Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Retas vardas giminėje
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
dėja
Nuvažiavom mes į kaimą,teta ir sako, kad mūsų giminė tokius retus vardus duoda vaikams na pas mus tokie:

MIRETA
ORESTAS kaip rinkau buvo dar retas,net vardadienio kalendoriuja nebuvo,
VENANTAS Elektrėnų laikraštį rašė,kad ten toks tik vienas,
AIVINTAS nedažnai išgirsi,
DŽERALDAS dabar dažniau galima išgirsti,

Ir dar tikriausiai nepabaiga biggrin.gif ,o promočiutės vaikiukų tai net užsirašo,nes joms sunku prisiminti blink.gif .O KAIP PAS JUS AR DAUG RETŲ VARDŲ IR KOKIE?
winterlady
Ankščiau kituose forumuose minėjau, kad mano vardas Milita. Tai susipažįstu su naujais žmonėm kyla problemų. Keletą minučių tenka aiškinti kaip tarti mano vardą. Vis ištaria ne Milita, o Melita, Mirita ar dar kaip nos liežuvį išlanksto, kad taip tarian galima jį nusilaušt doh.gif Ir dar vardadienio neturiu... sad.gif
miau
Milita? Pirmą kartą girdžiu blink.gif Labai gražus vardas wub.gif
ejeva
Mano vaikų vardai reti, nebent dabar Vėjūnių padaugėjo. rolleyes.gif Kai vyriausią sūnų pavadinom Eidui, visi vadindavo Aidu. doh.gif Kai vyro mamai telefonu pasakėm koks antro sūnaus vardas, tai ji užsirašė ant gintarinio paveikslėlio, nes nieko po ranka daugiau neturėjo - bijojo pamiršt. doh.gif
deive
pas mane gimineje yra: nodas, jorinda, aiginte, armandas. tai tiek retesniu...
dėja
QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 13:11)
Ankščiau kituose forumuose minėjau, kad mano vardas Milita. Tai susipažįstu su naujais žmonėm kyla problemų. Keletą minučių tenka aiškinti kaip tarti mano vardą. Vis ištaria ne Milita, o Melita, Mirita ar dar kaip nos liežuvį išlanksto, kad taip tarian galima jį nusilaušt doh.gif  Ir dar vardadienio neturiu... sad.gif
*

Mano sūnus kaip vardą rinkau,irgi buvo be vardadienio,o dabar jau porą metų kaip atsirado,o dukrytė taip pat be vardadienio ax.gif ,bet gal atsiras kol norės švesti savo vardadienį. 4u.gif
Elina
Mano ir vyro, ir sūnelio vardas- Atas doh.gif
Jau pradėjau gailėtis, kad ir vaikiukui tokį vardą davėm, nes- makalynė nenormali. Šaukiu vaiką- prisistato vyras ir atvirkščiai g.gif doh.gif O ir dėl paties vardo-pastoviai problemos, vis kiti ne taip išgirsta cry.gif Vadina ir Adu, ir Aidu, ir Tadu, o vakar net Algiu vyrą pavadino biggrin.gif doh.gif
Čili
Mūsų kleckas - MIJA, turėtų būti MIA, bet neregistravo taip mūsų deriovnioj schmoll.gif doh.gif
Na dabar jau nebe retas tas mūsų vardas, nes kai taip pavadinom, forume atsirado dar keletas bendravardžių ax.gif

Mūsų giminėj yra panelė, kuri apskritai vienintelė turi tokį vardą LITUANIKA blink.gif doh.gif bet jos tėvams, tuo metu buvusiems pankams, atleistina biggrin.gif biggrin.gif

dėja, o tu gal iš Elektrėnų, kad rašei apie elektrėnų laikraštį ax.gif aš ten pažystu vieną Džeraldą - gal sutapimas biggrin.gif
dėja
QUOTE(Chilli @ 2005 06 24, 19:23)

dėja, o tu gal iš Elektrėnų, kad rašei apie elektrėnų laikraštį ax.gif aš ten pažystu vieną Džeraldą - gal sutapimas biggrin.gif [/color][/font]
*

Ne aš kaunietė iš eigulių,bet mano daug giminės Elektrėnuose.O Džeraldas tai mano pusbrolio sūnaus vardas,jam dabar apie 8 metukai turėtų būti,jau senai mačiau,tai net nežinau. biggrin.gif Kiek vardų išvardinau,tai visi išten.Išskyrus mano du lelius. biggrin.gif biggrin.gif
winterlady
O kažin ar yra toks vardas Moneta. Atrodytų visai gražus, jei neturėtų prasmės...
Noa
Pas mus giminėj jokių retų vardų nėra, todėl visi turi vardadienius... smile.gif
winterlady
Įsivaizduojat geriau pamąsčius supratau, kad mane mama nuskriaudė pati turi kokius tris vardadienius, o aš nė vieno mad.gif sad.gif
Noa
QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 22:53)
O kažin ar yra toks vardas Moneta. Atrodytų visai gražus, jei neturėtų prasmės...
*

O sesuo Kupiūra. Irgi gražu rolleyes.gif O jei brolis - Banknotas laugh.gif
winterlady
Tai gal pažįsti ir antros eilės pusbrolį Kyšį?
winterlady
Kaip iš vaikiško filmuko "Simsonai" biggrin.gif
dėja
QUOTE(Noa @ 2005 06 24, 21:57)
O sesuo Kupiūra. Irgi gražu rolleyes.gif O jei brolis - Banknotas laugh.gif
*

NA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
winterlady
Dadėkit kokį Litą, Latą, Svarą(nors jau tokia pravardė yra), Sterlingą...
Noa
QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 23:05)
Dadėkit kokį Litą, Latą, Svarą(nors jau tokia pravardė yra), Sterlingą...
*

Kyšis man labiausiai patiko thumbup.gif Nemačiau Simsonuose, mačiau tik Degėlą... Nugis kaip yra vardai Deimantas, Auksė - tai dabar irgi Doleris arba Euras galėtų būt... smile.gif
winterlady
Vienoj serijoj rodė kaip tas policininkas akivaizdžiai prašė kyšio, o Haumeris to nesuprato. Tai policinkas sako "Ar kartais nematei pono Kyšio?". Bet ir tai nesusiprato doh.gif . Dar Simsonuose yra direktorius pavarde Lupikas, tai jo ta mama turėtų būt Lupikienė(o gal Lupikautoja thumbup.gif )
eda.dita
Mano vyro vardas - Raivaras, o jo brolis - Joranas.
Išties reti vardai mirksiukas.gif
Bliss Pearl
O mano močiutė Frida mirksiukas.gif
Laisvė
QUOTE(winterlady @ 2005 06 24, 21:53)
*

Bet tikrai pažįstu NONETĄ. Net dvi.
miau
Mano patėvio mamos vardas Olimpiada doh.gif
Vineta
Yra gimineje Arija. Ar cia retas? smile.gif
dėja
QUOTE(mamyte27 @ 2005 06 25, 13:11)
O mano močiutė Frida mirksiukas.gif
*

Gražus vardas Frida,ir kaip įdomu kad močiutės toks vardas,gal ji nelietuvė.
Tafi
Mano gimineleje yar keletas retesniu vardu, Alvijus, Samanta, Milena, Armandas, Biruta, Chuakimas( beje gimes jau Ispanijoje), Izabele
miau
QUOTE(Staarm @ 2005 06 25, 18:32)
Armandas, Chuakimas( beje gimes jau Ispanijoje), Izabele
*

Čia jau serialų įtaka biggrin.gif Atsimenu, buvo toks Armandas seriale "Betė-bjaurusis ančiukas" ax.gif Arba "Izabelė Sorijano" smile.gif Ir donas Chuakimas girdėtas biggrin.gif
RUDOJI
O pas mus yra Vidūnas, man bent jau jis ir gražus, ir retas ax.gif dar yra Almantas, bet šis jau savotiškai skamba nepripratusiai ausytei smile.gif
eimė
pas mus giminėje yra Alminas . sakyčiau labai retas vardas .
winterlady
Almino dar negirdėjau, o Almantas girdėjau mergaitišką versiją - Almantė
eimė
Va dar vienas tikrai , tikrai negirdėtas , draugės mergaitė - Hilda .
Elina
QUOTE(eime @ 2005 06 26, 16:39)
Va dar vienas tikrai , tikrai negirdėtas , draugės mergaitė - Hilda .
*

Estijoj daug Hildų tongue.gif
eimė
Estijoje gal ir daug , bet Lietuvoje tikrai nesu girdėjusi ......
Noa
Almantų daug žinau. Nesiskaito smile.gif
Aistele
mano giminėje retų vardų kaip ir nėra, tačiau pažįstu Vėjūną, Dignę ir Luknę.
Elina
Mano klasėje mokėsi tokia Dagna blink.gif . Kažkaip nuo to laiko tas vardas asocijuojasi su stambia, nesimpatiška, neplautais plaukais mergaite verysad.gif
boruzka
mano dukrytes vardas Adrijana . Lietuvoje isviso yra 3 mergaites tokiu vardu . ir tai viena ne Adrijana , o Adriana-Marija .
Man dar labai patiko vardas Airine thumbup.gif o gimineje tai kolkas visi rinko trumpus lietuviskus vardus. cia tik as tokia issisokele biggrin.gif
Onora
Nu cia daugiau tema ne apie retus, o apie keistus vardus wink.gif
Pas mus giminej visi gana tradiciniai iprasti vardai. Man atrodo, kad vaikui sunku butu gyventi su neiprastu vardu, todel saviskiui neduociau keisto reto vardo.
Špokas
Mūsų vaikiuko vardas Aironas mirksiukas.gif mano vyro mama buvo labai prieš,kad duotumem tokį vardą protest.gif
Elina
Vienos forumietės vaikiukas- Švarnas blink.gif Gal Lietuvoj- vienintelis? g.gif
Indrijana
Mano anytos vardas - Benigna, o mano krikšto dukters vardas - Šeila .
ENIGMA
QUOTE(Elina @ 2005 06 27, 17:57)
Vienos forumietės vaikiukas- Švarnas blink.gif  Gal Lietuvoj- vienintelis? g.gif
*

Ne nevienintelis - o istorinis. mirksiukas.gif

Seip pas mus visu vardai reti - Gedmantas, Linijus, Švarnas, Erdvilas, Mantvilas, Orestas. tongue.gif
Elina
Ar yra dar Lietuvoj Švarnų ar Linijų?
winterlady
Dar tokių negirdėjau, bet panašų šuns vardą girdėjus - Švarcas (skamba kaip pravardė)
Donalda
labutes!!
Radau idomia tema,tai galvoju prisijungsiu....

Mano sesute irgi Milita,kaip jau cia kazkas sake... Mano vardas irgi retas ,Donalda,o broli turim,Oskara.... dabar sesute turi mergyte,irgi dave negirdeta varda Agile.... As dar kelias dienas klausinejau jos ,koks vardas.... biggrin.gif tongue.gif
winterlady
Mano vardas Milita. Kai mama taip mane uzregistravo tai tokiu buvo pazytamu tetuliu daug. Ir dar siauliuose viena tetulyte tokiu pat vardu pazystu... Tai gal ir ne toks jau retas???
jėga
QUOTE(winterlady @ 2005 06 27, 22:35)
Mano vardas Milita. Kai mama taip mane uzregistravo tai tokiu buvo pazytamu tetuliu daug. Ir dar siauliuose viena tetulyte tokiu pat vardu pazystu... Tai gal ir ne toks jau retas???
*

Ir aš Militą pažystu ax.gif Ji dar maža mergaitė blush2.gif

Dar kažkur girdėjau tokį berniuko vardą - Bartas g.gif Ir šunį tokiu vardu mačiau unsure.gif
Tafi
QUOTE(miau @ 2005 06 25, 20:11)
Čia jau serialų įtaka  biggrin.gif  Atsimenu, buvo toks Armandas seriale "Betė-bjaurusis ančiukas"  ax.gif  Arba "Izabelė Sorijano"  smile.gif  Ir donas Chuakimas girdėtas  biggrin.gif
*

Beje kalbant apie tavo paminetus vardus, tai Izabele, yra senoviskas lietuviskas vardas, o Armandu daugiausia yra latvijoje ir vokietijoje. O Chuakimas, tai turbut ispaniskas, nes ispanui ir duotas ax.gif
Elina
O Šeila- žydiškas. Nenoriu net prisimint, kad mane tėvai Laila norėjo pavadint doh.gif Ai, vistiek nieko doro nesumąstė schmoll.gif g.gif
Upsiukas
QUOTE(boruzka @ 2005 06 27, 13:29)
mano dukrytes vardas Adrijana . Lietuvoje isviso yra 3 mergaites tokiu
*

Negali būti mirksiukas.gif aš žinau 3 Adrianas (ar Adrijanas), nesigilinau į rašybą, aplamai, manau, kad šis vardas dabar tampa populiarus biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.