Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šildantys žaislai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4
delefinas
Sveikos mamytes ir ju atzalos 4u.gif

Noriu jums papasakoti, apie Lietuvoje visiskai nauja produkta, t.y. sildomi zaislai, liaudiskai vadinami "grielkomis".
Sie gaminiai saugesni uz vandens pusle, nes nera galimybes jais nusideginti. Sildykles yra pagamintos is naturaliu anglisku kvieciu ir francuzisku levandu. Levandos veikia raminanciai nervu sistema rolleyes.gif
Kadangi, tai visiskai naturalus produktas, galite ji duoti bet kokio amziaus vaikams. Zaisliuka reiktu pasildyti 2 min. mikro bangu krosneleje ir jis 2 val. bus siltas. Idomu tai, kad sia "grielka", galima naudoti ne tik, kaip silta, bet ir kaip salta kompresa tongue.gif
Tikrai idomus ir vertas demesio daiktas. Daugiau informacijos galite rasti internete www.greenlife-baltic.eu smile.gif
SuperMama
Aš dvi savaites kaip turiu tokį žaisliuką - zuikį. drinks_cheers.gif
Mano šešiametei labai patiko - kol kas tai jos naujas "miego" draugas. Nežinau kiek ilgai užteks, nes paprastai keičia miego draugus kas kelis mėn. O dabar tai dažnai vakare prašo jį pašildyti ir kartu su juo apsikabinus eina miegoti. Anksčiau kol užmigdavo reikėjo 3 pasakas skaityti, dabar tik dvi, gal nuo zuikio šilumos greičiau atsipalaiduoja.

Rytais turėjome problemą, kad reikia eiti į darželį, o ji neišsimiega, tai zyzia praktiškai dėl visko -tai rūbai nepatogūs, tai mašinoje šalta po nakties. Paduodu jai šiltą zuikį į rankas, tai iki darželio jis su ja nuvažiuoja, kad ramesnė būtų. Bet į darželį neduodu, nes ten ir šildyti nėra kur, o ir nenoriu, kad nutampytų ir atsižaistų, nes manau turėtų jis savo funkciją atlikti bent iki gegužės mėn., kol pas mus dar šalta.

Kai buvo prisnigę prieš savaitę, sušalo rankas lauke kai žaidė su sniegu, tai grįžus namo kol ruošiau jai kakavą, žiūrėjo multikus ir šildė rankas su tuo zuikiu. bigsmile.gif

Bandžiau ir mažajai ( 11 mėn.) rodyti, bet dar susidomėjimo nerodo minkštais žaislais. O ir kaip žaisliukas tokiam vaikui jis yra sunkokas, nes sveria apie 800 gr. Tai mažoji jo pakelti net galėjo.

Mažoji be manęs neužmiega, tai kartą pamaitinus bandžiau tyliai pabėgti vos jai įmigus, palikdama vietoj savęs šiltą zuikį, bet nepavyko. Matyt vis dėl to suprato apgaulę, gal bandyti zuikį į savo marškinėlius įvynioti. ax.gif
Kelis kartus dėjau pašildytą į lovytę, kad kvepėtų levandos ir ramiau miegotų. Bet vistiek keliesi kelis kart naktį pavalgyti.
Kažin ar galima jį pakvepinti kokias kitais eteriniais aliejais, nes levandų kvapas po truputį silpsta?

Sau turiu tokias pat šildančias šlepetes. Su jomis ilgais nepavaikščiosi, nes kažkodėl vaikštant bando nusmukti nuo kojos, bet savo šildymo funkciją atlieka puikiai - naudoju po vonios, o dažniausiai tai prie kompo sėdint praverčia, nes kai daug laiko prie kompo praleidžiu pradeda kojos šalti.
bea
Mes turim zuikį. Man patinka, kad jis kvepia levandomis, deja daugumai namiškių kažkodėl ne, bet reikia pasidžiaugti, kad jie ne vaikai ir nėr ko kišti nosį prie vaikų zuikio.

Iš tiesų visai neblogas dalykėlis tas zuikis, labiausiai jis pasižymėjo kai dukrytei skaudėjo pilvuką - tada šiltą zuikį paguldėm ant pilvuko ir padėjo - mergaitė greitai nustojo verkšlenti ir užmigo. Vakarais pasiimam į lovelę, būna, kad vaikai susipeša kuris tą vakarą miegos su zuikiu, tačiau kažkaip pasidalinti dar sekasi. Na jei jau visai nesiseka, tada mamai būna gerai - ji gali paturėti zuikį prieš miegą smile.gif.

Tiesą pasakius, iš pradžių kai jis atkeliavo į mūsų namus, buvo gan įtariai apžiūrinėjamas. Tačiau labai vaikams patiko patiems jį kišti į mikrobangę ir žiūrėti kaip sukasi. Vaikai truputį pasipiktino, kad ne visos kūno dalys įkaista, tačiau gal taip ir geriau, nes tada jis būtų dar sunkesnis.

Žodžiu panašu, kad zuikis apsigyveno pas mus ir galės padėti, kai nutiks kritinės pilvo skausmo ar šaltų kojyčių bėdelės.
Utiuitiutė
O mes sekmadienį vakarienei kepėm triušį laugh.gif Na, sakysit, prieš miegą gal nelabai sveika prisivalgyt, bet taip jau išėjo... ax.gif

Dabar rimčiau- violetinį ilgaausį turim tik kelias dieneles ir kol kas žaislas neatsibodo. Pirmąjį vakarą kaip užmigo apsikabinusi šiltą daiktą, taip ir prabudo- nepaleidusi iš rankų. Ko gero, didžiausias pliusas tas, kad mamai nereikėjo ilgai kartu migdytis- mažoji jautė šalia kažką šilto ir to jai visiškai pakako thumbup.gif
Ryte triušis "norėjo" eiti kartu į darželį, tačiau sušaukus svarbiausią valdymo organą- šeimos tarybą- buvo nutarta, kad ilgaausis tam vis tik dar per mažas ir bus geriausia, jei jį namuose prižiūrės tėtis cool.gif

Minusas, kuri kol kas įžvelgiau aš pati- žaislo svoris (sakyčiau, sunkokas) ir levandų kvapas (man jis nelabai patinka), nors mažoji dėl to nereiškė jokių pretenzijų.

Kažkodėl manau, kad vasarą sušaldytas triušis labai sėkmingai gydys baisulinio dydžio cool.gif traumas ir sumušimus.
QUOTE(delefinas @ 2008 10 16, 09:21)
Sildykles yra pagamintos is naturaliu anglisku kvieciu ir francuzisku levandu. Kadangi, tai visiskai naturalus produktas, galite ji duoti bet kokio amziaus vaikams.
*

Būtų labai įdomu sužinoti, ar yra ištirtas šių žaislų poveikis alergiškiems vaikams? Kaip atrenkami, valomi kviečiai- juk niekam ne paslaptis, kad juose yra tokių alergenų kaip dulkės, pelėsis ir pan.? rolleyes.gif
Aasimah
g.gif Perskaiciau visus komentarus ir susimasciau ,kad mano amzinai saltai mamai tai butu puiki dovana rolleyes.gif
isbande parasysime kas kaip smile.gif
Džinė
Mes turim ančiuką. Mažoji kai tik gavo jį į rankutes, tai apsikabinus šoko ir mylavo vis šaukdama "myliu, myliu" biggrin.gif
svoris žaislo tikrai jaučiasi. Mano panelytė jį kilnojo ir sakė "mama, matai kokia aš stipri" hihihi.gif
tik mum tuo minkštučiu ančiuku neteko ilgai pasidžiaugti, nes pasirodė ji alergiška levandų kvapui verysad.gif o jis dabar yra pakankamai stiprus. Pradėjo ašaroti akytės, sloga - upeliu doh.gif teko jį kuriam laikui atimti.
Bet aš tikiuosi, kad kvapas laikui bėgant išsigaruos, ir mano dukrytė turės lovytėje mylimą minkštą draugą wub.gif
juta2007
kur prekiauja tokiais žaislais?
paulapaula
na va geras matomai zaislas,kad as pasiskaiciau cia apie ji ir taip silta pasidare ir migo uzimaniau biggrin.gif o siaip tai ir man idomu,kur toki galima isigyti,gal kokia nuoroda kas imestu,kaip jie atrodo mirksiukas.gif
Utiuitiutė
QUOTE(paulapaula @ 2008 12 10, 02:23)
kur toki galima isigyti,gal kokia nuoroda kas imestu,kaip jie atrodo  mirksiukas.gif
*

Beddy Bear šildančių žvėriukų bei Slippies šlepečių yra Akropolio Eurovaistinėse bei vaikų prekių parduotuvėse.
Daugiau informacijos
Limcamca
Labai įdomus žaislas. Ir aš noriu saviškiams.

Bet, nesupratau, kaip jį ten pašildo? Mikrobanginėje? blush2.gif
Džinė
QUOTE(Limcamca @ 2008 12 10, 09:45)
Labai įdomus žaislas. Ir aš noriu saviškiams.

Bet, nesupratau, kaip jį ten pašildo? Mikrobanginėje? blush2.gif
*

taip, jis šildomas mikrobangėje smile.gif įdedi porai minučių ir jis šiltas vaikui net porą valandų, gal net ilgiau thumbup.gif
maniškė tai dėjosi jį ir ant rankytės, ir ant kojytės, ir ant pilvuko ir krykštavo, koks šiltas jos žaisliukas, jai db nebebus naktį šalta thumbup.gif
mes tik tą levandų kvapą išvaikysim tongue.gif ir bus didis.gif
Board
Mes irgi jau išbandėm žaisliuką, mes turim ančiuką
Levandų kvapas labiausiai patiko mamai, ypač kai žaislas buvo šiltas, abu vaikai suraukė nosis. Nakčiai, kai žaisliukas atšalo, mažasis įsimetė į lovą, ir miegojo visą naktį šalia. Dieną beveik neprisimena, bet tai ir gerai, mano manymu, nes iki nakties pasiilgsta. Iki šiol turėtas ir mylėtas mygdukas meškiukas iš lovos išsikraustė sad.gif
Anksčiau mažasis mėgdavo pašildyt rankas prie mano kavos ar arbatos puodelio, visada atlėkdavo ir tiesdavo rankutes prie puodelio. Dabar atsineša žaisliuką ir kiša man panosėj - pašildyk. Kol žaislas sukasi mikrobangėj stovi šalia ir stebi kad nedingtų biggrin.gif
Žasilą galima šildyti ir mikrobangėje ir orkaitėje. Išlieka iš tikrųjų apie porą valandų šiltas.
Perskaičiau kad šis žaisliukas taip pat "turi" ne tik šildymo bet ir šaldymo funkciją. tereikia įdėti į šaldymo kamerą, ir turėsim šaltą kompresą. Tfu tfu tfu dar neteko išbandyti, įdomu per kiek laiko jis atšąla.
Pati labai norėčiau išbandyti šlepetes.
Ambro
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 12 10, 07:37)
Beddy Bear šildančių žvėriukų bei Slippies šlepečių yra Akropolio Eurovaistinėse bei vaikų prekių parduotuvėse.
Daugiau informacijos
*

QUOTE(Auges @ 2008 12 12, 19:12)
Pati labai norėčiau išbandyti šlepetes.
*

O aš kaip tik turiu tas šlepetes ir galit pavydėt tongue.gif Nė už ką neatiduočiau cool.gif
Bet tikrai įdomus daiktas, pašildai mikrobangėj ir dedies ant kojyčių thumbup.gif O kokia šiluma pasklinda! bigsmile.gif Kadangi čia ne žaislas, tai tokio stipraus kvapo nėra, kaip migdant kokį žaisliuką. O man, kaip ilgai užtrunkančiai ir dirbančiai su kompu, tai pastoviai šąla kojos ax.gif Tekdavo iki šiol apsisupti vakarėjant kojas dekučiu ar apsiauti vilnones kojines. O dabar tas jau praeity bigsmile.gif thumbup.gif O ir tas kvapas man prie širdies wub.gif levandomis aš ką tik išskalptus skalbinius apipurškiu, ramiai sau miegu tongue.gif

P.s. Vaikai apako, kai pamatė mane dedant jas į mikrobangę blink.gif lotuliukas.gif ....

Na galiu pasakyt, kad tai tikrai super išradimas! thumbup.gif Siūlau ir kitiems pabandyt 4u.gif
Kačia
O tu zaisliuku be levandu kvapo nera, o tas kvapas ar labai stiprus g.gif
LaLuna*
Mes gavom dovanų iš giminaičių- kaina nemaža, kiek paskui pasakė, ale cool.gif kai pagalvoju, kad žaislas kokybiškas, ne koks kinietiškas ir atrodo naudojamos nekenksmingos medžiagos (pvz ne kokios plastmasės granulės, kurios velniai žino iš ko padarytos ax.gif pakolkas didelio susidomėjimo nesulaukė, bet gal todėl, kad amžius jau mūsų didelis.... 4u.gif
Cikadelė
Mes irgi gavom dovanų štai tokį 4u.gif
user posted image
Iš pradžių, kaip ir kiekviena mama atkreipiau dėmesį į sudėtį- kokybę. nes esu gana atsargi po to, kai gana geroje parduotuvėje nusipirkome žaisliuką, vaikas buvo mažas, jį seiliojo seiliojo, o žiūriu- visa burna mėlyna, kokia ir buvo žaisliuko spalva swoon.gif Bet šitas šildomas ančiukas pasiūtas kokybiškai, o ir skelbiama, kad užpildas ekologiškas. Man nepatinka plastmasinių granulių užpildai (kadangi vyras dirba chemijos pramonėje, daugmaž žinom, kokio sudėties tos granulės, tad tokių žaisliukų namie nelaikom), o štai šito žaisliuko užpildas, kaip rašoma- natūralus- kviečių ir levandų mišinys 4u.gif Kadangi pati esu labiau natūralistė ir "žolininkė- tai man labai priimtina, mano vaikučiui taip pat... ax.gif
Tada teko pagalvoti...manoji žaislais nelabai domisi- tad kaip sudominti....o tam pasitarnavo- mūsų kaimas bigsmile.gif dieną pakūrename, o naktį pečius labai atvėsta schmoll.gif ir save, ir dukrytę tenka labai apklostyti (žinot, kokios tos senos trobos- vėjas skersai išilgai pučia)- pašildžiau ančiuką (beje šildžiau ne mikrobangėje, o seno pečiaus kokliuje ax.gif tokia spec niša padaryta šildyti kojinėms, batams, šlepetėms- puikiai pašilo) ir daviau pašildytą ančiuką. Liepiau stipriai apkabinti....tad miegojo mažylė šilta ir rami thumbup.gif dabar mūsų ančiukas Šildukas (toks jo vardas hihihi.gif gyvena kaime, kur laukia mūsų atvažiuojant, kad galėtų sušildyti mažą širdelę ir kojytes mirksiukas.gif

p.s manau būtų neprošal ir šalia savęs tą antiną pasiguldyti, kai vyro nėr šalia ir nieks nešildo lotuliukas.gif
Isila
turi maniškis.. patąsė, patąsė ir numetė į kampą. Dzin jam - a šiltas a šaltas biggrin.gif šiaip - man tai įspūdžio nepaliko schmoll.gif
R.A.
QUOTE(Isila @ 2008 12 14, 17:37)
turi maniškis.. patąsė, patąsė ir numetė į kampą. Dzin jam - a šiltas a šaltas biggrin.gif šiaip - man tai įspūdžio nepaliko  schmoll.gif
*

Čia dar nuo vaiko priklauso biggrin.gif Vienam toks žaislas, kitam mašinėlės tongue.gif
*Avril*
Turim toki meskuti is avon labai mielas wub.gif tongue.gif [COLOR=gray]
ziogelis2
o cia apie psichologiskai sildancius smile.gif
Rustė
Mes turim šildantį kiškį smile.gif
labai labai reikalingas jis mums buvo smile.gif
o todėl kad...

turim mes katiną, kuris miega naktį antrajame dviaukštės dvynių lovos aukšte...ir berniukai pešasi, kuriam miegoti su katinu...

dabar turi kitą draugą - violetinį kiškį, ir draugiškai pasidalina, kuriam su kuo miegoti pagal eilę smile.gif

žaislas mielas, švelnus, ilgai būna šiltas, kas man labai patinka.
Dvyniai patys jį pasišildo mikrobangėje smile.gif
Diana L-B
QUOTE(Rustė @ 2009 01 12, 01:01)
Mes turim šildantį kiškį smile.gif
labai labai reikalingas jis mums buvo smile.gif
o todėl kad...
turim mes katiną, kuris miega naktį antrajame dviaukštės dvynių lovos aukšte...ir berniukai pešasi, kuriam miegoti su katinu...

dabar turi kitą draugą - violetinį kiškį, ir draugiškai pasidalina, kuriam su kuo miegoti pagal eilę smile.gif

*

Prisijuokiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O šiaip mano klausimas: ar tik mikrobangėj šildomi šie žaislai? Nes jie sudomino, bet neturim mikrobangės blink.gif ir nesiruošiam jos pirkti mirksiukas.gif
Meta*
Jo, jie sildomi mikrobangeje, bet speju ir ant radiatoriaus padejus susiltu kazkiek, o siaip jis ir saltas labai mielas paimti, maciau kaip koleges vaikutis labai dziaugesi gaves.

O siaip tai siuo metu maciau sitiems zaisliukams yra neblogos nuolaidos, jei kam brangoka thumbup.gif man slepeciu ir pilna kaina atsipirko su kaupu, todel tikrai verta rolleyes.gif
naura14
Kiek zinau yra "analogisko veikimo" tapkutes, jas irgi reikia pasildyti, sako labai gerai tiems, kieno kojos pastoviai sala biggrin.gif Ir mamai visai nereikes zuikucio dovanoti... biggrin.gif
pukuotukas
ir man idomu kur yra ju pirkti, turim tik kur pusle dedasi i vidu lotuliukas.gif
Ne_rimta
Šildukai

Kai šąla kojos, o vaikas sunkiai užmiega, prisiminkite šilumos terapiją. Tai paprastas, tačiau efektyvus būdas sušilti – namuose tereikia turėti šiuolaikiškas šildykles, pavyzdžiui, šildantį žvėrelį Beddy Bear ar šildančias šlepetes Slippies.. Tai 100% natūralūs gaminiai. Naudojimas labai paprastas, patogus ir saugus. Tereikia apie 2 min. pašildyti mikrobangų krosnelėje ir jau galima mėgautis natūralia malonia šiluma. Levandų aromatas veikia raminamai, palengvina kvėpavimą esant peršalimo ligoms . Vaikai nepaleidžia tokios šildyklės iš rankų, noriai ją niurko ir myluoja. Beddy Bear - tai draugas, kuris šildo ir nuramina.
Slippies šildančios šlepetės atpalaiduoja nuvargusias kojas. Šiluma teigiamai veikia kraujo apytaką – tai itin aktualu nėščioms moterims bei vyresnio amžiaus žmonėms. Jūs daugiau nejausite nemalonaus kojų šalimo.
Tai puiki dovana Jums, Jūsų vaikams, tėvams, seneliams...
Šiluma - ne tik malonus jausmas, ji gali ir gydyti, atpalaiduoti, nuraminti... Mėgaukitės natūralia šiluma žvarbiais rudens ir žiemos vakarais.
Daugiau informacijos rasite čia
Ne_rimta
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 20, 00:31)
ir man idomu kur yra ju pirkti, turim tik kur pusle dedasi i vidu  lotuliukas.gif
*

pamėgink pažiūrėti štai čia mirksiukas.gif
Rucelie

mes turim elementarią pūslytę kur pilasi karštas vanduo, o pati pūslytė dedasi į medžiaginį maišelį užsegamą. tame maišelyje šilta išlieka iki ryto, o vaikas nenusidegina net jei verdančio vandens pripilu, nes pūslė pati įsirengia dar. vieną turime su paprastu medžiaginiu maišeliu specialiu, iš Next, kažkas tokio
user posted image
o kitą - meškiuką į kurio vidų irgi reikia pūslytę įdėti. panašų į šį
user posted image
tik pati pūslytė suplyšo, ieškau dabar naujos. šaltuoju metų laiku kiekvieną vakarą vaikams į loveles įdedu, tai dar ryte atsikelia būna šiltos pūslytės. o kai serga apsikabina ir šildosi krūtinę, kad nekosėtų thumbup.gif
kas link vėsinimo, yra Thomas Philipps parduotuvėje pirkti tokie rinkinukai dviejų kompresėlių, vienas šildymui kitas šaldymui. nedideli tokie, panašiai kaip delnas, vienas stačiakampis, o kitas meškiuko formos. aš vieną laikau šaldytuve, jis su tokiu želė užpildu, gerai atvėsta bet nebūna bjauriai šaltas. tai jei kur susimušam skubiai traukiam savo kompresiuką. o kitą kai reikia pašildau mikrobangėje, bet jis ilgai šilumos nelaiko... tas komplektėlis man apie 10 lt kainavo Thomas Philipps parduotuvėje, jau atsipirko tikrai.
laimulka
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 12, 11:00)
mes turim elementarią pūslytę kur pilasi karštas vanduo, o pati pūslytė dedasi į medžiaginį maišelį užsegamą. tame maišelyje šilta išlieka iki ryto, o vaikas nenusidegina net jei verdančio vandens pripilu, nes pūslė pati įsirengia dar. vieną turime su paprastu medžiaginiu maišeliu specialiu, iš Next, kažkas tokio
user posted image
o kitą - meškiuką į kurio vidų irgi reikia pūslytę įdėti. panašų į šį
user posted image
tik pati pūslytė suplyšo, ieškau dabar naujos. šaltuoju metų laiku kiekvieną vakarą vaikams į loveles įdedu, tai dar ryte atsikelia būna šiltos pūslytės. o kai serga apsikabina ir šildosi krūtinę, kad nekosėtų  thumbup.gif
kas link vėsinimo, yra Thomas Philipps parduotuvėje pirkti tokie rinkinukai dviejų kompresėlių, vienas šildymui kitas šaldymui. nedideli tokie, panašiai kaip delnas, vienas stačiakampis, o kitas meškiuko formos. aš vieną laikau šaldytuve, jis su tokiu želė užpildu, gerai atvėsta bet nebūna bjauriai šaltas. tai jei kur susimušam skubiai traukiam savo kompresiuką. o kitą kai reikia pašildau mikrobangėje, bet jis ilgai šilumos nelaiko... tas komplektėlis man apie 10 lt kainavo Thomas Philipps parduotuvėje, jau atsipirko tikrai.
*

o Kaune yra?kurioj vietoj jie buna padeti?ta prasme kur ieskot?
knielita
O ar skalbti galima siuos zaisliukus? Nes mazieji labai greitai istepliotu toki grozi, idomu kaip valyti siuos zaisliukus galima?
Radau, kad negalima ju skalbti sad.gif Gaila, bet matyt teks atsisakyti sio pirkinio bent kol vaikai siek tiek ugtels ax.gif
Rucelie
QUOTE(laimulka @ 2009 11 12, 15:34)
o Kaune yra?kurioj vietoj jie buna padeti?ta prasme kur ieskot?
*

manau kad tik paieškoti reikia. Akropolį perbėgusi tikrai rasi kažkur. skalbti mes saviškes pūslytes skalbiame, nurengiame ir tas dėkliukas puikiausiai skalbiamas. o tie žaisliukai apie kuriuos čia tema tai manau galėtų ir nekvepėti. lavandos aromataslabai specifinis, pvz man labai nepatinka, manau ir vaikams ne visiems patikt. o jei negalima skalbti tai apskritai doh.gif juk terliukai maži vaikai, pas mus minkšti žaislai labai greitai spalvą pakeičia...neįsivaizduoju neskalbiamo tokio daikto...
Ne_rimta
QUOTE(knielita @ 2009 11 12, 17:25)
O ar skalbti galima siuos zaisliukus? Nes mazieji labai greitai istepliotu toki grozi, idomu kaip valyti siuos zaisliukus galima?
Radau, kad negalima ju skalbti sad.gif Gaila, bet matyt teks atsisakyti sio pirkinio bent kol vaikai siek tiek ugtels  ax.gif
*

Kadangi šildukų viduj yra natūralūs kviečiai (kituose linų sėmenys) bei levandos, skalbimas rankomis ar skalbykle negalimas. "Kailiuką" esant būtinybei galima valyti drėgna kempinėle/skudurėliu. Šiaip šildukų medžiagytė tokia, kad purvai nelabai ir "limpa" smile.gif
laimulka
oi kaip mums jo reik,vaikui ausu uzdegimas o kompreso neduoda uzdet verysad.gif ,o kiek skaiciau apie siuos zaislus jie laabai praverstu bigsmile.gif
linada
pirmam savo vaikui pirkau lietuviu moteriskiu siuta meskiuka,kurio pilvukas- is grikiu lukstu. nugarele atsisega- ir jis issiama ar isideda. meskiuka tuomet galima iskalbti. tai ta grikiu lukstu pagalvele puikiai naudajam, jei prireikia, nors tiesa sakant ji su abiem tetarnavo pilvuku skaudejimo etapais. siluma ji irgi nelabai ilgai islaiko. bet jei norit galima toiu paciom pasidaryti is grikiu lukstu pagalviu smile.gif o sildydavau mikrobangej pora minuciu.
Omrum
pernai žaisliuką su šildykle maximoj už 13 litų pirkom , tik be abejo negalima kišt į mikrobange ir ttt , tiesiog kartu buvo maža pūsle į kuria pripylus šilto vandens reikėjo įkišt į žaisliuką ir užsegi , efektas panašus biggrin.gif
Tutsiulka
Kazkada mano vaikiukas buvo apsirges ir naudojau iprasta gumine pusle pilvukui sildyti, kuri siaubingai smirdejo net man ir i kuria, pilant karsta vandeni, apsideginau pirsta ir paskui savaite vaiksciojau su istinusiu pirstu. Visai neseniai Eurovaistineje pamaciau sildancius gyvunelius. SUPER atradimas! Paprasiau saviskio, kad nupirktu. Ir, nors ir nepigus malonumas, esu labai patenkinta! Silta, kvepia ir labai miela! Toki pati zaisliuka padovanojome kolegei gimtadienio proga, kuri iki siol nesiskiria su meskiuku smile.gif
laimulka
O KUR BUTU GALIMA PAMATYT REALIAI?
morkine
šiaip aš ne reklamos auka, bet ir mes turim tą žaisliuką, tikrai geras daiktas.. thumbup.gif
Ne_rimta
QUOTE(laimulka @ 2009 11 18, 17:41)
O KUR BUTU GALIMA PAMATYT REALIAI?
*

Praktiškai pačiupinėt, pauostyt ir paglostyt šildukus galima didžiosiose Eurovaistinėse smile.gif
O dar galima pažiūrėti čionais
Vilijytė
Sveikos mamytės, matau tikra diskusija dėl šildyklių užvirė. Mes su mažyle jau metus šildyklėlę ančiuką naudojam, mano mergaitė su ja tik ir miega, o jau kai reik naudot, tai ir pati žino, kad nešt į mikrobangę reik, geras dalykas smile.gif
Uksnė
Turim ančiuką, bet kad jis mūsiškei visiškai neįdomus g.gif
JEma
Sveikutes, gavau siemet is drauges dovanu pliusini silduka. As pati amzinai susalusi bunu, nu tai koks fainas daikciukas. Manau labai pravers ir busimam musu leliui. Sildomas mikrobangeje tai jei nori vos vos silto gali tiesiog maziau pakaitinti. O pats zaisliukas labai mielas. Pirma vakara kai isbandziau tai MB juokesi sako ka cia guli su karve. Nes manasis zaisliukas tokia karvyte. Tai as taip ant krutines pasidedu ir taip gera... Gal ir apsisaugot nuo visu gripu pades smile.gif
QUOTE(Ne_rimta @ 2009 11 16, 21:02)
Kadangi šildukų viduj yra natūralūs kviečiai (kituose linų sėmenys) bei levandos, skalbimas  rankomis ar skalbykle negalimas. "Kailiuką" esant būtinybei galima valyti drėgna kempinėle/skudurėliu. Šiaip šildukų medžiagytė tokia, kad purvai nelabai ir "limpa" smile.gif
*

O skalbimas tikrai galimas bent jau maniskio zaisliuko. Todel kad tas zaisliukas atsisega ir issiima maiselis su tais grudais... Raso kad net sildyt mikrobangej viso zaisliuko negalima tik ta maiseli. Todel manau zaisliukui issipurvinus tiesiog issimi maiseli ir zaisliuka skalbi bet kokiu budu wink.gif
Meta*
Oi man tai irgi patiko šis išradimas. Kolegės sergančiai dukrytei nunešėme, tai laimės pilnos kelnės buvo thumbup.gif O iki tol darbe nuo stalo ant stalo šildantis kiškis keliavo smile.gif
Manau Kalėdoms labai šilta dovanėlė smile.gif

O kas bandėte tapkes šildomas mikrobangėje? Ar patiko, šilta ir gera? smile.gif
Miera
QUOTE(JEma @ 2009 11 20, 11:15)
Sveikutes, gavau siemet is drauges dovanu pliusini silduka. As pati amzinai susalusi bunu, nu tai koks fainas daikciukas.
...Gal ir apsisaugot nuo visu gripu pades smile.gif
*
Faini tie šildukai, bet nuo gripo gali ir nepadėt- reikia atsargiai elgtis jei krūtinę šildai nes labai greitai galima prišildytą vietą peršalti... 4u.gif

QUOTE(Meta* @ 2009 11 20, 16:18)
O kas bandėte tapkes šildomas mikrobangėje? Ar patiko, šilta ir gera? smile.gif
*

Bandyt tai nebandžiau, bet man kažko nelabai smagiai skamba, kad tapkes reikia kišti į tą pačią mikrobangę kur maistas šildomas, juk visvien prisiprakaituoja kažkiek... g.gif Bet šiaip tai esu turėjus tokį vieną didelį "batą" kur abi kojas susikiši ir sėdi šiltai. Labai smagu būdavo bute rudenį kol dar nešildo namų. Tik jis nemobilus nes su laidu, elektra šildomas.
medlink
QUOTE(Uksnė @ 2009 11 20, 00:38)
Turim ančiuką, bet kad jis mūsiškei visiškai neįdomus g.gif
*

Tai pasiulykit skelbimuose parduoti wink.gif Viena mama naujus pardavineja po 50 Lt, tai iskart viska isperka smile.gif As irgi vakar nupirkau kaip kaledine dovanele naujagimiui, kuris gyvens labai saltam bute, manau, kad labai pravers wink.gif
JEma
QUOTE(Miera @ 2009 11 25, 09:38)
Faini tie šildukai, bet nuo gripo gali ir nepadėt- reikia atsargiai elgtis jei krūtinę šildai nes labai greitai galima prišildytą vietą peršalti...  4u.gif
Bandyt tai nebandžiau, bet man kažko nelabai smagiai skamba, kad tapkes reikia kišti į tą pačią mikrobangę kur maistas šildomas, juk visvien prisiprakaituoja kažkiek...  g.gif Bet šiaip tai esu turėjus tokį vieną didelį "batą" kur abi kojas susikiši ir sėdi šiltai. Labai smagu būdavo bute rudenį kol dar nešildo namų. Tik jis nemobilus nes su laidu, elektra šildomas.
*

Na as tapkiu nesu ciupinejusi ir apziurejusi, bet manau kad ju nereikia kist i mikrobange, manau kad ir is ju turetu tik tos granules issiimti g.gif Pas mane ant karvytes aiskiai parasyta, kad nekisti viso zaislo i mikrobange, o tik isimta maiseli su granulem wink.gif
SIVERIJA
Ir mes turim šildantį zuikį, tikrai labai fainas thumbup.gif Pas mus jokios granulės neišsiima, riekia visą jį kišti į mikrobangę. Tačiau mano vyresnei dukrai labai nepatinka levandų kvapas doh.gif Kažin, per kiek laiko jis išgaruoja?
Miera
QUOTE(JEma @ 2009 11 25, 11:34)
Na as tapkiu nesu ciupinejusi ir apziurejusi, bet manau kad ju nereikia kist i mikrobange, manau kad ir is ju turetu tik tos granules issiimti  g.gif Pas mane ant karvytes aiskiai parasyta, kad nekisti viso zaislo i mikrobange, o tik isimta maiseli su granulem wink.gif
*
Draugė pernai Kalėdoms ieškojo tų šildančių tapkių, tai dėl to ir nepirko, kad visas reikia kišti į mikrobangę. Bet gal būna ir tokių, kur išsiima maišeliai, tada gal higieniškiau skamba.. bet vistiek man kažko schmoll.gif
Ne_rimta
QUOTE(Miera @ 2009 11 25, 09:38)

Bandyt tai nebandžiau, bet man kažko nelabai smagiai skamba, kad tapkes reikia kišti į tą pačią mikrobangę kur maistas šildomas, juk visvien prisiprakaituoja kažkiek...  :
*

Mikrobangų krosnelė- puikiausias sterilizatorius smile.gif. Taigi baimintis dėl higienos ar kvapų neverta, tai nepersiduoda vėliau šildant maistą. Kita vertus, šildukus galima įdėti į maišelį ir taip pašildyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 25, 14:13)
....Tačiau mano vyresnei dukrai labai nepatinka levandų kvapas doh.gif Kažin, per kiek laiko jis išgaruoja?
*

Pamėginkit dažniau šildyti, galbut tai padės. Bet kokiu atveju- kažkada tikrai išsivėdelės smile.gif
Maia
galiu pasiulyti toki varianta, kurie turi gumine pusle, tereik jai silo rubelio, kuris dar labiau laikytu siluma...
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.