Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naktipuodis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mamuse
Maniškė tai kažkodėl bijo puoduko. Kai pasodinu tai verkia ir nenori sėdėt unsure.gif
MildaS
Mes po truputuka jau pratinemes sedeti ant puoduko, bet rezultatai nekokie schmoll.gif todel manau stebesiu vaika ir lauksiu kol jis pats parodys zenklus, kad nori sestis ant puoduko smile.gif
Lugennn83
sveikos mamytes ax.gif na musu patirtis tokia....mazdaug puse metu, kamavau as savo maziuka ir pati kamavausi, per jega laikydama ant puodo, nesiau knygeles, jungiau teletabius ir pan. issededavo,bet padarydavo retai...ir niekad pats nesiprasydavo...namai apsisioti ir tt.baisu doh.gif bet tikrai nuosirdziai vargau.....skaitydavau patarimus kaip pripratinti ir kai bidavo parasyta ateis laikas ir pats ismoks, galvojau negali but schmoll.gif ir va jau geras menesiukas, puodukas visada padetas ten kur mes buname, pats nusimauna kelnytes, atsiseda, padaro ir atnesa parodyti....aisku mes jam plojam, kartu ispilam sisiu, nuleidziam vandenuka, jam tai patinka thumbup.gif sisiu dare jau menesiukas o va kelios dienos jau ir kaku padaro thumbup.gif

isvada mano tokia, turi vaikas suprasti pats...kas is to kai vaika dar nevaikstanti sodina, dziaugiasi mamos, kaip faina....jis sedi ir nesuoprasdamas padaro, bet prades lakstyti, nebesedes....jis turi suvokti ko is jo prasai..... mirksiukas.gif

sekmes mokant!!!!!!!!! biggrin.gif
Gurda*
Mano mažiukei dabar 1m 3mėn.Kažkur skaičiau, kad nuo tokio amžiaus reikia pradėt pratint ant puoduko, bet mums nesiseka, nesėdi, o klykia. Gal dar jai nelaikas? g.gif
agute07
Mandrus musu dabar vaikai doh.gif Mama sake, kad 1,2 m nebedarem i kelnes pries 30 m lotuliukas.gif
medlink
QUOTE(zaliamamyte @ 2009 11 11, 19:33)
gal pasirodysiu nepopuliari ar dar kaip man tas pats,bet as savo vaiko nedreseravau,laukiau kol ateis laikas ir ji pati supras ka i ta puoda reikai daryt,ir atejo tas laikas 1.8 pradejo prasytis pati ant puodo sysia mirksiukas.gif ,be jokiu prievartu ir sodinimu mirksiukas.gif dabar mums du darom, viskas i puoda ir sysia ir kaka tik miegui dedu dar pampi

*

drinks_cheers.gif mums lygiai taip pat buvo wink.gif
blessedness
QUOTE(daina 1 @ 2009 11 21, 23:05)
Mano mažiukei dabar 1m 3mėn.Kažkur skaičiau, kad nuo tokio amžiaus reikia pradėt pratint ant puoduko, bet mums nesiseka, nesėdi, o klykia. Gal dar jai nelaikas? g.gif
*

aisku dar ne laikas jeigu klykia,as atsimenu mano tokio amziaus ant galvos dedavosi puoda biggrin.gif neklausykit kitu patarimu,ziurekit savo vaika,kas tinka vienam vaikui visiskai gali netikti jusu mirksiukas.gif
Nezinau kur jus skaitet,bet as turiu VUVL Vaiko raidos centro knygele ,o ten parasyta:
"2-2,5 metu vaikas pradeda prasytis ant puoduko,daznai dar paveluotai"taigi jums tikrai dar anksti mirksiukas.gif
Kalile82
Labuka 4u.gif Na mano panelei dar tik metukai ir 4menesiukai, bet su puoduku draugajam jau senai thumbup.gif gal nuo kokiu 10 men. Siuo metu visus rimtus ir didelius reikaliukus atliekam tik ant jo thumbup.gif bega maze i vonia ir sako aaaaa, vadinasi kad nori kakucio, o kartais ir sysiuko pasipraso, atsistojus prie puoduko ir mauna kelnytes zemyn thumbup.gif Nors daug mano pazystamu mamyciu sunkokai pripratina prie puoduko bet mums kazkaip pavyko thumbup.gif Manau kad kiekvienam vaikui atena savas laikas. Kantrybes visoms 4u.gif mirksiukas.gif
aquilatel
Musu laikas irgi matyt dar neatejo... bet siandien dukryte nusimove pati kelnytes, atsisedo ant puoduko ir, aisku, po sekundes atsistojo nieko nepadariusi lotuliukas.gif

Paprasiau darzelyje, kad sodintu kartu su kitais vaikais ant puoduko, tai gal pamaciusi kaip kiti vaikai daro ant puoduko gal ir musiske prades.
juratelexx
mums 1m.3men, pradejau sodinti ant puoduko kazkur 11men.kaip pataikydavau tai padarydavo thumbup.gif bet dabar visiskai nenori sedeti,tik pasodinu,tai iskart atsistoja,ir zaidzia su puoduku doh.gif
raptor
Manoji 1,7men, bet kiek pasodinu,tai keletai minuciu ir atsistojus pabega,o pabegus pasysioja ant kilimo doh.gif
Supranta zodi sisi,padarius ant kilimo pasako,bet puoduke niekaip nepadaro. Pati sedasi ant leliu puoduko,bet ant savo puduko trumpam ir nieko ten neissteni schmoll.gif
dikarikaa
laba, mano berniukui 1m.4men. turim puoda nuo 11men, bet budamas metuku pasodindavau tai gal kokia savaite kiekviena ryta tarkingai viska padarydavo, o po to kazkaip nesedo ir viskas, stojasi rieciasi ir viskas. Dabar tik kartais atsiseda bet iskart nulipa, bet pastebejau kad jis kakoti eina pasislepti uz Tomy palapines, ir islenda jau su sypsena, bet ant puodo niekaip... blush2.gif bet labai ir neverciu ateis laikas mirksiukas.gif
vitionakas
aš ant puoduko sūnelį pradėjau po truputį sodinti nuo 5 mėn, ir nesipriešindavo, įgūdžiai formuojasi. dabar - jam 1.5 mėn kai pasodinu, visada padaro, ir didžiuosius reikalus visada į jį padaro. prašytis dar nesiprašo (nes dar ir pati to nemokinau), tik karts nuo karto pats atbėga ir atsisėda ax.gif
čia kiekvienam individualiai smile.gif
irmaliet
Šiek tiek pavydžiu, kieno sėdasi jau...
Pas mus irgi: tik žiūri, varto, o kai paprašau, tai nė pro kur nepasodinsi.
Nors kai buvo 7 mėn. atsisėdom ir keletą kartų pakakojo ir pasisiojo...

Galvoju, gal jam šalta ant jo sėdėti? g.gif

Lauksim, kol bus 1,5 m. ir vėl bandysim....
Gintare L.
smile.gif tikrai aktuali temele biggrin.gif
as dukryte nuo metuku pradejau sodinti, bet buvau nutraukus 2men.nes labai jau spyriojosi, o va db jau 3men.sedasi kiekviena diena, po gerimio, ar valgio, padaryt padaro, bet nevisada, kartais zaisti uzsimano, tai niekaip nepasodinsi lotuliukas.gif laksto po kambarius lotuliukas.gif teisybe kad reikia kantrybes ir ateis jusu laikas bigsmile.gif thumbup.gif
IrVal
Nuo 5 men pradejau sodint, jei nenori, tada nesodinu
kamejukas
Ant puodelio pradėjau sodinti kažkur pusės metų, kai nenorėdavo - tada nesodindavau. Buvo laikas, kada jau pats metukų sėsdavo, bet kažkas nutiko ir kurį laiką net nenorėjo į puoduką žiūrėti, bet nuo 1,5 metų - apsieinam be pampersų, pats eina ant puodo. Pratinu prie unitazo - patinka jam "vyriškai" sysiuką daryti smile.gif
Perqune
Vyresnį tikriausiai nuo 7 mėnesių pradėjom sodinti, sėdėdavo po valandą kaip ant kėdės ir viskuo kitu užsiimdavo, bet ne darymu į puoduką biggrin.gif daryt į pudą pradėjo gal 1,2 metų, o pats prašytis nuo 1,5 metų, gal dar truputėli vėliau.
Jaunėlis iki 2 metų praktiškai nesiprašė ant puodo, bet pasodintas darė 4u.gif o pradėjom sodinti gal 1,5 metų, tiksliau matydamas kaip brolis sėdasi ir pats eidavo sėst thumbup.gif
kamejukas
Kiek žinau ir tuo pati vadovaudavausi, kad ant puoduko nelaikyti ilgiau nei 10 min. Ir pasodintam neduoti žaislų, kad nepagalvotų, jog tai žaidimas kažkoks jam atsisėdus... Geriausia, kai tik ryte prabudus vaikui iškart sodini ant puoduko ir tada tikrai greit padaro bent sysiuką - pagiri, paploji, paglostai ir pan... Tada jis pradeda suprasti, kad va kai jis ką į jį padaro - tada mama džiaugiasi smile.gif
zvaigzdulyte777
mums irgi sunkokai sekasi su puoduko reikalais doh.gif 4u.gif
hera Bastet
iš pradžiu bandžiau metuku pratinti bet pamačiau kad tai vaiko kankinimas ir atidėjau iki dvieju metu ax.gif tai sunelsi per savo antra gimtadieni atsinešė puoduka padarė didiji reikala ir visi ji taip išgirė kad nei diena nei nakti nebereikėjo pamperso thumbup.gif o dukrytė neturėjo nė dvieju metuku kai pradėjo daryti i puoduka o per kelias savaites ir naktimis nebedarė ax.gif
son
sveikutes, as tai patarimo noriu. sunui jau du su puse, su sysiuku viskas tvarkoj darom i puoduka, bet va rinciau tai i kelnias ir kas keisciausia truputi ikakoja ir vaiksto patenkintas, kai pakeiciu kelnes jis vel truputi ikakoja ir vcaiskto. net nebezinau ka ir daryt ar cia baime kakokt, jau ir graziuoju ir piktuoju o jam vistiek. patarkit ka daryt nes jau kantrybe baigesi
dre
biggrin.gif mums dar neiseina sestis ant puoduko,gaunasi kaip zaidimas atsisesti,atsistoti,atsisesti... lotuliukas.gif
*Bagirute*
nu va mums jau 1m.ir 5 men. ir db jau galvoju, kad jau spaudzia laikas ir metas rimciau uzsiimti su taip puodo reikalais g.gif anksciau dar pasodindavau ir sededavo, ir buvo jau padariusi ir sysiuka ir kaka... bet db nei uz ka neseda schmoll.gif nzn kaip pratint, rekia cypia ir viskas doh.gif
VAE
iki pat siol i puoduka nedaro, bet pries pusantro men pradejo naudotis wc. visada pasipraso, net nakti. sauskelnes naudojam tik isvykoms. nereikejo net pratint, tiesiog atejo ta diena ir viskas. is pradziu dar bandziau sodint ant puodo, bet budavo tik vaiko kankinimas, klykdavo, riesdavosi. dukrytei dabar 1m 6men
anilewe
Mano dukrytei metai ir devyni menesiai,mokinames ant puodo,bet ne kaip sekasi.Jau matau kad nori sisioti, o pasodint niekaip negaliu,o kai pasisioja i kelnes, tai pati atsiseda ant puodo ir sedi.
nijako
as savo sunuti sodinau nuo metuku, bet nieko gero mums nesigavo. Veliau po pusmecio bandziau, bet reke, ir nedaro ir netgi neseda. Sakiau, palauksiu, kol pats suvoks. Tai vat ir atejo tas laikas. jau sysiu visada darom i puoda, tik kaka dar nelabai. doh.gif Bet as labai dziaugiuosi, kad dalaukiau to momento, kai vaikas pats supranta, o kankinomes abu prie puodo. Yra daug idomios veiklos, nei rekinti vaika.
iingaxxx
mes nuo 1m. 3 men.jau pratinom ant puodulio be pampersu ir sekesi gerai, o va neperseniausiai pradejom ir naktim be pampiu miegot dabar vaikinukui 1m. 8 men. thumbup.gif aisku avariju nedideliu dar pasitaiko bet retai ax.gif
Agoja
mes kazkaip pradejom pasizaisdami nuo 10 men. pradzioj tik sysiuka padarydavo. kai pamatydavau kad kaku nori tai is karto ant puodo sesdavom. paskui labai greitai priprato, kad kaku reikia daryti i puoda, o su sysiu buvo sunkaiu. kai sulaukem metuku buvo laiko tarpas kad is vis ant puodo nesesdavo gal men, nu galvoju bus dabar pastangos veltui. bet praejo tas laikas ir vel dzaiugemes rezultatais. o dabar mum jau 1 m ir 11 men ir miegame tiktais su pampiu, tikiuosi greitai ir jo jau nebereiks
Globusyte
Mes pažaidžiam, pasėdim, padarom kartais, o kartais ir pabėgam iš viso ...Manau, kad dar ankstoka mums... mirksiukas.gif
indvai
Mes jau puikiai darom viska i puoda tik as turiu paklausti, Liepa norim sysiu... o ji jei nori bega i tualeta jei nenori sako ne... naktys nuo 1 metuku sausos tad miegam be pamperso kartu su teveliais ax.gif
i*n*g*a
QUOTE(indvai @ 2009 12 06, 15:11)
Mes jau puikiai darom viska i puoda tik as turiu paklausti, Liepa norim sysiu... o ji jei nori bega i tualeta jei nenori sako ne... naktys nuo 1 metuku sausos tad miegam be pamperso kartu su teveliais ax.gif
*

Sveiki,
Na jus ir saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano mazajai 1m 7men bet dar ne visada i puoduka pasipraso, blush2.gif o nakti tik su pampersu schmoll.gif. Ryte dazniausiai pampersas buna pilnut pilnutelis blush2.gif
m@muk@s
QUOTE(indvai @ 2009 12 06, 13:11)
*

Na tikrai šaunuolė Jūsų dukrytė 4u.gif wub.gif
Mes irgi gimę 2008 m liepos mėnesį, o į puoduką nieko nedarom... verysad.gif kadangi nesėdi vaikinukas ant jo ir viskas verysad.gif Žino kur ir ką daryt reikia, bet nedaro schmoll.gif kai "prikrauna" pampersą visad pasisako, kad "kaka" padarė ir tai vienintelis pasiekimas šioj srity ax.gif Augam, laukiam, kada pradės sėdėt ant puodo... 4u.gif
Destiny73
maniske pradejo daryti i puoda. nakciai vis dar uzdedu sauskelnes. Bet neismanau ka daryti keliaujant pavyzdziui kur nors i parduotuve ar vaziuojant masina ilgiau - o jei uzsimanys? negi puoda kartu temptis visur smile.gif pavyzdziui prekybos centre? nemanau kad ji sutiks sisioti tualete... g.gif
jalka
sveikos,mums 18 menesiu...ant puodo padaro tik ryte...is po nakties dazniausiai pabunda sausa...
o va diena kiek sodinsi ant puodo-tiek bergzdziai-sedi pusvalandi...ne laso..tik atsikels nuo puodo,jau ziurek yra doh.gif
neismanau kaip cia beismokyt
indvai
Mamos kantrybes... na as tai laikau visada namie be pamperso... kad jaustu kai slapia... nu aisku kol ismoko teko kilima pakeisti lotuliukas.gif
Pasodink ant tualeto gal ten darys, Liepa jei nera puoduko sodinu, patinka bet ilgiau reikia palaukti kol padaro, nes juk uz pazastu tenka laikyti... o kai bega sysiukas ir garsas didesnis buna, tai sypsena iki ausu....
ir dar karteli kantrybes... o del nakties viena pasistama pastoviai tuo paciu laiku vaika zadino ant puodo na ir po 4 men puikiai nakti ismiega sausas, o jei nori pabunda... pabandykit gal pasiteisins
vikaakiv
QUOTE(Aprile @ 2008 10 17, 23:18)
Tik nužpykit gerai, biggrin.gif  bet kodėl trukt plyšt to trokštat g.gif žinoma pabandyti galima smile.gif ir aš bandžiau, bet supratau, kad nenoriu dresuoti savo sunučio schmoll.gif Laukiau kol ateis supratimas jam pačiam iš kur tas sysiukas bėga, o svarbiausia kodėl bigsmile.gif Suėjo du metukai ir du mėnesiukai ir mes pradėjom daryti į tuoletą ir klozetą rolleyes.gif
*

as irgi panasiai mastau, kad turi buti ne ipratimas (dresavimas), o supratimas ka daryti ant to puoduko. Db mum 1,2m bet deja ji nenori puoduko visai, zino kad ant jo reikia daryti ssss, ir ta kartija kai sedi, bet ji nesupranta kas tas ssss. Na bandysiu vel pradeti intencyviau mokinti 1,5m, nes mum 2 metuku i darzeli keliauti, tai noreciau kad jau moketu blush2.gif
vitalkute
QUOTE(Ingushkele @ 2008 10 17, 23:06)
O taip, nedraugaujam ir mes su juo. Gal dar nesam pakankamai dideli? (1.2 m) Vos pasodinu - tuoj pat dumia šalin  smile.gif  Labai aktyvus mano vaikis. Tikiuosi ateis laikas ir viskas savaime susitvarkys.  smile.gif
*

Mano mergytei 1.2m ir, bet i puoduka daryti tai jokio supratimo dar nera, kai zaidzia tai atsiseda ir sako si si, bet kai pasodinu tai nieko nepadaro ir bega nuo jo. net nzn kaip ismokyti ant puoduko.
scholastika
mano dickis labai velai ismoko i puoduka daryti, jau buvo virs 3 metuku, tada grieztai nuemiau pampersus, lopselyje dar su pampiais buvo, o va darzelyje jau be, per vasara susitvarkem, apie pora men uztruko, bet dabar su naktiniu sysiuku turim problemeliu...
musu mazelis visai kitox, jam dabar 2 metukai, bet jau ant puodo pats pradejo prasytis, kai jam buvo kokie 1.8metukai, pats is niekur nieko, susigrievia uz klyno ir lekia i vonia ant puodo lotuliukas.gif buvo per pasivaiksciojima tox ivykis, kad vaikas uzsimane i wc, nu sakom gal dar pakentesi, nes pries iseidami i lauka mes visada vaikus i wc nuvedam, nu pauliukas sutiko, nu bet paejom koki 10-20 zingsniu, ir ne is vietos... ziurim vaiku krautuvele "jonukas ir ko", ilekiu as su vaiku, sakau beda vaikui ir pan, o pardaveja net nepakelus galvos, kad wc sugedes jau seniai, tipo negalima ir neleisim, kadangi vaikas jau pats ejo i krumus, tai joms po langais ir padarem thumbup.gif sakem i ta krautuve gyvenime kojos nekelsim daugiau schmoll.gif
vijuna
Mes pradejom sodinti nuo 8 men. Dabar mums jau beveik 2 ir mes jau keli men tik nakciai pampus dedam.
zverelis2
savo mazajai puoduka nupirkau kai jai sukako 6 menesiai 4u.gif , ji daugiau zaide su juo, o as nesodindavau, tik daugiau vis kas karta, sakydavau ir aiskindavau, kad cia reikia daryti, kad busi saunuole, jei darysi i puoduka ax.gif , o pati pradejo prasytis ir daryti, nuo 2 metuku ir kazkur dvieju menesiu thumbup.gif . Nuo to laiko su pampersu miegodavo tik nakti, o dabar jau tuoj bus 2 metukai ir 6 menesiai ir jau, net nakti miega be pamperso thumbup.gif .
Ritandra
sveikos, maniskiui beveik metukai bet puodukas nedraugas sad.gif pasodini tai sedi lygiai 2 sekundes lotuliukas.gif ai, ir nereikia, ismoks su laiku. bet pastebiu kad jau kaip "kaku" daro tai paeina i sona ax.gif reiskias supranta kas vyksta wink.gif tai manau neilgai trukus ir pradesim sestis smile.gif smile.gif
bilekokia
Mano pupa 1 ir 3 mėn., tai ant puoduko mielai sėdi, net ir pasiprašo, tik kad nedaro nieko lotuliukas.gif priprato, kad maloniai pasėdim, vartom knygutę, mama duoda visokių įdomių daiktų pažaisti ir šiaip skiria daug dėmėsio biggrin.gif laukiame, kol supratimas ateis
saulyte1985
as tai jau senokai sodinu savo maziu bet jis mieliau ant galvos ta puoduka dedasi biggrin.gif
naktisdiena
labas,,,
sako vaikai pradeda nuo 2 metuku suprasti kad reikia daryti ir kam tas puodukas reikalingas
Breila
Nieko nemokinau, jei pabandydavau pasodinti, tai pykdavo ir bėgdavo tolyn neseniai ateinu žiūriu yra padaryta, tai dabar tik numaunu kelnes ir bėga prie puodo ir būtinai padaro nors truputį.
Atėjo lakas ir pradėjo. Dabar moms beveik du metai.
Grazhke
pasodinu, tai šiaip ne taip pasėdi, nieko nepadaro, tada atsistoja, pliku užpakaliu nuvaro į kambarį ir pridaro ant grindų biggrin.gif tiek to dar palauksim...
Sarute
QUOTE(Grazhke @ 2009 12 15, 23:25)
pasodinu, tai šiaip ne taip pasėdi, nieko nepadaro, tada atsistoja, pliku užpakaliu nuvaro į kambarį ir pridaro ant grindų  biggrin.gif  tiek to dar palauksim...
*

aš bandžiau sodinti... ir vandenį atsukdavau ir kitaip visaip kaip garsus pati leisdavau, kad tik ką nors padarytų ir nieko... Paleidžiu nuo puodo pliką - prisiusioja ant grindų...
laukiam ir mes dar... ax.gif
Pupulia
Ir mes kol kas dar ir pamperi varom blush2.gif
Bandziau sodinti jau nuo tada kai pradejo vaiksciot pati, kazkur nuo 11 men. ir nieko. Mieliau ta puoda padauzo pasokineja ant jo o pati nubegus padaro ant kilimo doh.gif lotuliukas.gif
Sakau, kai pati nenores - nieko nebus rolleyes.gif
natali_ya_
Niekaip negaliu pripratinti saviskio ant puoduko vaiksciot doh.gif jam jau 2metukai , as matau pagal jo elgsena, kad jau metas, supranta kur ir kas daroma, bet kaip ji priviliot iki tuo puoduko? g.gif Vat kaip prasideda musu istorija:
Pradejau ji sodinti 1,3 men , kaip pirma karta pasodinau, tai kaip pasoko ir poto ne uz ka neatsisesdavo, veliau tik supratau kame reikalas , puodukas po siltucio pamperso pasirode kaip ledinis doh.gif tik po menesio leido man ji pasodint ant puoduko su kelnytem, sugalvojau pries pasodinant, puoduka po karstu vandeniu siek tiek palaikyt kad jis susiltu (blush2.gif mane niekas nemoke kad taip ir reikejo daryti) ,sededavo ,budavo kad ir pasisiodavo ir pats budavo pasiprasydavo.......o poto kaip dantukai pradejo ji kankint ir viska nusprendziau palikt kol nepasibaigs tie kankinimai verysad.gif ( jo pirmi 2dantukai isdygo 11men ir daugiau iki 1,3men dantuku neturejo) Ilgai laukiau, negalejau jo sodint, irzlus ir piktas pasidarydavo, tarsi parodidavo "nematai kad mane skausmai nuo tu dantu kankina,o tu cia dar su tuo puoduku lendi" blink.gif iki 1,8men laukiau kol visi dantys isdygo. Vel pradejau pratinti ir zinoma per ta laika viska pamirso ir vel viskas is pradziu doh.gif verysad.gif Per menesi jau buvo matyt rezultatai, jis kakodavo jau tik ant puoduko.... bet ax.gif ..... As su suneliu persikeliam trumpai pas mano tevus ir ten nauja aplinka ir vel viskas ispradziu doh.gif ( vyra paleidau i UK kol susitvarkys reikalus, susitarem kad mes pas tevus pagyvensim menesi ir atvyksim pas ji) ir atrodo man jau kaip ir pradejo sektis, tai va dar viena kliutis, susirgo, negaliu gi ji pratinti ant puoduko vaiksciot kai temperatura pas vaika ir jam net valgyt neidomu unsure.gif . Atvaziavom mes i UK,vyras nupirko jam grazu puoduka (nemaza sumele uz ji paklojo),o jis neuzka ant puoduko nenorejo atsisest. Dabar esam grize i Lietuva wub.gif turiu cia reikalu ir isvaziuosim po menesio i UK. Tai va dabar mes gyvenam pas mano sese, ji nenori kad mano mazius be pamperso visur sisiotu (isdalies suprantu, naujai suremontuotas butas)
Ir vel nauja aplinka ir naujas puodukas!!! unsure.gif Pats jis nieko nedaro, jeigu matau kad va kazka jau sugalvojo padaryti, klausiu AR NORI KAKA? tai taip greztai atsako kad NENENE schmoll.gif Jeigu pati ji ne speju pasodinti ant puoduko,viska padaro i pampersa (zinoma labai patogu) ir nezinau kaip ji atpratint nuo to "patogumo" ax.gif Buna barti pradedu blush2.gif ,suprantu kad taip negalima, bet kai pamatau pilna pampersa, o pries tai jis man atsake kad ant puoduko jam nereikia... doh.gif As ji ir labai graziai ikalbineju ir saldainiais papirkineju ir sodinu jo megstama zaisla ant puoduko ir ji giriu koks jis didelis jeigu i puoduka padaro, bet pats neprasosi ax.gif O dar po menesio vel i UK vaziuosim, tai jau ir juokas ima, ir asaros bira, ir piktis ima nuo visu situ aplinkybiu doh.gif Vat tokia mano istorija ir kol kas be "happy and"...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.