Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ryžių dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
kyste1
QUOTE(Dakora @ 2008 11 05, 10:17)
Sveikos,jungiuosi prie sios dietos doh.gif ,po dvieju savaiciu turiu ilyst i vakarinius drabuzelius.... ,bet priezastis ne si pagrindine,jau sunku save nest verysad.gif
*

as taip pat tokio svorio siekiu tik nuo 72. 4u.gif tai norejau paklaust koks tavo ugis
Dakora
QUOTE(kyste1 @ 2008 11 05, 11:32)
as taip pat tokio svorio siekiu tik nuo 72. 4u.gif  tai norejau paklaust koks tavo ugis
*

1.64,o tie 55kg.tai mano buves ax.gif pastovus svoris,tik po 35-eriu kaip mestelejau,taip ir velku blush-anim-cl.gif .Viskas del valios trukumo,nes kai vakare bunu sau sazininga,tai ir matosi ok.gif
odette
sėkmės ir valios jums mergaitės 4u.gif
Dakora
swoon.gif o kaip buvo neskanu!Visa diena ,kai blogos mintys pradedavo kankint -ziurejau i veidrodi lotuliukas.gif ,svarbiausia psihologiskai nusiteikt smile.gif
purple
sveikos merginos 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu nes iki gruodzio 15d.turiu numesti 20kg.nes mazinant porcijas ir atsisakius visokiu blogybiu svoris man ne velnio nekrenta verysad.gif taigi rytoj pradedu misti ryziais,tik va pas mane problema su viduriu uzkietejimu,na as labai retas svecias esu tuolete,tai va jeigu jau bus neka man ar galiu laisvinamuju gerti g.gif
Dakora
QUOTE(purple @ 2008 11 08, 01:22)
sveikos merginos 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu nes iki gruodzio 15d.turiu numesti 20kg.nes mazinant porcijas ir atsisakius visokiu blogybiu svoris man ne velnio nekrenta verysad.gif taigi rytoj pradedu misti ryziais,tik va pas mane problema su viduriu uzkietejimu,na as labai retas svecias esu tuolete,tai va jeigu jau bus neka man ar galiu laisvinamuju gerti g.gif
*

ohmy.gif tik pagalvok,kiek uzsigriebei...,negadink sveikatos,toki svori vargu pavyks pasiekt,o jei pavyks,tai tikrai ne be problemu.Zinoma, as ju nelinkiu smile.gif
ottile
sveikos,skaitinėju apie jūsų dietas,noriu pradėti,nes tie 7-9kg virš apsunkina,braška senieji rūbai....tokios pažįstamos čia mintys,abejonės,silpnumas...vis save apgaudinėji va jau nuo rytojaus jau nuo dabar,o žiūrėk susigriebi kai jau pilvas pūpso prikimštas visko kas po ranka....fui fui fui...jaučiu nesiryšiu....atrodo graži ta ryžių dieta.....bet...
odette
bet kokiai dietai reikia valios
JaneDoe
protest.gif KAS RETAI VAIKSTO I TUALETA AR DAZNAI PASIREISKIA UZKIETEJE VIDURIAI DIETOS NESILAIKYKITE!!! protest.gif
Nes tada tualeto duris atversit tikrai negreit, o pilve viskas galiausiai prades strigt ir vaiksciosit su dideliu pilvuzu... nestuke.gif
ingute111
Sveikos koleges:D matau, kad nutruko komentaraui apie sia dieta, nes nusprendziau atgaivinti foruma:) taigi as jau 3 diena kaip laikausi dietos, negaliu ja pavadinti nei ryziu nei grikiu, nei dar kokia, nes maisau visko po biski:) na labiau gal ryziu sakyciau, nes pradejau tai nuo ju. Tai va, mano pasiekimai tokie, pradejus svoris buvo 78.8 g. o siandien pasisverus rodo 77.2 thumbup.gif o valgiau sitaip, 1 d. vienas pakelis ryziu su saldytom braskem (kad skaniau butu smile.gif), antra diena grikiu pakelis, ir obuoliukas vakarienei, o siandien valgau dziovintus obuolius pjaustytus ir truputuka jogurto 0% riebumo, ir per visas dienas geriu daug arbatos,tai zalios, tai papastos, su puse saukstelio cukraus (esu saldininke) todel kitaip negaliu:). Ugis mano 183, tai is esmes noriu sverti tiek kiek pries netuma, nes per ji 30 kg priaugau schmoll.gif na bet tiek bereikia - 7 kg, ir bus vel kaip anksciau blush2.gif pranesiu kaip seksis toliau. Visoms kantrybes ir stiprybes wub.gif
Januse
Sveikos merginos prisisskaicius jusu ir as nusprendziau pabandyti tik ryzius valgyti, nes jie dar ir pagal kraujo grupe mano tinka. kal kuri norit palaikyt kompanija belieknejant?

miau miau miau
4u.gif labas merginos

Visada skaitau foruma ir tik dabar pagaliau prisijungiau ir as mirksiukas.gif
Laikiausi ryziu dietos kuri laika, labai patiko, bet istveriau tik kokias 3-4 d. (dar megaudavausi vynu prie ryziu vakare) ir ant galo vel viska sugadinau, tad pradedu is naujo drinks_cheers.gif

Jungiuosi nuo rytojaus ir as, nes snd suedziau visus saldumynus blush2.gif
Planas mano iki kovo 1 d. numesti 5 kg.
uoga22
as pries metus daugiau nei savaite valgiau tik ryzius, na dar kartais grikiu issivirdavau. tai numeciau 4 kilus ir jie greit tikrai neataugo

kai vel apsimeciau siuksliadeze, tai svoris pamazu vel augo.

Nuo rytojaus vel valgysiu tik ryzius. sian ir bandziau, bet uzvalgiau alyvuogiu ir siek tiek surio. bet vis tiek pilvukas grazus sian, neispustas.

o dbr einu virt ryzius, ryt reiks i darba pietums paimt biggrin.gif

reikia savaite kaip nors istvert.
miau miau miau
drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif super, fainai, as pati i darba isidesiu.. rimtai reikia isbuti savaite tai kaip minimum smile.gif

Man geriausiai padeda toks nusiteikimas: " nenoriu nieko kito".. t.y ne taip kad negalima, nes kai negalima, tai dar labiau prisiryju nesusilaikau, bet kai sau iteigiu --- NENORIU tongue.gif tai viskas okey buna!
Taip ir rukyti meciau per diena smile.gif

Pabandykit taip save nuteikti thumbup.gif

Tiesa, koks tavo svoris ir ugis uoga, bei kiek noretum numesti?
gintirija
sveikutes 4u.gif ar cia yra kurios laikosi ryziu dietos?ieskau kompanjoniu ax.gif nes nuo grikiu pereinu cia padraugauti su ryziais drinks_cheers.gif
ofiso mergaite
sveikutes....pradzioj parasyta kad ryziai nekaloringi visai...
bet vakar analizavau visas pakuotes pradedant dribsniais baigiant rudais ir ilgagrudziais....100g turi daugiau kaip 320 kcal ..arba as nemoku ieskot...
gintirija
sveikutes,ar yra besilaikanciu dietos? smile.gif as siandien issiviriau ryziu,po savaitgalio startuoju jau tongue.gif gal kas zinot kiek tu ryziu galima suvalgyti per diena?
Cappyy
Tie balti šmikiai ir vidurius keitina.. blush2.gif Bet išvalo. 4u.gif wub.gif
miau miau miau
Is tikro tai ryziai nera nekaloringi, bet jie suteikia energijos nemazai ir siaip sveika 4u.gif .. skaitosi geriausia suvalgyti 2 pak. per diena

As asmeniskai, tai nutraukiau vel ta ryziu dieta, nors reikes pradet doh.gif .. man issivalo oda, pastebiu is karto tik kai pradedau valgyti ir taip 2-3 d., skaisteja oda tikrai thumbup.gif .. o siaip, kad labai viduriai neuzkietetu, pagerti koki puodeli "senos " arbatos neprosal 4u.gif
gintirija
QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 17, 11:24)
Is tikro tai ryziai nera nekaloringi, bet jie suteikia energijos nemazai ir siaip sveika  4u.gif .. skaitosi geriausia suvalgyti 2 pak. per diena

As asmeniskai, tai nutraukiau vel ta ryziu dieta, nors reikes pradet  doh.gif .. man issivalo oda, pastebiu is karto tik kai pradedau valgyti ir taip 2-3 d., skaisteja oda tikrai  thumbup.gif .. o siaip, kad labai viduriai neuzkietetu, pagerti koki puodeli "senos " arbatos neprosal  4u.gif
*

na del viduriu uzkietejimo tai jo ne kas su ryziais doh.gif as jai labai negerai nakciai ikalu puoduka seno arbatytes drinks_cheers.gif bet nuo jauciu sotumo jausma labiau nei nuo grikiu g.gif siandien suvalgiau 200g virtu ryziuku ir normaliai,na dar pomidoriuka viena ax.gif
miau miau miau
thumbup.gif saunuole!

Tai kiek tu nori kg numesti ir per kiek laiko?
odette
bet ar jum nebūna bloga,
aš pavalgau pavalgau jų o paskui negaliu žiūrėti schmoll.gif man jau trečią ketvirtą dieną jų organizmas nepriima, tiesiog pykina doh.gif
miau miau miau
4u.gif man asmeniskai nebuna bloga, as juos labai labai megstu ax.gif ..
paivairinu nusipirkus ivairiu ryziu pvz : laukiniai iri naturalus, po to tokie yra tailando ir t.t., arba skonio graikisku riesutu tokie raudoni biggrin.gif .. vis idomiau .. is tikro jau nebevalgau ju vel, bet pasiilgau, siaip reikes pasidaryti 4u.gif
gintirija
QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 18, 07:36)
thumbup.gif  saunuole!

Tai kiek tu nori kg numesti ir per kiek laiko?
*

na as noreciau kokius 3 ar 4 kg numesti ax.gif ziurint per kiekj laiko svoris kris g.gif nes su grikiais per sav 3 kg pameciau thumbup.gif bet poto jau pykino nuo ju,ti perejau prie ryziu,tai pasakyciau zymiai skaniau man tongue.gif as su pomidorais juos valgau,ir zalios arbatos drinks_cheers.gif siandien 3 dienele jau.O tu kiek noretum numesti?kiek zadi laikytis?
miau miau miau
Aisku, bet tu ir istverminga... nuo grikiu prie ryziu.. As labai labai labai noreciau numesti kokius 4 kg.. bet man nelabai krenta, siaip jau ryziu nebevalgau kuri laika, nes nera kaip ir t.t., reikes nuo 6-ienio pradet, nes tada vel atsiras galimybe...
gintirija
QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 18, 14:45)
Aisku, bet tu ir istverminga... nuo grikiu prie ryziu.. As labai labai labai noreciau numesti kokius 4 kg.. bet man nelabai krenta, siaip jau ryziu nebevalgau kuri laika, nes nera kaip ir t.t., reikes nuo 6-ienio pradet, nes tada vel atsiras galimybe...
*

tai va ka darysi su tais kg reik purtyt nuo saves doh.gif biggrin.gif na as sekmad pasisversiu tai zinosiu kiek man reik su tais ryziais draugauti g.gif ax.gif bet jauciu man dabar letai kris kazko schmoll.gif doh.gif
Charle
vietoj druskos galima naudoti kokiias nors prieskonines žoleles? ar dar ką...? ryžiai manęs niekad nežavėjo, gal kad nemoku jų pasitaisyti? ax.gif
gintirija
QUOTE(Charle @ 2009 02 19, 22:10)
vietoj druskos galima naudoti kokiias nors prieskonines žoleles? ar dar ką...? ryžiai manęs niekad nežavėjo, gal kad nemoku jų pasitaisyti?  ax.gif
*

na del priekoniniu darzoviu nera blogai,vartok tik druskos negalima,as tai pomidorus naudoju su ryziais ax.gif
ofiso mergaite
as valgau tai grikius tai ryzius kaitalioju tai ir nenusibosta smile.gif
ir efektas super smile.gif
tai vienintele isbandyta dieta nuo kurios tikrai krenta man svoris smile.gif
Amelie*
Sveikos 4u.gif Nuo šiandien pradejau laikytis ryžių dietos, tai išsiviriau 2pakelius visai dienai. Išsivirus praploviau aš juos šaltu vandeniu ir iškilo klausimas, kaip juos valgyt, šaltus? Mikrobanginėj pasišildyt turbūt negerai, nesveika? g.gif

Pasirašau svorį, kad nepamirščiau 68,4kg. blush2.gif
ofiso mergaite
QUOTE(Amelie* @ 2009 03 05, 13:15)
Sveikos 4u.gif  Nuo šiandien pradejau laikytis ryžių dietos, tai išsiviriau 2pakelius visai dienai. Išsivirus praploviau aš juos šaltu vandeniu ir iškilo klausimas, kaip juos valgyt, šaltus?  Mikrobanginėj pasišildyt turbūt negerai, nesveika? g.gif

Pasirašau svorį, kad nepamirščiau 68,4kg. blush2.gif
*

hm as praplaunu nevirtus blink.gif ir tada tik verdu blink.gif
o sildytis pasisildau...
Amelie*
Aš taip pat praplaunu nevirtus, bet ir po virimo dar praplaunu, nes skaičiau, kad reikia praplaut po virimo susidariusias gleives, tik va nežinau kaip pasišildyt nekišant į mikrobangę g.gif
ofiso mergaite
QUOTE(Amelie* @ 2009 03 05, 13:38)
Aš taip pat praplaunu nevirtus, bet ir po virimo dar praplaunu, nes skaičiau, kad reikia praplaut po virimo susidariusias gleives, tik va nežinau kaip pasišildyt nekišant į mikrobangę g.gif
*

nebent pasikist po pagalve ir gulet biggrin.gif
Džigė
QUOTE(ofiso mergaite @ 2009 03 05, 16:18)
nebent pasikist po pagalve ir gulet biggrin.gif
*

lotuliukas.gif

As negaliu sios dietos laikytis unsure.gif ziauriai kieteja viduriai doh.gif
ofiso mergaite
QUOTE(Garbanike @ 2009 03 05, 16:13)
lotuliukas.gif
As negaliu sios dietos laikytis  unsure.gif  ziauriai kieteja viduriai  doh.gif
*

man jie aplamai kieteja be vaistu negaliu biggrin.gif
Džigė
QUOTE(ofiso mergaite @ 2009 03 05, 17:17)
man jie aplamai kieteja be vaistu negaliu biggrin.gif
*

O kokius vaistus vartoji? blush2.gif nes as kuri tai laika arbatas spec geriau, bet jos jau nebepadeda unsure.gif
ofiso mergaite
QUOTE(Garbanike @ 2009 03 05, 16:21)
O kokius vaistus vartoji?  blush2.gif  nes as kuri tai laika arbatas spec geriau, bet jos jau nebepadeda  unsure.gif
*

nepasakysiu tiksliai bet kazkaip bisacodyl kazkas panasaus smile.gif
i savaite bent karta isgeriu smile.gif
bandziau visus naturalius produktus tai nepadeda smile.gif
teko imtis chemijos smile.gif
Amelie*
Šiąnakt košmarai sapnavos po vakarykščios ryžių dietos o vakare skrandis arijas traukė, kad net ausyse spengė, kaži kaip ištemt antrą dieną mastau.gif
ofiso mergaite
QUOTE(Amelie* @ 2009 03 06, 11:12)
Šiąnakt košmarai sapnavos po vakarykščios ryžių dietos o vakare skrandis arijas traukė, kad net ausyse spengė, kaži kaip ištemt antrą dieną mastau.gif
*

reikejo be to kazko uzkast smile.gif
nealink tap saves smile.gif
juk nustojus dietaut ir pradejus valgyt viska svoris grys iskart smile.gif
kasdien pratink prie ko nors kito smile.gif
nors taip dieta neleidzia bet juk turbut dauguma nori ne tik sukust ir vel priaugt o palaikyt esama svori smile.gif
Amelie*
QUOTE(ofiso mergaite @ 2009 03 06, 10:17)
reikejo be to kazko uzkast smile.gif
nealink tap saves smile.gif
juk nustojus dietaut ir  pradejus valgyt viska svoris grys iskart smile.gif
kasdien pratink prie ko nors kito smile.gif
nors taip dieta neleidzia bet juk turbut dauguma nori ne tik sukust ir vel priaugt o palaikyt esama svori smile.gif
*

Tris dienas pasikankinsiu valydama organizmą su ryžiais, paskui imsiuos kitos dietos kuri netaip alins smile.gif
Vakar geriau daug žolelių arbatos, valgau obuolius ir sulesiau du pakelius ryžių, šiandien tas pats meniu, alkana nesijaučiu, žiūrėsim kaip su tais sapnais šiąnakt bus, gal nelakstys po kambarį neaiškios būtybės kaip aną naktį lotuliukas.gif
Amelie*
Sveikos 4u.gif
Šiandien man penkta ryžių diena, gerai jaučiuosi ir košmarai baigėsi laugh.gif
uoga22
QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 08, 22:25)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  super, fainai, as pati i darba isidesiu.. rimtai reikia isbuti  savaite tai kaip minimum  smile.gif

Man geriausiai padeda toks nusiteikimas: " nenoriu nieko kito".. t.y ne taip kad negalima, nes kai negalima, tai dar labiau prisiryju nesusilaikau, bet kai sau iteigiu --- NENORIU  tongue.gif  tai viskas okey buna!
Taip ir rukyti meciau per diena  smile.gif

Pabandykit taip save nuteikti  thumbup.gif

Tiesa, koks tavo svoris ir ugis uoga, bei kiek noretum numesti?
*

Nuo rytojaus vėl pradedu ryžintis. Nes šian ryte jau valgiau jogurtą ir avižinę košę su bananu. o pietum - ryžiai, vakarienę irgi turiu - puode ryžiai lotuliukas.gif
Mano ūgis nesiekia 1,60m. nedidelė. Kai sveriu 52, jaučiuosi super gerai, bet dažnai viršija 2 kg, tai ant manęs lb matosi. Nesinori būt bačkutei lotuliukas.gif
Paaugle
As laikiausi dietos 6 dienas. Neistveriau.
Pirmas tris dienas valgiau tik ryzius.
Sekancias 3 dienas valgiau tik darzoves.
Kitos 3 dienos turejo butu vaisiu dienos, bet jau neiskenciau.

Galvos svaigimas, nuolatinis alkio jausmas, plius gripas padare savo.
Buvo labai labai gaila, bet nebegalejau iskesti.

Pliusai- pradejau begioti, atsikankinus 6 dienas nekyla ranka valgyt naktim arba nesveiko maisto.
nenumeciau nei kilogramo. sad.gif ohmy.gif
Amelie*
Sveikos 4u.gif
Atlėkiau, pasigirt, kad jau numečiau 2kg.ir 100gr. biggrin.gif ( dabar sveriu 66.3kg.)
Stiprybės ir ištvermės linkiu besilaikančioms 4u.gif
ladyciti
Labas merginos smile.gif
Atejus graziems orams nusprendziau kad reikia sutvarkyti savo isvaizda.
O kur geriausia ieskoti patarimu, jei ne cia pas Jus.
Jus visos tokios saunuoles, kad net baltas pavydas ima.
Noriu prie Jusu prisijungti smile.gif

Tik vat skaitau as apie ta dieta ir niekaip man nedasila, kaip geriau jos laikytis ar valgyti viena diena ar kelias tik ryzius ir daugiau jokio maisto neveartuoti, ar viena diena ryziai o kitas dienas pagal meniu.

Isivaizduoju, kad pasirodziau kaip neskaiciusi, ka Jus rasete pries tai, bt tikrai skaiciau, taciau vieningo atsakymo kazkaip nesuradau smile.gif

Padekit ka smile.gif 4u.gif
headless
Na, jamu ir aš tą planą smile.gif
Žiūrėsim, ar turiu bent kruopelę valios ir ar pati dieta veikia bent kiek... ax.gif
Iki kokio birželio-liepos būt gerai atsikratyt bent jau 11 kilogramų (nuo 86 iki ~75)
Ech, pavasaris, meilė daro savo.... cool.gif
Yourga
sekmes tau ugdant valia biggrin.gif
parsyk kaip ejosi?
Astulenka
Keliu tema i virsu 4u.gif
Nusipirkau siandien tu rudu ryziu, ryt virsiu, ziuresiu kaip cia seksis biggrin.gif Nusiteikineju kad daugiau nieko nenoresiu, tik ju biggrin.gif
Eve-line
QUOTE(Astulenka @ 2009 06 14, 20:06)
Keliu tema i virsu  4u.gif
Nusipirkau siandien tu rudu ryziu, ryt virsiu, ziuresiu kaip cia seksis  biggrin.gif Nusiteikineju kad daugiau nieko nenoresiu, tik ju  biggrin.gif
*

o reikia butinai tik rudus? g.gif
Astulenka
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 15, 16:37)
o reikia butinai tik rudus?  g.gif
*

nezinau, bet cia temoj radau kad geriau rudi. Nu skonis tai ju man perlines kruopas primine biggrin.gif Bet siaip visai nieko, bet dar tik pirma diena, ziuresiu kaip ryt seksis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.