kitą savaitę išeinu į dekretą ir labai norėčiau pradėti lankyti
spec.užsiėmimus baseine nėščiosioms. Gal galit ką patarti ar
parekomenduoti? Gal žinot kiek kainuoja?
Būsiu labai dėkinga.
P.S. Užsiėmimai turėtų vykti Kaune.
Ačiū Eglė
Sveikos būsimos ir esamos mamytės ,
kitą savaitę išeinu į dekretą ir labai norėčiau pradėti lankyti spec.užsiėmimus baseine nėščiosioms. Gal galit ką patarti ar parekomenduoti? Gal žinot kiek kainuoja? Būsiu labai dėkinga. P.S. Užsiėmimai turėtų vykti Kaune. Ačiū Eglė
As lankiau Mazylyje. 100 lt 11 kartu, cia jei perki abonimenta. O jei moki kiekviena karta, tai regis po 11,6 lt. Labai patiko. Baseiniukas nedidelis bet maximum trise ten ir buni. Labai simpatiskos kineziterapeutes, cia tos kur mankstele pravedineja. Apie 0,5 val. mankstele ir 0,5 val. siaip atsipalaidavimui pluduriuoji.
eglek, o tu nenori palaukt truputeli? Mes su Egliuku uz keliu savaiciu zadam pradeti lankyti baseina Vilijampolej, tik laukiam oro atsilimo
P.s. jei ka - rasyk man asmenine zinute
VIKSRIUK as irgi galvoju tą Vilijampolėj baseiniuką lankyti,
,man knieti kuo skubiau nueiti ir pabandyti, o tu jei gali vėliau tai nebėda:aš ten pavaikščiosiu parašysiu kas gero ar patinka, ir tada gal ir tu prisijungsi.. IKI
Sveikute baseinu fanes
Man toks klausimelis iskilo: as birzeli atvaziuosiu porai savaiciu i Lietuva, jei tiksliau - i Kauna. Ar galima tokiam trumpam laikui isiprasyti i kokia jau suformuota grupe? nes nesinores manau nieko tas 2 savaites nedaryti Ir dar - ar tos spec nescioms manksteles ir t.t. tai jau tik kai rimtas pilvukas pasirodo, 6-7 men.? ar galima pradeti kad ir nuo 4 kokio? Nes as dabar va ir galvoju, ar jau begti ieskoti kokio sporto ar dar ramiai patinginiauti
siaip man regis jei itnsyviai sportu neuzsieminejai pries nestuma tai nera tikslinga tai pradeti daryti dabar ... aisku daugiau judeti daugiau buti gryname ore ...nepakenks ir kasdienine lengva mankstele skirta nesciosioms ta mankstele atlikineti kokiam sporto klube kur susirenka daugiau
Uzsiemimai baseine nesciosioms vyksta ir sporto klube "Linija", tel.380319
I 11val. IV 10val. Uzsiemimo kaina 10lt. Ten lankiau, kai laukiausi pirmojo ir dabar ten eisiu. Ten man labiau patinka, nes baseinas daug jaukesnis, ne toks "valdiskas" kaip Vilijampolej. O prisijungti galima bet kada ir kiek nori laiko
Sveikutes,
Na as lankau baseina Vilijampolej,ir labai patenkinta..Nera ten tokie baisus kruviai,juk manksta vandenyje Papildyta @ [mergetime]1078730402[/mergetime] beje,uzsiemimai vyksta I ir V - 10.30val.
Labai saunu!
Busiu-mamyte, mazyli
Daisy, o nuo keliu menesiu pradejai lankyti (girdejau geriausiai nuo 4-to menesio) ir ar reikia uzsiregistruoti is anksto (na, pries pora-trejeta savaiciu) ar galima diena kita pries? Labai dziugu, kad Aciu!
as pradejau nuo 20 sav. O ten uzsiregistruoti gali tel 220298, jei nepasikeite ir pasakys kada laisva, siaip daznai uztenka pries diena - dvi, jei nepasikeite. Pasiskambink pasakys
Ir aš lankiau baseiną Mažylyje, Kaune.
Net kelis abonementus išnaudojau. O vieno nespėjau smagių pasiplaukiojimų visoms laukiančioms
Na, as irgi ten lankiau, labai faina, niekas kitas neina, apart nesciuju ir leliuku...o va kitur tai visokie slankioja....
Su malonumu priimsim Tave su pilvuku
Jei turi, irasyk ir treneres telefona. P.s. susirasysim, kai atsils orai
Baseino "Vilija" treneres Daivos telefonas: 8~68606176
Ji taip pat veda ir mankstas II ligonineje treciadieniais ryte. Beje,kazkuri rasete,kad tik Mazylyje lankosi vien mamytes ir leliukai,o kitur trinasi pasaliniai...Papriestarausiu Viksreli,susirasysim aha,jau mastau kita savaitele i pabaiga gal reiktu pradeti vaikscioti...
O reikia apsilankyt pas gydytoja ir pateikti baseine rastiska gydytojos sutikima, kad esi sveika?
Ar tas pasikeitimo lapas reiskia - pazyma is gydymo istaigos, kad esi nestuke? Na, as pradesiu vaikscioti nuo 20 savaiteles mazdaug (gal ir anksciau - labai jau noriu Iki
Atskirai jokios pazymos nereikia, tiesiog trenere paskaitineja pasikeitimo lape esancia informacija apie bendra mamytes bukle..na kiek savaiteliu,kada terminas,ir pan..Ir dar,jei laukiates dvynuku kuri nors,tai nepatartina lankytis baseine...
JEI 30 SAVAICIU, NEVELU PRADETI? KUR TOKI MAUDOMA DIDELI GAUTI?
Ir as mazyly lankau jau nuo 13 savaiteliu. Man tiesiog labai patogi vieta buvo kai pradejau, bet shiaip tai labai smagu
Gaila, dabar negaliu vbaseinuky lankytis, nes po gresiancio. Bet tikiuosi po keliu savaiteliu sutvirteti ir vel lankytis. Smagiausia tai, kad lelius kartu sportuoja Papildyta @ [mergetime]1079101964[/mergetime] Tiesa, jei su nestumu jokiu problemu nera buve, tai mazyly pirma karta ateinant reikia tureti ta nescios kortele - vadinama 13 forma, kur gydytoja israso kartu nesiotis. Bet jei yra buve problemeliu, tai tik paklausia ar gydytoja leido - manau tokiu atveju vis del to reiketu paciai gydytojos pasiklausti ar galima.
Laikykis Dzordza, saugok save ir savo mažylį,
viskas bus gerai... nestuke
kendi,as tai gavau maudoma is drauges nestukes,bet manau kartais pravercia mamu maudymosi kostiumeliai
As va mastau,kad reiktu jau pradeti vaikscioti i baseina po ilgokos pertraukos,nes striju pradejo darytis ant klubu..Feeeee Manau 30 savaiciu dar ne riba..Bet jau kokiu 35-36 reiktu sustabdyti lankymus baseinu,nes galima infekcija kokia gauti ar nepastebeti kaip nuteka vandenys..Bent jau taip gydytoja sake..
Na, bent jau Mazyly tai nestukes lanko iki paskutiniu dienu, o pradeda dauguma tik kazkur nuo dekretiniu pradzios. Siaip ziurint is kitos puses, ten ligonine ir gimdykla vietoj - cia jei kas sumastytu gimdyt pradet
"Vilijos" baseine irgi prieziura gera,bet iki ligonines butu jau toloka
O gal kas nors galite parekomenduoti koki nors sporto kluba Vilniuje, kur mano brangiausioji su tinkama prieziura galetu pasportuoti. Nors dar labai anksti, dar tik 8 savaites mano labai laukiamam maziui, bet vis tiek... Jei ka zinote Vilniuje - rasykit. Man svarbu, kad butu geri treneriai (priziuretojai), o kaina nera pats svarbiausias reikalas. Aciu.
APIE BASEINUS VILNIUJE YRA KITA TEMA. PAIESKOK
Sveikutes, nestukes - sportininkes!
Su pirmaja pries du metus (ir dabar vel) vaiksciojau i "Vilijos" baseina pas Daiva, kol baseinas neuzsidare vasarai atostogu. Labai patiko, rekomenduoju! O apie nestukiu vandens proceduras klubuose (Linija, Sabanio ir kt.) girdejau nelabai kokiu atsiliepimu... Tiesa, nesutinku, kad plaukioti galima tik iki 35-36 savaiciu. Vaiksciojau iki pat paskutines savaites, kitos mamos taip pat, ir nieko. Infekcija gali 'ilysti. tik tada, kai iseina kamstis, o iki tol manau jokie pavojai negresia.
Egliukas, kita savaitele tikriausiai jau susimatysim Vilijoj
Aš irgi ateisiu į Vilijos baseiną, tik prieš
tai tą nelemtą slogą išsigydysiu... Gal galit nupasakot kurioj vietoj tas baseinas..
Eglek,Demokratu gatveje...Ten man rodos tik mikriukai vazineja.Is centro as su 54 vaziuoju...Tai pirmakart paprasiau vairuotojo,kad isleistu prie vilijos baseino,ir nebuvo problemu ji rasti
Aš mielai draugausiu
Prisiminiau, kad si penktadieni (rytoj) po Vilijos baseino treniruotes mamos organizuojasi sudetini baliuka, planavo vaziuoti pas Daiva. Kurios jau lankesi ar pradesite lankytis, galite prisijungti, susipazinti, pabendrauti. As tai kolkas dar koseju, greiciausiai negalesiu ateiti. Na, o kita savaite tai tikrai susitiksim, ir Viksrelis turbut ateis - busim pazystamos 'gyvai'.
P.S. del dideliu maudomu man pasiseke, per nuolaidas Thomas Philips parduotuvej su 70 % nuolaida isigyjau labai nebloga ir nauja. Tiesa, jei turite plonesnes medziagos maudomuka, ji gali "suesti" chloras...
Egliuk aš irgi tikiuosi nuo kitos savaitės pradėti lankyti,
aišku jei pasveiksiu...
Nu jau kas cia sake kad baseina iki 35/36 savaites galima lankyt?
As asmeniskai zadu iki galo lankyt, neseniai nauja abonementa isigyjau, o liko tik 16 dieneliu Beto Mazylyje apskritai tik NESTUKES ir leliukai Ir dar, jei neisnaudojai abonemento MAzylyje - ta prasme, pasigimdai ar kas.. - atiduoda pinigelius - arba galima su leliukais (ta pati kaina) ait As tai su maziuke eisiu kai sueis kokia pora menesiu
Jurgichka, 100 % pritariu!!! O leliukus Mazylyje (arba namie vonioje) nuo antros gimimo savaites mokindavo Shemeta plaukioti, reikedavo is anksto susitarus ji pasikviesti. O kaip dabar, nezinot? Gal jau pacios sesutes pereme iniciatyva ir zinias?
Kaip daba nezinau Reik pasiklausinet
Teisingai, i baseina is karto mama negali lysti, bet juk yra tetis.
O gal kas zino, kur Vilniuje galima apsilankyti?
Tam yra uzvesta atskira tema
Paneles,gal pirmadieni lekiam i "Vilija" paplaukiot?zadu issikraustyt is Kauno kita savaitele,tai mastau dar pasilepint
Tai jau pabegi nuo musu
Ne visiskai pabegu
Gal ir man pirmadienį pasirodyti, o tai vis ruošiuos
ruošiuos ir neprisiruošiu...aišku reiktų maudomą pasimatuoti, gal nebeįtelpu nelabai
Eglek, galim ryt sudalyvaut baseine.ka tu i tai?
sveikos
smalsute, aciu
Nu gi gal ir dalyvaučiau, bet į maudomą neįtelpu.
Smalsute,as lankausi nuo 19savaiteles,kai dar pilvuko net nesimate
labai puikiai nuimdavo skausma ir dieglius sone tas plaukiojimas ir manksteles
as vaikstau kazkur nuo 15 savaiciu. O i maudoma savo ziuriu irgi jau nelabai.. tai shiandien uzsukau i padevetus ir nusipirkau toki dideli uz 8lt |