Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šeškinė: Papartis (2 dalis)
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
ievulioskinas
Sveiki, mes lankom Pelėdžiukus, bei Drugelius...ar yra dar lankančių? smile.gif
traske
kiek teko stebeti,esu nusivylusi sio darzelio aukletoju poziuriu i vaikucius jei vaikutis letesnis ar nedrasus, tai ir paliekamas uz nugaros, nejaugi sunku paiimti vaika uz rankos ir ivesti i vaiku buri, padeti jam integruotis
gielux
QUOTE(traske @ 2010 12 22, 11:33)
kiek teko stebeti,esu nusivylusi sio darzelio aukletoju poziuriu i vaikucius jei vaikutis letesnis ar nedrasus, tai ir paliekamas uz nugaros, nejaugi sunku paiimti vaika uz rankos ir ivesti i vaiku buri, padeti jam integruotis
*

blink.gif geras pareiškimas
Ir kiek auklėtojų stebėjot, kad taip nusprendėt? Didžiausia nesąmonė rašyt "šio darželio auklėtojų", nes mano patirtis visai kitokia. Mano mergytės nebuvo iš "šustrūjų", bet kiek susidūriau su auklėtojom, visos tuo požiūriu buvo šaunios. Ir paglobodavo mano mergytes thumbup.gif . Mes buvom Varpelių (dabar nežinau kas auklėtojos, mūsiškė nebedirba), Gandriukų (Aldona), po to paruošiamosios nuostabios auklėtojos, Boružėlių (buvo Jūratė), Zuikių dabar, vėl fantastiškos auklėtojos Joana ir Janina wub.gif
Lialius
QUOTE(gielux @ 2010 12 29, 17:17)
vėl fantastiškos auklėtojos Joana ir Janina  wub.gif
*

pritariame wub.gif wub.gif wub.gif
Muskari
Tikrai negaliu kalbėt už visas auklėtojas, nes nesu su jom susidūrusi, bet tikrai labai džiaugiamės ir mylim savo auklėtojas Aldoną ir Virginiją.
Negražu svaidytis tokiais kaltinimais. Jei turit nuoskaudą, atvirai sakykit, kas su jūsų vaikučiais elgiasi nederamai, o ne kalbėkit apie visas darželio auklėtojas.
Laurita-78
Sveikos, jau si rugseji isleisiu ir as savo mazes i darzeli, labai neramu kaip joms ten seksis pritapti, kokios aukletojos teks 4u.gif gal kuri mamyte dar savo atzalele planuoja i lopselinuku grupe leist?
Dalyja
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 01 31, 16:13)
Sveikos, jau si rugseji isleisiu ir as savo mazes i darzeli, labai neramu kaip joms ten seksis pritapti, kokios aukletojos  teks  4u.gif gal kuri mamyte dar savo atzalele planuoja i lopselinuku grupe leist?
*

Sveikos,
mes ir planuojam leist nuo rugsejo į darželį mirksiukas.gif O jums jau patvirtino vietą darželyje?
Laurita-78
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 31, 17:33)
Sveikos,
mes ir planuojam leist nuo rugsejo į darželį  mirksiukas.gif O jums jau patvirtino vietą darželyje?
*

kaip ir zadejo, uz poros savaiciu eisiu pasitikslint, o jums?
Di Volari
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 01 31, 16:13)
Sveikos, jau si rugseji isleisiu ir as savo mazes i darzeli, labai neramu kaip joms ten seksis pritapti, kokios aukletojos  teks  4u.gif gal kuri mamyte dar savo atzalele planuoja i lopselinuku grupe leist?
*

MAno mergytes nuo 2010 m rudens eina i si darzeli. Viena i darzeli, kita i lopseli. Labai puikiai abi priprato, mazyle net lengviau. Nepergyvenkit, pradzioj tik sunkiau, o poto viskas ok thumbup.gif
Dalyja
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 01 31, 18:37)
kaip ir zadejo, uz poros savaiciu eisiu pasitikslint, o jums?
*

Na ir mums tas pats mirksiukas.gif reiks eit patvirtint, jog tikrai eisim.
Laurita-78
QUOTE(Di Volari @ 2011 01 31, 21:44)
MAno mergytes nuo 2010 m rudens eina i si darzeli. Viena i darzeli, kita i lopseli. Labai puikiai abi priprato, mazyle net lengviau. Nepergyvenkit, pradzioj tik sunkiau, o poto viskas ok  thumbup.gif
*

natikiuosi, kad greit pripras ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 31, 23:50)
Na ir mums tas pats mirksiukas.gif reiks eit patvirtint, jog tikrai eisim.
*

ax.gif na ziuresim ka cia mums pasakys. Kpki menesi jusu pupa gimusi?
Dalyja
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 02 01, 13:16)
ax.gif  na ziuresim ka cia mums pasakys. Kpki menesi jusu pupa gimusi?
*

Mūsų mirksiukas.gif pupa gimusi rugsėjo mėnesį mirksiukas.gif
Laurita-78
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 01, 14:48)
Mūsų  mirksiukas.gif pupa gimusi rugsėjo mėnesį mirksiukas.gif
*

aiskumelis mirksiukas.gif tai rugseji, kai pradesit darzeli lankyt kaip tik 2-ji bus
Dalyja
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 02 01, 14:17)
aiskumelis  mirksiukas.gif  tai rugseji, kai pradesit darzeli lankyt  kaip tik 2-ji bus
*

Tai jau taip. Reiks kažkaip vaikui adaptuotis doh.gif
O taviškė jau prašosi ant puoduko? Kažin tikrai nepriims jei nesiprašys? g.gif
Laurita-78
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 01, 15:24)
Tai jau taip. Reiks kažkaip vaikui adaptuotis  doh.gif
O taviškė jau prašosi ant puoduko? Kažin tikrai nepriims jei nesiprašys?  g.gif
*

mano dvi bigsmile.gif nesipraso, bet manau, kad priims jei ir nesiprasys, bet dar daug laiko-ismoksim mirksiukas.gif
Dalyja
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 02 01, 15:26)
mano dvi  bigsmile.gif  nesipraso, bet  manau, kad priims  jei ir nesiprasys, bet dar daug laiko-ismoksim  mirksiukas.gif
*

Geras, net nepastebėjau, jog dvi princeses turi mirksiukas.gif
Gile1975
Gal yra zinanciu ar Boruzeles jau savo grupeje?
Di Volari
QUOTE(Gile1975 @ 2011 02 27, 17:14)
Gal yra zinanciu ar Boruzeles jau savo grupeje?
*

Taip, jau savo. Ir siandien jau buvo labai daug vaiku, beveik visa grupe smile.gif
superas26
Sveikos, gal galite pasidalinti įspūdžiais, patirtimi, gerais ar blogais patyrimais apie darželį "Papartis". Kaip tik kitą savaitę turėtume eiti registruotis į jį, norisi atsiliepimų iš tų mamų, kurių vaikai lanko šį darželį. Ačiū smile.gif
Di Volari
QUOTE(superas26 @ 2011 03 16, 18:37)
Sveikos, gal galite pasidalinti įspūdžiais, patirtimi, gerais ar blogais patyrimais apie darželį "Papartis". Kaip tik kitą savaitę turėtume eiti registruotis į jį, norisi atsiliepimų iš tų mamų, kurių vaikai lanko šį darželį. Ačiū smile.gif
*

As asmeniskai labai dziaugiuosi, kad mano mergytes eina butent i si darzeli: mielos ir rupestingos aukletojos, gera tvarka, o svarbiausiai vaikuciai patenkinti 4u.gif
Zinau ir daugiau mamu, kurios dziaugiasi, kad ju vaikai lanko si darzeli. smile.gif
Aisku, dar nuo grupes bei aukletoju priklauso. rolleyes.gif
superas26
Ačiū smile.gif Smagu girdėti smile.gif Suprantama, kad daug kas nuo grupės ir auklėtojos priklauso,bet čia visur tas pats. Svarbu, kad visumoje sąlygos būtų geros, kad vaikui ten būtų malonu eiti (nors pradžia turbūt bet kokiam daržely būna sunki) smile.gif
varniukas
Sveikutes mamytes, smile.gif

mes planuojame nuo rudens lankyti si darzeli 4u.gif
Gal kas taip pat pradesite nuo 4u.gif rudens lankyti? Gal zinote, kokios grupes bus kuriamos, kokios aukletojos?... ax.gif
ingušonkas
QUOTE(varniukas @ 2011 05 17, 13:39)
Sveikutes mamytes, smile.gif

mes planuojame nuo rudens lankyti si darzeli  4u.gif
Gal kas taip pat pradesite nuo  4u.gif rudens lankyti? Gal zinote, kokios grupes bus kuriamos, kokios aukletojos?...  ax.gif
*

musu pacios mylimiausios aukletojos Aldona ir Virginija eis pas lopselinukus 4u.gif
Laurita-78
Sveikutes, mano mergaites irgi nuo rugsejo keliaus i darzeli, i lopselinuku grupe ax.gif
traske
tik geriausi atsiliepimai, ypac patinka ukiska darzelio vedeja thumbup.gif
Bombonciuke
Sveikutes, mano dukryte irgi prades nuo rugsejo wub.gif Buvom vakar pas vedeja patvirtinimui. Ji buvo isvykus, tad kol laukem maniske viska issniukstinejo, susipazino su seimininkute, kazkuria aukletoja ir sekretore. Labiausiai istrigo tai, kad seimininkute ir aukletoja buvusios virtuveje vis kalbino maniske, kad uzeitu i vidu apsidairyt, leido ir puodus pabarskint, dziuvesiu dave lotuliukas.gif Taip pat maniske atsisedus prie auklytes gere savo arbata is gertuves ir vis taikesi i jos kavos puoduka... abi graziai bendravo smile.gif Vnz, vaikui demesys buvo 100%. Net nenorejo iseit thumbup.gif lotuliukas.gif Taip pat ir pas sekretore darinejo visas is eiles spinteles, taikesi nugvelbt koki popiergali biggrin.gif Sekretore nepriestaravo, sypsojosi, kalbino... vnz, pirmas ispudis apie personala superinis thumbup.gif
jauna mamytė
Aš savo vaikinuką labai norėčiau nuo kito rugsėjo perkelti į Papartį, nes dabar lankom kitą daržiuką, o kai sueis 3 metukai bandysim leisti čia. Šią savaitę eisiu su valdžia šnekėti apie tokią galimybę, tikiuosi priims 4u.gif
Egluzhė
Sveikos, mamos,

norėjau pasiteirauti dėl keturmečių vaikų grupių.
Ar būtų dar laisvų vietų kurioje nors grupėje?
Keičiu darbo vietą ir mums visai arti būtų darželis "Papartis".
Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją 4u.gif
Glasha
Sveikos mamytes! Siandien uzsirasem i priesmokykline..Labai patiko direktore! Gal dar yra cia priesmokyklinuku? Pradesim lankyti jau nuo rugsejo...Sekmes visiems! thumbup.gif
Dalyja
QUOTE(Glasha @ 2011 08 19, 18:14)
Sveikos mamytes! Siandien uzsirasem i priesmokykline..Labai patiko direktore! Gal dar yra cia priesmokyklinuku? Pradesim lankyti jau nuo rugsejo...Sekmes visiems! thumbup.gif
*

Greičiausiai teko bendraut su pavaduotoja ugdymui, nes direktorė šiuo metu atostogauja mirksiukas.gif
Pavaduotoja tikrai fainas žmogus 4u.gif
Glasha
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 20, 17:27)
Greičiausiai teko bendraut su pavaduotoja ugdymui, nes direktorė šiuo metu atostogauja  mirksiukas.gif
Pavaduotoja tikrai fainas žmogus  4u.gif
*

Galbut, bet paliko gera ispudi, o kad ir aukletojos tokios butu!:DDD
Laurita-78
QUOTE(Glasha @ 2011 08 20, 19:50)
Galbut, bet paliko gera ispudi, o kad ir aukletojos tokios butu!:DDD
*

Varpeliu grupeje tokios ir yra wink.gif
Bombonciuke
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 08 27, 07:25)
Varpeliu grupeje tokios ir yra wink.gif
*

Pritariu thumbup.gif Tiek auklytes, tiek seimininkute wub.gif
liro
Pritariu tiek Bombonciuke tiek Lauritai - 78. Nes viena grupe lankom! blush2.gif Pasiseke tiek musu vaikuciams, tiek mums - teveliams! ax.gif thumbup.gif
Strazdas
Labas rytas,

mano pūpa turėtų gimti už poros savaičių wub.gif . Prisiklausiusi pažįstamų, giminių ir pan. dėjonių ir rekomendacijų, kad šiais laikais rasti vaikui vietą lopšelyje yra neįmanoma doh.gif , pati puoliau į paniką ir pradėjau gylintis į šį reikalą ax.gif . Pagal gyvenamąją vietą mums priklausytų lankyti "Papartį". Pagal savivaldybės informaciją, 2012-2014 metams vietų jau nebėra, o eilėje laukia 174 vaikai. Iš čia ir mano klausimas: gal kam neseniai teko teikti prašymą dėl vaiko įregistravimo į "Paparčio" lopšelines grupes? Kokio amžiaus buvo Jūsų vaikeliai, kai juos registravote? Nuo kokio amžiaus planuojate leisti vaikučius į lopšelį? Domina bet kokia informacija...
Be abejo, kai gims pūpa (tikiuosi, kad viskas mums bus gerai), pati kreipsiuos į "papartį" ir suprantu, kad rūpinuosi per anksti, bet aplinkinių spaudimas tuo klausimu veda į neviltį doh.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.