MIRETA
ORESTAS kaip rinkau buvo dar retas,net vardadienio kalendoriuja nebuvo,
VENANTAS Elektrėnų laikraštį rašė,kad ten toks tik vienas,
AIVINTAS nedažnai išgirsi,
DŽERALDAS dabar dažniau galima išgirsti,
Ir dar tikriausiai nepabaiga
Nuvažiavom mes į kaimą,teta ir sako, kad mūsų giminė tokius retus vardus duoda vaikams na pas mus tokie:
MIRETA ORESTAS kaip rinkau buvo dar retas,net vardadienio kalendoriuja nebuvo, VENANTAS Elektrėnų laikraštį rašė,kad ten toks tik vienas, AIVINTAS nedažnai išgirsi, DŽERALDAS dabar dažniau galima išgirsti, Ir dar tikriausiai nepabaiga
Ankščiau kituose forumuose minėjau, kad mano vardas Milita. Tai susipažįstu su naujais žmonėm kyla problemų. Keletą minučių tenka aiškinti kaip tarti mano vardą. Vis ištaria ne Milita, o Melita, Mirita ar dar kaip nos liežuvį išlanksto, kad taip tarian galima jį nusilaušt
Milita? Pirmą kartą girdžiu
Mano vaikų vardai reti, nebent dabar Vėjūnių padaugėjo.
pas mane gimineje yra: nodas, jorinda, aiginte, armandas. tai tiek retesniu...
QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 13:11) Ankščiau kituose forumuose minėjau, kad mano vardas Milita. Tai susipažįstu su naujais žmonėm kyla problemų. Keletą minučių tenka aiškinti kaip tarti mano vardą. Vis ištaria ne Milita, o Melita, Mirita ar dar kaip nos liežuvį išlanksto, kad taip tarian galima jį nusilaušt Mano sūnus kaip vardą rinkau,irgi buvo be vardadienio,o dabar jau porą metų kaip atsirado,o dukrytė taip pat be vardadienio
Mano ir vyro, ir sūnelio vardas- Atas
Jau pradėjau gailėtis, kad ir vaikiukui tokį vardą davėm, nes- makalynė nenormali. Šaukiu vaiką- prisistato vyras ir atvirkščiai
Mūsų kleckas - MIJA, turėtų būti MIA, bet neregistravo taip mūsų deriovnioj
Na dabar jau nebe retas tas mūsų vardas, nes kai taip pavadinom, forume atsirado dar keletas bendravardžių Mūsų giminėj yra panelė, kuri apskritai vienintelė turi tokį vardą LITUANIKA dėja, o tu gal iš Elektrėnų, kad rašei apie elektrėnų laikraštį QUOTE(Chilli @ 2005 06 24, 19:23) dėja, o tu gal iš Elektrėnų, kad rašei apie elektrėnų laikraštį Ne aš kaunietė iš eigulių,bet mano daug giminės Elektrėnuose.O Džeraldas tai mano pusbrolio sūnaus vardas,jam dabar apie 8 metukai turėtų būti,jau senai mačiau,tai net nežinau.
O kažin ar yra toks vardas Moneta. Atrodytų visai gražus, jei neturėtų prasmės...
Pas mus giminėj jokių retų vardų nėra, todėl visi turi vardadienius...
Įsivaizduojat geriau pamąsčius supratau, kad mane mama nuskriaudė pati turi kokius tris vardadienius, o aš nė vieno
Tai gal pažįsti ir antros eilės pusbrolį Kyšį?
Kaip iš vaikiško filmuko "Simsonai"
Dadėkit kokį Litą, Latą, Svarą(nors jau tokia pravardė yra), Sterlingą...
Vienoj serijoj rodė kaip tas policininkas akivaizdžiai prašė kyšio, o Haumeris to nesuprato. Tai policinkas sako "Ar kartais nematei pono Kyšio?". Bet ir tai nesusiprato
Mano vyro vardas - Raivaras, o jo brolis - Joranas.
Išties reti vardai
O mano močiutė Frida
Mano patėvio mamos vardas Olimpiada
Yra gimineje Arija. Ar cia retas?
Mano gimineleje yar keletas retesniu vardu, Alvijus, Samanta, Milena, Armandas, Biruta, Chuakimas( beje gimes jau Ispanijoje), Izabele
O pas mus yra Vidūnas, man bent jau jis ir gražus, ir retas
pas mus giminėje yra Alminas . sakyčiau labai retas vardas .
Almino dar negirdėjau, o Almantas girdėjau mergaitišką versiją - Almantė
Va dar vienas tikrai , tikrai negirdėtas , draugės mergaitė - Hilda .
Estijoje gal ir daug , bet Lietuvoje tikrai nesu girdėjusi ......
Almantų daug žinau. Nesiskaito
mano giminėje retų vardų kaip ir nėra, tačiau pažįstu Vėjūną, Dignę ir Luknę.
Mano klasėje mokėsi tokia Dagna
mano dukrytes vardas Adrijana . Lietuvoje isviso yra 3 mergaites tokiu vardu . ir tai viena ne Adrijana , o Adriana-Marija .
Man dar labai patiko vardas Airine
Nu cia daugiau tema ne apie retus, o apie keistus vardus
Pas mus giminej visi gana tradiciniai iprasti vardai. Man atrodo, kad vaikui sunku butu gyventi su neiprastu vardu, todel saviskiui neduociau keisto reto vardo.
Mūsų vaikiuko vardas Aironas
Vienos forumietės vaikiukas- Švarnas
Mano anytos vardas - Benigna, o mano krikšto dukters vardas - Šeila .
Ar yra dar Lietuvoj Švarnų ar Linijų?
Dar tokių negirdėjau, bet panašų šuns vardą girdėjus - Švarcas (skamba kaip pravardė)
labutes!!
Radau idomia tema,tai galvoju prisijungsiu.... Mano sesute irgi Milita,kaip jau cia kazkas sake... Mano vardas irgi retas ,Donalda,o broli turim,Oskara.... dabar sesute turi mergyte,irgi dave negirdeta varda Agile.... As dar kelias dienas klausinejau jos ,koks vardas....
Mano vardas Milita. Kai mama taip mane uzregistravo tai tokiu buvo pazytamu tetuliu daug. Ir dar siauliuose viena tetulyte tokiu pat vardu pazystu... Tai gal ir ne toks jau retas???
QUOTE(winterlady @ 2005 06 27, 22:35) Mano vardas Milita. Kai mama taip mane uzregistravo tai tokiu buvo pazytamu tetuliu daug. Ir dar siauliuose viena tetulyte tokiu pat vardu pazystu... Tai gal ir ne toks jau retas??? Ir aš Militą pažystu Dar kažkur girdėjau tokį berniuko vardą - Bartas QUOTE(miau @ 2005 06 25, 20:11) Čia jau serialų įtaka Beje kalbant apie tavo paminetus vardus, tai Izabele, yra senoviskas lietuviskas vardas, o Armandu daugiausia yra latvijoje ir vokietijoje. O Chuakimas, tai turbut ispaniskas, nes ispanui ir duotas
O Šeila- žydiškas. Nenoriu net prisimint, kad mane tėvai Laila norėjo pavadint
|