Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Retas vardas giminėje
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Nežinoma...
Nežinau ar čia jau labi reti, bet kol kas nepažystu žmonių tokiais vardais:
Feliksas (man labai gražus),Valterdas,Bridžita (čia jau grynas suamerikoniškamas.Pase Bridžita, visi vadina Brigita).
Taja
Musu gimines perliukai: Fortunatas, Juzefa, Skirmante, Aurika, Teodora, Airidas, Romena, Pilypas, Severina.
Tokie sakyciau is retesniu, bet normalus vardai...
Erendira
Teta Genoefa
kregždutė
Yra Valerionas ir Dileta
otema
mūsų giminėje gal ir nereti vardai, bet prie retesnių: Liudvika, Teofilis, Teklė, Otilija.
Kliurka
Mano puskė vaiką norėjo pavadinti Spartaku doh.gif bet ačiū D pavadino Gajum biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(otema @ 2010 10 21, 21:17)
mūsų giminėje gal ir nereti vardai, bet prie retesnių: Liudvika, Teofilis, Teklė, Otilija.
*

Mane norėjo pavadinti Otilija, čia bent jau vienas iš variantų mamos buvo, bet gerai kad niekas nepritarė, jau žinauk kokią pravardę būčiau turėjus bent jau vaikystėje, bet prieš kelis metus susipažinau su tokia panele, vardu Otilija, labai graži mergina, tai jai labai tiko thumbup.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(Vėjūnė* @ 2010 10 27, 13:11)
Mano puskė vaiką norėjo pavadinti Spartaku  doh.gif bet ačiū D pavadino Gajum  biggrin.gif
*

Man jau geriau Spartakas vien del to, kokia pravarde vargsas Gajus gali uzsidirbti doh.gif
Atogrąža
Mamos teta (87m.) Jeronima, vadinam Jerute,
Močiutė, gyvenusi dar 19 a. Filomena,
Kitas giminaitis (virš 60) - Alfredas-Manfredas doh.gif

Makabu
QUOTE(Vėjūnė* @ 2010 10 27, 10:11)
Mano puskė vaiką norėjo pavadinti Spartaku  doh.gif bet ačiū D pavadino Gajum  biggrin.gif

Jei reiktų rinktis Spartakas ar Gajus, tai jau geriau pirmasis...
LoveKitty
Uršula ,Teodora ,Grasilda ,Abtanas unsure.gif
Arvena
Pusseserės sūnus ADOLIS 4u.gif
*Jolančikė*
musu gimineje reciausias vardas mano vyresneles Džastina blush2.gif
digi
mano krikšto dukra - Ineida...pripratom ir visai mielas patapo biggrin.gif
mamiux
Musu gimines kai kurie vardai-Zuzana,Matilda,Juzė,Albina,Justina,Česius,Vytas,Albinas,Jonas,Kostas-sis man patinka,gal pavadinciau net savo leliuka ax.gif
otema

Papildyta:
Mane norėjo pavadinti Otilija, čia bent jau vienas iš variantų mamos buvo, bet gerai kad niekas nepritarė, jau žinauk kokią pravardę būčiau turėjus bent jau vaikystėje, bet prieš kelis metus susipažinau su tokia panele, vardu Otilija, labai graži mergina, tai jai labai tiko thumbup.gif
*

[/quote]

net įdomu pasidarė, o kokią pravardę?
Mona187
Kalbant apie vardus apskritai tai vienas iš retesnių vardų mūsų (mano) giminėje būtų Jaronimas, Lora, Zigmas, Kastutė, Klemensas. DAUGIAU KAD IR BUVO, tai vis pasikartojantys ir populiaresni smile.gif

Ai, o mane norėjo pavadinti (vienas iš variantų buvo vardas Mona (irgi rečiau sutinkamas)), tad jei kam taip prisistatatau, tai nelabai ir sumeluoju, nes beveik nesiskiria nuo mano tikrojo vardo [B]Simona[/B], bet nekenčiu, kai išgirdę prisistatant Mona pradeda vadinti Monika doh.gif
aimute
susimasciau gal nelabai tu retu vardu pas mus gimineje yra, na gal tokie tik kaip Plecidas, Aironas g.gif
Auksinė saulė
Pas mus giminėje nėra super retų vardų, pats įdomiausias turbūt Nortautas g.gif
raimute89
Mano seneliai - vienas Klemensas, kitas Serapinas. Senelė - Leokadija. Dar labai keistas man buvo pusbrolio vardas Titas, bet dabar žiūriu tai ganėtinai populiarus vardas pasidarė g.gif
September_Lady
Dede Zanulis biggrin.gif
emiliuxas
senelis Anicetas, mociute Helga,jos broliai Oto ir Diteris ir Kurtas(vokieciu gimineje buvo),mama Snieguole,kita mociute Zibute bigsmile.gif
muminukas
QUOTE(September_Lady @ 2011 01 17, 16:16)
Dede Zanulis   biggrin.gif
*

mielai skamba smile.gif
Vaida*
Mano giminėje vienu metu buvo labai populiaru dėti dvigubus vardus vaikams, tai turim Gretą Beatričę, Noją Kotryną, Julijų Cezarį ( doh.gif ), Atėnę Mariją ir Mėtą Vasarę.
Visi šie vardai po vieną tikrai gražiai skamba (išskyrus Cezarį), nesuprantu, kam reikėjo dėti du... schmoll.gif
hegs
na kiek skaiciau tokio vardo dar nebuvo biggrin.gif turejau klasioka kurio vardas buvo TURALAS is pradziu keistai skambejo ax.gif bet kai pripratau tai net lb grazus vardas tapo 4u.gif manau jo vardas yra azarbaidzianietiskas, nes jo tevas kiles is tos salies g.gif
neraida
Arestidas, Fortunatas, Dagmara, Donaldas, Miranda.
giestrav
sveikutes.musu giminej nera labai retu vardu, tik maziuke labai ilgai galvoje pavadinom Melita wub.gif , kiek ieskojau, tai ji vardadienio neturi, bet vyresnelis gavo atsinestini varda- Dominykas, tas gan daznas ax.gif
Ende
QUOTE(giestrav @ 2011 03 27, 11:05)
sveikutes.musu giminej nera labai retu vardu, tik maziuke labai ilgai galvoje pavadinom Melita wub.gif , kiek ieskojau, tai ji vardadienio neturi, bet vyresnelis gavo atsinestini varda- Dominykas, tas gan daznas ax.gif
*

Gegužės 16 d. vardinės Melitos 4u.gif
Giorgita
teko girdeti vienos mociutes varda,kuriai buvo apie 80 metu..... Fekalija nezinau,kaip tevai jai dave toki varda,,,nebent nezinojo tuo metu zodzio reiksmes doh.gif
HappyAngel
QUOTE(Giorgita @ 2012 01 02, 23:02)
teko girdeti vienos mociutes varda,kuriai buvo apie 80 metu..... Fekalija  nezinau,kaip tevai jai dave toki varda,,,nebent nezinojo tuo metu zodzio reiksmes  doh.gif
*

Nemirštanti legenda laugh.gif
*Liepa18*
Mūsų giminėje nėra kažkokių ypač retų ar keistų, gal prie retesnių priskirčiau, tai Medeina ir Herkus.
Ruby Tuesday
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 01 14, 21:35)
Mūsų giminėje nėra kažkokių ypač retų ar keistų, gal prie retesnių priskirčiau, tai Medeina ir Herkus.
*

Medeina labai grazus vardas wub.gif
Deimantilija
mano uosvienes vardas Veneranda
nutė
QUOTE(LoveKitty @ 2010 11 13, 12:21)
Uršula ,Teodora ,Grasilda ,Abtanas  unsure.gif
*

Mano propromočiutės vardas. Man labai patinka, kitur pasirašinėju, čia neleido prisiregistruoti, buvo užimtas, nesupratau, kad galiu pasivadinti _x.
Mama - Vinceslava. Vince vadindavo, nepatiko. Pilno daugiau girdėti neteko.
Dar klasiokas buvo Gotvaldas. Dabar Kaune gyvena smile.gif
tuticiukas
pas mus giminej is retesniu vardu Hubertas (4m) Kipras (2m) Lukrecija (3m)
swelnute
Pas mano seneles vardai buvo Konstancija ir Malvina, nezinau kiek jie cia reti... g.gif. Pas mano vyro proseneli, berods, vardas buvo Daminas.
Na, o dabar daug kam keistas vardas, ypac senyvo amziaus zmonems, musu sunaus Vejo. biggrin.gif
vabalas
QUOTE(tuticiukas @ 2012 01 16, 14:03)
pas mus giminej is retesniu vardu Hubertas (4m) Kipras (2m) Lukrecija (3m)
*

niu kadangi mano sunus Kipras , tai is savo patirties galiu patikinti, kad sis vardas siuo metu nera retas, vien darzelio grupej pas mus buvo 3 Kiprai doh.gif ir kieme kaimynas Kipras, pazistamos sunus kipras ir siaip tai sen tai ten susiduriam su Kiprais
rausvakase
Teta MILANA wub.gif
kroshkyte
Mociutes senelis buvo Portunatas smile.gif o visi kiti probociai labai naujamadiski.. monikos, emilijos, augustinai ir panasiai rolleyes.gif
amoura
mano gimineja yra vardu kuriu neisgirsi lietuvije; Taimuras Toha Lema smile.gif
Perlamutrine
Pas mus giminej yra Tajus smile.gif
deluxe
Mano mociutes ir promociutes vardai buvo Tekle.
Tindirindiriuška
Bronislava buvo mano Prosenelė smile.gif
mazoji feja
prosenele Teofile
Black Queen
Proproseneles MARFA ir VARVARA
pilkoji28
teta Honorata, prosenelė Scholestika doh.gif
laumir
Mirabela(5m)
Atilas (8m)
aveiieva
Mylima močiutė Genoefa smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.