Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip užsidirbti pinigėlių neišeinant iš namų?
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
neraska
Sveikutės. Taip norėčiau turėti savo pinigėlių. Aš mokausi, auginu mažą vaikelį. Gal yra kokių būdų užsidirbti pinigėlių neišeinant iš namų, pvz.: kokios kosmetikos platinimas ar pan. Aš visiškai neturiu pinigų savo reikmėms, ką daryti? cry.gif
France;)
Jeigu kuri turit lb geras rankas,galit megzti,niu ir kažką panašaus...Pvz. mano drauge su leliuku budama uždirbdavo +/- 1000,gaila kad aš tokių gabumu neturiu... verysad.gif
Linda
Galima pvz. Tupperware indus pardavineti - kviesti i savo namus drauges, pazistamus, draugu draugus ir demonstruoti - rengti Tupperware vakarelius. Na, as juos rengiu ne tik savo namuose, einu pas drauges, draugiu drauges, draugiu draugiu drauges..... ir iki 3 metu tikrai nesiruosiu i savo senaji darba grizti. O uzsidirbti galima ne tik pinigeliu, indu, bet ir kelioniu. Va dabar uzsidirbineju savaitgali Vilone drinks_cheers.gif
DAIVESITA
aš siūlau tapti oriflame kosmetikos konsultantėmis. 4u.gif
Strielka
QUOTE(DAIVESITA @ 2005 07 01, 12:24)
aš siūlau tapti oriflame kosmetikos konsultantėmis. 4u.gif
*

o tai kaip dirbt neiseinant is namu? g.gif reik gi eiti pas klientus, siulyti, o vaika kur det? nelabai isivaizduoju rolleyes.gif
DAIVESITA
QUOTE(Strielka @ 2005 07 01, 13:40)
o tai kaip dirbt neiseinant is namu?  g.gif reik gi eiti pas klientus, siulyti, o vaika kur det? nelabai isivaizduoju  rolleyes.gif
*

TAI GI , SU VAIKIUKU IRGI NESĖDI TIK TARP KETURIŲ SIENŲ blink.gif , GALI VAŽIUOTI PAS PAŽĮSTAMUS AR PAS SAVE KVIESTIS PASIKAVINTI IR TUO PAČIU PASIŪLAI PAVARTYTI KATALOGĄ.LABAI PAPRASTA. smile.gif ČIA GI PATI KONTROLIUOJI SAVO LAIKĄ, NESI PRIRIŠTA , ĮPAREIGOTA PRIE DARBO VIETOS. thumbup.gif
Linda
Na, aisku, labai priklauso, koks vaikas. Man su savo isdykele sunku vakarelius vesti, bet laaabai norint imanoma. Ypac kai buvo dar mazesne ir nevaiksciojo. Dabar tai jei rengiu kazka namuose geriau paprasau vyro, kad iseitu valandelei pasivaikscioti smile.gif
O va mano drauge - Tupperware demonstruotoja - i visus vakarelius, visus mokymus ir susirinkimus vazineja su dukryte, bet ji super rami mergaite.
O siaip tai reikia tik noro. Ypac jei turi namuose interneta - tai visi keliai atviri, gali elektronini katalogo varianta draugems siuntineti, paprasyti draugiu, kad savo draugems persiustu ir taip tikrai imanoma bent minimalius uzsakymus surinkti.
pela
Aš esu baigusi matematika, tai retkarčiais padedu studentams padaryti namų darbus arba šiaip pakonsultuoju, vyresnių klasių mokinius pamokau tongue.gif tongue.gif
Uždavinius galima spręsti ir nakti, kai leliukai miega tongue.gif tongue.gif
Linda
jo, kai nori tai gali susigalvoti darbo ir uzdarbio. As vertimus kadaise darydavau, bet kad nelabai apsimoka - juodo darbo daug, o uzdarbis mazas. Bet geriau, negu nieko smile.gif
ZBITKA
Abejoju ar gali ka uzdirbti is kosmetikos..nebent uzsakai tukstanciais. Be to man paciai ne karta ziauriai ikyriai yra siule platinti kosmetika
rutelyte
QUOTE(zbitka10 @ 2005 07 21, 13:40)
Abejoju ar gali ka uzdirbti is kosmetikos..nebent uzsakai tukstanciais. Be to man paciai ne karta ziauriai ikyriai yra siule platinti kosmetika
*

Kai man ka nors ikyriai pradeda grust, tada as apskritai nebendrauju su tokiu zmogum, arba parodau, kad man tai nepatinka schmoll.gif .Jei atvirai, tai imanoma uzsidirbt savo kosmetikai, gerai kirpejai ir dar kokiom smulkmenom, o tai jau nemazai, pvz as paduodu kataloga saviem ir per daug negrudu, jei nori uzsisako, jei patinka tai, ka uzsisake, uzsisako dar karta.Siaip ar taip tai darbas nereikalaujantis daug pastangu,o kosmetika juk vistiek perku,tai dabar galiu pigiau ir daugiau visko nusipirk, tai kodel nepasinaudot sita proga. 4u.gif
she
Yra daug darbu namie, kuriuos galima atlikineti dirbant kompiuteriu, tereikia ismokti dirbti konkreciomis programomis pagal atitinkama specializacija ir gaunant uzsakymus atlikti konkrecia uzduoti, o kartais tereikia tureti gera galva ir moket vykdyti aktyvia paieska internete, kontaktuoti su uzsakovais, teikti jiems info, reklamuoti (neturiu omenyje kosmetikos tongue.gif )
Ramsius
Na, aš kad ir turiu darbą, bet dar pavyksta ir namie pauždarbiauti - rašau darbus tinginiams, neturintiems laiko, nesugebantiems tongue.gif Ir taip galima gerai prisidurti prie atlyginimo, o nusiskundimų iš klientų kolkas neturiu blush2.gif ax.gif
suprara
QUOTE(zbitka10 @ 2005 07 21, 12:40)
*

Pakankamai tikrai neuzsidirbsi, o jei nori, kad ir minimuma gauti reikia ne tik pazystamiem siulyti, bet eiti per kirpyklas, grozio salonus ir t.t. Zinau nes pati esu kosmetikos platintoja. O del to siulymo, tai zinok jos siulo ne siaip sau, jos turi nauda nuo kiekvieno prikalbinto platint kosmetika zmogaus gal uztai kai kurios taip energingai ir siulo biggrin.gif .

QUOTE(liince @ 2005 08 08, 12:26)
as irgi turiu darbo namie,pvz.:priaugineju nagus namie.Jeigu kas nori tuo paciu uzsiimti kreipkites;)
*

na idomus pasiulymas, bet tam reikia daug pinigu (pradziai) ir baigti kursus.
Mirjam
QUOTE(she @ 2005 07 23, 17:06)
Yra daug darbu namie, kuriuos galima atlikineti dirbant kompiuteriu, tereikia ismokti dirbti konkreciomis programomis pagal atitinkama specializacija ir gaunant uzsakymus atlikti konkrecia uzduoti, o kartais tereikia tureti gera galva ir moket vykdyti aktyvia paieska internete, kontaktuoti su uzsakovais, teikti jiems info, reklamuoti (neturiu omenyje kosmetikos tongue.gif )
*

O kur tokiu darbu surasti??? ax.gif
Linda
QUOTE(zbitka10 @ 2005 07 21, 10:40)
*

Na, tiksliai nezinau, kiek is AVON galima uzsidirbti, bet zinau tokiu tiesioginio pardavimo kompaniju, kur galima tukstanciais uzsidirbti. Aisku, ir dirbti reikia atitinkamai. Bet man visai patinka, kai uzdarbis priklauso nuo darbo rezultatu, o ne taip, kai buna istaigose fiksuotas darbo uzmokestis - ar stengiesi "is peties", ar durniu volioji - ta pati gauni tongue.gif
Nereida12
QUOTE(Linda @ 2005 08 13, 22:13)
Na, tiksliai nezinau, kiek is AVON galima uzsidirbti, bet zinau tokiu tiesioginio pardavimo kompaniju, kur galima tukstanciais uzsidirbti. Aisku, ir dirbti reikia atitinkamai. Bet man visai patinka, kai uzdarbis priklauso nuo darbo rezultatu, o ne taip, kai buna istaigose fiksuotas darbo uzmokestis - ar stengiesi "is peties", ar durniu volioji - ta pati gauni  tongue.gif
*

Niu, cia teisybe, bet jei gerai moka, tai daug kas mielai ta durniu pavoliotu, ar ne?
As siulau tapti Oriflame konsultantemis. Pati nelabai turiu laiko, tai laisvas grafikas - man ne siaip privalumas. Klientai - pazystami, draugai, buna ir atsitiktiniu, nauju pazinciu, rekomendaciju. Dirbu vos keleta dienu per menesi (keleta valandu smile.gif )To uztenka ne tik kosmetikai, as taupausi kompiuteriui siuo metu thumbup.gif
Svarbiausia - malonus darbas, laisve ir plati galimybiu erdve.
Siulau pabandyti, nes gali laaabai patikti mirksiukas.gif
cendy
Anzdemos pasiulymas man kazkaip nerimtai skamba... nesisivaizduoju ka gali uzirbti is tokios veiklos g.gif

na o liince susidomejau. pati turiu uzsiauginusi akrilinius nagus ir buvau nusprendusi pirkti priemones, pati pildytis, o su laiku ismokti ir kitom pagelbeti tureti grazius nagus blush2.gif . Bet kai vyras suzinojo, kiek tos priemones kainuoja nebeleido pirkti cry.gif . Visa vasara isturejau grazius nagus, o dabar liepe nusiimti, nes per brangiai jie kainuoja cry.gif cry.gif cry.gif . kaip nenoriu!!!!!!!! man jie taip patinka!!!!!!!!
plyta
Ačiū mamukės,už informaciją.kažkaip sėdžiu namie su savo pupsiku ir galvoju kaip čia dar ir pinigėlių užsidirbt neišeinant iš namų tongue.gif labai jau gundo tie jūsų versliukai bet kad nedrasu pradėt.
Linda
QUOTE(plyta @ 2005 10 10, 12:44)
Ačiū mamukės,už informaciją.kažkaip sėdžiu namie su savo pupsiku ir galvoju kaip čia dar ir pinigėlių užsidirbt neišeinant iš namų tongue.gif labai jau gundo tie jūsų versliukai bet kad nedrasu pradėt.
*

O tu sukviesk drauges i vakareli, ateis patyrusi platintoja (pvz. alavijo kompanijoje tai pas mus vadinasi menedzere) ir praves pristatyma. Noresi - pradesi dirbti, nenoresi - nepradesi. Jei ka - rasyk i asmenine arba i rita@rygveda.lt, jei susidomesi mano versliukais, apie alavijo kompanija tai galima paskaityti www.foreverliving.lt . Ir nieko baisaus, kad tu Kaune, o as - Vilniuje, mano menedzere visur vazineja daryti pristatymus.
rutak
Plytuke, nebijok pabandyti pagerinti savo gyvenimą. Nebutinai, kad tik to pinigo gauti, bet ir pabendrauti atsiranda daugiau galimybiu, save labiau pazinti . Kiek as vel atnaujinau draugysciu, pazinciu pradejusi savo versleli smile.gif
Man patiko, kad kai as taip pat kaip ir tu, abejojau, MARY KAY kompanijos merginos labai padejo ir patarimu, ir startini rinkini padejo uzsidirbti. Todel as taip pat naujokems stengiuosi padeti, patirtimi pasidalinti.
Kas abejojate, bet norite g.gif kazka pradeti, tikrai rekomenduoju 4u.gif , bent išbandyti.Jei domina, rasykit el.p. rutakas@takas.lt drinks_cheers.gif
SuperMama
O dar geriausiai būtų darbas ne tik neišeinant iš namų, bet ir neišeinant iš supermamos forumo ribų, ar ne?. biggrin.gif Ką visokios kosmetikos/indų/internetinių parduotuvių platintojai ir daro. cool.gif
Skruzdeliukas
Norint pradeti tokius kosmetikos platinimus reikia tureti nors kazkiek potencialiu klienciu, kurios tikrai galetu nusipirkti panasia produkcija. O kai pazistami studenteliai, sunku kazkam ir isiulyti, tada reikia eiti po butus ir siulyti, o tai jau ne kas, geriau normalu darba susirasti.
Linda
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 10 13, 07:56)
Norint pradeti tokius kosmetikos platinimus reikia tureti nors kazkiek potencialiu klienciu, kurios tikrai galetu nusipirkti panasia produkcija. O kai pazistami studenteliai, sunku kazkam ir isiulyti, tada reikia eiti po butus ir siulyti, o tai jau ne kas, geriau normalu darba susirasti.
*

Nebutinai, juk pazistami studenteliai taip pat turi mamas, tetas, kaimynes kurias galima butu sukviesti i vakareli ir sudominti kosmetika, vitaminais, indais, na, ziurint, kuo prekiausi. O studentelis dziaugsis gaves dovanu uz tai, kad sukviete zmones i vakareli. Daznai is vieno tokio nieko nezadancio zmogaus, kad ir studentelio, galima pakliuti i dideli rata zmoniu.
rutak
Būtent aš ir buvau tas nieko nežadantis studentėlis cry.gif , kuris tapo daug žadančia konsultante thumbup.gif
Himeko
QUOTE(Ramsius @ 2005 07 26, 09:09)
Na, aš kad ir turiu darbą, bet dar pavyksta ir namie pauždarbiauti - rašau darbus tinginiams, neturintiems laiko,  nesugebantiems  tongue.gif Ir taip galima gerai prisidurti prie atlyginimo, o nusiskundimų iš klientų kolkas neturiu blush2.gif  ax.gif
*

Kaip tų tinginių rasti? Kažkada bandžiau universitete kabinti skelbimus, kad braižau brėžinius ir ranka ir autocad, bet niekas netsiliepė, o po to ir skelbimai dingo. Gal konkurentai nukabino?
MyWay
QUOTE(Himeko @ 2005 11 19, 16:39)
Kaip tų tinginių rasti? Kažkada bandžiau universitete kabinti skelbimus, kad braižau brėžinius ir ranka ir autocad, bet niekas netsiliepė, o po to ir skelbimai dingo. Gal konkurentai nukabino?
*

gali sm paieskoti kam kokio darbelio reikia ar pasisiulyk i sitas temas gal speros.lt ar tingiu.lt pasisiulyk. yra tikrai. o kad nuima skelbimus, tai tikriausiai reikia tartis su studentu atstovybe, nes pvz VUKHF reikia tartis drinks_cheers.gif
naminukas
http://apklausos.jums.infopuslapyje siūlomas darbas pildyti anketas. Kadangi anglų kalbą moku silpnai nelabai suprantu kiek tai rimta.Gal kas susidūrėte su šiuo"darbu"? g.gif Ar tai "nepavojinga", nes prašo labai daug info apie save surašyti.. schmoll.gif
Ramsius
QUOTE(Himeko @ 2005 11 19, 16:39)
*

Kad kažkaip jua ir nepamenu tos pradžios g.gif Na, kadangi dirbu universitete, bibliotekoj, kažkas kažkada užklausė, ar pasiūlė...Pagalvojau, sutikau, maniau-pabandysiu....Paskui dar kurį laiką naršiau pio skelbimus tu puslapiukų - mokslai.com, speros ir panašiai...Bet už tų neužsikabinau. O dabar va, keli metai jau praėjo, ir gavosi taip, kad man pačiai darbelio ieškot nebereikia, aš jau juos siūlau kitiems nes pati nebespėju. Tie kam rašiau, rekomenduoja kitiems, tie - dar kitiems...O iš to sprendžiu, kad darbai geri ax.gif blush2.gif
QUOTE(naminukas @ 2005 11 20, 21:39)
http://apklausos.jums.infopuslapyje siūlomas darbas pildyti anketas. Kadangi anglų kalbą moku silpnai nelabai suprantu kiek tai rimta.Gal kas susidūrėte su šiuo"darbu"?  g.gif Ar tai "nepavojinga", nes prašo labai daug info apie save surašyti.. schmoll.gif
*

Jei neklystu, kažkada panašą anketą pildžiau, bet... g.gif g.gif Jokio atsako... blink.gif
Prisikvepinusi
Jeigu kuri turit lb geras rankas,galit megzti,niu ir kažką panašaus...Pvz. mano drauge su leliuku budama uždirbdavo +/- 1000,gaila kad aš tokių gabumu neturiu...

--------------------

Mano mama mezga. Kur cia taip galima uzsidirbti? Labai idomu.... 4u.gif
@asta
QUOTE(Prisikvepinusi @ 2006 03 19, 01:02)
Jeigu kuri turit lb geras rankas,galit megzti,niu ir kažką panašaus...Pvz. mano drauge su leliuku budama uždirbdavo +/- 1000,gaila kad aš tokių gabumu neturiu... 
--------------------

Mano mama mezga. Kur cia taip galima uzsidirbti? Labai idomu....  4u.gif
*

Nu tiksliai kur čia taip galima,jau N-metų užsiiminėju šiuo darbuku,bet 1000lt per mėnesi g.gif labai jau gražiai skamba,nebent megzt dieną naktį,ir tai abejoju,arba už darbą imt 100 lt ir tai mėnesis turi tik 4savaites,darbas daromas plius minus savaitę,tai kaip tą 1000 surunkt? blink.gif
varla
Mano mama visą gyvenimą buvo namų šeimininkė ir dirbdavo tik namuose, augino mus su broliu ir praktiškai už dirbdavo mūsų pragyvenimui, turėjo ir turi auksines rankas - mezga pasakiškai, siuva visus drabužius, kokius tik įsivaizduot galima, ir visa tai padarė savamokslė, niekur to amato nesimokiusi. Su drabužiais niekada neturėjau (ir dabar neturiu, neįsivaizduoju, kaip be jos apsieičiau, nes iš turgaus rengtis nemoku, nepratus ax.gif ) problemų, visada buvau originaliai aprengta net ir tais laikas, kai parduotuvėse nieko gero nerasi. Taip mama sukasi ir iki dabar, kiek jai siūliau eiti dirbti į kokią dizainerio siuvyklą (nes sugebėjimai tikrai neeiliniai, aš pvz. pažįstu kelias kitas siuvėjas, tai jos siuva tik pagal iškarpas, tai to nesiuva, tai kitko nesiuva, nes nemoka tokių iškarpų pasidaryti, tai vėl primataivimai tęsiasi savaitėm, o mama man mandriausias kelnes pasiūdavo per 2,5 val. thumbup.gif ), taigi kad truputį pabūtų ir tarp kitų žmonių, bet ji šito nenori, nes visą gyvenimą pripratusi pati sau būt šeiminike.Tėvas taipogi visą gyvenimą dirba pats, be jokių viršininkų, sukasi su statybomis, dabar, kai dauguma statybininkų užsienyje plytas dėlioja, mūsiškiams čia tiesiog rojus thumbup.gif .
Vat ir man tai persidavė, jau nuo 6 klasės ieškodavau, kur kokią chalturkę padaryt. Po studijų dirbti teko, tačiau malonumo jokio, kai ant tavęs užsiputojes direktorius isterikas išsilieja. Tai vat jau 9 metai kaip turiu savo mini - versliuką, dirbu neišeidama iš namų, o idėja buvo - tiesiog vieno studijų metu daryto kursinio darbo pritaikymas plačia prasme - pagalba kitiems studentams. Pinigų kiekis priklauso nuo mano įdėto darbo - kiek sudominsiu savo skelbimu žmonių, atsakydama į jų užklausimus emailu, tiek paskui ir parduosiu savo gaminamos prekės. Minusas - mūsų būstas - ir ofisas, ir sandėlys; ilgai vakaroju prie kompo, nes tada ir visi internautai sėdi. Pliusas - kai geri orai - daug laiko praleidžiu atviram ore, nes dirbu su vaistiniais augalai, užsidirbu savo išlaidoms, nieko nereikia prašyt iš vyro thumbup.gif .
Manau, kad kiekviena galit pagalvot, ką mokat ir ką galėtumėt kitam padaryt ar kitą išmokint ir tiesiog galima sugalvoti labai gerų idėjų. Tuo labiau, kai namie yra internetas, tai bendravimas su kitais žmonėm žymiai lengvesnis.
Studijų metu ko aš tiknedariau - savo mokslą 100 proc. finansavau rašydama kitiems referatus, kursinius, visokias kitokias užduotis atlikdama už kitus, tai davė labai daug patirties pačiai. Bet jau tiesiog tokia esu, galima sakyt, kad darboholikė, bet gal tai geriau, negu būt tingine...
Jeigu kas gyvenat kaime, kur daug natūralios gamtos, galit man parašyt į AŽ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Palergonija @ 2006 03 22, 10:36)
Nu tiksliai kur čia taip galima,jau N-metų užsiiminėju šiuo darbuku,bet 1000lt per mėnesi  g.gif  labai jau gražiai skamba,nebent megzt dieną naktį,ir tai abejoju,arba už darbą imt 100 lt ir tai mėnesis turi tik 4savaites,darbas daromas plius minus savaitę,tai kaip tą 1000 surunkt? blink.gif
*

Galiu iš mamos varpinės papasakot pagrįsdama jos pavyzdžiu:
dabar labai madingi tokie virbalais megzti labai platūs šalikai kaip voratinkliai, mezgami iš plonytės lengvutės moheros.
Tokio šaliko numezgimas kainuoja virš 100 Lt, prabangioje parduotuvėje už tokį mokėtumėt iki 350,00 Lt, todėl madingos poniutės verčiau mezgasi privačiai. Numegzti trunka vos pora dienų, jeigu neužsiimti kitokia veikla. Gaunasi į diena po 50 Lt, sėdi sau ant sofkutės prieš teliką, žiūri serialus ir mezgi thumbup.gif
Štai ir susidaro pajamos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2005 12 09, 10:36)
Kad kažkaip jua ir nepamenu tos pradžios g.gif Na, kadangi dirbu universitete, bibliotekoj,  kažkas kažkada užklausė, ar pasiūlė...Pagalvojau, sutikau, maniau-pabandysiu....Paskui dar kurį laiką naršiau pio skelbimus tu puslapiukų - mokslai.com, speros ir panašiai...Bet už tų neužsikabinau. O dabar va, keli metai jau praėjo, ir gavosi taip, kad man pačiai darbelio ieškot nebereikia, aš jau juos siūlau kitiems nes pati nebespėju. Tie kam rašiau, rekomenduoja kitiems, tie - dar kitiems...O iš to sprendžiu, kad darbai geri ax.gif  blush2.gif
*

Vat vat, ir man taip buvo thumbup.gif
@asta
QUOTE(varla @ 2006 04 17, 12:29)

Papildyta:
Galiu iš mamos varpinės papasakot pagrįsdama jos pavyzdžiu:
dabar labai madingi tokie virbalais megzti labai platūs šalikai kaip voratinkliai, mezgami iš plonytės lengvutės moheros.
Tokio šaliko numezgimas kainuoja virš 100 Lt, prabangioje parduotuvėje už tokį mokėtumėt iki 350,00 Lt, todėl madingos poniutės verčiau mezgasi privačiai. Numegzti trunka vos pora dienų, jeigu neužsiimti kitokia veikla. Gaunasi į diena po 50 Lt, sėdi sau ant sofkutės prieš teliką, žiūri serialus ir mezgi  thumbup.gif 
Štai ir susidaro pajamos thumbup.gif

Aha,bet kur rast tokių žmonių,kurie už šaliką mokėtų 100 lt? g.gif ,žinau prestižinėse parduotuvėse kainos kosminės,bet kai mezgi namuose ir kai už darbą,kurį savaitę ar daugiau darei sulenkus nugarą paprašai 50-60 lt (tai moteriškas megztukas) pasako ačiū,per brangu...tad savaime gaunas,kad reikia
mažiau "prašyt"nes pinigėlių tai reikia... blush2.gif
tik iš šono pažiūrėjus tai paprastai,lenvai ir greit uždirbami pinigai,o kai pagalvoji...reikia būt geram psichologui,kad sugebėtum įtikt kiekvienos klientės norui cool.gif

dar pavyzdys,pasiguodė viena mezgėja-paprašė viena moteris,kad numegztų dabar madingą šaliką,neperplatų,bet kad galėtų pasipuošt,taigi kai darbas buvo padarytas,mezgėja paprašė viso labo 30lt,nes tiesą sakant tai standartinė šaliko kaina,tarp paprastų užsakovų,ne tų kurie gali nusipirkt prestižinėj parduotuvėj,o toji moteris liko nepatenkinta-cituoju"numezgė šitokį ilgą,iš vieno matkelio ir dar 30 lt paprašė,kiek kartų aš jį apsivyniot turiu...persikirpau ir pasidariau du.."
tai ko vertas šiais laikais madingas rankų darbas g.gif

varla
QUOTE(Palergonija @ 2006 04 27, 22:36)
dar pavyzdys,pasiguodė viena mezgėja-paprašė viena moteris,kad numegztų dabar madingą šaliką,neperplatų,bet kad galėtų pasipuošt,taigi kai darbas buvo padarytas,mezgėja paprašė viso labo 30lt,nes tiesą sakant tai standartinė šaliko kaina,tarp paprastų užsakovų,ne tų kurie gali nusipirkt prestižinėj parduotuvėj,o toji moteris liko nepatenkinta-cituoju"numezgė šitokį ilgą,iš vieno matkelio ir dar 30 lt paprašė,kiek kartų aš  jį apsivyniot turiu...persikirpau ir pasidariau du.."
tai ko vertas šiais laikais madingas rankų darbas  g.gif
*

Nu blink.gif čia tai jau elementarus nesusišnekėjimas blink.gif tarp kliento ir mezgėjos, visada reikia dėl kainos susitarti prieš atliekant darbą, o ką jau kalbėt apie patį modelį, jeigu klientė paprašė tiesiog šaliko, tai ta ir numezgė tiesiog šaliką, čia jau klientės problema, kad nepaaiškino, ko būtent norėjo, taip kad gaila mezgėjos, nesupratau tik, ar ji tai sužinojo iš pačios klientės, kad nepatiko darbas ar ne g.gif

QUOTE(Palergonija @ 2006 04 27, 22:36)
Aha,bet kur rast tokių žmonių,kurie už šaliką mokėtų 100 lt?  g.gif ,žinau prestižinėse parduotuvėse kainos kosminės,bet kai mezgi namuose ir kai už darbą,kurį savaitę ar daugiau darei sulenkus nugarą paprašai 50-60 lt (tai moteriškas megztukas) pasako ačiū,per brangu...tad savaime gaunas,kad reikia
mažiau "prašyt"nes pinigėlių tai reikia... blush2.gif
tik iš šono pažiūrėjus tai paprastai,lenvai ir greit uždirbami pinigai,o kai pagalvoji...reikia būt geram psichologui,kad sugebėtum įtikt kiekvienos klientės norui  cool.gif
*

Nematau prasmės tokioms, kurioms už rankų darbo megztinį mokėt 50 Lt yra per brangu, iš viso eit pas mezgėją, tegul pačios mezgasi, supras, kaip paprasta arba tegu skuduryne pasieško, jeigu nemoka įvertinti rankų darbo. O dėl tokių, kurios gali mokėt - tai turbūt mano mamai tiesiog sekasi, nes vienai, kitai numezgė, tos savo draugėm, pažįstamom - va ir klientūra thumbup.gif . Su viena net vaikščiojo po kažkokią ten brangią parduotuvę, kad tiksliai nužiūrėtų modelį smile.gif .
tavi
Mano supratimu mezgeja paprase tikrai nedaug, o klijiente tai graiciausiaim is tokiu, kurias as vadinu lape su vynuogem.Nori daug, bet negali sau leisti, tai puola aiskinti, kad preke bloga ar dar ka sugalvoja biggrin.gif
@asta
Na va,pagyvinau temą ax.gif

dėl to mezgėjos ir užsakovės nesusikalbėjimo...nežinau detalių kaip ten buvo,bet žinot,miesstas mažas,o dar vienam rajone gyvena...teisingai sakaoma,jei draugui gerai sekas verslas,tai jį būtina sužlugdyt...

Dėl mezgamų šalių žinau,kaina,kartu su siūlais tokia,jei atmestume siūlų kainą,ji liktų apie 50 lt už darbą,ne taip baisiai,kai pagalvoji,kad šalis apie 2 metrų ilgio ir beveik metro pločio g.gif
šiaip pati mačiau Kaune,Vilniaus gatvėj numegztą šalį,už kurį prašė 225 lt,toks pat Kauno urmo bazėje kainuoja 80-120,priklausomai nuo siūlų,pas mūsų mezgėją,forumietę-90,pasirinkimo laisvė didelė smile.gif

Nematau prasmės tokioms, kurioms už rankų darbo megztinį mokėt 50 Lt yra per brangu, iš viso eit pas mezgėją, tegul pačios mezgasi,

kai pinigėlių labai labai reikia,džiaugies kad ir 50 gauni mirksiukas.gif tos moterys kurios negali sau leist tokios prabangos,kaip megztis rūbus privačiai,net negalvoja apie tai,arba nesiderėdamos sumoka,kiek paprašai,o kurios sau gali tai leist ir ne vieną kart į mėnesį....derasi net dėl lito-tai asmeninė patiris 4u.gif
vertejas
na, jeigu grižti prie temos blush2.gif tai geriausias ir realiausias namudinis darbas - turbut, vertimai (kas sugeba), maketavimas (kas sugeba) arba kitas darbas prie kompo. taip pat savarankiška prekyba biržoje akcijomis arba valiutomis (bet tai jau labaaai rizikingas dalikas g.gif ), lengvesnis variantas - žaidymas bukmekeriu kontorose, sporto statymai, bet irgi daug rizikos...
komba
Sveikutes, as cia internete kai ka radau.www.matrixhits.com Gal kuri yra bandziusi taip uzdirbti pinigeliu?kaip sekesi? uzmeciau as cia aki bet kazkaip dar nelabai viska supratusi esu. 4u.gif
Gabimik
Sveikos, ir as truputi uzdarbiauju megzdama ir siudama drabuzius.
Bet tokiu dideliu sumu negaunu.
Gal pas mane klientai ne tokie turtingi ar ka? biggrin.gif
wilike
Aš ir kažkada rašydavau darbus studentams, buavo ir bemiegių naktų kartais, bet pinigėlio užsidirbdavau.Dabar rigi taip daryčiau, bet piriausia gyvenu nedideliame miestelyje, kur literatūros mažokai, antra nuvažiuoti į Kauna su vaikeliu ir tasytis po bibliotekas nėra kaip.Auklės nesadyčiau, nes tada neapsimokėtų ir rašyt doh.gif
Na tai va , kol kas galvoja dar jokia nauja mintis negimė. Moku siūti, bet neturiu siuvimo mašinos, kol kas reiktų galvot kaip jai užsidirbt. O tada gal pajudėtų darbai į priekį.
Nereida12
O su manim dirba bent dvi zavios mamos, kai laiko turi - ir pinigeliu uzdirbam ir pabendraujam... thumbup.gif visos galetu taip bigsmile.gif
varla
QUOTE(Nereida12 @ 2006 12 07, 18:29)
O su manim dirba bent dvi zavios mamos, kai laiko turi - ir pinigeliu uzdirbam ir pabendraujam...  thumbup.gif visos galetu taip  bigsmile.gif
*

O ką dirbate jeigu ne paslaptis? ax.gif
Deisi
QUOTE(varla @ 2006 12 07, 18:31)
O ką dirbate jeigu ne paslaptis?  ax.gif
*

aga, ir man įdomu. aš ir mezgu virbalais, ir siuvinėju, ir neriu, ir bandau su kosmetika, bet krachas, nes gyvenu šioje vietoje tik 1,5 metų, nieko nepažįstu ir aplink dauguma - lenkai...ką man daryti? beje, kažkada ir studentams darbus rašiau, nes buvau studentė su vaikeliu. ale dabar tai neįsivaizduoju verysad.gif
inga-uk
moku megzti ir nerti, bet nezinau kur reiktu parduoti, o juk nestovesi turguj g.gif
Renacita
Sveikos barbes devyndarbes 4u.gif
mielai ir as uzsidirbciau pinigeliu. Va, neseniai parasiau viena teises kursini, tai dabar lauskiu ziniu. Rasineti tai as megstu, bet va su mezgimai ir siuvimais tai man nelabai schmoll.gif Tik va beda, kad nelabai pasitikiu savimi: o kaip bus, jei inoringam destytojui imsiu ir neitiksiu su savo parasytu kursiniu. Nors pagalvojus, jei jau savus mokslus pabaigiau, tai kazka sugebu blush2.gif Bet vis tiek gali neatspeti kokio destytojo minciu, tai labai smarkiai ir viesai reklamuotis ruputi lyg ir prisibijau.
mamyte03
Na ziurint kokie igudziai dirbant kompiuteriu. Siaip jei su kokia grafika draugauji, kazkiek eng kalbos ziniu turi, tai galima bandyti pasimokyti tinklapiu grafikos kurimo. Siuo metu daznai tokiu zmoniu "freelanceriai" (laisvai samdomi) iesko. As pati namuose dirbu puslapiu programuotoja, tai irgi samdau viena mamyte puslapio dizainui sukurti. Tokie zmones visad ima pigiau nei patyre web dizaineriai, o daznai nelabai kokybe skiriasi.
lolanta
QUOTE(JaHarta @ 2007 01 27, 21:23)
Galėtum versti medicininius tekstus pvz smile.gif Jeigu aišku moki kokią kalbą smile.gif Esu susidūrus su vertimų pasauliu ir galiu pasakyti, kad gerų vertėjų trūksta ir kad jiems neblogai mokama  4u.gif
*

Na ne versti tai negalėčiau, nes nemoku labai gerai kalbos kad išversčiau, o kad su žodinu kaip kažkuri mama rašė kad galima betka išversti, tai nemanau.
Zitlali
Uoj.. Tuoj kaip priporinsiu smile.gif Būnant namie galima : siūti rūbus pagal užsakymą, patalynę,užtiesalus ir visus kitus atlikti siuvimo darbelius(dabar siaubingai reikalingi siuvėjai šunų žieminiams rūbeliams, rimtai wink.gif paklausa auga ); piešti (atvirukai, sveikinimai (bet aišku turi būti originalūs ir nenuvalkioti, jei sugebi ); taip pat daryti papuošalus; prižiūrėti vaikus(jei leidžia galimybė); užsiimti vertimu; gaminti ,,liubiliejinius" tortukus (pažystu vieną moterėlę, puikiai verčiasi ); mokytis ir vėliau žinias panaudoti, kad ir mokytis programuoti wink.gif (žiauriai trūksta gerų specialistų) ir t.t. tongue.gif Jei reiks dar pasisakysiu
Monada
QUOTE(JaHarta @ 2007 01 27, 20:23)
Galėtum versti medicininius tekstus pvz smile.gif Jeigu aišku moki kokią kalbą smile.gif Esu susidūrus su vertimų pasauliu ir galiu pasakyti, kad gerų vertėjų trūksta ir kad jiems neblogai mokama  4u.gif
*

Labai noreciau vertejaut (baigiau anglu filologija). Bet kazin ar imanoma ka nors suorganizuot jei as ne Lietuvoj. Versti noreciau del igudiu, o ne del pinigu ax.gif Juolab, kad baigus studijas dirbau vertimo biure ir mokykloje.
faustluk
o as ir dirbu namuose. home-office variantas. Super! Iregistravau turizmo imone, bet vezioju uzsieniecius po LT, LV, EST. To ir norejau. Klientai- virtualus, telefoniniai, vasara tik vazineju ir kompiuka paskui tampau. Irgi ofisas lagamine tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.