Papartis, lopšelis-darželis
Čiobiškio g. 17, LT-07187 Vilnius
Direktorė Marija Galiamovienė
tęsiam toliau...
senesnė tema
Papartis, lopšelis-darželis
Čiobiškio g. 17, LT-07187 Vilnius Direktorė Marija Galiamovienė tęsiam toliau... senesnė tema
GARA,
nepergyvenk, ir Pelėdžiukuose ir Žvirbliukuose panaši situacija. Sėdi prie stalo ir nieka nesirodo, nesisveikina, info jei nori tai tik per dideles pastangas gali gauti, kartais neišsivėdina patalpų, tenka pastabas duoti, juk vaikai jau nebemaži ir gali rūbinės 5min. pasėdėti kol išsivėdins. Bet, man kaip mama labiausia pikta kad jos vaikšto su batais, su kurias ateina iš lauko, tai kur švara, juk mūsų vaikai su tapkutėm laksto. Vienu žodžiu man QUOTE(goya @ 2008 10 20, 11:32) GARA, nepergyvenk, ir Pelėdžiukuose ir Žvirbliukuose panaši situacija. Sėdi prie stalo ir nieka nesirodo, nesisveikina, info jei nori tai tik per dideles pastangas gali gauti, kartais neišsivėdina patalpų, tenka pastabas duoti, juk vaikai jau nebemaži ir gali rūbinės 5min. pasėdėti kol išsivėdins. Bet, man kaip mama labiausia pikta kad jos vaikšto su batais, su kurias ateina iš lauko, tai kur švara, juk mūsų vaikai su tapkutėm laksto. Vienu žodžiu man na "Zuikučių" auklėtojoms neturiu jokių priekaištų, viskas tiesiog šaunu
Gandriukų auklėtojoms ir aš jokių priekaištų neturiu. Puikios
Žvirbliuku ir Pelėdžiukų grupėse dirba tikrai puikios ir kūrybingos auklėtojos, o visa kita su kokiais auklėtoja vaikšto batais ir tt. tai man atrodo yra smulkmenos.
QUOTE(goya @ 2008 10 20, 11:32) GARA, nepergyvenk, ir Pelėdžiukuose ir Žvirbliukuose panaši situacija. Sėdi prie stalo ir nieka nesirodo, nesisveikina, info jei nori tai tik per dideles pastangas gali gauti, kartais neišsivėdina patalpų, tenka pastabas duoti, juk vaikai jau nebemaži ir gali rūbinės 5min. pasėdėti kol išsivėdins. Bet, man kaip mama labiausia pikta kad jos vaikšto su batais, su kurias ateina iš lauko, tai kur švara, juk mūsų vaikai su tapkutėm laksto. Vienu žodžiu man QUOTE(goya @ 2008 10 21, 08:01) Pernai lankem Zirbliuku grupe - neturejau ne vieno priekaisto. Ir tikrai nemaciau nei kad aukletoja nei kad aukletojos padejeja vaiksciotu su batais
Laba diena
"Gandriukų" grupės kolektyvas
labai norėčiau padėkoti visam personalui, kuris susijęs su tuo, kad mūsų grupėje vaikai gavo naujų žaisliukų
QUOTE(Lialius @ 2008 10 16, 15:16) Man ne tą nuorodą atidaro QUOTE(goya @ 2008 10 20, 12:32) nepergyvenk, ir Pelėdžiukuose ir Žvirbliukuose panaši situacija. Sėdi prie stalo ir nieka nesirodo, nesisveikina, info jei nori tai tik per dideles pastangas gali gauti, kartais neišsivėdina patalpų, tenka pastabas duoti, juk vaikai jau nebemaži ir gali rūbinės 5min. pasėdėti kol išsivėdins. Bet, man kaip mama labiausia pikta kad jos vaikšto su batais, su kurias ateina iš lauko, tai kur švara, juk mūsų vaikai su tapkutėm laksto. Vienu žodžiu man Niu nežinau, pernai maniškė Žvirbliukus lankė, tai auklėtoja fantastiška, ir sveikindavosi ir apie viską pašnekėdavom. Jokių problemų nebuvo Papildyta: QUOTE(ingušonkas @ 2008 10 21, 13:32)
O Aitvareliu aukletojos ir labai nuostabios
Pati lankiau šį darželį nuo 2 metukų, mano mama ten dirba, žvirbliukų grupėj.Ir man ten dirbti mėnesiuką teko. Praeitą vasarą dirbau Smalsučių grupėje su Irute, labai faina ji man, ir vaikai ją labai myli.
Tik kas nelabai man patinka kad yra neseniai dirbti pradėjusių merginų,tai kas pusvalandį rūkyt bėga...
Laba diena,
ar jau ruošiatės kalėdoms darželyje? Įdomu sužinoti ką tėveliai organizuoja?
Wunderbar,o pati neatsimeni kaip uz kampo rukei? visi darbuotojai darzelio mate...
ar gi ne juokinga ir ne rimta, o seimas kuriat... neberandat visai apie ka pasneket, su vaikais sedetumet namie, o ne pletkus laidytumet cia, koks kieno reikalas kas ruko, o kas ne, gali aukletoja ir nosi krapstyt ir dar velniai zino ka, o nuo to jei blogiau niekam nebus, tada koks jusu reikalas? jei gu kas nepatinka nueikit ir pasakykit aukletojom o ne lieuzvaukit, pacios paiurekit kaikurios kaip savo vaikus priziurit ir pamastykit, o ne smerkit pedagogus- ateikit bent viena vadybininke ar dar kokia padirbkit bent pora dienu va tada ir snekekit, geriau dazniau aciu pasakykit ar gera zodi. Jei aukletojos nepatinka samdykit aukles, va paziures vaika pagal jusu uzgaidas- pedagoges ne tarnaites, kad cia iki tokio lygio snekos plaukiotu. sedit kaikurios su mazais vaikais namuose o vyresniuosius kaip sunelius i darzeli...... Kokios cia visos drasios
Arteja kaledos apie jas snekekit kaip vaikus nustebinsit, kuo aprenksit, o ne LIEZUVAUKIT... Nemoralizuoju ne vienos, tik siulau- apsidairykit aplink save o tada matykit kitus, nei vienos ir izeisti nenorejau, bet apgailetina is kaikuriu puses tokias kalbas laidyti QUOTE(Merlana @ 2008 11 26, 23:26) ar gi ne juokinga ir ne rimta, o seimas kuriat... neberandat visai apie ka pasneket, su vaikais sedetumet namie, o ne pletkus laidytumet cia, koks kieno reikalas kas ruko, o kas ne, gali aukletoja ir nosi krapstyt ir dar velniai zino ka, o nuo to jei blogiau niekam nebus, tada koks jusu reikalas? jei gu kas nepatinka nueikit ir pasakykit aukletojom o ne lieuzvaukit, pacios paiurekit kaikurios kaip savo vaikus priziurit ir pamastykit, o ne smerkit pedagogus- ateikit bent viena vadybininke ar dar kokia padirbkit bent pora dienu va tada ir snekekit, geriau dazniau aciu pasakykit ar gera zodi. Jei aukletojos nepatinka samdykit aukles, va paziures vaika pagal jusu uzgaidas- pedagoges ne tarnaites, kad cia iki tokio lygio snekos plaukiotu. sedit kaikurios su mazais vaikais namuose o vyresniuosius kaip sunelius i darzeli...... Kokios cia visos drasios Arteja kaledos apie jas snekekit kaip vaikus nustebinsit, kuo aprenksit, o ne LIEZUVAUKIT... Nemoralizuoju ne vienos, tik siulau- apsidairykit aplink save o tada matykit kitus, nei vienos ir izeisti nenorejau, bet apgailetina is kaikuriu puses tokias kalbas laidyti na as nuo replikos nesusilaikysiu
Aš nieko prieš rūkymą, nors pati
Na, sakykit Gerb.SM, ar tai normalu. O čia yra forumas ir diskutuojam, reiškiam savo nuomonę, nėra čia nieko blogo...... Bet, gal pakalbėkim apie geresnius dalykus, pvz.: artėjančias šventes
Oho kokios diskusijos
Mūsų grupės tėveliai nutarė nesamdyti Kalėdų senelio, o juo pabus vienas iš tėvelių. Nutarėm taip bus originaliau ir smagiau mūsų mažyliams, o dovanėles pirksim visiems vienodas, taip nebus konkurencijos ir pavydo O ką organizuojat kiti?
o kokias dovaneles pirksit?
QUOTE(Merlana @ 2008 11 27, 20:35) o kokias dovaneles pirksit? Kiek žinau viena mama buvo savaitgalį parodoje ir išrinko kažkokius žaidimus. Didelis AČIŪ mamai, kuri tuo rūpinasi. O jūs darykite susirinkimą, taip susirenka bent jau dauguma tėvų ir taip nutarti yra lengviau, nes ir auklėtojoms reikia dovanos nuo Kalėdų senelio Vaiką vedame ne dėl to, kad norime juo atsikratyti, o dėl to, kad jis išmoktų būti kolektyve, apsiprastų su vaikais, išmoktų bendrauti. QUOTE(egluze:) @ 2008 11 27, 15:32) Oho kokios diskusijos Mūsų grupės tėveliai nutarė nesamdyti Kalėdų senelio, o juo pabus vienas iš tėvelių. Nutarėm taip bus originaliau ir smagiau mūsų mažyliams, o dovanėles pirksim visiems vienodas, taip nebus konkurencijos ir pavydo O ką organizuojat kiti? egluze o kurioje grupeje jau taip viskas nuspresta QUOTE(Merlana @ 2008 11 26, 21:26) Ten yra nuostabios auklėtojos QUOTE(vaidilutė @ 2008 12 03, 11:44) "Gandriukų" QUOTE(Mama Agnė @ 2008 12 03, 12:44) Jo, susirinkimas, jei tėtis laiku gįrš iš darbo, pasistegsiu sudalyvauti. QUOTE(gielux @ 2008 12 03, 23:57) Ten yra nuostabios auklėtojos Dabar "Gandriukuose" kitos auklėtojos. Tėvai kovojom ir išsikovojom kad iš lopšelio gr. kartu su vaikais ateitų ir auklėtojos su šeimininke. Patikėkit, tai nebuvo lengva
Sveikos mamytes, sakykite ar pas jus darzelyje pakeisti langai ir jei taip gal zinot kieno lesomis tai buvo padaryta, pas mus darzelyje, beje tiap pat seskineje, baisi problema del langu,grupese labai salta, ir niekas panasu, kad artimiausiu laiku nezada nieko gero.
QUOTE(egluze:) @ 2008 12 04, 11:51) "Gandriukų" Jo, susirinkimas, jei tėtis laiku gįrš iš darbo, pasistegsiu sudalyvauti. Dabar "Gandriukuose" kitos auklėtojos. Tėvai kovojom ir išsikovojom kad iš lopšelio gr. kartu su vaikais ateitų ir auklėtojos su šeimininke. Patikėkit, tai nebuvo lengva Ne Aldona ir Ramutė dabar gandriukuose??? QUOTE(simone @ 2008 12 04, 13:58) Sveikos mamytes, sakykite ar pas jus darzelyje pakeisti langai ir jei taip gal zinot kieno lesomis tai buvo padaryta, pas mus darzelyje, beje tiap pat seskineje, baisi problema del langu,grupese labai salta, ir niekas panasu, kad artimiausiu laiku nezada nieko gero. ne, langai nepakeisti. bet užkamšyti. vaikams ten nešalta. QUOTE(gielux @ 2008 12 04, 19:28) aha, gandriukuose QUOTE(egluze:) @ 2008 12 04, 11:51) "Gandriukų" Jo, susirinkimas, jei tėtis laiku gįrš iš darbo, pasistegsiu sudalyvauti. Dabar "Gandriukuose" kitos auklėtojos. Tėvai kovojom ir išsikovojom kad iš lopšelio gr. kartu su vaikais ateitų ir auklėtojos su šeimininke. Patikėkit, tai nebuvo lengva Tai, kodėl kitos QUOTE(Mama Agnė @ 2008 12 04, 23:28) Dėl langų
Sveikutes
Noriu padekoti Nykstuku aukletojoms uz grazia Zibintu svente QUOTE(gielux @ 2008 12 05, 10:23) Tai, kodėl kitos Ilga istorija........... kai atėjo mūsų vaikučiams laikas palikti lopšelio gr. jie turėjo eiti į "Nykštukus", o pažadai auklėtojoms "užsiauginti" vaikučius išgaravo. Bet tėvų pastangomis, bereikšmiais susirinkimais, kažkaip nuo rugsėjo atsidūrėm "Gandriukuose". Dėkinga esu tėvams kurie palaikė ir nenuleido rankų siekdami tik gero savo vaikas ir auklėtojoms AČIŪ kurios kupinos rįžto. QUOTE(Merlana @ 2008 11 26, 21:26) ar gi ne juokinga ir ne rimta, o seimas kuriat... neberandat visai apie ka pasneket, su vaikais sedetumet namie, o ne pletkus laidytumet cia, koks kieno reikalas kas ruko, o kas ne, gali aukletoja ir nosi krapstyt ir dar velniai zino ka, o nuo to jei blogiau niekam nebus, tada koks jusu reikalas? jei gu kas nepatinka nueikit ir pasakykit aukletojom o ne lieuzvaukit, pacios paiurekit kaikurios kaip savo vaikus priziurit ir pamastykit, o ne smerkit pedagogus- ateikit bent viena vadybininke ar dar kokia padirbkit bent pora dienu va tada ir snekekit, geriau dazniau aciu pasakykit ar gera zodi. Jei aukletojos nepatinka samdykit aukles, va paziures vaika pagal jusu uzgaidas- pedagoges ne tarnaites, kad cia iki tokio lygio snekos plaukiotu. sedit kaikurios su mazais vaikais namuose o vyresniuosius kaip sunelius i darzeli...... Kokios cia visos drasios Arteja kaledos apie jas snekekit kaip vaikus nustebinsit, kuo aprenksit, o ne LIEZUVAUKIT... Nemoralizuoju ne vienos, tik siulau- apsidairykit aplink save o tada matykit kitus, nei vienos ir izeisti nenorejau, bet apgailetina is kaikuriu puses tokias kalbas laidyti Ponia Merlana, vat kai pati turėsite 2 vaikelius, tada galėsite apie tai ir šnekėti, o šiuo metu siūlau geriau patylėti, o ne įžeidinėti mus ir auginančias 2 ir daugiau vaikelių . Pykčio, blogio, grubumo ir įžeidinėjimo ir taip jau daug pasaulyje. Visada gerbiau ir gerbsiu darželio aukletojas ir jų darbą, nes tikrai ne kiekvienas žmogus galėtų ir sugebėtų dirbti šį atsakingą darbą. O jums artėjančių švenčių proga norėčiau palinkėti daugiau tolerancijos, pakantumo ir geranoriškumo kitų išsakytai nuomonei.
Tolerencijos ir pakantumo ir viso kito as siulyciau palinketi toms kurios aptarineja su kokiais aukletoja batais vaiksto, eina i rusi ar neina, pasisveikina ar nepasisveikina o ne man.Kritika as priimu, gal ir per grubiai pasakiau, bet nesigailiu, pries keleta metu dirbau si darba- patikekit pasiulyciau jums bent savaite pabuti, tada oj kaip palaikytumet mane
QUOTE(Merlana @ 2008 12 15, 20:09) Tolerencijos ir pakantumo ir viso kito as siulyciau palinketi toms kurios aptarineja su kokiais aukletoja batais vaiksto, eina i rusi ar neina, pasisveikina ar nepasisveikina o ne man.Kritika as priimu, gal ir per grubiai pasakiau, bet nesigailiu, pries keleta metu dirbau si darba- patikekit pasiulyciau jums bent savaite pabuti, tada oj kaip palaikytumet mane Sveika kritika dar niekam nepakenkė ir nereikia čia taip "jautriai" reaguoti į kai kuriuos mamų pastebėjimus. Kiekvienas savo valia pasirenkam mokslus ir studijų kryptį, taip pat ir darbą, ir prievartos čia jokios nėra. Kiekviena iš mūsų turim darbus ir tikrai niekas mūsų negiria ir ačiū kiekvieną dieną nesako už atliktą darbą, o vat kritikos tai būna nemažai. Todėl gal geriau "Karti teisybė, nei saldus melas" Tuom viskas ir pasakyta. Linksmų švenčių. QUOTE(erixona @ 2008 12 16, 18:20) Sveika kritika dar niekam nepakenkė ir nereikia čia taip "jautriai" reaguoti į kai kuriuos mamų pastebėjimus. Kiekvienas savo valia pasirenkam mokslus ir studijų kryptį, taip pat ir darbą, ir prievartos čia jokios nėra. Kiekviena iš mūsų turim darbus ir tikrai niekas mūsų negiria ir ačiū kiekvieną dieną nesako už atliktą darbą, o vat kritikos tai būna nemažai. Todėl gal geriau "Karti teisybė, nei saldus melas" Tuom viskas ir pasakyta. Linksmų švenčių.
Ačiū darželio kolektyvui už gražią Advento šventę!!!
QUOTE(Merlana @ 2008 12 17, 21:09) Manau šita tema išsemta, kas norėjo pasisakė ir užtenka vėl iš naujo ir vėl apie tą patį Ačiū "Gandriukų"auklėtojoms ir Kalėdų seneliui už nuostabią šventę mūsų mažyliams ir mums patiems, viskas buvo
Tikrai labai labai ačiū auklėtojoms ir puikiam Kalėdų Seneliui
Anksčiau buvo Valdorfo gr., o dabar dar yra? Gal kas lankot? Rudenį teks leisti dvi merginas į darželį, norėčiau abi į vieną grupę leisti, vienai bus du, kitai keturi, tai nežinau ar pavyktų. Ką manot?
QUOTE(NinaUG @ 2009 01 07, 15:16) Anksčiau buvo Valdorfo gr., o dabar dar yra? Gal kas lankot? Rudenį teks leisti dvi merginas į darželį, norėčiau abi į vieną grupę leisti, vienai bus du, kitai keturi, tai nežinau ar pavyktų. Ką manot? Sveika, Manau, kad daugiausia tikslios informacijos gautum pati paskambinus darželį, telefonas nurodytas pirmajame puslapyje. Bet man atrodo, kad tos grupės dabar nėra QUOTE(NinaUG @ 2009 01 07, 15:16) Anksčiau buvo Valdorfo gr., o dabar dar yra? Gal kas lankot? Rudenį teks leisti dvi merginas į darželį, norėčiau abi į vieną grupę leisti, vienai bus du, kitai keturi, tai nežinau ar pavyktų. Ką manot? Dabar nebėr
Misrios grupes turi savo pliusu ir savo minusu as tai matau daugiau minusu
QUOTE(NinaUG @ 2009 01 13, 15:07) Na kadangi maniškė buvo viena iš mažiausių, todėl buvo labai gerai QUOTE(Lota77 @ 2009 01 13, 22:04) QUOTE(gielux @ 2009 01 20, 21:31) Na kadangi maniškė buvo viena iš mažiausių, todėl buvo labai gerai Jūs visiškai teisi. Savi pliusai kol vaikas mažesnis vyresnių tarpe, savi minusai kai didesnis ir yra mažesnių pypliukų. Mano panelė lankė mišria grupę, mažylė dabar savo bendraamžių grupėje ir su tais pačiais vaikasi nuo lopšelio gr.. Manau kai nėra kaitos ir yra bendraamžių ratas - geriau QUOTE(egluze:) @ 2009 01 21, 16:18) Jūs visiškai teisi. Savi pliusai kol vaikas mažesnis vyresnių tarpe, savi minusai kai didesnis ir yra mažesnių pypliukų. Mano panelė lankė mišria grupę, mažylė dabar savo bendraamžių grupėje ir su tais pačiais vaikasi nuo lopšelio gr.. Manau kai nėra kaitos ir yra bendraamžių ratas - geriau Mano puseseres mergaite lanko misria grupe, tai sake kad jai aukletoja paaiskino kad vaiko ugdymas nenukencia per daug, aukletoja kiekvienam parenka pagal ju amziu uzduoteles ir veikla |