Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur sportuoti neštukėms Kaune?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ambro
QUOTE (Chilli @ 2004 03 27, 18:05)
Ne visiskai pabegu biggrin.gif ,bet reciau cia busiu,tik per atsiskaitymus moksluose...tai vat ir mastau reikia dar leisti sau susitikti su nestukem,paplaukiot,nes neaisku kada vel galesiu..ka jus paneles del pirmadienio a? wink.gif

Kaip sekesi baseine?

Tiesa, kokia vandens temp? Ne per saltas?
Čili
Oi,paneles,siandien atsibundu ir jauciu,kad neprakalbu visai blink.gif tai taip ir teko atidet kitam pirmadieniui doh.gif
o vandens temperatura tai ten apie 25 buna jei gerai pamenu..zodziu nelabai salta jei judi biggrin.gif
Puumpaa
As jau pasveikau ir eisiu rytoj i mankstas pas Daiva i II ligonine ir i baseina penktadieni. Kas prisijungia prie sportininkiu burelio dar? clap.gif
Akva
Norejau paklausti, o maudomas turi buti butinai bendras? Turiu ir ta ir ta. Tik atskiras su zemom kelnaitem, tai pilvo nespaus veliau.
Ir dar: kaip ilgai galima lankyti baseina? Gal iki pat devinto menesio?
happy
Aš ir ruošiuos Egliuk penktadienį į baseiną..
nestuke.gif
Dzordza
Akva, koks skirtumas koks maudomas, svarbu kad tau patogu su juo butu.
O lankyti galima kad ir iki pat gimdymo, jei tik nestumas normalus.
smalsute
Egliuk, norejau paklausti, II ligonineje manksteles mokamos? jei taip, tai kiek, ir dar i koki baseina vaikstai? as net nezinau ar jau man eiti ar dar palaukti, ir aisku ieskau kad pigiau butu wink.gif
Čili
Smalsute, II ligonineje manksteles kaina 6litukai, ta pati trenere Daiva veda ir uzsiemimus baseine "Vilija"(1 kartas 8litukai).As baigiu issigydyti sloga tai jau eisiu ten biggrin.gif
smalsute
Na kaina tai lyg ir prieinama smile.gif chilli o kiek tau menesiuku? ar jau seniai vaikstai? galvojau is pradziu gal i mazyli eiti, o kaip ten negirdejai? smile.gif
Čili
Smalsute,man dabar nepilnai 7 menesiukai, o einu i baseina nuo kokiu 17savaiteliu gal..gerai nepamenu,bet pilvuko dar nesimate biggrin.gif

i Mazyli neinu todel,kad ten vietos mazai,uztenka tik mankstelei...o vilijos baseine galima ir begioti,ir plaukioti-visas baseinas tik nestukems thumbup.gif
smalsute
Aa, tai gal jau po truputi reiketu eiti smile.gif bet pilvukas pas mane jau kyso smile.gif tai reiks pasidometi, gal ir eisiu i Vilijos baseina smile.gif o dar norejau paklausti, as turiu tik atskira maudoma, o kaip nestukes eina su uzdadru ar atskiru?
Jau-Mamyte
QUOTE (Chilli @ 2004 04 04, 20:29)
o vilijos baseine galima ir begioti, ir plaukioti-visas baseinas tik nestukems thumbup.gif

O kaip nestukes begioja? Ar galima? Kiek girdejau - nelabai... O gal cia speciali manksta tokia - begiojimas? g.gif wink.gif
Puumpaa
Del "Vilijos" baseino reikia teirautis pas Daiva 8686-06176, nes nuo penktadienio jis remontuojasi, sia savaite gali ir nebuti treniruociu. Pas ja ir galima del treniruociu II lig. smulkiau suzinoti (kaip nuvaziuoti, kada treniruotes, ar bus jos ta karta ir pan.). Siaip ji minejo, kad kol nera baseino nuo 18 val. sportuos kazkokioj dar kitoj sporto klubo salej.

Smalsute, maudomas nera svarbu koks, svarbu tau paciai butu patogu. Zmoniu 10:30 val. ryte beveik nebuna, todel jokio diskonforto kad i tave kas spoksos. wink.gif

Busiu Mamyte, nestukes begioja vandenyje atlikdamos tam tikrus pratimus (pvz. pristatomu zingsniu sonu, ristele atbula ir t.t.), o vanduo labai palengvina sia procedura. thumbup.gif
Čili
Gal kas zinote ar dar vyksta treniruotes pas Daiva Vilijoj?.. rolleyes.gif noretusi sumazinti nugarytes skausmus baseine..
smalsute
Chilli, o Tu Mazyli nebandei? as ir jau noriu eiti, bet nezinau kur geriau g.gif
Čili
Man tai siaip geriau vilijoj(kaina tik 8lt,baseinas didziulis,miela trenere)...tik va sako turejo but remontas ar kazkas pan...tai idomu ar dirba tas baseinas.. unsure.gif
Jau-Mamyte
Atsiprasau, jei pasikartosiu - o nuo keliu savaiciu patartina pradeti lankytis baseina (vakar buvau pas gydytoja, bet va pamirsau paklausti... blush-anim-cl.gif Ir ar reikia pasisakyti gydytojai, kad patikrintu papildomai ar kaip? Man dabar 14 sav. iki nestumo baseine nesilankiau...
Aciu uz atsakymus, kuriu nekantriai lauksiu! wub.gif
Puumpaa
Jau "Vilija" veikia, buvau ir pirmadieni ir penktadieni, labai labai fainas jausmas kai saulute dar uz lago sviecia - po treniruociu kaip ant sparnu lakstau. biggrin.gif O del termino, Busiu-Mamyte, manau kad jau seniai gali eiti, jei nebuvo rizikingi pirmieji trys menesiai. Laukiam!
smalsute
O kaip ten Vilijoj bendras baseinas, ar tik nestukiu?
Puumpaa
Bendras, bet uzsiemimai vyksta nuo 10:30 ryto, tai visas baseinas buna beveik tuscias, tik nestukiu priklausomai nuo oro - nuo 3 iki 15. thumbup.gif Ir takus tada uzimam viena, du...
Jau-Mamyte
QUOTE (smalsute @ 2004 04 20, 13:05)
O kaip ten Vilijoj bendras baseinas, ar tik nestukiu?

Kiek zinau - tai dedelis baseinas nebent kai buna uzsiemimai nestuke.gif , tai gal apart ju daugiau nieko neileidzia? Kaip ten yra?
Čili
Busiu-Mamyte!As pradejau lankyti 15 sav. ir nereikejo jokiu pazymu.Gydytoja pati man liepe lankyti baseina,nes tik jame galima begioti ir sportuoti nestukems thumbup.gif tiesa,atejus pirmakart butinai turek nesciosios forma wink.gif Manau pirmadieni vel prisijungiu clap.gif
Jau-Mamyte
O kuriom valandom uzsiemimai vyksta? Kiek kartu per savaite ir ar kas karta reikia uzsimoketi ar i prieki? Kokia sistema. As noreciau lankyti kas diena (na, gal tik savaitgaliais ne). Ar taip galima? tongue.gif
smalsute
Juo Busiu-Mamyte jau pirmadieni butu saunu smile.gif tik galvojau gal dar pasvarstyti kur eiti, na viliampolei toloka man, dar gal Mazyli reikia perziureti? Kiek girdejau, tai pirmas kartas nemokamas, jei nepatinka galima ir neiti smile.gif O nezinau kaip toliau, bet pokolkas planuoju eiti kokius 2 kart per savaite smile.gif Tai dar pasprendziam kur cia eiti smile.gif
Ambro
Ir as galvoju prie jusu prisijungti sekanti karteli wink.gif. Priminkit man, ka reik tureti su savim be maudimuko rolleyes.gif , o tai jau visai amnezija man laugh.gif
Čili
Na ka,nezinancioms galiu pasakyti,kad vilijoj uzsiemimai vyksta 2k. per savaite:

I-10.30
V-10.30

Pinigelius reikia duoti atejus uz viena karta (8lt).
Pirma karta atejusios atsinesa nesciosios kortele,kad trenere galetu paskaitinet apie jusu bukle,savaites ir t.t. wink.gif

Viksreli,na manau be maudymuko praverstu ir slepetes,nes batus rubineje maiselyje turi palikti laugh.gif plauku dziovintuvas irgi nepamaisys,nes ten tik pora yra..o siaip tai as nesuosi visokiu sampunu,muilu,kremuku ir t.t.plauku sepeti aisku(zinai,su mano kudlom.. doh.gif )nu pacius elementariausius dalykus wink.gif tai pirmadieni bazuojames visos,a?
Ambro
QUOTE (Chilli @ 2004 04 21, 08:33)
Na ka,nezinancioms galiu pasakyti,kad vilijoj uzsiemimai vyksta 2k. per savaite:

I-10.30
V-10.30

Pinigelius reikia duoti atejus uz viena karta (8lt).
Pirma karta atejusios atsinesa nesciosios kortele,kad trenere galetu paskaitinet apie jusu bukle,savaites ir t.t. wink.gif

Viksreli,na manau be maudymuko praverstu ir slepetes,nes batus rubineje maiselyje turi palikti laugh.gif plauku dziovintuvas irgi nepamaisys,nes ten tik pora yra..o siaip tai as nesuosi visokiu sampunu,muilu,kremuku ir t.t.plauku sepeti aisku(zinai,su mano kudlom.. doh.gif )nu pacius elementariausius dalykus wink.gif tai pirmadieni bazuojames visos,a?

OK! Pasistengsiu susiruosti iki pirmadienio biggrin.gif!
Jau-Mamyte
QUOTE (smalsute @ 2004 04 20, 18:12)
Juo Busiu-Mamyte jau pirmadieni butu saunu smile.gif tik galvojau gal dar pasvarstyti kur eiti, na viliampolei toloka man, dar gal Mazyli reikia perziureti? Kiek girdejau, tai pirmas kartas nemokamas, jei nepatinka galima ir neiti smile.gif O nezinau kaip toliau, bet pokolkas planuoju eiti kokius 2 kart per savaite smile.gif Tai dar pasprendziam kur cia eiti smile.gif

Labutes visos! Nuosirdziai wub.gif aciu uz info! thumbup.gif
Smalsute, zinai, kiek teko girdeti, "Mazylyje" tikrai saunu, bet ten baseiniukas labai mazas ir vietos nera daug, na, tik mankstelei... o as dar mielai paplaukiociau po manksteles koki pusvalanduka (manau, jegu turetu pakakti tongue.gif ). Tai as kazkaip svarstau, kad kol pilvukas maziuks wink.gif , tai gal geriau i "Vilija" (8 Lt) arba II-ja ligonine (6 Lt) eiti (kur tau arciau, man tas pats), ta pati Daiva abejose vietose uzsiemimus veda...
Na, o kai jau puskuosim budamos balionukais nestuke.gif , tada i "Mazyli" pasipliuskenti galesim eiti laugh.gif Ka manai?
Čili
Busiu-mamyte, II ligoninej uz 6litukus tai ten tik mankstele,baseino nera wink.gif
smalsute
Sveikos smile.gif

Juo bazuojames smile.gif As galvoju, kad jau pirmadieni buciau pasiruosusi, tik norejau paklausti ar butina kepurele baseine? Ir kur cia randasi, as turbut pasiklysciau huh.gif Ir dar kaip su maudomuku, as turiu tik atskira, nelabai jaukiai jausciausi turbut jei daug kas spoksotu, ar mes ten vienos busim?

Busiu-Mamyte, sutinku einam i Vilija smile.gif
Tai reikia suplanuoti, kur ir kada galetume susitikti smile.gif
Čili
Kepureles nereikia,na bent jau nebutina wink.gif Baseine buna tik nestukes,todel gali plaukiot kad ir nuoga laugh.gif visos tokios savos zinai susirenka wink.gif

o baseinas demokratu gatveje,mokykloj..Nu as tai is centro su 54mikru vaziuoju ir paprasau,kad pasakytu kai bus vilijos baseinas...Visada vairuotojas ten ir isleidzia wink.gif

As pirmadieni tai jau tikrai varau,atsibodo skausmai visuose sonuose doh.gif
Ambro
QUOTE (Chilli @ 2004 04 21, 20:43)
o baseinas demokratu gatveje,mokykloj..Nu as tai is centro su 54mikru vaziuoju ir paprasau,kad pasakytu kai bus vilijos baseinas...Visada vairuotojas ten ir isleidzia wink.gif

Taip ir maniau, kad ten clap.gif . Dar galvojau pasitikslinti, bet kaip matau jau parasei. Aciu wub.gif !

Tai kelinta renkames wink.gif? Jau dabar spirgu, nekantraudama laukiu pirmadienio clap.gif clap.gif clap.gif Reiks i uzrasu knygute isirasyti, kad nepamirsciau laugh.gif
Čili
Siaip geriausia,kad visos jau butu iki 10.15 susirinkusios,nes reikia persirengti ir t.t.. o laikas tai eina wink.gif galim 10.15 foje susirinkti clap.gif
Ambro
QUOTE (Chilli @ 2004 04 21, 22:56)
Siaip geriausia,kad visos jau butu iki 10.15 susirinkusios,nes reikia persirengti ir t.t.. o laikas tai eina wink.gif galim 10.15 foje susirinkti clap.gif

Ok! Tik man primink, gerai wink.gif?
smalsute
Oj kai gerai Chilli, tada visai smagu ir nereiks kompleksuoti smile.gif
Tai zodziu taip ir planuojam foje 10.15 pirmadieni ania? Dar zinoma susirasom jei kas pasikeis smile.gif A kiek ten laiko viskas vyskta? Siaip man 12.30 reiktu butu centre, bet zinoma ne mirtinai smile.gif
Busiu-Mamyte, a tu su mumis? smile.gif
Čili
Viksreli,butinai priminsiu wink.gif

Smalsute, man centre 12val paskaitos prasideda,spesim manau laugh.gif iki 11.15 uzsiemimas vyksta man rodos,tai spesim laugh.gif
Jau-Mamyte
QUOTE (smalsute @ 2004 04 22, 09:04)
Busiu-Mamyte, a tu su mumis? smile.gif

Teip, as su jumis! thumbup.gif taip ir tariames: si pirmadieni 10.15 val. foje. NEVELUOKIT!!! laugh.gif
Smalsute, as irgi turiu tik atskira maudomuka tongue.gif , taigi, busi ne viena clap_1.gif
Iki pirmadienio, na, dar jei ka - susirasom!!!
Puumpaa
Oj, kaip smagu bus su visom susipazinti. clap_1.gif O rytoj niekas neisit? As tai ir rytoj busiu. wink.gif
Jau-Mamyte
Egliuk, rytoj, deja, man labai busy diena, tai pradesiu su nauja savaite - su pirmadieniu... clap.gif O tu jau seniai lankai? Ar esi patenkinta? Na, manau, jei lankai, turbut esi laaabai patenkinta! thumbup.gif IKI
Čili
Man tai ryt kursini reik nunest is ryto ir paskaitose atsedet doh.gif Bet va kita savaite tai abu kartus eisiu manau laugh.gif
Jau-Mamyte
QUOTE (Chilli @ 2004 04 22, 19:33)
Man tai ryt kursini reik nunest is ryto ir paskaitose atsedet doh.gif Bet va kita savaite tai abu kartus eisiu manau laugh.gif

As irgi eisiu! thumbup.gif na, tai susitiksim 10.15 foje!!! clap.gif valioo!! thumbup.gif
smalsute
Sveikos mamytes,

Chilli, oj tada gerai nes man ir paskaita centre, ir dar del bakalaurinio reikalai smile.gif
Busiu-Mamyte, labai gerai, kad busiu neviena su atskiru, nebus taip baisu smile.gif
Tai kaip ir tareme, bet susirasom jei ka smile.gif
Jau-Mamyte
QUOTE (smalsute @ 2004 04 23, 15:57)
Busiu-Mamyte, labai gerai, kad busiu neviena su atskiru, nebus taip baisu smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ajajai, dabar tik nebark manes labai - bet greiciausiai eisiu su pilnu - radau! Na, dar pasimatuosiu ir viena, ir kita, ir ryt nuspresiu galutinai. Bet as cia tik del patogumo ziuriu. Juk visiai nesvarbu, kaip su pilviukais atrodom, dar graziau, juk ne visa gyvenima tokia svente buna! O apart musu nestuke.gif , nemanau, kad daugiau bus zmoniu. Taigi, susitiksim linksmos, grazios ir pasportuosim! thumbup.gif
smalsute
Na gerai Busiu-Mamyte, nebijosiu smile.gif
A del vaziavimo, tai dar nelabai isivaizduoju kaip ten nuvaziuoti g.gif
Čili
Smalsute, demokratu gatve vaziuoja 54 mikrius is centro.O islipti reikia prie mokyklos,vairuotojas tau pasakys jei paprasysi wink.gif jei vaziuosi ne is centro,tai islipti turesi varniu gatvej..nemoku paaiskint.. doh.gif
smalsute
A tada Ok, neseniai isikrausciau is sanciu, tai 54 butu tiesiai is namu, bet daba teks per 2 mikrus vaziuoti, na tai ir paprasysiu vairuotojo, kad pasakytu kur ir tikrai manau ten islipsiu smile.gif A pala varniu gi zinau, as ten dar mokykloj budama daznai lankiausi smile.gif
Jau-Mamyte
QUOTE (smalsute @ 2004 04 24, 10:35)
A del vaziavimo, tai dar nelabai isivaizduoju kaip ten nuvaziuoti g.gif

Teip rolleyes.gif , jei nuo centro (Savanoriu, Sv. Gertrudos arba Lituanikos ilpsi) - 54 minkriukas, sakyk noriu islipt prie "Vilijos" baseino, tikrai vairuotojas zinos wink.gif . Baseinas toj pacioj gatves pusej, kur isleis tave, pamatysi tikrai.
Jei vaziuosi kitu miksriuku, tai gali islipti Varniu gatveje (Vilijampoleje), islipk prie tilto, kur link Kliniku vaziuoti (na, prie fabriko tokio...) Tada leiskis nuo kalniuko upes link, kur rasi parasyta "Minima" reklama ir suk i kaire puse, prieisi "Minima", eik tolyn ta pacia "Minimos" gatve dar apie 100m. iki "Vilijos" baseino. Jei ka - paklausk zmoniu, tkrai kiekvienas pasakys. Na, jei visai prastai bus, imk gatveje garsiai rekti: "kur "Vilijos" baseinas?" laugh.gif Na, manau rasi. Sekmes tau! iki thumbup.gif
smalsute
Aciu Busiu-Mamyte uz isamu paaiskinima wink.gif
Jau-Mamyte
Labutes nestuke.gif su kuriomis taremes susitikti ryt "Vilijoj"... Nezinau ar siandien prisesit prie kompu, bet vis tiek kazkaip norejau ispeti, kad manes nepasigestumete, nes ryt, deja sad.gif , negalesiu ateiti i trniruote... Jau nuo vakar vakaro skauda galvyte, sloguoju ir net temperaturos "prisidirbau" 37 sad.gif . Taigi, labai liudna, bet dabar gydausi, guliu lovytej, geriu arbatikes ir tikiuosi kuo greiciau atgaut sveikatele ir jau penktadieni prisijungti prie jusu visu! thumbup.gif Parsaykit, prasau, kaip patiko treniruote, kaip sekesi ir t.t. wink.gif labai lauksiu! wub.gif
smalsute
Sveika Busiu-Mamyte, tikiuosi, kad greitai pasveiksi, to ir linkiu smile.gif Lauksim penktadieni. Kai grisim, papasakosim kaip sekesi smile.gif Sveik wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.