siandien gavom savo anciuka tai labai labai jis mielas
QUOTE(medlink @ 2009 11 25, 12:29) Tai pasiulykit skelbimuose parduoti O kur toki skelbima radot? As tris vaikus turiu, tai jei tris zaisliukus pirkti po 75 litus, tai kainele nenrmali gaunasi.
Paieskojau internete. Uk sitie patys zaislai kainuoja iki 10 svaru. Svaro kursas- 3,9. Tai, ponuliai, gauname 39 litukus.
Tai kaip vadinti vietinius "vierslininkus"??? Bjauru.
na bet juk kinijoje kiniskos prekes irgi pigesnes nei lietuvoje. o australijoje Lithuania vodka kainuoja tiek pat kaip absoliutas,
tiesiog jei tie zaisliukai gaminami anglijoje, prisideda transporto kastai , mokesciai ir kt. QUOTE(Ne_rimta @ 2009 11 16, 22:02) Kadangi šildukų viduj yra natūralūs kviečiai (kituose linų sėmenys) bei levandos, skalbimas rankomis ar skalbykle negalimas. "Kailiuką" esant būtinybei galima valyti drėgna kempinėle/skudurėliu. Šiaip šildukų medžiagytė tokia, kad purvai nelabai ir "limpa" QUOTE(Tutsiulka @ 2009 11 17, 14:47) Kazkada mano vaikiukas buvo apsirges ir naudojau iprasta gumine pusle pilvukui sildyti, kuri siaubingai smirdejo net man ir i kuria, pilant karsta vandeni, apsideginau pirsta ir paskui savaite vaiksciojau su istinusiu pirstu. Visai neseniai Eurovaistineje pamaciau sildancius gyvunelius. SUPER atradimas! Paprasiau saviskio, kad nupirktu. Ir, nors ir nepigus malonumas, esu labai patenkinta! Silta, kvepia ir labai miela! Toki pati zaisliuka padovanojome kolegei gimtadienio proga, kuri iki siol nesiskiria su meskiuku Faini ties zaisliukai, bet vaikai greit aptrina, o murzinas ji satrodo baisiai ir nehigieniska vaikui jau duoti... QUOTE(vaidicita @ 2009 11 29, 00:45) na bet juk kinijoje kiniskos prekes irgi pigesnes nei lietuvoje. o australijoje Lithuania vodka kainuoja tiek pat kaip absoliutas, tiesiog jei tie zaisliukai gaminami anglijoje, prisideda transporto kastai , mokesciai ir kt. Nepasakokit Jus man pasaku. Esme tame, kad vietiniai nustatineja kainas mastydami, uz kiek galima parduoti, o ne kiek tai turetu sazinigai kainuoti. Jei mastai, kad pirkeja nepabegs, ar tas daiktas kainuos 50, ar 80 litu, tai uzdedi 80 litu kaina ir sedi ramus. Tik vierslinykai viena dalyka pamirso. Kaip sake Ogilvis: Atsiminkit, kad pirkeja nera idiote- ji yra jusu zmona. Ir labai gali buti, kad ta zmona moka naudotis kompu ir karts nuo karto kazka pagooglinti...
esu salcio bijanti moteris.visa saltaji sezona miegodavau su savadarbem sildyklem.beveik pries metus vyras padovanojo sildoma zvereli.man patiko nerealiai.kadangi pries levandas nieko neturiu,tas kvapas veikia mane pagal paskirti-raminamai
Dalinuosi info: si zaisliuka (kuri cia reklamuojantys pardavineja po 75 itus) galit atsisiusti is http://www.parentscanteach.co.uk/pages/mic...e_toys_5736.cfm
Jei siusites viena, tai prisides 3.50 svaro uz siuntima, IS VISO sumokesite 49 litus. Jei susikooperuosite su draugem 8 zaisliukams- mokesite maziau, nei 40 litu- uz zaisliuka 9,50 svaro, siuntimas bus nemokamas (nuo 70 svaru siuncia uz dyka). Gal yra ir dar kazkur pigiau, as suradau toki varianta. Bet kokiu atveju, zaisliukas kainuoja nuo 8 iki 10 svaru, kinta tik pristatymo mokestis. Tai mano nuoroda man pasirode patraukliausia.
Kai gime mano dziaugsmas, draugai padovanojo meskiuka, kurio pilvelio turini isemus (kazkokios kruopos) gali sildyti mikrobangeje. Mums labai padejo, kai mazyliui buvo pilvo skausmeliai.
QUOTE(ziogelis2 @ 2009 01 10, 17:02) Kokios nuostabios mašinytės QUOTE(alfa159 @ 2009 11 30, 18:29) Dalinuosi info: si zaisliuka (kuri cia reklamuojantys pardavineja po 75 itus) galit atsisiusti is http://www.parentscanteach.co.uk/pages/mic...e_toys_5736.cfm Jei siusites viena, tai prisides 3.50 svaro uz siuntima, IS VISO sumokesite 49 litus. Jei susikooperuosite su draugem 8 zaisliukams- mokesite maziau, nei 40 litu- uz zaisliuka 9,50 svaro, siuntimas bus nemokamas (nuo 70 svaru siuncia uz dyka). Gal yra ir dar kazkur pigiau, as suradau toki varianta. Bet kokiu atveju, zaisliukas kainuoja nuo 8 iki 10 svaru, kinta tik pristatymo mokestis. Tai mano nuoroda man pasirode patraukliausia. SVEIKI MES ATSISIUNTEM IS VILNIAUS,KAINAVO 52LT,BE SIUNTIMO 45LT
Sveikutes, nezinau ar dar ten ju yra, bet Kauno Akropoly maciau tokiuu mielu situ mikrobangu zaisliuku, tiesa nepigus jie ten irigi apie 70 Lt berods, jau nebepamenu, bet jau groziai kokie
Aš siūlau kalėdoms artėjant šį angeliuką šildyklę:
http://www.lavinantys.lt/shop/index.php?si...mp;changelang=2 QUOTE(Ne_rimta @ 2009 11 19, 12:10) Praktiškai pačiupinėt, pauostyt ir paglostyt šildukus galima didžiosiose Eurovaistinėse O dar galima pažiūrėti čionais butu idomu suzinot kainyte siu silduku ir ar elektrenuose kazin ju yra?
super dovanele kaledoms...
ir smagu, ir silta....ir kvepia Nusipirkom juos du, nors pradzioje galvojau apie viena, bet pagalvojau kad is triju vaiku bent dviems turetu meskuciai patikti. Na bet didziam mano nusivylimui netiko jie mano maziesiems, vyresneliui toks sildukas irgi nelipo
Idomu o kiek keliauja iki lietuvos siuntinukas is uk su zaisliukais.
O as radau kur LT galima zsakyti sildukus uz 60lt. http://www.jusujaukumui.lt/naujiena-sildan...ios-tapkes.html
knielita[/quote]
[/quote] Pas mus namie pirmiausia pradejo "sildytis"zmona,o kai jai patiko,tada prireike ir sunui- reikejo antro zaislo ieskot Gal pabandykit patys pasisildyt,vistik zaislai jau nupirkti,o dabar silumos tikrai nera per daug,tokia sildykle ir suaugusiam maloni.Jei jums patiks, vaikams jos irgi prireiks(greiciausiai).Jei nesusidraugaus- parasykit,manau cia tikrai atsiras zmoniu , norinciu isigyti.
Labai puikus dalykas tas šildukas, aš ir pati mėgstu sėdėt jį apsikabinus
http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/s...Id=-1&top=Y http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.p...d=16956&p=1 ji kaip tik ryt užsakinės QUOTE(orchidejaa @ 2009 12 17, 23:32) Labai puikus dalykas tas šildukas, aš ir pati mėgstu sėdėt jį apsikabinus http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/s...Id=-1&top=Y http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.p...d=16956&p=1 ji kaip tik ryt užsakinės kas cia uzsakiineja?
Sveikos
Šiandien nupirkau šildantį žaisliuką,bet dar nebandžiau šildyti,bet kai išbandysiu tikiuosi nesigailėsiu
Išbandėm žaisliuką
Beje,mes pirkom avytę
Turim sildanti anciuka
QUOTE(Liolika @ 2010 01 04, 10:57) Turim sildanti anciuka O kokioje isparduotuveje jus matet Gal kas zinote ar yra sildanciu zaisliuku, kur atskirai issiimtu tas uzpilas, o virsu galima butu skalbti
Aš irgi ketinau nupirkti savo mergytei, kai jie pasirodė Eurovaistinėse, galvojau, jei ne mažoji, tai kuris iš tėvelių pasinaudosim kartais
Tad jei kas užtiksit panašių kur galima išimt vidų ir skalbt viršų, būtinai pasidalinkite prašau O šiap tai manau labai labai naudingas ir praktiškas dalykas QUOTE(Ne_rimta @ 2009 11 16, 22:02) Kadangi šildukų viduj yra natūralūs kviečiai (kituose linų sėmenys) bei levandos, skalbimas rankomis ar skalbykle negalimas. "Kailiuką" esant būtinybei galima valyti drėgna kempinėle/skudurėliu. Šiaip šildukų medžiagytė tokia, kad purvai nelabai ir "limpa" Vasarą netyčia užmačiau šitokį šilduką (zuikutį) dėvėtuose rūbuose. Surizikavau išskalbt (kaip už 3 Lt pirktas, tai nebaisu buvo Atlaikė mūsų kiškis tuos išbandymus ir dabar kaip naujas. Bet tikrai keista, kad neapgalvota kaip juos išskalbti. Jei būčiau naują brangiai pirkusi, tai nesinorėtų taip rizikuoti. Šiaip tai aš jau anksčiau apie tokius šildukus svajojau, galvojau, kad vaikui turėtų labai patikti. Gal manoji dar per maža, bet tas kiškis jai nelabai tinka (gal kad sunkus, palyginus).
na mano brangiausias tai sugebejo mikrobangeje pasildyti piena ir nepastebeti kad jis isbego , o as nakti atnesiau ir ikisau kiski, nei nepaziurejus vidun
QUOTE(Kačia @ 2010 01 04, 11:15) ....Gal kas zinote ar yra sildanciu zaisliuku, kur atskirai issiimtu tas uzpilas, o virsu galima butu skalbti Tokių mažuliukų su išsiimančiu užpildu galima įsigyti parduotuvėse "1000 ir 1 naktis", "Mėlynoji linija" bei "Paukščių pienas". QUOTE(Ne_rimta @ 2010 01 07, 15:59) Tokių mažuliukų su išsiimančiu užpildu galima įsigyti parduotuvėse "1000 ir 1 naktis", "Mėlynoji linija" bei "Paukščių pienas". Bet jie labai mazi, ar man taip atrodo? Kas zino kur Kaune rasti kazka panasaus, tik didesnis kad butu...? QUOTE(kristele10 @ 2010 01 08, 09:44) Bet jie labai mazi, ar man taip atrodo? Mažyliai yra apie 20 cm, lengvučiai, pritaikyti lėliukams nuo pat pirmų dienų. Toks žvėriukas gali būti jųsų mažylio "miego draugas" QUOTE(Ne_rimta @ 2010 01 07, 14:59) Tokių mažuliukų su išsiimančiu užpildu galima įsigyti parduotuvėse "1000 ir 1 naktis", "Mėlynoji linija" bei "Paukščių pienas". tie mažiukai šildukai žiauriai maži, vien dėl dydžio tokio nesirinkom, nors ir išsiima vidus jų. Turim aviuką,(mano trimetis jį aviuku šonu vadina, filmuko įtaka QUOTE(Kristiniux @ 2010 01 15, 00:16) tie mažiukai šildukai žiauriai maži, vien dėl dydžio tokio nesirinkom, nors ir išsiima vidus jų. Turim aviuką,(mano trimetis jį aviuku šonu vadina, filmuko įtaka O is kur Tu pirkai? QUOTE(alfa159 @ 2009 11 30, 16:29) Dalinuosi info: si zaisliuka (kuri cia reklamuojantys pardavineja po 75 itus) galit atsisiusti is http://www.parentscanteach.co.uk/pages/mic...e_toys_5736.cfm Jei siusites viena, tai prisides 3.50 svaro uz siuntima, IS VISO sumokesite 49 litus. Jei susikooperuosite su draugem 8 zaisliukams- mokesite maziau, nei 40 litu- uz zaisliuka 9,50 svaro, siuntimas bus nemokamas (nuo 70 svaru siuncia uz dyka). Gal yra ir dar kazkur pigiau, as suradau toki varianta. Bet kokiu atveju, zaisliukas kainuoja nuo 8 iki 10 svaru, kinta tik pristatymo mokestis. Tai mano nuoroda man pasirode patraukliausia. labai sudomino,kas is cia siuncia? gal per tarpininkus?
O sakykit orkaitėje juos šildyti galima? Mikrobangės mat neturim
As pirkau pagalvele su vysniu kauliuku uzpildu. Principas toks pats, gali irengti i ka nori. Pirkau Ecohit parduotuvej. Kainavo 17 Lt. SUPER dalykas, labai dziaugiames
kaip suprasti sildantys zaislai?
mes tai turim kitoki silduka
gavom lauktuviu is seneliu
QUOTE(Laiminga_Mama @ 2010 01 31, 23:56) bet gal galetum konkreciau parasyti is kur. LT ar kitos salies ir koks brand'as. gal internete galima rasti.... aciu Papildyta: [quote=Kačia,2010 01 04, 12:15] O kokioje isparduotuveje jus matet parasykite kokioje isparduotuveje matete tu zaisliuku Papildyta: QUOTE(Liolika @ 2010 01 04, 10:57) Turim sildanti anciuka Liolika, kur ta isparduotuve
parveze is Rusijos,pirko vaistineje.
http://www.deltaterm.ru/ stai yra ju ivairiu. Jei kas nors nori,galiu uzsakyt ir atsiust QUOTE(Zilvinas @ 2009 12 15, 23:16) Pas mus namie pirmiausia pradejo "sildytis"zmona,o kai jai patiko,tada prireike ir sunui- reikejo antro zaislo ieskot Gal pabandykit patys pasisildyt,vistik zaislai jau nupirkti,o dabar silumos tikrai nera per daug,tokia sildykle ir suaugusiam maloni.Jei jums patiks, vaikams jos irgi prireiks(greiciausiai).Jei nesusidraugaus- parasykit,manau cia tikrai atsiras zmoniu , norinciu isigyti. As matyt vienintele namuose megstatnti ta meskina. Vaikams jie tik tiek kad atimti ir vel numest. Jokio noro nei sildytis, nei glaust juos QUOTE(Ne_rimta @ 2010 01 11, 16:56) Mažyliai yra apie 20 cm, lengvučiai, pritaikyti lėliukams nuo pat pirmų dienų. Toks žvėriukas gali būti jųsų mažylio "miego draugas" Matem mes juos, labai mazi |