mamos padekite, gal zinote kokiu nors budu jai padeti? ji ir pati nejaukiai jauciasi ir man siek tiek baisu. padekite. aciu
Tai gal tai normalu
O šiaip jei labai neramu, patarčiau į medikus kreiptis, o ne forumuose pagalbos ieškot
Tegul pasidziaugia,kad nereikia tokio svorio nesioti
juk 13-lika dar nera riba ir labai jaudintis nereiketu
Ot mama... problemų neturi
Nuo genų čia priklauso - pažiūrėk, ar moteriška giminė iš tavo ir jos tėvo pusės "papinga", ar nelabai
Papukai papukais, bet kaip kiti lytinio brendimo pozymiai? Plaukuotumas tam tikrose vietose ir pan.
Taigi kai kuriom ir iki 15-16 nei menesiniu nei krutu nebuna. Ir nieko...
Bet siaip nerimaut nera del ko. O del gimniniu - skirtingai juk buna. Man jau 13-kos be liemenuko buvo nepatogu vaiksciot, o sese iki 15-kos isvis be jo puikiai apsieidavo... Nepanikuokit, mamos, suaugs jusu vaikai!!! Dziaukites gi, kol mazi yra. QUOTE(Agotukas @ 2005 06 25, 22:22) Kai kurioms šitie džiaugsmai prasideda daug vėliau, ir nieko, t.y. - viskas su vaisingumu ir pan. gerai. Ir daug geriau negu kai kurioms, pradėjusioms sirgti nuo 12 ar 13 metų. Beje, ir klimaksas vėliau prasideda, jeigu ką.... QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 26, 08:35) Taigi kai kuriom ir iki 15-16 nei menesiniu nei krutu nebuna. Ir nieko... Bet siaip nerimaut nera del ko. O del gimniniu - skirtingai juk buna. Man jau 13-kos be liemenuko buvo nepatogu vaiksciot, o sese iki 15-kos isvis be jo puikiai apsieidavo... Nepanikuokit, mamos, suaugs jusu vaikai!!! Dziaukites gi, kol mazi yra. Pritariu, vsu 100 procentų, 18 -metės daba kaip 30-metės su didžiulėm krūtim ir ne ką mažesniu užpakaliuku QUOTE(safarikids @ 2005 06 27, 16:05) Kai kurioms šitie džiaugsmai prasideda daug vėliau, ir nieko, t.y. - viskas su vaisingumu ir pan. gerai. Ir daug geriau negu kai kurioms, pradėjusioms sirgti nuo 12 ar 13 metų. Beje, ir klimaksas vėliau prasideda, jeigu ką.... Tas tiesa- pati pirmą kartą susirgau kažkur tarp 16-17-likos. Ir papai maždaug tuo metu užaugo. Ir užaugo tarp C ir D kažkur. Manau vėlyvas jų "dygimas" jokios įtakos dydžiui neturi QUOTE(emika @ 2005 06 25, 18:51) mamos padekite, gal zinote kokiu nors budu jai padeti? ji ir pati nejaukiai jauciasi ir man siek tiek baisu. padekite. aciu Cia gi nieko keisto! Brendimas skirtingu laiku prasideda. Vienos, kaip as pvz jau 12 metu buna moteriskes:), kitos prazysta tik 17... Gi skirtingai ir suserga menesinem, is tiesu nuo pirmu menesiniu ir prasideda pradzia moteriskejimo. Tegu buna linksma, paitikinti, raskit kazkokiu idomiu interesu, bureliu, kad ji galetu save realizuot ir but draugu mylima ir populiari ne del to, kad dar bresta biski veliau nei drauges. O ateity tolimoj, jei neatsirastu ta krutine, anokia cia beda, yra visokiu budu padidint:) Sekmes, nepanikuokit nei del krutu nei del kitu moteriskumo zenklu bent iki 16 metuku! P.S. atsimenu, mano drauges irgi kompleksavo, kurios brendo veliau, tos kur brendo per anksti, irgi kompleksavo, paauglyste - toks metas, kai savimi nepasitiki ir kazkas butinai atrodo ne taip.
Tikrai pažiūrėkit į visų giminės moteriškių papus, ar tikrai papingos esat? Jei ne, tai ir iš dukrelės nėr ko laukt, pas mus tai taip ir yra, visos tokios nepapingos, va, ir man apie 15 metų, tik tie papukai ir pasirodė, bet laikui bėgant, taip gana normaliai išsivystė, tad daba ir prieš ir po nėštumo 3 dydį nešioju, man atrodo, kad čia dar ir pavėluotas brendimas prisidėjo, tad manau dukrytei viskas bus gerai
QUOTE(safarikids @ 2005 06 27, 17:05) Kai kurioms šitie džiaugsmai prasideda daug vėliau, ir nieko, t.y. - viskas su vaisingumu ir pan. gerai. Ir daug geriau negu kai kurioms, pradėjusioms sirgti nuo 12 ar 13 metų. Beje, ir klimaksas vėliau prasideda, jeigu ką.... O as skaiciau, kad jei mergaite nesuserga iki 15 m, tai reiktu profilaktiskai pasitikrinti pas gyd., vat
Trylika metų - dar visai gi vaikas, kokių čia dar papukų ieškot?
Teisingai viena mamytė pasakė - dar du metai ir neieškomi išlys... Tegul neskuba suaugti
Gai užaugti o gali ir neužaugti. Man kai buvo trylika metų irgi baisiai pergyvenau, kad neauga, o visi sakydavo - nepergyvenk užaugs. O jie ėmė ir liko mažiukai:). Tačiau kai nuo kokiu 20m atsikračiau kompleksų, gyvenu labai puikiai ir liemenuko su jokiais tiuningais niekada nenešioju.
Tačiau kol merginai 13 metų, gal galima dar kaip nors paveiktį procesą. Nuo 17 jau bus vėlu. Sėkmės.
Na cia labai priklauso nuo genu, man tai anksciau uz kitas pradejo ir del to turjau ivaryta kompleksa. Nors ir dabar uz daugeli bendraamziu merginu mano didesnes, apimtis 88cm. Bet dabar nebekompleksuoju, tai laikau privalumu. Nors didele krutine didina kruties vezio atsiradimo galimybes
Kantrybė, kantrybės. Užaugs dar, spės
kažkur skaičiau kad merginos krūtinė baigia augt apie 20-uosius metus. Tad nėr ko nerimaut
Man krūtinė pradėjo augti tik šešiolikos kaip buvau jaunutė labai pergyvenau o štai dabar - 70D apvalumais puikuojuosi
man toks vaizdas kyla, kad mama labiau kompleksuoja del dukros papuku, arba kad dukra raso i si foruma ir prisistato mama, vfien tam, kad nepalaikytume durniuke. o mamo seimos genai lb idomus is tecio puses visos su D puikuojasi, o is mamos su A. as irgi su A ir visiskai nekompleksuoju... uzsidedi pakietinta liemenele ir viskas ciki.
Man tai visai suprantama, kad mama rūpinasi: maniškei irgi trylika, tai kai į jos klasiokes pasižiūriu - visos jau su aiškiais moteriškumais... Maniškė susirgo 12 m., ir po to iš karto sparčiai ėmė didėti krūtinė, jau tuoj mano B liemenėles ims dėvėti. Manau, tas ir svarbiausia: ar yra mergaitei kiti brendimo požymiai. Jei nėra, tai tada ir krūtinės nėra ko ieškoti...
Su genais irgi daug klaustukų gali būti... Mano mama iš 5 seserų, tai vienos labai "papingos", o kitos nelabai... Žinok tada, į kurią orientuotis
As irgi manau , kas 13 metu visai vaikas dar..... palaukite..... genai vis tiek savo padarys, bet truputuka veliau jusu atveju....... man pradejo augti kai buvau apie 15 metu ir negaliu pasakyti kad maza krutine turiu dabar........ tai pas jus viskas ateityje dar.....
O pas mane krutine taip ir neuzaugo
Tai bent problema!Man jos atsirado tik 19,o dabar C dydi nesioju.Mano dukrai 17.krutu dar normaliai nera,ir i galva neima.Viskam savo laikas.
Sveikos man 14 metu. Menesines prasidejos 13 metu, kiti brendimo pozymiai buvo, isskyrus krutis. Visos klasiokes vaiksto su krutinemis o as esu kaip "lenta". Mano apimtys tik 78cm. Mano mamos mamos krutys dideles, mano mamos sesers irgi dideles taciau mano mamos labai mazos ju beveik net nesimato. Tai taip iseina kad ir as neturesiu krutines? Niekaip nesuprantu kodel mano mamos mamos dideles krutines o mano mamos mazos?
QUOTE(tomute.b @ 2008 05 28, 20:04) Sveikos man 14 metu. Menesines prasidejos 13 metu, kiti brendimo pozymiai buvo, isskyrus krutis. Visos klasiokes vaiksto su krutinemis o as esu kaip "lenta". Mano apimtys tik 78cm. Mano mamos mamos krutys dideles, mano mamos sesers irgi dideles taciau mano mamos labai mazos ju beveik net nesimato. Tai taip iseina kad ir as neturesiu krutines? Niekaip nesuprantu kodel mano mamos mamos dideles krutines o mano mamos mazos? Dar tikrai užaugs Po kokių 5 metų susirask šį savo parašytą postą ir pamatysi, kaip juoksiesi iš savo nerimo
sveikos. man 14 greitai bus 15, bet visdar neturiu krutines
|