QUOTE(Baravyke @ 2008 10 21, 14:38)
Baravyke, jau kitoj temoj gyriau ir cia pagirsiu... labai labasi grazus namai... je4i ne paslaptis kokio dudzio namai? kiek metru?
5 tema
QUOTE(Baravyke @ 2008 10 21, 14:38) Baravyke, jau kitoj temoj gyriau ir cia pagirsiu... labai labasi grazus namai... je4i ne paslaptis kokio dudzio namai? kiek metru? QUOTE(Nerytė @ 2008 10 21, 15:51) 5 tema Baravyke, jau kitoj temoj gyriau ir cia pagirsiu... labai labasi grazus namai... je4i ne paslaptis kokio dudzio namai? kiek metru? 260 m2 grndu ploto bet kadangi lubos visur pakankamai aukstos, tai sildymui kubaturos kaip kokiam 400 m2 namui QUOTE(Baravyke @ 2008 10 21, 17:11) 260 m2 grndu ploto bet kadangi lubos visur pakankamai aukstos, tai sildymui kubaturos kaip kokiam 400 m2 namui Baravyke, namai jusu nerealus o sienu spalva kokia visiskai balta ar pieno? lauksim daugiau foto
Baravykės namai super
baravyke, tavo namai kaip niekad susilauke daug komentaru, lauksim virtuves ir miegamojo... kada tesinys bus?
Gražu, Baravyke
Baravyke, nerealaus grožio namukai
Baravyke-jusu namuciai nuostabus,ka ten nuostabus idialus
Vajej, nesitikejau kad cia sukelsiu toki demesi... Ir i zurnalus netaikom...
Idedu dar nuotrauku ![]() ![]() o stai ir virtuve (tik negalvokit, kad vis taip svaru ir tuscia...cia tik demo versija ![]() ![]() Papildyta: Sienos dazytos Brillux dazais, bet tikrai ne balta spalva...gal ant nuotrauku ir nesimato, bet dienos sviesoje labai skiriasi sienos nuo lubu. Tiesiog labai svelnus atspalviai. (virtuves nuotraukose kaip tik matosi lubu ir sienu atspalviai) Plyteles uzsakinejom Irise...pavadinimu jau nebepamenu
na ir keletas megejisku nuotrauku
miegamasis. Uz minkstos dalies - garderobas. ![]() ![]() miegamojo uzuolaidos ![]() ![]() darbo kambario nuotrauku neturiu, bet baldai ten is tokios pat baldines plokstes kaip ir virtuves baldai. Lentynos ir akvariumo spinta per visa siena be jokiu isoriniu furnituru..t.y. atsidaro paspaudus. Na tikiuosi patenkinau smalsuma
Baravyke
Pamenu rodydavo tokia laida statuose per MTV, tipo zvaigzdes rodydavo savo namus, tokiu nerealiu pryrodydavo... ta laida vadindavos "Welcome to my crib"
nu zinok Baravyke su sitokia guzta tikrai soki aukstai QUOTE(Baravyke @ 2008 10 21, 14:00) Sveikos Mane paragino is akvariumu temos patalpinti cia nuotraukas. Imetu keleta musu namo interjero nuotrauku. Cia tik bendra erdve (svetaine)..visko neprifotkysi
Baravyke trūksta žodžių
baravyke, išduok paslaptį kur pirkai tokį pasakišką šviestuvą?
SuperWoman baravyke jau rase, kad - Galima ir LT uzsakyt is katalogu, bet mes atsivezem is Italijos. Pakabinamas AXO (italiskas), torseras VIBIA ispaniskas.
Beje Baravyke Jusu namuciai labai grazus
baravykes namai
negalvokit, nieko blogo, jau seniai seku sia tema, taciau turint daug $ , manau tokius namucius isirengti nebuvo sudetinga man asmeniskai,atrodo, kad didesnis "menas" ir daugiau pagyrimu tiems zmonems, kurie geba susikurti silta ir jaukia aplinka namuose, kai finansai vidutiniski gal ir ne i tema mes irgi pries metus laiko darem remontus,pirkom baldus ir tikrai isleidom apvalia suma pamacius baravykes namus,isivaizduoju kokia tai investicija tik negalvokite kad pavydziu QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 22, 09:40) baravykes namai negalvokit, nieko blogo, jau seniai seku sia tema, taciau turint daug $ , manau tokius namucius isirengti nebuvo sudetinga man asmeniskai,atrodo, kad didesnis "menas" ir daugiau pagyrimu tiems zmonems, kurie geba susikurti silta ir jaukia aplinka namuose, kai finansai vidutiniski gal ir ne i tema mes irgi pries metus laiko darem remontus,pirkom baldus ir tikrai isleidom apvalia suma pamacius baravykes namus,isivaizduoju kokia tai investicija tik negalvokite kad pavydziu Investuota aisku nemazai, bet viskas del dideliu plotu..ir musu pradinio nezinojimo kiek tai realiai apsieis (tiesiog jau nebuvo kur detis ir ka jums pasakysiu - ant kiekvieno kampo prekiu ar paslaugu teikejai siekia pasipelnyt...nuplest dvigubai...tikrai daug jegu ir nervu reikejo paaukot, kad nepasiduot mulkinimui. Jei netaupytumem, tai sedetumem prie juros ir lauktumem kol bus gatava, taciau patys neatostogavom jau daugeli metu ir dirbam issijuose kaip sakant Toliau, investuota i kelis svarbiausius "akcentus", kurie ir daro interjera ispudingu - laiptus, zidini ir apsvietima. Visur kitur buvo taupoma. Na ir zinoma, uz sklypa simtu tukstanciu nemokejom, kaip pastaruoju metu kainos sukylo, tai ta "erzerva" investavom i interjera.
Baravyke, ačiū už naujas nuotraukas, gražu
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 22, 09:40) mes irgi pries metus laiko darem remontus,pirkom baldus ir tikrai isleidom apvalia suma Tai parodyk
as ir nemanau kad kas nors ka nors duoda veltui,tiesiog $ daugeli dalyku supaprastina
Baravyke labai grazu, tikrai
Siaip as nesu siuolaikisko stiliaus megeja, nes daznai tai man primena sterilu ligonines procedurini ar lavonine, bet sitas atvejis tikrai ne tas, LABAI GRAZU Nazinau kaip jus vertinat savo namu jaukuma - man rodiklis buna apsilanke sveciai: jeigu jie patys nepajaucia kaip ant sofutes susikelia kojas po sedyne, reiskia jie jauciasi laisvai - jiems jauku
Baravyke aciu uz papildomas nuotraukas
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 22, 11:04) as ir nemanau kad kas nors ka nors duoda veltui,tiesiog $ daugeli dalyku supaprastina Pats paprasciausias ykelimas http://www.imageshack.us/ Baravyke-saunu QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 22, 11:17) aciu QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 10 22, 11:10) Baravyke aciu uz papildomas nuotraukas Ermitaze prie baldu papigiaja radom...O akropolio baldu parduotuveje toki pat matem dvigubai brangiau ir su "pagrazinta" kilmes salimi Va kaip...kas iesko tas randa
kazkada man patiko toks stilius kaip pas Baravyke, bet jis toks saltas, sterilus ir negyvas.Dabar toks stilius man nepriimtinas.
Baravyke, o virtuvej kedes patys rinkotes, ar dizaineris patare? Nes asmeniskai man tos kedes ir tie plasmasiniai padekliukai visa grozi ir prabanga gesina
Baravyke, grazus ir stilingi namuciai
Jauciu koks geris kai tiek daug erdves Saunuoliai QUOTE(Stebukle @ 2008 10 22, 12:02) Baravyke, o virtuvej kedes patys rinkotes, ar dizaineris patare? Nes asmeniskai man tos kedes ir tie plasmasiniai padekliukai visa grozi ir prabanga gesina Man tai visai nieko tos kedes, tik gal kokios baltos odos butu, tai prabangiau atrodytu, bet siaip graziai ziurisi ir sitos. QUOTE(Irmia @ 2008 10 22, 12:09) Baravyke, grazus ir stilingi namuciai Jauciu koks geris kai tiek daug erdves Saunuoliai O man kažkaip šviečiasi, kad didelę erdvę ir dar tokią neapkrautą lengviau tvarkyti, nes mažoje, dėliok nedėliojęs visus daiktus į vietas, vis tiek kažkam neužteks ir atrodo, kaip bardakėlis QUOTE(Stebukle @ 2008 10 22, 12:02) Baravyke, o virtuvej kedes patys rinkotes, ar dizaineris patare? Nes asmeniskai man tos kedes ir tie plasmasiniai padekliukai visa grozi ir prabanga gesina PAdekliukai tai cia seip...ant staigiuju suveikem, kad stikline i satala nebarskintu. O kedes tai patys rinkomes...kazkaip virtuvinem kedem nekoks pasirinkimas...arba labai klasikines kedutes arba atburetes QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 12:17) Nieko panasaus...dulkems kauptis nera kur///karta i savaite ar net i dvi praeinam grindis dulkiu siurbliu ir santechnika nuvalom. Ir visas tvarkymasis. QUOTE(ritavi @ 2008 10 22, 12:26) O man kažkaip šviečiasi, kad didelę erdvę ir dar tokią neapkrautą lengviau tvarkyti, nes mažoje, dėliok nedėliojęs visus daiktus į vietas, vis tiek kažkam neužteks ir atrodo, kaip bardakėlis Teisingai, taip ir yra. Pries tai gyvenom 1 k. bute tai dulkiu nuo sekcijos lentynu vis nespedavai valyt...gal dar del to kad mieste daugiau dulkiu. Kaime svarus oras ir dulkiu daug maziau QUOTE(Baravyke @ 2008 10 22, 13:08) super namukai man baisiausijau sviestuvas virs stalo patiko, tas kamuolys toksai. kur toki rast galima?
Baravyke,gražūs jūsų namučiai
Labiausiai "pavydžiu" erdvės ir savo kiemo...
Baravyke ,
Labai smagu, kad TIEK DAUG erdvės
Baravyke, nuostabus namuciai
ispudingi namai, sie namai ir jus seimininkai nusipelne graziu zodziu ir pagirimu. didziausias privalumas kurti grozi namuose yra diedeles erdeves. Sutikit kad viskas atrodytu kitaip jei viskas butu sukista i 40kv m. ir standartiniame 2,50 aukscio kambaryje.
nerealus jusu namuciai
uh kad taip kiekvienam butu tai kokiam kaime gyvenat?
Na ir aš prisidėsiu prie pagyrų baravykės namučiams.
Ir tikrai ne iš pyktumo, šiaip noriu pakomentuoti "lauricinaa" komentarą. Apie didelius $. Tiesą sakant - kas kiek gali - tiek ir išleidžia savo namučiams. Jūs rašote, kad daugiau pagyrimų tiems, kas sugeba pats sukurti šiltą ir jaukią aplinką namuose. Na, baravyke gi parašė, kad žmonės dirbantys, jie yra savo srities specai, tad interjero kūrimą pateikė tikriems šios srities specams. Be to rašė ji, kad viską sekė, o ne prie jūros gurkšnojo martinį. Aš pvz nedirbu, bet ne todėl kad $ daug turiu, o todėl, kad atsikrausčius iš Vilniaus į Kauną neberandu čia darbo. Tad laiko turiu daugiau, tad namo interjeru užsiimu pati. Be to didelis pliusas, kad turiu pati tą "cinkelį", kad nevaržo manęs laikas ir kad geriausia mano draugė yra dizainerė, tad kur reikia - pataria man. Tad kai bus ką parodyti - parodysiu. Bet parodysiu tik pirmą aukštą, antram kol kas tų pačių $ neužtenka, tad tik vaiko kambarį viršuje įrengsime ir viskas. QUOTE(Irmia @ 2008 10 22, 12:18) Man tai visai nieko tos kedes, tik gal kokios baltos odos butu, tai prabangiau atrodytu, bet siaip graziai ziurisi ir sitos. O man atrodo, kad baltos odos kėdės nesižiūrėtų prie stiklinio staliuko. Jis toks "lengvas" atrodo, o tos odinės kėdės jį užgoštų. Man kaip tik atrodo, kad kėdės čia super. Arba ieškočiau iš viso permatamo plastiko kėdžių su baltai nudažytais rėmais. Papildyta: QUOTE(PONIA BĖ @ 2008 10 22, 18:22) Ir su jumis nesutinku. Jūs rašote - kaži kur dizainerės akys. O tai negi ji turėjo namams jaukumo suteikti??? Kai šeimininkai ten apsigyvens ir namas pilnai prisipildys jų energijos - tada ir bus tas jaukumas. Bus ir tapkytės numestos prie sofkutės, ir pledas iš ryto voliosis per pusę sofos, ir taurės nuo šampano prie židinio ant grindų stovės, ir rožės pamerktos vazoje bus. Ir t.t. galėčau vardinti ir vardinti. Bet visa tai jau ne mūsų akims. O kai kinderiai atsiras - dar daugiau "jaukumo" bus... Baravyke, dar kartą jums ačiū už gražius namučius.
permatomo plastiko kedes butu labai fainos
pvz. sita IKEA produktas
|