Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek kainuoja teksto surinkimo paslauga?
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo
almuke
Norėčiau sužinoti, kiek kainuoja teksto surinkimas, nuo ko priklauso kaina, nuo simbolių ar puslapių skaičiaus???? ax.gif
nikute
QUOTE(almuke @ 2005 06 23, 15:01)
Norėčiau sužinoti, kiek kainuoja teksto surinkimas, nuo ko priklauso kaina, nuo simbolių ar puslapių skaičiaus????  ax.gif
*

Min - 1,20 Lt už 1800 ženklų mirksiukas.gif (tarpai įeina į ženklus)
rutt
Siaip kaina ivairi buna smile.gif As pamenu pati anksciau rinkdavau 1,5 lt / 2000 s.z. tongue.gif Jei ieskai ko nors konkretesnio zvilgtelk cia -->

http://www.skelbiu.lt/browse.php?category_id=356

Sekmes smile.gif
subalansuota
QUOTE(nikute @ 2005 06 23, 18:59)
Min - 1,20 Lt už 1800 ženklų mirksiukas.gif (tarpai įeina į ženklus)
*

Paaiškink man tundrai , čia 1,20 Lt. už 1800 raidžių su tarpais?
O kiek į A4 formato lapą galima simbolių prirašyti?
Kažkaip nesusiskaičiuoju ar čia daug gaunasi ar mažai? ax.gif
nikute
QUOTE(vituly @ 2005 06 27, 19:48)
Paaiškink man tundrai , čia 1,20 Lt. už 1800 raidžių su tarpais?
O kiek į  A4 formato lapą galima simbolių prirašyti?
Kažkaip nesusiskaičiuoju ar čia daug gaunasi ar mažai? ax.gif
*

Na va, pasižiūrėjau: taigi A4 puslapis Times LT 12 šriftu, single space - apie 4300 ženklų mirksiukas.gif Čia kaina be klaidų taisymo (na, elementarus įeina).
Utiuitiutė
Aš reku 1lapas A4/1lt. Čia su klaidų taisymu, bet diagramų, lentelių ir pan. Bet čia ne mieste
Kleopkriste
Tai gal Tau nedaug reikia, galiu ir nemokamai surinkti, labai gerai ivaldžiusi klaviatūrą esu, todėl greitai ir txt'us surinkinėju. ax.gif
carramele
Kaune pora litų už lapą paprastai kainuoja.
burundukas
Jei Kaune iki poros litų už lapą ima, tai galėčiau už kokį 1.50 Lt/A4 suvesti, braižau ir schemas visokias. Jei kam reikia, rašykit į až, prisidurčiau arbatpinigiams ax.gif
dianullka
Esu Vilniuje, taip pat renku tekstus.

Kaina (maždaug): A4-1,20Lt, su lentelėm, diagramom ir kt.-1,50Lt.
Rašau be klaidų.

Taip pat gerai ismanau Power Point'o programą, tad jei kam reikia galiu gana greitai ir kokybiškai ruošti skaidres, įvairias prezentacijas.

Jei kam reikia galiu pagelbėti 4u.gif

Rašykite į asm. žin.
Lemone
o kodėl man čia pasirodė, kad kuo toliau, tuo mažesnės kainos a? bigsmile.gif čia taip pat kaip ir kursinių rašymo temoj: viena ima 300, kita 200, trečia 100, o ketvirta dar pati primoka bigsmile.gif pasiūliau rašyt už 200, tai savaitę mirtina tyla, o po to viena parašė, kad kaina per maža blink.gif o teip va.
bozenoczka
Sveikos mamytės! 4u.gif
Rašau mokslinius darbus. Referato, kursinio darbo kaina 8 - 10 lt už lapą. Viskas priklauso nuo temos sudetingumo. smile.gif
JN
QUOTE(bozenoczka @ 2006 02 23, 19:22)
Sveikos mamytės!  4u.gif
Rašau mokslinius darbus. Referato, kursinio darbo kaina 8 - 10 lt už lapą. Viskas priklauso nuo temos sudetingumo.  smile.gif
*

na nežinau, aš tai kai tenka rinkt tekstą, ramiausiai pasiimu po 5 lt. 1.5 lito,kaip čia kažkuri rašė, taigi beveik uz dyka....
venddetta
aš kai prieš metus surinkinėjau tai norėjau chaliavnai surinkti, nes man pačiai reikėjo prie klaviatūros pasipratinti lietuviškos, nes artėjo daug referatų ir panšių darbų ir norėjosi padėt, nes prašantis žmogus buvo tikrai artimas, bet mokėjo po 2,5 už lapą, nes sakė, kad yra girdėjus, kad po tiek moka smile.gif
*Liepa18*
O kažin kiek šiais - krizės laikais kainuoja ši paslaugėlė... g.gif ax.gif
saulute32
idomu kokios dabar tekstu rinkimo kainos? g.gif
swinga
Renku tekstus po 1 - 1,5 lt. su tiksliai paruostu tekstu smile.gif dar priklauso nuo srifto dydzio.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.