QUOTE(Dakora @ 2008 11 05, 10:17)
Sveikos,jungiuosi prie sios dietos
,po dvieju savaiciu turiu ilyst i vakarinius drabuzelius.... ,bet priezastis ne si pagrindine,jau sunku save nest 
as taip pat tokio svorio siekiu tik nuo 72.
sėkmės ir valios jums mergaitės
sveikos merginos
QUOTE(purple @ 2008 11 08, 01:22) sveikos merginos
sveikos,skaitinėju apie jūsų dietas,noriu pradėti,nes tie 7-9kg virš apsunkina,braška senieji rūbai....tokios pažįstamos čia mintys,abejonės,silpnumas...vis save apgaudinėji va jau nuo rytojaus jau nuo dabar,o žiūrėk susigriebi kai jau pilvas pūpso prikimštas visko kas po ranka....fui fui fui...jaučiu nesiryšiu....atrodo graži ta ryžių dieta.....bet...
bet kokiai dietai reikia valios
Nes tada tualeto duris atversit tikrai negreit, o pilve viskas galiausiai prades strigt ir vaiksciosit su dideliu pilvuzu...
Sveikos koleges:D matau, kad nutruko komentaraui apie sia dieta, nes nusprendziau atgaivinti foruma:) taigi as jau 3 diena kaip laikausi dietos, negaliu ja pavadinti nei ryziu nei grikiu, nei dar kokia, nes maisau visko po biski:) na labiau gal ryziu sakyciau, nes pradejau tai nuo ju. Tai va, mano pasiekimai tokie, pradejus svoris buvo 78.8 g. o siandien pasisverus rodo 77.2
Sveikos merginos prisisskaicius jusu ir as nusprendziau pabandyti tik ryzius valgyti, nes jie dar ir pagal kraujo grupe mano tinka. kal kuri norit palaikyt kompanija belieknejant?
Visada skaitau foruma ir tik dabar pagaliau prisijungiau ir as Laikiausi ryziu dietos kuri laika, labai patiko, bet istveriau tik kokias 3-4 d. (dar megaudavausi vynu prie ryziu vakare) ir ant galo vel viska sugadinau, tad pradedu is naujo Jungiuosi nuo rytojaus ir as, nes snd suedziau visus saldumynus Planas mano iki kovo 1 d. numesti 5 kg.
as pries metus daugiau nei savaite valgiau tik ryzius, na dar kartais grikiu issivirdavau. tai numeciau 4 kilus ir jie greit tikrai neataugo
kai vel apsimeciau siuksliadeze, tai svoris pamazu vel augo. Nuo rytojaus vel valgysiu tik ryzius. sian ir bandziau, bet uzvalgiau alyvuogiu ir siek tiek surio. bet vis tiek pilvukas grazus sian, neispustas. o dbr einu virt ryzius, ryt reiks i darba pietums paimt reikia savaite kaip nors istvert. Man geriausiai padeda toks nusiteikimas: " nenoriu nieko kito".. t.y ne taip kad negalima, nes kai negalima, tai dar labiau prisiryju nesusilaikau, bet kai sau iteigiu --- NENORIU Taip ir rukyti meciau per diena Pabandykit taip save nuteikti Tiesa, koks tavo svoris ir ugis uoga, bei kiek noretum numesti?
sveikutes
sveikutes....pradzioj parasyta kad ryziai nekaloringi visai...
bet vakar analizavau visas pakuotes pradedant dribsniais baigiant rudais ir ilgagrudziais....100g turi daugiau kaip 320 kcal ..arba as nemoku ieskot...
sveikutes,ar yra besilaikanciu dietos?
Tie balti šmikiai ir vidurius keitina..
Is tikro tai ryziai nera nekaloringi, bet jie suteikia energijos nemazai ir siaip sveika
As asmeniskai, tai nutraukiau vel ta ryziu dieta, nors reikes pradet QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 17, 11:24) Is tikro tai ryziai nera nekaloringi, bet jie suteikia energijos nemazai ir siaip sveika As asmeniskai, tai nutraukiau vel ta ryziu dieta, nors reikes pradet na del viduriu uzkietejimo tai jo ne kas su ryziais Tai kiek tu nori kg numesti ir per kiek laiko?
bet ar jum nebūna bloga,
aš pavalgau pavalgau jų o paskui negaliu žiūrėti paivairinu nusipirkus ivairiu ryziu pvz : laukiniai iri naturalus, po to tokie yra tailando ir t.t., arba skonio graikisku riesutu tokie raudoni QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 18, 07:36) na as noreciau kokius 3 ar 4 kg numesti
Aisku, bet tu ir istverminga... nuo grikiu prie ryziu.. As labai labai labai noreciau numesti kokius 4 kg.. bet man nelabai krenta, siaip jau ryziu nebevalgau kuri laika, nes nera kaip ir t.t., reikes nuo 6-ienio pradet, nes tada vel atsiras galimybe...
QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 18, 14:45) Aisku, bet tu ir istverminga... nuo grikiu prie ryziu.. As labai labai labai noreciau numesti kokius 4 kg.. bet man nelabai krenta, siaip jau ryziu nebevalgau kuri laika, nes nera kaip ir t.t., reikes nuo 6-ienio pradet, nes tada vel atsiras galimybe... tai va ka darysi su tais kg reik purtyt nuo saves
vietoj druskos galima naudoti kokiias nors prieskonines žoleles? ar dar ką...? ryžiai manęs niekad nežavėjo, gal kad nemoku jų pasitaisyti?
as valgau tai grikius tai ryzius kaitalioju tai ir nenusibosta
ir efektas super tai vienintele isbandyta dieta nuo kurios tikrai krenta man svoris
Sveikos
Pasirašau svorį, kad nepamirščiau 68,4kg. QUOTE(Amelie* @ 2009 03 05, 13:15) Sveikos Pasirašau svorį, kad nepamirščiau 68,4kg. hm as praplaunu nevirtus o sildytis pasisildau...
Aš taip pat praplaunu nevirtus, bet ir po virimo dar praplaunu, nes skaičiau, kad reikia praplaut po virimo susidariusias gleives, tik va nežinau kaip pasišildyt nekišant į mikrobangę
Šiąnakt košmarai sapnavos po vakarykščios ryžių dietos o vakare skrandis arijas traukė, kad net ausyse spengė, kaži kaip ištemt antrą dieną
QUOTE(Amelie* @ 2009 03 06, 11:12) Šiąnakt košmarai sapnavos po vakarykščios ryžių dietos o vakare skrandis arijas traukė, kad net ausyse spengė, kaži kaip ištemt antrą dieną reikejo be to kazko uzkast nealink tap saves juk nustojus dietaut ir pradejus valgyt viska svoris grys iskart kasdien pratink prie ko nors kito nors taip dieta neleidzia bet juk turbut dauguma nori ne tik sukust ir vel priaugt o palaikyt esama svori QUOTE(ofiso mergaite @ 2009 03 06, 10:17) reikejo be to kazko uzkast nealink tap saves juk nustojus dietaut ir pradejus valgyt viska svoris grys iskart kasdien pratink prie ko nors kito nors taip dieta neleidzia bet juk turbut dauguma nori ne tik sukust ir vel priaugt o palaikyt esama svori Tris dienas pasikankinsiu valydama organizmą su ryžiais, paskui imsiuos kitos dietos kuri netaip alins Vakar geriau daug žolelių arbatos, valgau obuolius ir sulesiau du pakelius ryžių, šiandien tas pats meniu, alkana nesijaučiu, žiūrėsim kaip su tais sapnais šiąnakt bus, gal nelakstys po kambarį neaiškios būtybės kaip aną naktį
Sveikos
Šiandien man penkta ryžių diena, gerai jaučiuosi ir košmarai baigėsi QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 08, 22:25) Man geriausiai padeda toks nusiteikimas: " nenoriu nieko kito".. t.y ne taip kad negalima, nes kai negalima, tai dar labiau prisiryju nesusilaikau, bet kai sau iteigiu --- NENORIU Taip ir rukyti meciau per diena Pabandykit taip save nuteikti Tiesa, koks tavo svoris ir ugis uoga, bei kiek noretum numesti? Nuo rytojaus vėl pradedu ryžintis. Nes šian ryte jau valgiau jogurtą ir avižinę košę su bananu. o pietum - ryžiai, vakarienę irgi turiu - puode ryžiai Mano ūgis nesiekia 1,60m. nedidelė. Kai sveriu 52, jaučiuosi super gerai, bet dažnai viršija 2 kg, tai ant manęs lb matosi. Nesinori būt bačkutei
As laikiausi dietos 6 dienas. Neistveriau.
Pirmas tris dienas valgiau tik ryzius. Sekancias 3 dienas valgiau tik darzoves. Kitos 3 dienos turejo butu vaisiu dienos, bet jau neiskenciau. Galvos svaigimas, nuolatinis alkio jausmas, plius gripas padare savo. Buvo labai labai gaila, bet nebegalejau iskesti. Pliusai- pradejau begioti, atsikankinus 6 dienas nekyla ranka valgyt naktim arba nesveiko maisto. nenumeciau nei kilogramo.
Sveikos
Atlėkiau, pasigirt, kad jau numečiau 2kg.ir 100gr. Stiprybės ir ištvermės linkiu besilaikančioms
Labas merginos
Atejus graziems orams nusprendziau kad reikia sutvarkyti savo isvaizda. O kur geriausia ieskoti patarimu, jei ne cia pas Jus. Jus visos tokios saunuoles, kad net baltas pavydas ima. Noriu prie Jusu prisijungti Tik vat skaitau as apie ta dieta ir niekaip man nedasila, kaip geriau jos laikytis ar valgyti viena diena ar kelias tik ryzius ir daugiau jokio maisto neveartuoti, ar viena diena ryziai o kitas dienas pagal meniu. Isivaizduoju, kad pasirodziau kaip neskaiciusi, ka Jus rasete pries tai, bt tikrai skaiciau, taciau vieningo atsakymo kazkaip nesuradau Padekit ka
Na, jamu ir aš tą planą
Žiūrėsim, ar turiu bent kruopelę valios ir ar pati dieta veikia bent kiek... Iki kokio birželio-liepos būt gerai atsikratyt bent jau 11 kilogramų (nuo 86 iki ~75) Ech, pavasaris, meilė daro savo....
sekmes tau ugdant valia
parsyk kaip ejosi?
Keliu tema i virsu
Nusipirkau siandien tu rudu ryziu, ryt virsiu, ziuresiu kaip cia seksis |