mylimukeA
2010 11 12, 11:03
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 11, 19:50) va, tiesa, dar vieną šilduką prisiminiau. Kažkada Thomas Philips parduotuvėje nupirkau tokią vandens pūslę, kuri įdėta į minkštą žaisliuką  Bet man kažkaip grūdeliai daug saugiau atrodo  Kažkaip ta pūslė, verdantis vanduo ir vaikas QUOTE(Štotkas @ 2010 11 11, 20:24) turim meškutį iš Avon, prieš porą metų pirktą, bet kažkaip jo šildymo praktika nepritapo, dabar jis tiesiog pliušinis meškis kaip ir kiti  O įdomu dar įmanoma jų gauti? Būtent iš Avon? Nes aš turiu šlepetes ir kas tik pamato, jų užsinori  Būtų puiki dovana kam nors Kalėdoms
SIVERIJA
2010 11 12, 12:52
QUOTE(mylimukeA @ 2010 11 12, 12:03) Bet man kažkaip grūdeliai daug saugiau atrodo  Kažkaip ta pūslė, verdantis vanduo ir vaikas Taigi nereik pilt verdančio vandens  aš pilu šiltą vandenį o grūdelius irgi galima perkaitint ir nudeginti Papildyta:QUOTE(Štotkas @ 2010 11 11, 21:24) turim meškutį iš Avon, prieš porą metų pirktą, bet kažkaip jo šildymo praktika nepritapo, dabar jis tiesiog pliušinis meškis kaip ir kiti  o pas mus atvirkščiai- naudojam tik šildymui. Ai, tiesa, kiškį dar naudojom vasarą sumušimų, mėlynių šaldymui  įdėjom į celofaninį maišelį- ir į šaldiklį.
mylimukeA
2010 11 12, 12:57
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 12, 12:52) Taigi nereik pilt verdančio vandens  aš pilu šiltą vandenį o grūdelius irgi galima perkaitint ir nudeginti  Na gal per "vaizdžiai" parašiau  Na, bet kuriuo atveju, aš už grūdelius
violeta_151
2010 11 22, 19:26
gal kas žino kurioje vaistinėje galima nusipirkti tokius šildomus žaislus kaip puslapyje www.manomano.lt
"Šeimos vaistinėse:
Vilniuje:
Žirmūnų g. 64,
L.Asanavičiūtės g. 27a,
L.Asanavičiūtės g. 29,
Saltoniškių g. 9
Savanorių pr. 16
Jau klausiau ir parduotuvėje vaikutis, vvienoj šeimos vaistinėje, tai nėra. O norėtusi pasižiūrėti gyvai kaip atrodo tas pvz. Grikis
Purpurine )
2010 11 22, 20:08
QUOTE(violeta_151 @ 2010 11 22, 20:26) gal kas žino kurioje vaistinėje galima nusipirkti tokius šildomus žaislus kaip puslapyje www.manomano.lt "Šeimos vaistinėse: Vilniuje: Žirmūnų g. 64, L.Asanavičiūtės g. 27a, L.Asanavičiūtės g. 29, Saltoniškių g. 9 Savanorių pr. 16 Jau klausiau ir parduotuvėje vaikutis, vvienoj šeimos vaistinėje, tai nėra. O norėtusi pasižiūrėti gyvai kaip atrodo tas pvz. Grikis Įdomiai - aš mačiau prieš kelias dienas Savanorių pr Šeimos vaistinėje. ir Panoramos Seimos vaistinėje buvo. Yra ir Rasakilos parduotuvėje (www.rasakila.lt).
VaidaVe
2010 11 24, 16:47
Pasijaučiau labai atsilikusi, nes nieko iki šiol nebuvau girdėjus apie šiuos žaislus...Taigi perskaičiau visą forumą nuo pradžių iki galo, radau labai daug variantų, kur ir kaip juos įsigyti  Labai ačiū už informaciją. Iškilo tik dar vienas klausimas kaip ir dar vienai forumo dalyvei: ar galima šiuos žaislus šildyti orkaitėje? Nes tikrai labai puiki dovana Kalėdom būtų, tačiau negi reikės dar ir mikrobanginę pirkti...
Purpurine )
2010 11 25, 22:34
QUOTE(VaidaVe @ 2010 11 24, 17:47) Pasijaučiau labai atsilikusi, nes nieko iki šiol nebuvau girdėjus apie šiuos žaislus...Taigi perskaičiau visą forumą nuo pradžių iki galo, radau labai daug variantų, kur ir kaip juos įsigyti  Labai ačiū už informaciją. Iškilo tik dar vienas klausimas kaip ir dar vienai forumo dalyvei: ar galima šiuos žaislus šildyti orkaitėje? Nes tikrai labai puiki dovana Kalėdom būtų, tačiau negi reikės dar ir mikrobanginę pirkti... Žinoma, kad galima ir orkaitėje šildyti. Apie 8-10 minučių ir šilta.. Aš tik šildant tiek mikrobangėje,tiek orkaitėje dedu kaip nurodyta dubėnėlį su vandeniu šalia, kad drėgmės gautų. Kvapas koks geras būna... grūdai Lietuvos
muminukas
2010 12 28, 12:01
| ! |
| Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
du-laivai
2011 02 14, 00:26
turiu du,labai patinka,ir man ir vaikui siiap,geras dalykas, dar sildancias slepetes issigijau..velgi...mokejau 6 eurus..lietuvoje- apie 80 lt...
eglaite2
2011 02 15, 10:59
QUOTE(du-laivai @ 2011 02 14, 01:26) na Lietuvoje ir kainos....dvigubai,trigubai. geriau siustis is kazkur..as va Airijoje gyvenu, tiw meskiukai,suniukai pas mus po 6-8 eurus..cia 75 lt....eina sau.... turiu du,labai patinka,ir man ir vaikui siiap,geras dalykas, dar sildancias slepetes issigijau..velgi...mokejau 6 eurus..lietuvoje- apie 80 lt... Gerai butu parsisiust, gal kas kooperuotis noretu ar siaip, kokia konkrecia nuoroda imestu, kur ju ieskoti? O as norejau paklausti dar del levandu kiekio sildomuose zaisluose? Gavau dovanu sildoma levandine pagalvele su grudais ir levandomis, tai ji sveria 650g, o levandu yra tik 9g  . Idomu kaip kituose zaisliukuose, gal levandos sudaro didesne dali, nes man noretusi, kad levandomis kvepetu kur kas labiau  .
esu-mama
2011 02 15, 11:06
QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 15, 10:59) Gerai butu parsisiust, gal kas kooperuotis noretu ar siaip, kokia konkrecia nuoroda imestu, kur ju ieskoti? O as norejau paklausti dar del levandu kiekio sildomuose zaisluose? Gavau dovanu sildoma levandine pagalvele su grudais ir levandomis, tai ji sveria 650g, o levandu yra tik 9g  . Idomu kaip kituose zaisliukuose, gal levandos sudaro didesne dali, nes man noretusi, kad levandomis kvepetu kur kas labiau  . tuose zaisliukuose kur levandom kvepia tai neraso kiek ten ju, bet daug tikrai. visi namai kvepia , kas nemegsta tai bega is namu.... viena mergyte deja veme nuo to kvapo  jis labai stiprus , net rekomenduojama is pradziu pasildzius palaikyti zaisla kur lauke kad issikvepintu pirmaji karta kuo daugiau ... o svoris jei nemeluoju apie 800g
du-laivai
2011 02 15, 12:59
QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 15, 11:59) Gerai butu parsisiust, gal kas kooperuotis noretu ar siaip, kokia konkrecia nuoroda imestu, kur ju ieskoti? O as norejau paklausti dar del levandu kiekio sildomuose zaisluose? Gavau dovanu sildoma levandine pagalvele su grudais ir levandomis, tai ji sveria 650g, o levandu yra tik 9g  . Idomu kaip kituose zaisliukuose, gal levandos sudaro didesne dali, nes man noretusi, kad levandomis kvepetu kur kas labiau  . na as dubline, as perku parduotuvese..tiesiog ypac sia ziema buvo didelis pasirinkimas, ir slepeciu, ir zaislu...o kaip sakau, dabar jau maudymosi kostiumeliai vezami...cia viena mamyte prase,bandysiu paziureti ar dar rasiu, bet jau kitai ziemai, galima tikrai susikonsperuoti
O aš tai pas mus parduotuvėje Šeškinėje pirkau vyšnių kauliukų pagalvytę , švelni faina ir tik 9 lt, vaikas iš rankų nepaleidžia
nraminta
2011 02 22, 20:38
o mes turime avyte su grudais, kuri kvepai levandomis tai mano maziui ji labai patinka.
Ingrida2009
2011 02 25, 09:36
Turiu ponį rooožinį, kutuotą  Levandinį  Tai tik vienąsyk pašildžiau, ir... vėdinau balkone  nepatiko kvapas  Turbūt reikėjo gerai pasiuostyt, ar tos levandos patinka
zirziliux
2011 02 26, 22:33
Laba diena, mes taip pat turime zaisliuka - drambliuka. Maziukas su juo miega, glosto, straubliuka pasikisa po kakliuku  Bet tikrai toki maiseli galima pasigaminti ir pacioms. Man mama padare, nes jei padejo nuo gerkles skausmo, tai ji dabar visas drauges nustebino padarydama tiesiog maiselius su kvieciais ir levandomis. Kvieciu, rodos, pirko turguje, o dziovintu levandu eko parduotuveje, pas zolininke. Kam netinka levandos, gali ju nedeti, tiesiog padaryti kvieciu maiseli ir tiek. Mano maziukas tai ir su maiseliu, ir su drambliuku miega
'Karina
2011 03 07, 20:04
Mes turime suniuka kvepianti levandom pirkom vyresniam, labai patenkinti, jei dydziajam ka suskausta tai jis visada su juo guli sildosi, o dabar ir mazasis megsta, vakarais pasiema i rankytes ir mane veda i vistuve pasildydi, dar nesneka daug tai tik sako ava vau, atsigula apkabina
FrigidnaS
2011 03 28, 21:39
turi bružę be jos neina miegot
Apie sildancius zaisliukus dar nesu girdejusi, kur juos galima nusipirkti? As DE...
Neringosius
2011 07 05, 15:58
QUOTE(du-laivai @ 2011 02 15, 12:59) na as dubline, as perku parduotuvese..tiesiog ypac sia ziema buvo didelis pasirinkimas, ir slepeciu, ir zaislu...o kaip sakau, dabar jau maudymosi kostiumeliai vezami...cia viena mamyte prase,bandysiu paziureti ar dar rasiu, bet jau kitai ziemai, galima tikrai susikonsperuoti  Gal butu galima suzinoti tiksliai kokiose parduotuvese pirkai?
Andžela
2012 03 22, 22:37
galima padaryti taip: valgyti daug vyšnių, kauliukų neišmesti, gerai išdžiovinti ir pasiuti maišelį, suberti kauliukus į maišelį, užsiųti. Įmesti į mikrobangę ir pašildyti... Šilta maišiuką dėti ant kojų, pilvo ar kitų dalių  )) Tai netik komfortas, bet šiltos natūralios medžiagos gydo... O kauliuku ridenimasis - labai švelnus, malonus masažas... O jei per daug darbo, tuomet galima nebrangiai nusipirkti, pvz tokių: šildukaiMan atrodo jie rankų darbo... Aš turiu 2 šildukus, ir maišą kauliukų, tik jų niekaip neprisiruošiu užsiųti
|
|