1.75 ir 73 kg
Tokia esu visą gyvenymą, net aštuntoj klasėj prisimenu save sverienčia 72 kg, na, žinoma, ūgis kitoks buvo. Labai noriu sverti septyniais kilais mažiau, bet kaip tai sunku įgyvendint
Ir aš toli ne manekenė
1.75 ir 73 kg Tokia esu visą gyvenymą, net aštuntoj klasėj prisimenu save sverienčia 72 kg, na, žinoma, ūgis kitoks buvo. Labai noriu sverti septyniais kilais mažiau, bet kaip tai sunku įgyvendint
Mano ugis 1,74. Svoris 57 kg. noretusi kokiu 55. butu pats tas gazas.
Aš irgi čia buvau ir balsavau
Ūgis 1 m 69 cm. Svoris - 48 kg. Mažokai
Bet prieš gimdymą svėriau 80 kg
Ugis 1.68 sveriu 53
170/52. Nieko nenoriu keisti, nei priaugti, nei numesti
Ugis 158 sworis 46
ugis 1,63, svoris 49 kg
kazkada, kai man buvo 17 vienu metu sveriau 54 kg - siaubas, ant pilvo barankos, brrrr, kaip nekenicua savo kuno. QUOTE(morgana @ 2005 07 21, 15:08) ugis 1,63, svoris 49 kg kazkada, kai man buvo 17 vienu metu sveriau 54 kg - siaubas, ant pilvo barankos, brrrr, kaip nekenicua savo kuno. Jei jau taip bijai, tai negimdyk, nieks neverčia. Nesuprantu, kodėl pas daugumą toks paranojiškas požiūris į savo kūną, į išorinį grožį? Tiesiog iki blaivaus proto ribų peržengimo MANO UGIS 165, O SVERIU 52KG. KAD 50KG SVERCIAU BUTU DAR GERIAU.
Mano ugis 172,svoris 66 kg.Nuo vyro isvykimo i uzsieni ''istirpo''10kg,priezastis-ilgesys.
Mano ūgis ~170, sveriu ~75kg. Vis ruošiuos pradėt mes svorį, bet esu tokia tinginė,
Labutis visiems.Skaitineju cia jusu pasysakymus jau keleta dienu,tai va noreciau prisijungti prie jusu(aisku jei priimsit i savo darugija)
mano ugis 160 sveriu 45
mano ugis - 174, svoris - 57.5. Po gimdymo pradejo svoris labai sparciai kristi... pries nestuma sveriau 62.
Mano ūgis 1,67 m, svoris - 52-53 kg. Viskas
Aš esu 173cm, sveriu 49-50kg, norėčiau 52-53
Man tai neleidzia balsuoti, nes dar toli grazu man iki 100 zinuciu...
Mano ugis 1.68, o svoris 66kg. Niekaip negaliu su tuo susitaikyt... po vaikelio gimimo toks liko ir niekaip nekrinta, nors tu ka... Beje, siaip ir taip nemazai nukrito, nes per nestuma sugebejau priaugt 20kg...Cia tai jau baisu! Net dietos buvo liepe laikytis Na nuo siandien bandysiu pradet sportuot - gal kas iseis...gal nors kiek pasikeis situacija
Kiekviena rašote savo svorį ir ugį, bet juk svoris dar labai priklauso ir nuo amžiaus, gimdę ar ne
Todėl mielosios galite viena prie kitos nesilyginti, juk ta kuri negimdžius ir dabar neturinti 25 ar net 20 metukų manau nesitiki, kad jos figūra tokia ir išliks kaip 18 metų. Aišku kiekvienai to linkėčiau Na o aš, jei lyginčiausi svoriu prie 18-niolikmečių tai tikriasusiai jau būčiau storoka
Gal kas žinote kur internete yra kokia formulė ar bent patarimas kaip apsiskaičiuoti optimalų svorį.Aš šiuo metu sveriu 81 kg. mano ūgis 173 cm.Kaip pažymėjau liniuotėje ,norėčiau sverti 68 kg ,bet tai tik buvęs mano svoris prieš nėštumus.Tuomet taip pat turėjau priekaištų savo figūrai.Įdomu būtų sužinoti kiek aš turėčiau sverti.Man virš trisdešimt...
http://www.kmi.lt/content_4.htmlTai va aš paskaičiavau, kad tu tūrėtum sverti 74 kg, kad neturėtum viršvorio
Ačiū Katarina.Tavo informacija mane pradžiugino
Ugis 1,69,o svoris 57kg
O mano ugis 164cm, o svoris 51kg dabar!!!Bet labai jau 49 noreciau...
Mano ugis 1.67 svoris 54-55. Noriu svert 50.
nu va pasirodo aš storiausia iš visų
164 cm, 63 kg... Maža, stora, ir da susivėlus QUOTE(Vėtružė @ 2005 09 25, 15:51) Neverk, gi nesi storiausia.... Beto, turbut labiau susivelus nes is namu kojos jau nuo ketvirtadienio nekeliu, tai nera reikalo ir sukuotis....
Aš manau .kad ši apklausa nevisai teisinga.Mūsų svoris gali būti ir vienodas ,bet ūgis skirsis ,todėl lygintis negalime.Geriau būtų lyginti KMI - kūno masės indeksą,tuomet žinotume ,ar daugiau lieknų ar daugiau turinčių viršsvorio.
Mano ugis 174cm,o svoris 58-60kg, jauciuosi gerai
Ugis 165 cm, o sveriu 57 kg, kad kas pasiimtu is manes bent 3 kg, tada jausciausi labai patogiai
Mano ugis 164cm,o sveriu 62kg,per tris menesius 10kg priaugau
jo , mergaites,man siurpu skaityti ,ugis-167,noriu sverti 50...
Ugis 173cm, svoris 58-59kg. Bus gerai, jei nevirsysiu 60kg
QUOTE(xlr @ 2005 08 24, 13:43) Tuomet būtų KMI - 17.9 Klasifikacija - Liesi KMI - mažiau nei 18.5 Susirgimo rizika -Padidėjusi rizika susirgti kitomis, ne su antsvoriu susijusiomis ligomis Rekomenduojamas gydymas: Įpročių keitimas. Kaloringesnis maistas. Plačiau http://www.kmi.lt/index.html
Jergau, aš tarp jūsų begemotas
Mano ūgis 1,79. o svoris.....117 kg... Gal kam paskolinti tų kilogramėlių.... Kokių 40-45....
Nu ir susinervojau
Smile, o kaip taip greitai tuos kg panaikinai?
Sveikutės
Mano ūgis 1.74 cm, o svoris 63 kg. Dar norėčiau tuos 3 kaip nors numesti ir viskas būtų tada
Mano ugis 170cm,po gimdymo svoris nukrito iki tokio,kokio ir svajojau 48kg
|