QUOTE(Palaiminta @ 2011 04 13, 13:12)
Laikomes, laikomes, jau pats pavasaris, Velykos, reikia susiimti !
Vel einu iklasiu zalios arbatos...
Man tai is viso jokios kancios su tais ryziais , skaniai pasidarai ir gali valgyti, kad ir kiekviena diena
Sveikos visos
ką tik grįžau po sunkios darbo dienos ir sporto klubo... šiandien valgiau dar tik vieną kartą, tai buvo ryžių dribsniai užpilti vandeniu, be jokių priedų, tiesiog nieko daugiau darbe neturėjau, o eit į parduotuvę laiko nebuvo... džiaugiuosi už visas besilaikančias
Sveikos
Mano siandienos pietus vakar keptas ryziu apkepas. Virti ryziai+3 kiausiniai, plakti atskirai baltymai+varskes liesos pokelis, viska sumaisai ir i orkaite 20 min. niam niam niam
Sveikos,
Kaip sekasi? Aš jaučiuos puikiai! Vakar vakare vėl valgiau ryžius su salotom. Salotos: pekinas, agurkas, poras, linų sėmenys, kepintos saulegrąžos, grūdėtos garstyčios, sojos padažiukas... vanduo, žalia arbata. Labai skanu! Šiandien dar nevalgiau, kava, vanduo...valgysiu maždaug 12val. Kaip jums sekasi? ( nukrito 1,6kg per dvi dienas..) QUOTE(gress @ 2011 04 14, 11:27) Sveikos, Kaip sekasi? Aš jaučiuos puikiai! Vakar vakare vėl valgiau ryžius su salotom. Salotos: pekinas, agurkas, poras, linų sėmenys, kepintos saulegrąžos, grūdėtos garstyčios, sojos padažiukas... vanduo, žalia arbata. Labai skanu! Šiandien dar nevalgiau, kava, vanduo...valgysiu maždaug 12val. Kaip jums sekasi? ( nukrito 1,6kg per dvi dienas..) oho kiek nukrito taip ir toliau...
Sveikos visos...
Visų pirma sveikinimai toms kas jau pasiekė kažkokių rezultatų Na o man šiandien antra diena, jau vieną kartą valgiau apie 12.30 val, ryžių dribsnius užpiltus vandeniu... Dabar jau taip pat ryžiai verda, planuoju valgyti su marinuotais burokėliais šalia šiaip daugiau jokių nukrypimų, kol kas viskas pagal planą, bent jau valgymo p.s. tik va bėdelė, šiandien Ms.. prasidėjo, tai taip negerai jaučiuosi, o ir norisi valgyt kažko, bet stengsiuosi nepasiduot... tik gaila, kad svorio tiksliai stebėt negalėsiu, nes per ms jis padidėjęs būna...
Ar laikosi dar kas nors?.. aš taip valgyt noriu...
visą dieną šaunuolė buvau .. ryte ryžiai kava ir tt.. per pietus ryžiai su salotom.. O vakare bėda Vaikui atostogos..prašė virtų bulvių cepelinų jau porą dienų...šiand padariau Ryt vištieną valgysiu, jaučiu irgi kaip ryžius su daržovėm.. tikiuos nepalūžt ateinančias tris dienas...
As nebesilaikau
gress laikykis
Šiandien aš ryte ryžinausi, per pietus valgiau virtą vištą su daržovem, vakare ryžių su bulijonu. vanduo, kava... Kaip ir nieko laikaus.. tik jau labai norisi griešyt..kažko laikykimės!!! p.s. besilaikančioms gero savaitgalio...
Ir aš jau šiandien nebesilaikau...
sėkmės toms kas dar laikos
Nuo šiandien jungiuosi prie ryžiukų. Ar yra kas kartu?
vakar isviriau naturaliu ryziu.. bet ju tiek mazai
Tik vat uzsimirsau ir isgeriau kavos su biski cukraus
Sveikos, nelabai suprantu vieno fakto. Kodėl ryžiai 100g turi apie 350 kcal, o virti jau apie 100 su kažkiek?
Sveikos, seniau buvau uzsukusi temele, noriu ja atgaivinti
as pradejau laikytis nuo antradienio, bet ketvirtadieni labai nesilaikiau, tai manau nuo siandienos vel pradesiu skaiciuoti kaip pirma dienele
QUOTE(isgalvotaa @ 2011 09 23, 21:33) as pradejau laikytis nuo antradienio, bet ketvirtadieni labai nesilaikiau, tai manau nuo siandienos vel pradesiu skaiciuoti kaip pirma dienele As jungiuosi nuo siandien, sekmadienio. Vakar buvo mergaites gimtadienis, tai tortas dar stovi skrandyje.
Kaip supratau, tai ryzinuosi isdidzioj vienatvej ?
as prisidejus, tik siek tiek prisidedu sokolado kaloriju nes atejusios dieneles reikalauja jo
sekmes besilaikant, nes zinau jog reikia daug ryzto
Dvi dieneles praejo puikiai, ryt bus paskutine. Uzteks 3 dienu. Pasisversiu treciadieni ryte ir parasyiu rezultatus
labas vakarelis
Gal kuri jungiates prie ryziu dietos ? As pradedu nuo siandien 2-3 dienas
Ziuriu, kad niekas nesijungia, o as jau pameciau 1.3 kg per 2 dienas!
Sveiki,nuo rytojaus pradedu valgyti ryziukus,valgysiu 5 dienas.
Sveikos visos! As vel pradedu savo eiline kas menesine ryziu dieta, kurios metu atsikratau 1,5-2 kg. (2-3 dienos). Per diena suvalgau 200 g. ryziu ir geriu zalia arbata ir kava be cukraus. Siandien mano pirmoji diena. Kas jungiasi su manimi ?
Stai mano jau antra ryziu diena, viskas einasi puikiai
|