nuotrauka iš orai.lt GELTONA, ŽALIA, RAUDONA ***Tai pačios gražiausios ir mieliausios Lietuvos spalvos, nes iš jų sudaryta mūsų vėliava. Bet ir gamta, ypač rudenį būna labai patriotiška, ir aplinką papuošia visomis trispalvės spalvomis! Skelbiame naują spalvingą fotokonkursą, kuriame labai laukiame jūsų nuotraukų iš rudeniškos gamtos, kuriose atsispindėtų šios spalvos, ar visos kartu, ar kuri nors viena labai aiškiai ir ryškiai! Nuotraukose gali puikuotis visa šeima, vaikučiai, jūsų augintiniai, bei tokios nuotraukos kuriose užfiksuota tik gamta. ***Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čiaNuotraukų laukiame 2008 10 19 2008 10 29 Už gražiausias ir patriotiškiausias nuotraukas balsuosime 2008 10 30 2008 11 03 paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui ! ***Įspūdingiausios ir rudeniškiausios konkurso nuotraukos bus įvertintos šauniais prizais!
Valerija
2008 10 19, 10:40
Valioooooooo Pagaliau sulaukėme Manau bus labai daug nuotraukų, nes tema labai plati
Ramunita
2008 10 19, 10:43
o kodėl žaliausias?
Valerija
2008 10 19, 10:46
Gal čia norėjo parašyti Žaviausias
QUOTE(Ramunita @ 2008 10 19, 11:43) o kodėl žaliausias?  nesikabinėkit prie žodžių  , galėsit balsuot už kurias norėsit - žaliausias, geltoniausias ar raudoniausiais
Ramunita
2008 10 19, 11:39
QUOTE(rds @ 2008 10 19, 12:33) nesikabinėkit prie žodžių  , galėsit balsuot už kurias norėsit - žaliausias, geltoniausias ar raudoniausiais  nesikabinėju. tiesiog tai yra kaip ir vienas iš reikalavimų,dėl kurių gali būti atmesta foto-juk jei žaliausia turi būt,vadinas tarkim foto su geltonais medžiais netinkama. Žaliausios foto buvo tame vasariniame konkurse.
Erszebeth
2008 10 19, 13:05
Natiurmortai irgi tinka, ar tik peizažai?  Ta prasme, ar gali būti nuotraukos su gamtos objektais fotografuotos patalpoje? Bent jau konkursą iliustruojančioje nuotraukoje lapas paguldytas ant grindų - tai lyg ir reikštų, kad gamta gali būti fotografuota ne vien gamtoje
laukine
2008 10 19, 14:37
Man nlb aiškus konkursas , ne iki galo suprantu temą  :
QUOTE(Lera @ 2008 10 19, 18:32) Man nlb aiškus konkursas , ne iki galo suprantu temą  : bile kas, kad tik pagrindinė foto spalva būtų geltona, žalia arba raudona
Gaziulka
2008 10 19, 17:49
man irgi atrodo, kas sunku bus moderatorems isvengti priekaistu - nes visos spalvos kartu (bet gi tai nereiskia, kad bet kokia rudens nuotrauka tinka), o kai atskirai irgi - slydi ta riba, kur ryskiai matosi viena spalva bet as tai visai negedu noru kabinetis, ir taip Ruste padirbejo galvodama ir formuluodama, dziaugiuos, kad yra naujas konkursas
QUOTE(l'eau @ 2008 10 19, 18:36) bile kas, kad tik pagrindinė foto spalva būtų geltona, žalia arba raudona  supratau , ačiū  Ką čia sugalvojus?  ruduo per daug banalu turbut bus tokiu ne viena ne dvi
Gaziulka
2008 10 19, 17:56
QUOTE(Lera @ 2008 10 19, 17:54) supratau , ačiū  Ką čia sugalvojus?  ruduo per daug banalu turbut bus tokiu ne viena ne dvi  kad rudeniskos ir turi but.
QUOTE(Ramunita @ 2008 10 19, 11:43) o kodėl žaliausias?  QUOTE(Valerija @ 2008 10 19, 11:46) Gal čia norėjo parašyti Žaviausias  atsiprašau, mano klaida buvo, ištaisiau. ************ na rudeninis konkursas, visos spalvos iš trispalvės tinka. na oranžiniai lapai netiks, rudos ražienos netiks. o visa kita tebūnie, su vaikais, be vaikų, ar išvis be žmonių. konkursas visiem dalyviams. taip, nuotraukų bus daug, bet ir gerai, plati tema.
cenzura
2008 10 19, 18:10
Kaip smagu, kad naujas konkurselis QUOTE(l'eau @ 2008 10 19, 19:08) vistiek nugalės su vaiku  is kur zinot? buret is kavos tirsciu?
QUOTE(cenzura @ 2008 10 19, 19:10) Kaip smagu, kad naujas konkurselis is kur zinot? buret is kavos tirsciu?  peržvelgiau visų konkursų nugalėtojus. tendencija tokia
Taip aš irgi manau kad laimes sy vaikų įdės koki žavu garbanių ar garbane tarp lapuku ir visi tik ai ai oi oi  ir žiūrėk pirma vieta jau yra  nes balsuojama už vaikiuko nuostabybė o ne nuotrauka kaip nuotrauką , na sutikit juk taip dažniausiai ir būna . na čia mano nuomonė prašau ją gerbt . Tai nebūtinai ruduo turėtu buti? gali buti bet kas kas atitinka tas trys spalvas?
Karbynė
2008 10 19, 20:25
QUOTE(l'eau @ 2008 10 19, 21:14) na, aš atsisakiau minties dalyvauti Ojetau kaip gaila  Gal vis tik reikia kokią peticiją surašyti, kad pakeistų reikalavimus ir jis ir jums tiktų?  Kaip gi čia taip...
cenzura
2008 10 19, 20:33
QUOTE(cenzura @ 2008 10 19, 20:33) Paskutiniuose trijuose ir negalejai matyti, nes vienas buvo be zmoniu o kiti du tik su suaugusiais...
QUOTE(l'eau @ 2008 10 19, 21:14) tai jei grazioj foto grazus vaikas, tai kaip nebalsuot QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 21:25) Ojetau kaip gaila
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 21:07) Gerbiam  AČIŪ QUOTE(l'eau @ 2008 10 19, 21:14) nebent išmokčiau kokį vaikutį įfotošopint į kurį nors savo peizažų  tai kad negalima su photoshopu apdirbtu foto dėti
Man jau vien paskaičius pirmus tris puslapius "atšoka" fantazija dalyvauti konkurse.
QUOTE(- Ryški - @ 2008 10 19, 22:34) Man jau vien paskaičius pirmus tris puslapius "atšoka" fantazija dalyvauti konkurse. kodėl?
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 19, 21:25) Ojetau kaip gaila  Gal vis tik reikia kokią peticiją surašyti, kad pakeistų reikalavimus ir jis ir jums tiktų?  Kaip gi čia taip...  jei neturit ką veikt - rašykit QUOTE(Lera @ 2008 10 19, 22:34) tai kad negalima su photoshopu apdirbtu foto dėti  tai va, belieka tik balsuot, nes dalyvaut beprasmiška
Ramunita
2008 10 20, 08:16
QUOTE(- Ryški - @ 2008 10 19, 22:34) Man jau vien paskaičius pirmus tris puslapius "atšoka" fantazija dalyvauti konkurse. kodėl??? aš tai dalyvausiu,jei rasiu gražią foto  man dzin ką apie mano foto mano kokios kelios ponios
Matelyk
2008 10 20, 08:51
kolkas pati geriausia, ves visiškai kitokia nei visos....
laukine
2008 10 20, 09:14
QUOTE(- Ryški - @ 2008 10 19, 22:34) Man jau vien paskaičius pirmus tris puslapius "atšoka" fantazija dalyvauti konkurse.  tik nereikia kreipti demesio  ir dziaugtis nauju konkursu. ( arba is viso neskaityti diskusiju  ) turiu kelias mintis, ale su igyvendinimu gali but sunku po tokiu oru o geltona zalia raudona tik gamtoj gali buti uzfiksuotos?
Erszebeth
2008 10 20, 09:30
QUOTE(laukine @ 2008 10 20, 10:14) turiu kelias mintis, ale su igyvendinimu gali but sunku po tokiu oru o geltona zalia raudona tik gamtoj gali buti uzfiksuotos? Ne tik gamtoje, bet kaip suprantu, tos spalvos turi būti vis vien daiktų iš gamtos. Spalvoti žaislai ar siūlų kamuoliai turbūt netinka Konkursą iliustruojanti nuotrauka taip pat daryta ne gamtoje: QUOTE(Rustė @ 2008 10 18, 20:17) nuotrauka iš orai.lt QUOTE(Rustė @ 2008 10 19, 19:01) na rudeninis konkursas, visos spalvos iš trispalvės tinka. o visa kita tebūnie, su vaikais, be vaikų, ar išvis be žmonių. taip, nuotraukų bus daug, bet ir gerai, plati tema.
Ramunita
2008 10 20, 09:50
 originalus pavadinimas
nuotrauka apie rudenį, tad tinka viskas, kas su juo siejasi, o kur ta nuotrauka daryta nesvarbu. siūlų kamuoliai, namai, rūbai ar kažkas kitkas ne iš gamtos netinka. nebent tai būtų papildymas kaip spalva, tarkim kaip čia http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=15542
Ruste, superinis konkursas  ačiū
QUOTE(- Ryški - @ 2008 10 19, 22:34) Man jau vien paskaičius pirmus tris puslapius "atšoka" fantazija dalyvauti konkurse. dalyvaukit. juk sako svarbu dalyvauti, ne laimėti QUOTE(Matelyk @ 2008 10 20, 09:51) kolkas pati geriausia, ves visiškai kitokia nei visos....   gražu ir originalu.
laukine
2008 10 20, 13:40
QUOTE(Rustė @ 2008 10 19, 19:01) atsiprašau, mano klaida buvo, ištaisiau. ************ na rudeninis konkursas, visos spalvos iš trispalvės tinka. na oranžiniai lapai netiks, rudos ražienos netiks.o visa kita tebūnie, su vaikais, be vaikų, ar išvis be žmonių. konkursas visiem dalyviams. taip, nuotraukų bus daug, bet ir gerai, plati tema. tik nemanykit, kad kabinejuos, ale noriu iki galo i tema isijausti  tokia foto tinka? nors buvo parasyta kad tiesiog oranziniai lapai netiks Papildyta:man kol kas sita  i tema  kaip ja suprantu 
QUOTE(laukine @ 2008 10 20, 14:40) tik nemanykit, kad kabinejuos, ale noriu iki galo i tema isijausti  tokia foto tinka? nors buvo parasyta kad tiesiog oranziniai lapai netiks mano kompiuteryje jie geltoni
Chanson
2008 10 20, 14:34
na ką, mielas konkursėlis  Įdomu bus stebėti
Ruste, o galimos tik tos trys spalvos ar ir jų atspalviai? ir kada spalva laikoma pagrindine? matau porą foto, kur tų spalvų minimaliai, ir tikrai ne pagrindinės. tarkim čia nėra nė vienos, tik ruda, čia irgi minimaliai (manau bus vieta trejetuke ir daug  ). tai kaip? užtenka kurios nors spalvų minimaliai ar visgi turėtų būti pagrindinė? aš šiaip domiuosi, nepykit
QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 16:19) Ruste, o galimos tik tos trys spalvos ar ir jų atspalviai? ir kada spalva laikoma pagrindine? matau porą foto, kur tų spalvų minimaliai, ir tikrai ne pagrindinės. tarkim čia nėra nė vienos, tik ruda, čia irgi minimaliai (manau bus vieta trejetuke ir daug  ). tai kaip? užtenka kurios nors spalvų minimaliai ar visgi turėtų būti pagrindinė? aš šiaip domiuosi, nepykit  na spalva turi būti kuri nors konkrečiai, arba visos trys kartu. čia kabinėtis galima labai labai prie daug ko, nes kompiuteriai rodo skirtingas spalvas. ne ruda ten man, na daug tamsiai geltonų lapų, tarkim gal tamsoka, gal trūksta ryškumo kiek, bet čia gi ne aš nustatau ryškumus, autorei atrodo, kad tokia gerai, tai tebūnie. kita kur su pilveliu tai matosi spalvų, ir geltona ir raudona..oranžinės neskaičiuoju, ji kaip papildomas akcentas.
aišku tada, nes daugumoje nuotraukų nematau tų spalvų kaip pagrindinių nors kompo spalvos gerai sureguliuotos  ar užtenka biški, ar visgi turėtų būti daug? vėl prašau nepykti ir nesikabinėju jei ką, visgi vaiko, kurį įkisčiau į foto neturiu, taigi domina tik kaip stebėtoją
QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 16:32) aišku tada, nes daugumoje nuotraukų nematau tų spalvų kaip pagrindinių nors kompo spalvos gerai sureguliuotos  ar užtenka biški, ar visgi turėtų būti daug? vėl prašau nepykti ir nesikabinėju jei ką, visgi vaiko, kurį įkisčiau į foto neturiu, taigi domina tik kaip stebėtoją  labai gerai, kad kabinėjiesi, reiiia diskutuoti  man vienai reikia viską spręsti, retai kada klausiu moderatorių tarybos nuomonės  todėl kaip nusprendžiu taip jau ir yra. na jei čia taip tiksliai tiksliai laikyčiausi tik tų trijų spalvų, tai tiktų 3-4 nuotraukos, o dalyvauti nori daug kas ir su kitokiomis, todėl, nuotraukoje neturi būti 3/4 fono, užtenka, kad tos spalvos apskritai yra, ir, kad tai ruduo, rudens akcentai be to patvirtinus nuotrauką, negaliu staiga po dienos apsigalvoti ir ją išmesti
aišku tada  gerai, kai foto daug, bet visgi norėtusi kažkokių tikslesnių kriterijų, nors nugalėtojas potencialus jau yra. na nesikabinėju gi, tik klausiu.
QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 16:42) aišku tada  gerai, kai foto daug, bet visgi norėtusi kažkokių tikslesnių kriterijų, nors nugalėtojas potencialus jau yra. na nesikabinėju gi, tik klausiu.matai, būna konkursų, kur dalyvauja 50 nuotraukų, būna, kur 200. visos nori pasirodyti, o šitas konkursas būtent toks - platus, kad visi galėtų  kitas bus siauresnės, konkretesnės temos
Ruste, ar galėčiau sužinoti, kodėl mano foto netiko??regis, temą supratau teisingai  ačiū
odriana
2008 10 20, 16:48
Sveikos ir sveiki Sumaniau pirmą kartą sudalyvauti fotokonkurse ir turiu tokį klausimuką - savo foto nusiunčiau, bet jos kol kas nematau tarp visų dalyvių foto - kada mano foto bus įkelta? Ačiū
Emerencija
2008 10 20, 16:56
QUOTE(odriana @ 2008 10 20, 17:48) Sveikos ir sveiki Sumaniau pirmą kartą sudalyvauti fotokonkurse ir turiu tokį klausimuką - savo foto nusiunčiau, bet jos kol kas nematau tarp visų dalyvių foto - kada mano foto bus įkelta? Ačiū  Tada, kai moderatore ja perziures ir jei atitinka visus reikalavimus ja ikels ________ As turiu klausima, kaip sumazint nuotrauką? ji pas mane per didele  ir keliant raso Klaida #2 įkeliant nuotrauką. Gali būti, kad nuotraukos dydis viršija 500000 baitų
odriana
2008 10 20, 17:01
Ačiū Jei pas Tave kompe yra microsoft office Picture manager - paspausk picture, tada pasirink resize ir resize settings - web large 640x480px.
Emerencija
2008 10 20, 17:04
QUOTE(odriana @ 2008 10 20, 18:01) Jei pas Tave kompe yra microsoft office Picture manager - paspausk picture, tada pasirink resize ir resize settings - web large 640x480px. Ačiū, jau pati sugalvojau su Photoshopu sumažinau
Kaip faina ,naujas konkursas  QUOTE(- Ryški - @ 2008 10 19, 22:34) Man jau vien paskaičius pirmus tris puslapius "atšoka" fantazija dalyvauti konkurse.  nekreipkit dėmesio ir dalyvaukit konkurse
QUOTE(Veitė @ 2008 10 20, 17:00) Ruste, ar galėčiau sužinoti, kodėl mano foto netiko??regis, temą supratau teisingai  ačiū  tai, kad nelabai rudens ten matosi  man daugiau į vasarą panašu.
|
|