Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų svoris...
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
JaHarta
Atrodo, tokios temos dar nebuvo. Įdomu koks daugumos čia susirinkusių svoris smile.gif

Mano šiuo metu 58 kg,ūgis 171 cm, priaugau po žiemos ir iki šiol negaliu numesti sad.gif Geriausiai jaučiuos kai būnu 51- 55 kg, o dabar visi rūbai atrodo per maži.
Frosted
Kam kas. Mano ugis 164, svoris - 45-47, niekaip neiseina priaugt... sad.gif Tai ir tenka po to drabuziu ieskot vaiku skyriuose laugh.gif
Miaška
O, pabalsavau pirmoji iš savo svorio kategorijos! biggrin.gif
Mano ūgis 168 cm, sveriu šiuo metu 54 kg, tikiuosi sverti dar 1 kg mažiau - toks yra man per daug metų įprastas svoris.
rokute
Standartinė 65-70Kg biggrin.gif
Akrile
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 23, 12:49)
Kam kas. Mano ugis 164, svoris - 45-47, niekaip neiseina priaugt... sad.gif Tai ir tenka po to drabuziu ieskot vaiku skyriuose laugh.gif
*

Kokius 3 kg su mielu noru tau padovanociau.

As - 173 ir 59kg.
silvva
QUOTE(svyturys @ 2005 06 23, 12:00)
Kokius 3 kg su mielu noru tau padovanociau.

As - 173 ir 59kg.
*

As irgi kokius 3 padovanociau smile.gif gal net visus 4 4u.gif
Mano ugis 168, o sveriu 61.5kg
jadzka
QUOTE(silvva @ 2005 06 23, 15:06)
As irgi kokius 3 padovanociau smile.gif gal net visus 4  4u.gif
Mano ugis 168, o sveriu 61.5kg
*

Aš 168 ir sveriu 61,5 biggrin.gif +/- puse kilo biggrin.gif
jovka
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 23, 13:49)
*

As irgi daznai rubus perku vaiku skyriuose. Seniaus sverdavau 45 dabr biski daugiau. Kokius 48, bet rubu vis tiek nerandu. O ugis mano 157cm.
Vaiciceko
Norėčiau ir aš prabalsuoti, bet man kažkodėl rašo, kad "įvyko klaida: jūs negalite balsuoti". Ir čia ne pirmas kartas. Kažin ką aš ne taip padariau?
Becel
QUOTE(Vaiciceko @ 2005 06 24, 15:20)
Norėčiau ir aš prabalsuoti, bet man kažkodėl rašo, kad "įvyko klaida: jūs negalite balsuoti".  Ir čia ne pirmas kartas. Kažin ką aš ne taip padariau?
*

neturi 100 žinučių mirksiukas.gif

aš 166 cm, ~72 kg cry.gif , bet sportuoju dabar gal kas nors pasikeis ... verysad.gif
mandalina
tai tada ir ūgio apklausą reikia daryt biggrin.gif
winterlady
Aš 166cm. 45kg. Ir esu patenkinta tokia kokia esu!!! biggrin.gif Nors kiek girdžiu kalbų apie savo svorį turėčiau dėl jo kompleksouti doh.gif Ir net nežinočiau dėl ko. Vyresnės moterys sako"oi kokia tu plona, nieks valgyt neduoda, tuoj papūs vėjalis ir nuskrisi". Mano amžiaus sako "kokia tu stora". Ir dar niei vieno žmogaus kuris pasakytų "kaip tu gražiai atrodai" verysad.gif Ir manau kad aš esu unikali ir tuo patenkinta thumbup.gif Juolab kad mano gabaritai už daugumos žmonių mano amžiaus yra gražesni. Tai būtų nuo viršaus 88-64-90. Tai patariu nepasikliauti netgi daugumos nuomone.Ir manau, kad esame gražūs kokie mes esame. O pirmiausia kiekvienas iš mūsų esame individuoli asmenybė mirksiukas.gif
Faina
Aš prie sunkesnių, bet tvarkingai metu tuos kg tongue.gif
Agotukas
As irgi prie sunkesniu, tiksliau net labai sunki smoke.gif
winterlady
Bent jau gerai, kad ne kaip mano puseserė:buvo normali, bet pradėjo laikytis dietos (dėl man nežinomų priežaščių. Per pusmetį numetė kokius penkiolika kg. Po to sumąstė, kad reikia prisiaugint (nes tikriausiai pamatė, kad tai nesveika ar kenkai, bet nesu tikra tuom) Ir per ketvirtadalį metų priaugo dar daugiau negu svėrė pačioj pradžioj. Juk visa tai tikrai nesveika. g.gif Tai kad per trumpus laiko tarpus tai stresuoja organizmas, ir man atrodo tai tikrai nepadeda širdžiai, kaip kontrastinis dušas unsure.gif
winterlady
Pabandykit kinietiško maisto, ir daugiau gerkit skysčių jei jau taip norit sulieknėt. Kinietišką maistą valgant greit atsiranda sotumo jausmas, ypač tokių salotų su ryžių spagečiais. O vanduo skatina sotumo jausmą. Ir visai nesijaus, kad laikaisi kokios dietos. Ne tai, kaip mano brolis... Daug valgo, skysčių mažai geria( Bškį naglas, nieko negeria tik vandenį iš krano, tik po maisto, kol nepadarai arbatos, ar neparneši sulčių doh.gif ) Taigi ir skrandis gali užsikišt, ir vandeny yra visokių kvarabų g.gif unsure.gif
Agotukas
QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 22:34)
Kinietišką maistą valgant greit ateina sotumo jausmas
*

Ale ir greit nueina hah.gif
Zona
As irgi pire tu sunkiasvoriu cry.gif
winterlady
Reika lieknintis mąstant šitaip biggrin.gif
user posted image
winterlady
QUOTE(Agotukas @ 2005 06 24, 22:41)
Ale ir greit nueina hah.gif
*

Kur kas eina?
Agotukas
QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 22:46)
Kur kas eina?
*

Sotumo jausmas nueina laugh.gif
winterlady
tongue.gif
SuperBaba
Mano ugis 175-176cm, svoris prieskelias dienas buvo 65kg smile.gif
Mona
Jei būtų apklausa dėl ūgio, tai turėčiau kur pasireikšt laugh.gif. Vienžo, ūgis 180 cm, svoris - 65 kg. Dar liko kelis kg po gimdymo numest, kad būčiau tokia pati, kaip prieš nėštumą, ale jei ir nenukris, per daug nepergyvensiu schmoll.gif.
winterlady
Nu dėl ūgio mano draugė tave lenkia dviem cm. ax.gif O dar paskutinis mano buvęs pabrolys buvo 190cm. Gražiai atrodžiau šalia jo biggrin.gif lyg susitraukus nuo skalbimo doh.gif blush-anim-cl.gif hah.gif friends.gif biggrin.gif smile.gif
kikka
as is viduriuko biggrin.gif ugis 172 cm,o svoris 50-52 svyruoja nuo suvalgyto maisto kiekio biggrin.gif
Agotukas
QUOTE(kikkaa @ 2005 06 25, 23:37)
as is viduriuko  biggrin.gif  ugis 172 cm,o svoris 50-52 svyruoja nuo suvalgyto maisto kiekio  biggrin.gif
*

Is kokio dar viduriuko ohmy.gif Taigi kudena jau visai doh.gif Valgyk, vaikeli, daugiau, save prisiziurek console.gif
kikka
QUOTE(Agotukas @ 2005 06 25, 23:49)
Is kokio dar viduriuko ohmy.gif Taigi kudena jau visai doh.gif Valgyk, vaikeli, daugiau, save prisiziurek console.gif
*

ne ne as tikrai is viduriuko biggrin.gif tik aplinkiniai irgi tavo zozdius kartoja ir sako valgyk,valgyk blink.gif
FLEXE
VAt ir man porą kilų reik numest, ūgis 176, svoris 58kg. 2kg. pasišalintų, būčiau patenkinta smile.gif
France;)
Ugis-165cm,svoris-48kg+/- smile.gif Svoris gal ir visai nieko,bet jau ugis cry.gif
p.s Kaip uzaugt???
winterlady
Čia tai problema..... Man ir reiktų, ar kojų truputį ilgesnių reiktų. Šeip ant kablų vaiščiočiau ir problemos nebūtų, bet ilgai vaikštant kojas paskausta greičiau nei be kulniukų cry.gif Ir diskomfotabiliai jaučiuos, bu dar gali nudript ne taip koją padėjus blush2.gif Ar kulniukas kur įstrigt... Kaip mano daugė vaidino karatistę ir kai vaidindama su savo naujais kablais spyrė į tvorą tai kulniukas įstrigo biggrin.gif doh.gif
France;)
QUOTE(winterlady @ 2005 06 26, 19:26)
Čia tai problema..... Man ir reiktų, ar kojų truputį ilgesnių reiktų. Šeip ant kablų vaiščiočiau ir problemos nebūtų, bet ilgai vaikštant kojas paskausta greičiau nei be kulniukų cry.gif Ir diskomfotabiliai jaučiuos, bu dar gali nudript ne taip koją padėjus blush2.gif Ar kulniukas kur įstrigt... Kaip mano daugė vaidino karatistę ir kai vaidindama su savo naujais kablais spyrė į tvorą tai kulniukas įstrigo biggrin.gif  doh.gif
*

megalol.gif clap_1.gif
winterlady
Vaizdelis buvo liuxiškas thumbup.gif
SoftKiss
Mano ūgis tai 158 cm, svoris gegužės 06 d. buvo 58,5 kg.
Dabar 54 kg. Labai noriu susigražint savo 49 kg. Tik dabar jie lečiau dingsta...
O kas dėl ūgio...Tai mano mama visada sako "visi darbai prie žemės" (Ji kaime gyvena). Dėl ūgio kažkada kompleksavau....bet yra daug blogesnių dalykų nei mažas ūgis...Todėl mylėkim save...
Miglutė
O aš 172 cm ir 61kg, labai norėčiau 55kg blush2.gif
Juodaplauke
mamo ugis 165(esu be galo patenkinta juo), pries nestuma ir visada svoris buvo 48kg (irgi buvau begalo patenkinta,nes atrode liuksiskai,viskas savo vietoj,apimtys buvo 89-59-90), o ejau gimdyti 74kg blink.gif blink.gif blink.gif dabar svoris nukrito iki 58kg, bet ir toliau po truputi krenta,manau kad 52-53kg bus pats tas,svarbiausia reikes sportu viska pastangrinti,kad nekabetu lasiniai ir bus gerai 4u.gif
Mona
QUOTE(FLEXE @ 2005 06 26, 14:11)
VAt ir man porą kilų reik numest, ūgis 176, svoris 58kg. 2kg. pasišalintų, būčiau patenkinta smile.gif
*

Man regis, kad tau dar priaugt kokį kilą-kitą nepamaišytų biggrin.gif. Pamenu, kai aš po pirmos dukros gimdymo nukritau iki 58 kg (na, aš tik šiek tiek už tave aukštesnė - 1,80 m), tai pažįstami sutikę sakydavo ne "labas", o "dieve, į ką tu panaši blink.gif". blush2.gif blush2.gif blush2.gif
JaHarta
Ech, kokios mes, moterys ir merginos vis dėlto panašios..amžinai norinčios save "sumažinti" arba "padidinti", "susiaurinti" arba " paplatinti"... biggrin.gif Kiek mūsų daug biggrin.gif

Reik sukurti temą "kas pasikeitė jūsų gyvenime po 3-4 kg netekties/priaugimo ?" ir tada bus aišku ar iš tikrūjų mūsų tos svajonės apie savo "formas" nėra bevaisės , ar jos atneša kažką į gyvenimą, ar kažką pakeičia...
Savūnė
Pasirodo, po kūdinimosi pataikiau į patį statistinį viduriuką, gausiausion grupėn. O prieš tai būč tikus trim numeriais didesnėn biggrin.gif
Indukė
mano svoris - 54 kg. Kadangi mano ugis - 158 cm, todel nesu is kuduju doh.gif
Google
QUOTE(Cili @ 2005 06 29, 14:55)
mano svoris - 54 kg. Kadangi mano ugis - 158 cm, todel nesu is kuduju  doh.gif
*

Tai pagalvojau, kad pagal KMI tokia lentele butu praktiskiau daryti ir atsispindetu realesne situacija... g.gif
Spyglys
QUOTE(Baltija @ 2005 06 24, 18:41)
aš 166 cm, ~72 kg cry.gif , bet sportuoju  dabar gal kas nors pasikeis ... verysad.gif
*

nepergyvenk, ne tu viena- aš taip pat 166cm ir 73 svorio. Du leliukai , ir padangos ant juosmens. Tikiuosi mano priaugti 10 kg per artimiausius 6 metus nukris, vnž. kai į pensiją eisiu. biggrin.gif drinks_cheers.gif
ViShy
Mano ugis 166cm. o svoris vasara 48kg. ziema papilneju iki 50kg. blush2.gif
Fire
Mano ūgis 170 cm, svoris 51 kg. Prieš nėštumą svėriau 49 kg, priaugau 10 kg, iškart po gimdymo - 53 kg. Kaip norėčiau susigrąžint tą svorį! Visi buvo nustoję ragint mane daugiau valgyt, vadint dvasna ir stipena... Ir rankos nebuvo šakaliukai sad.gif
Tėvas su broliu tai mane supranta, nes tokie patys. Ačiū Dievui, draugą susiradau irgi kaulų vyniotinį, tai dabar linksmiau parduotuvėj kartu ieškot kuo kaloringesnių produktų biggrin.gif

Žiūriu, čia daug labai lieknų, gal tikrai Lietuva - "manekenių" kraštas g.gif
Nors man tai gražiau, kai moteris normali, ne taip kaip aš schmoll.gif
BaIra
Mano 165 ugis ir 55 svoris
Aš tai visą laiką maniau kad esu normalaus svorio ax.gif , bet paskaičius kai kurių žinutes išsižiojau blink.gif
Bliss Pearl
Mano ūgis 161,o svoris 52kg. Bet mano tikslas iki 48,nu gal 49kg blush2.gif
Indukė
o as del savo ugio, t,y, 1.58 m tikrai nedepresuoju. Tikrai gerai jauciuosi ir nesijauciu esanti zema, kaip tik dziaugiuosi, kad nesu kokiu 1.80 smile.gif
*Citra*
Mano ugis - 172cm, svoris - 48kg., ziema priaugu iki 50kg. Aplinkiniai mano, akd badauju, bet as valgau tikrai nemazai ir visko. Ypac vakarais megstu prisikimsti.. unsure.gif
Anksciau kompleksuodavau del lieknumo (paauglystej visai buvau sakaliukas), tai laikiausi storejimo dietos blink.gif biggrin.gif Kiemo bernai vadini "dziuvesiu", budavo labai skaudu cry.gif O dabar esu labai patenkina savo figura!!! thumbup.gif thumbup.gif
dopa
na mano ugis 1.80 cm ir nematau as cia nieko blogo. Sveriu apie 70 kg. Iki buvusio svorio pries nestuma dar reikia numesti maziausiai 5 kg. Man tai butu idealu
MaxMara
Kaip matau, Lietuva tikrai manekenių kraštas smile.gif . aš, deja, savęs prie jų negaliu priskirti cry.gif cry.gif cry.gif Mano ūgis 176, o svoris dabar 80 blush2.gif . Buvo laikai, kai svėriau 64, bet ir tada laikiau save stora...o dabar tik džiaugčiausi tokiu svoriu... Bet - pradejau sportuoti, pakeičiau mitybos įpročius - ir jau 5 kg numečiau thumbup.gif ... Gal ne viskas dar prarasta???? g.gif tongue.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.