Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šeškinė: Papartis (2 dalis)
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Lialius
Papartis, lopšelis-darželis
Čiobiškio g. 17, LT-07187 Vilnius
Direktorė Marija Galiamovienė

tęsiam toliau...
senesnė tema
goya
GARA,
nepergyvenk, ir Pelėdžiukuose ir Žvirbliukuose panaši situacija. Sėdi prie stalo ir nieka nesirodo, nesisveikina, info jei nori tai tik per dideles pastangas gali gauti, kartais neišsivėdina patalpų, tenka pastabas duoti, juk vaikai jau nebemaži ir gali rūbinės 5min. pasėdėti kol išsivėdins. Bet, man kaip mama labiausia pikta kad jos vaikšto su batais, su kurias ateina iš lauko, tai kur švara, juk mūsų vaikai su tapkutėm laksto. Vienu žodžiu man verysad.gif ...........
Lialius
QUOTE(goya @ 2008 10 20, 11:32)
GARA,
nepergyvenk, ir Pelėdžiukuose ir Žvirbliukuose panaši situacija. Sėdi prie stalo ir nieka nesirodo, nesisveikina, info jei nori tai tik per dideles pastangas gali gauti, kartais neišsivėdina patalpų, tenka pastabas duoti, juk vaikai jau nebemaži ir gali rūbinės 5min. pasėdėti kol išsivėdins. Bet, man kaip mama labiausia pikta kad jos vaikšto su batais, su kurias ateina iš lauko, tai kur švara, juk mūsų vaikai su tapkutėm laksto. Vienu žodžiu man  verysad.gif ...........
*

na "Zuikučių" auklėtojoms neturiu jokių priekaištų, viskas tiesiog šaunu thumbup.gif Visada pateikia informaciją, pasisveikina, švaru ir gražu thumbup.gif thumbup.gif
Muskari
Gandriukų auklėtojoms ir aš jokių priekaištų neturiu. Puikios thumbup.gif
Lota77
Žvirbliuku ir Pelėdžiukų grupėse dirba tikrai puikios ir kūrybingos auklėtojos, o visa kita su kokiais auklėtoja vaikšto batais ir tt. tai man atrodo yra smulkmenos. smile.gif
goya
QUOTE(Lota77 @ 2008 10 20, 16:24)
Žvirbliuku ir Pelėdžiukų grupėse dirba tikrai puikios ir kūrybingos auklėtojos, o visa  kita su kokiais auklėtoja vaikšto batais ir tt. tai man atrodo yra smulkmenos.  smile.gif
*

Kokia čia smulkmena, juk namuose nevaikštote su batais kai iš lauko pareinate g.gif
ingušonkas
QUOTE(goya @ 2008 10 20, 11:32)
GARA,
nepergyvenk, ir Pelėdžiukuose ir Žvirbliukuose panaši situacija. Sėdi prie stalo ir nieka nesirodo, nesisveikina, info jei nori tai tik per dideles pastangas gali gauti, kartais neišsivėdina patalpų, tenka pastabas duoti, juk vaikai jau nebemaži ir gali rūbinės 5min. pasėdėti kol išsivėdins. Bet, man kaip mama labiausia pikta kad jos vaikšto su batais, su kurias ateina iš lauko, tai kur švara, juk mūsų vaikai su tapkutėm laksto. Vienu žodžiu man  verysad.gif ...........
*

QUOTE(goya @ 2008 10 21, 08:01)
Kokia čia smulkmena, juk namuose nevaikštote su batais kai iš lauko pareinate  g.gif
*

blink.gif blink.gif mamos - ar tik neperdedat?
Pernai lankem Zirbliuku grupe - neturejau ne vieno priekaisto. Ir tikrai nemaciau nei kad aukletoja nei kad aukletojos padejeja vaiksciotu su batais blink.gif Gal galit tada jau ir varda pasakyt?
Rosato
Laba diena 4u.gif
"Gandriukų" grupės kolektyvas thumbup.gif , smagu, nes draugaujam, bendraujam nuo lopšelio gr. laikų mirksiukas.gif
Lialius
labai norėčiau padėkoti visam personalui, kuris susijęs su tuo, kad mūsų grupėje vaikai gavo naujų žaisliukų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vaikai vakar jautėsi kaip karaliai... visą vakarą namuose dalinosi įspūdžiais wub.gif
gielux
QUOTE(Lialius @ 2008 10 16, 15:16)

Man ne tą nuorodą atidaro g.gif Čia pirmas dublis

QUOTE(goya @ 2008 10 20, 12:32)

*

Niu nežinau, pernai maniškė Žvirbliukus lankė, tai auklėtoja fantastiška, ir sveikindavosi ir apie viską pašnekėdavom. Jokių problemų nebuvo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ingušonkas @ 2008 10 21, 13:32)
blink.gif  blink.gif  mamos - ar tik neperdedat?
Pernai lankem Zirbliuku grupe - neturejau ne vieno priekaisto.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai buvau patenkinta tiek šeimininke, tiek auklėtoja
laural
O Aitvareliu aukletojos ir labai nuostabios thumbup.gif Gali ir pasisneketi, pasiklausti, priziurimi visi vaikuciai, vienu zodziu thumbup.gif Jokiu priekaistu biggrin.gif
Wunderbar
Pati lankiau šį darželį nuo 2 metukų, mano mama ten dirba, žvirbliukų grupėj.Ir man ten dirbti mėnesiuką teko. Praeitą vasarą dirbau Smalsučių grupėje su Irute, labai faina ji man, ir vaikai ją labai myli.
Tik kas nelabai man patinka kad yra neseniai dirbti pradėjusių merginų,tai kas pusvalandį rūkyt bėga...
goya
QUOTE(Wunderbar @ 2008 11 24, 21:01)

Tik kas nelabai man patinka kad yra neseniai dirbti pradėjusių merginų,tai kas pusvalandį rūkyt bėga...
*

Kažkaip ir man keista, ko ten visos lekia į rūsį......... Kyla tik viena mintis..........
Rosato
Laba diena,
ar jau ruošiatės kalėdoms darželyje?
Įdomu sužinoti ką tėveliai organizuoja? mirksiukas.gif
felix666
Wunderbar,o pati neatsimeni kaip uz kampo rukei? visi darbuotojai darzelio mate... tongue.gif
Merlana
ar gi ne juokinga ir ne rimta, o seimas kuriat... neberandat visai apie ka pasneket, su vaikais sedetumet namie, o ne pletkus laidytumet cia, koks kieno reikalas kas ruko, o kas ne, gali aukletoja ir nosi krapstyt ir dar velniai zino ka, o nuo to jei blogiau niekam nebus, tada koks jusu reikalas? jei gu kas nepatinka nueikit ir pasakykit aukletojom o ne lieuzvaukit, pacios paiurekit kaikurios kaip savo vaikus priziurit ir pamastykit, o ne smerkit pedagogus- ateikit bent viena vadybininke ar dar kokia padirbkit bent pora dienu va tada ir snekekit, geriau dazniau aciu pasakykit ar gera zodi. Jei aukletojos nepatinka samdykit aukles, va paziures vaika pagal jusu uzgaidas- pedagoges ne tarnaites, kad cia iki tokio lygio snekos plaukiotu. sedit kaikurios su mazais vaikais namuose o vyresniuosius kaip sunelius i darzeli...... Kokios cia visos drasios lotuliukas.gif i akis nueikit ir pasakykit
Arteja kaledos apie jas snekekit kaip vaikus nustebinsit, kuo aprenksit, o ne LIEZUVAUKIT... thumbup.gif
Nemoralizuoju ne vienos, tik siulau- apsidairykit aplink save o tada matykit kitus, nei vienos ir izeisti nenorejau, bet apgailetina is kaikuriu puses tokias kalbas laidyti
vaidilutė
QUOTE(Merlana @ 2008 11 26, 23:26)
ar gi ne juokinga ir ne rimta, o seimas kuriat... neberandat visai apie ka pasneket, su vaikais sedetumet namie, o ne pletkus laidytumet cia, koks kieno reikalas kas ruko, o kas ne, gali aukletoja ir nosi krapstyt ir dar velniai zino ka, o nuo to jei blogiau niekam nebus, tada koks jusu reikalas? jei gu kas nepatinka nueikit ir pasakykit aukletojom o ne lieuzvaukit, pacios paiurekit kaikurios kaip savo vaikus priziurit ir pamastykit, o ne smerkit pedagogus- ateikit bent viena vadybininke ar dar kokia padirbkit bent  pora dienu va tada ir snekekit, geriau dazniau aciu pasakykit ar gera zodi. Jei aukletojos nepatinka samdykit aukles, va paziures vaika pagal jusu uzgaidas- pedagoges ne tarnaites, kad cia iki tokio lygio snekos plaukiotu.  sedit kaikurios su mazais vaikais namuose o vyresniuosius kaip sunelius i darzeli...... Kokios cia visos drasios lotuliukas.gif  i akis nueikit ir pasakykit
Arteja kaledos apie jas snekekit kaip vaikus nustebinsit, kuo aprenksit, o ne LIEZUVAUKIT...  thumbup.gif
Nemoralizuoju ne vienos, tik siulau- apsidairykit aplink save o tada matykit kitus, nei vienos ir izeisti nenorejau, bet apgailetina is kaikuriu puses tokias kalbas laidyti
*

na as nuo replikos nesusilaikysiu schmoll.gif jei jau taip blogai dirbti vaiku darzelyje tai KOKIO VELNIO PASIRINKOT TA PROFESIJA!!!!!!! g.gif kiekviena mama nori kad jos vaikui (nesvarbu kuriam) butu darzelije gera ir jauku unsure.gif ar mes labai jau daug reikalaujam????? g.gif
goya
Aš nieko prieš rūkymą, nors pati schmoll.gif , kiekvienas žmogus renkasi pats. Tiesiog lagai keistai atrodo kai atvedus vaikus į darželį arba atėjus pasiimti, visos lekia į tą rūsį.Klausimas ko gi ten?
Na, sakykit Gerb.SM, ar tai normalu. doh.gif
O čia yra forumas ir diskutuojam, reiškiam savo nuomonę, nėra čia nieko blogo......
Bet, gal pakalbėkim apie geresnius dalykus, pvz.: artėjančias šventes thumbup.gif
Rosato
Oho kokios diskusijos bigsmile.gif
Mūsų grupės tėveliai nutarė nesamdyti Kalėdų senelio, o juo pabus vienas iš tėvelių. Nutarėm taip bus originaliau ir smagiau mūsų mažyliams, o dovanėles pirksim visiems vienodas, taip nebus konkurencijos ir pavydo biggrin.gif
O ką organizuojat kiti? mirksiukas.gif
Merlana
o kokias dovaneles pirksit? smile.gif labai grazi ideja, ir tikrai man atrodo kad kai vienodos dovaneles vaikai maziau konkuruos tarpusavy biggrin.gif Pas mus tai dar niekas neaisku kas kuo bus ir ka vaidins, bet dovaneles tai pirks kas sau ir atnes wink.gif
Rosato
QUOTE(Merlana @ 2008 11 27, 20:35)
o kokias dovaneles pirksit?  smile.gif  labai grazi ideja, ir tikrai man atrodo kad kai vienodos dovaneles vaikai maziau konkuruos tarpusavy biggrin.gif Pas mus tai dar niekas neaisku kas kuo bus ir ka vaidins, bet dovaneles tai pirks kas sau ir atnes wink.gif
*

Kiek žinau viena mama buvo savaitgalį parodoje ir išrinko kažkokius žaidimus.
Didelis AČIŪ mamai, kuri tuo rūpinasi. smile.gif
O jūs darykite susirinkimą, taip susirenka bent jau dauguma tėvų ir taip nutarti yra lengviau, nes ir auklėtojoms reikia dovanos nuo Kalėdų senelio mirksiukas.gif

gara

Vaiką vedame ne dėl to, kad norime juo atsikratyti, o dėl to, kad jis išmoktų būti kolektyve, apsiprastų su vaikais, išmoktų bendrauti.
vaidilutė
QUOTE(egluze:) @ 2008 11 27, 15:32)
Oho kokios diskusijos  bigsmile.gif
Mūsų grupės tėveliai  nutarė nesamdyti Kalėdų senelio, o juo pabus vienas iš tėvelių. Nutarėm taip bus originaliau ir smagiau mūsų mažyliams, o dovanėles pirksim visiems vienodas, taip nebus konkurencijos ir pavydo  biggrin.gif
O ką organizuojat kiti?  mirksiukas.gif
*

egluze o kurioje grupeje jau taip viskas nuspresta ax.gif
Muskari
QUOTE(vaidilutė @ 2008 12 03, 10:44)
*

gandriukų mirksiukas.gif
dar ryt kaip tik ir susirinkimas dėl kalėdinės šventės. viską iki galo sudėliosim cool.gif
gielux
QUOTE(Merlana @ 2008 11 26, 21:26)
sedit kaikurios su mazais vaikais namuose o vyresniuosius kaip sunelius i darzeli......
*

blink.gif na čia ir išvedžiojimas doh.gif persiprašau ir aš nesusilaikysiu, bet niekada darželio šunide nelaikiau ir nelaikysiu..ir jums nepatariu.
Ten yra nuostabios auklėtojos wub.gif . Baltu pavydu pavydžiu gandriukams blush2.gif Gaila mažė nepateks į tą grupę. Mano vyresnelei didžiausia bausmė būdavo, jei sakydavau, kad neisi į darželį, kai į gandriukus ėjom.
Rosato
QUOTE(vaidilutė @ 2008 12 03, 11:44)
*

"Gandriukų"

QUOTE(Mama Agnė @ 2008 12 03, 12:44)
gandriukų  mirksiukas.gif
dar ryt kaip tik ir susirinkimas dėl kalėdinės šventės. viską iki galo sudėliosim  cool.gif
*

Jo, susirinkimas, jei tėtis laiku gįrš iš darbo, pasistegsiu sudalyvauti. smile.gif

QUOTE(gielux @ 2008 12 03, 23:57)
Ten yra nuostabios auklėtojos wub.gif . Baltu pavydu pavydžiu gandriukams  blush2.gif Gaila mažė nepateks į tą grupę. Mano vyresnelei didžiausia bausmė būdavo, jei sakydavau, kad neisi į darželį, kai į gandriukus ėjom.
*

Dabar "Gandriukuose" kitos auklėtojos. Tėvai kovojom ir išsikovojom kad iš lopšelio gr. kartu su vaikais ateitų ir auklėtojos su šeimininke. thumbup.gif
Patikėkit, tai nebuvo lengva doh.gif doh.gif doh.gif
simone
Sveikos mamytes, sakykite ar pas jus darzelyje pakeisti langai ir jei taip gal zinot kieno lesomis tai buvo padaryta, pas mus darzelyje, beje tiap pat seskineje, baisi problema del langu,grupese labai salta, ir niekas panasu, kad artimiausiu laiku nezada nieko gero.
gielux
QUOTE(egluze:) @ 2008 12 04, 11:51)
"Gandriukų"
Jo, susirinkimas, jei tėtis laiku gįrš iš darbo, pasistegsiu sudalyvauti.  smile.gif
Dabar "Gandriukuose" kitos auklėtojos. Tėvai kovojom ir išsikovojom kad iš lopšelio gr. kartu su vaikais ateitų ir auklėtojos su šeimininke.  thumbup.gif
Patikėkit, tai nebuvo lengva  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Ne Aldona ir Ramutė dabar gandriukuose??? g.gif
Muskari
QUOTE(simone @ 2008 12 04, 13:58)
Sveikos mamytes, sakykite ar pas jus darzelyje pakeisti langai ir jei taip gal zinot kieno lesomis tai buvo padaryta, pas mus darzelyje, beje tiap pat seskineje, baisi problema del langu,grupese labai salta, ir niekas panasu, kad artimiausiu laiku nezada nieko gero.
*

ne, langai nepakeisti. bet užkamšyti. vaikams ten nešalta.

QUOTE(gielux @ 2008 12 04, 19:28)
Ne Aldona ir Ramutė dabar gandriukuose??? g.gif
*

aha, gandriukuose cool.gif
gielux
QUOTE(egluze:) @ 2008 12 04, 11:51)
"Gandriukų"
Jo, susirinkimas, jei tėtis laiku gįrš iš darbo, pasistegsiu sudalyvauti.  smile.gif
Dabar "Gandriukuose" kitos auklėtojos. Tėvai kovojom ir išsikovojom kad iš lopšelio gr. kartu su vaikais ateitų ir auklėtojos su šeimininke.  thumbup.gif
Patikėkit, tai nebuvo lengva  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Tai, kodėl kitos ax.gif tos pačios. Tai jos kai nuėjo į lopšį, sakė, kad pasiims lopšio vaikus ir keliaus su jais iki daržo, taip sakant užsiaugins iki paruošiamos gr. biggrin.gif
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 12 04, 23:28)
ne, langai nepakeisti. bet užkamšyti. vaikams ten nešalta.
aha, gandriukuose  cool.gif
*

Dėl langų drinks_cheers.gif visai šilta grupėse. Nežinau, gal kiek šalčiau būdavo, tose, kur nuo gatvės pusės kraštinės g.gif bet čia seniau, dabar nežinau.
ingušonkas
Sveikutes 4u.gif
Noriu padekoti Nykstuku aukletojoms uz grazia Zibintu svente 4u.gif
Rosato
QUOTE(gielux @ 2008 12 05, 10:23)
Tai, kodėl kitos  ax.gif tos pačios. Tai jos kai nuėjo į lopšį, sakė, kad pasiims lopšio vaikus ir keliaus su jais iki daržo, taip sakant užsiaugins iki paruošiamos gr.  biggrin.gif

Ilga istorija...........
kai atėjo mūsų vaikučiams laikas palikti lopšelio gr. jie turėjo eiti į "Nykštukus", o pažadai auklėtojoms "užsiauginti" vaikučius išgaravo. doh.gif Pagal vedėją jos turėjo likti vėl lopšelio gr. nes "nykštukų" auklėtojos įsikabinę nenorėjo niekur iš ten eiti, o mes, tėvai, norėjom to kolektyvo kuris "užsiaugino" mūsų pyplius. smile.gif
Bet tėvų pastangomis, bereikšmiais susirinkimais, kažkaip nuo rugsėjo atsidūrėm "Gandriukuose". bigsmile.gif
Dėkinga esu tėvams kurie palaikė ir nenuleido rankų siekdami tik gero savo vaikas ir auklėtojoms AČIŪ kurios kupinos rįžto. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
erixona
QUOTE(Merlana @ 2008 11 26, 21:26)
ar gi ne juokinga ir ne rimta, o seimas kuriat... neberandat visai apie ka pasneket, su vaikais sedetumet namie, o ne pletkus laidytumet cia, koks kieno reikalas kas ruko, o kas ne, gali aukletoja ir nosi krapstyt ir dar velniai zino ka, o nuo to jei blogiau niekam nebus, tada koks jusu reikalas? jei gu kas nepatinka nueikit ir pasakykit aukletojom o ne lieuzvaukit, pacios paiurekit kaikurios kaip savo vaikus priziurit ir pamastykit, o ne smerkit pedagogus- ateikit bent viena vadybininke ar dar kokia padirbkit bent  pora dienu va tada ir snekekit, geriau dazniau aciu pasakykit ar gera zodi. Jei aukletojos nepatinka samdykit aukles, va paziures vaika pagal jusu uzgaidas- pedagoges ne tarnaites, kad cia iki tokio lygio snekos plaukiotu.  sedit kaikurios su mazais vaikais namuose o vyresniuosius kaip sunelius i darzeli...... Kokios cia visos drasios lotuliukas.gif  i akis nueikit ir pasakykit
Arteja kaledos apie jas snekekit kaip vaikus nustebinsit, kuo aprenksit, o ne LIEZUVAUKIT...  thumbup.gif
*

Ponia Merlana, vat kai pati turėsite 2 vaikelius, tada galėsite apie tai ir šnekėti, o šiuo metu siūlau geriau patylėti, o ne įžeidinėti mus ir auginančias 2 ir daugiau vaikelių .
Pykčio, blogio, grubumo ir įžeidinėjimo ir taip jau daug pasaulyje.
Visada gerbiau ir gerbsiu darželio aukletojas ir jų darbą, nes tikrai ne kiekvienas žmogus galėtų ir sugebėtų dirbti šį atsakingą darbą.
O jums artėjančių švenčių proga norėčiau palinkėti daugiau tolerancijos, pakantumo ir geranoriškumo kitų išsakytai nuomonei.
Merlana
Tolerencijos ir pakantumo ir viso kito as siulyciau palinketi toms kurios aptarineja su kokiais aukletoja batais vaiksto, eina i rusi ar neina, pasisveikina ar nepasisveikina o ne man.Kritika as priimu, gal ir per grubiai pasakiau, bet nesigailiu, pries keleta metu dirbau si darba- patikekit pasiulyciau jums bent savaite pabuti, tada oj kaip palaikytumet mane thumbup.gif tad su sventem visas ir nebebukit tokios piktos, neaptarinekit aukletoju asmeniniu reikalu mirksiukas.gif
erixona
QUOTE(Merlana @ 2008 12 15, 20:09)
Tolerencijos ir pakantumo ir viso kito as siulyciau palinketi toms kurios aptarineja su kokiais aukletoja batais vaiksto, eina i rusi ar neina, pasisveikina ar nepasisveikina o ne man.Kritika as priimu, gal ir per grubiai pasakiau, bet nesigailiu, pries keleta metu dirbau si darba- patikekit pasiulyciau jums bent savaite  pabuti, tada oj kaip palaikytumet mane thumbup.gif  tad su sventem visas ir nebebukit tokios piktos, neaptarinekit aukletoju asmeniniu reikalu mirksiukas.gif
*

Sveika kritika dar niekam nepakenkė ir nereikia čia taip "jautriai" reaguoti į kai kuriuos mamų pastebėjimus. Kiekvienas savo valia pasirenkam mokslus ir studijų kryptį, taip pat ir darbą, ir prievartos čia jokios nėra.
Kiekviena iš mūsų turim darbus ir tikrai niekas mūsų negiria ir ačiū kiekvieną dieną nesako už atliktą darbą, o vat kritikos tai būna nemažai.
Todėl gal geriau "Karti teisybė, nei saldus melas"
Tuom viskas ir pasakyta.
Linksmų švenčių. 4u.gif
vaidilutė
QUOTE(erixona @ 2008 12 16, 18:20)
Sveika kritika dar niekam nepakenkė ir nereikia čia taip "jautriai" reaguoti į kai kuriuos mamų pastebėjimus. Kiekvienas savo valia pasirenkam mokslus ir studijų kryptį, taip pat ir darbą, ir prievartos čia jokios nėra.
Kiekviena iš mūsų turim darbus ir tikrai niekas mūsų negiria ir ačiū kiekvieną dieną nesako už atliktą darbą, o vat kritikos tai būna nemažai.
Todėl gal geriau "Karti teisybė, nei saldus melas"
Tuom viskas ir pasakyta.
Linksmų švenčių. 4u.gif
*

drinks_cheers.gif clap_1.gif thumb_yello.gif
Merlana
doh.gif doh.gif Ta karcia teisybe galima ir i akis pasakyti, nebent baisi geda ir neteisybe sakoma, kad jus aptarinetumet kulturingai tai as labai ir neimciau i galva tik kai jau vos ne pavardem pradedat mineti.... sorry...apkalbinejimas doh.gif
Rosato
Ačiū darželio kolektyvui už gražią Advento šventę!!! 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Lialius
QUOTE(egluze:) @ 2008 12 18, 09:16)
Ačiū darželio kolektyvui už gražią Advento šventę!!! 4u.gif  thumbup.gif  4u.gif
*

prisijungiu prie padėkos wub.gif AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
erixona
QUOTE(Merlana @ 2008 12 17, 21:09)
doh.gif  doh.gif Ta karcia teisybe galima ir i akis pasakyti, nebent baisi geda ir neteisybe sakoma, kad jus aptarinetumet kulturingai tai as labai ir neimciau i galva tik kai jau vos ne pavardem pradedat mineti.... sorry...apkalbinejimas doh.gif
*

Manau šita tema išsemta, kas norėjo pasisakė ir užtenka vėl iš naujo ir vėl apie tą patį tongue.gif

Ačiū "Gandriukų"auklėtojoms ir Kalėdų seneliui už nuostabią šventę mūsų mažyliams ir mums patiems, viskas buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rosato
QUOTE(erixona @ 2008 12 19, 14:19)
Manau šita tema išsemta, kas norėjo pasisakė ir užtenka vėl iš naujo ir vėl apie tą patį tongue.gif

Ačiū "Gandriukų"auklėtojoms ir Kalėdų seneliui už nuostabią šventę mūsų mažyliams ir mums patiems, viskas buvo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

1. drinks_cheers.gif
2. thumbup.gif šventė buvo nuostabi, Kalėdų senelis !!! wub.gif
Muskari
Tikrai labai labai ačiū auklėtojoms ir puikiam Kalėdų Seneliui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
NinaUG
Anksčiau buvo Valdorfo gr., o dabar dar yra? Gal kas lankot? Rudenį teks leisti dvi merginas į darželį, norėčiau abi į vieną grupę leisti, vienai bus du, kitai keturi, tai nežinau ar pavyktų. Ką manot?
erixona
QUOTE(NinaUG @ 2009 01 07, 15:16)
Anksčiau buvo Valdorfo gr., o dabar dar yra? Gal kas lankot? Rudenį teks leisti dvi merginas į darželį, norėčiau abi į vieną grupę leisti, vienai bus du, kitai keturi, tai nežinau ar pavyktų. Ką manot?
*

Sveika,

Manau, kad daugiausia tikslios informacijos gautum pati paskambinus darželį, telefonas nurodytas pirmajame puslapyje.
Bet man atrodo, kad tos grupės dabar nėra g.gif
gielux
QUOTE(NinaUG @ 2009 01 07, 15:16)
*

Dabar nebėr schmoll.gif Mes lankėm mišrią grupę, buvo thumbup.gif Tik kiek šnekėjau su pavaduotoja, atsisakė jie tokios grupės, nes nelabai vyresniem vaikam nelabai gerai.
NinaUG
QUOTE(gielux @ 2009 01 12, 20:35)
Dabar nebėr  schmoll.gif Mes lankėm mišrią grupę, buvo  thumbup.gif Tik kiek šnekėjau su pavaduotoja, atsisakė jie tokios grupės, nes nelabai vyresniem vaikam nelabai gerai.
*

kai vaikam gerai, tai suaugusieji kazkodel nusprendzia, kad negerai g.gif verysad.gif
Lota77
Misrios grupes turi savo pliusu ir savo minusu as tai matau daugiau minusu
gielux
QUOTE(NinaUG @ 2009 01 13, 15:07)
kai vaikam gerai, tai suaugusieji kazkodel nusprendzia, kad negerai g.gif  verysad.gif
*

Na kadangi maniškė buvo viena iš mažiausių, todėl buvo labai gerai blush2.gif ir valgyt išmoko ir rengtis. Ją vyresnės mergaitės labi šefavo, bet va vyresniem vaikam nuodobu tokioj grupėj doh.gif Plius labai didelė kaita vaikų. Matydavau vyresnės mergaitės susidraugauja, o po vasaros, vienos lieka,o kitos perkeliamos pagal metus į priešmokyklinę.
QUOTE(Lota77 @ 2009 01 13, 22:04)
Misrios grupes turi savo pliusu ir savo minusu as tai matau daugiau minusu
*

drinks_cheers.gif Mažiukam, tai labai gerai tokioj grupėj, o vat vyresniem vaikam schmoll.gif
Rosato
QUOTE(gielux @ 2009 01 20, 21:31)
Na kadangi maniškė buvo viena iš mažiausių, todėl buvo labai gerai  blush2.gif ir valgyt išmoko ir rengtis. Ją vyresnės mergaitės labi šefavo, bet va vyresniem vaikam nuodobu tokioj grupėj doh.gif Plius labai didelė kaita vaikų. Matydavau vyresnės mergaitės susidraugauja, o po vasaros, vienos lieka,o kitos perkeliamos pagal metus į priešmokyklinę.

drinks_cheers.gif Mažiukam, tai labai gerai tokioj grupėj, o vat vyresniem vaikam  schmoll.gif
*

Jūs visiškai teisi. drinks_cheers.gif
Savi pliusai kol vaikas mažesnis vyresnių tarpe, savi minusai kai didesnis ir yra mažesnių pypliukų. smile.gif
Mano panelė lankė mišria grupę, mažylė dabar savo bendraamžių grupėje ir su tais pačiais vaikasi nuo lopšelio gr..
Manau kai nėra kaitos ir yra bendraamžių ratas - geriau thumbup.gif .
Merlana
QUOTE(egluze:) @ 2009 01 21, 16:18)
Jūs visiškai teisi.  drinks_cheers.gif
Savi pliusai kol vaikas mažesnis vyresnių tarpe, savi minusai kai didesnis ir yra mažesnių pypliukų. smile.gif
Mano panelė lankė mišria grupę, mažylė dabar savo bendraamžių grupėje  ir su tais pačiais vaikasi nuo lopšelio gr..
Manau kai nėra kaitos ir yra bendraamžių ratas  -  geriau  thumbup.gif .
*

Mano puseseres mergaite lanko misria grupe, tai sake kad jai aukletoja paaiskino kad vaiko ugdymas nenukencia per daug, aukletoja kiekvienam parenka pagal ju amziu uzduoteles ir veikla thumbup.gif , o beto tiek maziausi tiek viresni savarankiskesni be to mergaite eina kartu su vyresniu broliu, tad lengviau issiskiria su tevais smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.