Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur sportuoti neštukėms Kaune?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
happy
Sveikos būsimos ir esamos mamytės ,

kitą savaitę išeinu į dekretą ir labai norėčiau pradėti lankyti
spec.užsiėmimus baseine nėščiosioms. Gal galit ką patarti ar
parekomenduoti? Gal žinot kiek kainuoja?
Būsiu labai dėkinga.
P.S. Užsiėmimai turėtų vykti Kaune.

Ačiū Eglė nestuke.gif
ewa
As lankiau Mazylyje. 100 lt 11 kartu, cia jei perki abonimenta. O jei moki kiekviena karta, tai regis po 11,6 lt. Labai patiko. Baseiniukas nedidelis bet maximum trise ten ir buni. Labai simpatiskos kineziterapeutes, cia tos kur mankstele pravedineja. Apie 0,5 val. mankstele ir 0,5 val. siaip atsipalaidavimui pluduriuoji.
Ambro
eglek, o tu nenori palaukt truputeli? Mes su Egliuku uz keliu savaiciu zadam pradeti lankyti baseina Vilijampolej, tik laukiam oro atsilimo biggrin.gif . Butu visai saunu su tavim susipazint ir smagiai pasiplaukioti drauge thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif

P.s. jei ka - rasyk man asmenine zinute wink.gif!
Daisy
thumbup.gif As irgi lankaiau "mazylyje" Putvinskio g. 3 labai thumbup.gif
happy
VIKSRIUK as irgi galvoju tą Vilijampolėj baseiniuką lankyti,
,man knieti kuo skubiau nueiti ir pabandyti, o tu jei gali vėliau
tai nebėda:aš ten pavaikščiosiu parašysiu kas gero ar patinka,
ir tada gal ir tu prisijungsi..
IKI
Mergele
Sveikute baseinu fanes thumbup.gif
Man toks klausimelis iskilo: as birzeli atvaziuosiu porai savaiciu i Lietuva, jei tiksliau - i Kauna. Ar galima tokiam trumpam laikui isiprasyti i kokia jau suformuota grupe? nes nesinores manau nieko tas 2 savaites nedaryti g.gif

Ir dar - ar tos spec nescioms manksteles ir t.t. tai jau tik kai rimtas pilvukas pasirodo, 6-7 men.? ar galima pradeti kad ir nuo 4 kokio? Nes as dabar va ir galvoju, ar jau begti ieskoti kokio sporto ar dar ramiai patinginiauti smile.gif
Jolkiux
siaip man regis jei itnsyviai sportu neuzsieminejai pries nestuma tai nera tikslinga tai pradeti daryti dabar ... aisku daugiau judeti daugiau buti gryname ore ...nepakenks ir kasdienine lengva mankstele skirta nesciosioms ta mankstele atlikineti kokiam sporto klube kur susirenka daugiau nestuke.gif kur kas smagiau .... o kas intensyviai sportavo iki nestumo jei negresia persileidimas siek tiek sumazinus kruvi ir atsisakius kai kuriu pratimuku gali sau ramiai sportuoti ir toliau
Martini
Uzsiemimai baseine nesciosioms vyksta ir sporto klube "Linija", tel.380319
I 11val.
IV 10val.
Uzsiemimo kaina 10lt.
Ten lankiau, kai laukiausi pirmojo ir dabar ten eisiu. Ten man labiau patinka, nes baseinas daug jaukesnis, ne toks "valdiskas" kaip Vilijampolej.
O prisijungti galima bet kada ir kiek nori laiko
Čili
Sveikutes,
Na as lankau baseina Vilijampolej,ir labai patenkinta..Nera ten tokie baisus kruviai,juk manksta vandenyje wink.gif vieno apsilankymo kaina 8lt.Trenere pasakiska ir nestuke.gif susirenka labai draugiskos..Dariau pertraukele,nes persalau vienakart per salcius,nes gerai neissidziovinau savo kasu.. unsure.gif bet nuo pirmadienio manau vel eisiu...O pradejau lankyti kai dar net nesimate pilvuko,apie 18 savaite...niekur kitur juk nepabegiosi ar smarkiai nepasportuosi, o vandenyje galima issikrauti lengvai..net jauciasi lengvas nuovargis..Pasaka thumbup.gif Viksreli,jei sumastysi lekti i "Vilija",parasyk i asmenine,susitarsim,susitiksim wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1078730402[/mergetime]
beje,uzsiemimai vyksta I ir V - 10.30val.
Jau-Mamyte
QUOTE (ewa @ 2004 03 04, 19:30)
As lankiau Mazylyje. 100 lt 11 kartu, cia jei perki abonimenta. O jei moki kiekviena karta, tai regis po 11,6 lt. Labai patiko. Baseiniukas nedidelis bet maximum trise ten ir buni. Labai simpatiskos kineziterapeutes, cia tos kur mankstele pravedineja. Apie 0,5 val. mankstele ir 0,5 val. siaip atsipalaidavimui pluduriuoji.

Labai saunu! thumbup.gif - sudominai clap_1.gif Ewa, o kodel lankei Kaune, nes kaip matau, esi is Vilniaus? g.gif Kaip bebutu, labai aciu uz naudinga informacija! wub.gif
Daisy
Busiu-mamyte, mazyli thumbup.gif
Jau-Mamyte
QUOTE (Daisy @ 2004 03 08, 09:49)
Busiu-mamyte, mazyli thumbup.gif

Daisy, o nuo keliu menesiu pradejai lankyti (girdejau geriausiai nuo 4-to menesio) ir ar reikia uzsiregistruoti is anksto (na, pries pora-trejeta savaiciu) ar galima diena kita pries? Labai dziugu, kad thumbup.gif
Aciu! biggrin.gif
Daisy
as pradejau nuo 20 sav. O ten uzsiregistruoti gali tel 220298, jei nepasikeite ir pasakys kada laisva, siaip daznai uztenka pries diena - dvi, jei nepasikeite. Pasiskambink pasakys
siluetas
Ir aš lankiau baseiną Mažylyje, Kaune. thumbup.gif
Net kelis abonementus išnaudojau. O vieno nespėjau sad.gif Gal kuriai reiktų abonemento. Liko 4 kartai- 40 Lt. (jei esi naujokė +1 kartas). Mielai perleisčiau (už pinigėlius).

smagių pasiplaukiojimų visoms laukiančioms clap.gif
VaidaI
QUOTE (ewa @ 2004 03 04, 19:30)

Na, as irgi ten lankiau, labai faina, niekas kitas neina, apart nesciuju ir leliuku...o va kitur tai visokie slankioja.... tongue.gif
Ambro
QUOTE (Mergele @ 2004 03 07, 10:01)
Sveikute baseinu fanes thumbup.gif
Man toks klausimelis iskilo: as birzeli atvaziuosiu porai savaiciu i Lietuva, jei tiksliau - i Kauna. Ar galima tokiam trumpam laikui isiprasyti i kokia jau suformuota grupe? nes nesinores manau nieko tas 2 savaites nedaryti g.gif

Su malonumu priimsim Tave su pilvuku nestuke.gif i savo bureli clap.gif gossip.gif

QUOTE (Chilli @ 2004 03 08, 09:18)
Sveikutes,
Na as lankau baseina Vilijampolej, vieno apsilankymo kaina 8lt.Trenere pasakiska ir  nestuke.gif susirenka labai draugiskos.

Uzsiemimai vyksta I ir V - 10.30val.

Jei turi, irasyk ir treneres telefona.

P.s. susirasysim, kai atsils orai wink.gif biggrin.gif
Čili
Baseino "Vilija" treneres Daivos telefonas: 8~68606176
Ji taip pat veda ir mankstas II ligonineje treciadieniais ryte.

Beje,kazkuri rasete,kad tik Mazylyje lankosi vien mamytes ir leliukai,o kitur trinasi pasaliniai...Papriestarausiu g.gif "Vilijos" baseinas didelis didelis, o uzsiemimu metu visame baseine buna tik trenere ir kelios nestuke.gif tai vat biggrin.gif

Viksreli,susirasysim aha,jau mastau kita savaitele i pabaiga gal reiktu pradeti vaikscioti...
doh.gif beje,kas ateinate pirmaji karta,butina tureti pasikeitimo lapa
Ambro
O reikia apsilankyt pas gydytoja ir pateikti baseine rastiska gydytojos sutikima, kad esi sveika?
Jau-Mamyte
QUOTE (Chilli @ 2004 03 11, 16:34)
doh.gif beje,kas ateinate pirmaji karta,butina tureti pasikeitimo lapa

Ar tas pasikeitimo lapas reiskia - pazyma is gydymo istaigos, kad esi nestuke? g.gif

Na, as pradesiu vaikscioti nuo 20 savaiteles mazdaug (gal ir anksciau - labai jau noriu laugh.gif ), o dabar mums nestuke.gif 2.gif dar tik 9 savaitele eina... biggrin.gif
Iki wub.gif
Čili
Atskirai jokios pazymos nereikia, tiesiog trenere paskaitineja pasikeitimo lape esancia informacija apie bendra mamytes bukle..na kiek savaiteliu,kada terminas,ir pan..Ir dar,jei laukiates dvynuku kuri nors,tai nepatartina lankytis baseine...
kendi
JEI 30 SAVAICIU, NEVELU PRADETI? KUR TOKI MAUDOMA DIDELI GAUTI? g.gif
Dzordza
Ir as mazyly lankau jau nuo 13 savaiteliu. Man tiesiog labai patogi vieta buvo kai pradejau, bet shiaip tai labai smagu smile.gif Beje, skirtumas bent jau nuo Linijos yra tas, kad mazyly baseine vanduo shiltas.
Gaila, dabar negaliu vbaseinuky lankytis, nes po gresiancio. Bet tikiuosi po keliu savaiteliu sutvirteti ir vel lankytis. Smagiausia tai, kad lelius kartu sportuoja clap_1.gif Buvo taip: ten sako pakeliam kojas, pasukiojam, jauciu lelius pilve irgi tik bumpt bumpt irgi kartu kilnoja thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1079101964[/mergetime]
Tiesa, jei su nestumu jokiu problemu nera buve, tai mazyly pirma karta ateinant reikia tureti ta nescios kortele - vadinama 13 forma, kur gydytoja israso kartu nesiotis. Bet jei yra buve problemeliu, tai tik paklausia ar gydytoja leido - manau tokiu atveju vis del to reiketu paciai gydytojos pasiklausti ar galima.
happy
Laikykis Dzordza, saugok save ir savo mažylį,
viskas bus gerai... biggrin.gif :
nestuke
Čili
kendi,as tai gavau maudoma is drauges nestukes,bet manau kartais pravercia mamu maudymosi kostiumeliai thumbup.gif Siaip baseinuose renkasi to paties likimo nestukes ir manau gedytis nereiktu jei koks senesnis ar pan.maudymukas wink.gif
As va mastau,kad reiktu jau pradeti vaikscioti i baseina po ilgokos pertraukos,nes striju pradejo darytis ant klubu..Feeeee doh.gif mad.gif
Manau 30 savaiciu dar ne riba..Bet jau kokiu 35-36 reiktu sustabdyti lankymus baseinu,nes galima infekcija kokia gauti ar nepastebeti kaip nuteka vandenys..Bent jau taip gydytoja sake.. unsure.gif
Dzordza
QUOTE (Chilli @ 2004 03 15, 16:57)
Manau 30 savaiciu dar ne riba..Bet jau kokiu 35-36 reiktu sustabdyti lankymus baseinu,nes galima infekcija kokia gauti ar nepastebeti kaip nuteka vandenys..Bent jau taip gydytoja sake.. unsure.gif

Na, bent jau Mazyly tai nestukes lanko iki paskutiniu dienu, o pradeda dauguma tik kazkur nuo dekretiniu pradzios. Siaip ziurint is kitos puses, ten ligonine ir gimdykla vietoj - cia jei kas sumastytu gimdyt pradet biggrin.gif , o uzsiemimius priziuri gydytojos. Del kitu baseinu negaliu nieko pasakyt..
Čili
"Vilijos" baseine irgi prieziura gera,bet iki ligonines butu jau toloka biggrin.gif
laimingai_vedes
O gal kas nors galite parekomenduoti koki nors sporto kluba Vilniuje, kur mano brangiausioji su tinkama prieziura galetu pasportuoti. Nors dar labai anksti, dar tik 8 savaites mano labai laukiamam maziui, bet vis tiek... Jei ka zinote Vilniuje - rasykit. Man svarbu, kad butu geri treneriai (priziuretojai), o kaina nera pats svarbiausias reikalas. Aciu.
kendi
APIE BASEINUS VILNIUJE YRA KITA TEMA. PAIESKOK laugh.gif .
Puumpaa
Sveikutes, nestukes - sportininkes! biggrin.gif Ir as pasidalinsiu patirtimi. Uzpraeita savaite kaip tik perskambinau visus 5 Kauno mokyklose baseinus, tai situacija tokia pati kaip pries du metus. Tik as dar pabandziau keliskart cia prie namu pavaikscioti Dainavos baseine, kol nelabai matosi pilvuzas, su visais 'normaliais' plaukikais, bet pasibaisejau: vanduo 'mutnas', zalias, chlorkem smirda, net akis grauzia, sienos per du metus dar labiau apipelyjo, o kaip jis atrodo is lauko, tai net nepasakosiu. tongue.gif

Su pirmaja pries du metus (ir dabar vel) vaiksciojau i "Vilijos" baseina pas Daiva, kol baseinas neuzsidare vasarai atostogu. Labai patiko, rekomenduoju! thumbup.gif Siais metais viskas tas pats, Chili viska aiskiai parase, tik pora kartu dabar apsilankiusi, apsirgau (tikiuosi ne baseinas kaltas rolleyes.gif ). Jei kas nores prisijungti - labai bus smagu!!! O i gala pirmojo nestumo lygiagreciai lankiausi ir "Mazylyje". Skirtumas yra: vienam baseine (Vilijos) gali ir paplaukioti, ir pabegioti (tokia manksta vandeny su ivairiais pratimais kojoms, rankoms), o kitam - kaip didelej vonioj - tik mankstele. Irgi idelus variantas kai jau sunkiau i gala judeti ir begioti niekur nesinori. biggrin.gif Ir zinoma, tai vienintelis belikes malonumas per vasaros karscius. Taigi, jei nosisi judeti - Vilija, jei jau nebesinori - Mazylis. wink.gif

O apie nestukiu vandens proceduras klubuose (Linija, Sabanio ir kt.) girdejau nelabai kokiu atsiliepimu... Tiesa, nesutinku, kad plaukioti galima tik iki 35-36 savaiciu. Vaiksciojau iki pat paskutines savaites, kitos mamos taip pat, ir nieko. Infekcija gali 'ilysti. tik tada, kai iseina kamstis, o iki tol manau jokie pavojai negresia. wink.gif

Čili
Egliukas, kita savaitele tikriausiai jau susimatysim Vilijoj wink.gif As irgi buvau susirgusi,ir gana rimtai, po apsilankymo jame...Bet kazkaip vel ten traukia "pasilakstyt",nes tikrai negaliu nieko kito sportuoti, o lasiniukai auga auga vis.... blink.gif
happy
Aš irgi ateisiu į Vilijos baseiną, tik prieš
tai tą nelemtą slogą išsigydysiu...
Gal galit nupasakot kurioj vietoj tas baseinas..
Čili
Eglek,Demokratu gatveje...Ten man rodos tik mikriukai vazineja.Is centro as su 54 vaziuoju...Tai pirmakart paprasiau vairuotojo,kad isleistu prie vilijos baseino,ir nebuvo problemu ji rasti thumbup.gif o kai ieisi i ta mokykla,foje palauk kol susirinks nestukiu bent keletas.Atlekusi trenere susiraso naujokes ir labai maloniai priima i savo bureli wink.gif Susidraugausim matau
happy
Aš mielai draugausiu rolleyes.gif nestuke.gif
Puumpaa
Prisiminiau, kad si penktadieni (rytoj) po Vilijos baseino treniruotes mamos organizuojasi sudetini baliuka, planavo vaziuoti pas Daiva. Kurios jau lankesi ar pradesite lankytis, galite prisijungti, susipazinti, pabendrauti. As tai kolkas dar koseju, greiciausiai negalesiu ateiti. Na, o kita savaite tai tikrai susitiksim, ir Viksrelis turbut ateis - busim pazystamos 'gyvai'. clap.gif

P.S. del dideliu maudomu man pasiseke, per nuolaidas Thomas Philips parduotuvej su 70 % nuolaida isigyjau labai nebloga ir nauja. Tiesa, jei turite plonesnes medziagos maudomuka, ji gali "suesti" chloras...
happy
Egliuk aš irgi tikiuosi nuo kitos savaitės pradėti lankyti,
aišku jei pasveiksiu... clap.gif
Jurgichka
Nu jau kas cia sake kad baseina iki 35/36 savaites galima lankyt? g.gif
As asmeniskai zadu iki galo lankyt, neseniai nauja abonementa isigyjau, o liko tik 16 dieneliu biggrin.gif

Beto Mazylyje apskritai tik NESTUKES ir leliukai smile.gif O kituose - kad ir kitu laiku plaukiku visokio plauko buna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ir dar, jei neisnaudojai abonemento MAzylyje - ta prasme, pasigimdai ar kas.. - atiduoda pinigelius - arba galima su leliukais (ta pati kaina) ait smile.gif

As tai su maziuke eisiu kai sueis kokia pora menesiu biggrin.gif
Puumpaa
Jurgichka, 100 % pritariu!!! O leliukus Mazylyje (arba namie vonioje) nuo antros gimimo savaites mokindavo Shemeta plaukioti, reikedavo is anksto susitarus ji pasikviesti. O kaip dabar, nezinot? Gal jau pacios sesutes pereme iniciatyva ir zinias? rolleyes.gif
Jurgichka
QUOTE (Egliukas @ 2004 03 19, 21:07)
Jurgichka, 100 % pritariu!!! O leliukus Mazylyje (arba namie vonioje) nuo antros gimimo savaites mokindavo Shemeta plaukioti, reikedavo is anksto susitarus ji pasikviesti. O kaip dabar, nezinot? Gal jau pacios sesutes pereme iniciatyva ir zinias? rolleyes.gif

Kaip daba nezinau smile.gif Bet man rodos kad baseinelyje su maziukais tik nuo 6 savaites teoriskai galima - juk dar pati kraujuosi po gimdymo. O Shemeta man rodos girdejau kad galima issikviest biggrin.gif

Reik pasiklausinet smile.gif
Puumpaa
Teisingai, i baseina is karto mama negali lysti, bet juk yra tetis. wink.gif O kudikeli maudyti tikrai galima ka tik gimusi, mes nuo 10 dienu amziaus jau nardinom vonioje. biggrin.gif
Giita
O gal kas zino, kur Vilniuje galima apsilankyti?
Ambro
QUOTE (Giita @ 2004 03 22, 15:51)
O gal kas zino, kur Vilniuje galima apsilankyti?

Tam yra uzvesta atskira tema wink.gif
Čili
Paneles,gal pirmadieni lekiam i "Vilija" paplaukiot?zadu issikraustyt is Kauno kita savaitele,tai mastau dar pasilepint rolleyes.gif
Ambro
QUOTE (Chilli @ 2004 03 26, 20:02)
Paneles,gal pirmadieni lekiam i "Vilija" paplaukiot?zadu issikraustyt is Kauno kita savaitele,tai mastau dar pasilepint rolleyes.gif

Tai jau pabegi nuo musu sad.gif ?
Čili
Ne visiskai pabegu biggrin.gif ,bet reciau cia busiu,tik per atsiskaitymus moksluose...tai vat ir mastau reikia dar leisti sau susitikti su nestukem,paplaukiot,nes neaisku kada vel galesiu..ka jus paneles del pirmadienio a? wink.gif
happy
Gal ir man pirmadienį pasirodyti, o tai vis ruošiuos
ruošiuos ir neprisiruošiu...aišku reiktų maudomą
pasimatuoti, gal nebeįtelpu doh.gif o su atskiru turbūt
nelabai g.gif
Čili
Eglek, galim ryt sudalyvaut baseine.ka tu i tai? rolleyes.gif
smalsute
sveikos smile.gif norejau paklausti nuo kiek menesiu lankotes baseine?

smalsute, aciu smile.gif
happy
QUOTE (Chilli @ 2004 03 28, 15:34)
Eglek, galim ryt sudalyvaut baseine.ka tu i tai? rolleyes.gif

Nu gi gal ir dalyvaučiau, bet į maudomą
neįtelpu. g.gif
Čili
Smalsute,as lankausi nuo 19savaiteles,kai dar pilvuko net nesimate biggrin.gif
labai puikiai nuimdavo skausma ir dieglius sone tas plaukiojimas ir manksteles thumbup.gif
Dzordza
QUOTE (smalsute @ 2004 03 28, 14:22)
sveikos smile.gif norejau paklausti nuo kiek menesiu lankotes baseine?

as vaikstau kazkur nuo 15 savaiciu.

O i maudoma savo ziuriu irgi jau nelabai.. tai shiandien uzsukau i padevetus ir nusipirkau toki dideli uz 8lt smile.gif tikiuosi man jo uzteks iki galo smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.