Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geltona, žalia, raudona
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
laukine
QUOTE(Rustė @ 2008 10 20, 16:46)
matai, būna konkursų, kur dalyvauja 50 nuotraukų, būna, kur 200.
visos nori pasirodyti, o šitas konkursas būtent toks - platus, kad visi galėtų smile.gif

kitas bus siauresnės, konkretesnės temos smile.gif
*

bigsmile.gif jau zinai tema blush2.gif
Veitė
Kaip Jums atrodo, čia labiau į vasarą ar į rudenį panašu g.gif maniau kad matosi nukritę lapai smile.gif
Omrum
QUOTE(Veitė @ 2008 10 20, 20:03)
*

man į vasara biggrin.gif nes ir vasara tokių padžiuvusiu pakritusiu yra biggrin.gif tik iš vaiku drabužiukų galima spręst apie orą, iš vaizdo ir žolytės atrodo vasara 4u.gif
Karbynė
apie atrodymus nekalbėsiu, kaip kas kam atrodo subjektyvu, bet paspaudus ant nuotraukos properties matosi, kada ji nufotografuota (date picture taken)
t.y. 2008 09 14 12val. 43 min.

printscreanas to ką matau (vėliau ištrinsiu)

user posted image

man ši graži
user posted image
Rustė
na taip, data tai tinkama, bet nėra konkretaus rudens, na vasariška nuotrauka.
jei tų lapų daugiau būtų, manau būtų graži nuotrauka, su nuotaika tokia smile.gif

be to datą padaryti galima bet kokią.
mano va nuotraukas pasižiūrėjau, tai kur nenustatyta data tai ir rodo 2005-01-01.

netaikau čia konkrečiai šitai nuotraukai, pagal datą ji tinka, bet vaizdas tikrai neprimena rudens ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laukine @ 2008 10 20, 19:54)
bigsmile.gif jau zinai tema  blush2.gif
*

nežinau temos smile.gif

laikas parodys, peržiūrėsiu kas tinka pagal laiką iš pasiūlytųjų smile.gif

šitai temai suplakiau kelis variantus smile.gif
Karbynė
QUOTE(Rustė @ 2008 10 20, 20:18)
be to datą padaryti galima bet kokią.
*

Ne kožnam pabažnam ten ta data taip paprastai kaitaliojas.
O gal tik aš dar nemoku, kiti visi gal jau moka...

Tiesiog tvirtinant ir datą pažiūrėkit, kad paskui suktis iš situaciju , kad "man nepanašu į rudenį - tai ne ruduo" suktis nereiktų - na nekaitalioja žmonės jų masiškai. cool.gif Man iš vaikų aprangos pakankamai įtikinama, kad ruduo.

Rustė
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 20, 20:23)
Ne kožnam pabažnam ten ta data taip paprastai kaitaliojas.
O gal tik aš dar nemoku, kiti visi gal jau moka...
*

gerai, nesikabinėju, laukiu naujos nuotraukos, neabejoju, kad įdės kitą smile.gif
gal net geresnė bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 20, 20:23)
Tiesiog tvirtinat ir datą pažiūrėkit, na nekaitalioja žmonės jų masiškai.  cool.gif Man iš vaikų aprangos pakankamai įtikinama, kad ruduo.
*

jei kils abejonių tai tikrai pažiūrėsiu, ačiū, buvau ir pamiršus apie šitą funkciją smile.gif
Karbynė
Dėl manęs mano postus galima trint wink.gif
odriana
Et, gaila, kad negalima jau įdėtos nuotraukos pakeisti kita....

Sėkmės gaudant kadrą smile.gif)
l'eau
Kaip Jums atrodo, čia labiau į vasarą ar į rudenį panašu g.gif  maniau kad matosi nukritę lapai smile.gif
*

vasara.
QUOTE(odriana @ 2008 10 20, 20:45)
Et, gaila, kad negalima jau įdėtos nuotraukos pakeisti kita....

Sėkmės gaudant kadrą smile.gif)
*

tai kad kaip supratau galima g.gif
odriana
o kaip?
vyyšnia
Va mano nuotraukos irgi nepriėmė, nes per daug vasariška ax.gif man kai žinau, kada darytas kadras , ir kai dar prieš savaitę tokiu pat grožiu kieme žavėjausi, truputėlį apmaudu.... Nors imk ir padailink photoshopu biggrin.gif Tik va, moderatorė jau ją matė dry.gif Et, o daugiau nieko originalesnio į temą nesumąstysiu unsure.gif
user posted imageuser posted image
Omrum
QUOTE(odriana @ 2008 10 20, 20:54)
o kaip?
*

Paprašyk Rustės ji pakeis ax.gif

O kodėl merginos taip pykstat? ana nuotrauką butu labiau tikusi konkursui žalia žalia kur dairais nei čia, šį labiau panaši ė vasariška dėl žolytes ir keli lapeliai neparodo rudens apie rudeni galima spresti tik iš drabužiukų .nu dabar dar ir iš datos biggrin.gif Tikriausiai Veitė turi ir kitokių kuri tiktu ir tavo nepasitenkinimas butu pažabotas . sėkmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 10 20, 21:03)
*

o kur čia dominuojanti žalia , raudona arba geltona spalvos? g.gif čia labiau dominuoja rožine oranžine, žydra unsure.gif
Erszebeth
Čia tai bent vaizdzialis lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

Tik pavadinimą būtų galima link Helovyno pakoreguoti lotuliukas.gif
vyyšnia
Nu nežinau, aš aiškiai matau žalius lapus, geltonus(tamsiai) vidurėlius biggrin.gif na tik raudonos nėra smile.gif
o kur čia matosi dominuojanti vieną iš pateiktų spalvų?
kristina-buziene
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 10 20, 19:17)

geltoną puikiai matau rolleyes.gif mirksiukas.gif

Verkiat kai konkursų ilgai nebūna ,o kai tik pasirodo koks naujas ,tai užuot pasidžiauge pradedat kabinėtis prie nuotraukų biggrin.gif Koks skirtumas tinka ,netinka ... svarbu kad vyksta biggrin.gif
grange
user posted image

Šita foto ganėtinai įdomi (nors spalvų neperdaugiausiai),k bet pavadinime tas "von" visą grožį užmuša verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 10 20, 20:29)
Koks skirtumas tinka ,netinka ... svarbu kad vyksta  biggrin.gif
*

kaip tai koks skirtumas?
tai kam tada yra galvojamos temos?
kad nesilaikyti taisyklių?
tai bet kokias foto sudėkim, ir balsuokim ,koks gi skritumas doh.gif
aš tai manau kad turi atitikti temą, bet kadangi šita labai plati, tai tų kabliukų gali būt visokių...
l'eau
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 10 20, 21:17)
Nu nežinau, aš aiškiai matau žalius lapus, geltonus(tamsiai) vidurėlius  biggrin.gif  na tik raudonos nėra  smile.gif
o kur čia matosi dominuojanti vieną iš pateiktų spalvų?
*

geltonos tikrai nemažai rolleyes.gif
kristina-buziene
QUOTE(grange @ 2008 10 20, 19:37)
tai bet kokias foto sudėkim, ir balsuokim ,koks gi skritumas  doh.gif
*

vai,vai kokia teta pikta hihihi.gif cool.gif
Irėja
Kaip Jums atrodo, čia labiau į vasarą ar į rudenį panašu g.gif  maniau kad matosi nukritę lapai smile.gif
*

temos tikrai neatitinka ši nuotrauka, mano galva 4u.gif
vyyšnia
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 10 20, 21:29)
geltoną puikiai matau  rolleyes.gif  mirksiukas.gif
*

QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 21:38)
geltonos tikrai nemažai rolleyes.gif
*

Man ten geltona, lygiai tokia pat, tik gal prislopinta, kaip ir manoji atseit oranžinė smile.gif

Man tiesą sakant labiausiai rūpi išsiaiškinti, kas tinka, o kas ne.
Jei mano kieme, va toks ruduo, kaip mano foto, tai čia jau vistiek ne ruduo (gi ir gamta, ir spalvos natūralios, ir rudenį fotografuota)?Vien todėl, kad tas ruduo ryškus, giedras ir ne klevo lapais nusėtas? Nu nesuprantu biggrin.gif Tai ir aiškinuos rolleyes.gif

Rustė
pakartosiu reikalavimus smile.gif

*nuotrauka turi matytis kad daryta rudenį - lapai, gamta, spalvos, turi būti rudeniškos.

*spalvos turi būti arba visos, arba dvi, arba viena, svarbu, kad ta spalva būtų smile.gif aiškiai ir pageidautina ryškiai smile.gif

tema plati, bet galėtinai konkreti, tad nemanau, kad verta pykti, kad nuotrauka nepatvirtinama, gi niekas nedraudžia dėti kitos, bandyti, ieškoti naujų vaizdų, gražių spalvų smile.gif

dar daug laiko, spėsite pasidaryti naujų kadrų ir sudalyvauti smile.gif
laurechka
O ką daryt, jei pas mane žolė žiemą vasarą žaliuoja??? O medžių lapai nėr tokie spalvoti kaip LT.... g.gif
Rustė
QUOTE(laurechka @ 2008 10 20, 21:58)
O ką daryt, jei pas mane žolė žiemą vasarą žaliuoja??? O medžių lapai nėr tokie spalvoti kaip LT.... g.gif
*

manau galima rasti kompromisą panaudojant vaisius, daržoves, bet jei yra kažkiek geltonų lapų, manau, jie labai pagyvintų nuotraukos nuotaiką smile.gif

na ne man jus mokyti, bandykite dėti nuotraukas patvirtinimui, o toliau žiūrėsime, derinsime, visada atsakau į AŽ jei kas netiko, jei tik man yra parašoma.
Kitos nusiunčia patvirtinti, permetu atgal, ir taip ir prastovi prie neužpildytų iki balsavimo pabaigos, o tada "prisimena" ,kad nuotraukos nėra...
Omrum
QUOTE(laurechka @ 2008 10 20, 21:58)
*

Atvažiuoti į LT ta ir daryti biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(Lera @ 2008 10 20, 22:03)
Atvažiuoti į LT ta ir daryti biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif Taigis patriotiškas konkursas. O čia nori ieškoti geltonos-žalios-raudonos kažkur po užsienius irnesakyk.gif
Matelyk
QUOTE(grange @ 2008 10 20, 21:37)
Šita foto ganėtinai įdomi (nors spalvų neperdaugiausiai),k bet pavadinime tas "von" visą grožį užmuša  verysad.gif
*

drinks_cheers.gif man tas "von" irgi viska gadina ax.gif net tris kartus skaičiau ar tikrai čia taip parašyta unsure.gif gal pavadinimus reiktų biškutuka cenzūruoti ax.gif
Omrum
o jus ne pavadinimą o nuotrauką vertinkit good.gif ale visada randat prie ko prisikabint doh.gif

Mažai kalbama apie tai kas patinka kas gražu , daugiausia ieškoma prie ko prisikabint doh.gif
Matelyk
QUOTE(Lera @ 2008 10 20, 23:50)
o jus ne pavadinimą o nuotrauką vertinkit good.gif ale visada randat prie ko prisikabint doh.gif
*

konkursas yra konkursas ir vertinama viskas... tiek pati nuotrauka tiek ir pavadinimas mirksiukas.gif
Omrum
taip suprantu. bet vistiek nuotrauką labiau juk smile.gif aš į pavadinimus kartais net nepasižiūriu blush2.gif

Beto ta užkliuvusi "vOn" jau ištaisyta bigsmile.gif
JulieTa
QUOTE(Erszebeth @ 2008 10 20, 22:28)
drinks_cheers.gif Taigis patriotiškas konkursas. O čia nori ieškoti geltonos-žalios-raudonos kažkur po užsienius  irnesakyk.gif
*

oi, ci agerai parasyta. tie, kurie gyvena uzsienyje, tik ir nori i LT pasidziaugti rudeniu bigsmile.gif
o manau,kad ir ten pas jumis, galima ka nors sugalvoti ne galo originalaus mirksiukas.gif
Nerytė
kaip smagu - naujas konkursas, ir vel bus spalvingas ir grazus thumbup.gif
Papildyta:
Moliugu mozaika kokia idomi foto bigsmile.gif
Valerija
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 10:39)
Moliugu mozaika kokia idomi foto  bigsmile.gif
*

Tikrai graži mozaika thumbup.gif

Kolkas man gražiausia ši nuotrauka wub.gif
[attachmentid=162721]
Gaziulka
o, atsiranda po truputi tikrai geru foto:

eeee, tai ne jus pametet?

moliugu mozaika (ir objektai idomus, ir rakursas)

trys rudens spalvos

dar "rudenejant" gal visai nieko butu, bet kazkaip persharpinta ar nevykusiai sumazinta g.gif

dar "ryte" patinka
Nerytė
QUOTE(Valerija @ 2008 10 21, 10:05)
Tikrai graži mozaika thumbup.gif

[attachmentid=162720]
*

nerodo...
jau rodo biggrin.gif ir man grazi ax.gif
Gaziulka
user posted image

o sita visai nieko, ir kokybe gera, bet isivaizduoju, kad sita mama gali ir geriau (idomiau, originaliau ir t.t. mirksiukas.gif )
Valerija
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 21, 11:23)
user posted image

o sita visai nieko, ir kokybe gera, bet isivaizduoju, kad sita mama gali ir geriau (idomiau, originaliau ir t.t. mirksiukas.gif )
*

Aš irgi apie šią nuotrauką paskyčiau "Visai nieko" ir tik tiek... kokybė gera, spalvos irgi mielos, bet nekabina... neįdomi ax.gif
baltė
Pagaliau pagaliau ir dar tokia plati tema! thumbup.gif
Kol kas man gražios nuotraukos "Rudenėja", "Priešpilnis" ir "Spalvingai..." Apskritai tai visos gana gražios, tik viena kita kažkaip ne itin patiko, bet neįvardinsiu, gal kam nors tai yra pačios pačiausios nuotraukytės smile.gif
grange
QUOTE(Lera @ 2008 10 20, 22:50)

Mažai kalbama apie tai kas patinka kas gražu , daugiausia ieškoma prie ko prisikabint  doh.gif
*

tai kad ir nuotrauka nuvertėja kai toks pavadinimas... dabar jau geriau.\nors manęs ta foto kažko nekabina, nes nesuprantu normaliai kas ten ir spalvų mažai schmoll.gif
Nerytė
QUOTE(grange @ 2008 10 21, 14:15)
tai kad ir nuotrauka nuvertėja kai toks pavadinimas... dabar jau geriau.\nors manęs ta foto kažko nekabina, nes nesuprantu normaliai kas ten ir spalvų mažai  schmoll.gif
*

cia apie kokia nuotrauka kalba eina?
baltė
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 14:41)
*

Aš nemačiau, kada buvo ankstesnis pavadinimas, bet iš konteksto manau, kad tai ta nuotrauka, kur "šalin rankas obuolys mano..." vabalas ant obuolio. Man ji visai įdomi pasirodė, nors spalvos ir neryškios.
Valetta
bigsmile.gif naujas konkursas thumbup.gif
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 16:41)
*

turbut apie ta kur vabalas unsure.gif ant obuolio unsure.gif
Nerytė
QUOTE(baltė @ 2008 10 21, 14:51)
Aš nemačiau, kada buvo ankstesnis pavadinimas, bet iš konteksto manau, kad tai ta nuotrauka, kur "šalin rankas obuolys mano..." vabalas ant obuolio. Man ji visai įdomi pasirodė, nors spalvos ir neryškios.
*

QUOTE(Valetta @ 2008 10 21, 14:53)
bigsmile.gif naujas konkursas  thumbup.gif

turbut apie ta kur vabalas  unsure.gif ant obuolio  unsure.gif
*

aciu, dabar aisku, mergaites mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
faina ideja biggrin.gif
Papildyta:
Geltona pasiklosiu, žalia užsiklosiu, raudonas pats prigulsiu... - thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif prajuokino nuotrauka su pavadinimu
Nerytė
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 21, 10:06)

dar "rudenejant" gal visai nieko butu, bet kazkaip persharpinta ar nevykusiai sumazinta g.gif

*

ji mazesne nei kitu konkursines nuotraukos, gal del to g.gif
Gaziulka
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 19:45)
ji mazesne nei kitu konkursines nuotraukos, gal del to  g.gif
*

KAD IR mazesne galima kokybiskai sumazinti. siulyciau autorei ta ir padaryti - nuotrauka nebloga, bet tas mirguliavimas tai kliuna (gal tik man? g.gif ). tiesiog atidaryt su nuotrauku koregavimui skirta programa, resize picture (iki 600 ar kiek ten reikalauja tu pikseliu, kita krastine automatiskai sumazes) ir tada save for web (pasirinkus mazdau 60-80% kokybe, nuo to priklausys nuotraukos svoris (ziuret, kad kilobaitai nevirsytu leistinu). jeigu originalas sharpintas, tai ta zingsni (sharp'a) daryti paskutini, pries save for web ir saikingai mirksiukas.gif . geranoriski patarimai, atsizvelgt nebutina tongue.gif
Zefira
Kol kas man gražiausios šitos dvi :

user posted image

user posted image
baltė
Oi, mergaitės karalaitės, kad tik papostringaut... O gal ir nesharp'inta ta fotkė, gal natūrali...? Esu apie vieną savo nuotrauką tiek komentarų paskaičius, kas su ja buvo "daryta" ir visos pritariamai linkčiojo, kad, neva, per daug cross'inta, o iš tiesų tai nebuvo nieko daryta tai nuotraukai... Taip, kad ne visada tie patarimai vertingi... mirksiukas.gif
MaršuA
QUOTE(Valerija @ 2008 10 21, 11:05)
[attachmentid=162721]
*

man irgi šita thumbup.gif
romuciukas
user posted image
labai patriotiska...taip graziai lietuviskai parasyta biggrin.gif

konkursas gerai,bet ideja...kazkaip tas sumalimas spalvu,rudens,veliavos...siaip labai panasus i zalia zalia,ar kaip ji ten,tie patys medziai tik dabar geltoni ax.gif

man graziausias tas vabalas ant obuolio.Temos jis neatitinka,bet vis geriau nei medziai medziai kur dairais biggrin.gif
viktorija09
padekit 4u.gif , kodel nepriima nuotraukos konkursui? ka darau ne taip? patvirtinimui buvau issiuntusi verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.