QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 02, 00:32)
as tai neisivaizduoju kas laimes, nei daugmaz, nei tiksliai
na, is mano megstamu tai tik pauksciai "prasimushe", na, dar matau shakeles irgi daug kam patiko
kaip smagu, kad sutrumpejo balsavimo laikas
as manau, beveik esu tikra, kad pirmam trejetuke, o gal net 1 vietoj bus pauksciau, tikrai faina ir netradicine nuotrauka, taip pat trejetuke turbut pasirodys vaikas po lapais QUOTE(*Rita* @ 2008 11 02, 11:00) taip pamaniau. mano nuomone, tai yra visiskai neisskirtine foto, grybas is virsaus ir tiek. as ipratus nuotraukoj vertinti kompozicija, rakursa, ideja, spalvas, sviesa, tai sitoj foto taip vertinant nieko ypatingo nematau. bet kiekvienas gi renkasi pg savo supratima QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 12:05) taip pamaniau. mano nuomone, tai yra visiskai neisskirtine foto, grybas is virsaus ir tiek. as ipratus nuotraukoj vertinti kompozicija, rakursa, ideja, spalvas, sviesa, tai sitoj foto taip vertinant nieko ypatingo nematau. bet kiekvienas gi renkasi pg savo supratima
man tai pati prasčiausia regis ta, kur tik vienas lapas... ot menas
ir tie paukščiai QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 02, 11:17) mano galva, su pauksciais viskas gerai. ten vad.paningo technika naudojama, kalbejom jau apie ja. Fotoaparatu ant ilgo islaikymo sekamas judantis objektas jo judejimo kryptimi, tada tas judantis objektas gaunasi ryskus, o aplinka - sulieta. siaip gan sudetinga tai techniskai padaryt, reikia igudziu ir nemazai bandymu, patys pabandykit kada su judancia masina pvz.
Visiškai apsiprendžiau
p.s. ar gali ta pati nuotrauka dalyvaut dar ir kituose konkursuose? Ne SM?
Astisius, nu bet pradet "sekliaut" del kiekvienos foto ?
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 02, 11:20) mano galva, su pauksciais viskas gerai. ten vad.paningo technika naudojama, kalbejom jau apie ja. Fotoaparatu ant ilgo islaikymo sekamas judantis objektas jo judejimo kryptimi, tada tas judantis objektas gaunasi ryskus, o aplinka - sulieta. siaip gan sudetinga tai techniskai padaryt, reikia igudziu ir nemazai bandymu, patys pabandykit kada su judancia masina pvz. dar kartą pasižiūrėjau p.s. nieko nesuprantu Nuotraukos, kurios TIKRAI atspindėtų temą "geltona žalia raudona" buvo vos... trys Dauguma tiktų konkursams apie rudenėlį, bet ne šiai temai. Gal tai mano subjektyvi nuomonė, bet... užtat apsispręsti už ką balsuoti buvo laaabai lengva QUOTE(Jolantuke @ 2008 11 02, 12:47) Nuotraukos, kurios TIKRAI atspindėtų temą "geltona žalia raudona" buvo vos... trys Dauguma tiktų konkursams apie rudenėlį, bet ne šiai temai. Gal tai mano subjektyvi nuomonė, bet... užtat apsispręsti už ką balsuoti buvo laaabai lengva Įsiskaityk į taisykles atidžiau Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai! QUOTE(Irėja @ 2008 11 02, 12:40) man šiandien irgi taip pasirodė, bet gal "vaidelenasi" velnias žino... jei atvirai, tai tikrai ne visas fotkes išsidinau, bet... vat iš paskutinių čia įdėtų fotkių, tarkim tie du vaikučiai kur tipo laišką rašo prie tokio staliuko, nu garbės žodis nemačiau tokios anksčiau
ir as vaikuciu nemaciau
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 02, 14:17) velnias žino... jei atvirai, tai tikrai ne visas fotkes išsidinau, bet... vat iš paskutinių čia įdėtų fotkių, tarkim tie du vaikučiai kur tipo laišką rašo prie tokio staliuko, nu garbės žodis nemačiau tokios anksčiau
Ir as sian perziurejau, tikrai atsirado nauju foto
dar kartą peržvelgiau visas. dabar bent 6 "susirodė" nematytos
ai, aštuonkojis vis tiek fainas. kas kad nelabai "į temą"
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 11 02, 13:17) velnias žino... jei atvirai, tai tikrai ne visas fotkes išsidinau, bet... vat iš paskutinių čia įdėtų fotkių, tarkim tie du vaikučiai kur tipo laišką rašo prie tokio staliuko, nu garbės žodis nemačiau tokios anksčiau QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 02, 13:18) as maciau del dalyvavimo kituose konkursuose, ne SM manau galima, juk nuotrauka tai autoriaus nuosavybe ir ja gali panaudoti kur nori, bet va agituoti ar rodyti kituose temose SM negali... as bent taip manau.... Ruste, o kaip is tiesu? QUOTE(Emerencija @ 2008 11 02, 14:26) Foto su vaikais yra gerai... bet siose foto dominuoja tik vaikai, o ne ruduo turbūt neturėjo tinkamų foto, bet vistiek labai norėjo dalyvauti niu, jau man labai įdomu kaip tas "detektyvas" su tom naujom foto
nu geras
reik paziuret i nuotraukos "upload" laika
Na man tik dvi uzkliuvo, kaip nematytos, bet manau tiesiog nesudomina kai perziurinejau mazas, nedidinant.
Aš irgi už musmirę balsavau, bet geda net pripažint, bet pasirodė, kad tai yra raudonas obuoliukas ir jis iš šono yra užsitraukęs pelėsiuku... Ir dar menuliuko formos... Kaip musmirės jo nepamačiau
Naujų nuotraukų nematau, jos visos atsirado besibaigiant konkursui, o ne prasidėjus balsavimui...
Naujų foto neatsirado, ir nekeitė nieks. Paskutinę dieną iki 17h tvirtinu ir viskas. Gal kai kurių nepamatėt, nes neužkliuvo ir tiek.
Dėl pasirodymo foto kitur, tai konkurso metu to daryt negalima SM, jei kur kitur inete tai galima. Su agitavimu taip pat, aišku tai neturi būti agitavimas SM balsuot už tokią pačią foto kaip SM ,bet kitame portale.
O kažin kaip yra su balsavimu, jei už mano foto balsuoja seimos nariai, prisijungę kitu nicku, pvz. sese, brolis, vyras, mama, tetis ir t.t.?
jei is to pacio kompo? t.y. tas pats IP kodas Ar jus tokiu dalyku nesusekat? QUOTE(Emerencija @ 2008 11 02, 22:19) O kažin kaip yra su balsavimu, jei už mano foto balsuoja seimos nariai, prisijungę kitu nicku, pvz. sese, brolis, vyras, mama, tetis ir t.t.? jei is to pacio kompo? t.y. tas pats IP kodas Ar jus tokiu dalyku nesusekat? Nu nežinau..... argi būtina laimėti bet kokiu būdu konkursą? man pvz. įdomu rezultatuose pasižiūrėti kiek žmonių, užkabino mano nuotrauka, ir tikrai neagituoju nieko, nors būtų galima per skype ir t.t. pavaryt, bet...... kam? Argi pačioms neįdomūs skaidrūs rezultatai? Norisi kad laimėtų to vertos nuotraukos, darytos atsižvelgiant į konkurso temą, išieškotos, o ne tos pyktš pokšt ir davai visa giminė balsuojam
Man irgi idomi SM forumieciu nuomone, kiek gi balsavo uz mano nuotrauka
pamenu buvo kazkoks la feste ar pan konkursas, ir sulaukiau triju zmoniu prasymu balsuoti uz nuotraukas. Asmeniskai man tai bjaurus toks budas laimeti ir zema to prasyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|