Mano šiuo metu 58 kg,ūgis 171 cm, priaugau po žiemos ir iki šiol negaliu numesti
Atrodo, tokios temos dar nebuvo. Įdomu koks daugumos čia susirinkusių svoris
Mano šiuo metu 58 kg,ūgis 171 cm, priaugau po žiemos ir iki šiol negaliu numesti
Kam kas. Mano ugis 164, svoris - 45-47, niekaip neiseina priaugt...
O, pabalsavau pirmoji iš savo svorio kategorijos!
Mano ūgis 168 cm, sveriu šiuo metu 54 kg, tikiuosi sverti dar 1 kg mažiau - toks yra man per daug metų įprastas svoris.
Standartinė 65-70Kg
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 23, 13:49) Kam kas. Mano ugis 164, svoris - 45-47, niekaip neiseina priaugt... As irgi daznai rubus perku vaiku skyriuose. Seniaus sverdavau 45 dabr biski daugiau. Kokius 48, bet rubu vis tiek nerandu. O ugis mano 157cm.
Norėčiau ir aš prabalsuoti, bet man kažkodėl rašo, kad "įvyko klaida: jūs negalite balsuoti". Ir čia ne pirmas kartas. Kažin ką aš ne taip padariau?
tai tada ir ūgio apklausą reikia daryt
Aš 166cm. 45kg. Ir esu patenkinta tokia kokia esu!!!
Aš prie sunkesnių, bet tvarkingai metu tuos kg
As irgi prie sunkesniu, tiksliau net labai sunki
Bent jau gerai, kad ne kaip mano puseserė:buvo normali, bet pradėjo laikytis dietos (dėl man nežinomų priežaščių. Per pusmetį numetė kokius penkiolika kg. Po to sumąstė, kad reikia prisiaugint (nes tikriausiai pamatė, kad tai nesveika ar kenkai, bet nesu tikra tuom) Ir per ketvirtadalį metų priaugo dar daugiau negu svėrė pačioj pradžioj. Juk visa tai tikrai nesveika.
Pabandykit kinietiško maisto, ir daugiau gerkit skysčių jei jau taip norit sulieknėt. Kinietišką maistą valgant greit atsiranda sotumo jausmas, ypač tokių salotų su ryžių spagečiais. O vanduo skatina sotumo jausmą. Ir visai nesijaus, kad laikaisi kokios dietos. Ne tai, kaip mano brolis... Daug valgo, skysčių mažai geria( Bškį naglas, nieko negeria tik vandenį iš krano, tik po maisto, kol nepadarai arbatos, ar neparneši sulčių
As irgi pire tu sunkiasvoriu
Reika lieknintis mąstant šitaip
Mano ugis 175-176cm, svoris prieskelias dienas buvo 65kg
Jei būtų apklausa dėl ūgio, tai turėčiau kur pasireikšt
Nu dėl ūgio mano draugė tave lenkia dviem cm.
as is viduriuko
VAt ir man porą kilų reik numest, ūgis 176, svoris 58kg. 2kg. pasišalintų, būčiau patenkinta
Ugis-165cm,svoris-48kg+/-
p.s Kaip uzaugt???
Čia tai problema..... Man ir reiktų, ar kojų truputį ilgesnių reiktų. Šeip ant kablų vaiščiočiau ir problemos nebūtų, bet ilgai vaikštant kojas paskausta greičiau nei be kulniukų
QUOTE(winterlady @ 2005 06 26, 19:26) Čia tai problema..... Man ir reiktų, ar kojų truputį ilgesnių reiktų. Šeip ant kablų vaiščiočiau ir problemos nebūtų, bet ilgai vaikštant kojas paskausta greičiau nei be kulniukų
Vaizdelis buvo liuxiškas
Mano ūgis tai 158 cm, svoris gegužės 06 d. buvo 58,5 kg.
Dabar 54 kg. Labai noriu susigražint savo 49 kg. Tik dabar jie lečiau dingsta... O kas dėl ūgio...Tai mano mama visada sako "visi darbai prie žemės" (Ji kaime gyvena). Dėl ūgio kažkada kompleksavau....bet yra daug blogesnių dalykų nei mažas ūgis...Todėl mylėkim save...
O aš 172 cm ir 61kg, labai norėčiau 55kg
mamo ugis 165(esu be galo patenkinta juo), pries nestuma ir visada svoris buvo 48kg (irgi buvau begalo patenkinta,nes atrode liuksiskai,viskas savo vietoj,apimtys buvo 89-59-90), o ejau gimdyti 74kg
QUOTE(FLEXE @ 2005 06 26, 14:11) Man regis, kad tau dar priaugt kokį kilą-kitą nepamaišytų
Ech, kokios mes, moterys ir merginos vis dėlto panašios..amžinai norinčios save "sumažinti" arba "padidinti", "susiaurinti" arba " paplatinti"...
Reik sukurti temą "kas pasikeitė jūsų gyvenime po 3-4 kg netekties/priaugimo ?" ir tada bus aišku ar iš tikrūjų mūsų tos svajonės apie savo "formas" nėra bevaisės , ar jos atneša kažką į gyvenimą, ar kažką pakeičia...
Pasirodo, po kūdinimosi pataikiau į patį statistinį viduriuką, gausiausion grupėn. O prieš tai būč tikus trim numeriais didesnėn
mano svoris - 54 kg. Kadangi mano ugis - 158 cm, todel nesu is kuduju
Mano ugis 166cm. o svoris vasara 48kg. ziema papilneju iki 50kg.
Mano ūgis 170 cm, svoris 51 kg. Prieš nėštumą svėriau 49 kg, priaugau 10 kg, iškart po gimdymo - 53 kg. Kaip norėčiau susigrąžint tą svorį! Visi buvo nustoję ragint mane daugiau valgyt, vadint dvasna ir stipena... Ir rankos nebuvo šakaliukai
Tėvas su broliu tai mane supranta, nes tokie patys. Ačiū Dievui, draugą susiradau irgi kaulų vyniotinį, tai dabar linksmiau parduotuvėj kartu ieškot kuo kaloringesnių produktų Žiūriu, čia daug labai lieknų, gal tikrai Lietuva - "manekenių" kraštas Nors man tai gražiau, kai moteris normali, ne taip kaip aš
Mano 165 ugis ir 55 svoris
Aš tai visą laiką maniau kad esu normalaus svorio
Mano ūgis 161,o svoris 52kg. Bet mano tikslas iki 48,nu gal 49kg
o as del savo ugio, t,y, 1.58 m tikrai nedepresuoju. Tikrai gerai jauciuosi ir nesijauciu esanti zema, kaip tik dziaugiuosi, kad nesu kokiu 1.80
Mano ugis - 172cm, svoris - 48kg., ziema priaugu iki 50kg. Aplinkiniai mano, akd badauju, bet as valgau tikrai nemazai ir visko. Ypac vakarais megstu prisikimsti..
Anksciau kompleksuodavau del lieknumo (paauglystej visai buvau sakaliukas), tai laikiausi storejimo dietos
na mano ugis 1.80 cm ir nematau as cia nieko blogo. Sveriu apie 70 kg. Iki buvusio svorio pries nestuma dar reikia numesti maziausiai 5 kg. Man tai butu idealu
Kaip matau, Lietuva tikrai manekenių kraštas
|