Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geltona, žalia, raudona
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
user posted image
nuotrauka iš orai.lt

user posted image GELTONA, ŽALIA, RAUDONA user posted image

Tai pačios gražiausios ir mieliausios Lietuvos spalvos, nes iš jų sudaryta mūsų vėliava.
Bet ir gamta, ypač rudenį būna labai patriotiška, ir aplinką papuošia visomis trispalvės spalvomis!

Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai!

Nuotraukose gali puikuotis visa šeima, vaikučiai, jūsų augintiniai, bei tokios nuotraukos kuriose užfiksuota tik gamta.

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

Nuotraukų laukiame 2008 10 19 – 2008 10 29
Už gražiausias ir patriotiškiausias nuotraukas balsuosime 2008 10 30 – 2008 11 03
paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !

Įspūdingiausios ir rudeniškiausios konkurso nuotraukos bus įvertintos šauniais prizais!
Valerija
Valioooooooo thumbup.gif
Pagaliau sulaukėme bigsmile.gif

Manau bus labai daug nuotraukų, nes tema labai plati ax.gif
Ramunita

o kodėl žaliausias? g.gif
Valerija
Gal čia norėjo parašyti Žaviausias ax.gif
sdr
QUOTE(Ramunita @ 2008 10 19, 11:43)
*

nesikabinėkit prie žodžių biggrin.gif , galėsit balsuot už kurias norėsit - žaliausias, geltoniausias ar raudoniausiais biggrin.gif 4u.gif
Ramunita
QUOTE(rds @ 2008 10 19, 12:33)
nesikabinėkit prie žodžių  biggrin.gif , galėsit balsuot už kurias norėsit - žaliausias, geltoniausias ar raudoniausiais  biggrin.gif  4u.gif
*

nesikabinėju. tiesiog tai yra kaip ir vienas iš reikalavimų,dėl kurių gali būti atmesta foto-juk jei žaliausia turi būt,vadinas tarkim foto su geltonais medžiais netinkama.

Žaliausios foto buvo tame vasariniame konkurse.
Erszebeth
Natiurmortai irgi tinka, ar tik peizažai? g.gif Ta prasme, ar gali būti nuotraukos su gamtos objektais fotografuotos patalpoje? Bent jau konkursą iliustruojančioje nuotraukoje lapas paguldytas ant grindų - tai lyg ir reikštų, kad gamta gali būti fotografuota ne vien gamtoje unsure.gif
laukine
pagaliau konkursas thumbup.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Can
Man nlb aiškus konkursas , ne iki galo suprantu temą g.gif:
l'eau
QUOTE(Lera @ 2008 10 19, 18:32)
Man nlb aiškus konkursas , ne iki galo suprantu temą g.gif:
*

bile kas, kad tik pagrindinė foto spalva būtų geltona, žalia arba raudona rolleyes.gif
Gaziulka
man irgi atrodo, kas sunku bus moderatorems isvengti priekaistu - nes visos spalvos kartu (bet gi tai nereiskia, kad bet kokia rudens nuotrauka tinka), o kai atskirai irgi - slydi ta riba, kur ryskiai matosi viena spalva

bet as tai visai negedu noru kabinetis, ir taip Ruste padirbejo galvodama ir formuluodama, dziaugiuos, kad yra naujas konkursas smile.gif
Can
QUOTE(l'eau @ 2008 10 19, 18:36)
bile kas, kad tik pagrindinė foto spalva būtų geltona, žalia arba raudona rolleyes.gif
*

supratau , ačiū 4u.gif Ką čia sugalvojus? g.gif ruduo per daug banalu turbut bus tokiu ne viena ne dvi mastau.gif
Gaziulka
QUOTE(Lera @ 2008 10 19, 17:54)
supratau , ačiū  4u.gif Ką čia sugalvojus? g.gif ruduo per daug banalu turbut bus tokiu ne viena ne dvi mastau.gif
*

kad rudeniskos ir turi but.
Rustė
QUOTE(Ramunita @ 2008 10 19, 11:43)
*

QUOTE(Valerija @ 2008 10 19, 11:46)
Gal čia norėjo parašyti Žaviausias ax.gif
*

atsiprašau, mano klaida buvo, ištaisiau.

na rudeninis konkursas, visos spalvos iš trispalvės tinka.
na oranžiniai lapai netiks, rudos ražienos netiks.
o visa kita tebūnie, su vaikais, be vaikų, ar išvis be žmonių.

konkursas visiem dalyviams.
taip, nuotraukų bus daug, bet ir gerai, plati tema.
cenzura
Kaip smagu, kad naujas konkurselis 4u.gif

QUOTE(l'eau @ 2008 10 19, 19:08)
vistiek nugalės su vaiku irnesakyk.gif
*

is kur zinot? buret is kavos tirsciu? g.gif
l'eau
QUOTE(cenzura @ 2008 10 19, 19:10)
Kaip smagu, kad naujas konkurselis  4u.gif
is kur zinot? buret is kavos tirsciu?  g.gif
*

peržvelgiau visų konkursų nugalėtojus. tendencija tokia smile.gif
Can
Taip aš irgi manau kad laimes sy vaikų įdės koki žavu garbanių ar garbane tarp lapuku ir visi tik ai ai oi oi wub.gif wub.gif wub.gif ir žiūrėk pirma vieta jau yra biggrin.gif nes balsuojama už vaikiuko nuostabybė o ne nuotrauka kaip nuotrauką , na sutikit juk taip dažniausiai ir būna . na čia mano nuomonė prašau ją gerbt .

Tai nebūtinai ruduo turėtu buti? gali buti bet kas kas atitinka tas trys spalvas?
l'eau
na, aš atsisakiau minties dalyvauti vos sužinojusi, kad galima su žmonėm, nes vis tiek bus kaip lera sako. užteks man šį kartą pabalsuoti ir paskaityti 'kokios garbanos', 'koks lelius' ir ' wub.gif wub.gif wub.gif ' irnesakyk.gif palauksiu konkurso be žmonių, kad balsuojama būtų nuotrauką, ne už žmogų. nebent išmokčiau kokį vaikutį įfotošopint į kurį nors savo peizažų g.gif
Karbynė
QUOTE(l'eau @ 2008 10 19, 21:14)
na, aš atsisakiau minties dalyvauti
*

Ojetau kaip gaila verysad.gif Gal vis tik reikia kokią peticiją surašyti, kad pakeistų reikalavimus ir jis ir jums tiktų? g.gif Kaip gi čia taip... verysad.gif
sdr
na, aš atsisakiau minties dalyvauti vos sužinojusi, kad galima su žmonėm, nes vis tiek bus kaip lera sako. užteks man šį kartą pabalsuoti ir paskaityti 'kokios garbanos', 'koks lelius' ir ' wub.gif  wub.gif  wub.gif ' irnesakyk.gif palauksiu konkurso be žmonių, kad balsuojama būtų nuotrauką, ne už žmogų. nebent išmokčiau kokį vaikutį įfotošopint į kurį nors savo peizažų g.gif
*

tai jei grazioj foto grazus vaikas, tai kaip nebalsuot bigsmile.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 21:25)
Ojetau kaip gaila  verysad.gif
*

lotuliukas.gif
Can
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 21:07)
Gerbiam  pioneer.gif
*

AČIŪ biggrin.gif

nebent išmokčiau kokį vaikutį įfotošopint į kurį nors savo peizažų g.gif
*

tai kad negalima su photoshopu apdirbtu foto dėti biggrin.gif
Ryški
Man jau vien paskaičius pirmus tris puslapius "atšoka" fantazija dalyvauti konkurse.
Can
QUOTE(- Ryški™ - @ 2008 10 19, 22:34)
Man jau vien paskaičius pirmus tris puslapius "atšoka" fantazija dalyvauti konkurse.
*

kodėl?
l'eau
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 21:25)
Ojetau kaip gaila  verysad.gif Gal vis tik reikia kokią peticiją surašyti, kad pakeistų reikalavimus ir jis ir jums tiktų?  g.gif Kaip gi čia taip...  verysad.gif
*

jei neturit ką veikt - rašykit biggrin.gif
QUOTE(Lera @ 2008 10 19, 22:34)
tai kad negalima su photoshopu apdirbtu foto dėti  biggrin.gif
*

tai va, belieka tik balsuot, nes dalyvaut beprasmiška smile.gif
Ramunita
*

kodėl??? aš tai dalyvausiu,jei rasiu gražią foto smile.gif man dzin ką apie mano foto mano kokios kelios ponios tongue.gif
Matelyk
kolkas pati geriausia, ves visiškai kitokia nei visos....

user posted image
laukine
*

irnesakyk.gif tik nereikia kreipti demesio smile.gif ir dziaugtis nauju konkursu. ( arba is viso neskaityti diskusiju wink.gif )

turiu kelias mintis, ale su igyvendinimu gali but sunku po tokiu oru unsure.gif

o geltona zalia raudona tik gamtoj gali buti uzfiksuotos?
Erszebeth
QUOTE(laukine @ 2008 10 20, 10:14)
turiu kelias mintis, ale su igyvendinimu gali but sunku po tokiu oru  unsure.gif

o geltona zalia raudona tik gamtoj gali buti uzfiksuotos?
*

Ne tik gamtoje, bet kaip suprantu, tos spalvos turi būti vis vien daiktų iš gamtos. Spalvoti žaislai ar siūlų kamuoliai turbūt netinka unsure.gif

Konkursą iliustruojanti nuotrauka taip pat daryta ne gamtoje:

QUOTE(Rustė @ 2008 10 18, 20:17)
user posted image
nuotrauka iš orai.lt

user posted image

*

QUOTE(Rustė @ 2008 10 19, 19:01)
na rudeninis konkursas, visos spalvos iš  trispalvės tinka.

*

Ramunita
user posted image
originalus pavadinimas thumbup.gif
Rustė
nuotrauka apie rudenį, tad tinka viskas, kas su juo siejasi, o kur ta nuotrauka daryta nesvarbu.

siūlų kamuoliai, namai, rūbai ar kažkas kitkas ne iš gamtos netinka.

nebent tai būtų papildymas kaip spalva, tarkim kaip čia http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15542
Veitė
Ruste, superinis konkursas 4u.gif ačiū ax.gif
l'eau
*

dalyvaukit. juk sako svarbu dalyvauti, ne laimėti biggrin.gif
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 20, 09:51)
kolkas pati geriausia, ves visiškai kitokia nei visos....

user posted image
*

drinks_cheers.gif gražu ir originalu.
laukine
QUOTE(Rustė @ 2008 10 19, 19:01)
atsiprašau, mano klaida buvo, ištaisiau.

na rudeninis konkursas, visos spalvos iš  trispalvės tinka.
na oranžiniai lapai netiks, rudos ražienos netiks.

konkursas visiem dalyviams.
*

tik nemanykit, kad kabinejuos, ale noriu iki galo i tema isijausti biggrin.gif

tokia foto tinka? nors buvo parasyta kad tiesiog oranziniai lapai netiks g.gif

user posted image
Papildyta:
man kol kas sita wub.gif wub.gif wub.gif i tema smile.gif kaip ja suprantu smile.gif

user posted image
Rustė
QUOTE(laukine @ 2008 10 20, 14:40)
tik nemanykit, kad kabinejuos, ale noriu iki galo i tema isijausti biggrin.gif

tokia foto tinka? nors buvo parasyta kad tiesiog oranziniai lapai netiks  g.gif

*

mano kompiuteryje jie geltoni unsure.gif
Chanson
na ką, mielas konkursėlis bigsmile.gif Įdomu bus stebėti smile.gif
l'eau
Ruste, o galimos tik tos trys spalvos ar ir jų atspalviai? ir kada spalva laikoma pagrindine? matau porą foto, kur tų spalvų minimaliai, ir tikrai ne pagrindinės. tarkim čia nėra nė vienos, tik ruda, čia irgi minimaliai (manau bus vieta trejetuke ir daug wub.gif). tai kaip? užtenka kurios nors spalvų minimaliai ar visgi turėtų būti pagrindinė?

aš šiaip domiuosi, nepykit blush2.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 16:19)
Ruste, o galimos tik tos trys spalvos ar ir jų atspalviai? ir kada spalva laikoma pagrindine? matau porą foto, kur tų spalvų minimaliai, ir tikrai ne pagrindinės. tarkim čia nėra nė vienos, tik ruda, čia irgi minimaliai (manau bus vieta trejetuke ir daug wub.gif). tai kaip? užtenka kurios nors spalvų minimaliai ar visgi turėtų būti pagrindinė?

aš šiaip domiuosi, nepykit blush2.gif
*

na spalva turi būti kuri nors konkrečiai, arba visos trys kartu.

čia kabinėtis galima labai labai prie daug ko, nes kompiuteriai rodo skirtingas spalvas.
ne ruda ten man, na daug tamsiai geltonų lapų, tarkim gal tamsoka, gal trūksta ryškumo kiek, bet čia gi ne aš nustatau ryškumus, autorei atrodo, kad tokia gerai, tai tebūnie.

kita kur su pilveliu tai matosi spalvų, ir geltona ir raudona..oranžinės neskaičiuoju, ji kaip papildomas akcentas.
l'eau
aišku tada, nes daugumoje nuotraukų nematau tų spalvų kaip pagrindinių nors kompo spalvos gerai sureguliuotos g.gif ar užtenka biški, ar visgi turėtų būti daug?

vėl prašau nepykti ir nesikabinėju jei ką, visgi vaiko, kurį įkisčiau į foto neturiu, taigi domina tik kaip stebėtoją
blush2.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 16:32)
aišku tada, nes daugumoje nuotraukų nematau tų spalvų kaip pagrindinių nors kompo spalvos gerai sureguliuotos g.gif ar užtenka biški, ar visgi turėtų būti daug?

vėl prašau nepykti ir nesikabinėju jei ką, visgi vaiko, kurį įkisčiau į foto neturiu, taigi domina tik kaip stebėtoją
blush2.gif
*

labai gerai, kad kabinėjiesi, reiiia diskutuoti smile.gif

man vienai reikia viską spręsti, retai kada klausiu moderatorių tarybos nuomonės smile.gif todėl kaip nusprendžiu taip jau ir yra.

na jei čia taip tiksliai tiksliai laikyčiausi tik tų trijų spalvų, tai tiktų 3-4 nuotraukos, o dalyvauti nori daug kas ir su kitokiomis, todėl, nuotraukoje neturi būti 3/4 fono, užtenka, kad tos spalvos apskritai yra, ir, kad tai ruduo, rudens akcentai smile.gif

be to patvirtinus nuotrauką, negaliu staiga po dienos apsigalvoti ir ją išmesti
l'eau
aišku tada biggrin.gif gerai, kai foto daug, bet visgi norėtusi kažkokių tikslesnių kriterijų, nors nugalėtojas potencialus jau yra.

na nesikabinėju gi, tik klausiu.
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 16:42)
aišku tada biggrin.gif gerai, kai foto daug, bet visgi norėtusi kažkokių tikslesnių kriterijų, nors nugalėtojas potencialus jau yra.

na nesikabinėju gi, tik klausiu.
*

matai, būna konkursų, kur dalyvauja 50 nuotraukų, būna, kur 200.
visos nori pasirodyti, o šitas konkursas būtent toks - platus, kad visi galėtų smile.gif

kitas bus siauresnės, konkretesnės temos smile.gif
Veitė
Ruste, ar galėčiau sužinoti, kodėl mano foto netiko??regis, temą supratau teisingai g.gif ačiū 4u.gif
odriana
Sveikos ir sveiki 4u.gif

Sumaniau pirmą kartą sudalyvauti fotokonkurse ir turiu tokį klausimuką - savo foto nusiunčiau, bet jos kol kas nematau tarp visų dalyvių foto - kada mano foto bus įkelta? ax.gif

Ačiū smile.gif
Emerencija
QUOTE(odriana @ 2008 10 20, 17:48)
Sveikos ir sveiki 4u.gif

Sumaniau pirmą kartą sudalyvauti fotokonkurse ir turiu tokį klausimuką - savo foto nusiunčiau, bet jos kol kas nematau tarp visų dalyvių foto - kada mano foto bus įkelta?  ax.gif

Ačiū smile.gif
*

Tada, kai moderatore ja perziures ir jei atitinka visus reikalavimus ja ikels mirksiukas.gif

________
As turiu klausima, kaip sumazint nuotrauką? ji pas mane per didele doh.gif ir keliant raso Klaida #2 įkeliant nuotrauką.
Gali būti, kad nuotraukos dydis viršija 500000 baitų
odriana
Ačiū 4u.gif

Jei pas Tave kompe yra microsoft office Picture manager -
paspausk picture, tada pasirink resize ir resize settings - web large 640x480px.
Emerencija
QUOTE(odriana @ 2008 10 20, 18:01)
Jei pas Tave kompe yra microsoft office Picture manager -
paspausk picture, tada pasirink resize ir resize settings - web large 640x480px.
*

Ačiū, jau pati sugalvojau su Photoshopu sumažinau ax.gif
AgnėM
Kaip faina ,naujas konkursas clap.gif

*

irnesakyk.gif nekreipkit dėmesio ir dalyvaukit konkurse mirksiukas.gif

Rustė
QUOTE(Veitė @ 2008 10 20, 17:00)
Ruste, ar galėčiau sužinoti, kodėl mano foto netiko??regis, temą supratau teisingai g.gif  ačiū 4u.gif
*

tai, kad nelabai rudens ten matosi g.gif man daugiau į vasarą panašu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.