Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KARCHER dulkiu siurblis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Lina dvynukai
Sveikos. Nusipirkom mes plaunama siurbli firmos KARCHER. Seip gal ir neblogas, Po siurbimo netgi oras kambari pasikejcia, kaip po drekintuvo,
Gana neblogaj siurbia. Viskas butu gerai jejgu nebutu sunkus,didokas,nes reikia jam vietos kad nesimaisitu,siurbimo vamzdis pradeda biret, o jam dar metu nera. Ir tam siurbimuj reikia nemazai jiegu doh.gif .Na yra dar visokiu smulkmenu, kurie man nepatinka schmoll.gif . Dabar galvoju ar verta buvo pirkti toki brangu nepatogu daikta. Gal kas turi toki siurbli, ir kaip jums tas siurblis,ar patinka? Gal cia man tiktai jis toks nepatogus. verysad.gif
Heavensent
Na nežinau, mes irgi šios firmos siurblį turim, jau irgi metus, tai jokių problemų. Na taip, nelengvas jis, bet ankstesnis senukas buvo dar sunkesnis biggrin.gif pas šitą bent ratukai lengvai važinėja lotuliukas.gif Mes labai patenkinti, ir tikrai kitokio nesirinkčiau. Tiesiog kai darėm tamsiuke sieninę spintą, joje padarėm vietą siurbliui, todėl dabar nesukam galvos kur jį dėti smile.gif
@@vandeniuke@@
mes turime taip pat si siurbli ir esame labai patenkinti. Siaip jis didokas, bet gyvename name tai vietos kur ji padeti yra biggrin.gif
sena pažįstama
Turim dvejus metus, vyras labai ji priziuri, pila tik distiliuota vandeni, nuolat valo ji, manes neprileidzia, tai dziaugiames juo labai thumbup.gif Jis didelis, gremezdiskas, bet vietos turim, kur padeti. Man labai patinka dar tas, kad prijungus lygintuva gaunasi lyginimo sistema garais-visa patalyne sulankstyta issilyginu thumbup.gif
Agniska
Turime du siurblius šios firmos,vienas vandeniu eina,kitas sausai..Šiaip gremėzdai biggrin.gif Bet vyras irgi labai prižiūri,o vietos užima daug,bet pas mus garaže jie stovi smile.gif
lelija3
Turiu ir as siurblį šios firmos, vandeniu eina,labai džiaugiuosi 4u.gif
Kristina 555
Pas mus namuose taip pat yra šios firmos siurblys.Turi mano manymu tik vieną minusą,kurį iš jūsų dauguma ir paminėjot- svoris.Mes gyvename nuosavame name ir kai reikia užsinešti į antrą aukštą,va tada...Bet šiaip mes esame patenkinti.
pupa@
Na mes turim sios firmos, tik neplaunama. Kas labiausiai patinka, tai svoris -lengvas, nes mazas, ir galingas. Minusas - atgaliai, kuriuos reikejo dasipirkti brankoki (pirkom parketui, nes komplekte nebuvo). Kol kas naudoju tik metus laiko, kazko blogo dar ir neatsitiko... biggrin.gif
Ulru
Sveiki,
Turime KARCHER siurblį, tik ne plaunamą (nepatiko atvira vandens šlangelių gausa) , o dulkes renkanti i vandenį. Nusiskundimų nėra, tik keli minusiukai: 1- filtrai gan greitai susidėvi, o nuo jų priklauso dulkių trauka(tačiau tai ne bėda, jų galima lengvai įsigyti tose parduotuvėse, kuriose prekiaujama šiais siurbliais), 2- vandenio talpinimo indas idealiai neišiplauna...., lieka dulkių nuosėdų....., Tačiau nekreipiant dėmesio į nedidelius nepatogumus, firmos vardas pasiteisina. Kitiems patarčiau įsigyti KARCHER dulkių siurblį wink.gif ir pliusas - gaivus oras po siurbliavimo... wink.gif
_Kere_
QUOTE(Ulru @ 2008 12 18, 12:53)
Sveiki,
Turime KARCHER siurblį, tik ne plaunamą (nepatiko atvira vandens šlangelių gausa) , o dulkes renkanti i vandenį. Nusiskundimų nėra, tik keli minusiukai: 1- filtrai gan greitai susidėvi, o nuo jų priklauso dulkių trauka(tačiau tai ne bėda, jų galima lengvai įsigyti tose parduotuvėse, kuriose prekiaujama šiais siurbliais), 2- vandenio talpinimo indas idealiai neišiplauna...., lieka dulkių nuosėdų....., Tačiau nekreipiant dėmesio į nedidelius nepatogumus, firmos vardas pasiteisina. Kitiems patarčiau įsigyti KARCHER dulkių siurblį wink.gif ir pliusas - gaivus oras po siurbliavimo... wink.gif
*

Mes irgi toki turim. Naudojam dar tik apie pusmeti ir jis man thumbup.gif
giega
Turiu valanti garais.Kai buvo namuose vien kilimai,buvo nepamainomas daiktas.Dabar kilimu nebera,tai sunkoka su tokiu siurbliuot.Labiausiai nervindavo,kad po kiekvieno siurbliavimo reik viska isplaut.Bet + puikiai susiurbia skysti.
Dabar turiu paprasta Miele.O su Kercheriu darau generaline tvarka-puikiai valo plyteles vonioj,virtuvej.Dar gerai isvalo langus.Gaila neturiu priedu lyginimui.
indreivile
mes naudojames kercher 3 metus minusai aisku kaip ir visom didelis ir sunkus o siaip esu labai patenkinta turiu ir ta antgali kur plaukus surenka tai pasaka dalykas thumbup.gif
knielita
Turim valanti garais, man nepamainomas daiktas namie. Kilimu nedaug, bet kai namuose du mazi ropliukai tai man jis nepamainomas daiktas. Geras pirkinys nors ir nelabai pigus ax.gif
lovely
Turiu kambariam sauso valymo ir kita masinoms plauti, langams ir t.t. Man jie patinka, tik svoris didokas smile.gif
allinute
turim tik neplaunamą, superinis dalykas thumbup.gif .Turim jau kokius 5 metus, ir labai džiaugiamės, didelis, bet labai patogus plauti, nes turėjom Thomas, tai nelabai patiko. Šiap viskas gerai, tik tas išplovimas labai sunkus, daug visokių skudurėlių, ko nėra Karcherį. Labai patiko priedas kurį gavom , tokia šluota elektrinė trupiniam rinkti ir turbo antgalis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
-_erinija_-
kur man isigyti karcher SV 1902- gal kokiu nuolaidu siuo metu yra kur?
Di8
o man nepatinka SV Karcher 1902 verysad.gif , turim jau du metus, taisėm tris kartus ir dabar neaiškus doh.gif . Antgalių pakeisti neįmanoma, tai tik grindis ir plyteles juo plaunu, dėl svorio į antrą aukštą neužtempiu, tai kai vyrą pagaunu tai padeda nunešti arba su švabra plaunu g.gif. Užima nemažai vietos, problema paslėpti žarną, kai siurbi labai garsiai ūžia apsiklausyti neįmanoma, be to reikia ir jėgos nemažai panaudoti, na nežinau nepateisino jis mano lūkesčių kažko jame trūksta verysad.gif Labiausiai nervina, kad negaliu pasikeisti antgalių doh.gif ir išsisiurbti baldų verysad.gif .
sena pažįstama
QUOTE(Di8 @ 2010 01 14, 17:33)
o man nepatinka SV Karcher 1902 verysad.gif , turim jau du metus, taisėm tris kartus ir  dabar neaiškus doh.gif . Antgalių pakeisti neįmanoma, tai tik grindis ir plyteles juo plaunu, dėl svorio į antrą aukštą neužtempiu, tai kai vyrą pagaunu tai padeda nunešti arba su švabra plaunu  g.gif. Užima nemažai vietos, problema paslėpti žarną, kai siurbi labai garsiai ūžia apsiklausyti neįmanoma, be to reikia ir jėgos nemažai panaudoti, na nežinau nepateisino jis mano lūkesčių kažko jame trūksta  verysad.gif Labiausiai nervina, kad negaliu pasikeisti antgalių  doh.gif ir išsisiurbti baldų verysad.gif  .
*

Kur isigijot? Ar naudojotes garantija? Kokias bedas diagnozavo meistrai? Kodel negalima pakeisti antgaliu? Ir apie garsuma nustebinot... Skaitau kaip apie kita siurbli kad... unsure.gif
JUNIGEDA2
mes plaunanti turim.daugiau vyras daugiau u juo dirba.kazkoks puzzy ar kazkaip kitaip.nu sveria tai tikrai daug ir griozdas,bet seip man kiek naudojau patinka.
vitalija.vilke
Turiu, bet neplaunantį. Labai juo patenkinta, nes yra turbo antgalis, labai gerai išsiurbia ilgo plauko kilimą. Tik mažesnis galėtų būti, nes daug vietos namuose užima.
aulika
Gal kas zino kur galima isigiti lygintuva prie Karcher SV 1902 Lietuvoje, ir kiek toks daiktas kainuoja?
Ritutė90
pasiskaiciau jusu,ir as uzsinorejau tokio siurblio.. ax.gif vyras seniai siule,bet as vis kazkaip neuzkibdavau.. blush2.gif pas mane kilimu nera,parketas ir plyteles.idomu,kuri Karcher modeli geriau rinktis g.gif kad butu galima ir langus plauti,nes pas mane ju daug g.gif
Ritutė90
mastau.gif ?? rolleyes.gif
sena pažįstama
1802 arba 1902 garinukus.
Plauna puikiai plyteles, parketa, laminata, langus veidrodzius.
Nors geriausiai langus valo tai Trend pasluostes, o ir kaina ju tik 32 lt drinks_cheers.gif biggrin.gif
aulika
Na jeigu gyveni nuosavam name ir turi vitrininius langus tai su bet kokia sluoste uzsiknisi valyti. Mums, kai rinkomes siurbli (nusipirkom Karcher 1902 thumbup.gif ), galimybe valyti langus su siurblio pagalba buvo lemiamas argumentas uz butent sita preke. ax.gif
Ritutė90
aciuks.gif tik as su pasluostem ne visur pasiekiu.. ax.gif
houkur
Sveikos merginos, padekite. Nusipirkome SV1902, viskas su juo gerai, man ta sunkuma ir gremezdiskuma atperka jo patogumas- valai visas patalpas tik keisdama antgalius, ir jokios chemijos. Bet viena problema- kazka neteisingai darau- grindu valymui yra skirtos lankscios gumos juosteles, kurios isideda i antgali? taip? kai plaunu grindis- su garais ir siurbimu- raso- kad reikia ijungti siurbimo funkcija maziausiu galingumu, garus leisti 2-3 galingumu. plauna gerai, bet po plovimo lieka tokios juosteles ant grindu. ne visur... ka negerai darau? labai prasau patarti
sena pažįstama
QUOTE(houkur @ 2010 02 17, 13:19)
Sveikos merginos, padekite. Nusipirkome SV1902, viskas su juo gerai, man ta sunkuma ir gremezdiskuma atperka jo patogumas- valai visas patalpas tik keisdama antgalius, ir jokios chemijos. Bet viena problema- kazka neteisingai darau- grindu valymui yra skirtos lankscios gumos juosteles, kurios isideda i antgali? taip? kai plaunu grindis- su garais ir siurbimu- raso- kad reikia ijungti siurbimo funkcija maziausiu galingumu, garus leisti 2-3 galingumu. plauna gerai, bet po plovimo lieka tokios juosteles ant grindu. ne visur... ka negerai darau? labai prasau patarti
*

Uzklausiau vyro(jis pas mus su kercheriu dirba) per skype, atsake, kopinu:
viskas aisku tegu apsuka gumas

ne taip idejo, o as ijungiu siurbima pilnu galingumu geriau surenka o garu rankenele tugu darbo metu nesukineja nes bus kaip mums

nes gumos is vienos puses yra lygios i s kitos puses kaip su dantukais, paziurek pas mus kaip ideta, manau dantukais i prieki, kad traukiant atgal butu ligi dalis
tada gerai surenka vandeni, ir biski reik, kad padirbtu, nuo garu guma suminkstes ir geriau pritaps prie pavirsiaus

arba ant gumos pavirsiaus siuksle prilipus

arba guma sudraske reik apziuret

na nuo grindu pavirshiaus irgi priklauso, jei kaip pas mus plyteles ne visur lygiai suklotos tam tikrose vietose lieka vanduo
houkur
Sena pazistama- aciu be galo!!!
matyt kad ne taip gumas sudejau ir veikiausiai reikia pagarinti kiek. bandysiu plauti ir parasysiu kaip sekasi.
aciu dar syki!
Ritutė90
:hi:aciu,jei patarsit,kuri mod.pirkti,kad butu galima plauti ir grindis,ir langus.. blush2.gif
sena pažįstama
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 17, 22:59)
:hi:aciu,jei patarsit,kuri mod.pirkti,kad butu galima plauti ir grindis,ir langus.. blush2.gif
*

Taigi parasiau anksciau:arba Kercheri SV1802, arba kercheri SV1902 mirksiukas.gif Paskutinis naujesnio modelio, daugiau visokiu galimybiu, pirmasis pigesnis 4u.gif
Ritutė90
smile.gif aciu l.,pasidomesiu,tik vienas pigesnis,kitas brangesnis..koks tarp ju skirtumas,gal zinot g.gif ..bet kainos laikosi.. g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.