Jau 34 sav. kaip aš nėščia ir jau turbūt antras mėnuo kaip man visur karšta, o naktį tai išvis šlapia būnu. Ar kitoms irgi taip būdavo? Pirmą nėštumą kažkaip nepastebėjau tokių pokyčių.
as prakaituoju irgi nakti, o siaip anksčiau pastoviai šalta būdavo, o dabar atvirkščiai.
Kad dviesia silciau ir as tai pastebejau
Gal tam turi itakos ir daugiau ar maziau priaugtas kuno svoris,taip pat ir organizmas Mane kankina prakaitavimas atsikeliu daznai slapia nemalonu
o mums 26 sav, o prakaituoju jau kokias 3 sav..
Man irgi tas pats buvo prakaituodavau siaubingai ir po gimdymo dar vis prakaituodavau
sveikos mergyos mane tas prakaitavimas tai varo is proto vyrui nakti salta su atidartu balkonu megot o as verdu :oh :oh :oh
O man prakaitavimas pagimdzius visa menesi kankino, ypac nakti, slapia atsikeldavau
Mane tai pat kankina prakaitas,diena pazastu beto kvapas aitresnis nei anksciau,o jei susijaudinu tai isviso slapia visa bunu...nors visas higienos ceremonijas atlieku.Vakarais kojos ir delnai prakaituoja....
O vyra mieganti irgi prakaitas ismusa, visa patalyne slapia....
Sveikos
Aha,man ir tas pats...
Aš irgi daugiau prakaituodavau į nėštumo pabaigą ir tik pagimdžiusi, gal apie porą mėnesių bendrai sudėjus, bet paskui vėl viskas stojo į savas vėžes
pazystama beda, mane irgi kankina karscio bangos
pvz per velykas, sedejom lauke, as degiau is karscio i visi kiti salo sako mums tai salta, o is kur tu tokia karsta o tai kai mieste kazkur is lauko iveini i silta patlpa, prakaitas tik ispila, o isejus vejas perpucia ir del to negaliu slogos atsikratyti niekaip
o as jau bijojau kad cia kazkas negerai kad nakti visa slapia nuo prakaito bunu. Maniau cia su sloga susije ar panasiai. O cia pasirodo nestumo ypatumas
pirma nestuma nieko,jokiu prakaitavimu,na bet sita jau nuo 15 sav prakaituoju
Oj saubas, kaip as prakaituoju
|