Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neskiepyti vaikai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Skiepai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Pingvinukas
PIRMA TEMA

ANTRA TEMA

Tęskime diskusijas toliau 4u.gif Vertingų pokalbių mirksiukas.gif
vilnele
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 10 19, 07:11)
PIRMA TEMA

ANTRA TEMA

Tęskime diskusijas toliau  4u.gif Vertingų pokalbių  mirksiukas.gif
*

Man homeopatė yra minėjusi, kad kažkur, kažkokiame institute (nepamenu kur, reiks paklausti) galima psidaryti kraujo tyrimą, kuris parodo, ar yra susiformavęs natūralus (ne po skiepo) imunitetas stabligei. Ar kas nors apie tai girdėjote?
dange
QUOTE(vilnele @ 2008 10 19, 13:36)
Man homeopatė yra minėjusi, kad kažkur, kažkokiame institute (nepamenu kur, reiks paklausti) galima psidaryti kraujo tyrimą, kuris parodo, ar yra susiformavęs natūralus (ne po skiepo) imunitetas stabligei. Ar kas nors apie tai girdėjote?
*

Natūralus šiuo atveju turėtų reikšti: susiformavęs po persirgtos stabligės g.gif
vilnele
QUOTE(dange @ 2008 10 19, 13:09)
Natūralus šiuo atveju turėtų reikšti: susiformavęs po persirgtos stabligės  g.gif
*

Nu kad ne, mazdaug duotas is gamtos.
dange
QUOTE(vilnele @ 2008 10 19, 16:05)
*

Iki šiol nieko apie įgimtą imunitetą anaerobinei infekcijai(stabligei) girdėti neteko. Butų įdomu, jei jūsų homeopatė patikslintų, kas konkrečiai tiriama ir kokie parametrai vertinami.
uups
igimto imuniteto nebuna...kazkiek laiko, kol cirkuliuoja ish mamos paveldeti specifiniai (konkreciai ligai) antikuniai kudikyje,- apsauga yra, bet jie negyvuoja ilgiau nei 2-6 men...
o stablige ir persirgus, jei pavyksta ishsikrapshtyt, imunitetas jai nesusiformuoja...galima ir dar karta susirgt rolleyes.gif
vilnele, aishkiai susipainiojai...liga sumaishei g.gif arba homeopate kalbejo apie imuniteta po persirgtos ligos ...
vilnele
QUOTE(uups @ 2008 10 20, 08:40)
igimto imuniteto nebuna...kazkiek laiko, kol cirkuliuoja ish mamos paveldeti specifiniai (konkreciai ligai) antikuniai kudikyje,- apsauga yra, bet jie negyvuoja ilgiau nei 2-6 men...
o stablige ir persirgus, jei pavyksta ishsikrapshtyt, imunitetas jai nesusiformuoja...galima ir dar karta susirgt  rolleyes.gif
vilnele, aishkiai susipainiojai...liga sumaishei g.gif arba homeopate kalbejo apie imuniteta po persirgtos ligos ...
*

ligos tikrai nesumaisiau, ir tai kad tas imunitetas igimtas - tikrai nesumaisiau. Pati buvau ziauriai nustebus, bet nebebuvo laiko daugiau klausineti, tai klausiu Jusu, gal kas nors zinte daugiau.
uups
QUOTE(vilnele @ 2008 10 20, 10:59)
ligos tikrai nesumaisiau, ir tai kad tas imunitetas igimtas -  tikrai nesumaisiau. Pati buvau ziauriai nustebus, bet nebebuvo laiko daugiau klausineti, tai klausiu Jusu, gal kas nors zinte daugiau.
*

nu nzn...jei tikrai taip, pasidomechiau homepates ishsilavinimu g.gif (homeopatams nebutinas med ishsilavinimas, pakanka pabaigt keleta kursu bent jau vokietijoj, nzn kaip LT g.gif ). As saugiau jauschiausi gydydamasi pas med issilavinima turinti homeopata unsure.gif
Kita karta paklausinek jos placiau, ir dar mums papasakosi...
As, jei turiu klausimu gydytojui, ar noriu ka aptarti, susirashau viska ant lapuko pries vizita. Tada nenutinka, kad pamirshtu, nera laiko ar panashiai unsure.gif
vilnele
QUOTE(uups @ 2008 10 20, 11:08)
nu nzn...jei tikrai taip, pasidomechiau homepates ishsilavinimu g.gif  (homeopatams nebutinas med ishsilavinimas, pakanka pabaigt keleta kursu bent jau vokietijoj, nzn kaip LT g.gif ). As saugiau jauschiausi gydydamasi pas med issilavinima turinti homeopata unsure.gif
Kita karta paklausinek jos placiau, ir dar mums papasakosi...
As, jei turiu klausimu gydytojui, ar noriu ka aptarti, susirashau viska ant lapuko pries vizita. Tada nenutinka, kad pamirshtu, nera laiko ar panashiai unsure.gif
*

homeopate zinoma ir gerbiama pediatre:)
dange
QUOTE(vilnele @ 2008 10 20, 13:14)
*

Dar didesnė intriga bigsmile.gif Išsiklausinėkit pasitaikius progai, kas ir kaip. Ypač būtų įdomu, kas gi tiriama tame kraujo tyrime, tai yra pagal kokius parametrus vertinamas įgimtas imunitetas stabligei.
Saule100
QUOTE(vilnele @ 2008 10 19, 16:05)
*

blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2008 10 20, 13:14)
*

Man irgi kilo toks pat pastebėjimas kaip Dangei. Kas per homeopatė žinoma ir gerbiama pediatrė g.gif
vilnele
QUOTE(Saule100 @ 2008 10 20, 13:19)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:
Man irgi kilo toks pat pastebėjimas kaip Dangei. Kas per homeopatė žinoma ir gerbiama pediatrė  g.gif
*

kam labai rupi, galiu parasyti i a.z. jos pavarde, o siaip greit eisim pas ja del maziaus AD, paklausiu vel apie tai ir informuosiu.
dange
QUOTE(vilnele @ 2008 10 21, 09:45)
kam labai rupi, galiu parasyti i a.z. jos pavarde, o siaip greit eisim pas ja del maziaus AD, paklausiu vel apie tai ir informuosiu.
*

Tai labiau smalsumas blush2.gif Bet jei nesudaro keblumų- parašykit mirksiukas.gif Dar labiau būtų įdomu, jei po vizito pas pediatrę parneštumėt naujienų apie įgimtą imunitetą stabligei 4u.gif
uups
as manau, kad chia kazhkokia painiava ir tiek... nu tikrai negali medicini issilavinima turintis zmogus taip kalbet, kasnors buvo ne taip suprasta tiesiog unsure.gif gal net nereikia i AZ tos pavardes, ba paskui atsiprashinet teks unsure.gif
dange
QUOTE(uups @ 2008 10 21, 10:04)
as manau, kad chia kazhkokia painiava ir tiek... nu tikrai negali medicini issilavinima turintis zmogus taip kalbet, kasnors buvo ne taip suprasta tiesiog unsure.gif gal net nereikia i AZ tos pavardes, ba paskui atsiprashinet teks unsure.gif
*

Aš tp. esu linkusi manyti, kad čia kažkoks nesusipratimas.Pamėginau paieškoti info, apie nevakcininį imunitetą stabligei ir viskas, ką pavyko atrasti, buvo informacija apie tai, kad prieš nėštumą vakcinuotų moterų naujagimiai tam tikrą laiką turi iš motinos gautą apsauginį antikūnių lygį.
vilnele
As gydytojos tikrai klausiau apie stablige, nes mano neskiepytas vaikas buvo prasikirtes kakta - tai man buvo aktualu. Dar paklausiu sios savaites pabaigoje ir jus informuosiu. O tada spresit, kas cia per nesusipratimas. 4u.gif
zuikiausia
QUOTE(dange @ 2008 10 21, 09:11)
viskas, ką pavyko atrasti, buvo informacija apie tai, kad prieš nėštumą vakcinuotų moterų naujagimiai tam tikrą laiką turi iš motinos gautą apsauginį antikūnių lygį.
*

Noriu papildyti.. kudikiai per motinos piena gauna tik tuos Imunoglobulinus, kurie susidare mamai persirgus tam tikra liga (taisykle galioja kalbant bet kuria infekcine liga), bet ne po skiepijimo.. Cia regis Nelson vadovely (Pediatru biblija) skaiciau.. dabar tiksliai nepamenu, bet kas noresit, gi yra visagalis google pasitikrinimui smile.gif
dange
QUOTE(zuikiausia @ 2008 10 24, 22:23)
Noriu papildyti.. kudikiai per motinos piena gauna tik tuos Imunoglobulinus, kurie susidare mamai persirgus tam tikra liga (taisykle galioja kalbant bet kuria infekcine liga), bet ne po skiepijimo.. Cia regis Nelson vadovely (Pediatru biblija) skaiciau.. dabar tiksliai nepamenu, bet kas noresit, gi yra visagalis google pasitikrinimui smile.gif
*

Ne visai tiesa. Nelsonas gal ir pediatrų biblija, bet randa ir povakcininių antikūnių. Beje, pagrindinis antikūnių perdavimo būdas iš motinos -kūdikiui yra ne MP,o transplacentinis, nėštumo metu.
vilnele
Sveikos,
pasiteiravau savo homeopatės dėl tyrimo igimtam imunitetui pries stablige. Anot jos, ji daro Visuomenes sveikatos centras. Sita informacija, anot homeopates, atkeliauja is rytu - Ukrainos, Rusijos, todel nera pakankamai info internete ir pan.
dange
QUOTE(vilnele @ 2008 10 25, 15:48)
Sveikos,
pasiteiravau savo homeopatės dėl tyrimo igimtam imunitetui pries stablige. Anot jos, ji daro Visuomenes sveikatos centras. Sita informacija, anot homeopates, atkeliauja is rytu - Ukrainos, Rusijos, todel nera pakankamai info internete ir pan.
*

Lietuvos Visuomenės sveikatos centras? g.gif
Green.apple
Gal ne Lietuvos, o šitas - NACIONALINIS VISUOMENĖS SVEIKATOS TYRIMŲ CENTRAS? g.gif
dange
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 10 29, 10:24)

Įdomu būtų išgirsti ir asmeninį vertinimą šalia įdėtos nuorodos mirksiukas.gif Ar staripsnis/tinklapis jums asmeniškai pasirodė objektyvus g.gif
noli
as gal truputi ne i tema ,bet kurios prastai moka anglu klb, gali pasinaudoti vertimu puslapiu, ten ne viska tiksliai isvercia, bet geriau negu nieko ax.gif thttp://vertimas.vdu.lt/twsas/Default.aspx
Diuna
O tiems,kurie nori buti NATURALIAI SVEIKI IR KUPINI ENERGIJOS- skaitykite sia informacija: http://syromonoed.com/ -tai nieko nekainuoja wink.gif Linkiu visiems sveikatos!
456
Turiu klausima. Gal kas galit atsakyti ax.gif Savo vaiko nusprendziau neskiepyti KDS vakcina bent pirmus metus. Ar turiu atsisakyti bendravimo su kitais tokio amziaus vaikais, kurie skiepijami, t.y. ar skiepyti vaikai inkubaciniame laikotarpyje gali uzkresti mano vaika kokliusu arba difterija? Gal ir kvailas klausimas, bet man taip buitiskai parupo, juk skiepijant suleidziama ligos sukeleju, bet as nezinau, ar jie gali buti platinami kaip iprastai susirgus liga. Juk kartais vaikai suserga net nuo skiepo ta liga, nuo kurios skiepyti. Bet ar skiepas padaro juos aktyviais ligos nesiotojais? g.gif
Kaštonė
QUOTE(456 @ 2009 01 04, 19:59)
Turiu klausima.
*

Klausimas kvailas, aišku smile.gif, visų pirma tuo, kad neįsivaizduoju, kaip tu vaiką izoliuotum g.gif . Laimei, izoliuot nuo skiepytų KDS nereikia,- ši vakcina "negyva".
Kitas klausimas, kad išlieka pavojus užsikrėst nuo sergančių, ypač suaugusių ar paauglių, kuriems kokliušas gali "eiti" netipiškai. Vėlgi, neįsivaizduoju, ar įmanoma apsisaugoti nuo kontaktų 100 proc. g.gif .
O šiaip, jei jau nusprendėt neskiepyt, tai žindyk kuo ilgiau, grūdink...
Sveikatytės 4u.gif .
456
QUOTE(Kaštonė @ 2009 01 04, 21:11)
Klausimas kvailas, aišku  smile.gif, visų pirma tuo, kad neįsivaizduoju, kaip tu vaiką izoliuotum  g.gif . Laimei, izoliuot nuo skiepytų KDS nereikia,- ši vakcina "negyva".
Kitas klausimas, kad išlieka pavojus užsikrėst nuo sergančių, ypač suaugusių ar paauglių, kuriems kokliušas gali "eiti" netipiškai. Vėlgi, neįsivaizduoju, ar įmanoma apsisaugoti nuo kontaktų 100 proc.  g.gif .
O šiaip, jei jau nusprendėt neskiepyt, tai žindyk kuo ilgiau, grūdink...
Sveikatytės  4u.gif .
*

Aaaa, aciu uz paaiskinima! 4u.gif Kazkaip sunku man dar visiskai susigaudyt tuose skiepuose, tik zinau, jog nenoriu skiepyt bent iki metu - uzteks jau ka gavo, kol dar nesidomejau sia tema - tuberkuliozes ir hepatito 2 skiepus (tai jau ir trecia duosiu).
As ir nenoriu izoliuoti, klausiau tik del inkubacinio laikotarpio g.gif galvojau, kad gal reiktu vengti bendravimo su tokio paties amziaus vaikais pirmus metus, zinant, kad jie tokiu laiku buvo skiepyti g.gif nu zodziu, primasciau as cia i lankas biggrin.gif
Viliausmama
QUOTE(456 @ 2009 01 04, 23:01)
Aaaa, aciu uz paaiskinima!  4u.gif Kazkaip sunku man dar visiskai susigaudyt tuose skiepuose, tik zinau, jog nenoriu skiepyt bent iki metu - uzteks jau ka gavo, kol dar nesidomejau sia tema - tuberkuliozes ir hepatito 2 skiepus (tai jau ir trecia duosiu).
As ir nenoriu izoliuoti, klausiau tik del inkubacinio laikotarpio  g.gif galvojau, kad gal reiktu vengti bendravimo su tokio paties amziaus vaikais pirmus metus, zinant, kad jie tokiu laiku buvo skiepyti  g.gif nu zodziu, primasciau as cia i lankas  biggrin.gif
*

Tai manau,jeigu mastymas apsiriboja "lankomis",tai gal butu per drasu nuspresti ar skiepinti vaika ar palikti ji baisioj rizikoj....Kraupstu nuo tokiu sprendimu,kuriuos daro pletku lygio kalbos...Ramiai nemiegociau...Ar zadate vaika izoliuoti visam gyvenimui...O jei gyvenat daugiabutyje-kelsite ji per langa ir neisite laiptine g.gif ....Mastykit ka darot...
bimkutele
dukrytei tuoj bus metukai,aš iki metukų buvau atsisakiusi skiepų.dar galvojau gal kai,kuriais skiepysiu,bet ne atsisakysiu visam,nenuodysiu savo vaiko daugiau schmoll.gif
pupa999
Pasiemiau as savo dukrytes visa medicinine istorija is daktares ir juokiausi skaitydama, kaip graziai surasyta kiekvienas apsilankymas ir parasyta : mama vis dar atsisako vakcinuoti. Mamai aiskinau skiepu nauda puse valandos, bet ji vis tiek atsisake vakcinuoti. Ir taip apie kiekviena apsilankyma pas ja lotuliukas.gif Ta puse valandos tai greiciau 5 min, bet ne tame esme gi ar ne rolleyes.gif
AlfaBeta
QUOTE(Viliausmama @ 2009 01 10, 20:51)
Tai manau,jeigu mastymas apsiriboja "lankomis",tai gal butu per drasu nuspresti ar skiepinti vaika ar palikti ji baisioj rizikoj....Kraupstu nuo tokiu sprendimu,kuriuos daro pletku lygio kalbos...Ramiai nemiegociau...Ar zadate vaika izoliuoti visam gyvenimui...O jei gyvenat daugiabutyje-kelsite ji per langa ir neisite laiptine  g.gif ....Mastykit ka darot...
*

Pletku lygyje yra propaganda apie vaikisku ligu baisuma.Bububu., kaip baisu. Visa informacija, kuria turi tevai, nusprende neskiepyti savo vaiku, yra gaunama is saziningu mokslininku. Pasidomek pirmiausia apie vakcinu sudeti, ir suprasi, kad tai nuodas, prikistas gyvsidabrio junginiu, uzmaskuotu kitu pavadinimu, aliuminio ir formaldehido. Paskaityk, kas tai per chemija ir koks jos poveikis zmogui. Isivaizduok, kaad TAU atitinkamai pagal tavo kuno mase suleidzia toki kieki vakcinu, kiek suleidzia kudikiams, ir pamastyk, ar atsilaikys tavo imunine sistema tokiai invazijai tiesiai i krauja. Ir dar, tos vakcinos neapsaugos nuo ligu, nuo kuriu skelbiasi galincios apsaugoti. Maza to, sukelia neretai nezinomu bei nepagydomu ligu. Reikia dometis placiau, ne vienpusiska agitacija uz, kad gydytojai detu sau pliusikus ir skelbtu apie ju ivykdyta simtaprocentine vakcinacija. Domekites, kiek seimu nukentejo del tokio masinio ir ,,beveidzio" vakcinavimo, kuomet net medikai neismano apie naturalu imuniteta. Kai kurie, beje, patys neskiepija savo vaiku. Tad uzteks pletkauti ir bauginti, nes demokratineje salyje zmnes turi apsisprendimo laisve, tame tarpe ir skiepyti ar neskiepyti. Jei norite skiepyti skiepykite, jei nenorite, ne. Tik nereikia buti akloms vistoms. Juk net vaistu neduodate savo vaikams, neperskaite instrukcijos. Tad ir su vakcinom darykite ta pat
dange
QUOTE(AlfaBeta @ 2009 01 14, 11:02)
Tik nereikia buti akloms vistoms. Juk net vaistu neduodate savo vaikams, neperskaite instrukcijos. Tad ir su vakcinom darykite ta pat
*

AlfaBeta, kadangi kaip suprantu esate perskaičiusi vakcinų instrukcijas, gal parašytumėt, kuri vakcina yra leidžiama "tiesiai į kraują" rolleyes.gif
AlfaBeta
O KUR JUSU NUOMONE PATENKA? TIK i SLAPIMA?
Papildyta:
Instrukciju, beje niekas man nesiule skaityti. Pirma vaika skiepijau, pasitikedama mintim, kad vakcinos vaikams nepakenks, o pakenke. Bet pasirasiau juk, kad sutinku, tad esu atsakinga uz tai
dange
Isivaizduok, kaad TAU atitinkamai pagal tavo kuno mase suleidzia toki kieki vakcinu, kiek suleidzia kudikiams, ir pamastyk, ar atsilaikys tavo imunine sistema tokiai invazijai tiesiai i krauja.
*

QUOTE(AlfaBeta @ 2009 01 14, 11:25)
O KUR JUSU NUOMONE PATENKA? TIK i SLAPIMA?
*

Iš pirmojo jūsų posto supratau, jog teigiate, kad vakcinos ar jų komponentai suleidžiami tiesiai į kraują bigsmile.gif Gal neteisingai interpretavau g.gif
AlfaBeta
Ir dar. Nera ko kabinetis prie fraziu, pamirstant esme. Sakydama ,,tiesiai i kraujaturiu minty ne duri i vena", o tai, kad suleidziama, apeinant naturalius imuninius barjerus. Taip Jums, turbut aiskiau skamba. O jei Jus mokate korektiskai moksliskai paaiskinti, tai paaiskinkite: KOKIU BUDU PO VAKCINU BUNA PAZEIDZIAMI IVAIRUS ORGANAI, o ne apsiribojama durio vieta
dange
QUOTE(AlfaBeta @ 2009 01 14, 11:51)
Ir dar. Nera ko kabinetis prie fraziu, pamirstant esme. Sakydama ,,tiesiai i kraujaturiu minty ne duri i vena", o tai, kad suleidziama, apeinant naturalius imuninius barjerus. Taip Jums, turbut aiskiau skamba. O jei Jus mokate korektiskai moksliskai paaiskinti, tai paaiskinkite: KOKIU BUDU PO VAKCINU BUNA PAZEIDZIAMI IVAIRUS ORGANAI, o ne apsiribojama durio vieta
*

Atsakydama aš taip pat turėjau galvoje ne dūrio vietą, o tai, kaip argumentuojant savo poziciją, pasirenkami faktai 'adorojami" didesniam efektui gauti g.gif Jei kalbam apie natūralius imuninius barjerus, tai pabandykim susitarti, ką turim galvoje:odą, gleivines, gleivinių Ig A apsaugos sistemą ar dar ką.Tarkim rotavirusinės vakcinos "įskiepyjamos" neapeinant natūralių barjerų, tačiau ar dėl to jos tampa geresnės ir saugesnės g.gif Amerikoje vakcinavimui nuo gripo naudojama intranazalinė forma(įkvepiama)- ar ji saugesnė ir pranašesnė už kitas? Stabligės atveju natūralus užsikrėtimo kelias vyksta per ženkliai pažeistas odą ir gleivines.
Dėl organų pažeidimų galėsim padiskutuoti, jei tik bus noro mirksiukas.gif
P.S neturiu tikslo pakeisti jūsų nuomonės ar laimėti kovos "vakcinatorius prieš antivakcinatorių". Oponentų mintys man įdomios: neretai jos kelia klausimus, į kuriuos pati sau ieškau atsakymų.
Bekasė
QUOTE(456 @ 2009 01 04, 20:59)
Turiu klausima. Gal kas galit atsakyti  ax.gif Savo vaiko nusprendziau neskiepyti KDS vakcina bent pirmus metus. Ar turiu atsisakyti bendravimo su kitais tokio amziaus vaikais, kurie skiepijami, t.y. ar skiepyti vaikai inkubaciniame laikotarpyje gali uzkresti mano vaika kokliusu arba difterija?  Gal ir kvailas klausimas, bet man taip buitiskai parupo, juk skiepijant suleidziama ligos sukeleju, bet as nezinau, ar jie gali buti platinami kaip iprastai susirgus liga. Juk kartais vaikai suserga net nuo skiepo ta liga, nuo kurios skiepyti. Bet ar skiepas padaro juos aktyviais ligos nesiotojais?  g.gif
*

uzkresti gali bet kas is nesiotoju ar ta liga serganciu, Tai nebutinai turi buti vaikas iki metu amziaus. Tu pati laisvai gali ji apkresti
AlfaBeta
smile.gif smile.gif
QUOTE(dange @ 2009 01 14, 14:16)
Atsakydama aš taip pat turėjau galvoje ne dūrio vietą, o tai, kaip argumentuojant savo poziciją, pasirenkami faktai 'adorojami" didesniam efektui gauti  g.gif Jei kalbam apie natūralius imuninius barjerus, tai pabandykim susitarti, ką turim galvoje:odą, gleivines, gleivinių Ig A apsaugos sistemą ar dar ką.Tarkim rotavirusinės vakcinos "įskiepyjamos" neapeinant natūralių barjerų, tačiau ar dėl to jos tampa geresnės ir saugesnės  g.gif Amerikoje vakcinavimui nuo gripo naudojama intranazalinė forma(įkvepiama)- ar ji saugesnė ir pranašesnė už kitas? Stabligės atveju natūralus užsikrėtimo kelias vyksta per ženkliai pažeistas odą ir gleivines.
Dėl organų pažeidimų galėsim padiskutuoti, jei tik bus noro  mirksiukas.gif
P.S neturiu tikslo pakeisti jūsų nuomonės ar laimėti kovos "vakcinatorius prieš antivakcinatorių". Oponentų mintys man įdomios: neretai jos kelia klausimus, į kuriuos pati sau ieškau atsakymų.
*

Aciu, Dange, kad nemeginate pakeisti mano nuomones smile.gif . Manau, mes abi ieskome atsakymu, kad suvoktume visa reiskini pilnai. Gal galesime ,,susitikti kazkur per viduri ":sutinku Man imponuoja Jusu tolerancija siuo poziuriu
Vaila
Pletku lygyje yra propaganda apie vaikisku ligu baisuma.Bububu., kaip baisu. Visa informacija, kuria turi tevai, nusprende neskiepyti savo vaiku, yra gaunama is saziningu mokslininku. Pasidomek pirmiausia apie vakcinu sudeti, ir suprasi, kad tai nuodas, prikistas gyvsidabrio junginiu, uzmaskuotu kitu pavadinimu, aliuminio ir formaldehido. Paskaityk, kas tai per chemija ir koks jos poveikis zmogui. Isivaizduok, kaad TAU atitinkamai pagal tavo kuno mase suleidzia toki kieki vakcinu, kiek suleidzia kudikiams, ir pamastyk, ar atsilaikys tavo imunine sistema tokiai invazijai tiesiai i krauja. Ir dar, tos vakcinos neapsaugos nuo ligu, nuo kuriu skelbiasi galincios apsaugoti. Maza to, sukelia neretai nezinomu bei nepagydomu ligu. Reikia dometis placiau, ne vienpusiska agitacija uz, kad gydytojai detu sau pliusikus ir skelbtu apie ju ivykdyta simtaprocentine vakcinacija. Domekites, kiek seimu nukentejo del tokio masinio ir ,,beveidzio" vakcinavimo, kuomet net medikai neismano apie naturalu imuniteta. Kai kurie, beje, patys neskiepija savo vaiku. Tad uzteks pletkauti ir bauginti, nes demokratineje salyje zmnes turi apsisprendimo laisve, tame tarpe ir skiepyti ar neskiepyti. Jei norite skiepyti skiepykite, jei nenorite, ne. Tik nereikia buti akloms vistoms. [SIZE=7]Juk net vaistu neduodate savo vaikams, neperskaite instrukcijos. Tad ir su vakcinom darykite ta pat
*

Nera DIDESNIU VISTU,kurios savo vaikus pastato tokiai gresmei.Nera DIDESNIU VISTU,kurios aklai neskiepindamos,cia,siame skyrelyje uzdavineja tokius DEBILISKUS klausimus,konsultuodamosis su tokiom paciom AKLOM VISTOM.
Mano atveju diskusijos daugiau nebus.Jos negali but .Pasiskaitykim geriau vakcinacijos istorija:kam tai buvo sukurta,ka tai dave .....Sekmes ir sveikatos Jums ir Jusu vaikuciams.
dange
QUOTE(Vaila @ 2009 01 14, 21:08)
Nera DIDESNIU VISTU,kurios savo vaikus pastato tokiai gresmei.Nera DIDESNIU VISTU,kurios aklai neskiepindamos,cia,siame skyrelyje uzdavineja tokius  DEBILISKUS klausimus,konsultuodamosis su tokiom paciom AKLOM VISTOM.
Mano atveju diskusijos daugiau nebus.Jos negali but .Pasiskaitykim geriau vakcinacijos istorija:kam tai buvo sukurta,ka tai dave .....Sekmes ir sveikatos Jums ir Jusu vaikuciams.
*

Na ir.... g.gif Be to, kad apsikeitėt įžeidžiančiais epitetais, ką konstruktyvaus įnešėte į diskusiją, kad pagrįstumėt savo nuomonę? Klausimus kelti reikia, būtent tam, kad būtų kuo mažiau "aklų" neskiepyjimų, grindžiamų vien emocijomis iš abejotinos vertės straipsniukų, o taip pat ir "aklų" skiepyjimų, nežinant nei nuo ko, nei kodėl, bet tam, kad "apsisaugot nuo visko" doh.gif
AlfaBeta
Atsisakiau skiepyti antrą vaiką, kadangi susidūriau su rimtom pasekmėm paskiepijusi pirmąjį. Didžiausią žalą pajutome po Kiaulytės, raudonukės, tymų vakcinos, bet ko gero lašas po lašo susikaupė nuo pat pradžių. Nors, jei vaiko imunitetas iki 3 metų nesusiformavęs, tai vadinama imuniteto duobe, tai ar galima jį tame laikotarpyje apkrauti didžiuliu ligų sukėlėjų, gyvsidabrio, aliuminio junginių krūviu. Kol nėra skiriamas dderamas dėmesys vakcinų saugumui bei nėra vakcinacijos vykdymo skaidrumo, są-iningo informavimo apie galimas pasekmes, o atvirkščiai, perdėtai bauginama ligomis, antro vaiko sveikata tiesiog neturiu teisės rizikuoti
gobsiukas
QUOTE(AlfaBeta @ 2009 01 17, 20:15)
Atsisakiau skiepyti antrą vaiką, kadangi susidūriau su rimtom pasekmėm paskiepijusi pirmąjį. Didžiausią žalą pajutome po Kiaulytės, raudonukės, tymų vakcinos, bet ko gero lašas po lašo susikaupė nuo pat pradžių. Nors, jei vaiko imunitetas iki 3 metų nesusiformavęs, tai vadinama imuniteto duobe, tai ar galima jį tame laikotarpyje apkrauti didžiuliu ligų sukėlėjų, gyvsidabrio, aliuminio junginių krūviu. Kol nėra skiriamas dderamas dėmesys vakcinų saugumui bei nėra vakcinacijos vykdymo skaidrumo, są-iningo informavimo apie galimas pasekmes, o atvirkščiai, perdėtai bauginama ligomis, antro vaiko sveikata tiesiog neturiu teisės rizikuoti
*

as jus suprantu bet skaiciau toki straipsniuka jei rasiu idesiu tai ten rasoma kad jei atsisako viena kelios mamos tai nieko blogo nes aplinkiniai vaikai paskiepiti todel ir gali nesusirgti kazi kokios pasekmes butu jei visi pradetu nesiskiepiti g.gif butu naturali atranka ir nemanau kad bent viena mamyte noretu kad jos vaikui butu kazkas negero
bimkutele
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 20, 12:11)
as jus suprantu bet skaiciau toki straipsniuka jei rasiu idesiu tai ten rasoma kad jei atsisako viena kelios mamos tai nieko blogo nes aplinkiniai vaikai paskiepiti  todel ir gali nesusirgti kazi kokios pasekmes butu jei visi pradetu nesiskiepiti  g.gif  butu naturali atranka ir nemanau kad bent viena mamyte noretu kad jos vaikui butu kazkas negero
*

o jūs nepagalvojot,kad vis daugiau vaikų serga,miršta būtent nuo skiepų ir nuo medikų išrašytų vaistų g.gif yra straipsniuose rašoma,kad ne skiepai padėjo nugalėti ligas,o geresnės gyvenimo sąlygos g.gif
čia iš vieno straipsnio:
"Vilniuje vyko tarptautinė pulmonologų pediatrų konferencija. Per visą konferenciją gydytojai nepateikė klausimų. Jiems nurodyta, ką jie turi skirti ligoniams. Savo galva mąstyti gydytojai negali. Yra atvejų, kai gydytojas išrašo ligoniui tokį vaistą, kurį pagal metodikas privalo išrašyti, ir pasako ligoniui, kad jo nevartotų, – beviltišką gydytojų padėtį atskleidžia knygos autorius. – Neįsivaizduoju, kuriam galui gydytojams, ypač šeimos ar terapeutams, reikia tiek ilgai mokytis, jei jiems darbe vis tiek paduoda sukramtytas instrukcijas? Jie paversti dispečeriais.“
gobsiukas
as tikrai sutinku bet ka daryti jei pvz mum pernai abu mano vaikai nuo rugsejo iki geguzes sveiki tebuvo 2 savaite o seimet pasiskiepijom pniaumo ir ir nuo spalio tesirgom tik viena menesi ar zinai kiek mes per metus vaikams vaistams isledom pinigu jei dabar tiek vaikams vaistu duodu tai kas jiems bus su kepenim . Ka daryti jei vaikui kol nepasiskiepijom jam sukyla iki 42,5 ir laikosi 3dienas kol nenuvezi i ligonine ir tai kartoasi daznai nemanau kad skiepas gali labiau pakenkti nei vaistai ir ju nezmoniskas kiekis schmoll.gif
bimkutele
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 20, 12:26)
as tikrai sutinku bet ka daryti jei pvz mum pernai abu mano vaikai nuo rugsejo iki geguzes sveiki tebuvo 2 savaite  o seimet pasiskiepijom pniaumo ir ir nuo spalio tesirgom tik viena menesi  ar zinai kiek mes per metus vaikams vaistams isledom pinigu  jei dabar tiek vaikams vaistu duodu tai kas jiems bus su kepenim . Ka daryti jei vaikui kol nepasiskiepijom jam sukyla iki 42,5 ir laikosi 3dienas kol nenuvezi i ligonine ir tai kartoasi daznai nemanau kad skiepas gali labiau pakenkti nei vaistai ir ju nezmoniskas kiekis schmoll.gif
*

dažnai skiepų reakcijos išlenda ir labai labai vėlai...ir nepagalvojot,kad nuo didelių vaistų dozių susargdinot vaikus g.gif
būna taip,kad gydai nuo kosulio gydytojos išrašytais vaistai,o nuo tų vaistų dar didesnės bėdos prasideda unsure.gif
http://www.google.lt/url?sa=t&source=w...5jzMIi55WyzUgfw
http://www.google.lt/url?sa=t&source=w...vKdL1zXuXcXj9Sg
gobsiukas
tai ka daryti laukti kol bus plauciu uzdegimas ar nuo dideles temperaturos prasides traukuliai jei jum savo vaiko negaila galit ir neduoti kodel siemet pasiskiepijom ir vaistu nebereikia jei pakosti tai arbatytes pageriam ir praeina tai manau skiepai padeda o ne kenkia mus pralaike su super temperatura ligoninej ir ji per savaite sugebejo nukristi tik iki38,5 nors vaikui buvo lasines ir taip toliau jei reikia guleti ligoninej men kad numustu temperatura
pvz mum skiepas mazesne zala padaro nei be skiepo ax.gif
bimkutele
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 20, 12:59)
tai ka daryti laukti kol bus plauciu uzdegimas ar nuo dideles temperaturos prasides traukuliai jei jum savo vaiko negaila galit ir neduoti kodel siemet pasiskiepijom ir vaistu nebereikia jei pakosti tai arbatytes pageriam ir praeina tai manau skiepai padeda o ne kenkia  mus pralaike su super temperatura ligoninej ir ji per savaite sugebejo nukristi tik iki38,5 nors vaikui buvo lasines ir taip toliau  jei reikia guleti ligoninej men kad numustu temperatura
*

šaunu,kad jums padėjo mirksiukas.gif
mums irgi pradžioje jokių šalutinių poveikių nebuvo,tik penktas skiepas buvo lemtingas verysad.gif
Ievuzhe
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 20, 09:59)
tai ka daryti laukti kol bus plauciu uzdegimas ar nuo dideles temperaturos prasides traukuliai jei jum savo vaiko negaila galit ir neduoti kodel siemet pasiskiepijom ir vaistu nebereikia jei pakosti tai arbatytes pageriam ir praeina tai manau skiepai padeda o ne kenkia  mus pralaike su super temperatura ligoninej ir ji per savaite sugebejo nukristi tik iki38,5 nors vaikui buvo lasines ir taip toliau  jei reikia guleti ligoninej men kad numustu temperatura
*

Manes asmeniskai tokie Jusu palyginimai visai neitikina... Neisizeiskit, bet mano akimis tai labai primityvus ir absurdiskas palyginimas.... Beje, temos klausimas: kodel mamos atsisake skiepu! Ar butina Jums cia "tersti" eteri savo pamastymais, ar mes, atsisakiusios skiepu elgiames teisingai ar ne:) Juk jau yra simtas temu situo klausimu. Cia visai neblogai sugalvota tiesiog pasakyti savo motyvus. Galbut jie sukels kazhkam abejoniu, paskatins giliau pazvelgti i sia tema. As turiu du vaikus. Nei vieno neskiepijau. Gimus pirmajam vaikui, tai buvo labai aktuali tema musu seimoje. Tai buvo tikrai labai sunkus apsisprendimas. Bet gimus anram vaikuciui, visai nebereikejo apie tai galvoti, buvo savaime suprantama atsisakyti visu skiepu. Nutarem neskiepyti savo vaiku, nes:

1) As pati labai bogai sureagavau i skiepus. Mano medicinineje korteleje likes irasas, kad draudziama skiepyti bent iki 2 metu. Deja, praejus dviems metams, buvo nutarta visgi paskiepyti, nes juk labai baisu augti neskiepytam:) Viso to pasekoje : atopinis dermatitas, alergijos daugeliui maisto produktu ir vel gydytoju isvada: nebeskiepyti! Jei koks gydytojas pradeda mane ikalbinet skiepyti vaikus, as tiesiog paklausiu: o jus man garantuojate, kad mano vaikai nesureaguos i skiepus taip, kaip as? Dar nesu gavusi teigiamo atsakymo...

2) daug lengviau pasidare pasigilinus i visas ligas, nuo kuriu skiepijami vaikai. Mums kelia baime tai, ko nezinome. Taigi kai isistudijuoji kiekviena liga, nuo kurios yra vakcinos, apgalvoji viska, pamatai kad daugelis ligu yra dirbtinai "padarytos" mirtinomis, sumazeja tos baimes.

3) As asmeniskai manau, kad vakcinos jokiu budu nera ligu profilaktika. Ligu profilaktika as suprantu visai kitaip: tai sveikas gyvenimo budas, ilgas kudikiu zindymas, sveika mityba ir t.t...

4) Vakcinos nuo ligu neapsaugo, net ir paskiepyti vaikai suserga tom ligom, nuo kuriu buvo skiepyta. Su tuom susiduriau ir asmeniskai, tai nera vien skambi fraze. Mano pazistamu rate yra vaiku, kurie paskiepyti nuo kai kuriu ligu, butent jomis susirgo. Arba atsirado nei is sio nei is to visokiausiu blogu dalyku kaip alergijos ar kitos ligos. Tai kokia nauda is to?

Man labai pikta kai skiepu salininkai mamas, atsisakiusias skiepyti vaikus, isvadina neatsakingomis ir net kelianciomis gresme visuomenei... Nes nemanau, kad mamos neskiepyja tik del to, kad tingi nueiti pas gydytoja:)

Man kilo dar viena mintis. Daugelis mamu, taip pat ir as pries 2,5 metu, ieskojau informacijos apie neskiepytus vaikus. Man buvo idomu, ar daug yra tokiu vaiku, kaip jie auga. Gal ir sutapimas, bet mamos, neskiepijancios savo atzalu, labai rupinasi ju sveikata. Tie vaikai dazhnai issiskiria itin gera sveikata. Toms, kurios prades pulti, galiu atsakyti, kad tai mano subjekyvi nuomone, asmeniniai pastebejimai. As pazistu nemazai tevu, kurie neskiepija savo vaiku. Is pradziu man atrode, kad as vos ne vienintele, nusprendusi neskiepyti. Bet dabar pamaciau, kad tokiu mamu nemazai, tik niekas nepuola girtis, kad vaikai negave jokiu vakcinu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.