Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur Kaune sportuoti su kūdikiais iki 1 m?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
pliusiukas

Be "linijos", kur laikas 11 val mums netinka, radau dar viena klube,kuris sutiktu daryti,tas treniruotes su vaiku kinez. ant kamuoliu ir kaip kitaip... tik sako,kad mamyciu nesusirenka... taigi sudarykim grupe ir pirmyn.
klubas yra pasiles g., parkavimas priepat ir nemokamas
Noriu padeti pati sau ir dar kitoms, norincioms atgauti formas ir smagiai pasibuti su vaikiukais,mazuciukais .
daugiau per az
Bijau daugiau rasyti,kad neuzskaitytu kaip reklamos....
nors gal nesupyks moderatore
treniruotes butu trec ir penkt apie 15 ar 16 val...
kaina apie 65 Lt
Papildyta:
ant nosies NAuji metai,taipnoriu graziai atrodyti,tik va neturiu kam vaikucio palikti ...
aaushra
Mes irgi norėtume prisijungti ax.gif
aggnyte
o kodel Linijoje nenorit? nes mes nuo triju menesiu kaip tik ten galvojam, nes daugiau niekur Kaune nerandu verysad.gif
saliuke
Mums irgi Linijos laikas visiskai netinka doh.gif 11 valanda mano maziule kaip tik antra miegeli miega. O siaip labai noretume sportuot.... ax.gif
pliusiukas
Mamytes, "Akeloj" kaip tk prasides sportas mamytems ir mazyliams ir bus popiet apie 15 val... Rasykit man az, tada parasysiu kada pirma treniruote. pradedam nuo lapkricio mirksiukas.gif
pliusiukas
Aktyvios mamytes, jau prasideda sportai "Akeloj" nuo lapkr 19d
treciad 13.30 ir penktad 14.30
kaina abiems su vaikeliu 90 Lt
prisijunkit thumbup.gif
Vitalija.ma
tai ar jau buvot sportuose?
truputi parasykit kaip sekesi, kas idomaus?
kokie pliusai minusai?
pliusiukas
QUOTE(Vitalija.ma @ 2008 11 19, 17:03)
tai ar jau buvot sportuose?
truputi parasykit kaip sekesi, kas idomaus?
kokie pliusai minusai?
*

jau buvo thumbup.gif
labai fainai
susirinko gal kokios 4 mamytes tik..
bet pati treniruote tai gerai, biski su vaiku, biski be, o tada vaikutis ropineja aplink
vietos daug ir sportuot ir ropinet, bet to galima ir be vaikiuko, cia tipo treniruotes tinkancios ir po gimdymo... nu be vaiko tai gal nelabai intensyvios kaip as anksciu daug sportavus tai man butu per lengva, bet su gyvu svoriu - buvo pats tas bigsmile.gif
mabi
QUOTE(pliusiukas @ 2008 11 19, 17:12)
jau buvo  thumbup.gif
labai fainai
bet pati treniruote tai gerai, biski su vaiku, biski be, o tada vaikutis ropineja aplink
vietos daug ir sportuot ir ropinet, bet to galima ir be vaikiuko, cia tipo treniruotes tinkancios ir po gimdymo... nu be vaiko tai gal nelabai intensyvios kaip as anksciu daug sportavus tai man butu per lengva, bet su gyvu svoriu - buvo pats tas  bigsmile.gif
*

va del to as ir susilaikau, kad su vaiku kazkaip man per sunku butu sportuoti. juk jei vaikas issizirzia, tai turi eiti prie jo. o tada ir treniruotes puse nera. ax.gif
saliuke
QUOTE(mabi @ 2008 11 20, 10:28)
va del to as ir susilaikau, kad su vaiku kazkaip man per sunku butu sportuoti. juk jei vaikas issizirzia, tai turi eiti prie jo. o tada ir treniruotes puse nera.  ax.gif
*

o mums abiems tai labai patiko thumbup.gif
Brigitte
Nu luktelsiu dar pora menesiuku, kol mazgei gal biski koks valgymo-miegojimo-budravimo grafikas nusistoves ir reiks pabandyt kas ten "akeloj" per mankstos drinks_cheers.gif Nors "linija" tai man isvis salia namu, bet kad ten kainos su protu susipyke blink.gif
Eglucia
QUOTE(pliusiukas @ 2008 11 19, 17:12)
jau buvo  thumbup.gif
labai fainai
vietos daug ir sportuot ir ropinet, bet to galima ir be vaikiuko, cia tipo treniruotes tinkancios ir po gimdymo... nu be vaiko tai gal nelabai intensyvios kaip as anksciu daug sportavus tai man butu per lengva, bet su gyvu svoriu - buvo pats tas  bigsmile.gif
*

O nebutu imanoma pabandyt viena karta kaip ten patiktu, kaip vaikas reaguotu ir pan? Ar reik iskart uz menesi susimoket?
Brigitte
O nebutu imanoma pabandyt viena karta kaip ten patiktu, kaip vaikas reaguotu ir pan? Ar reik iskart uz menesi susimoket?

Vat ir mane tas pats klausimas domina cool.gif
pliusiukas
QUOTE(Eglucia @ 2008 11 23, 20:04)
*

manau, kad galima...
jus ateikit trec 13.30 arba penkt ad 14.30 ir pasibandysit
manau, kad galima nors dar galit pasiskambint i kluba ir pasitikslint
350055
Vestya
Norejau paklausti o cia menesiui tiek kainoja 90lt tai gaunasi i savaite du sykiai ane? gal sakau brangoka o kitur ir tokios kainos?kiek laiko sportuojat
pliusiukas
QUOTE(Vestya @ 2008 11 27, 23:31)
Norejau paklausti o cia menesiui tiek kainoja 90lt tai gaunasi i savaite du sykiai ane? gal sakau brangoka o kitur ir tokios kainos?kiek laiko sportuojat
*

kiek zinau, tai yra tik linijoj ir kainuoja apie 120 ar daugiau...
Brigitte
Vestya  Paskelbta Vakar, 23:31

Nu su dabartinem kainom tai cia nera labai brangu. Gaunasi 90Lt uz kazkur 8-9 treniruotes. Linijoj uz 10 treniruociu reikia pakloti 155Lt + jei atsinesi leliuka, tai dar 2Lt/uz aukles paslaugas per treniruote. Taigi viso gautusi 175Lt uz 10 treniruociu. Uztat ir sakau kad ten kainos su protu susipyke doh.gif
aaushra
Akeloj 8 kartai kainuoja 90 lt,gal būtų daugiau norinčių prisijungti? ax.gif mūsų ten mažoka ax.gif
Brigitte
aaushra  Paskelbta Šiandien, 18:12
  Akeloj 8 kartai kainuoja 90 lt,gal būtų daugiau norinčių prisijungti? ax.gif mūsų ten mažoka ax.gif

Norim norim! Tik kad dar neiseina man kolkas verysad.gif O sakykit ten per treniruote muzika labai garsiai leidzia? Nes mano panele matote triuksmo labai netoleruoja (bent siuo metu)
GuTTe_
Sveikos... as bandysiu eiti i "mama ir vaikas"..
Brigitte
GuTTe_  Paskelbta Šiandien, 10:17
  Sveikos... as bandysiu eiti i "mama ir vaikas"..

Nagi nagi, prasom issamiau, kas ten vyksta, kada, kokios kainos? g.gif
pliusiukas
QUOTE(Brigitte @ 2008 11 28, 18:19)
Norim norim! Tik kad dar neiseina man kolkas verysad.gif O sakykit ten per treniruote muzika labai garsiai leidzia? Nes mano panele matote triuksmo labai netoleruoja (bent siuo metu)
*

muzikos garsiai neleidzia, nes mamos sportuoja su leliukais, o ir pati trenere atsinesa savo 5 men kudikeli... visada atsiklausia - ar ne per garsiai, ar ne salta ir pan..., nes ten galima viska reguliuoti patiems thumbup.gif
Bambizė
as tai tik Vilniuj zinau ax.gif bet esu girdejus apie Arkana, nors gal ten daugiau masazai... g.gif
paslydau
Noreciau ir as su vaikuciu lankyti sporta. paskutini komentara matau pernai, o kur siuo metu mamos lankotes, sportuojat? manajam 3 menesiai, tai jau mastau apie veikla. smile.gif gerai butu dainavos rajonas, kazkas perskaiciau yra/buvo pasiles gatveje?
ericute
QUOTE(paslydau @ 2009 07 13, 10:27)
Noreciau ir as su vaikuciu lankyti sporta. paskutini komentara matau pernai, o kur siuo metu mamos lankotes, sportuojat? manajam 3 menesiai, tai jau mastau apie veikla. smile.gif gerai butu dainavos rajonas, kazkas perskaiciau yra/buvo pasiles gatveje?
*

sveika, zinok ir as noriu eiti sportuoti. zinau kad salia girstupio yra joga mamom su leliukais kartu, buna ketvirtadieniais ir antradieniais 11 val. mano pazystama eina tai labai patenkinta, noriu ir as smile.gif gal koperuojames? mirksiukas.gif
paslydau
QUOTE(ericute @ 2009 07 13, 11:56)
sveika, zinok ir as noriu eiti sportuoti. zinau kad salia girstupio yra joga mamom su leliukais kartu, buna ketvirtadieniais ir antradieniais 11 val. mano pazystama eina tai labai patenkinta, noriu ir as smile.gif gal koperuojames? mirksiukas.gif
*

kaip ir nieko, bet pasiieskojau tos jogos internete, tai jei bent du kartus i savaite nueit, tai jau 140 lt menesiui. kazkaip kainos tai neblogos...
Juste1
Buvau linijoj, tai labai nepatiko, ten leliukus atskirai paima priziuret, o mamom paprasta aerobika buna, salej ner kuom kvepuot, muzika irgi visu garsu, o trenere 7 mamom per mikrafona dar rekia biggrin.gif kazkaip netaip suprantu manksta su leliukais....
paslydau
QUOTE(Juste1 @ 2009 07 13, 13:56)
Buvau linijoj, tai labai nepatiko, ten leliukus atskirai paima priziuret, o mamom paprasta aerobika buna, salej ner kuom kvepuot, muzika irgi visu garsu, o trenere 7 mamom per mikrafona dar rekia biggrin.gif kazkaip netaip suprantu manksta su leliukais....
*

nu jei sitaip, tai vaika teciui geriau palikciau ir eiciau kurnors normaliai sportuot. turbut nelabai kas tikrai gero uz padoria kaina yra kaune? reikia namie susidaryt programa ir sportuot biggrin.gif bet kad kazkaip vis neprisiverciu:D
vasareja
QUOTE(paslydau @ 2009 07 13, 10:27)
*

pasiles g. jau nevyksta sportas su vaikuciais. pabandykit "linijoj"
ericute
QUOTE(paslydau @ 2009 07 13, 13:33)
kaip ir nieko, bet pasiieskojau tos jogos internete, tai jei bent du kartus i  savaite nueit, tai jau 140 lt menesiui. kazkaip kainos tai neblogos...
*

tai kad mano pazystama sake kad 100lt uz 10 kartu. o vienas kartas jein ori pabandyti lygtai 15 lt, nu kazkas tokio ax.gif
CaraMela
QUOTE(ericute @ 2009 07 14, 11:37)
tai kad mano pazystama sake kad 100lt uz 10 kartu. o  vienas kartas jein ori pabandyti lygtai 15 lt, nu kazkas tokio  ax.gif
*

Gryna tiesa smile.gif Tą 10 kartų gali išnaudot kaip tik nori, kad ir per pusę metų smile.gif Bet mes tai sąžiningai du kartus per savaitę lankom ir labai patenkinti. Jau ketvirtą mėnesį (pradėjom lankyt nuo 3mėn) ten einam, tai ir prasiblaškymas, ir kleckas su kitais leliukais pabendrauja, ir sportas bei geros nuotaikos dozė galų gale smile.gif
saulyte06
QUOTE(CaraMela @ 2009 07 14, 13:00)
Gryna tiesa smile.gif Tą 10 kartų gali išnaudot kaip tik nori, kad ir per pusę metų smile.gif Bet mes tai sąžiningai du kartus per savaitę lankom ir labai patenkinti. Jau ketvirtą mėnesį (pradėjom lankyt nuo 3mėn) ten einam, tai ir prasiblaškymas, ir kleckas su kitais leliukais pabendrauja, ir sportas bei geros nuotaikos dozė galų gale smile.gif
*

Sveiki, o kur konkreciai cia vyksta?
linulia40
QUOTE(saulyte06 @ 2009 07 14, 13:41)
Sveiki, o kur konkreciai cia vyksta?
*

Aga man ir idomu pasidare ax.gif
cia i linija einat ar i pasiles?
odeta.kaunas
Parašykit plačiau apie tai,aš irgi labai noriu ax.gif
Kiek laiko užtrunka ir koks tikslus adresas,labai lauksiu info 4u.gif
Sandruzka
mazylyje galima paplaukiot su leliukais ax.gif
sekunde1
o kaip vaikai leidzia laika, kol mamos treniruojasi?
jovitt
Mamos, gal kažkas naujo kaune atsirado? Kur sportuojat, kaip įspūdžiai?
Samsunge
Sportavau linijoj, kur 11val uzsiemimas, bet dabar mums netinka laikas, ieskau kur kitur..gal zinote??
br@ske
gal zinot kaune koki baseina tinkanti ir leliukam 4u.gif silainiuose tai turbut nera tokio?
Eridana
QUOTE(Rasa___ @ 2011 08 03, 20:57)
gal zinot kaune koki baseina tinkanti ir leliukam 4u.gif silainiuose tai turbut nera tokio?
*

linijoj priimi maziukus nuo dvieju ar triju menesiu neatsimenu dabar tiksliai i baseina. o taip pat ir mamyte gali pasportuoti palikusi mazyli auklei, kuri yra linijoje.
Irunia
Leliukų joga su mamom jau irAleksotebigsmile.gif

Laimuske
QUOTE(Eridana @ 2011 08 03, 21:32)
linijoj priimi maziukus nuo dvieju ar triju menesiu neatsimenu dabar tiksliai i baseina. o taip pat ir mamyte gali pasportuoti palikusi mazyli auklei, kuri yra linijoje.
*

Nu linijoj i baseina tokiem mazyliam nelabai galima, as teiravausi tai sake nuo 2 metuku o ne menesiu. Baiseinai kudikiu kaune yra du: mazylio gmdymo namuose ir vilijampolej vaiko raidos centras "lopselis". Lopselyje pigiau ir eiles trumpesnes.
♥SL♥
Mažylio GN turi baseiną su leliukais thumbup.gif thumbup.gif
Laiminga_saule
QUOTE(Irunia @ 2011 10 03, 13:59)
Leliukų joga su mamom jau irAleksotebigsmile.gif
*

Butinai reikes isbandyti smile.gif visai netoli namu bigsmile.gif
mindingas
Sveikos, man irgi butu idomu suzinoti ar Kaune kur nors vyksta tokie uzsiemimai? Savo maytes auklei palikt tikrai nenoreciau..
Giorgita
Mazylio GN patiko,bet noretusi pasportuot ir sausai smile.gif
virve
4u.gif Darau manksteles vaikams atvykstu i namus kviečiu pasportuoti 4u.gif http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...=338937&hl=
tatli_girl
mes lankom joga kartu su leliuku senamiesty,abiem labai patinka:)
Erikuteee5
Raudondvario plente yra moteru sporto klubas - Moteru ekspresas .Super .Ten 2 kartus savaitej yra mamyciu valanda ,kada mamos sportuoja ,o leliukus nuo 8men berods ,bet kiek zinau priima ir mazesnius ,priziuri kineziterapiaute.Pradzioje dar pasportuojama su lelias ,o paksui jau mamos .
Labai saunus sporto klubas. smile.gif

O baseinas girdejau ,kad yra dar Misko gatveje esancioje mokykloje,tik va treneres kontaktu neturiu.

Truksta truksta baseinu Kaune leliukams
Papildyta:
QUOTE(Erikuteee5 @ 2012 01 25, 17:21)
Raudondvario plente yra moteru sporto klubas - Moteru ekspresas .Super .Ten 2 kartus savaitej yra mamyciu valanda ,kada mamos sportuoja ,o leliukus nuo 8men berods ,bet kiek zinau priima ir mazesnius ,priziuri kineziterapiaute.Pradzioje dar pasportuojama su lelias ,o paksui jau mamos .
Labai saunus sporto klubas. smile.gif

O baseinas girdejau ,kad yra dar Misko gatveje esancioje mokykloje,tik va treneres kontaktu neturiu.

Truksta truksta baseinu Kaune leliukams
*

http://moteruekspresas.lt/ cia visa info ir kontaktai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.