Laba diena gal kas noretumet palaikyti man kompanija ir pradeti ankyti baseiniuka linija jei norite kartu eit parasykite asmeniskai susirasysime iki
QUOTE(dautan @ 2006 08 03, 21:33) Niu tai as irgi vakar nuosavais "klumpiniais tramvajais" ten nusigavau. Placiau gali pasiskaityti http://www.linijasportas.lt/a11_nescioms_pogimdym.htm. Vilijampoleje esantis baseinas priims Klausyk, o kokiu transportu iki ten davaziuoji? as net neisivaizduoju kur ten kas randasi... pvz, jei vaziuojant nuo centro ar nuo stoties? ar nuo girstupio?
O aš netyčia buvau užklydusi į Mažylio gimdymo namų baseiniuką. Man aplinka labai patiko, tokia kamerinė, telpa ne daugiau 3
QUOTE(light blue @ 2006 08 24, 09:21) O aš netyčia buvau užklydusi į Mažylio gimdymo namų baseiniuką. Man aplinka labai patiko, tokia kamerinė, telpa ne daugiau 3 Nelankom bet butu idomu suzinoti ar ten verta lankyti ir kiek kainuoja jei vos ne individualios mankstos... QUOTE(kgintare @ 2006 08 28, 15:31) Nelankom bet butu idomu suzinoti ar ten verta lankyti ir kiek kainuoja jei vos ne individualios mankstos... Kai aš buvau paskaitoje, Dienos centre, tai pavedžiojo akušerė po GN. Mačiau ir tą baseiną. Man patiko tai, kad ten vienu metu gali turkštis tik po 3 Čia kruopa ingormacijos apie tą Mažylio baseiną, bet yra kontaktinis telefonas QUOTE(light blue @ 2006 08 29, 07:44) Kai aš buvau paskaitoje, Dienos centre, tai pavedžiojo akušerė po GN. Mačiau ir tą baseiną. Man patiko tai, kad ten vienu metu gali turkštis tik po 3 Čia kruopa ingormacijos apie tą Mažylio baseiną, bet yra kontaktinis telefonas Sveika, light blue As irgi po skendimo vaikysteje bijau vandens, bet palankius baseina, palaipsniui ta vandens baime baigia isnykti. Jau galiu net ir ant nugaros vandenyje atsigulti, nors pries 2 men tai butu atrode kaip kazkas is fantastikos srities
Rugsėjo vidurį aš su keliomis kolegėmis iš SM pabandysiu Mažylio baseinuką "pamatuoti". Gal ir man pradės patikti. Beje, kaip tik šiandien ir sapnavau save baseine
As lankiau baseina ir mankstas II ligoninej, likau labai patenkinta. Kiek girdejau is kitu kartu lankancuiuju, rimciau nei Mazylyje. Linijoj labai brangu, be to nera mankstu. O butent mankstos didziausia nauda duoda, nes sunkliau pratimus atliktu nei vandeny. Pirkau abonimenta 10 mankstu, 10 baseinu. Nauda akivaizdi, per gimdyma gydytoja net pagyre, kad gerai istreniruoti tarpvietes raumenys, o cia butent mankstu deka ir treneres. buvo tikrai sunku spotuot,pilvas didziulis, atrode kam cia, baseine lengviau ir maloniau, tarsi pramoga. o manksta buvo tikrai sunkus darbas reikalaujantus didziuliu pastangu. bet uztat verta buvo.
Linojos baseine kiekviena savaite vyksta mankstos ir as mokejau 106 litus 10k. bet 10lt atiduoda kai grazini kortele.ir beto gali abonimenta isnaudot per 3 men.o kad linijoj vyksta mankstos tai tikrai ir labai patiko man siulau ir jum nueit kas ruosiates
quote=ievuze.t,2006 08 30, 12:35] As lankiau baseina ir mankstas II ligoninej, likau labai patenkinta. Kiek girdejau is kitu kartu lankancuiuju, rimciau nei Mazylyje. Linijoj labai brangu, be to nera mankstu. O butent mankstos didziausia nauda duoda, nes sunkliau pratimus atliktu nei vandeny. Pirkau abonimenta 10 mankstu, 10 baseinu. Nauda akivaizdi, per gimdyma gydytoja net pagyre, kad gerai istreniruoti tarpvietes raumenys, o cia butent mankstu deka ir treneres. buvo tikrai sunku spotuot,pilvas didziulis, atrode kam cia, baseine lengviau ir maloniau, tarsi pramoga. o manksta buvo tikrai sunkus darbas reikalaujantus didziuliu pastangu. bet uztat verta buvo. [/quote]
Labutis, siandien isbandziau Mazylio baseiniuka, turskiausi viena, tai liudnoka, taciau is esmes patiko, nusipirkau abonenmenta, jis kainuoja 150lt 10kartu, zinoma dar plius uz masinos stovejima reik moket:( gal zinot gera vietele kur netoli mazylio dykai masina pastatyt? Cia daug kam aktualu dar chloro kvapas, taigi, as jokio chlorkalkiu kvapo mazylio baseine neuzuodziau, siaip viskas man ten pasirode svaru, persirengimo kabinose vietos regis sociai, pakaktu net jei vienu metu ir sesios moterytes butu...Dar eisiu isbandyt Linijos baseina, kazkaip norisi man to judesio daugiau jau kai dekrete, parasysiu veliau savo atsiliepimus
QUOTE(kristuska13 @ 2006 09 04, 22:26) Labutis, siandien isbandziau Mazylio baseiniuka, turskiausi viena, tai liudnoka, taciau is esmes patiko, nusipirkau abonenmenta, jis kainuoja 150lt 10kartu, zinoma dar plius uz masinos stovejima reik moket:( gal zinot gera vietele kur netoli mazylio dykai masina pastatyt? Cia daug kam aktualu dar chloro kvapas, taigi, as jokio chlorkalkiu kvapo mazylio baseine neuzuodziau, siaip viskas man ten pasirode svaru, persirengimo kabinose vietos regis sociai, pakaktu net jei vienu metu ir sesios moterytes butu...Dar eisiu isbandyt Linijos baseina, kazkaip norisi man to judesio daugiau jau kai dekrete, parasysiu veliau savo atsiliepimus Kazkaip brangokas tas Mazylio baseinas... QUOTE(dautan @ 2006 09 05, 21:51) nu jo, kai dar uz masinos stovejima pridedi, tai 10 kartu gaunasi 180lt, nes vienam kartui masina pastatyt 1.5 val. kainuoja 3 litukus jei saziningai moki. Linijoj kiek supratau dabar 10k. abonementas 130lt internete raso, kol kas dar nebuvau ir neziurejau, o gal kas zinote kiek Vilijampolej kainuoja? Ten lyg kazkokia DAiva trenere, sake kad labai faina moteryte, bet kol kaas nesidomejau QUOTE(kristuska13 @ 2006 09 04, 23:26) Labutis, siandien isbandziau Mazylio baseiniuka, turskiausi viena, tai liudnoka, taciau is esmes patiko, nusipirkau abonenmenta, jis kainuoja 150lt 10kartu, zinoma dar plius uz masinos stovejima reik moket:( gal zinot gera vietele kur netoli mazylio dykai masina pastatyt? Cia daug kam aktualu dar chloro kvapas, taigi, as jokio chlorkalkiu kvapo mazylio baseine neuzuodziau, siaip viskas man ten pasirode svaru, persirengimo kabinose vietos regis sociai, pakaktu net jei vienu metu ir sesios moterytes butu...Dar eisiu isbandyt Linijos baseina, kazkaip norisi man to judesio daugiau jau kai dekrete, parasysiu veliau savo atsiliepimus Gali pabandyti statyti viesbucio Neris kieme, ten salia kavines Zalias ratas. Tikrai nekainuos QUOTE(kgintare @ 2006 09 06, 10:26) ačiū už patarimą, penktadienį išbandysiu ar patogu po to prikulniuot iki mažylio, šiandie radau stovėjimą visai šalia už 1 lt/val:) šiandien turškėmės jau dviese, po manęs moterytė buvo vėl viena, taigi baseiniukas absoliučiai neapkrautas, dar tiesa nepaminėjau, kad labai malonu į tą vandenį atėjus įlysti, nes jis labai šiltas
Sveikos būsimosios ir jau tapę mamytėmis. Po vasarinės pertraukos vėl pradedame plaukioti Kauno Vilijos baseine. Į visus iškilusius klausimus atsakymą gausite tel. 8-686-06176 (trenerė Daiva).
Bus smagu susitikti su buvusiomis "bendražygėmis", kurios tikrai žada sugrįžti į plaukimo takelius!
as ruosiuosi ketvirtadieni 14d eiti i Linija 09.30. nesciuju aqua.
gal kas norit prisijungt? vienai neidomu
Ryt, trečiadienį, grįžtame ir į sporto salę "Ars Medica". Su nėštukėmis pradedame judėti 18 val. Iki pasimatymo
kas galite pasakyti kiek kainuoja i vilijos sporto kluba treniruotes nestukems?kelinta h vyksta?ar verta ten eit?ir ar ten yra burbuliniu voniuu ir t.t aciu
antradieniais manksta
Lankausi jau ir Vilijos baseine, man labai patinka, nes į vandenį nereikia lipti sukandus dantis, pakankamai šiltas vanduo, rašo lentoje vandens temperatūra 28 laipsniai, taip pat nejaučiu chloro kvapo
O į Linijos baseiną taip ir nenuėjau, nes iš keleto žmonių girdėjau, kad ten labai stiprus chlorkakių kvapas Nu va, gal kam nors padėjau renkantis kur pasiplaukiot Kaune QUOTE(kristuska13 @ 2006 10 09, 17:35) Lankausi jau ir Vilijos baseine, man labai patinka, nes į vandenį nereikia lipti sukandus dantis, pakankamai šiltas vanduo, rašo lentoje vandens temperatūra 28 laipsniai, taip pat nejaučiu chloro kvapo O į Linijos baseiną taip ir nenuėjau, nes iš keleto žmonių girdėjau, kad ten labai stiprus chlorkakių kvapas Nu va, gal kam nors padėjau renkantis kur pasiplaukiot Kaune Saunu, kad Vilijoje smagu QUOTE(kristuska13 @ 2006 10 09, 18:35) Lankausi jau ir Vilijos baseine, man labai patinka, nes į vandenį nereikia lipti sukandus dantis, pakankamai šiltas vanduo, rašo lentoje vandens temperatūra 28 laipsniai, taip pat nejaučiu chloro kvapo O į Linijos baseiną taip ir nenuėjau, nes iš keleto žmonių girdėjau, kad ten labai stiprus chlorkakių kvapas Nu va, gal kam nors padėjau renkantis kur pasiplaukiot Kaune Aha parasyk ka tvarkarasti... QUOTE(kristuska13 @ 2006 10 09, 19:05) Lankausi jau ir Vilijos baseine, man labai patinka, nes į vandenį nereikia lipti sukandus dantis, pakankamai šiltas vanduo, rašo lentoje vandens temperatūra 28 laipsniai, taip pat nejaučiu chloro kvapo O į Linijos baseiną taip ir nenuėjau, nes iš keleto žmonių girdėjau, kad ten labai stiprus chlorkakių kvapas Nu va, gal kam nors padėjau renkantis kur pasiplaukiot Kaune na ir mane domina Vilijos baseinas, nes vis ruosiuosi ruosiuosi ir niekaip neissjudinu, Tikiuosi kad uzsiemimai rytais, nes vakare neturiu kur dukrytes palikti. Tai kada ten pasiplaukiojimai? QUOTE(simoneta1111 @ 2006 10 12, 15:02) na ir mane domina Vilijos baseinas, nes vis ruosiuosi ruosiuosi ir niekaip neissjudinu, Tikiuosi kad uzsiemimai rytais, nes vakare neturiu kur dukrytes palikti. Tai kada ten pasiplaukiojimai? Na as kogero kita savaite skambinsiuosi trenerei... nes nuo dar kitos savaites jau beveik galeciau pradeti eiti i uzsiemimus
O nuo kurios saviates patartina mankstele?
QUOTE(dautan @ 2006 10 13, 20:47) pirmą kart girdžiu, kad Linijoj nėra chlorkakių kvapo, gal nuo kokio rugsėjo pradėjo kitokiom medžiagom dezinfekuoti? o gyvių turi nebūt ir be chlorkalkių, šiais laikais yra būdų dezinfekuot ir be chloro įsivaizduokit, jei gyviai plaukiotų pvz. Mažylio baseine, kaip manot, ar to baseiniuko neuždarytų? juk ten lialiukai praktiškai nuo 3-jų savaičių plaukioja Vilijos baseine treniruotės vyksta II ir V, rinktis nuo 11:45, plaukimas prasideda 12:00 QUOTE(kristuska13 @ 2006 10 18, 19:50) pirmą kart girdžiu, kad Linijoj nėra chlorkakių kvapo, gal nuo kokio rugsėjo pradėjo kitokiom medžiagom dezinfekuoti? o gyvių turi nebūt ir be chlorkalkių, šiais laikais yra būdų dezinfekuot ir be chloro įsivaizduokit, jei gyviai plaukiotų pvz. Mažylio baseine, kaip manot, ar to baseiniuko neuždarytų? juk ten lialiukai praktiškai nuo 3-jų savaičių plaukioja Vilijos baseine treniruotės vyksta II ir V, rinktis nuo 11:45, plaukimas prasideda 12:00 Aciu uz info Gal mano uosle ne tokia jautri, nes tikrai teko lankytis baseinuose, kuriuose net akis grauzia nuo chlorkalkiu kvapo, o Linijoje - ne. Bet manau verta pabandyti ir Vilija QUOTE(kristuska13 @ 2006 10 18, 20:50) pirmą kart girdžiu, kad Linijoj nėra chlorkakių kvapo, gal nuo kokio rugsėjo pradėjo kitokiom medžiagom dezinfekuoti? o gyvių turi nebūt ir be chlorkalkių, šiais laikais yra būdų dezinfekuot ir be chloro įsivaizduokit, jei gyviai plaukiotų pvz. Mažylio baseine, kaip manot, ar to baseiniuko neuždarytų? juk ten lialiukai praktiškai nuo 3-jų savaičių plaukioja Vilijos baseine treniruotės vyksta II ir V, rinktis nuo 11:45, plaukimas prasideda 12:00 o kaip iki tos Vilijos nuo centro davaziuosi? Galvoju antradieni gal prisijungti...
Jei važiuosi mašina, tai pervažiavus "naujajį" (Varnių g) tiltą, reikia iš karto sukti į dešinę ir nusileisti į krantinę. Čia jau yra naujas šviesoforas, kur reikia sukti į kairę. Pavažiavus apie 300m vėl į kairę, Demokratų gatve. Pravažiavus mokyklą kairėje pusėje, bus baseinas. O jei važiuosi visuomeniniu transportu, tai reikia orientuotis į tą vietą arba bent iki Varnių g, Panerių g.
Stai cia galima paziureti, kurioje vietoje yra baseinas
QUOTE(dautan @ 2006 10 16, 13:05) Aciu uz info, reikes pasieskoti kur patogiau lankytis O gal yra tokia vieta, kur vyksta tiek aerobika, tiek kitomis dienomis baseinas nestukems? Zodziu, kad vienoje vietoje veiksmas vyktu. Beja, zinau, kad yra dar ir joga nesciosioms. Ar bandet kuri nors? QUOTE(BaltairJuoda @ 2006 10 23, 16:57) Aciu uz info, reikes pasieskoti kur patogiau lankytis O gal yra tokia vieta, kur vyksta tiek aerobika, tiek kitomis dienomis baseinas nestukems? Zodziu, kad vienoje vietoje veiksmas vyktu. Beja, zinau, kad yra dar ir joga nesciosioms. Ar bandet kuri nors? Yra tokia vieta - II ligonineje. Siandien pirma karta buvau ten manksteleje, labai buvo smagu
O as va Vilijos baseina isbandziau tai galiu uztikrinti, kad bijancios salto vandent ten tiiiiiikrai nesusals
Labas,
nors mums dar tik 11 sav. , bet as vis pagalvoju apie tai, kur cia paplaukioti ar kitaip pasimankstinti. Linijoj lankiausi dar pries Parašykit kokie grafikai, gal kas vyksta vakare? Ačiū QUOTE(kgintare @ 2006 10 24, 19:40) O as va Vilijos baseina isbandziau tai galiu uztikrinti, kad bijancios salto vandent ten tiiiiiikrai nesusals tai daba jau pasimečiau QUOTE(MAMICY @ 2006 10 26, 21:59) tai daba jau pasimečiau Na Vilijoj tiek oro tiek vandens temperatura +28 bet as tai bebudama vandeny da ir isprakaituoti sugebejau
Jau esu šitoje temoje rašiusi, kad 27 - 29 laipsniai yra optimali temperatūra treniruotėms. Jei bandysite lyginti su Mažyliu, tai ten nėra vietos pasiekti kokį treniruotumą. O maudytis galim ir šiltoje vonioje... Vilijoje mes plaukiam, ir pakankamai intensyviai, todėl šalti nėra kada. Be to yra daug kitų paruošiamųjų praatimų, kurie vėlgi, šalia vienokio ar kitokio poveikio, suaktyvina kraujotaką. Tai irgi neleidžia šalti.
Is savo patirties noreciau pasakyti, kad vandens temperatura 28 laipsniai yra pats tas, nes atliekant mankstos pratimus pasidaro karsta ir siltesniame vandenyje imtu jaustis nuovargis. Taigi, tai tikrai nesaltas vanduo.
QUOTE(trenere @ 2006 10 27, 23:25) Jau esu šitoje temoje rašiusi, kad 27 - 29 laipsniai yra optimali temperatūra treniruotėms. Jei bandysite lyginti su Mažyliu, tai ten nėra vietos pasiekti kokį treniruotumą. O maudytis galim ir šiltoje vonioje... Vilijoje mes plaukiam, ir pakankamai intensyviai, todėl šalti nėra kada. Be to yra daug kitų paruošiamųjų praatimų, kurie vėlgi, šalia vienokio ar kitokio poveikio, suaktyvina kraujotaką. Tai irgi neleidžia šalti. QUOTE(dautan @ 2006 10 28, 20:31) Is savo patirties noreciau pasakyti, kad vandens temperatura 28 laipsniai yra pats tas, nes atliekant mankstos pratimus pasidaro karsta ir siltesniame vandenyje imtu jaustis nuovargis. Taigi, tai tikrai nesaltas vanduo. Visiškai su jumis abiem sutinku. Jei sportuoji, tai toks vanduo pats tas, bet jei sportuoti nemegsti, tai nelabai pasimuliuosi - šalta pasidarys. O sportuoti tai aš uiiiii kaip nemėgstu (fui kokia aš begėdė
kolegės nėštukės, lankančios "Viliją", gal žinote kartais, kokiu metu ten galima nuvaryti su visa šeima?
Kol kas dar neatostogauju, tai nėštukių mankštos laikas man visiškai ne į temą. Gal žinote, ar ten galima ateiti po darbo su visa šeima? nes ir dukra, ir vyras- baseino fanatikai. Anksčiau visa šeimyna lankydavomės Mastaičiuose, bet... kažkaip labai nemažai ten prisirenka studentėlių iš tos mokyklos, tai kažkaip dabar su savo pilvuku nelabai norisi šokiruoti jaunimėlio Beje, net nustebau, kad 28 laipsnių temperatūrą baseine laikot šalta. Paprastuose baseinuose ir tai apie 25 tik būna. 28 - čia jau "pagerinta". Šiuo metu lankau mankštą "mažylyje", tai man tas jų karštas vanduo kažkaip keistai atrodo. Galėtų jį pašildyti tik per lėliukų dieną, o nėštukės juk ne kūdikiai ir tokio vonios vandens vargu ar reikia QUOTE(Salsa @ 2007 01 20, 17:29) kolegės nėštukės, lankančios "Viliją", gal žinote kartais, kokiu metu ten galima nuvaryti su visa šeima? Kol kas dar neatostogauju, tai nėštukių mankštos laikas man visiškai ne į temą. Gal žinote, ar ten galima ateiti po darbo su visa šeima? nes ir dukra, ir vyras- baseino fanatikai. Anksčiau visa šeimyna lankydavomės Mastaičiuose, bet... kažkaip labai nemažai ten prisirenka studentėlių iš tos mokyklos, tai kažkaip dabar su savo pilvuku nelabai norisi šokiruoti jaunimėlio Beje, net nustebau, kad 28 laipsnių temperatūrą baseine laikot šalta. Paprastuose baseinuose ir tai apie 25 tik būna. 28 - čia jau "pagerinta". Šiuo metu lankau mankštą "mažylyje", tai man tas jų karštas vanduo kažkaip keistai atrodo. Galėtų jį pašildyti tik per lėliukų dieną, o nėštukės juk ne kūdikiai ir tokio vonios vandens vargu ar reikia Galetum pasiskambinti į Vilijos baseiną tel. 263943 ir pasiklausinėti. Tik, kad vakarais čia irgi daugokai žmonių.
Dėkui, reikės pamėginti.
Bet užmečiau akį, kad ten labai laikas kvailas - leidžia tik po 1 val. 15 min., ar ne? O čia jau su nusiprausimu/apsirengimu, ar be? Vienai einant tai tiek užtenka, bet jei dar ir su vaiku, tai... |