Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geltona, žalia, raudona
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Leblon
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 02, 00:32)
jau beveik nebeidomu laukti rezultatu , kai daugmaz zinai kas laimes  ax.gif smile.gif)
*

as tai neisivaizduoju kas laimes, nei daugmaz, nei tiksliai smile.gif
Nieko sau
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 00:36)
sakai? bigsmile.gif
as tai prognozuociau tuos paukscius skrendancius, suoliuka zalia, gal dar moliugai g.gif  bet siaip man tai neatrodo kaip balsavimas i vienus vartus ax.gif
*

vaikas po lapais ir dar musmirė gali būti pirmame penketuke ax.gif
ir gal dar nėštukė g.gif
Elenele Raganele
na, is mano megstamu tai tik pauksciai "prasimushe", na, dar matau shakeles irgi daug kam patiko smile.gif Apie kai kurias foto is pirmaujanciu turiu savo nuomone, bet prikasiu liezuvi tongue.gif
Gaziulka
QUOTE(gritte @ 2008 11 02, 08:50)
vaikas po lapais ir dar musmirė gali būti pirmame penketuke  ax.gif
ir gal dar nėštukė  g.gif
*

a, jo, vaikas gali but. del musmires smarkiai abejoju - nebent visi masiskai savo vaikams leido pasirinkt cool.gif
Nerytė
kaip smagu, kad sutrumpejo balsavimo laikas thumbup.gif

as manau, beveik esu tikra, kad pirmam trejetuke, o gal net 1 vietoj bus pauksciau, tikrai faina ir netradicine nuotrauka, taip pat trejetuke turbut pasirodys vaikas po lapais cool.gif
Chanson
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 11:35)
a, jo, vaikas gali but. del musmires smarkiai abejoju - nebent visi masiskai savo vaikams leido pasirinkt cool.gif
*

kodėl gi būtinai vaikams? g.gif Aš, tarkim, pasirinkau ją pati smile.gif
Gaziulka
QUOTE(*Rita* @ 2008 11 02, 11:00)
kodėl gi būtinai vaikams? g.gif Aš, tarkim, pasirinkau ją pati smile.gif
*

taip pamaniau. mano nuomone, tai yra visiskai neisskirtine foto, grybas is virsaus ir tiek. as ipratus nuotraukoj vertinti kompozicija, rakursa, ideja, spalvas, sviesa, tai sitoj foto taip vertinant nieko ypatingo nematau. bet kiekvienas gi renkasi pg savo supratima mirksiukas.gif
astisius
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 12:05)
taip pamaniau. mano nuomone, tai yra visiskai neisskirtine foto, grybas is virsaus ir tiek. as ipratus nuotraukoj vertinti kompozicija, rakursa, ideja, spalvas, sviesa, tai sitoj foto taip vertinant nieko ypatingo nematau. bet kiekvienas gi renkasi pg savo supratima mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , man ta musmirė blynas kažkoks ir tiek. doh.gif
Vicious Vici
man tai pati prasčiausia regis ta, kur tik vienas lapas... ot menas unsure.gif nenoriu nieko įžeisti, bet juk čia net 3 metukų vaikas gali tokią fotkę padaryti... na nebent ir buvo įdėta vaiko kūryba smile.gif

ir tie paukščiai g.gif ar tik ne perdaug jau ten viskas sulieta? g.gif
Gaziulka
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 02, 11:17)
ir tie paukščiai g.gif ar tik ne perdaug jau ten viskas sulieta? g.gif
*

mano galva, su pauksciais viskas gerai. ten vad.paningo technika naudojama, kalbejom jau apie ja. Fotoaparatu ant ilgo islaikymo sekamas judantis objektas jo judejimo kryptimi, tada tas judantis objektas gaunasi ryskus, o aplinka - sulieta. siaip gan sudetinga tai techniskai padaryt, reikia igudziu ir nemazai bandymu, patys pabandykit kada su judancia masina pvz.
avelés
Visiškai apsiprendžiau smile.gif
user posted image user posted image user posted image
astisius
p.s. ar gali ta pati nuotrauka dalyvaut dar ir kituose konkursuose? Ne SM?
Elenele Raganele
Astisius, nu bet pradet "sekliaut" del kiekvienos foto ? g.gif blink.gif
Vicious Vici
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 11:20)
mano galva, su pauksciais viskas gerai. ten vad.paningo technika naudojama, kalbejom jau apie ja. Fotoaparatu ant ilgo islaikymo sekamas judantis objektas jo judejimo kryptimi, tada tas judantis objektas gaunasi ryskus, o aplinka - sulieta. siaip gan sudetinga tai techniskai padaryt, reikia igudziu ir nemazai bandymu, patys pabandykit kada su judancia masina pvz.

dar kartą pasižiūrėjau mirksiukas.gif nu jo, šiaip matyti, kad tai ne paprastas pykšt ir gatava, bet man visgi norėtųsi ryškiau tų paukščių, man net jie kažkiek sulieti... ir gana... smile.gif

p.s. nieko nesuprantu unsure.gif dabar dar kartą žiūrėdama fotkes atradau nematytų nuotraukų doh.gif unsure.gif gal anksčiau buvo per du puslapius išdėliotos, ne viename? bet regis tikrinau ir nemačiau jokio antro puslapio unsure.gif doh.gif
astisius
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 02, 12:34)
Astisius, nu bet pradet "sekliaut" del kiekvienos foto ?  g.gif  blink.gif
*

Kodėl sekliaut? Visai netyčia užtikau ir man visiškai negaila, gal klausiu dėl savęs? mirksiukas.gif tongue.gif
Jolantuke
g.gif šį kartą balsuoti buvo labai labai labai paprasta thumbup.gif
Nuotraukos, kurios TIKRAI atspindėtų temą "geltona žalia raudona" buvo vos... trys 4u.gif
Dauguma tiktų konkursams apie rudenėlį, bet ne šiai temai.
Gal tai mano subjektyvi nuomonė, bet... užtat apsispręsti už ką balsuoti buvo laaabai lengva mirksiukas.gif
astisius
QUOTE(Jolantuke @ 2008 11 02, 12:47)
g.gif  šį kartą balsuoti buvo labai labai labai paprasta  thumbup.gif 
Nuotraukos, kurios TIKRAI atspindėtų temą "geltona žalia raudona" buvo vos... trys  4u.gif
Dauguma tiktų konkursams apie rudenėlį, bet ne šiai temai.
Gal tai mano subjektyvi nuomonė, bet... užtat apsispręsti už ką balsuoti buvo laaabai lengva  mirksiukas.gif
*

Įsiskaityk į taisykles atidžiau mirksiukas.gif

Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai!

Irėja
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 02, 11:40)
p.s. nieko nesuprantu unsure.gif dabar dar kartą žiūrėdama fotkes atradau nematytų nuotraukų doh.gif  unsure.gif gal anksčiau buvo per du puslapius išdėliotos, ne viename? bet regis tikrinau ir nemačiau jokio antro puslapio unsure.gif  doh.gif
*

man šiandien irgi taip pasirodė, bet gal "vaidelenasi" biggrin.gif
Vicious Vici
QUOTE(Irėja @ 2008 11 02, 12:40)
man šiandien irgi taip pasirodė, bet gal "vaidelenasi"  biggrin.gif

velnias žino... jei atvirai, tai tikrai ne visas fotkes išsidinau, bet... vat iš paskutinių čia įdėtų fotkių, tarkim tie du vaikučiai kur tipo laišką rašo prie tokio staliuko, nu garbės žodis nemačiau tokios anksčiau doh.gif smile.gif
Elenele Raganele
ir as vaikuciu nemaciau ax.gif
astisius
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 02, 14:17)
velnias žino... jei atvirai, tai tikrai ne visas fotkes išsidinau, bet... vat iš paskutinių čia įdėtų fotkių, tarkim tie du vaikučiai kur tipo laišką rašo prie tokio staliuko, nu garbės žodis nemačiau tokios anksčiau doh.gif  smile.gif
*

g.gif schmoll.gif Ir aš nemačiau, bet čia gal pakeitė kita kokią nors? g.gif Pasirodys Rustė, gal paaiškins,kaip čia , ar mes žioplos.... doh.gif biggrin.gif
Timbuktu
Ir as sian perziurejau, tikrai atsirado nauju foto g.gif
Irėja
dar kartą peržvelgiau visas. dabar bent 6 "susirodė" nematytos lotuliukas.gif čia dėl to, kad į nuotraukas, kur tiesiog nufotografuoti vaikai, iš pat pradžių nelabai kreipiau dėmesio, t.y. nedidinau jų smile.gif
AgnėM
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 02, 13:17)
tarkim tie du vaikučiai kur tipo laišką rašo prie tokio staliuko, nu garbės žodis nemačiau tokios anksčiau doh.gif  smile.gif
*

Aš pastebėjau bigsmile.gif

Patiko man ta foto biggrin.gif
Emerencija
QUOTE(astisius @ 2008 11 02, 11:13)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif , man ta musmirė blynas kažkoks ir tiek. doh.gif
*

Nu jeigu jau prakalbot apie baisias foto, tai pasakysiu ir as savo nuomone ax.gif
Man sitos visiskai be ryšio unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Foto su vaikais yra gerai... bet siose foto dominuoja tik vaikai, o ne ruduo ax.gif
Irėja
ai, aštuonkojis vis tiek fainas. kas kad nelabai "į temą" biggrin.gif
Nerytė
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 02, 13:17)
velnias žino... jei atvirai, tai tikrai ne visas fotkes išsidinau, bet... vat iš paskutinių čia įdėtų fotkių, tarkim tie du vaikučiai kur tipo laišką rašo prie tokio staliuko, nu garbės žodis nemačiau tokios anksčiau doh.gif  smile.gif
*

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 02, 13:18)
ir as vaikuciu nemaciau  ax.gif
*

as maciau ax.gif

del dalyvavimo kituose konkursuose, ne SM manau galima, juk nuotrauka tai autoriaus nuosavybe ir ja gali panaudoti kur nori, bet va agituoti ar rodyti kituose temose SM negali... as bent taip manau.... Ruste, o kaip is tiesu? ax.gif
Vicious Vici
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 02, 14:26)
Foto su vaikais yra gerai... bet siose foto dominuoja tik vaikai, o ne ruduo  ax.gif

turbūt neturėjo tinkamų foto, bet vistiek labai norėjo dalyvauti smile.gif

niu, jau man labai įdomu kaip tas "detektyvas" su tom naujom foto biggrin.gif mirksiukas.gif nes man irgi kaip ir Irėjai tikrai net kokios 6 naujos atrodo doh.gif
Nerytė
nu geras blink.gif as irgi 5 nematytas nuotraukas suskaiciavau bigsmile.gif kaip cvia tai buti, kad prasidejus balsavimui jos pasikeite g.gif
Elenele Raganele
reik paziuret i nuotraukos "upload" laika smile.gif jis nurodomas atidarant nuotrauka virsuj
Nerytė
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 02, 17:31)
reik paziuret i nuotraukos "upload" laika smile.gif jis nurodomas atidarant nuotrauka virsuj
*

tingiu ziuret blush2.gif tik siaip idomu ar nepastebejau blink.gif anksciau ar naujai idetos nuotraukos...
liamuna
Na man tik dvi uzkliuvo, kaip nematytos, bet manau tiesiog nesudomina kai perziurinejau mazas, nedidinant. smile.gif
baltė
Aš irgi už musmirę balsavau, bet geda net pripažint, bet pasirodė, kad tai yra raudonas obuoliukas ir jis iš šono yra užsitraukęs pelėsiuku... Ir dar menuliuko formos... Kaip musmirės jo nepamačiau blush2.gif Bet vistiek faina ji man ir pavadinimas l. tinka... smile.gif

Naujų nuotraukų nematau, jos visos atsirado besibaigiant konkursui, o ne prasidėjus balsavimui... smile.gif
alio-nka
QUOTE(astisius @ 2008 11 02, 14:22)
g.gif  schmoll.gif Ir aš nemačiau, bet čia gal pakeitė kita kokią nors? g.gif Pasirodys Rustė, gal paaiškins,kaip čia , ar mes žioplos.... doh.gif  biggrin.gif
*

buvo tie vaikai, tikrai maciau
mano balsai user posted imageuser posted imageuser posted image
Rustė
Naujų foto neatsirado, ir nekeitė nieks. Paskutinę dieną iki 17h tvirtinu ir viskas. Gal kai kurių nepamatėt, nes neužkliuvo ir tiek.
Dėl pasirodymo foto kitur, tai konkurso metu to daryt negalima SM, jei kur kitur inete tai galima. Su agitavimu taip pat, aišku tai neturi būti agitavimas SM balsuot už tokią pačią foto kaip SM ,bet kitame portale.
Emerencija
O kažin kaip yra su balsavimu, jei už mano foto balsuoja seimos nariai, prisijungę kitu nicku, pvz. sese, brolis, vyras, mama, tetis ir t.t.?
jei is to pacio kompo? t.y. tas pats IP kodas
Ar jus tokiu dalyku nesusekat? g.gif
Nerytė
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 02, 21:19)
O kažin kaip yra su balsavimu, jei už mano foto balsuoja seimos nariai, prisijungę kitu nicku, pvz. sese, brolis, vyras, mama, tetis ir t.t.?
Ar jus tokiu dalyku nesusekat?  g.gif
*

kiek esu girdejus tai suseka g.gif
Gaziulka
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 02, 21:23)
kiek esu girdejus tai suseka  g.gif
*

bet jeigu visi sie zmones yra SM nariai, gal ir nebaisiai aktyvus, bet turintys teise balsuot - kodel jie negaletu palaikyt kazkieno foto?
astisius
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 02, 22:19)
Ar jus tokiu dalyku nesusekat?  g.gif
*

Nu nežinau..... argi būtina laimėti bet kokiu būdu konkursą? man pvz. įdomu rezultatuose pasižiūrėti kiek žmonių, užkabino mano nuotrauka, ir tikrai neagituoju nieko, nors būtų galima per skype ir t.t. pavaryt, bet...... kam? Argi pačioms neįdomūs skaidrūs rezultatai? Norisi kad laimėtų to vertos nuotraukos, darytos atsižvelgiant į konkurso temą, išieškotos, o ne tos pyktš pokšt ir davai visa giminė balsuojam doh.gif blink.gif cool.gif verysad.gif
Rustė
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 21:28)
bet jeigu visi sie zmones yra SM nariai, gal ir nebaisiai aktyvus, bet turintys teise balsuot - kodel jie negaletu palaikyt kazkieno foto?
*

teisingai, bet kaip astisius rašo,argi taip smagu laimėti?
O pagal IP susekama labai daug.
Nerytė
Man irgi idomi SM forumieciu nuomone, kiek gi balsavo uz mano nuotrauka bigsmile.gif tikrai nieko neagituoju ir noriu "svariu" rezultatu ax.gif
Gaziulka
QUOTE(Rustė @ 2008 11 02, 21:40)
teisingai, bet kaip astisius rašo,argi taip smagu laimėti?
O pagal IP susekama labai daug.
*

as siuo atveju nieko negalvojau apie smaguma, tiesiog formaliai svarsciau mirksiukas.gif
Elenele Raganele
pamenu buvo kazkoks la feste ar pan konkursas, ir sulaukiau triju zmoniu prasymu balsuoti uz nuotraukas. Asmeniskai man tai bjaurus toks budas laimeti ir zema to prasyti wacko.gif kita vertus, politikai juk agituoja uz save... zodziu as vis vien pries schmoll.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 02, 21:42)
Man irgi idomi SM forumieciu nuomone, kiek gi balsavo uz mano nuotrauka  bigsmile.gif tikrai nieko neagituoju ir noriu "svariu" rezultatu  ax.gif
*

as irgi noreciau suzinoti kiek balsu dave mano nuotraukai g.gif
ar imanoma suzinoti?
Gaziulka
QUOTE(kkristinak @ 2008 11 02, 22:05)
as irgi noreciau suzinoti kiek balsu dave mano nuotraukai g.gif
ar imanoma suzinoti?
*

visi noretu tongue.gif biggrin.gif antradieni bus rezultatai, tada ir pamatysim mirksiukas.gif
kristina-buziene
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 23:06)
visi noretu tongue.gif  biggrin.gif antradieni bus rezultatai, tada ir pamatysim mirksiukas.gif
*

Ne šiandien po 12 ? unsure.gif Kad iki 3 parašyta bigsmile.gif ...
VI-VA-VI
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 22:06)
visi noretu tongue.gif  biggrin.gif antradieni bus rezultatai, tada ir pamatysim mirksiukas.gif
*

as galvojau tik laimetoju balsus parodis, biggrin.gif
Emerencija
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 11 02, 22:13)
Ne šiandien po 12 ?  unsure.gif  Kad iki 3 parašyta  bigsmile.gif ...
*

Iki rytojaus 00.00 valandų. Šiandien yra lapkričio antra, o lapkričio trecia tesiasi iki rytojaus 24 val.
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.