Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naktipuodis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mazulia
savo pupa sodinu nuo 10 men, sisiu beveik visada padaro, kaku kaip kada, budavo kad visa savaite is ryto pilna puoduka privarydavo, paskui vel nieko blush2.gif o siaip ryte ir vakare sodinu, ziuresim kaip toliau bus.
jurasta
labas mum irgi dabar pagrindie beda,niekaip neismoksta.sedim tai labai gerai ir po 20 min,bet niekas neisbega,atsistojam zaisti ir kelnes pilnos.laikau ir pilnom kelnem kad pajustu nemalonu jausma,bet nieko neiseina
leogirl
Rimtai uzsiemem puodo reikalais sia vasara. Labai padejo musu auklyte. Nuo rugsejo pradejome keliauti i darzeli, be abejo be pamperso.
Dabar jau ir nakciai nebededam pampersu. Taip kad si reikala jau visai pamirsom. Jeigu kur toliau vaziuojame su masina, tai mazius jeigu reikalas prispiria pasipraso, tada sustojam pakeliui, nes kai pora kartu buvo su pampersu, siulem daryti i pampersa, atsisake, kentejo kol sustojom. Nakti jeigu kartais nori, tai mane pazadina pasipraso.
bonita28
sodint pradejau nuo metu, bet kas is to, tik pasedi ir viskas, o daro i pampersus iki dabar doh.gif
zuikis puikis
Sveikos 4u.gif
Mes kaip tik šiandien pasodinom mažąjį ant puoduko pirmą kartą, tai pradėjo kojytėm stumtis burgzdamas, atseit važiuoja doh.gif lotuliukas.gif
Ir nutarėm su vyru, kad dar ne laikas matyt rolleyes.gif
Kaip tik šią vasarą skaičiau Green'o Mažylio sutramdyme, jog nuo pusantrų metų tikslinga pradėti mokint rolleyes.gif tai pagalvojau, jog dar yra laiko pažaidimams su puoduku tongue.gif
joviliukste
QUOTE(zuikis puikis @ 2008 11 01, 17:27)
Sveikos  4u.gif
Mes  kaip tik šiandien pasodinom mažąjį ant puoduko pirmą kartą, tai  pradėjo kojytėm stumtis burgzdamas, atseit važiuoja  doh.gif  lotuliukas.gif
Ir nutarėm su vyru, kad dar ne laikas matyt  rolleyes.gif 
*

drinks_cheers.gif

man visi vis sakydavo, kodel dar mano dukryte nesedi ant puodo... as atsakydavau - kai nores taj sedes !! kartais tikrai igrizdavo visu pamokymai. dar nescia budama zinojau visus budus, apie taj turejau knyga, bet nusprendziau, man priimtiniausia - tada kai vaikas bus pasiruoses. negaliu pasakyti net kaip tai nutiko, tiesiog viena diena pati nusimove kelnytes atsisedo ir padare bigsmile.gif tada ja pagyriau , ji labai savim didziavosi , papojo sau, ta pacia diena nebeleido man uzdeti pamperso. nuo tada ir prasidejo draugyste su puoduku, jau men,kai sauniai gyvename be sauskelniu, ismiega visa nakty. tiesiog atejo laikas mirksiukas.gif dukrytei dar nebuvo dvieju metuku 4u.gif
jore30
Mano mažoji į puoduką daro nuo kokių 9 mėn., bet tik sisiuko smile.gif, pirmą kartą kai parnešem puoduka leidom jį apžiūrėti ir po kiekvieno miegelio pradėjom sodinti, mūsų puodukas su dangteliu, tai pasodinus duodu dangtelį į rankytes, tai labai mielai sėdi, o kai padaro - pati stojasi smile.gif), tik kol kas nesusitariam su didesniu reikalu ant puoduko biggrin.gif
Braškutė
jis pats nusiauna trusus ir ant puodo smile.gif
Editukė
QUOTE(zuikis puikis @ 2008 11 01, 20:27)
Sveikos  4u.gif
Mes  kaip tik šiandien pasodinom mažąjį ant puoduko pirmą kartą, tai  pradėjo kojytėm stumtis burgzdamas, atseit važiuoja  doh.gif  lotuliukas.gif
Ir nutarėm su vyru, kad dar ne laikas matyt  rolleyes.gif 
Kaip tik šią vasarą skaičiau Green'o Mažylio sutramdyme, jog nuo pusantrų metų tikslinga pradėti mokint  rolleyes.gif  tai pagalvojau, jog dar yra laiko pažaidimams su puoduku  tongue.gif
*

Mes irgi dar neskubam pratintis prie puodo ax.gif Palauksim kol sueis tie 1,5 m. smile.gif o tada ir pradėsim.Nes manau,kad vaikas turi suprasti,ko iš jo norima,o ilgas sėdėjimas ant puodo, laukiant rezultato,nėra sveika mirksiukas.gif
ErVy
Mano dukryte nuo 2 jau draugavo su puoduku, o mazasis naktimis tik neseniai pradejo, taip kad kiekvienas individualiai. Na aisku reikia nepatingeti keltis nakti pora kart, bet greit praeis ir pripras mirksiukas.gif
laura1979
Sveikos 4u.gif
Galvojau sueis dukrytei du metukai,tada pradesiu pratinti prie puoduko,nereikejo ir laukti dvieju,pati pradejo nusiimti pampersus ir nenorejo ju detis,pradejau sodinti,sodindavau bet kada,buvo,kad prisisiodavo,bet poto pati pajuto,ka ten reik daryti ir po truputeli priprato.Mes pripratom labai lengvai smile.gif
Editukė
QUOTE(MODELiukai @ 2008 11 03, 01:54)
Mano dukryte nuo 2 jau draugavo su puoduku, o mazasis naktimis tik neseniai pradejo, taip kad kiekvienas individualiai. Na aisku reikia nepatingeti keltis nakti pora kart, bet greit praeis ir pripras  mirksiukas.gif
*

Abejočiau,kad reikia kelti vaiką naktį ant puodo g.gif ,nes visuose pamokymuose rašoma,kad vaiką pradėti ant puodo sodinti reikia tada,kai po nakties jis atsikelia sausas ax.gif
Marniukas
As pradejau sia vasara pratint ant puoduko,buvo suneliui 1,3men tai spardesi ne uz ka nenorejo,bet kai silta tai lakste su triusikeliais ir jaute kad jam bega,tai iki galo vasaros nusprende sestis biggrin.gif na o dabar kalbet tai nekalba,bet ima uz rankos ir tempia prie puoduko kai reikalas prispiria biggrin.gif
Aive
Noriu ir as papasakot kaip mes pradejome.
Visa vasara mokiau, rodziau savo vaikinukui, niekaip nepavyko, stume puoduka salin ir viskas, laikydavau kambari be pamperso, kilima suviniavau kad mazziau isdaigu butu, galvoju padarys pora kartu i triusikelius pajus kad nemalonu ir prasysis puoduko. nepavyko niekaip, atejo saltukas ruduo as vel jampampersa, na ka galvoju lauksim pavasario. ir spali jam suejo 2 metai, kita diena buvom pas drauge ji taip pat turi sunu, tai maniskis susirado jos namuose padeta puoduka ir parode kad nori sisiuko, tai vat nuo to karto jis pradejo daryti i puoduka, namie visada pasipraso, kai einam miegoti ir einam i lauka tai dar su pampu, bet taip namie ar pas mociute prasosi ant puoduko. Tai va noriu pasakyti, kad vaika supazindinti, parodyti kas tas puodukas ir kam jis reikia, bet kada jam ant jo daryti jis pasirnka pats, reikia islaukti to momento, nereika vaiko per anksti versti. mirksiukas.gif
gaga*
Auginame su vyru 3 padaužas. Mažiausias dabar 1m7mėn. Ir prieš kelias savaites pradėjo daryti ant puoduko. Aš neverčiu daryti, tik paklausiu ar nori ant puodelio? O kai padaro, tai labai išgiriu, visi paplojam clap.gif . O vidurinysis (dabar jam 5m) tai pradėjo vėlai naudotis puodeliu. Jis atsisėsdavo pasakydavo : SSSSSSSSSS ir atsistodavo, kol syki puodeliu nepasinaudojo sesuo. Nuo tos dienos jam pasidarė aisku, ka reikia veikti su daiktu doh.gif pirma diena nuo puodelio nenulipo biggrin.gif vis kas kelias minutes bego ir stengesi nors kelis laselius isspausti, kad butu pagirtas lotuliukas.gif
Darmin
Aš saviškį bandžiau pratinti maždaug kai metai jam buvo, bet bijojo puodo, stumdavo nuo saves. Tai padėjau ir leidau pačiam pasirinkti, kada bus laikas. Tai maždaug dviejų metų pats atsisėdo, padarė ir per savaitę galutiniai atsisakėm pampersų. Pas mane tokia nuostata, kad nereikia vaiko per anksti versti, jeigu jis bijo/nenori/patiria stresą dėl to. Vėliau, kai jau labiau viską supranta, tai žymiai lengviau atpranta. Nors aišku kiekvienas vaikas individualus smile.gif
Maia
mums metukai,jau savaite vaisktinejame su merliuku,bet nejauciam jokio diskonforto,kai slapia,o puoduko bijom.
tai paskaiciusi jusu postus,gal mums dar per anskti ant puoduko sestis,gal dar palaukti kokius kelis men,gal pats prasysis,nes pvz. jau dabar neimanoma uzdeti jam pamperso, rekia, muistosi...
ligicė
Bandžiau saviškę pratinti nuo metukų, tai bežaidžiant ir padarydavo, o paskui ėmė paniškai bijoti puodo, niekaip neidavo pasodinti, išsiriesdavo, visai nesulenkdavo kojų ir rėkdavo nesavu balsu doh.gif O kai suėjo du metai ir maždaug 4 mėnesiai, pati pradėjo sėsti ant puoduko ir jokių problemų. Kai nori, pati atsineša puodą ir atlieka visus reikalus. Taip kad nemanau, kad reikėtų vaiką versti, kai ateis laikas, pats paiprašys smile.gif
VI-VA-VI
Pradejau as taip -kas viena savo vaika nuo 3 menesiu laikiau tarp koju, po to kada vaikas sedejo nuo 5,5men ant puoduko po 3-5min, kad ne issigastu ir priprastu, jau nuo 7 rimciau ilgiau iki 8 minuciu biggrin.gif
jau 10-11 men pradejau laikyti be pampersu ir dazniau sodinti ant puoduko,
o dabar mums jau 1m,1men21diena mirksiukas.gif
mes einam ant puoduko, pati prasosi ivairiai ,bet kartais ir padaro ir kelnaites
tik i lauka su pampersu iseinam
o nakti irgi jau miega be pamperso. nakti atsibusta verkia,pasodinam ant puoduko padaro sisiu ir vel miega thumbup.gif thumbup.gif
Tinar
is pradziu bandziau pratint nuo 6 ar 7 menesiu,,,nepavyko, tuomet galvojau palauksiu iki metu..
bet nereikejo..10-11 menesiu pasodinau..ir atliko, tik pasakiau ''ssss''
ir rimta reikala ir sisiuka padare..tai taip va ir darom ant puoduko...sodinu ryte ir vakare..sakau gal jau reiktu kokiu 4 k.bandyt sodint.. g.gif
bakopa
saunuoles mamytes 4u.gif
mes dar su pampersais, bet jau pagalvojam puoduka isigyt...esu skaicius, kad zinduko atsisakymas, taip pat sauskelnes, labai rimtas etapas vaiko psichologijai, ir jei sis etapas labai skausmingas ir nelaiku, labai pazeidzia vaiko psichologija g.gif
janudi
va, va, as irgi pamenu savo mergina vis sodinau nuo metuku ant puoduko, zviegdavo, rekdavo, paskaiciau kazkur, kad reikia pakeisti puoduka. ka gi nupirkom kita - ir vel tas pats doh.gif . Po kurio laiko nupirkom dar viena... Nieko... Laikydavau su triusikeliais ir pedkelnem - rezultatas - kalnas nesvariu rubu, balos namuose, rekimas, kad perrengciau kitais rubais, bei vos ne kruvinos rankos nuo skalbimo, nes kai tik susisiodavo, tai greitai rankomis praskalbdavau ir dziaudavau...Nors turejau ir nemazai triusikeliu bei pedkelniu, bet ne tiek kad galeciau skalbti visos dienos vakare... jau galvojau kad mums be sansu atsisakyti pampersu...ir kaip perkunas is giedro dangaus, tik suejus dviems metukams, pati pasako, kad man papmerso nebereikia, atsiseda ant puodo ir daro savo reikaliukus... negalejau patiketi... Nakciai dar dedavau, bet tikrai nekeldavau nakti ant puoduko. daug laiko nereikejo kai pastebejau kad po nakties pampersas sausas, tada ir nebededavau...
dabar suneliui 1m ir 6men, pabandau pasodinti, parodau kartas nuo karto kas tas puodas yra, bet verkti pradeda, padedu puoda i vieta ir lauksiu, kol ateis tas laikas... Tikrai nebekankinsiu saves ir vaiko...

brown-eyed
Aš savo dukrą pradėjau pratint gal nuo 11 mėn. ant puodo. Tik atsikėlus, po valgio vis pasodindavau, tai padaydavo. Pati pradėjo prašytis nuo metų,bet tik rimto reikalo,siusi vis dar į pampersus darė. Dabar metai ir beveik 4 mėn. Bandom jau savaitę be pampersų. Tai iš pradžių prisysiodavo, nespėjau keist pėdkelnių. Vis rodžiau šlapias kelnes, ir kartojau, kad reikia puodan siusy daryt. Tai jau dabar kai nori, sako no,no( cia noriu reiškia) biggrin.gif ir bėga prie puodo. Kartais nespėja, aišku, bet jau supranta. Va šiandien jau du kartus pasiprašė, ir spėjom.Naktį tai jau seniai nieko nepadaro, atsikelia sausa visada. Manau, reikia tik didelės kantrybės, ir išmoksim.
atura
maniškė ant puoduko atsisėda tik su kelnytėm ir tik tuomet, kai aš pati atsisėdu ant klozeto, bet daryt, kai numaunu kelnytes, tai nedaro smile.gif Sūnus jau tokio amžiaus (1,2) sedėdavo ant puoduko ir darydavo ax.gif
klkarali
musu suneliui visai nepatinka puoduko draugyste, neturi visai kantrybes ant jo sedeti doh.gif reikes laukti kol paaugs, gal tada supras puodelio paskirti biggrin.gif
Daiva St.
Musu mazyte tik neseniai pradejo sestis ant puoduko, o padare tik du kartus dar g.gif Gal dar per maza, nors supranta gerai, ziuri i puoduka ir sako sys, bet pasodinta tik zaidzia ir tiek.Kazin nuo kokio amziaus paleisti ja vien su pedkelnytem? g.gif
Aprile
QUOTE(Daiva St. @ 2008 11 16, 19:31)
Musu mazyte tik neseniai pradejo sestis ant puoduko, o padare tik du kartus dar g.gif Gal dar per maza, nors supranta gerai, ziuri i puoduka ir sako sys, bet pasodinta tik zaidzia ir tiek.Kazin nuo kokio amziaus paleisti ja vien su pedkelnytem? g.gif
*

Manau pabandyt verta bigsmile.gif tu pratink po miegelio iškart pasodink vaikučiai dažniausiai padaro ax.gif Aš siūlyčiau palikt su pėdkelnytėm, bet nežinau ar didelės reakcijos sulauktum. Reiktų jai aiškinti g.gif Bent maniškiui, kai buvo 1.8 metukų dzin jam kas bėga tarp kojų per kojas doh.gif lotuliukas.gif Mes pradėjomė 2.2m ax.gif Kantrybės 4u.gif
jutela
QUOTE(klkarali @ 2008 11 14, 14:53)
musu suneliui visai nepatinka puoduko draugyste, neturi visai kantrybes ant jo sedeti doh.gif  reikes laukti kol paaugs, gal tada supras puodelio paskirti biggrin.gif
*

mano mazylis, kuriam beje jau 1m ir 3men visai nenori draugauti su puoduku verysad.gif kol buvo maziukas dar buvo imanoma pasodinti, sededavo, nors ne karto nera padares tongue.gif o dabar vos pasodinus atsistoja
giedre g
mum ir su puoduku nesiseka. paklausiu ar nori sysiu, tai visada atsako NE schmoll.gif
kartais , aisku, pasodinu, bet nepadaro. net ant klozeto nupirkom spec. dangti jam, tai sedi, idomu, bet nepadaro.naudojam vienkartinius triusikucius HUGGIES LITTLE WALKER. o siaip ant puoduko pradejom sedet nuo 11 men. td sededavo ir padarydavo visus reikalus. db jau mandrosius, vis ne ne ir ne.

user posted image
alinaz
sveiki mes tai padaryt padarydavom ant podo gal nuo metuku, bet tik dabar palaedau namie tik su trusikeliais ir pedkelnem. tai kartais pamirsta, kartais nespejam dabegti iki podo ar i tualeta, o kartais tai labai puikiai gaunasi. kontrybes visom mamom ir viskas pasiseks mirksiukas.gif thumbup.gif
natuliona
Mes 1mir 11 men pilnai atsisakem pampersu thumbup.gif ir nakti irgi nereikedavo thumbup.gif mums pasiseke kad cia buvo vasara, silta, pedkelniu nereikia, labai greitai priprato thumbup.gif
milimuke22
laba diena.as turiu suneli dvieju metu ir keturiu men,mes darome ant klozeto sysiu,bet kaku daro i kelnes nezinau kodel..atrodo nei isigando nei buvo ikrites.bet i klozeta kaku tai nedaro
mamusia 9
Savo mazyle pradejau ant puodo sodint , nu gal nuo kokiu 7 menesiu, kaip tik pradejo normaliai sedeti. Ir dabar mums 1 metai 1r 3 men. ir jau koki menesi prasosi pati sysiu ir kaku (zinoma pasitaiko visko, buna ir prisisioja). Dienos metu namuose vaikstom be pamperso. Nakciai uzmaunu. Kartais buna kad ir nakti prabudusi - rekia - a-a.. Reikia nest ant puodo smile.gif
**Amore Dea**
Sveikutes,mes atsisakem kai buvo kazkur 1metai ir 10men.Na tada jau nedejau pamperso,tai visko buvo kol suprato,kodel kelnytes slapios.Kai ismoko ant puoduko,perkelejau i tuoleta,tik dangty uzdedu mazesni.Jau pampersu nereikia,net neperkam. 4u.gif Sekmes visiems 4u.gif
Daiva St.
QUOTE(wikonda @ 2008 11 16, 21:35)
Manau pabandyt verta bigsmile.gif tu pratink po miegelio iškart pasodink vaikučiai dažniausiai padaro ax.gif Aš siūlyčiau palikt su pėdkelnytėm, bet nežinau ar didelės reakcijos sulauktum. Reiktų jai aiškinti g.gif Bent maniškiui, kai buvo 1.8 metukų dzin jam kas bėga tarp kojų per kojas doh.gif  lotuliukas.gif Mes pradėjomė 2.2m ax.gif Kantrybės 4u.gif
*

Po miegelio tai padaro (visai nesenau priprato thumbup.gif ), bet paskui niekaip schmoll.gif Na, kaip nors.ACIU u ats.!!! mirksiukas.gif
Linusikas
Manau, kad pratint reik neanksčiau 18 mėn, juk nelabai supranta mažesni, ko iš jų nori, nors maniškė porą kart padarė sysiu į puoduką...
Viltis*
Na jau mes pradedam sėdėt, bet dar kolkas nieko nedaro. Bet po biskį tikiuosi susidraugausim mirksiukas.gif
daivoshius
Manajam jau 1,9 m bet sėda ant puoduko tik keliom sekundėm ir paskuj bėga kur jam reikia. Draugė sakė pabandyt leisti lakstyti su pėdkelnytėmis be jokio pamperso, o kai pajus kad šlapia, supras kad padarė sysiuką. Gal taip pradės, kas ten žino, prisirinksiu pėdkelnių krūvą ir bandysiu. Na o jei ne, sulauksim vasaros gal bus paprasčiau pripratint.
alinaz
QUOTE(daivoshius @ 2008 11 26, 09:54)
Manajam jau 1,9 m bet sėda ant puoduko tik keliom sekundėm ir paskuj bėga kur jam reikia. Draugė sakė pabandyt leisti lakstyti su pėdkelnytėmis be jokio pamperso, o kai pajus kad šlapia, supras kad padarė sysiuką. Gal taip pradės, kas ten žino, prisirinksiu pėdkelnių krūvą ir bandysiu. Na o jei ne, sulauksim vasaros gal bus paprasčiau pripratint.
*

mes ir lakstom be pampersu tik trusikeliai ir pedkelnes! thumbup.gif tai prasosi, bet zinoma buna viskuo ir pamirsta ir uzsizaidzia mirksiukas.gif bet kuo toliau to geriau. kontrybes mamos 4u.gif
Aprile
QUOTE(alinaz @ 2008 11 26, 13:51)
mes ir lakstom be pampersu tik trusikeliai ir pedkelnes! thumbup.gif  tai prasosi, bet zinoma buna viskuo ir pamirsta ir uzsizaidzia mirksiukas.gif  bet kuo toliau to geriau. kontrybes mamos 4u.gif
*

drinks_cheers.gif Būtent tokia pradžia manau tūrėtų būti. Mes ir nuo 1.8 metukų bandėm nepavyko ax.gif laukiau vasaros kada lakstys maugliukas ir thumbup.gif Visą vasara ir pralakstė namuose nuoga dubce hihihi.gif Jokio vargo nebuvo tik sėdasi ir vualia. Bet dabar patarčiau taip nesielgti, nes po to sunku buvo, kai jau pradėjau oram atvėsus dėt pėdkelnytes. Jis lyg nejausdavo ir į jas šlapindavosi, o jei tik nuogutis bėgdavo staigiai ant puodulio doh.gif persilaužėm po to blush2.gif
iinnggaa
na mes stengemes pasodinti pries miega ir po miego na kartais ir padaro sisiuka,o kai mazius uzsimano rimto reikalo tai stenet pradeda tai kaip kada spejam dar ir pasodint ant puodo bigsmile.gif ,o kartais jau pridares ateina pamperi plesia tai tada prasosi kad pakeist ax.gif ,manau kad dar visko bus kol pripras daryt i naktipuodi lotuliukas.gif
DijaD

sunku buna su tais puodukais smile.gif as nuo metuku norejau ismokyti vaikuti sedeti ant puoduko, bet niekaip - sustangdindavo kojas ir niekaip nesesdavo (su charakteriu vaikas smile.gif taip ir vargdavom.. bet paskui metuku ir septyniu menesiu pats pasiprase ant puoduko ir nuo tada pradejom po biskuti pratintis ir be sauskelniu vaikscioti. dabar jau ir nakti ismiega nepasiusiojes smile.gif tai vat, turbut reikia, kad vaikas pats noretu sestis. Sekmes jums ir kantrybes biggrin.gif
goduke
sveikos mamytes 4u.gif as cia vikso neskaiciau, tad nezinau gal busiu biksi ne i tema, bet noriu pasiteirauti tu mamyciu kurios jau tokius maziukus vedate i lopseli, gal panasaus kas turejote ir kaip elgetes g.gif
mano vaikas jau nuo 8 menesiu naudojasi puoduku, buvo trapas kaip sesdavo tik verkdamas, dabar seda be jokiu problemu ir nedaro o kencia kol nepasodinu, taciau pats nesipraso doh.gif ir stai atsitiko taip kad turiu vesti nuo gruodzio men i lopseli, ir dabar adaptacinis laikotrapis doh.gif ir aukletoja nesodina jo ant puoduko, nes kitu grupje esanciu vaiku nreikia sodinti nes jie su pampersais. as prasau kad sodintu, tai ji pareiske kad pasodins pries einant miegoti ir pries lauka, nes kitu vaikau sodinti dar nereikia doh.gif tad siandien as jai nusnesiau laukneseli, kad sodintu vaika ant puoduko, taciau kai pasiemiau savo vaika, ji man pareike kad pamirso p[asodinti mano suneli ant puoduko doh.gif
ka man daryti ar dar graziuoju sneketis su ja ar kreiptis i direktoriu ar ka g.gif nes bijau kad vaikas prades daryti vel i pampersa ir nebenores puoduko, juolab kad jis kencia ir laukia kol pasodins ant puoduko
aciu
Viltis*
QUOTE(goduke @ 2008 11 26, 23:16)
sveikos mamytes 4u.gif as cia vikso neskaiciau, tad nezinau gal busiu biksi ne i tema, bet noriu pasiteirauti tu mamyciu kurios jau tokius maziukus vedate i lopseli, gal panasaus kas turejote ir kaip elgetes g.gif
mano vaikas jau nuo 8 menesiu naudojasi puoduku, buvo trapas kaip sesdavo tik verkdamas, dabar seda be jokiu problemu ir nedaro o kencia kol nepasodinu, taciau pats nesipraso doh.gif ir stai atsitiko taip kad turiu vesti nuo gruodzio men i lopseli, ir dabar adaptacinis laikotrapis doh.gif ir aukletoja nesodina jo ant puoduko, nes kitu grupje esanciu vaiku nreikia sodinti nes jie su pampersais. as prasau kad sodintu, tai ji pareiske kad pasodins pries einant miegoti ir pries lauka, nes kitu vaikau sodinti dar nereikia doh.gif tad siandien as jai nusnesiau laukneseli, kad sodintu vaika ant puoduko, taciau kai pasiemiau savo vaika, ji man pareike kad pamirso p[asodinti mano suneli ant puoduko doh.gif
ka man daryti ar dar graziuoju sneketis su ja ar kreiptis i direktoriu ar ka g.gif nes bijau kad vaikas prades daryti vel i pampersa ir nebenores puoduko, juolab kad jis kencia ir laukia kol pasodins ant puoduko
aciu
*

Nu čia tai čiūdai. Netraumuok vaiko. Kuo greičiau šnekėk su direktore jei tokie reikalai. Dar tu auklėtojai ir lauknešėlį nešei. Visai tau protas pavažiavo. Jei ji nežino taisyklių tai tegul direktorė išaiškina. Nu šakės ne vieta tai auklėtojai tam darbe būt jei nežino kaip su vaikais elgtis.
Sėkmės . mirksiukas.gif Ir kuo skubiau kreipkis.
laimage
Skaitau ir stebiuosi, kaip vaikai(tokie mažučiai) išmiega visą naktį ir neprisisioja. Mano vyresnis miegojo naktį su sauskelnėm iki 3 metų, jau ir pergyvent pradėjom, o po to viskas susitvarkė.

Aprile
QUOTE(spyglej @ 2008 11 26, 23:21)
Nu čia tai čiūdai. Netraumuok vaiko. Kuo greičiau šnekėk su direktore jei tokie reikalai. Dar tu auklėtojai ir lauknešėlį nešei. Visai tau protas pavažiavo. Jei ji nežino taisyklių tai tegul direktorė išaiškina. Nu šakės ne vieta tai auklėtojai tam darbe būt jei nežino kaip su vaikais elgtis.
Sėkmės . mirksiukas.gif Ir kuo skubiau kreipkis.
*

drinks_cheers.gif Va būtent dėl tokių priežaščių ir purtaus to daržiuko blush2.gif
Aš tau siūlyčiau pas pačią direktorę nesiveržti, nes žinok čia mano nuomonė, kad po to gali nukentėti vaikiukas, bet pas kokia vedėją, tai nuaičiau. Bent sužinoti, kaip elgtis tokiu atveju doh.gif kad čia apsurdas, tai faktas. Ne tau vienai tokia bėdelę, čia su mamyte kalbėjausi jos irgi vaikiuko nesodina nors namie jau be pampiu vaikšto doh.gif sako visi su pampersais ir jums dėsim, kol nesiprašys blink.gif Siaubas verysad.gif Kantrybės net neįsivaizduoju, kaip reiktų spręsti situacija, kad vaikiukas nenukentėtu pataptu nemylimu unsure.gif
**Amore Dea**
QUOTE(laimage @ 2008 11 27, 11:00)
Skaitau ir stebiuosi, kaip vaikai(tokie mažučiai) išmiega visą naktį ir neprisisioja. Mano vyresnis miegojo naktį su sauskelnėm iki  3 metų, jau ir pergyvent pradėjom, o po to viskas susitvarkė.
*

As irgi dar dedavau dar nakty iki 2 metuku,bet paskui pastebejau,kad ji nieko nepadaro i pampersa,tai ir nebededu daugiau. 4u.gif
niki333
QUOTE(Linusikas @ 2008 11 25, 21:50)
Manau, kad pratint reik neanksčiau 18 mėn, juk nelabai supranta mažesni, ko iš jų nori, nors maniškė porą kart padarė sysiu į puoduką...
*

Visiskai sutinku, nes sprendziu taip pat pagal savo vaikus, jie 18men suprato ko is ju norima, kad sisiuka ir kakuti reik daryti ant puoduko. smile.gif
-Aiva-
Na, mes su puoduku susidraugavom nuo 2 metuku. Bandziau ir anksciau, bet jai tada visai vienodai buvo, kad su slapiom kelnytem laksto biggrin.gif , tad atidejom velesniam laikui, na, o kai suejo 2 metukai, tai ta proga ir puoduka istraukem ir uzteko vos poros savaiciu ir dukryte puikiai suprato kur ir ka reikia daryti thumbup.gif Dabar visa diena taip pat ir darzeli bunam be pamperso, tik dar nakties miegeliui dedam ji, nes pastebiu, kad dar koki karta ji padaro i pampa, bet tikiuosi, kad ir tai ilgai neuzsites biggrin.gif
Dzanetukas
mes taip pat atsisedom ant puoduko, kai mums suejo lygiai 2 metukai lotuliukas.gif
Kita diena po baliaus. Bet nakti dar prisislapinam doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.