PastojusiMergaite
2005 06 23, 13:03
[SIZE=7][B] Gal tai nebus istorija kaip as gimdziau savo vaikuti,bet....Labai noreciua pasiguosti ar papasakoti.... Ejau gatve-pamaciau vaikinuka....Ji pamilau,viskas gerai,bet viena diena jis manes uzklause ( po metu gyvenimo kartu) " brangioji,ar noretum vaikelio"? as atsakiau " nejuokauk,as dar nepasiruosusi"......o mintyse as galvoaju sia nakt pradesime musu meiles vaisiu....taip ta nakti prasidejo musu mazojo angeliuko gyvybe....po keletos savaiciu ajm uzsiminaiu-as nescia...jis taip nudziugo, kad net sunku nupasakoti - tiesiog patrako  Vaidas ( toks mylimojo vardas ) keikviena diena rytais man padedavo gelyte ant lovos kad atsibudusi rasciau  ir prie gelytes atviruka kur parasyta palinkejimas musu vaikuciui.....kas ryt uzsimindavau kaip as ji myliu.... mano pilvukas augo augo ( tai labai matesi nes as esu viena is sakaliuku),tai mum netrukde megautis meile.......sulaukes vaikelis 7 men pradejo spardyti ammai pilvuka ( stipriai ) ir lb lb rangytis...rytais jam sakydavau " dar ne laikas mazuti"... taip besikankindama nuejome su vaidu pas gydytoja,vaikuciuj viskas gerai,bet..... ( anksciau mes nesidareme tyrimu ) jus turesite dvynukus gal todel jums taip atrodo  ~ pradejau verkti is alimes...as turesiu dvynukus!!! tada vaidas prie daktaro man pasipirso ir nuo tada mes suzadetiniai.....atrodo kad cia akzkoia kvailiu seimynele ane? ne....jus klystate...as is teisu gana jauna man 25,ir labai noreciua su alukti patarimu is siek tiek vyresniu moteru
Makarska
2005 06 23, 13:38
Saulutuke
2005 06 23, 14:56
Jauniems tik vaikus gimdyt ir augint. O ir patart nelabai cia ka galima, laimingai tiesiog ir tiek
Ramunita
2005 06 23, 16:22
iki 7 men nejai pas gydytojus?
KAZKO GALAI NESIRISA  ZINUTES PAVADINIMAS "KAIP ATSIRADO MANO VAIKUTIS", NORS MINIMA, JOG LAUKIAMASI DVYNUKU  IR APIE JOKI ATSIRADIMA (GAL APIE PRADEJIMA YRA SIEK TIEK), TAI YRA GIMIMA NEI ZODZIO  MAN 25 METU MAMA TAI LYG IR NERA LABAI SUPER JAUNA  IR NELABAI SUPRATAU KOKIU TEN TU PATARIMU REIKIA  BET BETKOKIU ATVEJU LINKIU SEKMES AUGINANT
Gitatuka
2005 06 28, 13:35
 tikrai kažkaip nesuprantamai... panašu daugiau į fantazijas  ..na bet jei tai realu, tai sėkmės
Rucelie
2005 06 28, 13:58
na ne visos juk moka baisiai sklandžiai rašyti  o vaikučio atsiradimas kitai - tai momentas, kai pastojo  sėkmės jums
25m. tikrai nera jau laaaabai jauna. Stai as savo sunelio sulaukiau 20m. O patarimu tik Supermamoje daugiausia. Taip kad PastojusiMergaite skaityk skaityk!!!!
QUOTE(PastojusiMergaite @ 2005 06 23, 13:03) [SIZE=7][B] sulaukes vaikelis 7 men pradejo spardyti ammai pilvuka ( stipriai ) ir lb lb rangytis...rytais jam sakydavau " dar ne laikas mazuti"... nu cia visai?!?! 7 men. pradejo spardytis?? maniskis 17 savaiciu
Burbulytis
2005 06 28, 16:23
Labai linkiu sekmes! Tik nesupratau, us tik 7 menesy suzinojot, kad dvynukai? Cia kazkas ne taip...
Ramunita
2005 06 28, 17:53
taigi raso,kad tik 7 men nuejo pas gydytoja...
Poppy honey
2005 06 28, 19:52
QUOTE(PastojusiMergaite @ 2005 06 23, 13:03) [SIZE=7][B] Gal tai nebus istorija kaip as gimdziau savo vaikuti,bet....Labai noreciua pasiguosti ar papasakoti.... pasiguosti apie ka?kazkaip nesinori kamantineti,bet viskas pyne susipyne
neraska
2005 06 29, 09:37
Sveikunu.
kazkokia paini istorija, nelabai supratau.. logikos pasigedau
QUOTE(PastojusiMergaite @ 2005 06 23, 13:03) jus turesite dvynukus gal todel jums taip atrodo  ~  nu cia tai geras
Aš labai atsiprašau už dvejones, bet leiskit truputį apibendrinti: Trumpas reziume: Mergina (labai jauna "Pastojusi Mergaite") - 25 metų pastoja tą pačią naktį kai tik užsimano, vaikas labai laukiamas, juo džiaugiamasi bet iki 7 mėn neina pas gydytoja. Vaikas pradeda spardytis apie 7 mėn , o nuėjus pas gydytoją paaiškėja kad tai dvynukai. Super Kad visoms taip būtų.
 nu šakės
meškutė_Nida
2005 07 01, 19:32
Šitas beraštiškumas kažkur laaabai matytas...  Ezys1, tu?
Ramunita
2005 07 01, 19:37
klausykit,o kada suzinoma,kad laukiamasi dvyniu?as tai galvojau,kad iskart  o stai brintey spears jau beveik 7 men nescia ir tik neseniai pasake,jog suzinojo,kad laukia dvieju
Cikadelė
2005 07 01, 19:44
QUOTE(Ramunita @ 2005 07 01, 20:37) klausykit,o kada suzinoma,kad laukiamasi dvyniu?as tai galvojau,kad iskart  o stai brintey spears jau beveik 7 men nescia ir tik neseniai pasake,jog suzinojo,kad laukia dvieju  šiandien kaip tik skaičiau straipsnį apie Britney  neminėjo, kad laukiasi dviejų ale visko gali būti nekaltoms mergaitėms
Ramunita
2005 07 01, 20:08
"Zmonese" raso
Agotukas
2005 07 01, 20:33
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 07 01, 20:32) Šitas beraštiškumas kažkur laaabai matytas...  Ezys1, tu? Zuzulkos stilius
Ejau as gatve ir... Sutikau vaikinuka  , po to Nussegiau sijonuka  ir (po 7 menesiu) Gavosi dvynukai  .. Na, o dabar guoskite mane jus supermamaites  , Nes viso labo esu tik jauna supermergaite (25m.)  .
QUOTE(Agotukas @ 2005 07 01, 20:33) Zuzulkos stilius  Agotukai, o tu su savo situ ilguoju sijonuku nebijai dvynuku kokia grazia namo parsinesti??
Agotukas
2005 07 01, 22:06
Kai labai vejuota, as i lauka neinu  O tai zinot, tas vejas niekadejas
Niu cia tai cool  . Vos per savo garsu "zvengima" vaikio neprikeliau  . Senai taip skaniai nesijuokiau, - topiniai tavo pokstai, Nekaltoji  .
QUOTE(VILTE20 @ 2005 06 28, 15:30) nu cia visai?!?! 7 men. pradejo spardytis?? maniskis 17 savaiciu  va todėl ir nesitiki kad istorija tikra Auges, gerai tu čia viską išdėstei O visos kitos sapalionės apie gėlytes kiekvieną rytą su linkėjimais, pasipiršimas daktaro kabinete ir kt. tai nukopijuota iš meksikiečių serialų  , pastojusi mergaitė galėtų pasivadinti apsisvajojusia mergaite.
QUOTE(PastojusiMergaite @ 2005 06 23, 14:03) .as is teisu gana jauna man 25,ir labai noreciua su alukti patarimu is siek tiek vyresniu moteru   o tai ką brangioji galvoji kad forume vient tik pensininkės klaidžioja. Žinok mes visos tokios pat jaunos ir nepatyrusios kaip ir tu
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 07 01, 19:32) Šitas beraštiškumas kažkur laaabai matytas...  Ezys1, tu? Čia ne ezys1, o Sniezana  Tos pačios istorijos remiksas: dvyniai, 25 metai...
QUOTE(svyturys @ 2005 07 01, 22:12) Ejau as gatve ir... Sutikau vaikinuka  , po to Nussegiau sijonuka  ir (po 7 menesiu) Gavosi dvynukai  .. Na, o dabar guoskite mane jus supermamaites  , Nes viso labo esu tik jauna supermergaite (25m.)  . Ir būna gi pasaulyje stebuklų
Nugis ir netingi žmonės kurti istorijų...
meškutė_Nida
2005 07 05, 18:56
QUOTE(ewita @ 2005 07 05, 18:33) Čia ne ezys1, o Sniezana  Tos pačios istorijos remiksas: dvyniai, 25 metai... Tai kad Sniezana labai sklandžiai ir, sakyčiau, "gramatnai" viską dėstė, o čia neina atsirinkt, kas nuo ko pastojo, kas kam pasipiršo ir kas ką pas ginekologą tikrino.
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 07 05, 18:56) Tai kad Sniezana labai sklandžiai ir, sakyčiau, "gramatnai" viską dėstė, o čia neina atsirinkt, kas nuo ko pastojo, kas kam pasipiršo ir kas ką pas ginekologą tikrino.  Tai priklauso nuo girtumo laipsnio... O gal čia kas nors naujas - mėgdžioja iš kart abu ir ezį ir Sniezaną
katarina
2005 07 05, 19:05
NU aš jus pabarsiu gi negražu taip tyčiotis o jei ištiesų taip?? Nors pas mane du vaikai ir aš nelabai tuo tikiu ,bet ką gali žinoti???O jūs čia naujoke išgazdinsit  Niu niu jums . Bet kas keisčiausia kai sužinai kad laukies gi tekina bėgi pas gydytojus, kad patvirtintu, kad sužinot ar viskas gerai ,o čia?? Bet turiu namie pavyzdi savo mama kai ji laukėsi antro tai nuėjo tik 5 mėnesiu sakė ,o ko aš ten nemačiusi??
meškutė_Nida
2005 07 05, 19:08
QUOTE(ewita @ 2005 07 05, 18:59) O gal čia kas nors naujas - mėgdžioja iš kart abu ir ezį ir Sniezaną   Dar Snieguolės25 trūksta...
mergina
2005 07 05, 22:57
QUOTE(katarina @ 2005 07 05, 19:05) NU aš jus pabarsiu gi negražu taip tyčiotis o jei ištiesų taip?? Nors pas mane du vaikai ir aš nelabai tuo tikiu ,bet ką gali žinoti???O jūs čia naujoke išgazdinsit  Niu niu jums . Bet kas keisčiausia kai sužinai kad laukies gi tekina bėgi pas gydytojus, kad patvirtintu, kad sužinot ar viskas gerai ,o čia?? Bet turiu namie pavyzdi savo mama kai ji laukėsi antro tai nuėjo tik 5 mėnesiu sakė ,o ko aš ten nemačiusi?? Kai laukiausi trecio irgi nuejau 16 sav , kai spardytis pradejo.Bet cia gi pirmagimis, labai lauktas (-i )ir mylimi vaikuciai.Paprastai pas ginekologa turetu apsilankyti pirma diena arba ir ta pacia tik pamacius teigiama nestumo testa.O toks rupestingas busimasis tetis manau irgi nepateisintu tokio neatsakingumo jo busimuju atzalu atzvilgiu.Svaigulys, oi svaigulys.Galima nusikabinti makaronus...
ametista
2005 07 06, 09:51
Nu gi, nu gi, briedas ryskus. Auges labai graziai viska isdeste, bet man dar vienas klausimas kilo, jeigu viskas taip grazu, o tai ko guostis? Ir dar gimdymo istorijose?
** Svaja**
2005 07 06, 18:45
 viskas cia gerai  tik tema tiktu gal '' kertele sielai''ar pan.istorija butu grazi bet juk ne visi moka isdestyti mintis taip kad apsiasarotu  ,linkiu jiems sekmes ir daug kantrybes nes dvyniai tai ojojoi.. o 25 metukai tai ne taip jau ir mazai  ka cia bepatarsi juk reikia igudziu o jie yra igyjami
Kad temos autorius kliedi, tai tiksliai, bet jus man pasakykite koks tikslas?
Ramunita
2005 07 06, 20:58
QUOTE(katarina @ 2005 07 05, 20:05) NU aš jus pabarsiu gi negražu taip tyčiotis o jei ištiesų taip?? Nors pas mane du vaikai ir aš nelabai tuo tikiu ,bet ką gali žinoti???O jūs čia naujoke išgazdinsit  Niu niu jums . Bet kas keisčiausia kai sužinai kad laukies gi tekina bėgi pas gydytojus, kad patvirtintu, kad sužinot ar viskas gerai ,o čia?? Bet turiu namie pavyzdi savo mama kai ji laukėsi antro tai nuėjo tik 5 mėnesiu sakė ,o ko aš ten nemačiusi?? tai tavo mamukas antro laukesi,o cia...tavo mama galejo palyginti kaip kas....o sita mergaite? suprasciau,kad taip rasytu apie kokiu 3 men nestuma,tai dar dar,bet apie 7...
Agotukas
2005 07 06, 21:17
Pasikartosiu  Nugi cia tikrai Zuzulkos stilius  Perskaitykit visa tema nuo pradziu, isitikinsite!!! Net tas pacias klaidas daro http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=31551
QUOTE(Agotukas @ 2005 07 06, 21:17) Pasikartosiu  Nugi cia tikrai Zuzulkos stilius  Perskaitykit visa tema nuo pradziu, isitikinsite!!! Net tas pacias klaidas daro http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=31551Perskaičiau. Labai panašu
coliukas
2005 07 07, 12:22
Na si istorija tikra nesamone.  . Taip lauktas, planuotas kudikis, tokia meile  , o pasipirso tik pas daktara kabinete. As manau, kad mylintis vyras pasipirstu ta pacia diena kai tik suzinotu apie nestuma  . O tos geles kiekviena diena  ... per daug pasaku prisiskaite  .
QUOTE(coliukas @ 2005 07 07, 12:22) Na si istorija tikra nesamone.  . Taip lauktas, planuotas kudikis, tokia meile  , o pasipirso tik pas daktara kabinete. As manau, kad mylintis vyras pasipirstu ta pacia diena kai tik suzinotu apie nestuma  . O tos geles kiekviena diena  ... per daug pasaku prisiskaite  .  nesamonė kažkokia  Jei sakyčiau ir meluoti, tai dar šiek tiek logikos trūsta ir rašyt pasimokytų
cosmute
2005 07 17, 14:33
Jokio loginio rysio
super Gerai, kad nors septinta menesi sugalvojo pas gydytoja nueit Antraip juk pirslybos butu neivyke
Kristina*
2005 07 20, 12:54
nieko nebesuprantu sioje istorijoje, visiskai susipainiojau
Kornext
2005 07 20, 15:33
na,bet ir jaunos mamytes fantazija...  na,bet tikraj is kur ji suzoinojo,kad laukias nebent testa pasidareir sawo waiku nei truputi nesirupino nei pas gydytojus nejo..moteris wisaj proto neturi!!  ..ash be zodziu..
mamytėėė
2005 07 20, 19:06
Aš irgi noriu dvynukų Sunku, bet gražu...
|
|