Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geltona, žalia, raudona
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Elenele Raganele
QUOTE(Aidulia @ 2008 10 29, 15:44)
O man kaip tik šita foto superinė. Išgalvota, išmąstyta, su mintimi. Parodinė nuotrauka. Ne kaip nekurios- be minties, svarbu, kad lapas yra unsure.gif , pykšt ir siunčiu konkursui
*

as irgi manau, jog sita- labai subtili
Gaziulka
o as manau, kad jeigu jau nuotrauka patvirtinta ir dalyvauja konkurse, tai ne mums svarstyt, ar ji atitinka tema ar ne (tai moderatores sprendimas). toliau jau kiekvienas savo nuoziura gali spresti, kuri foto pilniau, ivairiapusiskiau, taikliau, originaliau ir t.t. atskeldizia tema, ir tai gali buti vienas is kriteriju balsuojant. mirksiukas.gif

o ruduo (Karbyne, man atrodo, bande konkurso pradzioj prastumti ta minti ax.gif ) gali buti l.ivairus ir ivariai pateiktas suzeto prasme - tiek naturalus peizazas (su ar be zmoniu), tiek parezisuota nuotrauka, tiek - vienas stambiu planu parodytas rudens objektas (lapas, grybas, voratinklis ir t.t.) be to, ir pats pateikimas gali buti ivairus - rudeni gali parodyti vaizdu, bet foto gali atspindeti ir rudeniska nuotaika.

baltė
Man minėta nuotrauka irgi graži, o nebalsuosiu už ją, nes trūksta balsų blush2.gif . O gal dar persigalvosiu, gal ir atiduosiu balsą... smile.gif Nes šaltas vakaras, rudens ar žiemos, būtent ir asocijojasi su taure karšto vyno, su žolelių arbata, su jaukiais pritemusiais namais (čia ruduo iš vidaus, iš namų...) Argi būtų įdomu, jei visos nuotraukos būtų vien trispalviai peizažai? Konkursas netgi neprašo visų trijų spalvų, o tik vienos iš jų... Tas tris spalvas aš matau konkurse, o ne vienoje kažkurioje nuotraukoje... Kažkaip man įvairovė prie dūšios, tada tikrai matai rudenį įvairiais aspektais, ne vien gamtos... Puiku, jei viena nuotrauka labiau raudona, o kita labiau, geltona ar žalia, jos kartu ir bus lithuania.gif
Nerytė
noriu pagirti mergina nuotraukoje o sirdyje pavasaris bigsmile.gif thumbup.gif
Omrum
QUOTE(baltė @ 2008 10 29, 15:31)
Nes šaltas vakaras, rudens ar žiemos, būtent ir asocijojasi su taure karšto vyno, su žolelių arbata, su jaukiais pritemusiais namais (čia ruduo iš vidaus, iš namų...)
*

brangiosios prie ko čia su kuo asocijuojasi? juk aiškiai parašytos taisykles

" Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai! "

nu kur toj gražioj foto su knyga aiškiai ir ryškiai dominuoja nors viena iš spalvų???

na taip be jokios abejones jis graži ir na na na , bet kai konkurso pradžioj buvo klausimai ar tai gali buti siūlu kamuolys pvz ar kažkas panašaus sakė netinka "siūlų kamuoliai, namai, rūbai ar kažkas kitkas ne iš gamtos netinka"
vienu žodžių taisyklių kaip bebutu gaila vistiek iki galo nesilaikoma smile.gif na man aišku jokio skirtumo tiesiog tokia mano nuomonė apie visa tai smile.gif
alio-nka
QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 29, 12:23)
yra ir kita pusė  4u.gif
gimus vaikui nustojau visą kitą fotografuot.
dabar visos nuotraukose yra mano vaikas  blush2.gif

o nesu iš tų, kurios prasidėjus konkursui suka galvą ką nufotografavus, kad jame sudalyvaut.
visada perverčius turimas fotografijas ir iš jų renku tą ale konkursinę.

*

pazistoma situacija, nors si karta turejau ideja, bet oras, darbas, vejaraupiai doh.gif tiesiog nepaviko ja igivendint, tai idejau praeitu metu...
jei visi des tik spec. konkursui daritas foto ju bus tik kokie 20-30

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 29, 12:31)
nesuprantu kaip galima skirstyti "su vaikais" ar "be vaiku"? Jei NUOTRAUKA yra gera, ten gali buti diedas su nuogais konkolais meniskai pateiktas ir as balsuociau uz ta foto  thumbup.gif  bent as balsuodama uz nuotrauka nebalsuoju uz modeli. Vertnimui itakos tures foto ideja, kokybe, ar atitinka konkurso tema. Grazus rudeniskas gali buti daug kas- portretas, peizazas, natiurmortas ir pan.  ax.gif  be to, cia mamu portalas, ko cia piktintis, kad tos pacios mamos dazniausiai pageidauja matyti vaikus ir dalyvauti su ju nuotraukom. Juk vaikai yra visada "po ranka" pasitaikantys modeliai.  Be to, nepamirskit, jog tai nera pro foto portalas, jis skirtas mamoms.
*

drinks_cheers.gif ir dar, nesu profesionali fotografe, todel zmoniu minioje kazkaip nedristu istraukti fotoaparata ir pradet fotografoti, o kai mazilis salia fotografoju ji o tuo paciu ir vaizdeli koki...
baltė
QUOTE(Lera @ 2008 10 29, 15:57)

" Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai! "

vienu žodžių taisyklių kaip bebutu gaila vistiek iki galo nesilaikoma smile.gif na man aišku jokio skirtumo tiesiog tokia mano nuomonė apie visa tai  smile.gif
*

Dėkui ax.gif
Žinai, taisykles skaičiau, bet neužfiksavau... Kažkaip man užsiakcentavo, kad iš rudens (ne tik gamtos)... Šitoj vietoj pripažinsiu, kad ne iki galo laikomasi taisyklių... Bet užtai yra į ką pažiūrėt... rolleyes.gif Tą turėjau omeny, nors paprastai, aš irgi labai žiūriu, kad tik atitiktų taisykles... Mano nuomone, vieno neseniai vykusio konkurso nuotrauka-laimėtoja netaitinka temos (esu rašius kodėl)... Bet kam įdomu? biggrin.gif

Jei lapas ant grindų ar ant stalo (ne lauke, ne gamtoje), tai jau nebe gamtos vaizdas? Ar jis priskiriamas gamtai? Nes jei tinka tik kas fotografuota gamtoje, o ne rudens gerybės sukomponuotos patalpoje, tai labai daug tada nuotraukų neatitinka temos...

Todėl kartais gal reikia pažvelgt per fantazijos prizmę, ne taip reikliai, todėl ir parašiau, kad nuotraukos asocijuojasi su rudeniu... smile.gif
Karbynė
QUOTE(Lera @ 2008 10 29, 15:57)

nu kur toj gražioj foto su knyga aiškiai ir ryškiai dominuoja nors viena iš spalvų???
*

O iš kur jūs ištraukėt žodį dominuoja, kad ant jo taip pasikabinot? Taisyklės to nereikalauja ir 2/3 nereikalauja ir pan. Matau aš toje nuotraukoje tą spalvą pakankamai aiškiai ir pakankamai ryškiai. Bet nei žodžio "aiškiai" , nei "ryškiai" nesieju su rėksmingumu. wink.gif Man pakankamai aiškiai ten ta spalva, o ne kita matosi ir nekyla abejonių, kad ten kažkokia kita. Požiūrio klausimas. Vienam "aiškiai ir ryškiai" matyt reiškia "rėksmingai" ar du trečdaliai nuotraukos ploto, kitam pakanka akivaizdumo (nerėkiančio), kad ji ten yra ir to pakanka "aiškumui". Požiūrio į konkrečias sąvokas (aiškiai, ryškiai) dalykas wink.gif Kokias prasmes į jas sudedam, taip ir turim...Man dėl aiškumo ten problemų nekyla...

O jei jau kalbat apie nuotraukos netinkamumą, tai čia jau moderatoriaus veiksmų komentavimas tongue.gif, nes jis jas tvirtina ir įvertina kaip tinkamas .
Omrum
baltė bendrai su tavimi sutinku , ir galiu pasakyt čia laikomasi gražios nuotraukos politikos ir nesvarbu į temą ji ar ne visai smile.gif

Sėkmes visiems dalyviams smile.gif
Karbynė
QUOTE(baltė @ 2008 10 29, 16:29)
Jei lapas ant grindų ar ant stalo (ne lauke, ne gamtoje), tai jau nebe gamtos vaizdas? Ar jis priskiriamas gamtai?
*

Taigi pirmoje temos žinutėje kaip tik tokia 4u.gif
Butaforija
As issakiau savo nuomone apie nuotraukas apie pati konkursa kaip viska suprantu as, nekalbejau tinkama ta nuotrauka yra ar ne. Ir argumentavau kodel nebalsuosiu uz ja tongue.gif
Gaziulka
QUOTE(Rustė @ 2008 10 18, 19:17)
user posted image
nuotrauka iš orai.lt

user posted image GELTONA, ŽALIA, RAUDONA user posted image

Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai!

nu skaitom dar karta konkurso taisykles, reiskia, jeigu neaisku.

1) net reklamuojant konkursa yra ideta foto, kur rudeniskas lapas nufotografuotas namu aplinkoj. todel suprantu, kad tinka ir foto, darytos ne gamtoje.

2) "aiskiai ir ryskiai" nelygu dominuoja. Kai konkurse "zalia, zalia kur dairais" reikejo dominavimo, tas ir buvo ivardinta taisyklese, kad 2/3 nuotraukos turi uzimti zalia spalva.

Karbynė
O visi balsuos vis tiek laisvai rinkdamiesi kas artima dūšiai ir miela akiai tongue.gif
Gaziulka
as gerai suprantu, kad nuo sianakt balsavimas? ir kad nauju foto jau nebus, nes iki 17 paprastai tvirtinamos? tada galima ramiai apsisprest
l'eau
ir tas balsavimas vyks visą savaitę.. o norisi rezultatų greičiau rolleyes.gif
Emerencija
sitos nors ir grazios. bet labai jau "dirbtinos"

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Leblon
QUOTE(l'eau @ 2008 10 29, 17:47)
ir tas balsavimas vyks visą savaitę.. o norisi rezultatų greičiau rolleyes.gif
*

o tai tarpiniu rezultatu nebus?
na ta prasme, prabalsavus uz nuotrauka ar matysis, kiek jau prabalsavo uz ja?
Karbynė
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 29, 17:50)
*

iš kitos pusės kartais tas"dirbtinumas" rodo, kad žmogus įdėjo daugiau savo darbo/kūrybos norimam rezultatui gauti...
Papildyta:
QUOTE(leblon @ 2008 10 29, 17:52)
*

Nesimatys
l'eau
QUOTE(leblon @ 2008 10 29, 17:52)
o tai tarpiniu rezultatu nebus?
*

lyg ir ne. per lyginimo konkursą nebuvo g.gif
Nerytė
user posted image
kokia faina tvora bigsmile.gif
Aidulia
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 29, 18:50)

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
*

Gal todėl ir gražios? ax.gif
l'eau
trečia ir ketvirta man atrodo tik dirbtinės rolleyes.gif o natiurmortai man beveik visada gražu smile.gif
Gervela
šis konkursas man vienas iš nedaugelio, kur visos foto savaip gražios ir mielos, kur neturiu prie ko prisikabinti biggrin.gif tik apmaudu, kad jų tiek daug gražių, kaip išsirinkti lotuliukas.gif
Irėja
man šitos labai fainos, tokios savotiškai-melancholiškai-nostalgiškos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

o taip išgirta "Pasislėpti..." man kažkodėl kelia neigiamas emocijas. tikrai nenoriu nieko įžeisti, nuotrauka puiki, vaikutis labai gražus, bet man kažkoks šiurpas nubėga pažiūrėjus. rudeninis "pakreizėjimas" man matyt smile.gif

šiaip daug gražių nuotraukų, sunku bus išsirinkt.
Gervela
QUOTE(Irėja @ 2008 10 29, 20:18)
o taip išgirta "Pasislėpti..." mergaitė labai graži,

o man visad atrodė, kad ten berniukas blink.gif lotuliukas.gif būtų gerai, kad pasibaigus konkursui autorė parašytų, kas yra šis vaikas lotuliukas.gif
Irėja
QUOTE(Gervela @ 2008 10 29, 20:30)
o man visad atrodė, kad ten berniukas blink.gif  lotuliukas.gif būtų gerai, kad pasibaigus konkursui autorė parašytų, kas yra šis vaikas lotuliukas.gif
*

ups... man kažkodėl susirodė, kad mergaitė. pakoregavau savo ankstesnę žinutę. šiaip esmės nekeičia, akys labai gražios vaiko 4u.gif
baltė
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 29, 17:09)
Taigi pirmoje temos žinutėje kaip tik tokia  4u.gif
*

Na ir kas? biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 29, 17:12)
nu skaitom dar karta konkurso taisykles, reiskia, jeigu neaisku.

1) net reklamuojant konkursa yra ideta foto, kur rudeniskas lapas nufotografuotas namu aplinkoj. todel suprantu, kad tinka ir foto, darytos ne gamtoje.
*

Tai nieko nereiškia... schmoll.gif Nėra savaime suprantama... Įdėta neutrali nuotrauka ir tiek. Jei parašyta žaliai, ar tai reiškia, kad ir mums reikia rašyt žaliai...? Tai paprastas apipavidalinimas, Rustė visada pasistengia pirmąją žinutę gražiai apipavidalinti smile.gif
Karbynė
QUOTE(baltė @ 2008 10 29, 19:46)
Na ir kas? biggrin.gif
*

Nieko. Atsakymas į buvusį klausimą wink.gif

QUOTE(baltė @ 2008 10 29, 19:46)
Rustė visada pasistengia pirmąją žinutę gražiai apipavidalinti smile.gif
*

Ir į temą smile.gif Sunku įsivaizduoti, kad konkursas būtų iliustruojamas jam netinkamomis nuotraukomis smile.gif
gabijuks
Nuotrauku labai graziu yra ir bus labai sunku isrinkti kuri graziausia,teks pamastyti g.gif
Gerai apsvarstyti...
Elenele Raganele
pareiga atlikau pioneer.gif hihihi.gif
katalike
mano favoritai:

user posted image
user posted image
user posted image
tik turėtų būti: "su meile, tavo ruduo".

gaila, kad tik trys balsai, atspindžiui neužteko blush2.gif
user posted image
Olgyte
Keturias išrinkau, ir visos gražios. Teks monetą mest g.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Valerija
Aš taip pat balsus jau išdalinau pioneer.gif
[attachmentid=163409] [attachmentid=163410] [attachmentid=163411]
l'eau
mano favoritai :
foolmeto
man neleidzia balsuoti, kodel? verysad.gif
Rustė
QUOTE(foolmeto @ 2008 10 30, 10:32)
kodel naujokams negalima balsuoti?  g.gif
*

14. Kodėl perėjęs iš Forumo į Fotokonkursus aš tampu "svečias" ir manęs prašo prisijungti, neleidžia balsuoti ar dalyvauti konkursuose?

Todėl, kad prisijungdamas į Forumą (įrašydamas savo vartotojo vardą ir slaptažodį) nepažymėjote varnelės šalia esančiame langelyje "Atsiminti mane?" . Jei pažymėsite, problema išsispręs.
foolmeto
kai as bandziau balsuoti, issoko tokia zinute: Forumo administratorius uždraudė balsuoti grupės dalyviams "Naujokai".

tai reiskiasi taisyklese primeluota, turiu 23 zn, bet negaliu prabalsuot blink.gif
Rustė
QUOTE(foolmeto @ 2008 10 30, 10:44)
Forumo administratorius uždraudė balsuoti grupės dalyviams "Naujokai".
*

nuo 20 žinučių leidžiama balsuoti naujokams.

prieš tai buvusioje žinutėje parašiau kitą galimą priežastį, pasitikrinkite.
foolmeto
atsijungus, tai ir raso kad turi prisijungti, tam kad prabalsuot,o man raso, kad negalima naujokam balsuot
Rustė
QUOTE(foolmeto @ 2008 10 30, 10:49)
kai atsijunges, tai ir raso kad turi prisijungti, tam kad prabalsuot,o man raso, kad negalima naujokam balsuot
*

tai atsijunkite, ir pasijungdama pažymėkite varnelę langutyje "Atsiminti mane" ir pabandykite balsuoti.
turi leisti.
foolmeto

o super,
perkelė i narius bigsmile.gif bigsmile.gif
avelés
Nors tiek daug spalvingų linksmų nuotraukų, 2 savo balsus atidaviau kiek nostalgiškesnėms biggrin.gif
Rustė
QUOTE(foolmeto @ 2008 10 30, 11:07)
padariau kaip parasete, bet vistiek issoka zinute:Forumo administratorius uždraudė balsuoti grupės dalyviams "Naujokai".  g.gif
Taip ir parašikyt taisyklėse  biggrin.gif
*

prie ko čia taisyklės, kad gal tai gali būti jūsų ar jūsų kompiuterio problema.

gali būti, kad tas pats kaip šitai narei http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...t&p=2665898

atsakymas čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...t&p=2686119
Vicious Vici
oj kokios nuostabios nuotraukytės, sunku buvo išsirinkti, reikėjo minimum 5 balsų, dar geriau - 10 doh.gif verysad.gif tikrai gaila poros fotkių, kurių negalėjau įvertinti, tikiuosi kiti tai už mane padarys... mano favoritės:
vertinu visgi nepakartojamą gamtą, nes vaikai lieka vaikais, visi jie galima sakyti gražūs ax.gif na tik viena fotkė su vaiku įstrigo, nes labai profesionaliai žiūrisi mirksiukas.gif
solo
Mano balsai šioms mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image
foolmeto
QUOTE(Rustė @ 2008 10 30, 12:11)
prie ko čia taisyklės, kad gal tai gali būti jūsų ar jūsų kompiuterio problema.

gali būti, kad tas pats kaip šitai narei http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...t&p=2665898

atsakymas čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...t&p=2686119
*

jau susitvakė, 4u.gif
5 kartus atsijungiau ir prisijungiau,
kol perkelė i grupę "nariai" ir tik tada leido prabalsuot
Nerytė
thumbup.gif dziaugiuosi, o kodel nesakysiu cool.gif
Vicious Vici
QUOTE(Olgyte @ 2008 10 29, 07:47)
user posted image

komponuota, dirbta, bet... mano akys gana jautrios, tai man į ją žiūrint akis skauda, nu per tamsi ir gana doh.gif
Nerytė
QUOTE(Lera @ 2008 10 30, 11:33)
lotuliukas.gif
*

cool.gif

as irgi ka tik pareiga atlikau bigsmile.gif
Omrum
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 10 30, 11:34)
komponuota, dirbta, bet... mano akys gana jautrios, tai man į ją žiūrint akis skauda, nu per tamsi ir gana doh.gif
*

taip , bet pasakyt kad negraži negalima smile.gif mano akim žiūrint nevisai tinka bet graži tikrai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.