Kaip sekesi baseine? Tiesa, kokia vandens temp? Ne per saltas?
Oi,paneles,siandien atsibundu ir jauciu,kad neprakalbu visai
o vandens temperatura tai ten apie 25 buna jei gerai pamenu..zodziu nelabai salta jei judi
As jau pasveikau ir eisiu rytoj i mankstas pas Daiva i II ligonine ir i baseina penktadieni. Kas prisijungia prie sportininkiu burelio dar?
Norejau paklausti, o maudomas turi buti butinai bendras? Turiu ir ta ir ta. Tik atskiras su zemom kelnaitem, tai pilvo nespaus veliau.
Ir dar: kaip ilgai galima lankyti baseina? Gal iki pat devinto menesio?
Aš ir ruošiuos Egliuk penktadienį į baseiną..
Akva, koks skirtumas koks maudomas, svarbu kad tau patogu su juo butu.
O lankyti galima kad ir iki pat gimdymo, jei tik nestumas normalus.
Egliuk, norejau paklausti, II ligonineje manksteles mokamos? jei taip, tai kiek, ir dar i koki baseina vaikstai? as net nezinau ar jau man eiti ar dar palaukti, ir aisku ieskau kad pigiau butu
Smalsute, II ligonineje manksteles kaina 6litukai, ta pati trenere Daiva veda ir uzsiemimus baseine "Vilija"(1 kartas 8litukai).As baigiu issigydyti sloga tai jau eisiu ten
Na kaina tai lyg ir prieinama
Smalsute,man dabar nepilnai 7 menesiukai, o einu i baseina nuo kokiu 17savaiteliu gal..gerai nepamenu,bet pilvuko dar nesimate
i Mazyli neinu todel,kad ten vietos mazai,uztenka tik mankstelei...o vilijos baseine galima ir begioti,ir plaukioti-visas baseinas tik nestukems
Aa, tai gal jau po truputi reiketu eiti
O kaip nestukes begioja? Ar galima? Kiek girdejau - nelabai... O gal cia speciali manksta tokia - begiojimas?
Del "Vilijos" baseino reikia teirautis pas Daiva 8686-06176, nes nuo penktadienio jis remontuojasi, sia savaite gali ir nebuti treniruociu. Pas ja ir galima del treniruociu II lig. smulkiau suzinoti (kaip nuvaziuoti, kada treniruotes, ar bus jos ta karta ir pan.). Siaip ji minejo, kad kol nera baseino nuo 18 val. sportuos kazkokioj dar kitoj sporto klubo salej.
Smalsute, maudomas nera svarbu koks, svarbu tau paciai butu patogu. Zmoniu 10:30 val. ryte beveik nebuna, todel jokio diskonforto kad i tave kas spoksos. Busiu Mamyte, nestukes begioja vandenyje atlikdamos tam tikrus pratimus (pvz. pristatomu zingsniu sonu, ristele atbula ir t.t.), o vanduo labai palengvina sia procedura.
Gal kas zinote ar dar vyksta treniruotes pas Daiva Vilijoj?..
Chilli, o Tu Mazyli nebandei? as ir jau noriu eiti, bet nezinau kur geriau
Man tai siaip geriau vilijoj(kaina tik 8lt,baseinas didziulis,miela trenere)...tik va sako turejo but remontas ar kazkas pan...tai idomu ar dirba tas baseinas..
Atsiprasau, jei pasikartosiu - o nuo keliu savaiciu patartina pradeti lankytis baseina (vakar buvau pas gydytoja, bet va pamirsau paklausti...
Aciu uz atsakymus, kuriu nekantriai lauksiu!
Jau "Vilija" veikia, buvau ir pirmadieni ir penktadieni, labai labai fainas jausmas kai saulute dar uz lago sviecia - po treniruociu kaip ant sparnu lakstau.
O kaip ten Vilijoj bendras baseinas, ar tik nestukiu?
Bendras, bet uzsiemimai vyksta nuo 10:30 ryto, tai visas baseinas buna beveik tuscias, tik nestukiu priklausomai nuo oro - nuo 3 iki 15.
Kiek zinau - tai dedelis baseinas nebent kai buna uzsiemimai
Busiu-Mamyte!As pradejau lankyti 15 sav. ir nereikejo jokiu pazymu.Gydytoja pati man liepe lankyti baseina,nes tik jame galima begioti ir sportuoti nestukems
O kuriom valandom uzsiemimai vyksta? Kiek kartu per savaite ir ar kas karta reikia uzsimoketi ar i prieki? Kokia sistema. As noreciau lankyti kas diena (na, gal tik savaitgaliais ne). Ar taip galima?
Juo Busiu-Mamyte jau pirmadieni butu saunu
Ir as galvoju prie jusu prisijungti sekanti karteli
Na ka,nezinancioms galiu pasakyti,kad vilijoj uzsiemimai vyksta 2k. per savaite:
I-10.30 V-10.30 Pinigelius reikia duoti atejus uz viena karta (8lt). Pirma karta atejusios atsinesa nesciosios kortele,kad trenere galetu paskaitinet apie jusu bukle,savaites ir t.t. Viksreli,na manau be maudymuko praverstu ir slepetes,nes batus rubineje maiselyje turi palikti
OK! Pasistengsiu susiruosti iki pirmadienio
Labutes visos! Nuosirdziai Smalsute, zinai, kiek teko girdeti, "Mazylyje" tikrai saunu, bet ten baseiniukas labai mazas ir vietos nera daug, na, tik mankstelei... o as dar mielai paplaukiociau po manksteles koki pusvalanduka (manau, jegu turetu pakakti Na, o kai jau puskuosim budamos balionukais
Busiu-mamyte, II ligoninej uz 6litukus tai ten tik mankstele,baseino nera
Sveikos
Juo bazuojames Busiu-Mamyte, sutinku einam i Vilija Tai reikia suplanuoti, kur ir kada galetume susitikti
Kepureles nereikia,na bent jau nebutina
o baseinas demokratu gatveje,mokykloj..Nu as tai is centro su 54mikru vaziuoju ir paprasau,kad pasakytu kai bus vilijos baseinas...Visada vairuotojas ten ir isleidzia As pirmadieni tai jau tikrai varau,atsibodo skausmai visuose sonuose
Taip ir maniau, kad ten Tai kelinta renkames
Siaip geriausia,kad visos jau butu iki 10.15 susirinkusios,nes reikia persirengti ir t.t.. o laikas tai eina
Ok! Tik man primink, gerai
Oj kai gerai Chilli, tada visai smagu ir nereiks kompleksuoti
Tai zodziu taip ir planuojam foje 10.15 pirmadieni ania? Dar zinoma susirasom jei kas pasikeis Busiu-Mamyte, a tu su mumis?
Viksreli,butinai priminsiu
Smalsute, man centre 12val paskaitos prasideda,spesim manau
Teip, as su jumis! Smalsute, as irgi turiu tik atskira maudomuka Iki pirmadienio, na, dar jei ka - susirasom!!!
Oj, kaip smagu bus su visom susipazinti.
Egliuk, rytoj, deja, man labai busy diena, tai pradesiu su nauja savaite - su pirmadieniu...
Man tai ryt kursini reik nunest is ryto ir paskaitose atsedet
As irgi eisiu!
Sveikos mamytes,
Chilli, oj tada gerai nes man ir paskaita centre, ir dar del bakalaurinio reikalai Busiu-Mamyte, labai gerai, kad busiu neviena su atskiru, nebus taip baisu Tai kaip ir tareme, bet susirasom jei ka
Na gerai Busiu-Mamyte, nebijosiu
A del vaziavimo, tai dar nelabai isivaizduoju kaip ten nuvaziuoti
Smalsute, demokratu gatve vaziuoja 54 mikrius is centro.O islipti reikia prie mokyklos,vairuotojas tau pasakys jei paprasysi
A tada Ok, neseniai isikrausciau is sanciu, tai 54 butu tiesiai is namu, bet daba teks per 2 mikrus vaziuoti, na tai ir paprasysiu vairuotojo, kad pasakytu kur ir tikrai manau ten islipsiu
Teip Jei vaziuosi kitu miksriuku, tai gali islipti Varniu gatveje (Vilijampoleje), islipk prie tilto, kur link Kliniku vaziuoti (na, prie fabriko tokio...) Tada leiskis nuo kalniuko upes link, kur rasi parasyta "Minima" reklama ir suk i kaire puse, prieisi "Minima", eik tolyn ta pacia "Minimos" gatve dar apie 100m. iki "Vilijos" baseino. Jei ka - paklausk zmoniu, tkrai kiekvienas pasakys. Na, jei visai prastai bus, imk gatveje garsiai rekti: "kur "Vilijos" baseinas?"
Aciu Busiu-Mamyte uz isamu paaiskinima
Labutes
Sveika Busiu-Mamyte, tikiuosi, kad greitai pasveiksi, to ir linkiu
|