Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų svoris...
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Julena
Ir aš toli ne manekenė schmoll.gif
1.75 ir 73 kg
Tokia esu visą gyvenymą, net aštuntoj klasėj prisimenu save sverienčia 72 kg, na, žinoma, ūgis kitoks buvo. Labai noriu sverti septyniais kilais mažiau, bet kaip tai sunku įgyvendint cry.gif O gal tie esami kilogramai yra idealus mano svoris, gal todėl jie taip sunkiai krenta?
raskladushke
Mano ugis 1,74. Svoris 57 kg. noretusi kokiu 55. butu pats tas gazas.
rasema
Aš irgi čia buvau ir balsavau mirksiukas.gif ,o visa informacija yra liniuotėje ax.gif
Jūra_
Ūgis 1 m 69 cm. Svoris - 48 kg. Mažokai doh.gif

Bet prieš gimdymą svėriau 80 kg blush2.gif
dziulka
Ugis 1.68 sveriu 53 rolleyes.gif noriu,kad butu 50!
savanna
170/52. Nieko nenoriu keisti, nei priaugti, nei numesti rolleyes.gif
iriniux
QUOTE(savanna @ 2005 07 20, 00:14)
170/52. Nieko nenoriu keisti, nei priaugti, nei numesti  rolleyes.gif
*

Na jau tikrai tau nieko nereikia keisti. Mano ugis 165 ir sveriu 52 kilus. Visada maniau, kad uztenka, bet dabar galviju, kad reik mesti svori.
~Aura
Ugis 158 sworis 46 cry.gif man 12
jadzka
QUOTE(noriu_but_kuda @ 2005 07 20, 16:30)
*

Rekomendacija:
Paprašyk mamos, kad tau kailį išpertų wink.gif tau dabar augt, mokytis ir sportuot reikia, o nesidietint....
ViShy
QUOTE(noriu_but_kuda @ 2005 07 20, 15:30)
*

Tai cia tau daug ar mazai??? blink.gif
Jūra_
QUOTE(dziulka @ 2005 07 19, 19:05)
Ugis 1.68 sveriu 53 rolleyes.gif noriu,kad butu 50!
*

Nesuprantu, kodėl? Kad būtum panaši į vaikščiojantį skeletą? doh.gif

Pasiskaityk apie KMI internete, gal tada blaiviau įvertinsi situaciją? blink.gif
morgana
ugis 1,63, svoris 49 kg
kazkada, kai man buvo 17 vienu metu sveriau 54 kg - siaubas, ant pilvo barankos, brrrr, kaip nekenicua savo kuno. doh.gif dabar viskas normoj thumbup.gif tik bijau, kad kai pgimdysiu ( kada nors) mano svoris bus nebe toks unsure.gif
Jūra_
QUOTE(morgana @ 2005 07 21, 15:08)
ugis 1,63, svoris 49 kg
kazkada, kai man buvo 17  vienu metu sveriau 54 kg - siaubas, ant pilvo barankos, brrrr, kaip nekenicua savo kuno.  doh.gif  dabar viskas normoj  thumbup.gif  tik bijau, kad kai pgimdysiu ( kada nors) mano svoris bus nebe toks  unsure.gif
*

Jei jau taip bijai, tai negimdyk, nieks neverčia.

Nesuprantu, kodėl pas daugumą toks paranojiškas požiūris į savo kūną, į išorinį grožį? Tiesiog iki blaivaus proto ribų peržengimo doh.gif Visos gražuolės, gatvėse nei su žiburiu nerasi nei vienos bjauresnės, o visos dejuoja! doh.gif
cameja

MANO UGIS 165, O SVERIU 52KG. KAD 50KG SVERCIAU BUTU DAR GERIAU. mirksiukas.gif AR NE TIESA SAKAU? g.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Jūra_ @ 2005 07 21, 15:23)
Nesuprantu, kodėl pas daugumą toks paranojiškas požiūris į savo kūną, į išorinį grožį? Tiesiog iki blaivaus proto ribų peržengimo  doh.gif Visos gražuolės, gatvėse nei su žiburiu nerasi nei vienos bjauresnės, o visos dejuoja!  doh.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Heta
Mano ugis 172,svoris 66 kg.Nuo vyro isvykimo i uzsieni ''istirpo''10kg,priezastis-ilgesys. cry.gif
verdana
Mano ūgis ~170, sveriu ~75kg. Vis ruošiuos pradėt mes svorį, bet esu tokia tinginė, cry.gif blush2.gif. Sugėdinkite mane,kas nors
JURIS123
Labutis visiems.Skaitineju cia jusu pasysakymus jau keleta dienu,tai va noreciau prisijungti prie jusu(aisku jei priimsit i savo darugija) ax.gif Tai va mano svoris 79kg o ugis 174cm.P.s.Nepykit kad nevisos lietuviskos raides,nes esu UK 4u.gif
Jorky
mano ugis 160 sveriu 45
Lali
mano ugis - 174, svoris - 57.5. Po gimdymo pradejo svoris labai sparciai kristi... pries nestuma sveriau 62.
Lapkritė
Mano ūgis 1,67 m, svoris - 52-53 kg. Viskas thumbup.gif , bet jeigu dar sportuočiau tai būtų thumbup.gif thumbup.gif
Euforija
Aš esu 173cm, sveriu 49-50kg, norėčiau 52-53 thumbup.gif Bet vis tiek neesu vaikščiojantis skeletas tongue.gif
aaagnex
Man tai neleidzia balsuoti, nes dar toli grazu man iki 100 zinuciu... blink.gif

Mano ugis 1.68, o svoris 66kg. cry.gif
Niekaip negaliu su tuo susitaikyt... po vaikelio gimimo toks liko ir niekaip nekrinta, nors tu ka... Beje, siaip ir taip nemazai nukrito, nes per nestuma sugebejau priaugt 20kg...Cia tai jau baisu! Net dietos buvo liepe laikytis doh.gif ,bet nepadejo...
Na nuo siandien bandysiu pradet sportuot - gal kas iseis...gal nors kiek pasikeis situacija g.gif
Aivute
Kiekviena rašote savo svorį ir ugį, bet juk svoris dar labai priklauso ir nuo amžiaus, gimdę ar ne 4u.gif
Todėl mielosios galite viena prie kitos nesilyginti, juk ta kuri negimdžius ir dabar neturinti 25 ar net 20 metukų manau nesitiki, kad jos figūra tokia ir išliks kaip 18 metų. Aišku kiekvienai to linkėčiau mirksiukas.gif išlikti kaip 18 m, aišku ir sau pačiai 4u.gif , bet.... tokia jau ta gamta. Ir tikrai džiaugiuosi už tas kurių figūra atlaikius visus išbandymus liko bent jau panaši. O tų kurių ir pasikeitė prašau nesielvartauti, patikėkite kas jus myli tikrai myli ne dėl tų kelių papildomai atsiradusių ar dingusių kg.
Na o aš, jei lyginčiausi svoriu prie 18-niolikmečių tai tikriasusiai jau būčiau storoka blush2.gif , o jei prie tų perkopusių 25 metelius, tai būčiau gana normali ar net kūdoka ax.gif mirksiukas.gif
DAINAN
Gal kas žinote kur internete yra kokia formulė ar bent patarimas kaip apsiskaičiuoti optimalų svorį.Aš šiuo metu sveriu 81 kg. mano ūgis 173 cm.Kaip pažymėjau liniuotėje ,norėčiau sverti 68 kg ,bet tai tik buvęs mano svoris prieš nėštumus.Tuomet taip pat turėjau priekaištų savo figūrai.Įdomu būtų sužinoti kiek aš turėčiau sverti.Man virš trisdešimt...
katarina
http://www.kmi.lt/content_4.htmlTai va aš paskaičiavau, kad tu tūrėtum sverti 74 kg, kad neturėtum viršvorio mirksiukas.gif Dainan manau, kad 68kg būtu labai geras svoris
DAINAN
Ačiū Katarina.Tavo informacija mane pradžiugino yahoo.gif
katarina
QUOTE(DAINAN @ 2005 08 16, 14:13)
Ačiū Katarina.Tavo informacija mane pradžiugino yahoo.gif
*

Tikiuosi liniuotės į 74 neperstumsi mirksiukas.gif
DAINAN
QUOTE(katarina @ 2005 08 16, 14:27)
Tikiuosi liniuotės į 74 neperstumsi  mirksiukas.gif
*

Nė už ką...Geriau turėti rimtą tikslą.Noriu būti tokia kokia buvau . 4u.gif
Silvy
Ugis 1,69,o svoris 57kg cry.gif Noriu svert 50 ax.gif
hklmn
QUOTE(asilisa @ 2005 08 24, 11:47)
Ugis 1,69,o svoris 57kg cry.gif Noriu svert 50  ax.gif
*

Man atrodo, kad jau mažoka būtų 50 kg g.gif
Elenn
O mano ugis 164cm, o svoris 51kg dabar!!!Bet labai jau 49 noreciau...
Elenn
QUOTE(asilisa @ 2005 08 24, 11:47)
Ugis 1,69,o svoris 57kg cry.gif Noriu svert 50  ax.gif
*

Ne, tawo kmi jau butu per mazas, taip negalima g.gif
Silvy
QUOTE(murkliuke @ 2005 08 24, 11:47)
Man atrodo, kad jau mažoka būtų 50 kg  g.gif
*

Murkliuke,kad 57 cia mano rekordinis svoris(priezastis-KT).Anksciau svoris buvo kiek mazesnis,nei 50(ziema 50).Drabuziai apsitempe,ant slaunu jau ir celiulitas pradejo lyst ...cry.gif cry.gif
xlr
Mano ugis 1.67 svoris 54-55. Noriu svert 50. smile.gif
Vėtružė
nu va pasirodo aš storiausia iš visų cry.gif cry.gif cry.gif
164 cm, 63 kg...
Maža, stora, ir da susivėlus cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Google
QUOTE(Vėtružė @ 2005 09 25, 15:51)
nu va pasirodo aš storiausia iš visų  cry.gif  cry.gif  cry.gif
164 cm, 63 kg...
Maža, stora, ir da susivėlus  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

Neverk, gi nesi storiausia.... ax.gif Beto tavo toks svoris gi tik laikinai, ane? Gi numesi, ane? Ir busi liekna ir grazi? Juk taip? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Beto, turbut labiau susivelus nes is namu kojos jau nuo ketvirtadienio nekeliu, tai nera reikalo ir sukuotis.... cool.gif blink.gif
DAINAN
Aš manau .kad ši apklausa nevisai teisinga.Mūsų svoris gali būti ir vienodas ,bet ūgis skirsis ,todėl lygintis negalime.Geriau būtų lyginti KMI - kūno masės indeksą,tuomet žinotume ,ar daugiau lieknų ar daugiau turinčių viršsvorio. 4u.gif blush2.gif
Lala
Mano ugis 174cm,o svoris 58-60kg, jauciuosi gerai ax.gif
Erija
Ugis 165 cm, o sveriu 57 kg, kad kas pasiimtu is manes bent 3 kg, tada jausciausi labai patogiai blush2.gif
Semi
Mano ugis 164cm,o sveriu 62kg,per tris menesius 10kg priaugau cry.gif Galeciau kam nors 'padovanoti' 10kg,nes man ju visai nereikia doh.gif
skraide
jo , mergaites,man siurpu skaityti ,ugis-167,noriu sverti 50...
sekretorė
QUOTE(skraide @ 2005 10 04, 07:27)
jo , mergaites,man siurpu skaityti ,ugis-167,noriu sverti 50...
*

man irgi. Arba dar geriau 170 nori 50 čia man puskės noras blink.gif
studente
Ugis 173cm, svoris 58-59kg. Bus gerai, jei nevirsysiu 60kg
DAINAN
QUOTE(xlr @ 2005 08 24, 13:43)
Mano ugis 1.67 svoris 54-55. Noriu svert 50. smile.gif
*

Tuomet būtų KMI - 17.9

Klasifikacija - Liesi
KMI - mažiau nei 18.5
Susirgimo rizika -Padidėjusi rizika susirgti kitomis, ne su antsvoriu susijusiomis ligomis

Rekomenduojamas gydymas:
Įpročių keitimas. Kaloringesnis maistas.
Plačiau http://www.kmi.lt/index.html
VAIDAZ
Jergau, aš tarp jūsų begemotas cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Mano ūgis 1,79. o svoris.....117 kg... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Gal kam paskolinti tų kilogramėlių.... Kokių 40-45....
smile smile
Nu ir susinervojau smile.gif, norejau isbalsuoti toje lenteleje, bet kazkodel man negalima, parasyta ivyko klaida g.gif Bet vistiek pasisakysiu kiek sveriu, taigi 53 kg. ugis 164 cm. Esu patenkinta savo svoriu, bet ne paciu kunu, po dvieju nestumu ir gimdymu esu kaip tesla, ziuriu net celiulitas ant slaunu pradeda rastis, va jezau va jezau, geriau jau buti putlutei, bet kad nevirpetu visi pasaliai kai begioji. Kazkada tokia ir buvau, pries pirmaji nestuma, sverdavau 65 kg aisku tada neatrode paciai gerai, ir dietas ir sporta bandziau pora kg nukrenta ir vel priauga, o stai pagimdziau pirma vaikeli ir po poros menesiu visi drabuziai kristi pradejo, jokiu dietu jokio sporto paprasciausiai su vaikeliu nusilaksciau, per nestuma buvau apie 14kg priaugusi tai pries gimdyma sveriau netoli 78 kg ir grynai per pora menesiu numeciau ne tik tai ka buvau priaugusi bet ir dar beveik 10kg. Todel ir esu dabar tokia supliuskusi doh.gif Nelabai demesi i tai kreipiu, po drabuziais nesimato, sijona deduosi tik apsivilkusi geras pedkelnes kad gerai aptemptu, ir visos pazistamos tik ir stebisi - du vaikus pagimdziusi o kaip septyniolikine atrodai! Aisku pamatytu mane pliaze tai neatpazintu biggrin.gif Ne as cia biski per daug ant saves varau, nera taip blogai biggrin.gif
Kita
Smile, o kaip taip greitai tuos kg panaikinai? blink.gif Kokios programos laikeisi? Ka valgei? Ar sportavai?
Vaikutis
Sveikutės 4u.gif
Mano ūgis 1.74 cm, o svoris 63 kg. Dar norėčiau tuos 3 kaip nors numesti ir viskas būtų tada thumbup.gif
Burka
Mano ugis 170cm,po gimdymo svoris nukrito iki tokio,kokio ir svajojau 48kg thumbup.gif valgiau viska ko norejau ir kiek norejau thumbup.gif o va,dabar uzlipau ant svarstykliu 53 blink.gif uztai nekaip jauciuos,jau lasinukai visur lenda sad.gif reik susiimt ir saldumynu tiek nebekimst schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.