Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Milupa košės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4
neraska
Sveikutės. Gal jūsų mažyliai valgo Milupa košes? Kokia jūsų nuomonė apie šią košytę? essen.gif
Juodaplauke
maniskis valgo,labai patinka ,man paciai skanu 4u.gif
neraska
Man tai labai skani ryžių-kukurūzų košė thumbup.gif , o su bananais, obuoliais-morkomis- tai nelabai. verysad.gif Mažiukas valgo, bet kažin, ar yra pirkti atskirai ryžiū-kukurūzų košės, nes pakelyje buvo 4 skirtingos košės.
divaa
Maniskis valgo labai noriai butent Milupos koseles...Dabar jau yra ir atskirai ryziu-kukuruzu kose...o bepiene 7-iu grudu kose sumaisyta su milupos vaisine tyrele - visada valgom vakarienei - turbut labiausiai pasotinanti ir skaniausias dienos patiekalas tongue.gif(tiesa, be tyreles jos nevalgo, nes jinai, bent jau man, atrodo beskone g.gif ).beje, nesenai parduotuveje paisrode ir milupos pietuciai (darzoves su mesyte)- maziui ir jie is karto tiko - gera konsistencija, nera daug skirtingu darzoviu..zodziu, valgom tik Milupa...na va, kokia reklamyte gavosi mirksiukas.gif ...
neraska
Aš galvoju pirkti paprastą košę, be jokių paskanimų, o pačiai paskaninti kokia tyrele. biggrin.gif Kažin, kokios tos daržovės ir vaisiai senumo? unsure.gif Jau geriau pati šviežią morką ar obuoliuką sutrinsiu.
*Nendria*
Mes irgi valgom Milupos koshes ,ypach kukuruzu-ryzhiu thumbup.gif labai skani.Ish vis man patinka milupos produkcija labiau nei Hipp (kalbu apie koshes ir mishsinelius).
Gulia
O mums labai patinka Miupos kose su sokolado gabaliukais!!!!Tikrai skani ir didzioji praso,kad jai irgi padaryciau. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ieva P.
O maniškis Milupos avižų griežtai atsisakė, net ir su tyrele cry.gif
lengvute
perku tik vieną, kur 6, atrodo, skirtingų košių (ryžių, kukurūzų, bananų, obuolių-morkų) su pienu pakeliai, labai švelnus geras skonis thumbup.gif
peledziuke
QUOTE(gulia2004 @ 2005 07 08, 13:31)
O mums labai patinka Miupos kose su sokolado gabaliukais!!!!Tikrai skani ir didzioji praso,kad jai irgi padaryciau. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

maciau tokia, tik nepastebejau nuo keliu menesiu ja galima duoti? g.gif
peledziuke
mes isbandem pieniska sviestiniu sausainiu-biskvito kose. Atrodo tiko. thumbup.gif
Dyna
Nusipirkau ryžių dribsnių Milupos košę ir nesuprantu kas su ja darosi. g.gif pruošiu gana tirštos konsistenijos košelę, bet kol sumaitinu ji tampa nebe koše, o kažkokiu skystimu. sad.gif Ar ča tik tai košei taip būdinga ar visom? gal ką aš blogai darau (Nors pagal instrukcijas gaminu)?
Rasakila
QUOTE(Dyna @ 2005 09 09, 13:21)
Nusipirkau ryžių dribsnių Milupos košę ir nesuprantu kas su ja darosi.  g.gif pruošiu gana tirštos konsistenijos košelę, bet kol sumaitinu ji tampa nebe koše, o kažkokiu skystimu.  sad.gif  Ar ča tik tai košei taip būdinga ar visom? gal ką aš blogai darau (Nors pagal instrukcijas gaminu)?
*

mes valgėm Ryžių kukurūzų pienišką vaisių HIPP košę - tai kol šilta, panaši į košę, o kai atšala - pasidaro skystimėlis. Turbūt tai būdinga ryžių kukurūzų košėms doh.gif
Almera
Mes irgi siandien pirma karta gaminom Milupos ryziu kosele (be pieno). Dariau su savo pienu pagal visas instrukcijas, bet grynas skystimelis... Pridejau daugiau nei priklauso, vis tiek skystimelis... Nieko nesupratau... Ar ji tokia turi buti???
Patarkite prasau
Dyna
QUOTE(Egle100 @ 2005 10 24, 18:47)
Mes irgi siandien pirma karta gaminom Milupos ryziu kosele (be pieno). Dariau su savo pienu pagal visas instrukcijas, bet grynas skystimelis... Pridejau daugiau nei priklauso, vis tiek skystimelis... Nieko nesupratau... Ar ji tokia turi buti???
Patarkite prasau
*

Man visada su MP išeina tik skystimėlis, matyt , taip jau turi būti. Kiek geriau išeina su vienu vandeniu. Tik reikia dėti ryžių dribsnius į ne per karštą/ neperšaltą vandenį, nes irgi bus šnipštas. Žodžiu, ši Milupos ryžių košytė gamintojams kažkos nepavykęs produktas. Dabar aš šiuos dribsnius dedu daržovių košytei patirštinti. Šiaip išverdu ryžių košę iš paprastų kruopų, po to sumalu blenderiu.
pauksciukas
sveikos, mes ta kose abu su sunum valgydavom, nes ir man ji labai skani, pradejau duot nuo kokiu 8 menesiu, bet as pagal instrukcijas nedarau, su karstu vandeniu uzpilu po truputi ir maisau, kol gaunasi kose ir kertam abu smile.gif zinau kiek vaikas suvalgo tiek saukstu ir dedu, o vandens is akies. geriausia pradzioj pirkt tas kur keturiu rusiu po pakeli yra, o paskui atsirinkt kuria vaikas labiausiai megsta. musu megstamiausia buvo su bananais, o mamos Apfel-Vanille vadinasi thumbup.gif
Almuka
su misinuku man gaunasi normali ta ryziu dribsniu kose, nesutyzta nei po valandos, jei kriauklej likuciai uzsistovi g.gif
sigitulka
QUOTE(Dyna @ 2005 10 25, 13:05)
Man visada su MP išeina tik skystimėlis, matyt , taip jau turi būti. Kiek geriau išeina  su vienu  vandeniu. Tik reikia dėti ryžių dribsnius į ne per karštą/ neperšaltą vandenį, nes irgi bus šnipštas. Žodžiu, ši Milupos ryžių košytė gamintojams kažkos nepavykęs produktas. Dabar aš šiuos dribsnius dedu daržovių košytei patirštinti. Šiaip išverdu ryžių košę iš paprastų kruopų, po to sumalu blenderiu.
*

Saviškiui kažkada duodavau Milupos košyčių. Labai patikdavo, tik darydavau taip, kad būtų nei per tiršta, nei per skysta, t.y. įpildavau mišinuko(pienuko) savo nuožiūra tiek, kad gautusį normalios konsistencijos.
*Samanė*
QUOTE(Alma26 @ 2005 10 27, 06:10)
su misinuku man gaunasi normali ta ryziu dribsniu kose, nesutyzta nei po valandos, jei kriauklej likuciai uzsistovi g.gif
*

O kokį mišinuką naudojate?Nes man nepavyksta tos košytės normalios paruošti,o skystą dabar išpurškia, tad perku paprastus ryžius ir net nebesmulkinu.
sigitulka
QUOTE(xaiva @ 2005 10 27, 14:32)
O kokį mišinuką naudojate?Nes man nepavyksta tos košytės normalios paruošti,o skystą dabar išpurškia, tad perku paprastus ryžius ir net nebesmulkinu.
*

Aš tai Hipp mišinuką inmaišydavau smile.gif
Grelita
na mes dar tik pradejom skanaut kosytes,bet visu skaniausia kol kas yra 7 grudu milupos kosele.vos speju sauksteli kaisiot kaip greit jis ja valgo thumbup.gif
tigrė
o mano mazius nevalgo Milupos kosiu nors tu ka doh.gif
Pupsiukas
QUOTE(tigrė @ 2005 11 11, 15:18)
o mano mazius nevalgo Milupos kosiu nors tu ka  doh.gif
*

Ir maniškis nevalgo schmoll.gif , tik akis iš siaubo varto fear.gif
Frosta
O maniškė valgo tik be pieno ( ypač 7 grūdų), o pieniškos nemėgsta schmoll.gif .
WildFire
QUOTE(sigitulka @ 2005 10 27, 14:42)
Saviškiui kažkada duodavau Milupos košyčių. Labai patikdavo, tik darydavau taip, kad būtų nei per tiršta, nei per skysta, t.y. įpildavau mišinuko(pienuko) savo nuožiūra tiek, kad gautusį normalios konsistencijos.
*

Ir aš taip darysiu, nes kai padariau pagal instrukciją, tai skysta kaip sriuba gavosi doh.gif doh.gif doh.gif Nors ir avižų košė, ne ryžių ar kukurūzų ax.gif
diach
O mano panele, jai 6 menesiai, ryziu milupos nemegsta, o labai valgo bebi koses, ypac grikiu. Bet kas vieniem skanu, kitiem nelabai.
Cinderella
QUOTE(diach @ 2005 11 14, 12:45)
O mano panele, jai 6 menesiai, ryziu milupos nemegsta, o labai valgo bebi koses, ypac grikiu. Bet kas vieniem skanu, kitiem nelabai.
*

Mums ir gi patinka Bebe koses,tik idomu darot su pienu kaip parasyta ar ne? As darau su vandieniu ir visai skanu gaunasi smile.gif
Liutik
Sveikos mamytes, nusipirkau ir as milupos avizu kose be pieno. Pabandziau paruosti su misinuku. Tik nesuprantu, instrukcijoi parasyta, kad reikia ipilti i paruosta misinuka reikiama kieki sauksteliu ir ismaisyti. Ir ka net nereikia virti?
O cukriuko reikia dadeti? tongue.gif
diach
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 11 14, 13:28)
Mums ir gi patinka Bebe koses,tik idomu darot su pienu kaip parasyta ar ne? As darau su vandieniu ir visai skanu gaunasi smile.gif
*

as tai darau su savo pienu, nes dar pati maitinu.
diach
QUOTE(Liutik @ 2005 11 15, 23:35)
Sveikos mamytes, nusipirkau ir as milupos avizu kose be pieno. Pabandziau paruosti su misinuku. Tik nesuprantu, instrukcijoi parasyta, kad reikia ipilti i paruosta misinuka reikiama kieki sauksteliu ir ismaisyti. Ir ka net nereikia  virti?
O cukriuko reikia dadeti? tongue.gif
*

virti nereikia, ir cukriuko deti nereikia, jos ir taip saldzios.
Maarit
Perku Milupa košytes be pieno.Man jos patinka nes galima pagaminti ir su mišinuku, ir su tyrelėmis.Mano berniukas valgo visas essen.gif Jau yra ryžių-kukurūzų košytė.
tori
maniskis tai megsta MILUPOS sviestiniu sausainiu biskvito kose o is BEBE grikiu oboliu.pastaraja su vandeniu uzpilu, gaunas saldi, jamlabai patinka. smile.gif
o su ryziu kose tai nezinau kur det visa paki, nevykes produktas g.gif
imaisius obuoliu dar bandau saviski apgaudinet mirksiukas.gif
Alexarina
Mes valgom Milupa 7 grūdų košę, ruošiu ją su mišinuku. Kai mažylei pasiūliau vien košę,tai atsisakė schmoll.gif Pabandžiau duot su tyrelę ,tai viską suvalgė ir dar įsižiojusi sėdėjo essen.gif ,tai bėgau dar daryti doh.gif biggrin.gif
Simuko
Na as pabandziau mazei ikist avizu dribsniu milupos kose. dariau su misinuku tuteli. is pradziu neliko labai suzaveta, bet po to siek tiek valge, nu gal kokiu desimt sauksteliu puseliu.kaip pirmam kartui gal ir nieko.

O kodel jus pradejot butent nuo tokiu kosiu - kas parekomendavo ar siaip sau nupirkot pabandymui?
Agilee
Mano zuikai jau 8,5 men. O Milupos koseles tik duok, labiau megsta nei darzovines smile.gif. Megstamiausia - avizu kose. Kartais paskaninu tarkuotu obuoliu, kartais vaisiu tyrele, bet siaip ir be nieko mano mazylei labai patinka. Patinka ir 7 grudu, ryziu smile.gif Visas ruosiu su misinuku Milumil2. Bandziau duot pieniska ryziu-kukuruzu, kuri ruosiama su vandeniu. Taip raukesi, kad baisu. Itariu, kad per saldu buvo, juk yra cinamono sudetyje smile.gif
Mama123
Mano mažiukas valgo Milupa bio ryžių košę, kurią gaminu su Milumil2 mišinėliu ir labai patenkintas smile.gif Jei daržovienę sumaitinti yra sudėtinga, tai ryžius kapoja labai labai noriai, dar ir supyksta, jei laiku šaukšto neįdedu į burną smile.gif Ir man ji labai skani, kartais nugvelbiu šiek tiek nuo mažiuko hihihi.gif
Beje mano vaikučiui dabar 6 mėn ir savaitė smile.gif
sano
Mums skaniausia pieniska 7 grudu kose. Joje yra cinamono, labai skaniai kvepia ax.gif Siaip isbande esam beveik visas koses. Bet sita geriausia essen.gif
persefone
QUOTE(diach @ 2005 11 14, 11:45)
*

mano mažulkai irgi Milupos pieniškos košės nepatinka schmoll.gif, nors man tai jos skanios. Rašo kad be cukraus, ale saldžios oj oj oj. O labiausiai mėgsta grikių be pieno, mes perkam Hipp. O bebi grikių košė be cukraus?
zeme
mes valgome Milupos košeles ruošiamas su vandeniu, tai ypač patinka septinių grūdų košė, dar skani ir vaisinė. Visas gaminu su vandeniu
jkrista
dukrytė valgo visas košes ir Milupos ir Hipp. bet kai daviau paragauti milupos tyreles, tai hipp'o ir nebenori. tik gaila, kad milupos asortimentas labai mažas
persefone
tik gaila, kad milupos asortimentas labai mažas

drinks_cheers.gif
Labai mažas pasirinkimas Milupos mėsiškų pietučių, vien vištiena ir kalakutiena verysad.gif
charizma
Mano mažylis valgo visas Milupos košes, jam labai patinka. Patinka gera košių sudėtis
svelni
Pacia pirma kose daviau Milupa ryziu.Dabar jos net neisiulysi.Valgo vien tik aviziu Bio kose.O ryziu-kukuruzu (man tai ji niam niam) nevalgo, net neisiulysi, bandziau duoti kai jau laikas maitinti buvo, neima i burna ir viskas.
vytule
Labai mėgstame Milupos vaisinę košę thumbup.gif , kitų dar nebandėme, bet paskaitę dabar Jūsų atsiliepimų būtinai išbandysime.
Austre 123
Mūms ta košytė labai patinka ir netūrėjom jokiu bėdu
straige
Mums labai tinka Milupos 7-ių grūdų košė. Valgo pagamintą su mišinėliu vakarienei. Gali suvalgyti daug, bet laikausi normos.
KLEVELIS
Aš labai geros nuomonės apie Milupos košes , nes dukrytė prieš 7 metus thumbup.gif valgė
juratike13
Esu labai patenkinta Milupos produkcija,koseles,misinukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jurgux
Mes irgi perkam Milupos kosytes thumbup.gif Labai skani sausainiu kose thumbup.gif thumbup.gif suvalgo daugiau nei kitu kosiu thumbup.gif Jau isbandem ne viena rusi, bet ryziu-kukuruzu dar ne. Reikes pabandyti, nes visos labai isgyret butent sia kose ax.gif
Anida
O mums milupa kaip keiksmažodis, nes nuo jos prasidėjo alergija.

P.S. Bet tai nereiškia, kad ji visiems sukelia vienodas reakcijas lotuliukas.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.