos smile.gif

o ar butina valgyt butent pusrycius ? as pvz valgau tik kokia12-13h td buna mano pusryciai ? ar ir kirst tuos kiausinius tik akis praplesus ? rolleyes.gif
Jurgutėlė
QUOTE(ugne23 @ 2009 01 08, 13:24)
Labas rytas  4u.gif
jungiuosi ir as prie sios dietos smile.gif

o ar butina valgyt butent pusrycius ? as pvz valgau tik kokia12-13h td buna mano pusryciai ? ar ir kirst tuos kiausinius tik akis praplesus ?  rolleyes.gif
*

Geriausia papusryčiauti ki 11 val ,o pavakarieniaiuti iki 20 val 4u.gif
Coochie Coo
Sveikos 4u.gif

Ar sekasi numest tuos kelis kg? g.gif
O pagal šią dietą varškę valgyti visiškai vieną, be jokio gramo uogienės? blush2.gif
Zemiete
manau, kad be jokios uogienės. Čia svarbiausi, manau, tik baltymai smile.gif
Coochie Coo
QUOTE(Zemiete @ 2009 01 11, 19:58)
manau, kad be jokios uogienės. Čia svarbiausi, manau, tik baltymai smile.gif
*

Ujujuj kaip neskanu unsure.gif biggrin.gif
ugne23
[quote=Coochie Coo,2009 01 11, 20:54]
Sveikos 4u.gif

Ar sekasi numest tuos kelis kg? g.gif

as tai viena diena istveriau tik doh.gif blush2.gif

MB rukytu kauliuku pietum suzsiprase tai ir neatsispyriau doh.gif

neina man taip, kei reikia kasdien pietus virt ... seiles tysta pamacius maista doh.gif
svistute
Panos, patarsiu, kad galite paivairinimui pakepti varske su kiausinio baltymu keptuveje. Nu man labai skanu. Siaip nesilaikiau dietos, bet siaip skanu. Nemanau, kad labai pakenks.
Inguti
Kas su manim nori pabandyt tris dienas ,, pasimanikeninti'' ? biggrin.gif .

Galvojau gal delcios dieta bandyt ,bet minimali yra 4 dienu ,o as nuo pirmadienio tik 3 d galiu ,kadangi 4-dieni baliukas nusimato ax.gif biggrin.gif
anatina
uzsipirkau liesos varskes o kaip tik tokia dieta yra su ja...pabandysiu pritaikyt rytoj,bet nezinau ar pavyks ...
zylutes
reikėtų pabandyti tik sunkoka gali būti. jei gerai supratau tai vakate jau nieko nevalgyti?
Inguti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 01 28, 15:42)
reikėtų pabandyti tik sunkoka gali būti. jei gerai supratau tai vakate jau nieko nevalgyti?
*

Na taip ,vakare jau nieko schmoll.gif .

as ieskojau cia bendraminciu kartu pasilaikyt,bet nieks neatsiliepe schmoll.gif .

Gal bandom kartu po sawaitgalio? g.gif
Inguti
Laba 4u.gif . Besitwarkant radau cia tokia knygele psichologine , skirta moterims (visokiu gudrybiu cia pilna smile.gif ). Tai va ,isvaizdos skyrelyje yra pasiulyte tokia greita 3-ju dienu dieta. MODELIU DIETA smile.gif. Esu jau karta laikiusis jos ,db perverciau sawo uzrasiukus, tai mano yra parasyta , po dietos jau,- SUNKI BET TIKRAI EFEKTYVI smile.gif .Gaila ,kad nepazymeta kas kaip buvo nukrite (labai cia seniai laikiaus,nepamenu). o knyguteje raso ,kad per 3 dienas ,nesunkiai turetumet atsikratyt 3 kg.

Tai va :

1 -oji diena : Padalijusios i kelias dalis suvalgykite 700 g svieziu ananasu, o vakare - dar du bananus (apie 200 g).
Isidemekite: bananus valgykite ne anksciau kaip po dvieju valandu, kai busite pavalgiusi ananasu

2 -oji diena:Per diena suvalgykite desimt kiviu ir apie 200 vynuogiu.

3- oji diena: Per diena dalimis suvalgykite 300 g vynuogiu, 300 g ananasu ir 5 kivius..

Geriausia ,dienos norma padalinti i 5 nedideles dalis.

Is tikro l apsidziaugiau radus ta knygute ,nes jau seniau buvau pagalvojus ,kad noreciau vel pabandyt ,bet tikriausiai nebeturiu jos jau , ir se tau biggrin.gif .Nuo pirmadienio as bandau ,gal kas kartu? ax.gif 4u.gif
klejute
QUOTE(ingkariuke @ 2009 04 11, 16:35)
Laba  4u.gif . Besitwarkant radau cia tokia knygele psichologine , skirta moterims (visokiu gudrybiu cia pilna smile.gif ). Tai va ,isvaizdos skyrelyje yra pasiulyte tokia greita 3-ju dienu dieta. MODELIU DIETA smile.gif. Esu jau karta laikiusis jos ,db perverciau sawo uzrasiukus, tai mano yra parasyta , po dietos jau,- SUNKI BET TIKRAI EFEKTYVI  smile.gif .Gaila ,kad nepazymeta kas kaip buvo nukrite (labai cia seniai laikiaus,nepamenu). o knyguteje raso ,kad per 3 dienas ,nesunkiai turetumet atsikratyt 3 kg.

Tai va :

1 -oji diena  : Padalijusios i kelias dalis suvalgykite 700 g svieziu ananasu, o vakare - dar du bananus (apie 200 g).
Isidemekite: bananus valgykite ne anksciau kaip po dvieju valandu, kai busite pavalgiusi ananasu

3- oji diena:  Per diena dalimis suvalgykite 300 g vynuogiu, 300 g ananasu ir 5 kivius..

Is tikro l apsidziaugiau radus ta knygute ,nes jau seniau buvau pagalvojus ,kad noreciau vel pabandyt ,bet tikriausiai nebeturiu jos jau , ir se tau  biggrin.gif .Nuo pirmadienio as bandau ,gal kas kartu?  ax.gif  4u.gif
*

na gal visai ir nebloga tik keista kad bananus galima valgyt, juk jie braukiami is dietu
Inguti
QUOTE(klejute @ 2009 04 11, 16:58)
na gal visai ir nebloga tik keista kad bananus galima valgyt, juk jie braukiami is dietu
*

Na, cia dietute sita suderinta butent taip ,nezinau 4u.gif
Makra
tai ar turit rezultatus "Modeliu" dietos ? g.gif
varnikė
QUOTE(klejute @ 2009 04 11, 16:58)
*

Nesamone, kad bananai braukiami is dietu schmoll.gif jie kaip tik rekomenduojami, nes suteikia reikiamos energijos, nedirgina skrandzio kaip citrusiniai, ir nepucia pilvo, kaip obuoliai. Tai vaisius nr.1 laikantis dietu mirksiukas.gif
Lusasita
bananai turi nemazai kaloriju tongue.gif o ir glikeminis indeksas ju nemazas, didesnis nei traskuciu ... "Glikeminis indeksas (GI) rodo greitį, kuriuo cukrus iš maisto patenka į kraujotaką. O tai reiškia, kad maisto produktų, kurių glikeminis indeksas yra didelis, angliavandeniai absorbuojami labai greitai, taigi cukrus į kraują patenka tai pat greitai. Ir atvirkščiai – iš mažo glikeminio indekso produktų cukrus į kraują patenka iš lėto, mat angliavandeniai absorbuojami lėtai." Is CIA
Akella
QUOTE(renoska @ 2008 10 15, 11:06)
Dieta, kai reikia greitai ir neilgam numesti kelis kilogramus  ax.gif
Nevartoti cukraus ir druskos. Galima numesti 3-5 kg.
3 dienas iš eilės vartoti tik šiuos produktus

Ryte: minkštai virtas kiaušinis

Ar esate kas išbandžiusios, ar veiksminga?
*

Negaleciau taip badauti + dar varske nepatinka schmoll.gif
wintry
Labuka,

ieskau kompaniones siai dietai laikytis,ketinu pradeti ryt smile.gif tikslas 3 kg 4u.gif
do22
sveika, ar laikaisi jau sios dietos? galeciau nuo pirmadienio laikytis
gabriela :)
As irgi noriu jungtis i bury, man didelis balius nusimato tai reiktu nemazai atsikratyt, tik as valgysiu 2 kiausinius is ryto ir daugiau varske su kokiais tai pomidorais tongue.gif nes dirbu daug neiskesiu as ai dar daug daug arbatos biggrin.gif
Bachure
QUOTE(ingkariuke @ 2009 04 11, 16:35)
Laba  4u.gif . Besitwarkant radau cia tokia knygele psichologine , skirta moterims (visokiu gudrybiu cia pilna smile.gif ). Tai va ,isvaizdos skyrelyje yra pasiulyte tokia greita 3-ju dienu dieta. MODELIU DIETA smile.gif. Esu jau karta laikiusis jos ,db perverciau sawo uzrasiukus, tai mano yra parasyta , po dietos jau,- SUNKI BET TIKRAI EFEKTYVI  smile.gif .Gaila ,kad nepazymeta kas kaip buvo nukrite (labai cia seniai laikiaus,nepamenu). o knyguteje raso ,kad per 3 dienas ,nesunkiai turetumet atsikratyt 3 kg.

Tai va :

1 -oji diena  : Padalijusios i kelias dalis suvalgykite 700 g svieziu ananasu, o vakare - dar du bananus (apie 200 g).

3- oji diena:  Per diena dalimis suvalgykite 300 g vynuogiu, 300 g ananasu ir 5 kivius..

Is tikro l apsidziaugiau radus ta knygute ,nes jau seniau buvau pagalvojus ,kad noreciau vel pabandyt ,bet tikriausiai nebeturiu jos jau , ir se tau  biggrin.gif .Nuo pirmadienio as bandau ,gal kas kartu?  ax.gif  4u.gif
*

Žinau šitą dietą. Man ji patiko ir tiko:) [netyčia bibliotekoj tą knygą pasiėmiau ir radau ją ir užsirašiau sau į knygelę net], tik labai svarbu yra prinokusį ananasą ir kivius nusipirkti, nes primą kartą laikantis pateko rūgštus ananasas, tai siaubas nuo to rūgštumo blogą beveik buvo, liežuvis, lūpų kampučiai išgraužti. Bet taip tai man patiko, nesunku laikytis buvo, ypač jei kokių darbų buvo padaryt daug. Patiko tuom, kad ne vienu produktu maitintis 3d., o vaisiais, įvairumas padeda. Ir tikrai 3kg nukrisdavo, ir iš emės jie negrįždavo. Na aš per tris metus laikiausiu jos kokius 5kartus tikrai. Pradžioj kaip būtinybę numest kelis kg, bet toliau ir nepasirydavau kiekvieną dieną. Vėliau tai pasilaikiau, nes keli papildomi kg atsirado per ilgą laiką. Bet taip tai tikrai, nukritęs svoris ir laikėsi taip. Kiek iežkojau, bandžiau tokių kelių dienų diet šita geriausia man buvo ir nesunku laikytis buvo, ir 1,5l vandens lengvai išgerdavau(išvis vieną kartą savaitę laiko po tiek vandens mineralinio išgerdavau tai jautėsi organizmas kitaip ir net pilvukas šike tiek plokštesnis buvo).

Bandžiau ir tą su varške dietą. Tai pirmą kartą dar nieko buvo, bet greit grįžo svoris, kažkaip jausmas, kad kaip skysčius tik išvalius buvau tam kartui ar pan. Bandžiau dar vieną kartą, bet nesugebėjau trečios dienos net pradėt, nes purtė nuo varškės ir savijauta ne kokia buvo, aišku aš su žemu spaudimu ir be kavos buvau gal ir tai prisidėjo.
Ingakalnis
planuoju nuo pirmadienio ingkariukes dietos laikytis, gal kas jungsis smile.gif
Inguti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 09 12, 17:42)
planuoju nuo pirmadienio ingkariukes dietos laikytis, gal kas jungsis smile.gif
*

Gaila,kad ankstokai truputi.. As po delcios ,staigiai taip nepatempsiu doh.gif .Bandysiu i gala sawaites ax.gif
Ingakalnis
išmeginau šią dietą, taigi per 3d nukrito 3g jei su gramais tai 3,5-38 maždaug.

jei dar kada laikysiuos keisiu pirma diena bus arbūzui skirta antra paliksiu tą pačią o trečią geriau 6 obuoliai ar panašiai..laikiaus pagal ingkariukes meniu
natasonok
LABA DIENA 4u.gif Gal yra laikanciu kokia dieta bigsmile.gif Siandien pradejau valgyti ananasus, ryte butinai buvo kavute 4u.gif Gal kas su manim bandis tongue.gif
*Anila*
Labukas visoms 4u.gif as tai dabar tik pradejau grikiu dietos laikytis, siandien pirma diena blush-anim-cl.gif parasykit mergaites,kurios jau laiketes manekeniu dietos ir ar greitai kg sugrizta ar normaliai wub.gif noriu numesti tik kelius nereikalingus kilogramiukus blush-anim-cl.gif bet niekaip nepavyksta ax.gif po grikinimosi bandysiu stoti i jusu gretas 4u.gif
eefje
Na ir man reikia greitai 3kg atsikratyt, todel nuo rytojaus pradedu "manekeniu" dietos laikytis, tik paprasta varske, i grudeta pakeiciau, nes paprasta labai jau neskanu... schmoll.gif jei pavyks, o as to labai tikiuosi biggrin.gif , butinai pasidalinsiu rezultatais drinks_cheers.gif
eefje
Na ka, pirma diena pavyko, ir nebuvo labai sunku, skrandzio turini arbatom pildziau biggrin.gif tikiuosi, kad ir ateinancios dvi dienos praeis taip lengvai ax.gif
Razynka
na idomu idomu,laukiam rezultatu:) ateiti ir as ismeginsiu,nes sia savite grikiai,kita delcios dieta,tada mesiuos ant sitos bigsmile.gif
eefje
Na ka, trecioji dietos diena eina i pabaiga ir jau svajoju kaip rytoj valgysiu saltibarscius bigsmile.gif Reziume toks: dieta puiki! Per sias tris dienas isgaravo 2,5kg ir tai matosi ne tik uzlipus ant svarstykliu, o ir ilindus i anksciau ankstokas kelnes biggrin.gif bigsmile.gif Nusizengiau truputi, ir vakar ir siandien suvalgiau po 4 mandarinus, niekaip neatsilaikiau... blush2.gif Bet rezultatas kaip matau nenukentejo tongue.gif Nuo gruodzio 7 laikysiuos dar tris dienas, gal kas prisijungs? mirksiukas.gif
Razynka
nuo gruodzio 7 i delcia soku,nebent po delcios mielai ax.gif
na rezultatai tai isties gan puikus rolleyes.gif sveikinu 4u.gif
geruteee88
miegantis forumas gal yra borinciu jungtis?smile.gif
maxim1016
siandien laikausi saziningai,bet dabar biski ne,bet nedaug keli kasneliai,nuo ryt grieztai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.