Ir ar galima daryti depiliaciją vašku..?
Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją...
Sveikutės, tai vat turiu tokią bėdą..ir deja tie sutrūkinėję kapiliarai ryškėja..ir plečiasi
Ir ar galima daryti depiliaciją vašku..? Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją...
Na kiek suprantu nieks šios problemos neturi.. ah, gerai jums
Sveika, turiu ir aš tą problemą
o dėl depiliavimo, tai naudoju el.epiliatorių, tai viskas gerai, nesiplėčia QUOTE(black angel @ 2008 10 21, 14:41) Sveika, turiu ir aš tą problemą o dėl depiliavimo, tai naudoju el.epiliatorių, tai viskas gerai, nesiplėčia na man svarbiausia kad jie nesiplėstų.. tad ir nežinau ar galiu pakenkti depiluodama vašku, ar ne.. QUOTE(saulyteee @ 2008 10 22, 17:50) man irgi siek tiek yra sutrukinejusiu kapiliaru. Esu skaicius, kad rekomeduojama vengti depiliacijos, kurios metu yra raunami plaukeliai. Profilaktiskai rekomenduoja apsitrinti kojas sausa masazine kempine, taip suslapinta saltu vandeniu. Vengti kontrastinio duso. QUOTE(liepsnele @ 2008 10 24, 01:45) man irgi siek tiek yra sutrukinejusiu kapiliaru. Esu skaicius, kad rekomeduojama vengti depiliacijos, kurios metu yra raunami plaukeliai. Profilaktiskai rekomenduoja apsitrinti kojas sausa masazine kempine, taip suslapinta saltu vandeniu. Vengti kontrastinio duso. Nu va.. tai negalima vadinasi..
O ten tikrai kapiliarai ar issiplete venos?
Be abejo negalima. Depiliuokis peiliukais.
Aš irgi turiu šitų "gėrių", bet jie tik prie kelių ir prie čiurnų, tai blauzdas visaip depiliuojuos.
O kaip plaukeliu rovimas pakenkia tiems kapiliarams? Kai skutu peiliuku, tai labai greit atauga
O gal Jūs, mergaitės, dar ką nors darote, kad sumažinti tuos kapiliarus..ar kad jų nedaugėtų..? pas mane ten tikrai kalipiarai ne venos išsiplėtusios QUOTE(saulyteee @ 2008 12 06, 14:19) Turejau ir as sita problema... Ant slaunu ir siek tiek blauzdu buvo.. Man sklerozavo angiochirurgas Bickauskas( beje, galiu duot kontaktus, kam reikia rasykit i ASMENINE ZINUTE)). Lazeriu yra labai brangu ir labai komerciska ir, kaip man sake, rezultatas ne greit pasiekiamas, o sklerozavimas( mikroskleroterapija )tai paprasta procedura- suleidzia i kelis taskus ir uzakina tuos kapiliarus ir jie savaime pranyksta. Skausmo beveik jokio, na, lyg uodas kastu. Beje, Zveryno ortopedineje isigijau kojakelnes( yra berods ir iki keliu) Sigvaris firmos ir nesioju, kai vaziuoju i keliones ar siaip daug vaikstau ar stoviu ar lektuvu skrendu.. Sako venoms ir visiems kapiliarams gerai..
Idomu, o yra koks mokslinis paaiskinimas, kodel kapiliaram negerai elektrinis epiliatorius? Kaip plaukeliu rovimas pakenkia kraujagyslem?
Sveikos
ir pas mane ant koju issiplete kapiliarai,ir ne tik jau ir ant veido,bijau kad visai neisiplestu,o siaip tai zinau kad labai gerai stiprina kapiliarus Rutinscorbinas
Sveika,
Zinau ka tai reiskia, nera tokie ryskus, bet yra tokia problemyte, aplamai pas dauguma moteru oda plonesne. 1. Naudok kiekv. diena askorutina, as perku (Longvit firmos vaistinej) nebrangus visai. Askorutinas STIPRINA KAPILIARUS, t.y. vitaminas c+ rutinas, sis derinys yra skirtas kapiliaru/kraujagysliu stiprinimui. As geriu po 1 tab. nors raso 2-3 tab. taciau, atsargumo delei. Siaip pav. koki 1-2 men. gali gerti po 2 tab. Bet veliau geriau po 1 tab. nes vitaminas c irgi nera toks nekaltas 2. As dar vartojau ir padejo is Bional firmos "Venal" preparata, dabar kainos nezinau, seniau vartojau. Irgi stiprina kapiliarus/kraujagysles, t.y. IS KASTONU naturalus preparatas. Irgi 1-2 men. po kokias dvi kapsules, veliau iki 0,5 metu arba visus metus su pertraukom po 1 kap. savo nuoziura. 3. Pradek gal nuo labai mazo arba veliau pradejus vartoti preparatus drungnu ir vesesniu vandenuku apsipylimus koju, taciau atsargiai, nes jei karsta ir salta vandeni pilsi, tai irgi atvirkstini rezulta gausi tai stirpina kapiliarus/venas, bet as pati nelabai turiu kantrybes vasara pabandau kokia savaite ir baigiasi mano grudinimasis. Aisku geriausia dar susirask info, kaip teisingai grudintis, nes daug rasyti 4. Sportas, nes tai sustiprins visa raumeni/poodini sluoksni, kapiliarus ir pacias venas zodziu visa koja. L. naudinga per diena keleta kartu pastypcioti ant pirstu galu - TAI GERINA KRAUJO APYTAKA KOJOSE, nueini darbe i tulika, pasinaudoji ta proga ir kilnoji kulnus - stypcioji po 15-20 kartu. Namie virtuvej gamindama 5. Kai turi proga vasara vaiksciok kiek gali basom, braidyk po sraunu vandenuka, o namie gali ten kokiu ant kokiu akmenuku arba buna tokie masazuokliai padams susigalvoti. 6. DEPILIACIJA vasku netinka, grieztai atsisakyk, nes dar labiau isryskins kapiliarus, o tada jau niekaip nesukisi ju (nebent lazeriu, bent man tai neikandama). Namie turiu visa straipsniuka issikirpusi apie depiliacija ir ten taip parasyta, o dar pati bandziau kol straipsnio nebuvau skaicius, tai toks melynas tinklelis padidejo tikrai, bet as meciau greitai tai. 7. Ir dar nepatarsiu as tau keisti visa mityba 8. Dar as asmeniskai ziuriu kojiniu gumytes, arba ta dviguba juosta nukirpineju siulukus (kojine tarsi pailgeja ir ne taip verzia), kad neuzspaustu kraujotakos, taipogi ir dubens kraujotaka svarbi, labai labai kokiu aptemptu, verzianciu dzinsu venk. Oi kiek prirasiau Beje ar nevartoji kokiu vaistu, tokiu, kaip Detrusitol (nuo pusles) ar pan. persiskaityk ar neskatina QUOTE(polonia @ 2008 12 06, 21:01) Turejau ir as sita problema... Ant slaunu ir siek tiek blauzdu buvo.. Man sklerozavo angiochirurgas Bickauskas( beje, galiu duot kontaktus, kam reikia rasykit i ASMENINE ZINUTE)). Lazeriu yra labai brangu ir labai komerciska ir, kaip man sake, rezultatas ne greit pasiekiamas, o sklerozavimas( mikroskleroterapija )tai paprasta procedura- suleidzia i kelis taskus ir uzakina tuos kapiliarus ir jie savaime pranyksta. Skausmo beveik jokio, na, lyg uodas kastu. Beje, Zveryno ortopedineje isigijau kojakelnes( yra berods ir iki keliu) Sigvaris firmos ir nesioju, kai vaziuoju i keliones ar siaip daug vaikstau ar stoviu ar lektuvu skrendu.. Sako venoms ir visiems kapiliarams gerai.. labai aciu [COLOR=red] poloniai [COLOR=red] uz kontaktus gyd. Bickausko, nes vakar kaip tik pasidariau ta proceduta t.y. sklerozavima kapiliaru. Dabar vaikstau su tokiom baisakelnem, bet ka vardan grozio nepadarysi Kaip sake gydytojas si problema kankina moteris, nes tai moterisko hormono "dovanele", dazniausiai atsiranda (matomi kapiliarai) brestant paauglysteje, pradejus naudoti hormonines kontraceptines priemones arba pastojus. Dazniausiai buna paveldima (jei turejo mama ar mociute greiciausiai turesi ir tu) QUOTE(Galnegal @ 2008 12 08, 14:57) Idomu, o yra koks mokslinis paaiskinimas, kodel kapiliaram negerai elektrinis epiliatorius? Kaip plaukeliu rovimas pakenkia kraujagyslem? kaip zinome oda susideda is triju sluoksniu, giliausiame sluoksnyje yra isitvirtinusios plaukeliu saknys apsuptos nervu galunelemis ir maziausiomis kraujagyslemis (kapiliarais), raunant plauka mechaniskai yra sudirginamas nervas (del to jauciamas skausnas) ir gali buti suzalojama kraujagysle, kuri paskui ir gali buti matoma virsutiniame odos sluoksnyje, kaip sutrukes kapiliaras. Nezinau ar as cia aiskiai parasiau, bet esme gal supratote QUOTE(cate @ 2008 12 19, 01:07) lkaip zinome oda susideda is triju sluoksniu, giliausiame sluoksnyje yra isitvirtinusios plaukeliu saknys apsuptos nervu galunelemis ir maziausiomis kraujagyslemis (kapiliarais), raunant plauka mechaniskai yra sudirginamas nervas (del to jauciamas skausnas) ir gali buti suzalojama kraujagysle, kuri paskui ir gali buti matoma virsutiniame odos sluoksnyje, kaip sutrukes kapiliaras. Nezinau ar as cia aiskiai parasiau, bet esme gal supratote Aciu, dabar kiek aiskiau pasidare QUOTE(Padebesytė @ 2008 12 10, 13:52) Sveika, 6. DEPILIACIJA vasku netinka, grieztai atsisakyk, nes dar labiau isryskins kapiliarus, o tada jau niekaip nesukisi ju (nebent lazeriu, bent man tai neikandama). Namie turiu visa straipsniuka issikirpusi apie depiliacija ir ten taip parasyta, o dar pati bandziau kol straipsnio nebuvau skaicius, tai toks melynas tinklelis padidejo tikrai, bet as meciau greitai tai. Beje ar nevartoji kokiu vaistu, tokiu, kaip Detrusitol (nuo pusles) ar pan. persiskaityk ar neskatina Uoj, kaip ačiū už patarimus Papildyta: QUOTE(cate @ 2008 12 19, 01:07) Dazniausiai buna paveldima (jei turejo mama ar mociute greiciausiai turesi ir tu) Aha..pas mano mamą tas pats
Norėčiau atgaivinti temą
QUOTE(Padebesytė @ 2008 12 10, 13:52) Sveika, Zinau ka tai reiskia, nera tokie ryskus, bet yra tokia problemyte, aplamai pas dauguma moteru oda plonesne. 1. Naudok kiekv. diena askorutina, as perku (Longvit firmos vaistinej) nebrangus visai. Askorutinas STIPRINA KAPILIARUS, t.y. vitaminas c+ rutinas, sis derinys yra skirtas kapiliaru/kraujagysliu stiprinimui. As geriu po 1 tab. nors raso 2-3 tab. taciau, atsargumo delei. Siaip pav. koki 1-2 men. gali gerti po 2 tab. Bet veliau geriau po 1 tab. nes vitaminas c irgi nera toks nekaltas 2. As dar vartojau ir padejo is Bional firmos "Venal" preparata, dabar kainos nezinau, seniau vartojau. Irgi stiprina kapiliarus/kraujagysles, t.y. IS KASTONU naturalus preparatas. Irgi 1-2 men. po kokias dvi kapsules, veliau iki 0,5 metu arba visus metus su pertraukom po 1 kap. savo nuoziura. 3. Pradek gal nuo labai mazo arba veliau pradejus vartoti preparatus drungnu ir vesesniu vandenuku apsipylimus koju, taciau atsargiai, nes jei karsta ir salta vandeni pilsi, tai irgi atvirkstini rezulta gausi tai stirpina kapiliarus/venas, bet as pati nelabai turiu kantrybes vasara pabandau kokia savaite ir baigiasi mano grudinimasis. Aisku geriausia dar susirask info, kaip teisingai grudintis, nes daug rasyti 4. Sportas, nes tai sustiprins visa raumeni/poodini sluoksni, kapiliarus ir pacias venas zodziu visa koja. L. naudinga per diena keleta kartu pastypcioti ant pirstu galu - TAI GERINA KRAUJO APYTAKA KOJOSE, nueini darbe i tulika, pasinaudoji ta proga ir kilnoji kulnus - stypcioji po 15-20 kartu. Namie virtuvej gamindama 5. Kai turi proga vasara vaiksciok kiek gali basom, braidyk po sraunu vandenuka, o namie gali ten kokiu ant kokiu akmenuku arba buna tokie masazuokliai padams susigalvoti. 6. DEPILIACIJA vasku netinka, grieztai atsisakyk, nes dar labiau isryskins kapiliarus, o tada jau niekaip nesukisi ju (nebent lazeriu, bent man tai neikandama). Namie turiu visa straipsniuka issikirpusi apie depiliacija ir ten taip parasyta, o dar pati bandziau kol straipsnio nebuvau skaicius, tai toks melynas tinklelis padidejo tikrai, bet as meciau greitai tai. 7. Ir dar nepatarsiu as tau keisti visa mityba 8. Dar as asmeniskai ziuriu kojiniu gumytes, arba ta dviguba juosta nukirpineju siulukus (kojine tarsi pailgeja ir ne taip verzia), kad neuzspaustu kraujotakos, taipogi ir dubens kraujotaka svarbi, labai labai kokiu aptemptu, verzianciu dzinsu venk. Oi kiek prirasiau Beje ar nevartoji kokiu vaistu, tokiu, kaip Detrusitol (nuo pusles) ar pan. persiskaityk ar neskatina
"nes vakar kaip tik pasidariau ta proceduta t.y. sklerozavima kapiliaru"
idomu kokia kaina??
mane irgi kankina si problema,irgi noreciau suzinoti kaina sklerozavimo.
Sveikos as kai buvau paaugle turejau ant vedo nemazai tu raudonu kapileru tai nuejau i Lazerines chirurgijos centra ir man jas prisaude su lazeriu.Aisku malonumas tai nepigus ir gan skausmingas.Ten jie atsimenu skaiciuoja pagal lazerio impulsus ,o tu impulsu tikrai reik nemazai.
Praejo jau 10metu ir matau kad jau ir vel kai kur islenda.Na ant koju turiu viena kita,bet ir taip nesimato. Na seip mane sudomino sklerozavimo procedura,kur ji daroma ir kokia kaina tos proceduros
Prieš 10 metų man sklerozavo kojų venas, tai atsiėjo viskas apie 150 Lt.
Manau, kad ir šiai dienai kaina būtų neskausminga
Na man ir gi idomu bet niekas nesako,teks apskambinti grozio centrus
Bet kurioj ligoninėj, kur yra angiochirurgijos skyrius. Čia ne grožio, o sveikatos sutrikimas.
Gaivinkim temą
O tai galima tik venas ar ir kapiliarus?
Kaip sekasi kovoti su tais kapiliarais?
Aš chirurginiu būdu dar nesiryžtu... bet jei ir toliau viskas tik didės,tai matyt teks
Sklerozuoja ir venas ir kapiliarus balandi konsultavausi tai sake kainuotu viena koja 160 plius 30 litu vaistai gali reiketi ir antro bet sake dazniausiai uztenka ir vieno ir dar reikia specialu koiniu iki keliu tai dar apie 70lt,cia ejau privaciai i klinika,gal ligoninese ir pigiau,nes dar 100 litu konsultacija
As pries 4 metus susigundziau Beza Familie teikiama paslauga, kapiliaru naikinimas kazkokiais elektros impulsais. Ta procedura galima daryti ir vasara, todel su didziu optimizmu nuvariau naikintis defekto. Sumokejau apie 500 litu, 3 savaites vaiksciojau subadyta koja (kiekvienas duris pasidenge sasiuku, kuris laikesi apie 3 savaites). Saseliai nukrito, kapiliarai pasiliko. Nedingo ne vienas.
Papildyta: Dar del naikinimo lazeriu. Konsultavausi ir as. Daktare sake, lazeriu apsimoka naikinti kapiliarus, esancius i virsu nuo liemens, t.y ant veido puikiausiai issinaikina. O ant koju isnaikinus neuzilgo jie vel atsiranda greta buvusiu. Be to, reikalingas specialus lazeris. Jeigu ryzciausi islaidoms, rekomendavo Lietuvos amerikos klinika, jie atseit turi specialu tam skirta lazeri.
Seniau as skleruozuodavausi kapiliarus ant slaunu Baltijos Amerikos klinikoje,bet paskutiniu metu ten ismandrejo,pradejo lazeri taikyti,kad daugiau pinigu paimti.Lazeris nieko kojoms nepadeda,tai isbandziau-tik sklerozacia,ir tai -ne vasara reikia darytis,o ziema. Bet ir tai neamzina,praeina metai,keli ir vel tas pats,bet jei pastoviai kasmet nueini,tai visai neblogai kojos atrodo.Taigi eikit tik ten kur sklerozacija atlieka,siek tiek skauda,nelabai malonu,bet del grozio ka padarysi.
Sveikos
na man jau irgi reiks viską operacijos būdu tvarkyti, nes šiemet labai išryškėjo
Sveikos merginos
Mane irgi labai domina sklerozavimo procedura. Tos kurios daretes,gal galite parasyti ar verta ja darytis,ar teisybe,kad po metu vel reikia kartoti. Gal zinote kur tai galima pasidaryti kaune ar vilniuje?
mane ir labai domina:) kuris budas yra geriausias>?
Man ant koju pavieniui yra ir ziuriu jau nat peciu mazi melsvi bruksniukai
o ar padeda ta skleroterapija jei kojos jau visiskai pamelynavusios nuo gausybes sutrukinejusiu kapiliaru?Ar tai tik pavieniu voratinkliuku gydymui skirta procedura?Ir is vis, ar yra kokia tikimybe susigrazinti normaliu koju isvaizda esant visiskam kapiliaru sustukinejimui?Jei kojos jau visos melynos ir net auksciau keliu?Ar kainos svyruoja nuo cm ar nuo ko?
Man kosmetologe rekomendavo papilda "Kapilar", jis skirtas kraujagysliu sieneliu stiprinimui. Tai nebrangios tabletytes. Kapiliaru nepanaikins, bet bent jau sustabdys procesa. Seimos daktare patvirtino, kad jis puikiai tinka ir ne tik kosmetiniais tikslais. Dar esu bandzius arkliu kastonu tinktura ar kazkaip panasiai vadinasi, bet senai tas buvo, dar sovietmeciu, nes sita beda turiu nuo paauglystes. Nebezinau ar ji tebegaminama. Va ten tai efektyvus buvo dalykas, kapiliarai pasislepdavo akimirksniu. Tik nustojus veikti vaistui taip pat greitai vel islysdavo. Bet jeigu reguliaraiai juos gerti, gal ir susitraukia... Zodziu reikia pasidometi is naujo.
Laba diena, gal galėtumėte patarti, man ant kojų prie Šokikaulio(aplink jį, paplinta ant blauzdų) yra pabėrimų- taškinės krausjosrūvos ar gal tai tiesiog kapiliarai sutrūkę.Man nei dermatologė nei šeimos gydytoja nieko nepasakė,nepatarė,tik pagūžčiojo pečiais,kažkokių vitaminų išrasė.viena farmacininkė paratė tepti Flucinar tepalu. Šiek tiek pamažėjo,bet nepranyksta. Geriu Rutinoskorbin.Be to, labai greitai,š iek tiek pavaikščius pradeda gelti kulnus.Ką patartumėte?
QUOTE(cate @ 2008 12 19, 00:07) labai aciu [COLOR=red] poloniai [COLOR=red] uz kontaktus gyd. Bickausko, nes vakar kaip tik pasidariau ta proceduta t.y. sklerozavima kapiliaru. Dabar vaikstau su tokiom baisakelnem, bet ka vardan grozio nepadarysi Kaip sake gydytojas si problema kankina moteris, nes tai moterisko hormono "dovanele", dazniausiai atsiranda (matomi kapiliarai) brestant paauglysteje, pradejus naudoti hormonines kontraceptines priemones arba pastojus. Dazniausiai buna paveldima (jei turejo mama ar mociute greiciausiai turesi ir tu) kaip zinome oda susideda is triju sluoksniu, giliausiame sluoksnyje yra isitvirtinusios plaukeliu saknys apsuptos nervu galunelemis ir maziausiomis kraujagyslemis (kapiliarais), raunant plauka mechaniskai yra sudirginamas nervas (del to jauciamas skausnas) ir gali buti suzalojama kraujagysle, kuri paskui ir gali buti matoma virsutiniame odos sluoksnyje, kaip sutrukes kapiliaras. Nezinau ar as cia aiskiai parasiau, bet esme gal supratote o kiek kainuoja?
Galvojau šiandien sklerozuotis kapiliarus, nes jau labai negražu. Nuėjau pas gydytoją, sako "nu ir ko jūs visos vasaros laukiat", apžiūrėjo ir liepė ateit rudenį, kad su tom kojinėm nešusčiau vasarą... sumokėjau 170 Lt ir jaučiu, kad vasarą vėl su džinsais pravaikščiosiu
QUOTE(Nima*** @ 2011 05 13, 17:19) Galvojau šiandien sklerozuotis kapiliarus, nes jau labai negražu. Nuėjau pas gydytoją, sako "nu ir ko jūs visos vasaros laukiat", apžiūrėjo ir liepė ateit rudenį, kad su tom kojinėm nešusčiau vasarą... sumokėjau 170 Lt ir jaučiu, kad vasarą vėl su džinsais pravaikščiosiu O sakykit, kur ėjote? koks gydytojas, klinika? |